24. september 2021

Klaus Wivel om bevægelser som MeToo, BLM og LGBT+: Deres mål er umiddelbart hæderværdige…

Lektor Marianne Stidsen har været en del i medierne, for imodsætning til de fleste af hendes meningsfæller, så tager hun ingen gidsler. Retorikken er lidt hårdere, og særligt de pæne liberale falder hurtigt fra. Justitias Jacob Mchangama bed mærke i en enkelt formulering, og tærskede langhalm på ‘Stidsens rablende konspirationsteori’, og kunne så indtage den behagelige midterposition mellem venstreekstremister og ‘den antiliberale anti-wokisme’.

Woke-eliten ostrakiserer systematisk konsensusbrydere med knyttet næve, alt imens ytringsfrihedens forsvarere, hænger sig i retorikken hos sidstnævnte. Klaus Wivel anmelder Marianne Stidsens ‘Køn og identitet’ i Weekendavisen – Identitetspolitik I: Med samme våben (kræver login).

“Stidsen kalder bevægelsen totalitær. Her affyres de helt store kanoner. Men er wokebevægelsen totalitaristisk, er den det med et meget lille t. Sandt nok har den en veludviklet vilje til at forlange censur og fyringer i lighedens hellige navn, men der skal mere til end en hudfarveopdelt Pride-demonstration på Nørrebro for at kunne imponere Stalin. En twitterstorm er ikke Gulag.

Det er bogens største skævhed. Stidsen taler varmt om dannelse og humanisme, men ejer ikke evnen til en vis selvkritisk ydmyghed, hvad angår hendes modstanderes evne til at tænke fornuftigt. Det er som at høre en punker spille kammermusik. Hendes udtalte foragt for regnbuefarvede flag og hendes forsvar for mænd i Norden, der er dømt for seksuelle overgreb, antager fanatismens skær. Her spejler hun sine fjender.

Når # MeToo, Black Lives Matter og LGBT+ er blevet så store bevægelser, skyldes det jo, at deres mål umiddelbart er hæderværdige: Hvem ønsker ikke, at alle behandles ligeligt? Det er blot metoderne, der halter. Men Stidsens touretteagtige tendens til at råbe Nordkorea, hvergang hun vil lave udråbstegn, kan få selv velvillige læsere – og det bliver nok de eneste, der læser denne bog – til at overveje, om ikke hendes fjender måske alligevel har noget at byde på.”

(Lektor Marianne Stidsen til TFS-debat, 2020; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121903/trackback

33 Comments »

 1. Er denne Klaus Wivel i familie med den ræverøde “journalist” Peter Wivel, der for år tilbage var chefredaktør på den “borgerlige” avis Berlingske?

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2021 @ 13:49

 2. En twitterstorm er ikke GULAG Ø-HAVET. Nej, men hvis den nuværende udvikling hvor mange kliker konkurrerer om at være så skøre og anti-danske som muligt……. hvis den fortsætter, kan vi godt ende med at leve i et grusomt og mareridt-agtigt samfund.

  For demokratiet, nationalstaten, kernefamilien og danskheden har mange fjender.

  Godhedsindustrien, kvindesagskvinderne, feministerne, de woke rødstrømper i metoo-bevægelsen, kommunisterne i EL og R, pladderhumanisterne, BLM, de forlorne kristne i folkekirken, de kulturradikale hos DI, SF, V & K, Politiken og Kristeligt Dagblad, LGBTQ-bevægelsen, klima-hystaderne samt ikke mindst DR-kvinderne, lader til at være enige om at Danmark og danskerne bør afskaffes og udskiftes med en slags global landsby, et afrikansk/patriarkalsk/ arabisk kalifat og stenaldersamfund.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 15:07

 3. Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 15:07

  Ja vi skal nok ende derude folkemords-retorik og direkte trusler om at dræbe hvide er mainstream i både USA og UK.

  Kommentar by KineserSnot — 24. september 2021 @ 15:15

 4. I et sådant woke og jihadistisk samfund vil der ikke være plads til danskerne, og da slet ikke danske mænd og familier.

  Jo hurtigere mændene/danskerne finder ud af hvem der er deres venner og hvem der er deres fjender, desto større er chancen for at Danmark undgår at få samme skæbne som Sverige og Libanon.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 15:20

 5. Klip fra College i USA: “Multikultur betyder ingen hvide”

  https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/pujn6p/klip_fra_college_i_usa_multikultur_betyder_ingen/

  Kommentar by KineserSnot — 24. september 2021 @ 15:25

 6. Meetoo, der efter Antifa og saa Black Lives Matter samt alfabet suppen samme lort alle 4 og totalt samfunds fjendtlige i deres optraeden.

  Kommentar by Anonym — 24. september 2021 @ 15:34

 7. Meetoo, der efter Antifa og saa Black Lives Matter samt alfabet suppen samme lort alle 4 og totalt samfunds fjendtlige i deres optraeden.

  Kommentar by dunk — 24. september 2021 @ 15:35

 8. Personligt synes jeg hel denne bøsse snak afleder opmærksomheden fra det væsentlige – hvornår smider vi perkerne på porten?

  Kommentar by Knee grow floydd — 24. september 2021 @ 15:50

 9. Kommentar by Knee grow floydd — 24. september 2021 @ 15:50

  Alle de her bevægelser er jo sat i værk, så vi ikke engang når til at tale om det du vil. Derfor er det vigtigt at stoppe dem i tide, inden de bliver totalt manifisteret alle steder i samfundet.

  Kommentar by KineserSnot — 24. september 2021 @ 16:03

 10. Læste Klaus Wivels anmeldelse i min WA. Hans formuleringer undrede mig og jeg tænkte “Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner”.

  Som når Klaus Wivel skriver “Når #MeToo, Black Lives Matter og LGBT+ er blevet så store bevægelser, skyldes det jo, at deres mål umiddelbart er hæderværdige”. Den har vi hørt før. Det siger stort set alle totalitære bevægelser. “Hensigten helliger midlerne”, sagde de under den russiske revolution i begyndelsen af forrige århundrede inden de udryddede deres ikke så woke medborgere, som de (helt poetisk?:-) kaldte “ikke-mennesker”.
  Jeg synes, at skriverkarle og spinatfugle som Klaus Wivel opfører sig som pryglede hunde, der logrer med halen, fordi de er bange for at blive udrenset og miste deres levebrød pga #MeToo, Black Lives Matter og LGBT+ ‘bevægelserne’ mediehypede ’succes’? Han frygter, at stå alene tilbage på perronen når toget er kørt…

  Kommentar by Amad — 24. september 2021 @ 16:16

 11. “Stidsens touretteagtige tendens” – er den ikke lige til pressenævnet?

  Kommentar by anno — 24. september 2021 @ 16:47

 12. Klip Sorte udsætter hvid mand for sorthad i USA

  https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/pulo4p/sorte_uds%C3%A6tter_hvid_mand_for_sorthad_i_usa/

  Kommentar by KineserSnot — 24. september 2021 @ 17:05

 13. LIGE NU ER DR meget bekymret over at fire migranter er omkommet i et område mellem Polen og Hviderusland. Men at hundredvis af danskere er omkommet som følge af godhedsindustriens udskejelser mv. bekymrer ikke DR.

  DR er en anti-hvid propagandastation.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 17:07

 14. “Hendes udtalte foragt for regnbuefarvede flag og hendes forsvar for mænd i Norden, der er dømt for seksuelle overgreb, antager fanatismens skær. Her spejler hun sine fjender.”
  OK, så wokeismen er “hæderværdig” og milevidt fra Gulag, med Stidsen tendrer det fanatiske – og heri “spejler hun sine fjender”?! Kan manden mon beslutte sig? Eller afslører han bare, at han i al hemmelighed er enig i Stidsens kritik, men bare ikke kan holde til at indrømme det?

  Kommentar by Thomas — 24. september 2021 @ 17:16

 15. Så var der i “Orientering” også et meget langt indslag, om de første indianere kan spores 13.000 år eller 23.000 år tilbage. Interessant for nogle, men hvad kan vi bruge det til i nutidens krise-Danmark?

  Der var vist også noget om at man vil sende danske soldater til Mali.(?) Hvis nogle soldater lader sig lokke til at rejse derned, skal de nok være meget naive. Et hav af giftigt kryb, smitsomme tropesygdomme og velbevæbnede fanatiske jihadister venter på dem.

  Følepornografiske indslag om at det er Danmarks ansvar at redde og finansiere vind og vejr, regn og solskin samt social velfærd i over 100 store og fjerne lande, mangler aldrig i dagenes DR-programmer. Igår var Rosa Lund i radioen 4 eller 5 gange.

  (det skal dog indrømmes at “Orientering” ind i mellem bringer nyttige oplysninger om hvordan Danmark er ved at falde fra hinanden)

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 17:34

 16. Det bliver spændende, på sigt, at iagttage hvor langt Klaus Wivel kan få tungen op mellem røvballerne på disse såkaldt hæderværdige bevægelser (MeToo, Black Lives Matter og LGBT+ osv.) – Mon ikke mister Wivel, bliver nødt til at synke et par gange, når turen kommer til Bwalya Sørensen – Sorry kære læser men jeg kommer fra en branche hvor vi er nødt til at tale tydeligt, alt så vi kan være sikre på at den afgivne instruks bliver forstået!

  Kommentar by T. Flodur — 24. september 2021 @ 17:40

 17. Så længe vores KÆRE GÆSTER og berigere kun plyndrer og røver danskere, er der IKKE tale om alvorlige forbrydelser, nærmere tværtimod. Det er ganske uforståeligt hvorfor man ikke tilbyder Levakovic klanen dialogkaffe og ferier ombord på luksus krystogtskibe, i stedet for disse grimme og umenneskelige fængselsstraffe. Man bliver jo ikke et bedre menneske af at sidde bag tremmer. (desuden mangler der 700 fængselsbetjente)

  Men EU, Menneskerettigheds-domstolen, Regeringen, EL, R og “Refugees are welcome” skrider vel også ind? Det må vi da håbe.

  Hvis de ikke bliver frikendt og løsladt efter en appel til højesteret, er det en skandale. Og allerede nu bør de naturligvis have et á conto beløb for den erstatning de har krav på for tort og ulempe.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 18:19

 18. Er YinYangster den genopstandne umulius? Noget tyder på det.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 18:23

 19. Gik uforvarende ind på H&M’s hjemmeside for at købe en fødselsdagsgave.
  På forsiden mødes man omgående af et klamt syn af to stoddere iført fuld make-up.

  Jeg brækkede mig ud over tastaturet, og fandt hurtigt derefter en alternativ hjemmeside uden woke propaganda…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2021 @ 18:25

 20. “Når # MeToo, Black Lives Matter og LGBT+ er blevet så store bevægelser, skyldes det jo, at deres mål umiddelbart er hæderværdige”.

  “MeToo”/Feminisme = Had imod Mænd
  “Black Lives Matter” = Had imod Hvide mennesker.
  “LGBTQA” = Had imod Heteroseksuelle og Kernefamilien.

  Det er 3 aspekter af den samme inter-sektionelle ideologi, hvor alt ondt, forkert og uretfærdigt skyldes den Hvide, Heteroseksuelle Mand … altså ham, som skabte Vestlig Civilisation.

  De hader os. De vil os til livs. Og de er klar til at bruge alle nødvendige midler.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. september 2021 @ 20:05

 21. # Peter Nielsen: En præcis kommentar der rammer plet.

  Se: En ny hodja-video viser forskellen på røde blodlegemer hos ikke-vaccinerede og covid-vaccinerede.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 20:28

 22. PS: Peter Nielsens tekst bekræftes af bl.a. kvindesagskvinderne og ligestillings-feministerne, der bestyrer familierets-, skilsmisse- og børneværns bureaukratierne. I årevis har de misbrugt deres juridiske og bureaukratiske magt til at tyrannisere og terrorisere mændene og børnene.

  Når kulturfremmede børns MR krænkes, er MSM ved at gå amok. Når danske børns MR krænkes systematisk, er det tæt på at være ligegyldigt. Aviserne og Institut for MR gider ikke bruge tid på den organiserede mishandling af danske skilsmisse-børn.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 20:43

 23. BENT A — 24. september 2021 @ 20:28:

  Glad for at høre, at du er enig i min kommentar :-)

  I forhold til videoen vedrørende vaccineredes blodlegemer, så skriver hodja, at der er tale om en “tysk læge”, MEN reuters skriver følgende:

  “The allegations originated from a German video on Telegram and YouTube that features an alternative practitioner called Bärbel Ghitalla (here) and a naturopath named Axel Bolland.”

  Så ifølge reuters er ingen af de to medvirkende læger, de er en slags alternative behandlere.

  Jeg er selv temmelig skeptisk i forhold til de nye “vacciner”, men jeg synes desværre, at der bliver delt mange vilde historier, som ved nærmere eftersyn ser ud til at være enten falske eller ikke kan bekræftes. Det er ærgerligt og skader skeptikernes troværdighed.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. september 2021 @ 22:42

 24. Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 18:23

  Er YinYangster den genopstandne umulius? Noget tyder på det.

  Det lurede jeg da allerede i forgårs.

  Alenlange citater fra lame street løgnepressen, der “faktachecker” alternative nyhedssider.

  Hvad kan en selverklæret uddannet journalystløgner/urinalist andet end at bringe skævvredne billeder af virkeligheden?

  Kommentar by Træt — 24. september 2021 @ 23:18

 25. Jackie Mason talte allerede for 30 år siden om at det kun var hvide der kunne være racister. Så endnu engang er vi 30 år bagud i Mohammedanmark, men kun hvad angår sandheden https://www.youtube.com/watch?v=135mBDsHRqM

  Kommentar by piphans — 24. september 2021 @ 23:38

 26. Revisoren — 24. september 2021 @ 18:25
  Tak

  Kommentar by piphans — 24. september 2021 @ 23:39

 27. # Peter Nielsen, 22.42: Ja, det er rigtigt at der findes mange vilde og skøre historier rundt om på nettet. Men Reuters kan man ikke stole mere på end på DR og papiraviserne. Hodja, UP, den korte, snaphanen, document bringer gennemgående oplysninger som virker meget sandsynlige, og mere ærlige end MSMs. Dem som nøjes med MSM ender jo som hjernevaskede tåber.

  Iflg. MSM er Biden en normal og god præsident, indvandringen er berigende, kriminaliteten er faldende, danskerne er racister, kernefamilien er et fortidslevn, om lidt går brænder verden op pga. co2, EU er et demokrati, Støjberg fortjener heksebålet, politikerne er kloge og velmenende, vores velfærd er verdens bedste, kvinderne er superdygtige, mændene er overflødige og værdiløse samt sexistiske og undertrykkende, retsstaten er retfærdig, ligestillingen er kun lige begyndt og et glasloft ligger tungt på kvindernes hoveder, Danmark har råd til at støtte Afrika, Kina, Indien og resten af verden, osv., osv. Og folkeudskiftningen og hverdagsterroren og 150 skandaler bagatelliseres eller er tabuemner.

  180 gra. har en artikel: Vi tyranniseres med falske kriser.

  Kommentar by BENT A — 25. september 2021 @ 01:43

 28. BENT A — 25. september 2021 @ 01:43:

  Jeg er enig i forhold til MSM, inklusiv Reuters. Når jeg læser “nyheder” hos MSM er det ikke for at få sandheder, men for at få en fornemmelse af systemets agenda.

  Men HVIS Reuters oplysninger (om de to medvirkende IKKE er læger) er korrekte, så synes jeg stadigvæk, at det er yderst problematisk og misvisende, at hodja påstår at den kvindelige medvirkende er en tysk “læge”. Det forholder du dig slet ikke til i din respons.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. september 2021 @ 03:28

 29. Modstand mod islam hedder i dag “white supremacy”.
  Modstand mod jihab hedder i dag “female supremacy”.

  For at stoppe kameldrivernes køterfeje stenkasteri mod kvinder: “Den af jer, der er uden synd, skal kaste den første sten på hende.”

  ”alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne – nogle af dem taler pænt til kvinderne, mens de venter på at de bliver stenede nok.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. september 2021 @ 08:45

 30. #16 Flodur
  Mon ikke mister Wivel, bliver nødt til at synke et par gange, når turen kommer til Bwalya Sørensen –

  That made my day :)

  Kommentar by Danskeren — 25. september 2021 @ 09:48

 31. # Peter Nielsen 03.28: Det kan være svært at afgøre hvem der har ret i dette tilfælde, men hodja er i snit mere ærlig og pålidelig end Ritzaus. Som ligesom DR anvender rød modpropaganda når sandheder kommer frem på nettet. Under alle omstændigheder er der mange videoer som lægger alarmerende eller tankevækkende oplysninger frem om corona-politikken m.m. Se f.eks. M. Yeadon videoen. Alt i alt tror jeg at man bedre kan stole på netaviserne end på MSM. Se f.eks. på hvordan MSM i Tyskland, USA, Frankrig, England, Sverige, Rusland og Rumænien i tidens løb har fyldt folk med løgn. Med katastrofer til følge. Læs om “Pravda” osv.

  Kommentar by BENT A — 25. september 2021 @ 10:45

 32. Hver gang nogen fra borgerlig side sætter spørgsmålstegn ved den nye revolutionære marxismes forklædninger og kommer tæt på, så tages Udskamningen i brug, venstrefløjens dommedagsvåben. Man intimiderer modstanderen med sprogets værste gloser: “Med Sidsens touretteagtige tendens til ***”.Og : “Kan få selv velvillige læsere, og det er nok de eneste der læser denne bog”. Magen til nedladende sprogbrug skal man lede længe efter. Det er venstrefløjen der i tide og utide råber op om tonen i debatten, men når argumenterne slipper op, så tages Udskamningen i brug!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2021 @ 13:05

 33. BENT A — 25. september 2021 @ 10:45:

  Ja, jeg foretrækker da også alternative medier. MEN det faktum, at MSM konstant lyver, forvrænger og manipulerer betyder jo IKKE, at alternative medier ikke også gør det indimellem. Vi bør forholde os kritisk i forhold til ALLE medier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. september 2021 @ 15:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper