2. oktober 2021

Kolding: Tre AEH’ere tiltalt for gruppevoldtægt, optog video, “… spyttet hende i munden og i ansigtet”

En filminstruktør er sigtet for voldtægt mod en kendt forfatter, men da der er nedlagt navneforbud, må vi vente med detaljerne i den internt-muslimske sag, der på den ene eller anden måde involverer flere AEH-kendisser.

Her en gruppevoldtægt fra Kolding, hvor der er ‘nedlagt påstand om udvisning’ for de tre 17-19 årige gerningsmænd. De to af dem er brødre. Under grafikken en detalje fra en nylig AEH-voldtægt fra Vejen, lidt vest for Kolding. Fra JV.dk – Tre unge mænd i retten for grov voldtægt: Tiltalt for at true kvinde med drab, voldtage hende på skift og dele videoer af overgreb.

“Med truslen om at blive slået ihjel tvang den 17-årige kvinden ned på en seng, hvor han voldtog hende og tvang hende til oralsex. …

Med ankomsten af de to unge mænd udviklede tingene sig så yderligere. … Her skulle den 19-årige have voldtaget kvinden i en time og undervejs have spyttet hende i munden og i ansigtet, ligesom han er tiltalt for at have slået hende flere gange med flad hånd og tvunget hende til oralsex. …

Efterfølgende voldtog den 18-årige mand kvinden i omkring 15 minutter og tvang hende til oralsex… Undervejs i voldtægterne skal han havde optaget videoklip med seksuel karakter af kvinden.”

(Koldinghus og slotssøen; Foto: Maps)

Vejen, lidt vest for Kolding

“En 26-årig flygtning risikerer fængsel og udvisning til Afghanistan for påstået voldtægt af to piger på 12 og 16 år. … Hun var sammen med tre etnisk danske veninder fra Kolding den 10. april i år taget til fest hos den 26-årige og hans venner i Vejen…

– Jeg tror jo på det bedste i mennesker og kunne ikke forestille mig, at det kunne komme så vidt.” (JV.dk, 24. september 2021)

Oploadet Kl. 11:37 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122102/trackback

34 Comments »

 1. Det er sørgeligt så mange piger, der ofres på det hellige alter.

  Stakkels piger, hvad må de ikke gennemgå af traumer oven på sådan en uhyggelig oplevelse. Mon de ansvarlige politikere kalkulerer koldt og kynisk på Stockholm syndromet?

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2021 @ 11:54

 2. Tænk at danskerne finder sig i det! Men vi bliver tilsyneladende ved med at stemme på de partier, der ikke vil tage det helt nødvendige opgør med konventionerne!
  Før danmark enten udtræder af, eller omdefinerer vores tilknytning til konventionerne, og skærper domstolenes praksis betragteligt, så kan vi ikke komme af med forbryderne!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. oktober 2021 @ 11:57

 3. Til alle Danske piger, et godt råd om, hvordan I kan leve i det Danmark, som de røde har skabt:

  . Prøv at undgå ‘belastede kvarterer’. Det kan være svært, da de jo er overalt.
  . Hvis I møder en af dem (eller flere!), så lad være at se på dem. De er luft for dig.
  . Lad være at tale med dem. Svar dem ikke. De er luft for dig.
  . Hvis de kontakter dig: Skrig, slå, spark.
  . Det vigtigste: Stol ALDRIG på dem. (Selv om du synes, at de er søde og spændende).

  Kommentar by Bastardo — 2. oktober 2021 @ 12:21

 4. JyskeVestkysten er et af de meget få medier, der stadig tør beskrive virkeligheden. Tak.

  Kommentar by Bastardo — 2. oktober 2021 @ 12:22

 5. HVOR DER HANDLES, der spildes. At tusindvis af danske liv spildes og ødelægges af voldsforbrydelser og hovedløs politik, er komplet ligegyldigt, så længe MSM formår at skjule og bagatellisere det meste af ondskaben. Og så længe DR og krænkelsesparate kvinder kan forklare at det er de hvide danske mænd der er skyld i nærmest alle overgreb og skandaler, både indenfor julefrokosterne og udenfor dem.

  Det forlyder nu at der nok vil mangle op mod 1500-1600 fængselsbetjente om cirke to år. Men det har regeringen allerede fundet et svar på. Diverse forbrydelser gøres lovlige, andre forbrydelser gives en strafrabat på 50-80%, og fængselsstraf udskiftes med fodlænke, så tusindvis af forbryderne kan færdes næsten frit, og ordningerne med dialogkaffe og ferierejser udvides. Så hvad er problemet?

  Danmark er en ægte rets- og velfærdsstat, et perfekt demokrati, et foregangsland som er velegnet til at være forbillede for hele verden.
  Bare spørg jer for i politiker- og journalist-kredse.

  Kommentar by BENT A — 2. oktober 2021 @ 12:28

 6. Med 24 til 25 procent journalister fra Enhedslisten og ialt 80 procent røde journalister, så har sandheden trange kår … Og 80 procent røde folkeskolelærere og 80 procent røde pædagoger, så er stort set alle totalt indoktrineret.. og alle kan slå disse tal op

  Kommentar by H. Nielsen — 2. oktober 2021 @ 12:33

 7. – Jeg tror jo på det bedste i mennesker og kunne ikke forestille mig, at det kunne komme så vidt.”

  Desværre deler muslimer ikke den opfattelse, men udnytter det ukendskab til islam. I deres mentale tilstand eksisterer vantro piger kun som krigsbytte. For danskerne befinder sig i Krigens Hus, hvor muslimer ikke har magten.

  GLÆD JER til Fredens Hus oprinder, så ligner Danmark til forveksling alle de over 50 muslimske lande.

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2021 @ 12:39

 8. Danske søer der vil parre sig med behårede zombier må jo forvente at tingene ender ikke romantisk. I princippet hvis danske søer har et forhold til en zombi og bliver voldtaget burde der ikke rejses tiltale mod zombierne. Søerne valgte selv risikoen.

  Kommentar by Jp — 2. oktober 2021 @ 12:46

 9. HVIS MAN UNDRER SIG over de utrolig mange bundløst naive piger, skal man huske på at Danmark også har verdens bedste skilsmisse- og børneværns-system, som sørger for at de fleste børn bliver opdraget af enlige mødre eller af staten. De fleste skadelige, værdiløse og overflødige fædre og kernefamilier er sorteret fra. Det betyder at pigerne oftest er indoktrineret med et positivt syn på røde partier og på multi-kulti.

  Og det er da glimrende. Og det med undertrykkelse af kvinder, og at vold og overgreb er ved at blive hverdagskost, kan de jo lige så godt begynde at vænne sig til, når Christiansborg mener at talibanisering, afrikanisering og islamisering er hvad Danmark har brug for.

  I fremtidens Danmark vil alle kvinder blive udstyret med villatelte og med regler eller tæsk blive undertrykt ned under gulvbrædderne. Og er det ikke hvad alle danske kvinder ønsker sig inderst inde?

  Det går bare den helt rigtige vej med vores gamle stolte land. Ingen tvivl om det.

  Kommentar by BENT A — 2. oktober 2021 @ 12:51

 10. PS: En ung dansk pige, valgt som skønhedsdronning, var en smule for naiv, da hun lod sig opvarte af en solbrændt pakistaner. De blev hurtigt gift, hvorefter den kulturfremmede mand spærrede hende inde i lejligheden, og gav hende så mange daglige tæsk og spark, at hun endte som invalid i en rullestol. Tæskene gik derefter over i regulær tortur, og efter et par års mishandling døde hun meget ung. Sagen har været nævnt i enkelte aviser. (forbryderen er vel allerede løsladt?)

  Kommentar by BENT A — 2. oktober 2021 @ 13:01

 11. Jeg kommer tit til at taenke paa den beroemte scene fra “Verden ifoelge Garp”, hvor den liderlige unge student faar pikken reduceret med ca. tre fjerdedele, da Garp kommer bankende ind i bagenden af den bil, Garp’s kone og den traengende ungersvend befinder sig i. Det ville nok vaere forbundet med umiddelbar livsfare for piger/kvinder, at bevare saa megen aandsnaervaerelse i saa afskyelig en situation, at de bider pikken af udyret, men i guder hvor det afskum dog fortjener at blive kastreret…

  Kommentar by krassisten — 2. oktober 2021 @ 13:16

 12. #10 BENT.A. Hvis vi tænker på den samme sag , så var den unge kvinde 18 år om at dø. Hun fik 3 børn med den pakistanske psykopat. Uwe Max Jensen dækkede heldigvis historien meget grundigt , så vi idag står tilbage med en god Dokumentation.
  Mht. De meget naive unge piger. Så tror jeg vi er nødt til at huske på , at vores børn indoktrineres i vores skoler og institutioner på en måde og i en grad , så de nærmest fratages alle naturlige overlevelses og selvbeskyttelses mekanismer. Det er forbudt/forkastelseværdigt/umoralskt/ ulækkert overhovedet at have små røde advarselslamper i det indre , i mødet med denne kulturberigelses-impuls. Og helt ude i skoven at tage være på disse røde advarsels- instinkter , og følge dem. Jeg tror mange af de unge piger , og deres enlige mødre ,- og såmænd også deres afmægtige fædre håber det bedste og at udfaldet bliver fredeligt og uskyldigt ,- i den danske betydning af ordene fredelig og uskyld. Men ….”imødekommenhed” betragtes altid som svaghedstegn af islam og forfølges nådesløst der efter.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 2. oktober 2021 @ 13:26

 13. De Røde er rendyrket ondskab!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. oktober 2021 @ 13:47

 14. Det bliver ganske enkelt en fest, at følge den kommende retssag om den påståede voldtægt i det muhammedanske kendis-miljø.

  Mon dansk MSM vil dække sagen med samme nidkærhed, som man dækker den såkaldte rigsretssag, eller vil man totalt ignorere den.
  Svaret er nok givet på forhånd…

  Kommentar by Revisoren — 2. oktober 2021 @ 13:50

 15. Bastardo og Jørgen Nielsen
  Ja hvordan kan man leve i et land skabt af de røde? Men glem ikke at landet også er skabt af de bløde blå!
  Socialismen, Kommunismen og andet skrammel fra venstrefløjen er fjenden, men vi værdiliberalismen er ligeledes fjenden.

  Kommentar by Den Nervøse — 2. oktober 2021 @ 13:54

 16. Man kan godt være naiv nok til at tro på det bedste i mennesker, men dette er ikke mennesker som os, men “mennesker” af værste sort og race!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 2. oktober 2021 @ 14:13

 17. Kulturberigelse er altså når muslimske sjakaler fylder danske kvinders underliv med dyrisk sjakalsæd.
  Straffen for den forbrydelse er ikke stening, men fjernelse af 2 små sten fra sjakalerne – afstening.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. oktober 2021 @ 14:13

 18. Der burde være en fædrelinje, hvor bekymrede fædre til teenagepiger kunne hente hjælp, således at deres eget alibi er skudsikkert.

  Kommentar by Træt — 2. oktober 2021 @ 15:49

 19. 14, Den nervøse:

  Og den værste fjende er den, du ikke kan bekæmpe, fordi den fremstår god.
  Værdirelativisten.

  Kommentar by Bastardo — 2. oktober 2021 @ 16:14

 20. Tommy 13.26: Tak for svar. Ja, nogle af disse sager er så uhyrlige at det overgår fantasien. Eller man husker ikke samtlige uhyrligheder der er dukket op i tidens løb. Véd ikke om det er samme sag, men i hvertfald er der hundredvis af sager hvor uvidende indoktrinerede naivister kom gruelig galt afsted.

  Men en folkeudskiftning er altid en hæslig affære, når man får den kigget nærmere efter i sømmene. Så dukker mange grimme sager og detaljer frem.

  Kommentar by BENT A — 2. oktober 2021 @ 16:25

 21. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i Danmark.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede her i landet end at vi danskere kan leve trygt i vores eget land.

  Hvor mange danskere skal ofres på det “mangfoldige”, “rummelige” og “inklusive” alter?

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. oktober 2021 @ 19:22

 22. En mand ser rødt, er vores eneste redning.

  Kommentar by piphans — 2. oktober 2021 @ 20:01

 23. De dumme danskere vil ikke høre, så må de lide.

  Kommentar by BB — 2. oktober 2021 @ 22:59

 24. BB — 2. oktober 2021 @ 22:59
  Længere er den ikke.

  Kommentar by Hagmann — 3. oktober 2021 @ 00:07

 25. #14 Revisoren. ….det blir en fest at følge..AEH- celebreres voldtægtssagen.
  Ja det gør det . Her er virkeligt gode muligheder for at bringe lys og udluftning ind i det “brud/åbning”, de selv har skabt. OG det taler et meget tydeligt sprog , om værdier – det er dybt SYGT, at venstrefløjen har et så beskyttende og hensyntagende forhold til. Den sag kunne bringe meget med sig, i form af opløsning af gældende “orden”. Den sag kunne give dagsordens- sættende nye forhold.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 3. oktober 2021 @ 07:10

 26. #19 BASTARDO. Godheds- fjenden er det største R.vh.l af dem alle. Ubetinget.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 3. oktober 2021 @ 07:13

 27. Kort og godt, danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 3. oktober 2021 @ 09:10

 28. *piphans 09:10
  Nej danskerne er ikke verdens dummeste folk. Det er folk fra Zambia, Kiribati og Panama, der er den gennemsnitlige IQ 60.
  De lande som vi hovedsageligt får vores migranter fra er ikke meget bedre stillet. Somalia 61, Etiopien 70, Iran, Syrien, Libanon, Irak, Libyen, Ægypten, Pakistan, Ghana alle 71. Uganda, Marokko 72, Eritrea 73, Tyrkiet 79, Danmark 98, Indien 99, Sverige pg Norge 103. Toppen udgøres af SAR Hong Kong 110, Schweiz 108 og Tyskland 107.

  Kommentar by Den Nervøse — 3. oktober 2021 @ 11:43

 29. (Radioen havde selvfølgelig en nyhed om at udlændinge ofte blev mere anholdt, sikkert fordi Politiet havde flere fordomme….det idioti skulle Politiet svare på med selvfølgelig benægtelse…..at udlændinge var overrepressenteret i kriminalstatestikken kom ikke med i den nyhed…..det ville jo sikkert også ødelægge- integrationen-….sort humor)

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2021 @ 15:51

 30. Hjemsendelser hjemsendelser hjemsendelser. UD med de fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 3. oktober 2021 @ 20:27

 31. Detaljer kortlink.dk/2dd4r

  Kommentar by Hertz — 3. oktober 2021 @ 22:23

 32. Den Nervøse — 3. oktober 2021 @ 11:43
  Jamen du har ret. Men spørgsmålet er så, hvordan har den dummeste og mest rabiate del af klodens befolkning kunnet snyde den klogeste del.

  Kommentar by piphans — 3. oktober 2021 @ 22:56

 33. stem SF gays

  Kommentar by Anonym — 4. oktober 2021 @ 12:58

 34. Kommentar by Den Nervøse — 3. oktober 2021 @ 11:43

  Jeg tænker din liste er lidt efter hukommelsen. Jeg har et par bemærkninger baseret på egne observeringer:

  Iran (Persien): Perserne har en højere civilisation og IQ end deres naboer Araberne. Afhængig af by-land/stamme har Perserne en IQ omkring 80-95. Araber og muslimer har en IQ omkring 70-90.

  Tyskland: IQ på 107 lyder usandsynligt højt med mindst 6 mio. muslimer i landet. Tysklands IQ er nærmere lidt under 100 (som Danmark).

  Den nordiske IQ burde ligge på omkring 100-105, men grundet muslimsk indvandring er den faldet til 98.

  Israel: Mangler på listen. IQ omkring 95, men 110 for Ashkenazi-jøder.

  Endelig mangler du bundproppen Malawi med en IQ på max. 60. Men Malawi er i modsætning til de fleste lav-IQ-lande kendetegnet ved et meget venligt folk og fredeligt land. Jeg har været i Malawi et par gange og stod lige inden Covid19 og skulle afsted igen. Absolut et besøg værd trods næsten ingen i Malawi forstår hvorfor ingen ting fungerer :-)

  Kommentar by Thomas M. — 5. oktober 2021 @ 00:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper