24. september 2021

Kontrast: Rødt flertal på Journalisthøjskolen, Enhedslisten/Radikale størst, blot 0,7 pct. til DF/NB/SK

Kontrast har i denne uge ‘Skævhed i medierne’ som tema, og har eksempelvis afholdt et debatmøde med Bent Blüdnikow og Asger Juhl. Jeg har bidraget med en kommentar, og selvom jeg personligt er lidt træt af opinion, så er der også mere journalistiske artikler. Fra Kontrast.dk – Enhedslisten er største parti på Journalisthøjskolen.

“Folketinget havde set markant anderledes ud, hvis det var op til de journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). Her er Enhedslisten det mest populære parti at stemme på med tilslutning fra 24,3 procent af de studerende set over de seneste tre år. Dermed har Enhedslisten erobret førstepladsen fra Radikale Venstre, mens SF har indtaget tredjepladsen.

Den borgerlige lejr er stadig repræsenteret på DMJX, hvor lidt over en femtedel tilkendegiver en stemme på et blåt parti. Men borgerligheden er ikke ligeligt fordelt. Der er nemlig kun symbolsk tilslutning til de mest indvandringskritiske partier, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs.

Det viser data, som løbende er produceret i forbindelse med skolens obligatoriske undervisning i statistik, og som Kontrast har bedt om indsigt i.”

(Grafik: Kontrast.dk)

“… selv når man for de senere år lægger Dansk Folkepartis tilslutning sammen med Nye Borgerlige og Stram Kurs, ligger de mest indvandrings- og islamkritiske partier kun til 0,7 procent. Blandt alle vælgerne fik de 13 procent af stemmerne ved folketingsvalget i 2019.”

Oploadet Kl. 13:09 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121909/trackback

23 Comments »

 1. Den der ANTIFA/Journalist 1:1 reklamevideo de producerede er da forrykt. Hvem har besluttet dette?

  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-03-01-reklamefilm-for-studerende-traekkes-tilbage-efter-kritik

  Kommentar by KineserSnot — 24. september 2021 @ 13:29

 2. Hvis man åbner en avis, tænder for Tv’et eller radioen så burde man ikke være voldsomt overrasket! En lind strøm af tyk venstreorienteret propaganda flyder ud.
  F.eks lige nu på TV2 News var der en dækning af en klimademonstration. Flere unge med ring i næsen og interessante hårfarver blev interwievet, men ingen, overhovedet ingen, journalist stillede kritiske spørgsmål til demonstranterne! Man kunne f.eks spørge de unge om hvorfra de ved at klimaforandringerne er menneskabte? Man kunne også spørge dem om de var klar over at der ikke findes videnskabelig konsensus omkring at klimaforandringerne er menneskeskabte? Man kunne også spørge dem om ikke det havde været passende at at have en viden om det man råber op om?

  Kommentar by Den Nervøse — 24. september 2021 @ 13:38

 3. Som Bastardo har gentaget her på disse sider i årevis:

  “Luk de såkaldte journalistuddannelser!”

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2021 @ 13:46

 4. Enhedslisten er DØDENS PARTI. Men journalisterne er måske kommet så langt ud på overdrevet, at de ligesom jihadisterne elsker døden mere end livet?

  Pernille Skipper har lige været med til et stort møde med jihadister, hvor hun sagde at det var en stor ære for hende at være med, og at hun støttede et frit Palæstina, dvs. et Israel frit for israelere. Det fortæller 24nyt mere om.

  Rosa Lund har lige fortalt i DR P1 at hun mener at det er forkert at have nationale grænser, og at Europa og Danmark har plads og råd til yderligere mange millioner indvandrere. Hun er totalt blind for og ligeglad med konsekvenserne for de almindelige danskere.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 14:16

 5. Så har Tyrkiets præsident Erdogan proklameret at muslimerne bør forene sig mod Vesten, og at det er deres pligt overfor Allah at føre krig mod “de vantro”. Og i Sverige, som nu er det mest voldelige land i Europa, truer muslimer med borgerkrig.

  Også i Danmark skrider opløsningen og utrygheden hurtigt fremad, som det tydeligt fremgår af bt, eb og jp samt DR, især hvis man skelner mellem propaganda og ikke-propaganda.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 14:27

 6. Der er vist ikke skrivekursus i grammatik længere, kun kulturmarxisme ….

  Kommentar by Moth — 24. september 2021 @ 14:30

 7. # Den Nervøse 13.38: Ja, solens betydning og varierende udstråling ser klima-alarmisterne helt bort fra. Og at masseindvandring og folkeudskiftning er cirka en milliard gange farligere for den enkelte danskers liv og lemmer end de små co2 molekyler, forties konstant.

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 14:37

 8. BESYNDERLIGT at journalister tiljubler RV, der om nogen har leveret nogle ækle sexskandaler, selvom den selvglade duo var de mest anklagende om, hvor væmmelige mennesker andre var. Det var totalt fryd, at deres selvglæde blev afsløret. Men indtil da havde MSM lystigt viderebragt den fake-news.

  BESYNDERLIGT at journalister stadig tiljubler RV, der jo som bekendt har en formand M/K, DER LYVER. Men det siger lidt om, mediestøtten har korrumperet den branche.

  Kommentar by tavsen — 24. september 2021 @ 15:13

 9. Når jeg følger med i TV2 news, som også bruger tid og energi på en skole (Gedve), som skal være den første – skæld ud fri- skole i Danmark, har jeg også en klar fornemmelse på de politiske standpunkter. Også når en eller anden Sociolog i JP dags dato, skælder ud på Pia Kjærsgaard og Pernille Vermund på nogle for mig tydeligt at se neutrale påstande. (Ordet Perker er blot en omskrivning af den mellemøstlige betegnelse- Tyrker, Iraker, Iraner og Pakistaner-. Ikke værre end ordet Sønderjyde :-) :-) .-)). Men især DR og Deres mediedæknings flade gør at jeg overhovedet ikke er overrasket. Når det er staten eller/og alle os andre der er påtvunget financiering af disse medier, burde man kunne forlange objektiv søgt dækning, og overhovedet ikke nogen subjektiv slagside politisk. Foretrækker Tysk TV i den henseende.

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2021 @ 15:51

 10. Venstrefløjsholdningen blandt journalister er stabil og vedvarende og har været det i årtier. Forskydning fra 2014 til 2021 stort set kun, at Alternativets tilhængere nu knytter sig til EL og SF.

  Kommentar by Crass Børsting — 24. september 2021 @ 16:32

 11. vi bliver manipuleret indefra af en hjernedød presse,
  de under 20% der blandt bladsmørernes elever stemmer S & V
  kan vel heller ikke fordrage hverken Støjberg eller Tesfaye.

  pressens dækning betyder i høj grad hvor krydset sættes,
  jeg finder det positivt at der alligevel er en større opbakning til
  en stram migrationspolitik i befolkningen end på journalisthøjskolen.
  det er et tegn på at mange ved at pressen er venstrefløjens værktøj.

  jeg bider også mærke i at der var 1,7% DF-opbakning blandt journalisthøjskolens elever i perioden omkring valget hvor
  DF fik 21,7% af stemmerne.

  Det er helt tosset at journalisterne pt er så glade for et RV og
  et Ø.

  lad os få den mediestøtte fjernet.

  hvordan mon opbakningen, i den brede befolkning der får sine oplysninger udelukkende fra pressen, ville have været hvis der var 21,7% af eleverne der
  stemte DF ved forrige FTV? Hvordan ville det seneste valg så have set ud?

  næsten 60% støtte til SF, Ø og RV…,
  jamen det er vel 1:1 med det mediebillede vi får serveret.

  Det her ender galt.
  de er blevet så frække på DR at der dagligt er en god håndfuld opslag
  som lugter af aktivisme.
  Naturkatastrofer og grædende ISIS-yngel, klima og pladderhumanisme
  skal holde vælgerne ved det landsforræderiske æde-kar.

  Kommentar by konservativ — 24. september 2021 @ 16:36

 12. “…Hvis man vil konkludere noget meningsfuldt, skal man derfor sammenligne tallene med tal for unge med samme alder, ellers går man nemt galt i byen,” siger han…” lektor i journalistik på DMJX Kresten Roland Johansen

  men ungdommen er jo netop så infantilt optaget af klimaalarmisme
  og pladderhumanisme fordi det er hvad pressen leverer.

  skal vi ikke regne med at den presse der har skabt denne ungdoms
  “værdier” nok befinder sig aldeles tæt på DMJX’ elevers politiske
  position?

  Kommentar by konservativ — 24. september 2021 @ 16:43

 13. Luk de såkaldte journalistuddannelser!

  (Hov, har jeg ikke sagt det før?).

  Kommentar by Bastardo — 24. september 2021 @ 16:46

 14. Stop mediestøtten: Hvorfor skal hundeejere betale for naboens kattemad?

  Kommentar by Thomas — 24. september 2021 @ 17:21

 15. # Konservativ 16.43: Ja, klimahysteri og gak-gak humanisme er hvad radio, tv og pressen serverer mange gange dagligt. Og danskernes flertal lader sig gladeligt hjernevaske. Er danskerne i dag klogere end tyskerne i 1930-39?

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 17:53

 16. Den altid troværdige Alex Jones beretter fra kilde i Det Hvide Hus, at den såkaldte “præsident” Joe Biden, er stærkt medicineret for at kunne holde sig oprejst, at han om natten går hvileløst rundt uden at vide hvor han er, og at han i øvrigt sk…. i bukserne flere gange om dagen, så personalet konstant må skifte hans tøj.

  Hva’ fanden, Alex Jones kan vel være ligeså troværdig, som de ræverøde danske “journalister”, og deres Fake News om Trump…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2021 @ 18:37

 17. Imponerende at der tilsyneladende har været en Stram Kurs-tilhænger.

  Det bekræfter jo alle fordomme om de racistiske medier.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 24. september 2021 @ 18:38

 18. “De er blevet så frække på DR at der dagligt er en håndfuld indslag der lugter af aktivisme”. Den konservative kl. 16.36. Som også har ret i at vi bliver manipuleret indefra af en hjernedød presse. (og ligeså hjernedøde radio- og tv-stationer)

  Kommentar by BENT A — 24. september 2021 @ 20:06

 19. 6 ud af 10 journalister er fra Enhl, SF, RV eller Alternativet. Katastrofalt :)

  Kommentar by poul sørensen — 24. september 2021 @ 20:46

 20. Vi vælter DR. Ingen gider se dem eller høre dem. Kun 34 procent bruger DR en gang om ugen ifølge DRS egen medierapport 2020:))))))))))..de laver selvmord. Alle streamer

  Hvor dumme tror de danskerne er??????

  Kommentar by H. Nielsen — 24. september 2021 @ 21:11

 21. Snylterstanden, journalystløgnerne, arbejder troligt for deres one world government herrer.

  Kommentar by Træt — 24. september 2021 @ 23:20

 22. Det er ikke en skør konspirationsteori, at mainstreammedierne ser det som deres hovedopgave, at opdrage befolkningen og manipulere den til at omfavne det multietniske samfund og flygtningeinvasionen, og elske islam. Det er faktisk en meget reel konspiration mod det danske folk.

  Kommentar by JC — 25. september 2021 @ 11:54

 23. Den reelle grund til den politiske slagside er selvforskyldt. Undersøgelsen viser bare ansøgerens politiske ståsted inden optagelsen. Nationale danskere søger ikke ind på journalistuddannelsen, fordi de har andre erhvervsinteresser.

  Kommentar by dansker — 25. september 2021 @ 21:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper