23. september 2021

Moritz Schramm: Der er ingen ‘undersøgelser, der viser, at kristne er lettere at integrere end muslimer’

Religionssociolog Brian Arly Jacobsen bruger den brede pensel, og giver lidt kasteskyts til multikulturalisterne. Humlen ligger i detaljen, for man kan i sagens natur ikke sammenligne en 90 procent sekulariseret Kristendom med en 10-20 procent sekulariseret Islam. Den moderate muslim er en dårlig muslim. Den moderate kristen er bare kristen. Det er blandt andet derfor, at kristne indvandere imodsætning til muslimske er ‘gået under radaren’.

Fra Kristeligt Dagblad – Danmark har flere kristne indvandrere end muslimske.

“‘Jeg håber, at de nye tal kan være med til at nuancere debatten omkring indvandring. Medier og politikere har nemlig haftfor vane at sidestille indvandring med muslimer, og det betyder, at de kristne indvandrere længe er gået under radaren,’ siger Moritz Schramm.

Han tvivler dog på, at den store voksende gruppe af kristne indvandrere får lettere ved at integrere sig end de muslimske.

‘De fleste undersøgelse viser, at det er indvandrernes sociale baggrund, og ikke deres religion, der spiller den største rolle for, hvor godt de integreres. Jeg kender ikke nogen undersøgelser, der viser, at kristne er lettere at integrere end muslimer,’ siger han.

(Politiet med maskinpistoler foran Københavns Synagoge, 15. februar 2015)

Mere: Kristeligt Dagblad, 16. september 2021.

“Der er da en klar tendens til, at de grupper, der minder mest om den danske befolkning, også har nemmere ved at integrere sig. Men om det har noget med kristendom at gøre, er jeg usikker på. … Der er mange former for kristendom, som ikke minder om vores folkekirkekristendom. For eksempel er der flere afrikanske kirker, som i deres praksis har mere tilfælles med mainstream islam.” (Niels Jespsersen, Netavisen Pio)

“Selvom både buddhistiske og katolske vietnamesere er godt integrerede i forhold til uddannelse og beskæftigelse, viste der sig alligevel en gradsforskel mellem dem. De buddhistiske vietnamesere identificerede sig i højere grad som danske end de katolske vietnamesere. … Det har noget at gøre med, at den vietnamesiske katolske kirke udstikker strengere regler og værdier, som holder dem tættere knyttet til religionen og deres oprindelige kultur, mens buddhismen generelt giver plads til mere åbenhed. … Hvis man tænker: ‘vi er de frelste, og de andre er fortabte’, så bliver integrationen svær, uanset hvilken religion man har. Jeg tror, at en kristen fundamentalist kan have noget sværere ved at integrere sig i Danmark end en kultur-muslim. Men der er nok en tendens til, at folk fra muslimske lande generelt har været mindre eksponerede for sekularismen.” (Jørn Borup, lektor i religionsvidenskab på Aarhus Universitet)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121876/trackback

89 Comments »

 1. “UNDERSØGELSER”, “studier” og “statistikker” kan man få til at vise hvadsomhelst. En journalist kan foretage sin egen “undersøgelse” ved at ringe til et par andre journalister, til et par udvalgte politikere, NGO’er eller et par anonyme kilder, og på mindre end en halv time kan man have det ønskede resultat klar, og smække det på forsiden af Politiken, BT, EB, JP eller JV osv. Det kan også være at undersøgelsen kun er foregået i journalistens eget hoved. Antallet af løgne baseret på “en undersøgelse viser” er utallige i alle MSM. Mængden af fortielser og fordrejninger er endnu større.

  Holdningsmassagen i DR og TV foregår oftest på den måde at man spørger nogle tilfældige fodgængere om hvad de mener, og så ser og hører lyttere og seere kun dem som svarede “rigtigt”.

  Danmarks statistik har i årevis vedr. indvandringen vist tal som underdrev helt vildt.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 02:51

 2. Ser man på USA så viste en undersøgelse for nyligt af amerikanske byer med mere end 200000 indb. at 80% var mere segregeret idag end i 1990. Folk vil helst leve sammen med andre som ligner demselv. Harvard prof. Robert Putnam lavede også en meget stor undersøgelse af mere end 50.områder i USA og fandt, at jo mere etnisk fragmenteret områder var jo mindre tillid og samarbejder var der. Antisocial adfærd var udbredt og folk mistede tillid til alle mennesker,- også dem som lignede demselv. Troen på integration er som troen på den virkeliggjorte kommunisme. Der findes ingen data som støtter, at der kan være et civilsamfund med tillid og association mellem etniske grupper som er meget forskellige. I USA omtales hvide ofte af andre kristne mindretal med samme had som man finder hos radikaliseret muslimer.

  Kommentar by CCC — 23. september 2021 @ 03:29

 3. Jørn Borup lyder ret forskruet. Men sådan er det jo med rødkålshoveder.

  Nu kan man nok konstatere at det er temmelig ligegyldigt eller uskyldigt hvad lektoren mener i denne sag, men når man tager i betragtning hvordan tusindvis af marxister i skoler, kirker, partier og MSM har manipuleret danskerne siden 1968, er vi ovre i en hel anden boldgade. EL, R og SF = rød politik = kommunisme = hurra for masseindvandring.

  Og masseindvandringen er skyld i at hundredvis af danskere har mistet livet, mens tusinder er blevet overfaldet, lemlæstet eller skadet på anden vis. Bare i den senere tid er der sket adskellige meget grove overfald, og flere er blevet myrdet af asylanter eller dræbt af vanvidsbilister. Sidst den 19-årige Emilie Hansen, som eb fortæller om den 22. ds. Hun er vist den femte unge kvinde som er blevet dræbt på kort tid. Og så er der de danske piger som voldtages, og vores drenge som igen og igen udsættes for vold, spark og knivstik.

  Oveni kommer besparelser og tabt velfærd samt afbrændte biler og butikker osv.

  Den nervøse har givet udtryk for at han har svært ved at forstå at danskerne roligt og passivt finder sig i at deres døtre og sønner og andre i familierne bliver slået ihjel, nærmest på stribe. Det er vel også ret ubegribeligt og næsten uforklarligt?

  Ihvertfald er det fantastisk at DR og 155-175 ud af 179 af borgens indvånere synes at være komplet ligeglade. Invasionen og besættelsen fortsætter jo. Og vælgerne bliver ved med at stemme på dem som har svigtet dem mange år i træk.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 03:30

 4. Som dansker ønsker jeg ikke at det etniske danske folk bliver udskiftet med ikke-vestlige fremmede UANSET hvilken religion eller kultur de kommer fra. Så kristne afrikanere: Nej tak!

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. september 2021 @ 04:06

 5. I USA har de været gode til at assimilere mange kulturer, men de har også været forskånet for samme kulturberigelse som Europa.

  Nu er de første sager med afghansk pædofili og hustruvold dukket op i naturskønne Wisconsin, hvor netop ankomne afghanere fløjet ud af Taliban-helvedet kvitterer for gæstfriheden ved at vise deres sande ansigt:

  https://www.dailywire.com/news/afghan-refugees-face-federal-charges-after-trying-to-rape-child-strangle-woman-in-wisconsin-report

  Kommentar by Ole Lukøje — 23. september 2021 @ 05:02

 6. Hvordan integrerer man nogen, der har pligt til at myrde en?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. september 2021 @ 07:00

 7. Hvorfor skal vi betale skat, så disse tåber kan lukke lort ud?

  Kommentar by KineserSnot — 23. september 2021 @ 07:22

 8. Kommentar by Ole Lukøje — 23. september 2021 @ 05:02

  Stop nu med at gentage myten om at det fungere i USA. Landet er ved at blive opløst pga af voldsomme demografiske problemer.

  Kommentar by KineserSnot — 23. september 2021 @ 07:24

 9. Eva Flyholm opsummerer i sine tanker om Afghanistan i JP på glimrende vis venstrefløjens ideologiske blindhed: “Det er en frygtelig situation, som bør få det til at stå klart, at idéen om at skabe demokrati og stabilitet gennem krig og militære besættelser ikke fungerer i praksis.”

  Jo. Drivkraften for Vestmagterne i 2. verdenskrig var gennem krig og militære besættelser at skabe demokrati og stabilitet. Og den kolde krig helt op til 1989 havde samme tema på programmet. Missionen lykkedes, fordi kombinationen af kultur og religion i Europa og Japan gjorde det muligt. Den fatale fejltænkning opstår først, når man bliver ideologisk liberal universalist og tror, at alle mennesker i bund og grund er ens, og man kan se bort fra kultur og religion.

  Men venstrefløjen er nøjagtig lige så meget ideologisk blinde som universelle liberalister, da de også gerne vil se bort fra kultur og religion og i stedet alene fokusere på socio-økonomiske faktorer. Når nu muslimer er notorisk umulige at integrere, vil venstrefløjen derfor gøre alt for at finde ligeså umulige migranter med andre religioner og især med kristen baggrund. Om så de skal fuske med statistikken. Formålet med dette er at forsvare deres marxistisk ideologi med deres socio-økonomiske faktorer, der ser bort fra kultur og religion.

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 07:25

 10. Your comment is awaiting moderation – huserer Merkels spøgelse stadigvæk?

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 07:28

 11. Hvornår hører vi om voldtægter begået af kristne indvandere?
  Hvornår hører vi om voldlige overfald begået af kristne indvandere?
  Hvornår hører vi om at kristne indvandere, der ikke vil arbejde, fordi de ikke kan have slør på?
  Hvornår hører vi om kristne indvandere, som ikke vil arbejde fordi det involverer at arbejde med alkohol eller svinekød?
  Hvornår hører vi om kristne “æres”drab?
  Hvornår hører vi om *****?

  Kommentar by Den Nervøse — 23. september 2021 @ 07:48

 12. Er Kristeligt Dagblad overtaget af feltmadrasser m/k? Bladets og de tre akademikeres tåbelige teori-snak og bagatelliseringer kan vi danskere ikke bruge til ret meget.

  Stedfortræderkrigen mod danskerne er begyndt.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 08:11

 13. Men hvor mange af dem er egentlig så kristne? Er det for at få lov til at blive, de siger, at de er kristne. Kan ikke sendes hjem så.

  Kommentar by P — 23. september 2021 @ 08:30

 14. Går du ind for multikultur splitter du dit eget land og det svækker landet.
  Splitter du eget land er du multikulturel og det svækker landet.

  Tror du at humanistiske akademikere både er multikulturelle og splitter deres eget land, har du forstået at humanistiske akademikere mestendels tømmer deres tarme i begge ender.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. september 2021 @ 08:36

 15. Hvor tit læser man om kristne ulvekobler, der invalid-sparker hvide drenge for deres telefon eller knallert? Nej, vel.

  Kommentar by Bastardo — 23. september 2021 @ 08:39

 16. Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 08:11

  KD har i moderne tid, altid repræsenteret den kulturradikale kristendom, hvor man f.eks. bevist misbruger budskabet om næstekærlighed.

  Kommentar by Kinesersnot — 23. september 2021 @ 08:41

 17. Institut for menneskerettigheder er voldsomt optaget af indvandreres MR, men bruger de nogensinde tid på danskernes MR? Det ser ikke sådan ud.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 08:43

 18. Kommentar by Peter Nielsen — 23. september 2021 @ 04:06

  Men boomerne fortæller mig det kun er muslimer der et problem, vi kan sagtens lade os overrende af Asiater siger de. Boomerne har tilsyndeladende ikke et problem med at det etniske-danske folk bliver udskiftet, så længe det ikke er med arabere.

  Kristne Afrikanere, Asiater, Syd-Amerikanere er der ifølge dem plads til. Stem NB siger de, imens de vil have at vi skal glemme at der er et unikt etnisk-dansk folkefærd.

  Kommentar by Kinesersnot — 23. september 2021 @ 08:44

 19. Dhimmie idiot, eller betalt af DR og/eller Konverteret. SELVFØLGELIG er kristen nemmere at – integrere- end – Muhammedanere-. Det siger sig selv. Dels hader de ikke den frihed, som Muhammedanere mener man skal bekæmpe, fordi de ser den en form for legaliseret lovløshed, og fordi de mener alt skal underkaste sig Deres religiøse selvforståelse af idiotreligion. Islam er og bliver en – usekulære diktatorreligion med en Førerprofet ideal med en idiotmanual i Koran (Guds bogstavstro åndsindskrænkede ord), og Hadith (Andenhåndskendskab til hvad Førerprofeten mente og gjorde). Bekæmp Islam. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2021 @ 09:26

 20. PS: Man kan ikke -iNTEGRERE- en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofet- i et frit og demokratisk samfund. Enten dør det ene eller dør det andet med tiden.

  Bekæmp islam. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2021 @ 09:28

 21. Det er ret åbenlyst de smidder den her ‘vi ved det ikke’-bold op i luften. I håb om at vi smidder flere skattemidler efter dem, så de kan undersøge sagen.

  Og de skal nok få dem, fordi de såkaldte liberale ved intet med mindre det står i en rapport. Selvstændig tankegang findes ikke hos dem

  Kommentar by KineserSnot — 23. september 2021 @ 09:38

 22. “Muslimer er mindre eksponerede for sekularisme”. Det forskeren mener, men kun tør sige på en meget kringlet, indirekte måde, er at det er mindre sandsynligt at muslimer kan integreres i et demokrati end andre. Tænk at den sandhed først nu er ved at trænge ind. Hvis islamforskere og religionsforskere havde advaret om integrationens vanskeligheder for 30-40 år siden, havde vi måske haft en anden udlændingepolitik. Og vi havde måske undgået Afghanistan-krigen. Man får den opfattelse at islamforskerne har været i lommen på islamisterne.

  Men det er ganske givet rigtigt at mange kristne, der kommer fra mere primitive samfund, kan være lige så svære at integrere som muslimer. Det samme gælder vel hinduer, buddister, og folk der tror på ånder, m.m.

  Mon ikke konklusionen er, at der under alle omstændigheder bør føres en restriktiv indvandringspolitik, især når det drejer sig om kulturfremmede langvejs fra. Lavkompetente indvandrere er en belastning for samfundet, uanset hvilken religion de har.

  Kommentar by JC — 23. september 2021 @ 09:53

 23. Der er som sådan ingen forskel på muslimer og kristne fra islamiske lande.

  Se eksempelvis kristne fra libanon. De er nødt til at være lige så psykopatisk krigeriske som muslimer bare for at overleve og det gør dem lige så uegnede som muslimer.

  Det er for øvrigt samme krigeriske mentalitet Vi bliver nødt til at adoptere i en nær fremtid BARE for at overleve i Vores eget land. Der er tilsyneladende ingen vej udenom når Vores regering kæmper så hård for at udskifte Danskerne med mellemøsten og afrika.

  Kommentar by Santor — 23. september 2021 @ 09:54

 24. Katolske lande har generelt set været tilbagestående i forhold til de protestantiske. Det må vel hænge sammen med kulturforskellene. Katolikker er nok mere autoritetstro end protestanter, og søger ikke grænser i så høj grad som protestanter. Tænk på den katolske inkvisition i Middelaldren og Renaissancen. Derfor har naturvidenskab og teknologi udviklet sig mest i protestantiske lande. Der er måske også noget med arbejdsmoralen, der er højere i de protestantiske lande, hvor slagordet var: “Bed og arbejd”. Protestanter tror måske også mere på det enkelte menneskes egne evner og initiativ, hvor katolikker måske mere tror på fællesskabets institutioner og guds og skæbnens førelse. Generelt set betyder kulturen meget for hvordan et land og et samfund udvikler sig.

  Kommentar by JC — 23. september 2021 @ 10:09

 25. Han er meget nem at gøre nar af (og der er god grund til at gøre nar af ham!), men kristne er desværre ikke bare kristne. Kristne fra muslimske lande er stort set lige så bøvlede at have med at gøre som muslimer fra de lande.

  Kommentar by Peter Lund — 23. september 2021 @ 10:09

 26. #7 kl.7 Ufrivillig Skatteyder. Lol.lol.lol …hvordan integrere en der har pligt til slå os ihjel?
  Ja, jeg kan heller ikke Rigtigt regne ud, hvordan man gør det.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. september 2021 @ 10:21

 27. Kommentar by JC — 23. september 2021 @ 09:53

  Forskerne er ikke støttet af Muslimer, de støttet af kulturradikalismen, som har sat sig på Danmark. Borgerlige har sovet i timet og har ladet de løbe løbsk.

  Kig indad istedet for at pege på muslimer, det er danske oikofober der er skyld i at disse forskere er beskæftiget.

  Kommentar by Kinesersnot — 23. september 2021 @ 10:24

 28. Kommentar by Santor — 23. september 2021 @ 09:54

  Ja de kristne fra Libanon agere alligevel som 5. kolonne. Og er tit i medierne og proklamere at der er plads til flere fremmede.

  Tag f.eks. Den homoseksuelle Palæstinenser fra TV der kalder sig Libaneser. Han prædiker konstant for yderligere import af de fremmede og græder tit på TV over hvor hårdt de har det.

  Folk kan vel huske at den homoseksuelle Palæstinenser, der kalder sig libaneser, blev kendt for at jage højrefløjen i en programserie på DR2. “Homo-Islam” har han endnu ikke beskæftiget sig med.

  Kommentar by Kinesersnot — 23. september 2021 @ 10:29

 29. Jeg har set lidt på Brian Arly Jacobsens omfattende generalieblad; det mest markante aftryk han afsætter, må være, da han stod model til billedhuggeren Jens Galschiøts beton skulptur: Min Indre Svinehund – Ligheden med religionssociologen er slående. Stor ros til Galschiøt; han kan sit kram!

  Kommentar by T. Flodur — 23. september 2021 @ 10:39

 30. Ak ja – så er Cirkus Arly på banen igen – og dansk MSM labber det i sig…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2021 @ 10:49

 31. Der er ingen ‘undersøgelser, der viser, at kristne er lettere at integrere end muslimer’

  Underlig bagvendt måde at konstatere, at ophøjede muslimer ikke kan integreres ind i et demokrati

  LÆS KORANEN, den fortæller INTET om demokrati, ergo eksisterer det ikke i muslimers bevidsthed.

  LÆS KORANEN, den fortæller jorden er flad, svømmer rundt mellem 2 have, et af saltvand og et af ferskvand. Mon en muslim vil indrømme, koranen tager fejl?

  “Jeg kender ikke nogen undersøgelser, der viser, at kristne er lettere at integrere end muslimer,’ siger han.“

  Men hvis der ikke findes undersøgelser, så er vi altså i den grad beriget med forskere, som skulle være i stand til at levere de savnede undersøgelser.

  “Jeg tror, at en kristen fundamentalist kan have noget sværere ved at integrere sig i Danmark end en kultur-muslim.”

  TÅBELIG SAMMENLIGNING, godt illustreret med billedet af krigstidslignende billede

  Kommentar by tavsen — 23. september 2021 @ 11:43

 32. * Breaking news *

  Et studie i Tyrkiet om Islamisk guddommelighed er blevet SU berettiget!
  Ja du læste rigtigt, muslimer i Danmark kan, på din og min regning, rejse til Tyrkiet og læse faget Islamisk guddommelighed!
  Jeg vil omgående stoppe med at betale skat! Jeg vil ikke finansierer min egen undergang i et galoperende vanvid, som jeg kun troede fantes i Sverige!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. september 2021 @ 12:43

 33. Ufatteligt at man stadig efter 30-40 års eklatant fiasko, og utallige milliarder kroner smidt i et stort sort hul, stadig taler om fatamorganaet “integration”…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2021 @ 12:48

 34. Dagligt leverer MSM forskellige former for SVINDEL, ord-svindel, statistik-svindel, forsknings-svindel, holdningsmassage-svindel, eufemisme-svindel osv.

  Det som det kulturradikale Kristeligt Dagblad leverer her er tre venstrefløjseres ord-svindel og begrebsforvirring. Bladet burde nok udskifte ordet Kristeligt og fremover kalde sig Kulturradikalt Dagblad. Den nuværende titel er ord-svindel.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 12:53

 35. Lige et eksempel mere: Når DRs P1 debat i dag talte om “øremærket” barsel, er det en omskrivning af “tvangsmæssig (fordeling af) barsel”. “øremærket” er en eufemisme, noget ordsvindel.

  Iøvrigt var “debatten” mest en slem omgang øregas og agitprop. En bøsse der var “gift” med en anden bøsse, og som havde adopteret et lille barn, fik en stor del af taletiden, som han brugte til at tale varmt for unaturlige og perverse familietyper.

  En hysterisk kvinde fik også en masse taletid, hvor hun påstod at moderskabet var verdens største heltegerning og en offer- og lidelseshistorie ud over alle grænser. Hun blev bakket op af en gammel feminist.

  Og der var også nogle ligestillings-løgne på banen. DR er til at brække sig over.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 13:11

 36. Undersøgelser viser, at der er korrelation mellem kriminalitet og Islam. Men det kan selvfølgelig være, at der også er korrelation mellem Kristendom og kriminalitet, og at man bare ikke har undersøgt det af rent racistiske grunde.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. september 2021 @ 13:36

 37. Helt rigtig Bent A, jeg hørte også om “øremærket” barsel, lige til at brække sig over. Alt det naturlige skal helst ikke eksisterer mere.
  Og alle disse undersøgelser om muslimer og kristne, altid ingen problemer med muslimer. Danmark har flere kristne indvandrere , ja det er alle disse østeuropæiske håndværkere der er kommet til. Disse undersøgelser siger intet om hvad der sker med Sverige og muslimer, forøvrigt med resten af Europa som bliver vores undergang med muslims indvandring.

  Kommentar by IES — 23. september 2021 @ 13:56

 38. Kristendom bør ikke stilles op som en modsætning til Islam. Forskellen ligger i den udvikling, som oplysningstiden skabte i den vestlige verden – herunder en lang og hård vej frem mod en frigørelse fra Kristendommen.

  I sin storhedstid var Kristendommen ikke mindre modbydelig, voldelig og socialt undertrykkende end nutidens Islam. Og det er ikke så mærkeligt, da begge er middelalderlige, mellemøstlige dominansreligioner.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. september 2021 @ 14:21

 39. Kommentar by tavsen — 23. september 2021 @ 11:43

  Ja – eksperters og meningsmageres ulyst til at læse koranen, er bemærkelsesværdigt, specielt når koranen betragtes som nattegudens direkte åbenbaring for dem, der betegnes muslimer – modsat bibelen, der ‘kun’ er menneskers vidnesbyrd om en højere magt.

  Det ligner til forveksling eksperters og meningsmageres ulyst til at læse Hitlers Mein Kampf dengang i 30’erne. De betragtes i dag som bundnaive fjolser, at de ikke slog op i Hitlers køreplan og læste, hvad han ville og hvorfor. Chamberlains eftermæle er denne bundnaive idiot – og virkelig en katastrofe. Havde han dog bare læst og forstået Hitler, ville Hitler være blevet stoppet i tide, før han kom alt for godt i gang.

  Men i dag er det igen en udsøgt dyd at dyrke naiv uvidenhed. Det er en slags rablende selskabsleg ikke at kende koranen og så blive helt oprørt og rasende på budbringeren, dersom der slipper noget af koranens ondskabfuldheder ud i offentligheden.

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 15:08

 40. Kommentar by Henrik Wegmann — 23. september 2021 @ 14:21

  “I sin storhedstid var Kristendommen ikke mindre modbydelig, voldelig og socialt undertrykkende end nutidens Islam.” Usandt. Mennesker har været modbydelige, voldelige og socialt undertrykkende, men ikke med begrundelse i kristendommens kristus.

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 15:11

 41. …og andre mennesker har været og er modbydelige, voldelige og socialt undertrykkende, og det med begrundelse i koranens hellige befalinger fra øverste etage. Så kan det vel ikke skæres mere ud i pap.

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 15:15

 42. ALTSÅ, før i tiden, for 200, 500, 1000 og 1500 år siden var kristendommen flettet sammen med de daværende tiders overtro, om hekse, trolde, nisser og djævle osv. Kristendommen medvirkede til at man kom fri af de mest formørkede forestillinger, og ved at fremhæve det enkelte unikke menneskes værdi kom man også langsomt og til dels væk fra at det var i orden at forfølge, pine og henrette mennesker pga. små uenigheder eller trosforskelle. Og der blev mere plads til tankefrihed, ytringsfrihed og materielle fremskridt, noget som medvirkede til at tænkere, filosoffer og opfindere kunne frembringe en europæisk kultur som blev verdens bedste, stærkeste og mest demokratiske kultur. Selv om den blev ved med at have mange mangler og minusser.

  De grusomheder som blev udført af visse grupper, som f.eks. de spanske guldsøgere i Sydamerika mv. havde ikke ret meget med kristendom at gøre. Disse spaniere var næsten alle sammen gudløse forbrydere og mordere af værste slags.

  Det samme med nazisterne og kommunisterne som var eller er gudsfornægtere, nihilister og satanister. Og islamisterne, ja, de er i dag samme sted som for 15-1600 år siden.

  Med den tidsånd vi har nu, er vi måske ved at vende tilbage til før-middelalderens barbari, fanatisme og åndelige formørkelse.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 15:33

 43. Uanset hvad det ræverøde fjols mener, fortæller kriminalstatistikkerne noget andet.

  Også hvis man har øjne og ører, og en middelmådig velfungerende hjerne.

  Så ser man fanden (Mohammeden) på væggen.

  Kommentar by Hans peteresen — 23. september 2021 @ 15:42

 44. PS: At enhedslisten, R og V osv. nu arbejder på FOLKEUDSKIFTNING og dermed total smadring af Danmarks økonomi og kultur og danskernes fremtid, har ihvertfald intet med kristendom at gøre. Og at mange biskopper, præster og Kristeligt Dagblad også agiterer for global næstekærlighed og mere indvandring, er heller ikke noget kristent. Det er bare kulturradikal blindhed, dumhed og uvidenhed plus forræderi overfor sine egne.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 15:46

 45. ot: Når vi nu er ved det med dumhed og ondskab mv., så har hodja et par videoer om “vaccinerne” som bør ses af alle.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 15:53

 46. “Medier og politikere har nemlig haft for vane at sidestille indvandring med muslimer”.

  Den er jo ikke rigtig, den påstand af den tyske (indvandrer?) Moritz Schramm, der er lektor i tyske studier på Syddansk Universitet. Han er opvokset i Vestberlin og har læst tysk og statskundskab (ifølge præsentation af et tv progam med ham på DK4.”Mit liv med Danmark” (Programvært er chefredaktør Jørgen Møllekær, Flensborg Avis.)

  Det er den mislykkede ‘integration’ af muslimer og den illegale indvandring og asyl til blodtøstige Islamisk Stat medlemmer og deres børn og forskellige eksempler på blodig terror og vold udøvet af muslimske indvandrere, der har fået befolkningen til at sidestille muslimske indvandrere med blodig og rå vold udøvet af indvandrere.

  Derfor er danske kvinder nu i stort omfang holdt op med at færdes ude alene om natten. Danskerne har til en vis grad tilpasset sig islams hellige skrifters budskab om, at os vantro er fjenden, der skal bekæmpes. Selvom om det ikke er en stor andel af de indvandrede muslimer, der lever efter bogens, koranens, bud, er selv kun nogle få procent nok til at ændre danskernes dagligdag. Det er en simpel risiko kalkulation, som vi alle automatisk foretager 24syv.

  Alle kan tænke politisk ukorrekt og handle derefter uden at sige det højt og gør det selvfølgelig. Medier og politikere synes, de er nødt til at være politisk korrekte og derfor er deres udmeldinger om indvandring bagud for og ikke i sync med befolkningens inderste meninger.

  Det ændrer sig dog pt, hvor f.eks Politikens tidligere chefredaktør Bo Lidegaard, ifølge et interview i Weekendavisen den 1. sep. 2021, nu siger, at “Vi hverken kan eller skal påføre verden vores værdier og livsform, siger Bo Lidegaard. Og så skal vi bygge Fort Europa”.

  Meningspingerne er åbenbart endelig ved at se skriften på væggen?:-)

  Kommentar by Amad — 23. september 2021 @ 16:01

 47. Kinesersnot — 23. september 2021 @ 08:44:

  Mange af de her folk, som ser sig selv som “borgerlige”, “konservative” eller “patrioter” har tilsyneladende IKKE de store problemer LGBTQA, feminisme og masseindvandring af ikke-vestlige fremmede, hvis BARE de ikke er muslimer.

  Det er angiveligt KUN islam/muslimer, som er problemet. Disse “borgerlige” er måske nok “counter-jihad”, men de er også en del af problemet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. september 2021 @ 16:03

 48. Kommentar by YinYangster — 23. september 2021 @ 15:22

  Modernisering er nok ikke det rigtige ord. Renæssancen (genfødsel) er bedre dækkende, selvom det ord er reserveret en bestemt europæisk epoke.

  Sagen er jo, at ‘moderniseringer’ i religion altid har gået ud på at vende tilbage til det oprindelige, til kilden.

  Kristendommen blev fedtet ind i alt muligt, som ikke kunne begrundes i kristendommens kilder, hvorfor der opstod behov for at skære fedtet af. Bare det at bibelen var den rene hokus pokus fremvist på latin, gjorde misbrug oplagt, hvorfor behovet for modernisering kom gennem reformationen og udgivelse af bibelen på de nationale sprog, så folk kunne forstå selve kilden.

  Islams moderniseringer ved at vende tilbage til oprindelige, til kilden, er det, som ISIS og Taliban står for. Islam var også blevet fedtet ind i alt muligt sekulært vestligt, så moderne muslimaer kunne være frigjorte og gå uden slør i de glade 1960’ere. Men så kom moderniseringen af islam omkring 1979, og alle muslimer vendte tilbage unisont til det oprindelige, til kilden.

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 16:04

 49. Kommentar by Peter Nielsen — 23. september 2021 @ 16:03

  Helt bestemt. Åndsforladte boomere, der jo også på deres vagt det gået galt.

  Kommentar by KineserSnot — 23. september 2021 @ 16:08

 50. Kommentar by KineserSnot — 23. september 2021 @ 16:08

  De ‘Åndsforladte boomere’ hedder også globalistiske liberalister. Herhjemme står de Radikale Venstre og til dels Venstre og Konservative for den ‘bevægelse’. Vi kender deres hærgen.

  Kommentar by traveler — 23. september 2021 @ 16:27

 51. Moritz S. er da til grin. Der er kolossale mængder af oplysninger som viser at det er langt sværere at integrere muslimer end kristne. Men Moritz kan ikke finde ud af at man derudfra kan slutte sig til at det omvendt er lettere at integrere kristne. Men det kræver selvfølgelig også en IQ på over 85. Eller at man ikke er en korrupt nyttig idiot.

  Traveller har ret i at globalistiske liberalister er et bedre udtryk end boomere, som vist nærmest er uden mening i den her forbindelse.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 16:48

 52. I betragtning af at der stadig findes langt flere kristne end muhamedanere i Verden, at alle lande i nærheden af Danmark i 1000 år har været kristne og at så sent som i 1850 ikke var en eneste muhamedaner i Danmark i henhold til folketællingen, så kan de mange muhamedanere i Danmark nu næsten kun forklares med en djihad-invasion.

  Kommentar by perhag — 23. september 2021 @ 17:17

 53. Globalistiske liberalister, gir langt mere menning. Den kan jeg også bedre gå ind for , og forstå

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. september 2021 @ 18:01

 54. ot: Alle der har en kinesisk fremstillet mobiltlf, ipad eller smartphone, bliver udspioneret og anbragt i kinesiske arkiver, fortæller document. Det er noget som truer Vestens sikkerhed, fordi det kan bruges til at blokere vigtige samfundsfunktioner.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 19:04

 55. Velkommen tilbage Notarius Umulius a.k.a. YinYangster!

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2021 @ 19:54

 56. YinYangster 19.13: Der er altså et stort problem hvis man kan tro documents artikel om hvad der er puttet ind i disse radio-telefoner.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 19:58

 57. 38) Henrik wgmann. Den er for dum naiv, og løgnfuld. Kristendommen handler om menneskelig kærlighed i forhold til andre mennesker. Det er en etisk religion, som ikke er så fasttømret som Islam. Den har 4 evangelier som nogengange står lidt i modsætning til hinanden. Kristendommen har ALDRIG (som Aldrig) været ligeså modbydelig rent menneskeligt som Islam har været og er. kristendommen har skabt klostre, som har skabt Hospitaler og som har bekæmpet slaveri og andre undertrykkende forhold. Hele den menneskekærlige etik (på godt og ondt) i menneskerettighederne stammer fra den kristne etik- Aldrig den islamiske. Islam er og bliver en usekulær diktatorreligion helt udenom den medmenneskelige etiske fordring, imodsætning til kristendommen.
  Man kan kritisere kristendommen for en del, men så må man have et etisk udgangspunkt, som kristendommen faktisk har formet igennem tiden til at være den etik vi har idag. At begge religioner har Deres udgangspunkt i Mellemøsten, og er beslægtet med Jødedommen, som er den ældste af dem alle 3, er det eneste man kan uddrage. Hvad vi end troede på før kristendommen vandt indpas, er ikke til at sige om ville det være værre eller bedre.

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2021 @ 20:00

 58. 38) Du svæver over vandende med din luftige ide om kristendommen.

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2021 @ 20:01

 59. Man kan sige at kristendommen fik logik at gå på, da den blev frigjort fra latinens sprogindsnævring med Luther og Gutenberghus masseoptryk.
  49) forklare det meget godt.

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2021 @ 20:05

 60. UNNA: Numre kan skifte. Hvilke indlæg er det du svarer på?

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 20:08

 61. 19:13 Sikke noget sludder. Apple har lige erklæret at de vil scanne brugernes fotos i deres styresystem, angiveligt for at finde børneporno. Alle ved sgu da også, at de har givet alle bagdøre til CCP for længe siden. Og hvordan du kan bruge Apple som kilde til at forstå Apple kræver en særlig ignorance, som viser at du er blevet meget dårlig undervist i hjernevaskskolen

  (vox) The controversy over Apple’s plan to protect kids by scanning your iPhone
  The privacy-first company’s invasive approach isn’t going over well with many.

  Kommentar by Svend — 23. september 2021 @ 20:22

 62. 20:01 De fleste ateister aner intet om kristendom, og har ingen ide om hvor videnskab og menneskerettigheder kom fra. De regner vel med, at de kom fra en tilfældighed i et sort hul, som Sam Harris, Jordan Peterson og Noam Chomsky har siddet og regnet ud for dem

  Kommentar by Svend — 23. september 2021 @ 20:27

 63. “58/59 Michael Unna
  At svæve over vandene er måske en endnu større præstation end blot at gå på vandet. Nej, undskyld – jeg kunne blot ikke lade være.

  Jeg ville blot fremhæve, at ufattelig megen ondskab er udført i godhedens navn. Og her er Kristendommen ingen undtagelse. I øvrigt finder jeg det måske en smule selvhøjtideligt, når kristne tror, at Kristendommen er kilden til etik, moral og godhed. Det findes i alle kulturer – islam nok undtaget – og har altid gjort det. Mennesket har som alle andre flokdyr et moralsk kodeks – bevidst eller instinktivt – som gør, at flokken kan fungere.

  Jeg ønsker hverken at genere eller omvende nogen. Jeg fremhæver blot de skyggesider af Kristendommen, som gør, at de to religioner ikke bør stilles op som modsætninger.

  Jeg beklager, hvis jeg har stødt dig, men en religion kan altså ikke længere holdes op som et skjold mod denne verdens realiteter.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. september 2021 @ 20:53

 64. Gustav Jensen — 23. september 2021 @ 08:36

  Tillad mig lige at tilføje:

  Og lader deres OG vore børn betale regningen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. september 2021 @ 21:18

 65. Wegmann 20.53 har jo bestemt ret i at ufattelige mængder af ondskab er blevet forklædt som godhed. Det sker hele tiden, også i nutidens Danmark som er gennemsyret af politisk hykleri. Meget af ondskaben skyldes dumhed og uvidenhed eller korruption, men visse former for ondskab synes at være ondskab for ondskabens egen skyld.

  At de gamle partier støttet af MSM er begyndt på en folkeudskiftning, er en ondskab i klasse med nazisternes. Resultatet kan blive en total og yderst blodig katastrofe for millioner af danskere.

  Før 500 år siden kunne man måske ikke stille de to religioner op som hinandens absolutte modsætninger, og det kan man måske stadig ikke fordi nordisk kristendom er endt i kulturradikal og feminiseret pladderhumanisme.

  Men kernen i kristendommen mod kernen i islamismen er hinandens absolutte modsætninger.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 21:20

 66. For 500 år siden…..

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 21:22

 67. Omvendt, der er heller ingen undersøgelse af Moritz Schramm der viser, at idioten ikke er komplet sindssyg.

  De afghanske ‘raketforskere’ der lige er blevet fløjet til usa er allerede inden de er sluppet løs i usa blevet anholdt for at voldtage børn og myrde kvinder.

  Velkommen til Joe Talibiden’s Shithole country.

  Kommentar by piphans — 23. september 2021 @ 22:17

 68. Og Notarius er tilbage…

  Først med tilsyneladende hårde fakta, men nedtællingen til den sædvanlige agren er begyndt.

  Kommentar by Træt — 23. september 2021 @ 22:21

 69. ageren

  Kommentar by Træt — 23. september 2021 @ 22:22

 70. # YinYangster: Der skrives ret generelt om at kinesisk producerede mobiltelefoner og smartphones osv. bør undgås. Det er muligt at iphones er noget for sig selv. Er ingen af dem kinesiske? Pt. advarer Litauens forsvarsministerium, BT og flere andre mod at bruge dem.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 22:32

 71. PS: Apple får dele til iphones produceret i Kina.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 22:37

 72. PS: Der er også Huawei iPhones til salg, så hvad mener du med “ikke i iPhone”…?

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 22:41

 73. piphans — 23. september 2021 @ 22:17
  PS.
  Spørgsmålet er, hvor mange muslimske afghanske pædofile voldtægtsforbrydere og mordere og terrorister har forbryder mette frederiksen fløjet til Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 23. september 2021 @ 23:16

 74. ot: Tredoblede el-priser, kæmpeprisstigning på fjernvarme mv. Se JP.

  Kommentar by BENT A — 23. september 2021 @ 23:18

 75. Fuck det kommunistiske lorte firma Apple.

  Kommentar by piphans — 24. september 2021 @ 00:51

 76. Og degoogle alt fra Joe Talibiden syge lorte firma google.

  Kommentar by piphans — 24. september 2021 @ 00:53

 77. YinYangster: Er der ikke en selvmodsigelse i at sige at advarslerne (19.04) ikke gælder iphones og i at du 20.22 skriver at problemet ikke findes i iphones, og til at du nu skriver at alle dele af Apples er produceret i Kina?

  (faktisk har jeg nogle gange tidligere skrevet links, men det er jo pærelet at finde document og artiklen)

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 03:53

 78. 66) Definitionen af ondt og godt ligger i Jødedommen og derigennem også Kristendommen og Islam. Den helt store forskel på de to religioner er at Kristendommen er et forsøg på at reformere Jødedommen væk fra den strenge lovreligion- Jesus bliver jo undfanget udenfor den Jødiske Farisæriske lovhellighed – vi ser bort fra det man kalder Helligånden og tænker logisk, og derigennem ligger han også diskussion med netop dem ,og overtræder Sabbathloven i f.eks Markus evg kap 2. Sabbathen var streng lov med dødstraf til følge i den strengeste udgave (se moseloven). Indirekte siger han i Kapitel 2- Loven (sabbathen) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for lovens skyld. Det ender med at han bliver dødsdømt for blasfemi (man ville af med ham- sikkert pga Tempelranen).
  Islam er en omskrivning af begge religionerne, og drejer sig blot om at autoritært- underkaste sig guds vilje- udenom mellemmenneskelig etik. Derfor skaber det også forskellige menneskelige etiske aspekter totalt fra starten. Derfor ser muhammedanere også forskelligt på de grusomheder der gøres i Islams navn, som retfærdiggjort alene ud fra religionen. Der er total væsensforskel. Hvilket også kan ses både historisk og samtidsmæssigt. God weekend. (skrivepause). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2021 @ 09:34

 79. PS: Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2021 @ 09:35

 80. Så pjækker de snotforkælede curlingbørn igen fra skole, for at gøre opmærksom på “klimakrisen”.
  TV2 dækker naturligvis “demonstrationen”, der primært består af fnisende skoletøzer samt et par drenge med et fjoget grin, der håber på et nemt og hurtigt blowjob…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2021 @ 12:10

 81. 14:06 Nok ikke særlig svært at “knække” et styresystem man selv har skrevet. Du sludrer da helt abnormt.

  Kommentar by Svend — 24. september 2021 @ 15:38

 82. Kommentar by YinYangster — 24. september 2021 @ 17:11

  Husk både Yin og Yang, Mr. Jenster.
  God weekend uden råberi, Thomaster

  Kommentar by Thomas M. — 24. september 2021 @ 18:13

 83. YinYangsters påståelighed, pral og skældsord tyder på at YY er den genopstandne Umulius.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 20:12

 84. Jeg er rimelig sikker på, at “YinYangster” blot er et nyt alias for “umulius”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. september 2021 @ 03:30

 85. ALLE undersøgelser viser at jo mere multikulturelt et samfund er jo mere fattigt, farligt,og dårligt er det !!
  Omvendt, jo mere homogent et samfund er jo rigere, tryggere og bedre er det.
  Hvad er det Moritz Schramm ikke kan forstå.

  Kommentar by Danskeren — 25. september 2021 @ 09:40

 86. “Travl nat ved Gellerupparken: Politi og brandvæsen måtte haste ud til flere brande | BT Krimi – http://www.bt.dkhttps://www.bt.dk/krimi/travl-nat-ved-gellerupparken-politi-og-brandvaesen-maatte-haste-ud-til-flere-brande

  Kommentar by Islamarebad — 25. september 2021 @ 12:05

 87. Islamarebad — 25. september 2021 @ 12:05

  Der må straks uddannes flere brandkadetter

  Kommentar by tavsen — 25. september 2021 @ 14:46

 88. > Svend
  Du plejer ikke at efterlade to kommentarer efter hinanden (20:22) -19:22 real time

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2021 @ 13:08

 89. .

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2021 @ 13:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper