22. september 2021

Messerschmidt om NGO’ernes camouflerede socialisme: “… lad dem gøre det for deres egne penge.”

Morten Messerschmidt foreslog på weekendens landsmøde, at man fik ‘en partibestemt fordeling af ulands- og NGO-støtte’. Det har desværre ingen gang på jord, for hvorfor skulle det røde flertal frivilligt give højrefløjen indflydelse. Ja, det meste af ‘blå blok’ ville nok også alligevel stemme imod, for ikke at krænke NGO’ernes ‘politiske uafhængighed’. Fra Dit Overblik – Messerschmidt kritiserer statsstøttede NGO’er for ‘camoufleret socialisme’.

“Statsstøttede NGO-organisationer som Folkekirkens Nødhjælp, Red Barnet, Mellemfolkeligt Samvirke og Dansk Røde Kors har fået så meget politisk slagside, at der bør indføres et nyt system til fordeling af støtten.

Det mener Dansk Folkepartis næstformand Morten Messerschmidt, som på weekendens årsmøde i DF revsede NGO’erne for at drive venstreorienteret politik for milliarder af skattekroner.

‘NGOerne er ikke bare ulve i fåreklæder. Det er meget værre: De er politikere i fåreklæder. Og hvis de vil føre politik – hvad end det handler om flygtninge, klima, ulandsbistand eller integration, så lad dem gøre det for deres egne penge,’ sagde Morten Messerschmidt.

Forinden havde Morten Messerschmidt – akkompagneret af klapsalver og grin fra de forsamlede DF’ere – vist eksempler på venstreorientering hos NGOerne (NGO = Non-Governmental Organization, dvs. ikke-statslig organisation, red.).

Et eksempel er Mellemfolkeligt Samvirke (MS), der får 124 mio. kroner i statsstøtte. Fra deres hjemmeside viste Messerschmidt, hvordan MS har startet en underskriftsindsamling under overskriften ‘Stop udvisningerne – slå ring om syrerne sammen med os’.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121857/trackback

40 Comments »

 1. Så en sjov Facebookgruppe i går. “Socialistisk lektiehjælp” hedder den. Konceptet er at man tilmelder sig en uddannelse, får SU af staten og så laver frivillige hjælpere ens afleveringer, imens man er fuldtidsaktivist med statslig borgerløn.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 22. september 2021 @ 01:51

 2. Messerschmidt er begavet og har mange gode idéer. Men desværre har DF-Tullesen, Pia K og andre fra DF-toppen reduceret partiet til en lille snakkeklub nærmest uden indflydelse. Selvom det i dag kunne have haft 40-45 mandater, hvis man havde kendt sin besøgelsestid 2015-2019.

  I stedet ser det ud til at Tullesen har beseglet både partiets og Danmarks skæbne.

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 02:23

 3. Han har nogle befriende anderledes indfaldsvinkler. Uforståeligt, at statsstøttede medier og deres følgere ønsker partiformanden udskiftet. Det ville svide til dem selv, hvis Morten fik mere taletid. Men sådanne udtalelser ville selvfølgelig blive filtreret fra.

  DR har det med at udvælge emner,
  hvor de kan give den blodrøde fløj mest taletid. Som om vi ikke har nogen reel opposition.

  Hvor længe endnu vil Pressens minister poste over 4 milliarder i DR? Godt Sofie Linde fik prikket hul på den betændte byld. Kostede et par Radikale deres politiske liv. Og det selvretfærdige røde hylekor er blevet tavse. Hvordan mon det går med sexskandalen i Radioens Pigekor?

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 07:33

 4. Den enes nød, Den andens brød.
  De lever af flygtninge og indvandrer. Jo flere jo bedre.
  Ja deltager vel egentlig i at hjælpe flygtninge til europa.
  Jo der er penge i at hjælpe.

  Kommentar by P — 22. september 2021 @ 07:52

 5. Fuldstændig rigtigt BENT A!
  Der ligger et enormt vælgerpotentiale og venter på de rette politikere, men Journalistisk Venstreparti sørger ihærdigt for at holde disse politikere nede!

  Kommentar by Rodina. — 22. september 2021 @ 08:31

 6. Men stemmer DF ikke for en Finanslov gang på gang der støtter det her? Ligesom de altid stemmer for at give flere penge til DR, TV2 osv.

  De siger de gør det for at være ansvarlige, men det er sku intet ansvarligt ved at fastholde Godhedsindustrien.

  Kommentar by Kinesersnot — 22. september 2021 @ 09:05

 7. Specielt Red Barnet er fuldstændigt overtaget af Enhedslistens kommunister, først Johanne Smith Nielsen og så Janne Tynell der som bekendt danner par med Pelle Dragsted!
  På Roskilde Festivalen havde Folkekirkens Nødhjælp opsat en stor plakat med stærkt venstreorienterede budskaber. Så hele paletten af NGO’ere er styret af den yderste rabiale venstrefløj!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. september 2021 @ 10:02

 8. De gode er venstreekstremister.
  – Ellers var de jo ikke de gode.

  Sådan er det jo.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2021 @ 10:20

 9. Kinesersnot — 22. september 2021 @ 09:05
  De er blevet stuerene.

  Kommentar by Hagmann — 22. september 2021 @ 10:30

 10. Som pulverheksen Margrethe Auken så rigtigt konstaterede; der sidder en kommunist i spidsen for samtlige NGO’er og “hjælpeorganisationer”…

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2021 @ 10:36

 11. #10. Ja – blind høne kan også finde korn.
  Det mest utrolige er dog at de gode enten ikke vil, eller kan, forstå at godhed i dette tilfælde er: Egen undergang.
  Når dette er feset ind, da er det for sent, men udsigten fra en kran eller højhus i disse gutmenchen´s sidste sekunder af egen levetid, den kan de passende nyde.

  Kommentar by NED MED ALTING — 22. september 2021 @ 11:43

 12. #8 by BASTARDO kl.10.20 præcis.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. september 2021 @ 12:07

 13. Da DF nærmede sig magtens tinde, blev de til et ligegyldigt levebrødsparti. Den gamle sandhed, at magten korrumperer passede også på dem. Efter sejren i 2015, blev de så benovede over at være Lars Løkkes trofaste væbnere, at de rent glemte hvorfor vælgerne havde givet dem så stærk støtte.

  Tulle troede vel at han nu skulle være den stuerene statsminister efter Løkke. De solgte deres vigtigste mærkesag for latterlige lokalpatriotiske aftryk på finansloven, så som Tullebanen til Billund og omfartsvejen ved Mariager. Og så naturligvis Pia Kjærsgaards ligegyldige kransekagepost som formand for tinget.

  Hvorfor skulle det begavede menneske Morten Messerschmidt sidde og spilde tiden i Bruxelles, i stedet for at kæmpe for Danmarks overlevelse i København? Han kunne have kæmpet mod de venstreorienterede NGO-erne i Folketinget.

  Det er svært at genopfinde sig selv, når man først ligger hvor DF gør nu. Den der ikke kender sin besøgelsestid, bliver kørt over af historien. Det er nu NB dansksindede skal sætte deres lid til.

  Kommentar by JC — 22. september 2021 @ 12:26

 14. De gode er venstreekstremister.
  – Ellers var de jo ikke de gode.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2021 @ 10:20

  Sådan er det jo, når man tager patent på statslig Godhed. PRIVATISER GODHEDSINDUSTRIEN

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 12:48

 15. Der er vel en eller anden liste over alle de penge der foræres til de forskellige NGO´ere men hvor kan man se den i et sammenhæng og hvor mange penge drejer det sig om ialt?

  Hvis Vi stryger de penge og lader folk betale for deres egen hobby, som alle andre normale mennesker, kunne Vi sænke skattetrykket betydeligt, til gavn for ALLE.

  Hvis det ikke var for statstilskud ville topfolkene i diverse NGO´ere ikke kunne hive millionlønninger ind på deres “frivillige” arbejde.

  Kommentar by Santor — 22. september 2021 @ 12:53

 16. Hvis det ikke var for statstilskud ville topfolkene i diverse NGO´ere ikke kunne hive millionlønninger ind på deres “frivillige” arbejde.

  Kommentar by Santor — 22. september 2021 @ 12:53

  Og hvis Læger uden grænser,
  ikke ønskede at udleve deres egoistiske eksotiske drømme, så var der måske ingen lægemangel i Danmark

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 13:04

 17. Billedanalyse: Elevrådsformandens patter stikkes ekstra langt frem i hendes t-shirt. Hun ER klam og mindre begavet. Sådan er hendes væremåde. Både i galeanstalten og til hendes møder i antiracistisk forening.
  At hun er ansigt ud ad til for Antifascistisk Aktion,gør hende ikke mindre ansvarlig.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2021 @ 13:28

 18. # Nielsen

  Den små Johanne Stalin Nielsen har sidenhen født to små Antifa-aspiranter, så hendes yndige attributter strutter næppe så meget i dag…

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2021 @ 13:49

 19. Jeg skider gerne en ngo’er i munden på et offentligt sted.

  Og det gør jeg gerne ganske gratis, helt uden skattebetalte midler.

  Kommentar by Hans peteresen — 22. september 2021 @ 15:02

 20. Selv om de nok er velmente, så skader vulgære kommentarer UPs renommé. De røde vil bruge dem til at bevise at højrefløjen består af ølstue-typer.

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 15:41

 21. JC 12.26: Ja, NB er det eneste håb vælgerne har tilbage. Men kan NB redde Danmark, hvis det bliver alene mod mindst 150 modstandere?

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 15:45

 22. Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 15:41

  Så længe du forstår at dine svadaer også skader forummets renommé. Er du klar over hvor mange jeg kender der ikke gider deltage i debat herinde, fordi man skal igennem vægge af “boomer-nonsens”.

  Kommentar by KineserSnot — 22. september 2021 @ 16:03

 23. Kinesersnask: Begynder at tro at du er en slags trold. Dine svadaer, vrøvlerier, kværulanterier og falske beskyldninger begynder at virke irriterende. Og vi er flere som synes at du ind i mellem opfører dig temmelig fjollet. Der er vist ingen der har udnævnt dig til at være strisser, overlærer og opsynsmand 100 gange om ugen overfor dine medbloggere. Og mit skriv var kun til 15.02.

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 16:26

 24. Bent A: uanset hvor pænt man skriver, og formulere sig.

  Vil det altid blive brugt imod en.

  Desuden når nogle ikke lytter, hjælper det at tale i en mere hård tone.

  Der er vel heller ingen som, der har udnævnt dig som opsynsmand.

  Men tager det gerne til efterretning alligevel :)

  Kommentar by Hans peteresen — 22. september 2021 @ 17:17

 25. Bent A : De røde har jo som udgangspunkt ingen skrupler.

  De ser jo racister og højreekstremister alle vegne.

  Og der er tonen underordnet.

  Det tror jeg egentligt du vil give mig ret i.

  Kommentar by Hans peteresen — 22. september 2021 @ 17:21

 26. Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 16:26

  Hold dig on-topic og lad være med dine svadaer der gentager sig selv, så har du ingen problemer med mig.

  Kommentar by KineserSnot — 22. september 2021 @ 17:29

 27. https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fswissinfo_en%2Fstatus%2F1440315645669752835&widget=Tweet

  In Switzerland about half of people think Islam is a danger to national security, says a study by
  @CSS_Zurich
  .

  Kommentar by tavsen — 22. september 2021 @ 18:04

 28. BENT A — 22. september 2021 @ 15:45:

  Hvis vores eneste håb er et parti (NB), som ALDRIG taler specifikt om ETNISKE danskeres velfærd og fremtid og mener at alle fremmede kan “blive danskere” via “værdier”/”sindelag”, så står det rigtig slemt til …

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 18:14

 29. Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 18:14

  Sandt det er ærgerligt.

  Kommentar by KineserSnot — 22. september 2021 @ 18:20

 30. Ja, er egentlig ret eller meget enig med både Hans Peteresen og med Peter Nielsen. Det er rigtigt at Chrborgs anti-danske zombier har snigløbet og røvrendt vi danskere i årtier, og dolket os i ryggen. Og NB er alt for blødt og feminint på visse punkter, men pt. er det vist det eneste parti som tilbyder en politik der ikke går ud på direkte kollektivt selvmord.

  Men vi burde bestemt have endnu et parti på banen, et som er hårdt på de punkter hvor NB er for blødt.

  Uden folkelige initiativer vil alt snart være for sent for evigt.

  Kommentar by BENT A — 22. september 2021 @ 18:28

 31. BENT A — 22. september 2021 @ 18:28:

  Ja, vi har brug for et parti, som IKKE bruger tid og energi på at forklare hvorfor de ikke er alt det “onde/grimme”, som medierne og resten af systemet vil beskylde dem for at være.

  Når de bliver beskyldt for at være “racistisk”, “sexistisk” eller lign, skal de simpelthen ignorere det eller svare “nå” eller “og?” og blot fokusere på hvad der er godt, sundt og rigtigt for den danske befolkning uanset reaktionen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 19:32

 32. Tallene bliver holdt skjult, men jeg skønner, at op mod ½ mio illegale indvandrere – de fleste unge mænd – er sejlet over Middelhavet til EU på NGO-skibe. Det er NGO’ernes bidrag til, at Europa, som vi kendte det, forsvinder.

  Kommentar by Amad — 22. september 2021 @ 20:15

 33. @18 Kommentar by Revisoren — 22. september 2021 @ 13:49

  Der er intet som en push-up bh ikke kan holde hånden under …

  PS. har ikke noget imod heavy-hangers …bare de er lige lange !!

  Kommentar by Neuhammer — 22. september 2021 @ 21:29

 34. Åh den smukke usoigneret blaffer vi engang tog op at køre og da vi holdte ind til siden, kom alle tosserne op fra grøften og de har været herinde lige siden……

  Kommentar by Moth — 23. september 2021 @ 10:33

 35. Dejligt at se DF tør vise katastrofen ved grænsen til Mexico. Første gang jeg ser dem i de 3 nordiske lande. Afskyelige billeder, der viser, en gentagelse af Merkels invitation i 2015

  ditoverblik.dk/biden-har-mistet-kontrollen-ved-graensen/

  Bill Melugin fra Fox har virkelig gjort et fantastisk arbejde. Han lavede også en video, hvor grænsebetjente til hest sørme brugte pisk.

  Så kunne alle de politisk korrekte vågne op, og blive stiktossede over det. At der var over 15.000, der levede der uden faciliteter af nogen art, DET var de ligeglade med.

  https://twitter.com/BillFOXLA

  Kommentar by tavsen — 23. september 2021 @ 16:55

 36. Enig tavsen 16:55. Det virker, som om medierne har svært ved at få sig til at fortælle om “katastrofen ved grænsen til Mexico”. De tør åbenbart ikke uden videre give Trump skylden, som de plejer?

  De fejer det vist ind under gulvtæppet eller prioriterede det væk f.eks til fordel for demoen den 18.september “ Justice for J6” i Washington DC, som alle Trump tilhængere og Trump selv havde gennemskuet, var en fælde, de skulle fanges i med bukserne nede.

  Derfor advarede Trump selvfølgelig mod at deltage. Såvidt jeg ved, mødte der kun 100 (måske?)demonstranter og 5 gange flere anti-Trump tv-medie journalister op og lige så mange journalister fra andre anti-Trump medier. Der var lige så mange politifolk, der dannede kæde. De fik alle en lang næse! Og det var den dags store medie-komik? Den komik måtte vi vist ikke se i DR og Tv2?:-)

  Kommentar by Amad — 24. september 2021 @ 17:05

 37. MSM-medierne og demokraterne påståede “kup” den 6 jan er løgn. Det er helt klart for alle, der ikke kan se fordi de er blændet af venstreorienteret fanatisme. Se dokumentationen i detaljer her hos
  Tucker Carlson: Media will never admit there was no insurrection
  The media is attempting to rewrite history when it comes to Jan. 6
  https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-media-insurrection

  Kommentar by Amad — 24. september 2021 @ 17:26

 38. …der skulle selvfølgelig stå: Det er helt klart at se for alle, der ikke er blændet af venstreorienteret fanatisme:-)

  Kommentar by Amad — 24. september 2021 @ 17:28

 39. 1.

  Så længe du forstår at dine svadaer også skader forummets renommé. Er du klar over hvor mange jeg kender der ikke gider deltage i debat herinde, fordi man skal igennem vægge af “boomer-nonsens”.

  Kommentar by KineserSnot — 22. september 2021 @ 16:03

  At forsætte sprogbrugen fra den nu nedlagte side Dagens Blæser fremmer det heller ikke. Det er også et såvel konfrontatorisk som et unuanceret angreb på “frikadelledanskerne”.

  2

  Hvis vores eneste håb er et parti (NB), som ALDRIG taler specifikt om ETNISKE danskeres velfærd og fremtid og mener at alle fremmede kan “blive danskere” via “værdier”/”sindelag”, så står det rigtig slemt til …

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. september 2021 @ 18:14

  Jeg er helt enig i, at så er der ikke meget håb. Det der skal til partipolitisk er, at de idiotiske løgne om indvandringen bliver afsløret. Nu har vi desværre spildt 26 år med Dansk Folkeparti, mens det år og for år er blevet værre og værre.

  Og når der så ikke er et parti, som siger lige ud, at Danmarks land er for danskere dvs. mennesker af Nordeuropæisk/dansk afstamning, så må det ske på græsrodsniveau.

  Kommentar by T. H. — 24. september 2021 @ 18:07

 40. Amad — 24. september 2021 @ 17:26

  Tak for den video, Tucker Carlson er rigtig god til at perspektivere. Det er så latterligt at sammenligne 6. januar med borgerkrigen, Pearl Harbour og 9/11 osv.

  Der døde 5 mennesker den dag i senatet. Politimanden døde af et slagtilfælde uden medvirken af en brandslukker. Jeg var inde på betjentstuens hjemmeside den dag, og der blev dødsårsagen / sandheden fortalt. Men typisk for såkaldte journalister bliver alt rettet til deres narrativ.

  De 4 andre døde var alle Trump tilhængere, så ikke noget at sige til, de er skrevet ud af historien. Basket of deplorables, hvis det havde været Trump, der var kommet med den afskyelige udtalelse, ih du godeste, fråden ville stadig være synligt.

  Men jeg har stadig ondt af kvinden, der blev henrettet af en betjent. Hun var åbenbart for stor ildsjæl, så muligheden for at likvidere hende ikke skulle forpasses.

  Kommentar by tavsen — 24. september 2021 @ 21:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper