17. september 2021

Aktivist advarer: Uden 1951-konvention får vi en udlændingepolitik, der ‘er populært i befolkningerne’

Kristeligt Dagblad kalder Gerald Knaus for ‘migrationsekspert’, men en mand der har grundlagt en tænketank for at bekæmpe ‘illiberal forces’ i flygtningespørgsmål er en holdningsdrevet aktivist. Han er bekymret for den tiltagende underminering af flygtningekonventionen, og det kan man kun glæde sig over. Hvis han var glad, ville der ikke være håb igen.

Interview med European Stability Initiatives Gerald Knaus i Kristeligt Dagblad – Vi står ikke over for en ny flygtningekrise. Vi står over for en menneskeretslig krise (kræver login).

“… samtidig har både FN’s Flygtningehøjkommissariat og en EU-parlamentsrapport om grænseagenturet Frontex dokumenteret, at asylansøgere med magt skubbes tilbage fra grænserne for at forhindre dem i at bede om beskyttelse.

… ‘Det var netop det, jeg frygtede: Alternativet til regulering er brutalitet. Aftalen med Tyrkiet er blevet erstattet af push backs, som er ulovlige i henhold til international lov. Og det sker hver eneste dag for øjnene af domstole og politikere – i fuldt dagslys, uden at nogen løfter en lillefinger. For politikerne kan ikke finde på andre måder at kontrollere illegal migration på, og det er populært i befolkningerne. Men det sender det destruktive signal til resten af verden, at det er i orden at løse migration med vold og overtrædelse af Flygtningekonventionen,’ siger Gerald Knaus med harme i stemmen. …

… ‘Hvis de rige lande ikke viser, at de vil tage ansvar og beskytte retten til asyl, så er det enden på al regulering. Det er enden på Flygtningekonventionen. Og vi ved, hvordan en verden uden en international konvention ser ud,’ advarer Gerald Knaus: ‘Det var sådan, det var før og under Anden Verdenskrig, hvor jøder blev afvist ved grænsen til Schweiz, som mente, at befolkningen ikke ville have for mange fremmede. De blev sendt tilbage til Tyskland og Østrig, hvor de døde i gaskamrene. Det var lige præcis derfor, vi fik Flygtningekonventionen…’.”

(Collage: Gerald Knaus og nogle af de migranter han ikke vil stoppe; Foto: Euractiv)

Oploadet Kl. 01:09 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121781/trackback

16 Comments »

 1. Hvis Gerald Knaus så gerne vil bo sammen med de ikke-vestlige fremmede, så vil jeg anbefale at han selv flytter derhen.

  Hvis en “international lov” står i vejen for at de enkelte nationer selv kan regulere hvem og hvor mange mennesker, som må passere deres grænser, så må den anses for ugyldig.

  Danmark og andre vestlige lande bør benytte ALLE nødvendige midler for at sikre vores grænser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. september 2021 @ 02:17

 2. Er Gerald Knaus forskruet, svagt begavet eller ansat i godhedsindustrien? Hans argumenter holder ikke vand. Han snakker om at det var slemt at jøderne blev forfulgt og dræbt. Samtidig ønsker han at Europa skal fyldes med jødernes og de hvides svorne fjender. Som iflg. deres krigsmanual har pligt til at dræbe jøderne og de “vantro”.

  Er Kristeligt Dagblad også en del af godhedsindustrien? Og talerør for den nye marxistiske og selvmorderiske kristendom, som kræver at du skal opføre sig så tosset at hvis nogen vil angribe din familie og hugge dig ned med en spidshammer eller en krumsabel, må du ikke forsvare dig. End ikke med et bord eller et skjold.

  …”som er ulovlige i henhold til international lov”. Såeh? HVEM har vedtaget den lov? Nogle muslimske lande? Findes den virkelig, eller er det bare en løgnagtig påstand?

  En lovtekst, hvis den findes, som går ud på at nationer ikke må forsvare og beskytte sig selv og deres befolkninger, er ugyldig, umoralsk og uden retskraft. Det er ikke en lov, men krims-krams og meningsløse ord på papir, juridisk humbug, magtmisbrug og noget der er vedtaget af nogle personer der ikke er berettiget til at bestemme over hele verden.

  Hvis bekvemmelighedsrejsende har alle rettigheder, og oprindelige befolkninger ingen, er det ikke enden på al regulering, men enden på al fred og al civilisation.

  Knaus og hans ligesindede er fortalere for totalt kaos og for opløsning og smadring af nationalstaterne.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 02:24

 3. Gerald Knaus er iflg wiki østriger, og har sikkert lige som visse tyskere og svenskere et ønske om at påføre andre befolkninger egne nedarvede skyldkomplekser

  Hvis man kigger på artiklen om manden på wiki må man ganske enkelt konstatere at han er uden for pædagogisk rækkevidde

  Han har bla startet en tænketank i Sarajevo (der lige havde oplevet multikulti i fuld borgerkrig)
  Han har undervist i Ukraine (etnisk baseret borgerkrig igen) og har haft et sikkert lukrativt job med at være NGOer i Bosnien i 5 år (multikulti + centralistisk socialistisk styre= borgerkrig)

  Senere har han været chef for en EU-kommision i Kosovo (multikulti fejlede igen)

  Han har også været en del af dealen med Tyrkiet i 2016 der blev forkastet af tyrkerne i 2020

  Manden er uforbederlig og fortsætter nu, selvfølgelig, sit virke i Berlin, byen der har påført verden, og Tyskland , så mange ulykker

  Kommentar by geden — 17. september 2021 @ 02:25

 4. #2 BENT A
  Ja Knaus synes at rode lidt

  Kommentar by dunk — 17. september 2021 @ 03:10

 5. Det er den slags ord, damerne kan lide, ikke Gerald? Og en pæn frisure og i et det hele taget velplejet udseende, så man næsten ligner en pige i al sin pertentlighed. Æstetik slår etik med længder i vor tid. Ikke sandt?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. september 2021 @ 06:03

 6. Intet land er forpligtet til at ødelægge sig selv for at rede andre!
  Når vi ser på de både som krydser middelhavet, så kan enhver se, at de fleste ikke kommer fra de krigshærgede lande, men de kommer fra Vestafrika! Og er de først kommet ind, så slipper vi aldrig sf med dem igen!
  Hvad har Gerald Knaus egentligt tænkt sig at sige til den far hvis datter er blevet voldtaget af en afghaner, en iraker, en iraner, en libaneser eller en pakistaner, eller hvad skal en mor sige til sin søn der er blevet banket til plukfisk af en bande araberdrenge?
  Skal faderen eller moderen sige: I må finde jer i det, for det er i det godes tjeneste? Eller hvad har Knaus egentligt tænkt sig? Det er åbenlyst at den migrantstrøm, der over årene er kommet, ikke kan og ikke vil integreres og slet ikke assimileres, hvad der egentligt burde vær meget lidt at forlange! De anser os åbenlyst for nogen man kan plyndre og i virkeligheden foragter de os! Der er ingen taknemmelighed og ingen lyst og vilje til at arbejde! De anser os som Dhimmier, der betaler deres Jizya over skattebilletten, så de som den herskende muslim kan leve en tilbagelænet tilværelse for vores penge. Nej hvis de er forfulgt og må flygte, så må de flygte til andre lande inden for deres egen kulturkreds!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. september 2021 @ 06:53

 7. Kan nogen oplyse om hvem “de rige lande” er? Ifølge IMF så er verdens 10 rigeste lande:
  10. Hongkong
  9. Kuwait
  8. De Forenede Arabiske Emirater
  7. Norge
  6. Brunei
  5. Irland
  4. Singapore
  3. Luxembourg
  2. Macau
  1. Qatar

  Qatar har en gennemsnitlig årlig indkomst på knap 130 000 $ pr. indbygger/BNP/PPP. Eller over dobbelt så høj som USAs og Tysklands og 2.3 gange så høj som DKs.

  Og fra Brunei: “Sultanens palads har ikke mindre end 1788 værelser, bland andet 257 badeværelser, en gallahall med kapacitet på 5.000 pladser, en moske, der kan rumme 1.500 personer, en opvarmet væddeløbsbane med 200 heste, 5 swimmingpools og 18 elevatorer”.

  Kommentar by Limewoody — 17. september 2021 @ 07:23

 8. Man skal kun ramme få taster for at erfare, at George Soros er en af pengemændene bag Gerald Knaus – Gosh! Så ved man hvor David købte øllet.

  Kommentar by T. Flodur — 17. september 2021 @ 07:24

 9. “Alternativet til regulering er brutalitet”.

  Hvis der står 10000 skrigende aggressive unge våbenføre muslimske mænd lige på den anden side af grænsen, kan man altså ikke bare tale dem til fornuft. De unge sjakaler er kun på plyndringstogt og så fortæller Gerald Knaus og hans ligesindede tåber os, det går ud over, at vi ikke må anvende Brutalitet.
  Gerald Knaus skulle placeres lige overfor de invaderende hanner på grænsen – der kan han så forklare dem at det de laver, jo ikke er så godt. Han vil blive trampet ned på 2 minutter!

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. september 2021 @ 08:31

 10. Man kan igen og igen høre noget om, hvordan dumme og ondskabsfulde og fanatiske mennesker skaber problemer. Sandheden er, at gode og anstændige mennesker med gode og anstændige hensigter også kan skabe problemer. Ganske alvorlige problemer endda.

  Og det er utrolig svært at få banket ind i knolden på de her verdensreddere. Ikke mindst fordi der ikke nogen ansvarsfølelse, når noget fucker op. Det vil være andres skyld.

  Kommentar by BE — 17. september 2021 @ 09:06

 11. Åååh vi kan såmænd også blive sendt i Gaskamre af Muhammedanere, som hader vores frihed og andre ligesåmeget som Hitler hadede jøderne. Når alt kom til alt Elskede Hitler jo Islam. Fra Albert Speers erindringer (cirka citat….kan præcist læses på DenDanskeForenings hjemmeside):”Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance”.
  Han havde også Stormuftien af jerusalem- A Husseini- boende i en lejlighed i Berlin, som sin protege, og til rådgivning og hjælp med bl.a Jøder.
  Der er ingen grund til at hjælpe folk som foragter den frihed vi har reddet dem ind i, for så at lade den undergrave den af Deres religion, så vi må flygte eller kæmpe. Det har vores børn og børnebørn ikke fortjent.
  Bekæmp islam. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2021 @ 09:24

 12. ONDSKAB OG DUMHED forklædes nu om dage som godhed og visdom. Og folkeudskiftning/folkemord camoufleres som berigelse og global næstekærlighed.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 09:45

 13. Gerald Knaus, må være noget af hitlers kneppe affald.

  Kommentar by piphans — 17. september 2021 @ 09:56

 14. Gerald Knaus er tilsyneladende godt klar over at han arbejder direkte imod sit eget folks ønske, så mit spørgsmål er – Hvad driver sådan en mand?

  Jeg så i går en film “The Gray Zone – opstanden i Auschwitz 7 oktober 1944” fra 2001 om netop de ting Gerald Knaus tilsyneladende er så bange for skal gentage sig og selvom hans bekymring skulle være ægte, kan jeg med ret stor sikkerhed sige at det er ikke et scenarie der kommer til at gentage sig, i hvert tilfælde ikke fra Vestlig side. islam er en anden sag og det burde være det Gerald Knaus bekymrede sig om.

  Europæerne ønsker er blot at leve i fred og ro i deres EGNE lande, det er vel i virkeligheden ikke så voldsomt et krav at stille til sin egen regering og det er det Gerald Knaus modarbejder.

  Kommentar by Santor — 17. september 2021 @ 10:44

 15. 11# 13# 14#

  Det er så kedeligt at se jer boomere, forsøge at kapre venstrefløjens “alle jeg ikke kan lide er nazister”-retorik.

  Få lidt dannelse og tænk jer om, istedet for at overtage de andres åndsløse tilgang til debatten.

  Kommentar by KineserSnot — 17. september 2021 @ 14:37

 16. KineserSnot — 17. september 2021 @ 14:37:

  Ja, det er som at høre inderen Dinesh D’Souza tale om at “the liberals are the REAL racists”, total dødfødt argumentation, hvor man ikke opnår andet end at bekræfte venstrefløjens forskruede verdensbilede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. september 2021 @ 20:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper