17. september 2021

Åben tråd, 17. september 2021

Jeg samler løbende mine naturbilleder på Insta, og det giver et behageligt afbræk fra den politiske virkelighed. Forleden stødte jeg på larven af Pileborer, kaldet ‘Rødorm’. Det må være et passende oplæg til en åben tråd.

(Pileborer, Cossus cossus, Egå engsø, 2. september 2021)

“Pileborer … Larven, som kaldes Rødorm, observeres langt oftere end den voksne sommerfugl (imago), især i sensommeren, hvor den leder efter et sted at forpuppe sig i jorden. Den er meget stor, ca. 10 cm. lang og tommelfingertyk, og kan være et ubehageligt bekendtskab…” (Naturbasen)

Oploadet Kl. 11:42 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121817/trackback

47 Comments »

 1. Sådan en har jeg set i Nordsjælland for mange år siden, jeg troede ikke mine øjne da den var rigtig stor.
  Med andre ord; en laber larve.
  Fint foto Kim.

  Kommentar by fredetland — 17. september 2021 @ 12:26

 2. De evakuerede fra Afghanistan til Danmark kæmper ifølge Rosa Lund for homo- og kvinderettigheder.

  De evakuerede fra Afghanistan til USA er bla. pædofile, polygame voldtægtsforbrydere.

  “Afghanske piger på et transitsted i Abu Dhabi har sagt, at de er blevet voldtaget af ældre mænd, de blev tvunget til at gifte sig med”

  “Modtagelsespersonale i Fort McCoy rapporterede om flere tilfælde af mindreårige piger, der præsenterede sig som ‘gift’ med voksne afghanske mænd samt polygame familier”

  https://abcnews.go.com/Politics/wireStory/afghan-evacuation-raises-concerns-child-trafficking-79818599

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. september 2021 @ 12:30

 3. En underart af pileboreren, Cossus cossus chinensis, blev beskrevet af Walter Rothschild (1868-1937), arving og ældste søn i den berømte eller berygtede familie. Han interesserede sig dog langt mere for zoologi end bankvirksomhed og brugte nogle af familiens midler på et stort zoologisk museum og sin omfattende forskning i sommerfugle og fugle. Han beskrev mange nye arter tilvejebragt af indsamlere i hele verden. Det diskuteres stadig, om den kinesiske udgave af pileboreren er en underart af den europæiske eller en separat art (den slags foregår dog mere stilfærdigt end drøftelser om forskelle mellem menneskepopulationer).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. september 2021 @ 13:00

 4. Jeg har set mange røde orme.

  Kommentar by wilty — 17. september 2021 @ 13:30

 5. Tak Jørgen Nielsen 12:30. Vi er kommet langt er ud herhjemme i islamisering, når barnebrude nu accepteres folketinget, hvis flertal har rejst den politiske rigsretssag mod Inger Støjberg.

  Det var rettidig omhu af Inger Støjberg retsforfølges. I USA følger de loven og adskiller ældre mænd og deres medbragte barnebrude. Der var barnebrude sammen med ældre mænd blandt de, der blev fløjet til asyl i USA. De blev straks – fremgik det – skilt fra hinanden, fordi samleje med en mindreårig straffes som voldtægt, som er en alvorlig forbrydelse i USA.

  “WASHINGTON (AP) — U.S. officials are looking into reports that in the frantic evacuation of desperate Afghans from Kabul, older men were admitted together with young girls they claimed as “brides” or otherwise sexually abused.

  U.S. officials at intake centers in the United Arab Emirates and in Wisconsin have identified numerous incidents in which Afghan girls have been presented to authorities as the “wives” of much older men. While child marriage is not uncommon in Afghanistan, the U.S. has strict policies against human trafficking that include prosecutions for offenders and sanctions for countries that don’t crack down on it.

  https://apnews.com/article/middle-east-child-trafficking-27d93a340c4834d497eb36e22bb72f42

  Kommentar by Amad — 17. september 2021 @ 13:57

 6. Retter i sproget:-) Tak Jørgen Nielsen 12:30. Vi er kommet langt ud herhjemme i islamisering, når barnebrude nu accepteres af folketinget, hvis flertal har rejst den politiske rigsretssag mod Inger Støjberg.
  Det var rettidig omhu af Inger Støjberg.

  I USA følger de loven og adskiller ældre mænd og deres medbragte barnebrude. Der var, som du nævner Jørgen Nielsen 12:30, barnebrude sammen med nogle af de ældre mænd, der blev fløjet til asyl i USA. De blev straks – fremgik det – skilt fra hinanden, fordi samleje med en mindreårig straffes som voldtægt, som er en alvorlig forbrydelse i USA.

  Citat fra “Et andet dokument, beskrevet for AP af embedsmænd, der kender det, er siger, at afghanske piger på et transitsted i Abu Dhabi har påstået, at de er blevet voldtaget af de ældre mænd, de blev tvunget til at gifte sig med for at undslippe Afghanistan.” (oversat af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 17. september 2021 @ 14:07

 7. Blot til orientering:
  I løbet af de seneste 15 måneder ville normalt omkring 2500 danskere have være døde på grund af en traditionel influenza – men ingen døde. Derimod døde omkring 2500 “med Corona”.

  Og nu har så det amerikanske Center for Disease Control (CDC)inddirekte, altså nærmest ved et uheld, indrømmet, at PCR tests ikke kan kende forskel på Covid 19 og en traditionel influenza.

  Ordret fra CDC Notice den 21. juli, 2021:

  “Lab Alert: Changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 Testing”

  “CDC recommends clinical laboratories and testing sites that have been using the CDC 2019-nCoV RT-PCR assay select and begin their transition to another FDA-authorized COVID-19 test. CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses.”

  https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. september 2021 @ 14:17

 8. >>ubetalt skat<>ubetalt skat<>ubetalt skat<<, børnepenge og fartbøder."

  Kommentar by tavsen — 17. september 2021 @ 14:20

 9. hvad skete lige der?

  >>ubetalt skat<>ubetalt skat<>ubetalt skat<<, børnepenge og fartbøder."

  Kommentar by tavsen — 17. september 2021 @ 14:21

 10. Er der andre, der har oplevet den tekniske fejl?

  ubetalt skat

  Det kan da kun være “selvstændige” muslimske firmaer, som bruger illegale ansatte!! (24.000 ifølge Rockwoolfonden). Men de sandheder er bandlyste i Nydanmark.

  Da galskaben startede i 1983 efter Udlændingeloven, hvor mit elskede land blev gjort til allemandseje, bare man var rig nok til en billet til asylparadiset. Der havde deres butikker en tendens til at brænde. MSM beskyldte selvfølgelig de racistiske danskere for at være pyromaner.

  Sådan gik et par år, inden MSM fandt ud af, hvad enhver ude i virkeligheden vidste. Det var forsikringssvindel. At det mange gange kostede menneskeliv viste blot muslimers manglende næstekærlighed.

  Men de drev også en anden form for svindel. Når momsen skulle betales 1. januar, ja så havde de solgt forretningen til en fætter og momskravet bortfaldt. En illoyal konkurrence, som fik danskerne til at gå fallit, og en muslim kunne overtage.

  Sidste år skulle jeg bestille blomster. Fik anbefalet en frugt og grønt butik. Undersøgte butikken, en muslim havde ikke betalt skat i hele 3 år. Min handel gik til andet sted.

  >>ubetalt skat<>ubetalt skat<<, børnepenge og fartbøder."

  Kommentar by tavsen — 17. september 2021 @ 14:24

 11. OK det hjalp. Undskyld rodet

  ubetalt skat ??

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/hver-femte-dansker-skylder-det-offentlige-penge/8862780

  Over 142 milliarder kroner. Så meget skylder danskerne og danske virksomheder til den offentlige fælleskasse, som holder velfærdssamfundet i gang.

  Den private gæld tegner sig for broderparten. Omkring 1,1 millioner danskere skylder penge i form af blandt andet ubetalt skat, børnepenge og fartbøde

  Kommentar by tavsen — 17. september 2021 @ 14:29

 12. Debatten igår på DR2 var sjov. De moderne-femininster blev sat på plads!

  https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/ppykf5/sat_p%C3%A5_plads_en_%C3%A6gte_kvinde_vs_modernefeminister/

  Kommentar by KineserSnot — 17. september 2021 @ 14:39

 13. De har en fest i Kærshovedgård.

  https://www.bt.dk/politik/tesfaye-droppede-at-flytte-kriminelle-udlaendinge-nu-fortsaetter-narkosalg-vold-og

  Kommentar by KineserSnot — 17. september 2021 @ 15:00

 14. Den store fede ækle rødorm på fotoet, er på en vis måde et ret godt billede på kommunismens “sjæl”. Hammer og segl på de rødes faner burde udskiftes med disse tusindben.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 15:21

 15. Hvis du tog den med hjem med henblik på at gøre den tam,synes jeg du skulle kalde den Røde.

  Kommentar by Nielsen — 17. september 2021 @ 16:07

 16. Fra Goatmans bog om insekter:
  Rødorm (krybus parasiticus) Arten tilhører de allermest primitive insektarter

  “Rødorm har en veludviklet evne til at snylte på nytteplanter og arbejdsbier. Når den har udsuget et værtsområde søger den mod nye områder som den derefter skader eller ødelægger helt”

  “Rødorm kan tilsyneladende manipulere naive bidronninger så den kan leve et liv med snabelen langt nede i biboets beholdning af honning. Der kendes tilfælde hvor rødorm ser ud til at have overtaget styringen og organiseringen af bikuber.Altid med frygtelige følger for bikuberne”

  “Rødorm har normalt kun et højt aktivitetsniveau når den søger mod nye områder at parasitere på eller når den ser at det går andre arter godt.Det sidste frembringer ofte aggressive reaktioner hos rødorm. På trods af dette deler rødorm aldrig egne næringskilder med mere uheldige arter eller individer”

  “Rødorm anses for at være et skadedyr da den bla ser ud til at foretrække at skade områder for evigt fremfor at leve i symbiose med omgivelserne og evt bidrage til deres vækst.Det sidste ville endda være til dens egen fordel”

  “Udover den røde farve kendetegnes rødorm ved et ansigt der ser evigt fornærmet ud og flaksende antenner der konstant er rettede mod andre arters fordele”

  “Rødorm udsender ofte høje lyde.Den har dog pga dens primitivitet kun et begrænset spektrum af lyde ,og disse fremføres meget højt,konstant og ofte med en klagende tone”

  “Rødorm udvikler sig sjældent til sommerfugle da livet som parasiterende orm koster færre ressourcer.
  Den ser desuden ud til at have stor angst overfor nye synsvinkler der kan ændre dens primitive opfattelse af omverdenen.Derfor er et syn,som eks fra oven, uønsket af mange individer fra denne skadelige art.

  Kommentar by Geden — 17. september 2021 @ 16:52

 17. Det her forhøjer weekendglæden, frakendt statsborgerskab

  https://www.bt.dk/krimi/29-aarig-mand-fortalte-om-broderskab-hos-islamisk-stat
  En 29-årig mand udvises af Danmark for bestandig for at hverve en mand til Islamisk Stat

  En 29-årig mand idømmes seks års fængsel og frakendes dansk indfødsret for at have hvervet en mand til Islamisk Stat”

  Kommentar by tavsen — 17. september 2021 @ 17:12

 18. Flertallet af alle indlæg er helt OT, dog vil jeg give ‘Geden’ en stjerne for sin anekdotiske beskrivning af Rødormen.

  Kommentar by fredetland — 17. september 2021 @ 18:00

 19. Hvis man troede, at kursen på rendestenssprøjten Ekstra Bladet ville bliver mindre multikulti og venstreradikal, efter at tugthuskandidaten Henrik Qvortrup har taget over efter gammelkommunisten Poul Madsen, har man taget grueligt fejl.

  Hver dag er eb.dk fyldt med artikler og debatindlæg, der primært sviner DF, NB, Trump og andre slemme “højreorienterede”.

  At denne røde møgspreder hvert år modtager 17.500.000 kroner i statsstøtte, er ganske enkelt til at brække sig over…

  Kommentar by Revisoren — 17. september 2021 @ 19:13

 20. #18
  Øh, hvordan er det lige, at noget kan være OT i en åben tråde??

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. september 2021 @ 20:14

 21. # Wegmann 14.17: Ja, man kan hverken stole på WHO, Fauchi, Big Pharm eller Brostrøm og S-S. Der er kommet så meget frem om lusk og løgn, slendrian og store fejltagelser, at kun de uvidende og naive stadig kan have tillid til systemet. Penge-hensyn og milliard-beløb overtrumfer hensynet til folkesundheden og patienterne. Hos hodja kan man læse stribevis af afsløringer af hvordan kynismen trives i de kredse.

  # Tavsen 14.29: Det går også den anden vej. Staten skylder danskerne mange, mange milliarder kroner. Dels i erstatning for alle de ulykker og lidelser som idiotisk og hensynsløs politik har påført danskerne. Og så skylder den også milliarder til de mange skatteydere som den uretmæssigt har frastjålet formuer i tidens løb. Hver dansk familie har man i snit suget 1-2-3 millioner kr. ud af, som er blevet brugt til udanske, tåbelige og landsskadelige formål.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 20:25

 22. Senildemente Joe Biden, der gud bedre det er præsident i USA, holder pressemøde med Boris Johnson og Australiens Scott Morrison – Men plejehjemsparate Biden kan ikke huske sidstnævntes navn – havde det været Trump ville den samlede danske verdenspresse grine deres røv i laser på samtlige forsider – nu er der total tavshed…

  “Thank you, Boris, and I want to thank, er … that fella Down Under

  “Thank you very much, pal. Appreciate it, Mr. Prime Minister”

  https://nypost.com/2021/09/16/biden-appears-to-forget-australian-pm-scott-morrisons-name/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. september 2021 @ 20:58

 23. # TAVSEN 14.24: Ja, politikerne er ved at trække tæppet væk under fødderne på os. De forærer simpelthen folkehjemmet, fædrelandet, hjemstavnen, danskernes livsgrundlag, væk til alverdens invasive arter. En frækhed så stor, at man mangler ord. Før i tiden en utænkelig forbrydelse, men nu en fast del af den politiske aktivisme.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 20:59

 24. Sv. Kommentar by Henrik Wegmann — 17. september 2021 @ 20:14
  Undskyld, jeg skal ikke skrive mer her.
  Ha det så godt alle sammen.

  Kommentar by fredetland — 17. september 2021 @ 21:34

 25. I USA ser det nu ud til at alt med demokrati, moral og fornuft er ved at gå i opløsning, ovenpå valgsvindelen. Og i Vesteuropa ser det heller ikke for godt ud. Har en masse ondskab længe ligget på lur under den civiliserede overflade?

  Ovre i staterne omkommer stribevis af patienter tilsyneladende, fordi man nægter dem den rette medicin, hvis man kan tro hodja. Det er dog stadig temmelig uklart hvor farlig corona-virussen i grunden er. Ligesom det er meget uklart hvor sikre corona-vaccinerne er. Der meldes om tusindvis af tilfælde med alvorlige bivirkninger.

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 21:43

 26. IRAN nu tættere end nogensinde før på at få atomvåben. Bliver der krig eller atomkrig mellem Iran og Israel indenfor få uger eller måneder?

  Kommentar by BENT A — 17. september 2021 @ 23:05

 27. I hvilket af disse lande har man det bedst: Polen, Ungarn, Schweitz, Rumænien, Tjekkiet eller Slovakiet? Kan nogen svare på det? Er Danmark ikke ved at være et ringere samfund i sammenligning?

  Kommentar by BENT A — 18. september 2021 @ 01:00

 28. Åben tråd.
  Lyt til en stmme af fornuft:
  https://www.bitchute.com/video/sLEYrEU5BUc/

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2021 @ 02:11

 29. Der er nu et FORBRYDERALBUM at se under en artikel om grooming gangs i England, hvor piger overfaldes og mishandles i tusindvis, uden at de britiske politikere eller myndigheder foretager sig noget for at stoppe denne gangsterkrig mod engelske piger som hodja fortæller om. (Også mange drenge er ofre for ondskaben)

  Er Vestens ledere og medier så forsumpede og degenererede at de gladeligt udleverer deres egne befolkninger til kulturfjender, mafiaer og gadebander indvandret fra fjerne lande?

  I Hamburg, Malmø og København osv. foregår der også voldsomme ting, men England er måske pt. det hårdest ramte land?

  Kommentar by BENT A — 18. september 2021 @ 02:46

 30. Mange vil måske have godt af at læse Samuel Huntingtons: “Civilisationernes sammenstød”, (på vej mod en ny verdensorden). Er det uoverkommeligt at anskaffe og læse bogen, kan man i det mindste slå Huntington op på nettet og få mere viden om hvad der sker i disse år. Men ellers kan man også kaste sig over de skarpe advarsler som Michael Jalving, Klaus Ewald, Steensen Leth, Asger Aamund, Lars Hedegaard, Snaphanen, Ole Hasselbalch og andre har fremsat.

  Svenskerne har tilsyneladende dødsdømt deres land og sig selv. Har vi danskere tænkt os at følge med dem ned i afgrunden?

  Kommentar by BENT A — 18. september 2021 @ 09:55

 31. Rigtigere titler til Huntingtons bog ville måske være “Civiliseredes sammenstød med barbarer”. Eller “Hvordan politik-kvinder, tosser og dumskere smadrede deres egne lande, egne familier og egen fremtid ved brug af pladderhumanisme, feminisme, ligestilling, kommunisme, satanisme og løgnepropaganda”.

  Kommentar by BENT A — 18. september 2021 @ 10:35

 32. fredetland — 17. september 2021 @ 21:34

  Selvfølgelig skal du fortsætte med at skrive her. Tror næppe Henrik Wegmann ønskede at du skulle forsvinde. Op på hesten igen, også en god weekend til dig

  Kommentar by tavsen — 18. september 2021 @ 11:40

 33. Er tilbage med en kort bemærkning

  Røde Orm er regionshuset i Vejle, tidl. amtsgaarden.

  Læg mærke til der er næsten tavshed om vaccine og corona i Danmark.
  Det hænger nok sammen med at negative historier om vaccine pibler frem alle steder. De vaccinerede lægger sig syge.
  Statistik viser der ikke har været overdødelighed i USA i tiden under corona.

  Regeringen fik lukket Danmark ned og afskaffet minkerhvervet.

  Nu indleder Statsministeren jagten på landbruget.
  Næste skridt er selvfølgelig privatbilismen.

  Man kan høre på Statsministerens stemme, at hun er ekstrem opsat på noget radikalt, og vi vil nok se trusler og tvang som middel til at nå målet.

  Vi vil måske se fabrikker der dyrker Rødorm som menneskeføde, i stedet for kvægbrug og svinekødsproducenter.

  Kommentar by k.m. — 18. september 2021 @ 12:10

 34. Godt at k.m. er tilbage igen. Og forhåbentlig får vi også igen både kortere og længere bemærkninger. :) For femtekolonnen er det selvfølgelig ærgerligt at deres tilsvining af medbloggere ikke har virket i dette tilfælde.

  Kommentar by BENT A — 18. september 2021 @ 12:54

 35. #24 Fredetland – Beklager hvis jeg har talt for hårdt og dermed været grænseoverskridende i mine ytringer.

  Som straf har jeg idømt mig selv ti slag over fingrene med en stållineal samt tvungen læsning af Radikale Venstres nye adfærdskodeks.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. september 2021 @ 13:43

 36. Flere medier skriver i dag, at Det Radikale Venstre nu vil forbyde sjofle vittigheder.

  Partiet har længe selv fremstået som en vittighed…

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2021 @ 13:59

 37. Kommentar by k.m. — 18. september 2021 @ 12:10

  Skal du nu spamme alle kommentarspor med nonsens igen? Plz lad vær.

  Kommentar by KineserSnot — 18. september 2021 @ 16:25

 38. Kommentar by BENT A — 18. september 2021 @ 12:54

  For 117, det ufatteligt i ser det som et angreb, når man beder jer opføre jer anstændigt og skrive relevante kommentarer i henhold til indlægget.

  I har jo ekstremt kognitiv dissonans, når i ser dette som et angreb :D

  Kommentar by KineserSnot — 18. september 2021 @ 16:26

 39. Det er åben tråd, selv den lille detalje fatter kinesersnot ikke

  Kommentar by k. m. — 18. september 2021 @ 17:16

 40. Ikke noget at sige til USA har lukket den grænse. Det er jo en regulær invasion Biden har fremkaldt.

  Lad de små børn komme til mig.
  Flere børn er svigtet og efterladt på grænsen. Senest en 2 årig med en 3 måned gammel lillebror.

  https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FBillFOXLA%2Fstatus%2F1439245698768285711&widget=Tweet

  Kommentar by tavsen — 18. september 2021 @ 18:09

 41. Det er jo afskyeligt. Og så skulle Trumps mur være umenneskelig??

  BREAKING: Our @FoxNews drone is back over the international bridge in Del Rio, where it appears the mass of migrants has expanded once again.

  Stunning visuals.

  More than 11,000 under the bridge as of yesterday w/ more streaming in. Expect that number to be bigger today. @FoxNews

  https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FBillFOXLA%2Fstatus%2F1439229084182224899&widget=Tweet

  Kommentar by tavsen — 18. september 2021 @ 18:22

 42. De amerikanske stinkende rige kendisser fra Hollywood og omegn jubler over, at deres venstreradikale kæledægge AOC, forleden mødte frem til en gallafest iført en stram hvid kjole med teksten “Tax The Rich”.

  Samtidig har mange af dem bopæl og selskaber placeret i skattely rundt om i verden.

  Hykleri?

  Kommentar by Revisoren — 18. september 2021 @ 19:31

 43. Tranbjerg by night er ikke for børn, når makerede, knivbevæbnede arabere går på røvertogt:

  https://www.bt.dk/krimi/lailas-soen-blev-overfaldet-af-maskerede-unge-i-tranbjerg-jeg-er-rystet-rasende-og

  Kommentar by Ole Lukøje — 19. september 2021 @ 02:27

 44. Alexandria O C er absolut et kapitel for sig. Men tro det eller ej: Ilhan Omar er en tand betændtere.

  Kommentar by Nielsen — 19. september 2021 @ 09:26

 45. Skuddræbt tyrkisk gangster havde fem børn med konen, som han alene var tyrkisk gift med. Efter dansk lov var de formelt skilt, og boede hver for sig:

  https://ekstrabladet.dk/krimi/bandidos-rocker-afviser-erstatning-til-drabsoffers-enke-i-var-ikke-gift/8871817

  Er det bare mig, eller stinker det af socialt bedrageri med henblik på at opnå højere ydelser? Eller ser jeg bare spøgelser?

  Kommentar by Ole Lukøje — 22. september 2021 @ 05:52

 46. Men reelt boede de sammen, som konen forklarer, når det viser sig at være et formelt krav for at hun kan få erstatning.

  Kommentar by Ole Lukøje — 22. september 2021 @ 05:55

 47. Er det bare mig, eller stinker det af socialt bedrageri med henblik på at opnå højere ydelser? Eller ser jeg bare spøgelser?

  Kommentar by Ole Lukøje — 22. september 2021 @ 05:52

  Nej, også den svindel fandt sted i stor stil her på Vestegnen. End ikke da såkaldte fædrehoteller blev afsløret. 22 personer tilmeldt den samme lille hus.

  Godt at DNA test blev obligatorisk. Det stoppede den infame børnehandel. Men børnene blev løjet yngre, så kunne der fås børnepenge længere. I den anden løj de sig ældre, dermed hurtigere folkepension

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 13:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper