17. september 2021

Syrisk rollemodel har voldtægtsdømt bror: “Han ønskede at have sex med hende mod hendes vilje.”

Ansporet af udviklingen i Afghanistan skriver flere medier om velintegrerede indvandrere. Det er for eksempel Kristeligt Dagblad, der portrætterer syriske Ali Bako, der er blevet en nyt menneske efter et ophold på en efterskole. Kulturforskellener som regel ‘ikke så store’, og det er ’sundt for et efterskolehold at møde unge fra forskellige miljøer’, da det udbreder ‘rummelighed og imødekommenhed’.

Det er ikke første gang Ali Bako er blevet brugt som succeshistorie, og sidst nævnte jeg hans lillebror Mohammed Bako, der er dømt for voldtægt mod en 16-årig dansk pige fra hans skole. Her en omtale fra Sjællandske Nyheder (2019), der fortæller om en af de gange hvor kulturforskellene vitterligt var store.

“En 17-årig dreng fra Kalundborg blev mandag idømt et år og tre måneders fængsel for et voldtægtsforsøg, begået i et grønt område nær Ulshøjvej i Kalundborg den 21. marts i år. …

De to unge kendte hinanden løst fra skolen, hvor de gik i parallelklasse med hinanden. Begge havde deltaget i en fest, og på vej hjem havde de fulgtes med en gruppe af andre elever fra skolen. På et tidspunkt var det imidlertid kun den 17-årige og pigen som var tilbage. Parret gik over et grønt område ved Ulshøjvej. Her skulle den 17-årige ifølge anklageskriftet have skubbet pigen omkuld på jorden, have fastholdt hende og befølt hende i skridtet, mens han sagde ‘jeg vil kneppe dig’.

– Han ønskede at have sex med hende mod hendes vilje. …, sagde anklager Anders Dohn.”

(Collage: Mohammed Bako, voldtægtsdømt bror til succeshistorien Ali Bako; 2019)

Oploadet Kl. 11:29 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121810/trackback

13 Comments »

 1. Nu kan man naturligvis ikke klandre hende for at broderen er en forbryder!
  Men gennemgående falder parnassets rollemodeller oftere og oftere igennem.
  De kulturradikale leder gerne efter migranter, som de kaster deres kærlighed på, og som de så promoverer som en rollemodel. Se bare de kan fint integrerer sig og blive som os! Men når så rollemodellerne falder igennem så slår politikere, MSM og kulturpersonligheder ring omkring dem – og sig selv, og der er naturligvis tale om et enkeltstående tilfælde hvor en rollemodel er kommet galt afsted! Problemet for parnasset er bare, at der er uhyggelig mange enkeltstående tilfælde! Faktisk så mange at de måske ikke er enkeltstående!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. september 2021 @ 12:05

 2. #1 Den Nervøse kl. 12.05
  Så sandt så sandt.Parnasset kommmer ud i det samme skidte møg igen og igen. Pladen ER ved at være meget slidt efterhånden.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 17. september 2021 @ 12:13

 3. Christiansborgs samlede politik er efterhånden som een kæmpemæssig voldtægt af hele Danmark. Men hvis man henter hele sin viden fra de statsbetalte medier, DR, TV og papiraviserne, kan man selvfølgelig sagtens have det indtryk at politikerne er dygtige, velmenende og gør deres bedste for at vi danskere skal have en nutid og fremtid hvor vi har det godt, trygt og frit.

  Men den samlede politik fører os mod samfundskollaps på alle områder. Fremtiden vil blive et levende mareridt med endeløse rædsler, hvis kursen ikke lægges kraftigt om.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 12:35

 4. Vi ved godt hvad der skal ske med de syge feltmadrasser, og jo før jo bedre.

  Kommentar by piphans — 17. september 2021 @ 13:33

 5. Medier og skoler har hjernevasket danske piger om, at de fremmede er “ligesom os” og hvis vi bare er “rummelige” og “tolerante”, så kan vi stole på dem.

  Denne propaganda har gjort pigerne til dybt naive, godtroende og lette ofre for de fremmedes had og overgreb.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. september 2021 @ 14:43

 6. Kommentar by Peter Nielsen — 17. september 2021 @ 14:43

  Præcis Europæiske piger bliver brugt som marionetdukker i deres ideologiske kamp. Deres behov ser man bort fra. Men siger decideret “Fuck resten af deres liv, så længe de får en race-mixed unge, imens de stadig er naive.”

  Men disse piger har altså også nogle forældre, der er totalt ånds-forladte.

  Boomerne, deres blomsterbørn og millenials, er imo de værste mennesker af Europæisk afstamning nogensinde. De har seriøst ødelagt 2000 års kultur på 70 år.

  Kommentar by KineserSnot — 17. september 2021 @ 14:48

 7. Muhamed sagde, at han skulle.
  Og så gjorde Muhamed det selvfølgelig.
  – Men også lidt fordi han havde lyst.

  Kommentar by Bastardo — 17. september 2021 @ 15:38

 8. Loven er blevet for slap.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. september 2021 @ 15:40

 9. KineserSnot — 17. september 2021 @ 14:48:

  Ja, enig, pigernes egne forældre har bestemt også et medansvar for ikke at have givet børnene en sund etnisk bevidsthed og advaret dem imod at stole på de fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. september 2021 @ 16:49

 10. En flygtning er en ven du endnu ikke har mødt. Endnu et præmiecitat fra ham det tårnhøje helvede = Svend Auken.

  Kommentar by NED MED ALTING — 17. september 2021 @ 19:45

 11. islam burde klassificeres som en samfundsfarlig variant af skizofreni.
  Typiske tegn på skizofreni er psykotiske symptomer som hallucinationer og vrangforestillinger – eksempelvis om egen stormægtighed og ufejlbarlighed. Hvis hjernelamme politikere i Danmark har godkendt islam som anstændig religion, kan alt godkendes som religion.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. september 2021 @ 08:56

 12. Total radiotavshed fra alle væmligboerne…

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2021 @ 17:03

 13. Invasorernes hellige bog, den store luderbog ko-ranen er OGSÅ voldtægt, vold, undertrykkelse, pædofili, slaver tilladt.

  Direkte modsætning til et homogent fredeligt demokratisk kristent samfund.

  Kommentar by Hans peteresen — 18. september 2021 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper