19. september 2021

Børns Vilkår-konsulent om de uhyggelige anti-abort-kræfter, der tilbageruller… ‘kvinderettigheder’

Selvom Anja Søndergaard Elsby er politisk konsulent for Børns Vilkår, så mener hun at ‘abortforbud’ er noget uhyggeligt noget. Hendes hovedargument er ‘kvinderettigheder’, ‘kvindens ukrænkelige ret selv at bestemme’, men det har så isoleret set ikke meget med børnene at gøre. Overbefolkningsargumentet giver ikke rigtigt mening, i den forstand at intet europæisk land reproducerer sig selv. Færre aborter (fosterdrab) giver flere europæere, og det er der i sandhed brug for. Ikke mindst af hensyn til kvinderne.

Kommentar af Anja Søndergaard Elsby på Altinget.dk – Abort er og bliver en menneskeret. Og så gavner det klimaregnskabet.

Desværre siver anti-abort bevægelsen ind flere og flere steder og tilbageruller kvinders hårdt tilkæmpede ret til at bestemme over egen krop, fremtid og muligheder. … Spørgsmålet er, hvor længe vi vil lade stokkonservative og superkatolikker slippe af sted med at knægte kvinders grundlæggende rettigheder ude i verden?

… Samtidig med den uhyggelige tilbagerulning af kvinderettigheder verden over fylder klimadagsordenen stadigt mere. Heldigvis. Og den er ikke helt så usammenhængende med dén om kvinders reproduktive rettigheder, som man skulle tro. …

Det mest vægtige argument for retten til abort vil alle dage være, at det er kvindens ukrænkelige ret selv at bestemme. Men man bør holde øjnene åbne for, at hvis abort og prævention bliver tilgængeligt, anerkendt og gratis, og der sikres adgang til reproduktive sundhedsydelser af høj kvalitet, vil der også blive født færre mennesker. … fordi det heller ikke kan være helt skidt for klimaregnskabet.”

(‘Retten til liv’-happening, Hedensted, 2013)

Oploadet Kl. 20:24 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121841/trackback

55 Comments »

 1. Anja Søndergaard Elsby kan jo købe sig en el-bil og derigennem få sig noget klima-aflad for strikkepindene.

  Kommentar by Thomas M. — 19. september 2021 @ 20:56

 2. Det er lidt ligesom selvmord – det er også godt for klimaregnskabet.

  Kommentar by J — 19. september 2021 @ 21:11

 3. KVINDESAGSKVINDERNE snakker om kvindens ret året rundt. Barnets ret ignoreres totalt. Og over en million danske børn har de røde feminister fået aflivet siden 1973.

  Anja S. Elsby’s udtalelse: “….og så gavner det klimaregnskabet, er virkelig stupid. For det første bygger co2-hysteriet på noget ret let gennemskueligt nonsens og bedrag, og for det andet kan man ud fra Anja Elsbys logik også forsvare ethvert drab og selv massemord med at “det gavner klimaregnskabet”.

  Vil Anja begå selvmord for at gavne klimaet? I så fald vil det være forgæves for klimaet skal nok klare sig med eller uden klima-hystaden.

  Risikoen for at man som dansker bliver slået ihjel af “klima-krisen” er nærmest lig nul. Risikoen for at blive lemlæstet eller dræbt af masseindvandringen er nok ca. en million gange større.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 21:22

 4. “Og saa gavner det klimaregnskabet.” Det hoerer man tiere og tiere fra klima-tosser/hystader/naivister/terrorister m.fl. ; at hoere det fra en konsulent for
  Boerns Vilkaar er under lavmaalet. Det var maaske paa sin plads at faa redegjort for
  den ovenfor citerede dames kvalifikationer…

  Kommentar by krassisten — 19. september 2021 @ 21:24

 5. At abort er en menneskeret er decideret lodret løgn, men venstrefløjserne har jo alle dage haft et meget løst forhold til sandheden, og lige det der med at opfinde alle mulige nye “rettigheder” er der jo i visse kredse næsten gået sport i.

  Tværtimod står der rent faktisk i de af det danske FT ratificerede menneskerettigheder:

  Ethvert menneske har en naturgiven ret til livet. Denne ret skal beskyttes ved lov. Ingen må vilkårligt berøves livet.

  Hvis ikke abort er at berøve mennesker deres naturgivne ret til livet, ved jeg ikke, hvad det så er?

  Der er mange barnløse familier i Danmark, der meget gerne vil adoptere, og i stedet for at importere tilknytningsforstyrrede børn fra fjerne himmelstrøg, kunne man måske arbejde for at de danske gravide i højere grad valgte bortadoption i stedet for abort, hvis de ikke selv ville have barnet.

  På den den anden side må man sige, at abort er et af de eneste tilbageværende eugeniske tiltag i den vestlige verden, idet fx. de sortes andel af USAs befolkning ville være _mindst_ halvanden gang større, hvis det ikke var for sorte kvinders ret til fri abort. Og da sorte begår halvdelen af alle mord i USA, selvom de kun udgør 1/8 af befolkningen, kan alle jo så regne sig frem til, hvad 50% flere sorte ville betyde for kriminalitetsstatistikken.

  Kommentar by Hertz — 19. september 2021 @ 21:26

 6. PS: Anja burde læse Lomborg, Svensmark og PragerU samt nogle bøger om solen og kommunismens forbrydelser.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 21:27

 7. Retten til abort er ikke “kvinders ret til at bestemme over egen krop”, men “kvinders ret til at fraskrive sig ansvar for egne handlinger”.

  Kommentar by wapni — 19. september 2021 @ 21:36

 8. Hvis den danske familiepolitik havde været familievenlig fremfor kommunistisk, havde der ikke været mangel på danskere og slet ingen grund til at importere kulturfremmede fra fjerne himmelstrøg.

  De to kommunistpartier R og EL har ikke andet til vi danskere end hykleri, ondskab og dumheder.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 21:36

 9. Åh hold nu op med det pis.
  Jeres ligesindede i USA pressede Reagan til at modsætte sig familieplanlægning i ulandene i FN, og resultatet er migranttsunamien.
  At jeg som uplanlagt efternøler slet ikke ville være blevet født, hvis aborten havde været fri i 1967, kan ikke røre mig det mindste.
  Eller min far i 1929.
  Jeg går ind for forældres ret til eutanasi til nærmere definerede vanskabte børn, samt juridisk abort til ufrivillige fædre

  Kommentar by Træt — 19. september 2021 @ 21:36

 10. Hvis I vil tvinge nogle kvinder til at føde jeres børn, så køb en i udlandet, samt æg fra en kvinde med nordisk udseende, hvis det er vigtigt for jer.

  Kommentar by Træt — 19. september 2021 @ 21:39

 11. I stedet for klam prostitution i form af sugardating vil de kønne nordiske kvinder kunne tjene penge på betalt ægdonation, og få udtaget sunde æg som tyveårige, som de dels kan sælge, dels få befrugtet med sæd fra en top 5% mand når de nærmer sig 40år, og ikke har kunnet få en af disse “over middel” mænd på krogen.

  Kommentar by Træt — 19. september 2021 @ 21:46

 12. Det er et meget kynisk eller småperverst syn på tingene, Træt lufter, forekommer det undertegnede. Er ihvertfald helt uenig. ÅRSAGEN til at familieværdierne er blevet skævvredet, at skilsmisse-tallet er i rekordhøjde, at faderløse og stressede børn er blevet almindelige, at enlige mødre forherliges, og at mænd i stort omfang er retsløse……… er først og fremmest den kommunistiske/feministiske familiepolitik siden 1968-73.

  Men af MSM er danskerne blevet hjernevasket til at tro at den røde politik handler om familiens ret og barnets tarv og trivsel. Men målet er opløsning, splittelse og rød magt.

  Kvinderne er langt hen ad vejen gjort til nyttige idioter for kommunisterne. Og “Børns vilkår” er vist et hyklerisk foretagende. Hvordan kan de have en børnefjende som Anja ansat?

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 22:13

 13. Først klager man over at kvinder og børn er en underskudsforretning.. bagefter klager man så over at kvinder får for få børn! Hvor er jeg bare træt af liberalister..

  Hvad med at kompensere kvinder for det de taber ved at føde børn? Fx karriere, løn og pension osv.

  Der er ca. 15000 aborter hvert år, hvor mange af dem er mon foretaget på indvandrerkvinder?

  Det vil blive de udsatte grupper/indvandrere der vil få flere børn. Mon ikke de fleste andre vil blive lidt mere obs på prævension?

  Kommentar by anno — 19. september 2021 @ 22:30

 14. Jeg tænker, at “Kvindens ukrænkelige ret til at bestemme over egen krop” burde betyde, at de blot skal undlade at sprede benene eller bruge prevention, hvis de ikke ønsker at blive gravide. Det er at bestemme over egen krop! Et fosters hjerteslag kan høres efter 5-6 uger. Dvs. efter 5-6 uger er abort lig med mord i min optik. Fri abort indtil 12. uge i Danmark er med henvisning til “kvindens ukrænkelig ret osv.” ikke andet end et smuthul for de personer, der ikke forstår, at man må acceptere og leve med de konsekvenser, som ens handlinger medfører!

  Kommentar by PPG — 19. september 2021 @ 22:32

 15. DE MANGE HVIDE KORS symboliserer de mange danske børn der er blevet dræbt inden de nåede at se dagens lys. Men korsene kunne også symbolisere og være en protest imod de mange danskere, børn og voksne, som er blevet slået ihjel som følge af folkemordstingets masseimport af kulturfjender fra Afrika og Mellemøsten.

  En masseimport som EL, R, SF og V er særdeles ivrige efter at fortsætte og accelerere.

  Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 22:39

 16. De partier der har gået ind for importen af kulturfremmede en masse , er ansvarlige for et meget forøget stressnivaeu , især i bunden af samfundet. Et stressfyldt,usikkert og utrygt liv hvor fremtiden føles usikker og tilsvarende stressfyldt, øger ikke lysten til at få børn. Tværtimod skaber det afmagt og forvirring i et forhold i livet ,- at få børn , der skulle føles ret ligetil og grundlæggende godt.At tvinge kvinderne til igen at få børn de ikke ønsker , eller er bange for at stå med ansvaret for , er ikke løsningen heller. Vi giver op overfor at få børn , i vores civilisation idag. Det er meget trist og alarmerende .

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. september 2021 @ 23:01

 17. Hvorfor tager Anja Søndergaard Elsby ikke til Polen og Venezuela og klager sin nød. Det er ikke Danmark og Danskerne der er hendes problem.

  @ wapni — 19. september 2021 @ 21:36

  Ikke helt løgn. Jeg kendte en ung kvinde der i en alder af 25 havde fået fortaget 4 aborter. Både kondomet og p-piller var vel at mærke opfundet på det tidspunkt.

  Kommentar by Santor — 19. september 2021 @ 23:40

 18. Bolleaffald

  Kommentar by Cebber Jensen — 20. september 2021 @ 00:15

 19. Kommentar by BENT A — 19. september 2021 @ 22:13

  Ja, jeg er kyniker. Det kommer sig af at jeg 100% hæfter mig ved hvad folk gør og har gjort, (bl.a. imod mig/og undladt at gøre for mig) trods forblommede ord og lange falbalader om værdier, der kunne forlede til at tro at de ville handle anderledes.

  Vi kan ikke vinde demografikrigen mod de fremmede ved at tvinge de udsatte danske kvinder til at føde uønskede børn, som idioterne i USA forsøger at gøre i f.eks. Texas eller de skinhellige sataner i Polen.

  De udsatte kvinder skal stadig kunne få abort, og ved samme lejlighed få effektiv prævention.

  Muslimske kvinder, hvis mand ønsker flere børn, og derfor ikke kan få receptpligtig præventtion, benytter abort, for ikke at føde flere Muhammeder.

  I Polen, som jeg lige er kommet hjem fra, efter at have været til et festligt bryllup, vokser mange teenagere op hos bedsteforældre, som ikke kan styre dem, da en eller begge forældre arbejder i udlandet, og kun kommer hjem få gange årligt.
  Det kommer der uønskede graviditeter ud af, og uden abort er alternativet en “shotgun wedding”, som oftest går i hegnet.
  Afkommet placeres så hos ældre slægtninge, hvor barnet går for lud og koldt vand, da de gamle har haft rigeligt i deres egne børn.

  500+ (500 Zł ekstra pr. måned pr. barn) har sørget for at mange har fået et ekstra barn, og det er en meget bedre vej at gå.

  Kommentar by Træt — 20. september 2021 @ 01:18

 20. # Træt, vi er enige om at det er en meget bedre vej at gå. Men kommunister er ikke interesseret i hvad der er godt for mennesker eller hvad der gavner nationen. De er kun interesseret i magt til at smadre samfundet og til at herse med folk.

  Bedsteforældre er vist normalt glimrende til at passe på deres børnebørn? Ihvertfald bedre end statslige børnehjem. Sådan i gsnit. Men jeg véd det ikke. Måske du har ret.

  Nej, vi kan ikke vinde den stedfortræderkrig som Enhedslistens og de Radikales dødsengle/kællinger fra helvede mfl. har iværksat mod det danske folk, ved at føre familiepolitik.

  Men vi kan støtte G.I., NB, SK, netaviserne, og så kan vi undlade enhver støtte/stemme til de gamle partier. De er alle lige til skraldespanden. Også Lars Q. Buksetrolds parti er værdiløst.

  Selv DF må betragtes som håbløst. Toppen består kun af slappere og pampere. At Tullesen ikke forlængst er vippet af pinden er pinligt. Og Pia K har også blameret sig selv.

  Kommentar by BENT A — 20. september 2021 @ 02:21

 21. PS: Det siger meget om Tullesen at han er hoppet med på den co2 hysteriske vogn. Enten er han for doven til at sætte sig ind i hvordan det virkelig forholder sig med solen og co2, eller også er han rendyrket opportunist og medløber. Vor Herre bevares.

  Kommentar by BENT A — 20. september 2021 @ 02:32

 22. Klimarelegionen trækkes gang på gang ind i en debat om næsten et hvilket som helst emne. Set viser kun hvor hjernedøde de fleste (især) kvinder er på venstrefløjen og omegn.

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2021 @ 03:18

 23. BENT.A Man kan ikke og bør ikke få børn for , “at gavne nationen”. Det reducerer den enkelte kvinde på samme måde som muslimske kvinder er reduceret til funktion.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. september 2021 @ 05:57

 24. Anja Søndergaard Elsby: “hvor længe vi vil lade stokkonservative og superkatolikker slippe af sted” Vi ved hvor du bor, vi sender snart folk, der banker dig med køller eller politifolk, der arresterer dig og sender dig i omskolingslejr.

  Den totalitære politik lever stadig 32 år efter Murens og Jerntæppets fald og 76 år efter anden verdenskrig.

  Er vi i gang med tredje verdenskrig? Den som den rød-grønne alliance dvs socialisternes og muhammedanernes alliance kæmper mod demokratierne? Den der begyndte den 9. september 2001 og nu har varet i 20 år?

  Kommentar by Amad — 20. september 2021 @ 07:45

 25. Er vi i gang med tredje verdenskrig? Den som den rød-grønne alliance dvs socialisternes og muhammedanernes alliance kæmper mod demokratierne? Den der begyndte den 11. september 2001 og nu har varet i 20 år?

  Kommentar by Amad — 20. september 2021 @ 07:51

 26. Efter denne gratis-udmelding fra Anja Søndergaard Elsby, direktionssekretær (direktionssekretær gud hjælpe mig) i Børns Vilkår, er tiden måske kommet til, at vi ser lidt nærmere på foretagendet Børns Vilkår?

  Start, kære læser, med at tjekke omtalen af Børns Vilkår på Trustpilot. Tableau! – Her udmærker firmaet sig med at score 82 procent dårlige anmeldelser; således én rød stjerne ud af fem mulige!

  Fortsæt med at tjekke firmaets adresse: Trekronergade 26, 2500 København – En bygning som kan gøre enhver skibsreder grøn af misundelse. Dejligt at vide for de frivillige ulønnede hjælpere derude på gadeplan, at bosserne sidder komfortabelt i lækre kontorer. Ikke sandt?

  Følg op med at tjekke firmaets organisationsstruktur, her vrimler det med titler som: Formand, Næstformand, Direktør, Vicedirektør, Juridisk seniorrådgiver, Pressechef, Administrationschef, Afdelingschef for Bisidning, Projekt- og analysechef, osv. osv., og minsandten om man ikke også har en bageambassadør!

  Efter min bedste overbevisning er Børns Vilkår, først og fremmest, en gigantisk pengemaskine, hvor et slæng halvstuderede klogeåger, har fundet en lukrativ ansættelse, hvor man kan loppe den af for godtroende folks penge – Børns Vilkår burde være forbudt for børn (og for den sagsskyld også for voksne) – Gosh!

  Kommentar by T. Flodur — 20. september 2021 @ 10:16

 27. DDR havde i går et indslag i TV-Avisen om det tyske valg.
  Her fortalte man de sagesløse seere, at “klimakrisen” er det vigtigste emne for de tyske vælgere.
  Og sørme om man ikke også havde fundet den tyske udgave af klimamongolen Greta Thunberg.
  Endnu en spejlblank trunte, der jamrede sig over, at den tyske regering ikke gør nok for “klimaet”…

  Kommentar by Revisoren — 20. september 2021 @ 10:22

 28. Hvor er mændenes rettigheder i alle de hysteriske metoo-sager, hvor manden er dømt på forhånd i en inkvisition styret af venstreradikale betonfeminister?

  Kommentar by Revisoren — 20. september 2021 @ 10:36

 29. Kvinder, der er så opsatte på at abortere, burde tænke lidt mere på at undgå graviditet. Der er i dag flere muligheder udover kalendermetoden og præservativet: P-piller og fortrydelsespiller. Er uheldet sket, vil en graviditetstest kunne afsløre det før 5-6 uge. Abort efter 8. uge burde derfor forbydes.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. september 2021 @ 11:25

 30. Godt set Revisoren 10:22. Ja, klimakrisen er venstrefløjens redning fra druknedøden. De spår altid verdens undergang. Venstrefløjens mantra er “Marie, Marie Marolle, flyv op til Vorherre og bed om dårligt vejr”:-)

  Kommentar by Amad — 20. september 2021 @ 11:45

 31. TOMMY 05.57: Du har ret, men derfor kan man jo godt have en familiepolitik som er familievenlig og positiv overfor mænd, forældre og børn. Danskernes problem er at familiepolitikken er kommunistisk, feministisk, mandsfjendsk og børnefjendsk. En gigantisk skandale.

  Kommentar by BENT A — 20. september 2021 @ 11:59

 32. “Demokrater”, der mener at der er nogle ting der absolut ikke kan diskuteres er sjove :D

  Kommentar by KineserSnot — 20. september 2021 @ 12:03

 33. Det er en syg holdning, at abort til enhver tid er kvindens rettighed. Det er udtryk for en syg kultur “at fortryde” et svangerskab på samme måde som man fortryder købet af et par nye jeans. Kvinder må lære at tage ansvar for deres handlinger. Eneste undtagelser er voldtægt og incest.

  Kommentar by Holger_Danske — 20. september 2021 @ 14:40

 34. Retten til Liv marken har en særlig – og trist – betydning i min kones og mit liv.

  Vi havde 3 dejlige børn i 2013 og ventede nr 4. Han viste sig at være så fin og dejlig som hans brødre… blot kun med eet hjertekammer og næsten ingen hovedpulsåre. Chancen for at overleve graviditeten var ikke store, og i bedste fald lå et “kort og smertefuldt liv forude” ifølge lægen på Skejbo

  Vi valgte at afbryde graviditeten, og fødte vores lille, perfekte døde søn på Horsens sygehus en smuk junidag. Han kom hjem i en 50cm kiste på bagsædet af bilen, min kone sad hos ham imens vi passerede marken med de mange kors. Han blev kremeeret og ligger i dag på den lokale kirkegård, men der går ikke en dag uden vi tænker på ham.

  Gjorde vi det rigtige? Det håber jeg, men skriver dette med tårer i øjnene på trods af det er 8 år siden og han fik en velskabt lillebror året efter.

  Sådan kan abort også være

  Kommentar by redneck — 20. september 2021 @ 14:47

 35. Jeg er end ikke i nærheden af at gide betale til flere “andre folks børn” fordi de ikke selv kan forsørge dem, så dem der indser fadæsen i tide og får det afværget ,burde have en præmie. Og nu vi er i gang, så begræns børnetilskuddet til de første to, resten betaler man selv.

  Kommentar by Cebber Jensen — 20. september 2021 @ 17:21

 36. Der er en rød tråd der går igennem langt de fleste emner der tages op her på bloggen.
  Der er enorme samfundsnedbrydende kræfter på spil og hele vejen igennem er det grundlæggende det samme, nemlig mig, mig, mig og mine rettigheder, JEG synes, JEG mener, JEG føler, JEG har ret til.
  Mennesket ser helt skamløst sig selv som verdens midtpunkt og alt hvad der anfægter denne hæmningsløse selvophøjelse bliver mødt med had.
  Ikke alverdens velfunderede argumenter eller sunde fornuft kan trænge igennem denne mur af had.
  Hvis man træder et skridt tilbage og ser på det som tilskuer, bliver det meget tydeligt at der er noget bagvedliggende som har taget magten over alle disse vanvittige mennesker.
  Det Paulus skriver i et brev til romerne (ny testamente)Kap.1 v.22-32
  er en meget præcis beskrivelse af hvad der sker i den vestlige verden idag.
  Som jeg har skrevet før, hvis vi fornægter og spotter Gud så er vi et let bytte for sjælefjenden (satan).
  Det i denne forbindelse værd at se på Rusland og Wisegrad landene.
  De var i hhv. 70 og 40 år underlagt et ateistisk socialistisk tyrani som gjorde alt hvad der stod i dets magt, for at fjerne Gudstroen i disse landes befolkninger.
  Efter at de fik deres frihed er Gudstroen (kristendommen) vokset eksplosivt i disse lande. Det er idag disse lande som så helt åbenbart har den åndelige robusthed der gør dem i stand til at stå faste i kampen for frihed og ikke er blevet ofre for det vanvid som hærger vesten.
  Fordi vores kamp er ikke imod kød og blod, men imod magthaverne, imod autoriteterne, imod kræfterne i denne mørke verden.

  Kommentar by Danskeren — 20. september 2021 @ 20:03

 37. Danskeren — 20. september 2021 @ 20:03.
  “Mennesket ser helt skamløst sig selv som verdens midtpunkt og alt hvad der anfægter denne hæmningsløse selvophøjelse bliver mødt med had.”
  Hvis det står sådan til, er jeg da godt dum, hvis ikke også jeg opfører mig på samme måde.
  Nogen kalder det selvopholdelsesdrift, andre kalder det Darwinisme.
  Hvordan kan man i øvrigt fornægte og bespotte nogen, som ingen nogensinde har set og som aldrig giver sig til kende ?
  Gud er egentlig kun den personificerede fuldkommenhed opfattet som abstrakt ikke-fysisk entitet – altså en bussemand som ikke er der.
  Evigt være lovet og priset Det Flyvende Spaghetti Monster.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. september 2021 @ 22:30

 38. Danskeren — 20. september 2021 @ 20:03

  “Rusland og Wisegrad landene” – hvor får de flest børn? Det får de i ateistiske Tjekkiet.

  Rusland er på vej til at blive muslimsk. Russerne får for få børn, muslimerne mange. Der er i dag 142 mill. russere og 12-30 mill. muslimer. I 2050 er tallene 111 mill. og 24-60 mill.

  Polen og Rusland er i øvrigt kendt for fordrukne mænd der behandler kvinder som skidt. (Det er selvfølgelig en generalisering – bare lige af hensyn til evt. krænkelsesparate woker)

  Kommentar by anno — 21. september 2021 @ 00:22

 39. Abort er en god ting – hvis den bruges til nedbringe antallet af negre og andet bæbrunt kneppeaffald fra arabidske og afrikanske u-lande.

  Kommentar by Knee grow floydd — 21. september 2021 @ 04:05

 40. Gustav Jensen.
  Darwinisme er en ateistisk nødvendighed IKKE en videnskabelig nødvendighed.. Tvætimod er mange videnskabsmænd/kvinder overbeviste om at skabelses teorien er langt mere sandsynlig end big bang teorien. Ja faktisk kræver det større tro at tro på big bang end skabelsen.
  Og tag ikke fejl, det du ser som kristendom udfoldet i vesten idag er ikke bibelbaseret kristendom. Den vestlige kirke er blevet infiltreret/overtaget af humanisme der har gjort menneskerettighederne til deres evangelium.
  Sand /traditionel kristendom kan være meget militant, det var feks. kristne kampduelige, modige mænd som anført af den polske hærfører/konge der knuste den muhammedanske hær der belejrede Wien.

  anno
  Det er bemærkelsesværdigt at møde en kritik der i den grad oser af forudindtagethed og had til kristendom. Du forholder dig slet ikke til den helt klare forskel der er på det vanvid som vælter ind over vesten og så det faktum at de eneste lande i europa der har størst succes med at holde globohomo i skak netop er wisegradlandene. Så skriver du at tjekkiet er ateistisk , det skal tages med at gran salt. Der er 23% kristne og 0 som i 0 % muhamedanere.
  De øvrige wisegrad lande er klart kristne.
  Så skriver du at Rusland og Polen er nationer af kvindemishandlere. Jeg skriver ingen steder at de nævnte lande er fuldkomne lande uden fejl. Du fokuserer udelukkende på det du ser som beviser på at jeg tager fuldkommen fejl men kommer ikke selv med nogen bud på hvad der kunne /kan redde vesten fra at synke ned i mørke og junglelov.
  Det er en af de nationalkonservatives allerstørste fejl. Du kritiserer bare for at kritisere, du burde lade din galde gå ud over vores modstandere i stedet for en helhjertet patriotisk ven der ønsker at bevare vores kultur og civilisation.

  Kommentar by Danskeren — 21. september 2021 @ 06:49

 41. Danskeren – jeg tror ikke der er noget der kan redde vesten eller resten af verden. Religiøse tosser vinder af frem alle steder.. håber selvfølgelig jeg tager fejl..

  Kommentar by anno — 21. september 2021 @ 07:02

 42. Fri abort er altid en god ting. Mænd burde også have ret til fri abort.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. september 2021 @ 07:43

 43. @ redneck — 20. september 2021 @ 14:47

  Det gør mig virkelig ondt at hører. En tragedie som er svær at finde trøst for.

  Kommentar by Santor — 21. september 2021 @ 08:11

 44. Danskeren — 21. september 2021 @ 06:49.
  Kristendommmen har efterhånden fået banket sin supremacisme ud af sig selv, så den er blevet nogenlunde civiliseret. Men kristendommen i dag som kulturel faktor er da udmærket for børn, kvinder og barnlige sjæle, men fri os for at det gudelige ævl om den rare nisse oppe i skyerne.
  Islam i dag er som kristendommen var for 600 år siden, stupid, dogmatisk, psykoinfantil og umenneskelig grusom. Det er som alle religioner skal igennem en død-og-krig fase imod al humanitet, før den modnes til at tåles i civiliserede samfund. Om 600 år er islam blevet renset for sit død-drab-had skidt.
  Religion er og forbliver for enfoldige sjæle en dårlig krykke i en darwinistisk verden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. september 2021 @ 08:35

 45. @ Santor — 21. september 2021 @ 08:11
  Tak for din medfølelse, det varmer!

  Jeg skrev om det for at nuancere abort debatten, for den er ikke (altid) sort og hvid. Jeg ville have forsvoret nogensinde at skulle sige ja til at afslutte et liv, og så stod jeg pludselig i en situation hvor det (måske) var det rigtige at gøre. For selvom ultralyd scanning kan sige meget, er det aldrig 100% sikkert – og den 1. sygeplejerske var faktisk i tvivl og havde næsten afsluttet scanningen da hun “lige ville checke noget en ekstra gang”.

  Vi valgte at lade ham obducere, dels for at give scannings personalet mere erfaring, dels for at få vores beslutning bekræftet. Obduktionen viste heldigvis at hjertet var misdannet som set på scanningerne – men tænk nu hvis det havde vist et sundt og raskt hjerte?

  Kommentar by redneck — 21. september 2021 @ 09:02

 46. Hvis abort er godt, så tænk hvad Breivik gjorde for klimaet …

  Kommentar by Thomas — 21. september 2021 @ 15:39

 47. Også det

  Kommentar by Træt — 21. september 2021 @ 15:45

 48. Gustav Jensen.
  Tak for din “civiliserede” måde at debatere på.
  Ja selvfølgelig var verden et meget bedre sted uden Jesus og dermed kristendom. Alle var lykkelige og der var ingen undertrykkelse , sorg eller nød, vold eller krig eller had. Hvis bare ateismen som i feks. nordkorea,sovjetrusland,kina, nazityskland m.fl. havde rådet havde verden verden været et vidunderligt sted.
  Kristendommen har overhovedet ingen del af æren for grundlæggelsen af universiteter, grundlæggelsen af videnskaberne, respekten for det enkelte menneske, næstekærlighed, sygehusvæsen ( munkene) m.m. kort sagt hele fundamentet for den vestlige civilisation og hele vores måde at forstå verdenen på.
  DET har selvfølgelig ateisterne, ( dem der mener at deres forfædre var aber )
  OG der er OVERHOVEDET ingen grund til at socialisterne /kommunisterne/ateisterne og stort set alle andre tyranner har som deres første prioritet at udrydde kristendommen.
  Og alle de ateistske samfund har været meget bedre og lykkelige end de kristne.
  Min skaber er den levende og sande GUD og mine forfædre er IKKE aber.

  Og så ville det da være rigtig , rigtig godt om du ville anvise et grundlag hvorpå vi danskere kunne få en fælles identitet som ville sætte os i stand til at stå vores fjender imod.
  Jeg venter spændt.

  Kommentar by Danskeren — 21. september 2021 @ 17:47

 49. Danskeren — 21. september 2021 @ 17:47.
  Her er det ønskede grundlag, uden beregning.
  Træk den moralsk/etiske essens ud af de mest civiliserede religioner og behold dem, hvorefter alle referencer til guddomme, mirakler, helligt, arvesynd og lignende overflødigheder kan slettes. Hermed er guder, djævle, helgener, profeter og disciple fravalgt som kilder til religionerne og reduceret til deres rigtige position, nemlig som dekoration og kulisse og udskiftelig overbygning på “det civiliserede samfund”.
  Hvad er vigtigst? at underkaste sig et tåget spøgelse arbitrært udnævnt til den almægtige, eller at acceptere den fysiske virkelighed som kilden til alt andet – også moral og etik.
  Den fælles identitet toner da lettere frem, uhæmmet af fjollede gespenster udstyret med urealistiske bizarre egenskaber.
  Friedrich Wilhelm Nietzsche skrev guds dødsattest, mig bekendt protesterede gud ikke – han er nok evigt optaget af at få evigheden til at vare evigt.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. september 2021 @ 19:40

 50. Ha-ha-ha-ha. Der skød du dig selv i foden med en kanon !
  “Træk den moralsk/etiske essens ud af de mest civiliserede religioner”.
  Dvs. uden en religion (civiliseret eller ej ) INGEN moral/etik.
  Friedrich Wilhelm Nietzsche er død !!
  Gud lever stadig :)))
  Prøv at læse feks. C S Lewis Overvældet af glæde, der bliver det skåret ud i pap og bukket i blinkende neon at Gud /Jesus er mere virkelige end noget andet.
  Men trods din vantro elsker Jesus dig alligevel.

  Kommentar by Danskeren — 22. september 2021 @ 06:44

 51. Danskeren — 22. september 2021 @ 06:44.
  Jesus har meget mere brug for mig, end jeg har for ham.

  At C S Lewis er overvældet af glæde er da godt for ham, at gud bukker i blinkende neon at han er mere virkelig end noget andet. Men kunne gud ikke bare møde op og sige det lige ud – eller bare trylle islam væk fra jorden som bevis på at han er større end Allan.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. september 2021 @ 08:34

 52. Gustav Jensen
  Sorry, jeg skylder dig en undskyldning for min hoveren, det var dumt.
  Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Træt.
  Vender tilbage i morgen tidlig.

  Kommentar by Danskeren — 22. september 2021 @ 18:16

 53. Gustav Jensen
  DEt gik lidt for hurtigt onsdag morgen. Bogen af C.S.Lewis som jeg mener du med fordel kan læse er, Dette er kristendom.
  C.S.Lewis var professor i middelalderlitteratur i Oxford. Han var ven med Tolkien (ham ned ringenes herre).
  Han var kalssisk skolet og det er en fornøjelse at læse hans bøger. Han er skarp og stringent i sin tænkning og der er ikke noget af alt det med, jeg føler dit eller dat, det er rationel tænkning og logik.
  Han satte sig for at finde ud af om det biblen skriver om Jesus er et eventyr for børn eller om det virkelig er rigtigt.
  Han nåede frem til at det med Jesus måtte være rigtigt, og som han skriver” min omvendelse var den mest tøvende i englands historie”
  hvilket jo klart viser at han modstræbende måtte bøje sig for den konklusion hans undersøgelser og tænkning ledte ham til.
  Han er et lysende eksempel på redelighed og hæderlighed. Der er ikke noget med, jeg føler eller synes altså er det sådan eller sådan.
  Det er klar og skarp tænkning, noget der i den grad er en mangelvare i vesten i dag.
  Og hvis du giver dig tid til at læse biblen vil du opdage hvorfor Gud ikke bare tryller islam bort. Det er der en ganske god grund til.
  God dag til dig.

  Kommentar by Danskeren — 23. september 2021 @ 06:39

 54. Rettelse :Han var klassisk skolet.
  Har som sædvanlig travlt her om morgenen.

  Kommentar by Danskeren — 23. september 2021 @ 06:40

 55. Danskeren lyder som et Jehoavas Vidne i fuld dressur. Må hans gud være med ham. Slutprutfinale.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. september 2021 @ 08:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper