16. september 2021

Arabere vs somaliere: “.. dyb foragt og had mellem parterne, fordomme, fjendskab, familiefejder, ære”

Drabet på 31-årige Abdinur Mohamed Ismail har fængslet flere arabere, og somalierne står nu stærkere i Odenses klankamp. Fyens Stiftstidende har begået en ret så ærlig artikel om den verserende kamp mellem ‘Vollsmosegruppen og Korsløkkegruppen’, der ikke bare handler om narko, men også om etnicitet. Fra Fyens.dk – Somaliere og arabere fører an i Vollsmose-konflikt: Familiefejder, fjendskaber, ære og kampen om narkomarkedet (kræver login).

“… når én spiller er ude er der et tomrum, som skal fyldes ud, og det er præcis, hvad der foregår mellem to grupperinger med henholdsvis arabere på den ene side og somaliere på den anden.

Det resulterede i fredags i et knivstikkeri i Lærkeparken… Det er langt fra første gang, to grupperinger med hver deres etniske baggrund overfalder hinanden, og det er langt fra sidste gang. For konflikten mellem grupperingerne er en fortsat føljeton, der aldrig får ende, og selv ikke påståede blodpenge har fået den til at stoppe eller nedskalere.

Der er nemlig meget på spil, som handler om dyb foragt og had mellem parterne, fordomme, fjendskab, familiefejder, ære, og kampen om narko- og hashmarkedet.

For parterne i konflikten gælder, at familie, sammenhold og ære er vigtigere end alt andet, og hævet højt over danske værdier om lov og orden. Det gælder om at undgå myndigheders indblanding, præcis som i de lande, mange af dem kommer fra.”

(Scene fra Walids Vollsmose, 2019; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121759/trackback

15 Comments »

 1. Lov og orden er ikke spor danske værdier. Vi har selv importeret disse vanvittige primater fra mellemøsten og Afrika, adopteret dem ved at forære dem dansk indfødsret, og når de begår alverdens forbrydelser, får de betingede domme og åbne ophold i “fængsler”, der mest minder om velfærdsinstitutioner for voksne. Jeg må indrømme, at jeg godt forstår at de kommer her. De dummeste muslimer er dem, der ikke er rejst til Danmark endnu. Så slemme er de!

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 16. september 2021 @ 02:14

 2. VED AT mændene har givet magten til kvinderne, har de om lidt også givet magten til negrene, araberne og islamisterne.

  Det er jo hvad der er sket siden 1968-83. De radikale og rabiate feminister m/k har uden modstand sat sig på den politiske, administrative og lovgivningsmæssige magt. De danske mænd har foræret magten til kvinderne, og er derfor endt som nedværdigede, foragtede, kasteløse, skibbrudne og retsløse 3. klasses borgere. (de er under indvandrerne og under kvinderne i rang)

  Samtidig har de lagt nationens, retsstatens, kulturens, folkets, børnenes og deres egen skæbne i hænderne på politik-kvinder, hvor 9 af 10 eller 19 af 20, er uvidende, historieløse, selvoptagede, magtsyge, konspirerende, lunefulde, hysteriske, navlepillende, kortsynede, speedsnakkende, mandsfjendske, familiefjendske og demokrati-fjendske feminister og kvindesagskvinder.

  De danske mænd har udleveret sig selv til dagligt at blive hånet i medier, retssale, bureaukratier og mange andre steder. Adskellige feminister betragter mændene som overflødige eller værdiløse. Vi mænd er, generelt sagt og i kvindepolitisk perspektiv, komplet til grin.

  Men hvor mange mænd forstår det? De feminiserede mænd forstår det nok ikke.

  Danskerne (og europæerne) står overfor en FOLKEUDSKIFTNING. De hvide mænd er på vej til at blive udfaset. Medmindre danskerne, svenskerne og europæerne vågner op og tager sig rigtig meget sammen, kommer der en katastrofe af aldrig før sete dimensioner: Europas undergang.

  Kommentar by BENT A — 16. september 2021 @ 03:40

 3. Fra: Mod-dumhed-kæmper-selv-guderne-forgæves-afdelingen:

  Allerede i begyndelsen af februar 1985 advarede Fremskridtspartiets daværende politiske ordfører, Helge Dohrman, mod at importerede fremmedes rivaliseringer, fjendskab og had til hinanden.

  Dohrman opfordrede faktisk de ”ansvarlige” politikere i Folketinget til hurtigst muligt at ændre den dengang gældende udlændingelov.

  Interesserede kan se advarslen her: https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/10/01/udlaendingeloven/

  Kommentar by Karsten Lund — 16. september 2021 @ 07:30

 4. Hvor er det dog trist at de sidste 30-40 års indvandrepolitik har ødelagt Danmark!
  Væk er tillidssamfundet, væk er den samhørighed mellem folk der yder og folk der nyder! Danskerne vil gerne hjælpe ærligt trængende mennesker, men der skal være den indforståede kontrakt af tillid. Den er der ikke mellem os og indvandere fra Stormellemøsten, de fleste forstår os ikke i bedste fald, og i værste fald hader de os, til trods for den månedlige check!
  Klanerne og banderne tager over, vi behøver bare tage over sundet eller Kattegat, for at se hvordan dybt kriminelle bander tager over, og myndighederne står magtesløse, eller rettere de står viljeløse! For, som her, vil de ikke løse problemet!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. september 2021 @ 09:14

 5. Er der nogen der ved hvordan det går i Gellerup? Bruuns galleri blev fuldstændigt ryddet pga” Rød alarm” , (det plejer at betyde bombetrusler) men jeg har intet set i pressen om “hændelsen”.Der har været hellikpter over gellerup/brabrand området flere gang. (Og det med helikopter er nyt i området)Der er en del udrykning , ikke meget , men mere end normalt og især mere vedholdende/ongoing.Der er før blevet ryddet med rød alarm i Gellerup centret , uden nævneværdig notits i pressen senere. Ved nogen, hvordan det går i Gellerup?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 16. september 2021 @ 09:38

 6. At invitere islam var en stor fejltagelse. Nu må politikerne tage sig sammen og begynde at hjemsende massivt og total stop for mere islam.

  Kommentar by Knee grow floydd — 16. september 2021 @ 11:38

 7. # Den Nervøse 09.14: Ja, det er netop Danmarks største problem: Langt de fleste politikere er viljeløse. De har overhovedet ingen vilje til at tage fat på truslerne mod danskeres økonomi, fred og sikkerhed m.m. Alt er gøgl, fup og snedig tom snak når de snakker løs om alt det gode de vil gøre.

  De ævler og pludrer løs om intelligente, bæredygtige og nødvendige løsninger, men deres samlede politik er hverken klog eller bæredygtig.
  Og det nødvendige vil de slet ikke foretage sig. Istedet ruinerer og ødelægger de Danmark og skaber et DDR og kafkask “1984” land, et junglesamfund, en fattiggård, en galeanstalt, en terror-stat i stil med lande som Venezuela, Libanon, Sverige, Uganda, Hviderusland, Somalia og Sydafrika.

  Kommentar by BENT A — 16. september 2021 @ 11:47

 8. Tak til vores politikere for at have importeret etniske konflikter, så etniske danskere kan leve i en afro-arabisk slagmark.

  Hvis bare vi havde en kæmpe arena hvor vi kunne lade de fremmede grupper kæmpe imod hinanden og sende det som underholdning på TV, så ville vi da i hvert fald have lidt fornøjelse af dem.

  Vinderne kunne blive eksporteret med en præmie. Taberne kunne blive eksporteret uden præmie.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2021 @ 15:04

 9. Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2021 @ 15:04

  Det kaldes “europæisk fodbold” eller “soccer” :-)

  Kommentar by Thomas M. — 16. september 2021 @ 15:42

 10. Her lidt super-low-IQ-rap fra Vollsmose. Hele lortet planket fra en amerikansk ghetto som deres store forbillede:
  https://www.youtube.com/watch?v=CMkt1_nNn_4

  Kommentar by Thomas M. — 16. september 2021 @ 15:51

 11. Det smukke smukke multietniske samfund var en smuk drøm på den blodrøde fløj.

  Her en video fra England, hvor der udspilles duel på machete vs. knive. Nå, den er allerede slettet. Virkeligheden er uønsket på internettet

  com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FNewsForAllUK%2Fstatus%2F1438444376338976769&widget=Tweet Chaos in Birmingham

  Hvor længe får den lov at blive her?

  https://twitter.com/NewsForAllUK/status/1438444376338976769

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 16:01

 12. Den engelske humor fornægter sig ikke

  Not wearing any masks terrible

  I can feel the enrichment

  Diversity is our strength

  Cultural enrichment.

  Kommentar by tavsen — 16. september 2021 @ 16:18

 13. BENT A @ 11:47

  Hvorfor har du Hviterussland blandt dine eksempler? Det virker malplassert bland de shitholes du ramser opp!

  Kommentar by Oslo/Norge — 16. september 2021 @ 16:32

 14. Sålænge de myrder hinanden…men det ville være bedst om de kunne sendes tilbage til gedeknepperland hvor affaldet hører hjemme.

  Kommentar by Knee grow floydd — 16. september 2021 @ 21:45

 15. Somaliere og “palæstinensere” er menneskeligt affald. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 19. september 2021 @ 13:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper