30. september 2021

USA: ‘Black-only’-housing på universiteter, “… an effort to make Black students feel more comfortable”

Velfærdsstaten er som skabt til at blive misbrugt af kulturfremmede, men der er ingen grund til at lade sig inspirere af USA. Herunder en historie om ‘Black Affinity Housing’ på Western Washington University, et såkaldt ‘black-only’ safe-space på Campus, hvor sorte kan føle sig hjemme i det der kaldes en PWI (‘Predominantly White Institution’). Samme form for selvvalgt segregation foregår på flere universiteter, herunder Cornell og Stanford.

En historie om racefikserede sortere fra Black Enterprise – Western Washington Univerversity implements segregated black-only student housing.

“Western Washington University, a small school located south of Seattle, has created segregated housing on its campus specifically for Black students.

Western Washington, located about 90 miles south of Seattle, has designated the fourth floor of Alma Clark Glass Hall for its Black Affinity Housing program. The building is named for the first Black person to attend Western Washington.

‘The program will explore and celebrate the diversity of Black and African American people and culture, with historical and contemporary context,’ the program’s website states, also saying that all ‘Western students residing in the program help foster a warm and vibrant community supporting social, personal and academic success.

‘Black Affinity Housing residents, representing all diverse identities, pride themselves on fostering a sense of belonging for all residents by creating a safe environment for open, honest, and sometimes challenging dialogue.’

Colleges, including New York University, the University of Colorado, Stanford University and Cornell University have embraced and implemented housing for Black students in an effort to make Black students feel more comfortable at Predominantly White Institutions (PWIs). …

‘Residents in Black Affinity based housing are encouraged to participate in periodic community programming and dialogues intended to build community, promote learning, and support wellness centering the Black experience,’ the program description said. ‘Staff will organize opportunities for residents to attend Black-centered events and general university programs as a group.'”

(Foto: ‘Black Affinity Housing’ på Western Washington University, 2021)

Oploadet Kl. 02:00 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122059/trackback

64 Comments »

 1. ‘Neoracisme’ er et begreb, Venstrefløjen har reserveret, vendt mod ‘de hvide’, og indholdsmæssigt ret tæt beslægtet med pseudobegrebet ‘islamofobi’. Så vi andre må nøjes med de allerede eksisterende begreber, når vi skal betegne disse fænomener og udviklingen generelt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. september 2021 @ 05:25

 2. De normale farvede venner jeg har, ville nok aldrig sætte deres ben i sådan et taberreservat.

  Ekstremister, som kræver og forlanger, at de vil misbruge universiteters og andre fællesinstitutioners resurser på den slags skal udskammes, jordes, og udrenses.

  Farvede, som kun kan se farve, farve og farve, og som hidser andre op til det samme skal have hjælp, afprogrammering og behandling, men ikke reservater.

  Alle skoler og børnehaver, der bliver bærere af den slags syret ekstremisme, skal slukkes og lukkes helt ned omgående, og jævnes med jordet.

  Kommentar by Carsten Thrane — 30. september 2021 @ 06:11

 3. Man kan lige forestille sig mediestormen, hvis der blev lavet et “white-only” kollegium noget sted på jorden.

  Men “black-only” er helt fint, fordi … ?

  Kommentar by Hertz — 30. september 2021 @ 06:33

 4. Majoriteten af befolkningen, som ikke identificerer sig med social magt ala Foucault, men dyrker traditionel tolerance og fællesskab, har frit overladt definitionsretten til den sekteriske og aggressive universitetsvenstrefløj, der triumferer og udarter udi det vanvittige. Som børn, der bliver kropumulige uden voksne til at sætte grænser.

  Disse forvoksende børns latterlige woke-ideer sætter sit præg. Med BLM-demonstration fik vi for først gang indført raceadskillelse i Københavns gader. Og det blev fulgt op med den lukkede racistiske LGBT-fest i sommer. I USA er de forvoksede børns magt lige det skridt foran, men copycats skal nok få det over dammen om føje tid.

  Parallelt hermed æder den korantro islam sig ind på samfundet med aggressiv magt og absurde renhedsregler. Og den danske majoritet lader sig fromt tromle over. Er der de mindste mislyde, skal det nok komme i den mediepolitiske vridemaskine. Som da den småfulde dansker i den grønne jakke på Kastrup Havn eftertrykkeligt blev hængt til tørre til skræk og advarsel. Imens må så andre bruge tid og kræfter på at lede efter ikke-halalslagtet mad.

  Kommentar by traveler — 30. september 2021 @ 07:11

 5. Det lyder ellers meget trygt for de hvide studerene og deres forældre.

  Kommentar by Træt — 30. september 2021 @ 07:36

 6. Apartheid er bare “so more comfortable”….

  Kommentar by Limewoody — 30. september 2021 @ 07:53

 7. Vi kommer snart til at gøre noget alvorligt ved nasserracerne?

  Kommentar by Hul igennem? — 30. september 2021 @ 08:06

 8. Det er også praktisk for de små hvide feel-good-woke studiner, så skal de kun gå eet sted hen for at få masser af negerpik

  Kommentar by redneck — 30. september 2021 @ 08:23

 9. Apartheid i USA. Gad vide hvad Martin Luther King eller Nelson Mandela ville tænke om det.

  Kommentar by Holger_Danske — 30. september 2021 @ 08:57

 10. Glimrende. USA var et langt bedre land under racesegregeringen. Om ti år bliver der oprettet kollegier forbeholdt hvide.

  Kommentar by Felix Krull — 30. september 2021 @ 09:00

 11. Naturen går sin gang, folk vil være sammen med deres nærmeste. Godt at de sorte fuldstændig krakelerer de universal humanistiske anstændige borgerlige forestillinger.

  Nu venter vi bare på de også forstå at det hænger sådan sammen, så de ikke arbejder imod utopiske forestillinger.

  Kommentar by Kinesersnot — 30. september 2021 @ 09:02

 12. Raceadskillelse er det nye sort. 👩🏾‍🎓

  Kommentar by Bastardo — 30. september 2021 @ 09:25

 13. https://nypost.com/2021/09/27/antifa-member-benjamin-varela-charged-with-shooting-protester/

  Kommentar by Kinesersnot — 30. september 2021 @ 10:01

 14. Black lives matter i.e. white lives does not matter.

  Kommentar by Nielsen — 30. september 2021 @ 10:05

 15. Men In Black blev udstillet som højreradikale konspirationsteoretikere
  der fik dobbeltstraf for at demonstrere mod regeringen

  Kommentar by k.m. — 30. september 2021 @ 10:10

 16. DENGANG APARTHEID var noget der foregik i Sydafrika og Rhodesia var Politiken og de øvrige papiraviser fulde af fordømmelser af fænomenet. De jamrede, hylede og klagede sig uafbrudt. I årevis var der skrig og skrål, hulk og tuderi over den frygtelige apartheid. (Find selv gamle viser på nettet eller biblioteket)

  Det har siden vist sig at de sorte ikke fik det bedre, men værre da apartheid blev afskaffet, dengang de sorte overtog magten.

  Nu hvor apartheid breder sig i USA og Danmark, og det er hvide det går mest udover, er medierne vendt på en tallerken. Når apartheid udøves af sorte mod hvide, på en meget mere fjendtlig måde end tidligere, er det pludselig helt i orden.

  Selv hverdagsterror er OK for medierne. De accepterer den og vil have mere af den.

  Er der noget mere løgnagtigt, falsk og hyklerisk end de lumske MSM? Nåh ja, der er jo de gamle politiske partier.

  Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 10:14

 17. “racefikserede sortere” :)

  Kommentar by DavidK — 30. september 2021 @ 10:15

 18. Kommentar by DavidK — 30. september 2021 @ 10:15

  Engang var det ikke politisk-korrekt at kalde dem sorte, så man brugte begrebet colored i USA.

  Nu er et ikke politisk-korrekt at sige colored, nu vil de have man skal bruge black igen.

  Hvis du helt ude på det woke overdrev, så er det det kun people of color der er ok.

  Om 10-15 år, så det sikkert kun ok at siger Negro eller på Dansk Neger.

  Kommentar by Kinesersnot — 30. september 2021 @ 10:26

 19. Om 10-15 år er det helt legitimt at sige “blegansigt” eller “hvide svin”.

  Kommentar by Holger_Danske — 30. september 2021 @ 10:59

 20. Negere høre til i Afrika.

  Kommentar by Jp — 30. september 2021 @ 11:04

 21. ot: Man kan nu læse på nettet om “Galopperende vaccine-vanvid”, og om at det sidste ord ikke er sagt i Frankrig. Der er også noget om stribevis af overfald, voldtægter, indbrud og tyverier af biler, som regeringen IKKE vil gøre noget ved. De fleste er foretaget af “udviste” kulturfremmede.

  Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 11:13

 22. Negere betyder benægter. Neger i flertal hedder negre.

  Kommentar by Nielsen — 30. september 2021 @ 11:13

 23. Hvorfor gav det ballade med Rosa Parks ?????

  Kommentar by Rinus — 30. september 2021 @ 11:31

 24. Sjov som de efterligner alle andre racister i historien med deres adskillelse, nu kalder de det bare “safe space”. Hvis KKK og nazisterne havde været lidt smartere havde de gjort det samme.

  Jeg tvivler på at der er en eneste neger der går i seng om aften og ikke kan sove fordi hen er skrækslagen for at en flok Hvide kommer og stormer hens hjem. Det modsatte derimod er der tonsvis af fortilfælde på, i specielt USA.

  Kommentar by Santor — 30. september 2021 @ 14:18

 25. Kommentar by Santor — 30. september 2021 @ 14:18

  Alt fakta på området peger på at dem der begår mest vold og mord imod de sorte, er de sorte selv.

  Kommentar by KineserSnot — 30. september 2021 @ 14:42

 26. Jeg er stor tilhænger af etnisk selv-segregering, MEN selvfølgelig KUN, hvis det tillades og accepteres i lige så høj grad for for Hvide mennesker som for andre etniske grupper.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. september 2021 @ 15:23

 27. ot: Hvis danske covid patienter nægtes behandling med den rette medicin, Ivermectin, kan det efter en video hos hodja være skyld i hundredvis af danskeres død, og vi kan stå overfor en gigantisk skandale..??!!

  Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 16:20

 28. Europæere, som er utilfredse med at bo i Afrika, rejser hjem til Europa.
  Afroeuropæere, som er utilfredse med at bo i Europa, kan bare rejse hjem til Afrika.
  Længere er den ikke.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. september 2021 @ 16:32

 29. At afskaffe slaveriet af negre var en kæmpe fejltagelse.

  Kommentar by Knee grow floydd — 30. september 2021 @ 17:40

 30. USA blev tidliger fremhævet som et mønster på race- og kulturblanding. New York blev kaldt en smeltedigel, hvor alt smeltede sammen i stor harmoni. Det billede er efterhånden noget krakeleret.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. september 2021 @ 17:56

 31. Ja, Ole M. (#30), man har i mange årtier kaldt både NY og resten af USA for en smeltedigel. Det har det ved Gud aldrig været. Det er kun her i Europa, at man har troet på det vås. Ingen amerikanere med et minimum af realitetssans har nogensinde troet på det.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 30. september 2021 @ 18:22

 32. De woke og ANTI-HVIDE TOSSERIER plus almindelig uvidenhed, dumhed og ondskab, breder sig med foruroligende hast, hjulpet frem af skolernes pædagogiske svigt og massemediernes løgne og fortielser. Det er noget som medvirker til at uduelige, halv- og helskøre mennesker vælges ind i partier, råd og styrelser mv. Fordi størstedelen af befolkningen må agere på et uoplyst eller kraftigt forvrænget grundlag.

  Systematisk misinformation af en befolkning kan føre til at alle funktioner i et samfund sander til. Man kan gå fra et velfungerende, rigt og fredeligt samfund til et sygt, dysfunktionelt, utilregneligt, skørt, fattigt, voldeligt og menneskefjendsk samfund.

  Kort sagt, misinformation kan skubbe samfundet ud i kafkaske, katastrofale og dødbringende tilstande.

  DR, TV2 og Politiken osv. har et stort medansvar for at Danmark er ved at køre af sporet og ned i grøften. Forskellige dele af “systemet” er allerede delvis brudt sammen. Forsvaret er forsømt og i elendig tilstand, postvæsnet er kraftigt forringet, fængselsvæsnet vil antagelig mangle over 1000 betjente om 1-2 år, 112 fungerer dårligt,
  lokale brandvæsner er skåret ned, politiet er overbelastet, sundheds- og velfærds-systemerne kører på pumperne osv. Indvandringen og kriminaliteten er der ikke ret meget styr på.

  DR er normalt et fælt foretagende. Lige i dag er der dog grund til at rose to udsendelser. P1 debat fortalte afslørende ting om mink-skandalen, selvom rabiate, rapkæftede og meget påståelige Peder Hvelplund fra EL gjorde sit bedste for at mink-branchen aldrig skal komme op at stå igen. Og “Genstart” oplyste om horrible forhold i alarmcentralen 112 mv.

  Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 19:38

 33. Der er noget ironisk ved at de frivilligt påtager sig rollen som “hus-negere” istedet for at indgå i et fællesskab på lige fod med de andre.

  Kommentar by Jan — 30. september 2021 @ 19:40

 34. I USA ser man pt. også hvordan fortielser og løgne (plus valgfusk) er ved at ødelægge landet indefra. Kritikere af Biden og den fjollede måde tilbagetrækningen fra Afghanistan blev gennemført på, bliver arresteret og sat i fængsel. Man kan spørge: er USA ved at blive til et rødnazistisk samfund? Aamund har noget om Ida Auken der vist er Greta Tunfisk nr. 2.

  Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 21:28

 35. Censuren i danske aviser er ekstrem. Alle debatindlæg der er faktuelle og ikke politisk korrekte bliver afvist med begrundelsen : Vi har “trykkefrihed “

  Kommentar by Anonym — 30. september 2021 @ 21:45

 36. Censuren i de danske statsstøttede aviser er ekstrem. Alle debat indlæg der er faktuelle og kontant formuleret med documenteret indhold, men ikke politisk korrekte bliver afvist med begrundelsen : Vi har ” trykkefrihed”

  Kommentar by dansker — 30. september 2021 @ 21:50

 37. BENT A — 30. september 2021 @ 11:13

  Bent, har du set den her:

  “EXPLOSIVE Truth About Vaccines & COVID w/Inventor Of mRNA Vaccine Technology, Dr. Robert Malone”:

  https://youtu.be/iwPKnOhJRYg

  Ret interessant interview.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. september 2021 @ 22:02

 38. Curling-negre…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2021 @ 22:11

 39. OT:

  Overskrift på b.dk:

  “Regeringen vil acceptere flerkoneri hos evakuerede.”

  Nåede desværre ikke at læse mere, da brækspanden skulle tømmes…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2021 @ 22:26

 40. Halløjsada.
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13325176/regeringen-vil-alligevel-godkende-afghanske-barnebrude-og-ekstrakoner/
  30.09.2021 KL. 20:45
  Regeringen vil alligevel godkende afghanske barnebrude og ekstrakoner
  På grund af en »kompliceret« situation i Afghanistan vil regeringen lade mindreårige ægtefæller få dansk opholdstilladelse. Flere koner godtages også. En politisk aftale fra august udelukkede netop de to grupper.

  Der er mere:
  ———————————————-
  Den socialdemokratiske regering legaliserer hermed Pædofili og Begemi.
  2 Grundlovsbrud af det store.

  Kommentar by Charles Nielsen — 1. oktober 2021 @ 00:21

 41. Kommentar by BENT A — 30. september 2021 @ 21:28

  Ved den netop offentliggjorde uafhængige fintælling i Maricopa County opnåede Trump 261 færre stemmer – og Biden 99 ekstra stemmer. Intet viste organiseret valgfusk.

  At et forsvindende lille antal personer deltager i stemmesnyderi og en lille kasse stemmesedler dukker op og 1900 ulovligt indsamlede postbox ballots opdages – ændrer intet med det samlede resultat: Biden vandt med 7 millioner stemmer over Trump. Simpelthen fordi demografien har ændret sig i USA.

  Kommentar by Thomas M. — 1. oktober 2021 @ 00:55

 42. THOMAS M, 00.55: Hvorfra har du det du fremlægger? Kan kun foreslå at du læser hvad Aamund, hodja og andre fortæller om USA-valget.

  Kommentar by BENT A — 1. oktober 2021 @ 06:58

 43. Notarius Umulius plukker bare fra løgnepressen

  Kommentar by Træt — 1. oktober 2021 @ 07:20

 44. CHARLES 00.21: Ja, nu har LGBTQXZY+ været i morgenradioen og propagandere for rugemødre og adoptionsret til hvemsomhelst. Hvis de woke får deres vilje vil både handel med børn, pædofili, bigami, flerkoneri, sodomi, betalte rugemødre, sære ægteskaber og kunstige omdannelses-indgreb med hormoner og operationer på mindreårige børn blive “normaliseret”.

  Vi vil få hele paletten. Det bliver Sodoma og Gomorra om igen. Eller “Fagre nye verden”.

  Kommentar by BENT A — 1. oktober 2021 @ 07:28

 45. #32. BENT.A Ja, misinformation kan ødelægge hvad der ellers er sundt og stærkt. De woke har muligvis stærkere fat end jeg konfronteres med i min dagligdag. Jeg er for længst Holdt op med, at høre P1, DR mm, min nerveskade er for dyb. Tak for reference til de 2 udsendelser. Der er måske lidt tøbrud? . Under alle omstændigheder ER hele medie verden under forandring, og skal de journalister gøre sig håb om at nogen vil betale frivilligt for deres indsats og virke , så er det nok en idé, at samle lidt op på verden og dens gang, UDENFOR medieboblen. Nogen i msm må have de overvejelser allerede.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 1. oktober 2021 @ 08:00

 46. “…make Black students feel more comfortable at Predominantly White Institutions…”

  Make white folks more comfortable at predominantly muslim districts – repatriate the muslim migrant population.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. oktober 2021 @ 08:25

 47. Jamen der er en lyn hurtig måde til at finde ud af om det er racistisk at lave en “‘Black-only’-housing”, man laver simpelthen bare en ‘White-only’-housing.

  Kommentar by piphans — 1. oktober 2021 @ 08:48

 48. Personligt er jeg en stor tilhænger af race-segregering i samfundet som helhed, så jeg kan kun bifalde dette tiltag!
  Desværre ved vi jo så udmærket, at hvis det havde været omvendt, så var sagen mindst havnet for menneskerettighedsdomstole og andet pjat!

  Kan vi så kræve HVIDE skoler, studiemiljøer og boligområder????

  Det kunne være så dejligt til en forandring!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 1. oktober 2021 @ 09:06

 49. USA: ‘Black-only’-housing på universiteter, “

  Selve overskriften er een stor falliterklæring for det multietniske samfund.

  Hvor længe endnu kan det bluffnummer holde? Det eneste, der binder USA sammen, er $$$$$$$

  Kommentar by tavsen — 1. oktober 2021 @ 09:10

 50. OT:

  Den røde regering har udnævnt den rødhårede MILF Lea Korsgaard til ny formand på Danmarks Journalisthøjskole, hvor hun afløser flæskebjerget Lisbeth Knudsen.

  Dem små frøken Korsgaard er som bekendt en af grundlæggerne af det ultra-politisk korrekte og kulturradikale netmedie Zetland, som stort set ingen læser.

  Men så er linjen da lagt…

  Kommentar by Revisoren — 1. oktober 2021 @ 09:17

 51. Er Thomas M, notarius umulius´ stik-i-rend-dreng ?
  Thomas M hilste umulius velkommen, da denne sneg sig ind på Uriasposten med nyt alias.

  Kommentar by k.m. — 1. oktober 2021 @ 09:28

 52. LOL Tænk hvis det havde været Whites Only.

  Kommentar by Morten B. — 1. oktober 2021 @ 10:06

 53. Er det her i virkeligheden ikke en god ting, en god udvikling?

  Kommentar by Broager Land — 1. oktober 2021 @ 10:33

 54. Et forslag kunne også være, at afroamerikanere lærte at bearbejde deres mindreværdskomplekser, så de kan indgå i sociale relationer med andre amerikanere.

  Kommentar by Holger_Danske — 1. oktober 2021 @ 11:08

 55. Kommentar by Holger_Danske — 1. oktober 2021 @ 11:08

  – Men det er jo netop det, de ikke kan. Ligesom koen i stalden heller aldrig lærer sig dressur.

  Kommentar by Broager Land — 1. oktober 2021 @ 11:18

 56. Er det her i virkeligheden ikke en god ting, en god udvikling?

  Kommentar by Broager Land — 1. oktober 2021 @ 10:33

  Jo da, men mit gamle smukke homogene Danmark er for evigt gået tabt i den mislykkede proces.

  Kommentar by tavsen — 1. oktober 2021 @ 11:53

 57. Kommentar by tavsen — 1. oktober 2021 @ 11:53

  – Noget er gået tabt. Det er, ironisk nok, fordi vi har glemt at tænke ligesom afrikanerne i artiklen.

  Kommentar by Broager Land — 1. oktober 2021 @ 14:35

 58. Broager Land — 1. oktober 2021 @ 10:33 skrev:

  “Er det her i virkeligheden ikke en god ting, en god udvikling?”

  Jo, men KUN hvis Hvide også får tilsvarende muligheder/rettigheder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. oktober 2021 @ 15:47

 59. Kommentar by Peter Nielsen — 1. oktober 2021 @ 15:47

  – Vi får det kun, hvis vi tilkæmper os det. Bolden ligger hos. Derfor hilser jeg den skingre identitetspolitik velkommen. Lad os inspireres af den: Hvis du ikke er af dansk æt, så kan du ikke være med i fællesskabet.

  Kommentar by Broager Land — 1. oktober 2021 @ 16:04

 60. Kommentar by BENT A — 1. oktober 2021 @ 06:58

  Resultatet jeg fremlægger kommer fra Cyber Ninjas selv (9/24/2021):
  “Maricopa County Forensic Election Audit Volume III: Result Details”:
  https://c692f527-da75-4c86-b5d1-8b3d5d4d5b43.filesusr.com/ugd/2f3470_d36cb5eaca56435d84171b4fe7ee6919.pdf

  Jeg læser også hvad Aamund, Hodja og andre fortæller om USA-valget. Aamund forholder sig ikke til den omtalte “valgfusk” og Hodja bringer debunked historier om “duplicates”. God weekend ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 1. oktober 2021 @ 19:55

 61. Kommentar by Træt — 1. oktober 2021 @ 07:20

  Er du interesseret findes også et Volume I og II:
  https://www.democracydocket.com/wp-content/uploads/2021/09/arizonaaudit_summary.pdf

  Kommentar by Thomas M. — 1. oktober 2021 @ 19:57

 62. Den bedste kritik af Cyber Ninja’s rapport findes her:
  https://tcf.org/content/commentary/truth-behind-results-maricopa-county-election-audit/

  Kommentar by Thomas M. — 1. oktober 2021 @ 19:59

 63. Broager Land — 1. oktober 2021 @ 14:35

  Ja, noget er gået tabt. Stoltheden over vor herkomst. Her en lille dejlig video over europæisk herkomst

  I didn’t like my side profile, until i realized…
  https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/pvbkqh/i_didnt_like_my_side_profile_until_i_realized/

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2021 @ 08:45

 64. Hvis man gjorde det samme vedrørrende hvide, ville det blive kaldt racistisk. Det er det også.

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2021 @ 16:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper