19. september 2021

Eva Selsing om woke Venstrekvinder: Der er ‘fuld plade i venstreorienteret, feministisk kulturkamp’

Eva Selsing kommenterer en nylig kronik af fire kvindelige Venstre-MF’ere. Kommentar set på Berlingske.dk – De woke Venstrekvinder er decideret antiborgerlige

“… Hvis en mor systematisk og i hverdagen ikke er der for sit helt lille barn, når barnet har brug for det, fordi hun prioriterer sit job eller andre interesser, er det kun forventeligt – og godt – at folk reagerer med bekymring og skepsis. Hvis den adfærd blev en ny norm, ville det stille børnene dårligere. På samme måde med den selvvalgte barnløshed: Hvis den blev ny norm, ville vores befolkning uddø.

Venstrekvindernes ønske om at give folk, der lufter denne bekymring, mundkurv på, er kynisk og udtryk for lige dele hård individualisme og modvilje mod den borgerlige ordens normer, derunder moderskabet. Når de tilmed krydrer teksten med hånlige bemærkninger om surdej (altså kode for traditionelt anlagte kvinder), ‘forældede roller’ og det forfærdelige i at skulle ‘tilbage til kødgryderne’ samt et arsenal af floskler om vigtigheden af kvinder i magtpositioner, er der fuld plade i venstreorienteret, feministisk kulturkamp. Fjenden er de borgerlige normer og enhver, der understøtter dem.

… Det, at vi reflekterer over hinandens valg, er udtryk for den borgerlige orden i praksis. Det er sådan, den bliver opretholdt: ved at vi forholder os til hinanden.

Frigørelse fra kønsroller, moderskab, maskulinitet som dyd, fra familiens samling som et ideal, man bør efterstræbe med videre, er en venstreorienteret kamp. Konsultér en hvilken som helst venstreekstrem samfundstænker fra det forrige århundrede, og du vil se, at dét er opgaven: opløs den borgerlige orden ved at opløse dens normer.

Oploadet Kl. 19:52 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121837/trackback

17 Comments »

 1. Socialdemokratiet, Venstre og Det Konservative Folkeparti er reelt tre fraktioner af samme parti. Global socialstat og internationale konventioner for fuld plade.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 19. september 2021 @ 20:14

 2. At de fire nyopvågnede woke kvinder kommer fra partiet Venstre kan ikke forbavse ret mange. Venstre er et radikalt og rødekstremt parti som sejler under falsk flag. Partiet er ikke borgerligt, men et pampernes, feministernes og levebrødspolitikernes parti. Det er et asocialt og anti-dansk parti hvor flertallet stemte for den rigsretssag mod Støjberg som Jacob Klovn arrangerede.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 20:57

 3. Et barn kan ikke klare sig selv de omkring 5 første leveår. I praksis er børns første leveår derfor en nødvendig forlængelse af fosterstadiet. Fordi intet hundyr kan bevæge sig rundt i 5 år med et internt foster. I dyreverdenen i øvrigt, er ungernes totale afhængighed af moderen i lang tid efter fødslen ganske normalt.
  Men abort kan kun komme på tale når fosteret er prænatalt og ufuldbårent (altså ikke menneskelignende).
  I det gamle Rom havde pater familias uindskrænket magt over liv og død for de nyfødte. Anerkendte han ikke paterniteten over sit nyfødte barn, blev det foræret væk, dræbt eller lagt på lossepladsen.
  Naturen er grusom – mennesker, kvinder og muslimer er de grusomste.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. september 2021 @ 20:59

 4. Woke er bare et nyt ord, for TABER….

  Kommentar by Christian Sørensen — 19. september 2021 @ 21:12

 5. Den kommunistiske ideologi går ud på at nedbryde, ødelægge og myrde, fordi et samfund der er jævnet med jorden og ligger hen som et ruinlandskab, en fattiggård og kirkegård, vil motivere de overlevende til at spytte i næverne og starte på en frisk. Derpå kan man så gennem revolution skabe utopia, paradis-samfundet hvor alle er lige og alle er lykkelige.

  Det er i korthed den røde drøm og fantasiboble.

  Foreløbig er deres skøre ideologi endt som en total fiasko i samtlige ca. 75 lande hvor den er blevet prøvet af. Men for betonhoveder er hitoriske erfaringer uinteressante. De tror fuldt og fast på at næste gang lykkes det.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 21:49

 6. PS: De fire feminister fra Venstre er sandsynligvis indoktrinerede gennem flere år. Hvor radikal og rød ideologi går ind, går forstanden ud. Og hensynsløshed mod egne landsmænd og selv egne børn er en del af den røde lære.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 21:56

 7. Indoktrinering. Vi står med generarionER af dybt indoktrinerede mennesker. Erhard Jakobsen så de første årgange hvor det fandt sted. Men siden er det jo bare blevet ved og ved. I dag indoktrineres vores børn , af voksne der blev indoktrineret som børn af andre voksne der også var blevet indoktrineret. De børn der blev indoktrineret i 70’erne , blev indoktrineret af voksne , der kun lige selv – havde set lyset , men selv var præget af en tid hvor en række normer fortsat var levende eller gav mening.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. september 2021 @ 23:14

 8. Lad Os da endelig slå Vores egne børn ihjel så Vi kan understøtte planetens lav-IQ befolkning – Bare fordi.

  Endnu et eksempel på venstrefløjens evne til at handle uden tanke på konsekvenserne. Vi Vesterlændinge er ikke jordens overbefolkningsproblem. Det er de underudviklede landes massive fødselstal og det bliver værre i fremtiden, ingen tvivl om det.

  Det er selvfølgelig ikke specielt woke at udbasunere realiteterne men det er hvad Vi er oppe imod.

  Kommentar by Santor — 19. september 2021 @ 23:26

 9. For Venstre betyder “borgerlig” kun noget med (lidt) “mindre stat” og (lidt) “lavere skat”.

  I forhold til sociale/kulturelle emner er de langt ude på venstrefløjen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. september 2021 @ 00:34

 10. Der findes ikke “noget med kultur” for venstre. Kun hvis der er eller kan tjenes penge…..så kan man lave lidt festlig tivoli stemning ud af det.og det er jo også kultur…ikk.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. september 2021 @ 06:00

 11. Graviditet og moderskab er det vigtigste job i ethvert samfund. Kvinder er pr definition forud på point, når det gælder samfundsnytte, fordi kun de kan blive gravide og føde børn. Det burde alle kunne indse. Ideologier, der vi tage nyfødte børn fra moderens omsorg og pleje, er en forbrydelse mod menneskeheden. De forbrydelser mod menneskeheden vi kender fra de hedengangne og nuværende kommunistiske samfund.

  Så enkelt er det. Godt Eva Selsing tør råbe gevalt!

  Kommentar by Amad — 20. september 2021 @ 08:06

 12. Prøv at forklare begrebet “borgerlig” til en amerikaner. Forsøg så at forklare at Danmarks “liberale” parti regnes for borgerligt. Det vil ikke give nogen mening for ham.

  Kommentar by Vagn Henning — 20. september 2021 @ 09:57

 13. Mon ikke de fire woke kvinder vil føle sig bedre hjemme ovre hos den skabsradikale Lille Lars fra Græsted i hans nye parti Moderaterne?

  Kommentar by Revisoren — 20. september 2021 @ 10:25

 14. Det utroligt at man i Venstre har så lidt selvindsigt.

  Kommentar by KineserSnot — 20. september 2021 @ 12:06

 15. De vil bare forsørges.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. september 2021 @ 17:41

 16. Liberalisme er, og har altid været, kulturmarxisme markedsført som borgerlighed.

  Kommentar by Arne Torp — 20. september 2021 @ 19:07

 17. Læspe-Sofie skulle efter sigende gi’ en seriøst god guffer – bare spørg Lille Lars…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2021 @ 19:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper