4. oktober 2021

København: To gange Foldschack – Folkets Hus købte byggeopgaver for skattekroner ved Logik & Co.

I 2017 fik ‘Fonden De Åbne Rum’ 1,7 mio. kroner i drifttilskud, og det skattefinansierede venstreradikale opholdssted, ansætter naturligvis meningsfæller. I det konkrete tilfælde lavede de en fodfejl, men selv hvis de holdt sig indenfor lovens rammer, så er det naturligvis grotesk med radikaliseringsstøtte til antidemokrater.

Fra Københavnerliv.dk – Handler med sig selv for skattekroner: Knud Foldschack-ledet fond under skarp kritik.

“Der er nogle helt klare regler, man skal følge, når man får offentlige støttekroner. Men de regler har ‘Fonden De Åbne Rum’, der driver Folkets Hus på Nørrebro, brudt. Det mener Københavns Kommune, der har sat fonden under skærpet tilsyn – og indskærpet, at reglerne skal overholdes.

Det, kommunen påtaler overfor ‘Fonden De Åbne Rum’ er, at den ikke har indhentet de tre tilbud, man skal, når man køber varer eller tjenesteydelser for over 50.000 kroner. Kravet er til for at sikre, at der ikke bliver betalt overpris, og at bedste leverandør løser opgaven.

Indskærpelsen er gået til fondens bestyrelsesformand, advokat Knud Foldschack. Sagen handler om indkøb på knap en halv million. Konkret har fonden købt byggeopgaver i forbindelse med renoveringen af Folkets Hus for 474.000 kroner hos firmaet Logik & Co. – hvor Knud Foldschack også sidder i bestyrelsen.

(‘Folkets Hus’, Stengade 50, 2200 København N; Foto: Earth)

Oploadet Kl. 11:11 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122127/trackback

31 Comments »

 1. OT. Lars vilks er død. Han er omkommet i en trafikulykke , sammen med sine 2 liv- vægtere. Vistnok nær Markeryd i Sverige. Kilde: Riks. Youtube, svensk nyhedskanal.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 4. oktober 2021 @ 11:37

 2. Lars Vilks døde i går i et sammenstød med en modkørende lastbil på motorvejen uden for Markaryd. Også hans to livvagter i bilen blev dræbt.

  Med den forståelse af kunst, som Lars Vilks havde, så var hele hans tilværelse et kunstværk, og uanset, hvad der var sket, så ville også hans egen død blive en del af værket.

  Jeg er sikker på, Lars Vilks har tænkt på, hvordan hans oeuvre ville tage sig ud, hvis han nu blev dræbt af en jihadist, hvilket jo ikke var nogen fjern tanke, og at han nok var kommet frem til, at bortset fra det ulyksalige ved at blive slået ihjel, så ville livsværket komme til at fremstå som en fin helhed. Det ville få en særlig vægt, må man sige, med sådan et punktum.

  Når der nu er en død, hvilket der er, så var det jo ingen dårlig død at få, at gå op i flammer på den måde, som det skete, i et uklart scenarie, hvor alle forestillinger får plads.

  Kommentar by Nilsv — 4. oktober 2021 @ 11:47

 3. Der er vel bare tale om “sjusk” ligesom i Gucci-Helles skattesag…

  Kommentar by Revisoren — 4. oktober 2021 @ 11:50

 4. Ja de er nogle slyngler og forbrydere af værste skuffe dem fra ungdomshuset og lignende kommunistreder.

  Og et par ord fra et par af de forstandigste mennesker jeg kender til,nemlig Cris Rossini og Ron Paul: https://www.bitchute.com/video/j7dKL52MJNE/

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2021 @ 11:59

 5. Knud Foldschack erklærer sig som advokat og ved udmærket godt at han her overtrådet loven. Men han og de andre venstreorienterede forventer vel, at tilsyn, administration, stat og kommune samt retsvæsen tillader alt bare det er “humanistisk” og socialistisk:

  Knud Foldschack har jeg altid anset som kreativ udnyttende og ekstrem selvglad.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 4. oktober 2021 @ 12:35

 6. Hvordan kan man handle med skattekroner?

  Troede frivillighed var en forudsætning for handel.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 4. oktober 2021 @ 12:38

 7. Licens og skattekroner er noget vi giver til hinanden

  Kommentar by k.m. — 4. oktober 2021 @ 12:42

 8. Mette Forræderiksen (tak Margrethe) skulle have et gedigent los langt ud af fjolsetinget ved næste valg. Og Rasmus Paludsan skulle overtage hendes plads. Men sådan går det nok desværre ikke. Det vil sjovnalisterne fra journalistisk venstreparti og øvrige snyltereisske magthavere ikke tillade.
  Nej k.m. skattekroner er noget tyvagtige forbrydere på tinge stjæler fra Danmarks befolkning.

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2021 @ 12:49

 9. Knud Foldschack er forment mere slem end Peter Brixtofte, som i det mindste gav borgerne noget.

  Foldschack støtter kun sin egen venstreradikale kage.

  Kommentar by Dennis Corell — 4. oktober 2021 @ 12:54

 10. Venstrefløjsadvokaten Knud Foldschacks problemer med Københavns Kommune løses muligvis i næste måned. Line Barfoed der er partner i Foldschacks advokatfirma er borgmesterkandidat for Enhedslisten som iflg. meningsmålingerne er meget tæt på at overhale Socialdemokratiet som største parti i København.

  Kommentar by bjarne Binee — 4. oktober 2021 @ 13:06

 11. Banan republik,igen igen eller socialistisk,igen ,igen Pampere.

  Kommentar by dunk — 4. oktober 2021 @ 13:28

 12. Den sag skal nok blive dysset ned. Især hvis københavnerne er åndssvage og kortsynede nok til at stemme på partier som EL. R og SF. Alle tre partier ønsker den størst mulige indvandring, og de vil bruge hundredvis af milliarder af kroner på pleje af asylanter og migranter, på co2 humbug og klimahysteri, på rød omstilling af landbruget og biltrafikken, på pengepakker til Afrika og Afghanistan.

  Og for at skaffe penge til det, vil de skære ned på velfærd og sundhed m.m.

  (de røde partier har lige bevilget 500 ekstra millioner kroner til diverse velfærd i Afghanistan. Ligesom hundredvis af millioner vil blive brugt på tusindvis af de ekstra mange familiesammenføringer m.m. som er på vej)

  Kommentar by BENT A — 4. oktober 2021 @ 13:40

 13. DDR har næppe tænkt sig at omtale sagen.
  Den gamle afdankede hippie Knud Foldschack er jo én af vennerne med fast taletid i Deadline og Debatten på DDR2…

  Kommentar by Revisoren — 4. oktober 2021 @ 13:46

 14. Nej det var dog et pudsigt sammentræf, at Knud Folschack placerer en ordre hos Knud Folschack!
  Var der nogen som sagde fup og svindel?

  Kommentar by Den Nervøse — 4. oktober 2021 @ 14:36

 15. Knud Enfoldigschacks dhimminutive hjerne har nok taget skade af at blive eksponeret til den forbryderiske islamafia og dens parasitære gangstere.
  Deportér alle muslimer i Skandinavien til Svalbard, hvor de skal under russisk opsyn. Deroppe får de så russisk knut i stedet for danske Knud.
  Hvad kan vi ellers gøre for at slippe for islams ubehagelige tilstedeværelse i vores indtil nu civiliserede land? Stopper det her invasionsshow ikke snart, bliver Danmark smadret til islamistan.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. oktober 2021 @ 16:38

 16. Logik & Co. Er og blir en afa- snylter. De snylter på kommunens kontanthjælpsmodtagere, de snylter på bygge opgaver, de får positiv behandling i kommunens kommunistiske byggeafdeling og de snylter på kommunens byggeopgaver.
  Et snylterfirma. Og de slikker på Blekingegades terroristmennesker og Enhedslistens pampermennesker.
  Vi kender dem godt i hovedstadens byggefirmaer- og de bliver ALdrig medlem i seriøse firmaers foreninger.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. oktober 2021 @ 16:47

 17. Fra ulogik & co.’s hjemmeside, tilpasset den ulideligt lette virkelighed:
  ULOGIK & CO. er et prisbelønnet københavnsk byggefirma, som belønner sig selv med høje priser. De laver alt fra ophængning af hylder til totalrenoveringer og nybyg af træhuse med koranklodser.
  De arbejder med reel bæredygtighed, således at de ophængte hylder ikke straks falder ned når de bliver ubærlige, socialt ansvar overfor bestyrelsesmedlemmernes økonomi og forhåbentlig godt håndværk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. oktober 2021 @ 17:24

 18. Sanktion: Et rap over fingrene, og så glemmer vi det.
  Hvor er Advokatrådet?

  Og det bliver kun værre. Om et øjeblik har Enhedslisten absolut flertal på rådhuset.

  Kommentar by Bastardo — 4. oktober 2021 @ 17:31

 19. ot: Er næsten hele verden blevet sindssyg? Foregår der i denne tid ikke nogenlunde det samme woke og progressive vanvid i både Danmark, USA, Sverige, England, Frankrig, Venezuela og Kina?

  Kommentar by BENT A — 4. oktober 2021 @ 18:09

 20. Se Aamunds “Biden, katastrofen uden ende”.

  Kommentar by BENT A — 4. oktober 2021 @ 18:10

 21. På hjemmesiden for den gamle afdankede hippies “advokatfirma”, optræder der blandt de ansatte flere kendte efternavne fra venstreradikale kredse; Forchhammer, Starck, Gjerding og Appel.

  Det suspekte foretagende er vel nærmest at betragte som en filial af Enhedslisten…

  Kommentar by Revisoren — 4. oktober 2021 @ 18:36

 22. Så der resultat af året skolevalg 2021. Og selvom medierne påstår det, så det ikke ligefrem Greta Thunbergs-klima der er på dagsordenen hos de unge i Folkeskolen. Medierne diktere hvad folk mener, uden de reelt set mener det…

  18,8% ønsker strengere straffe til voldsmænd.

  9,9% vil have skatte betalt frokost i skolerne.

  Klima er langt nede på listen og her er det spørgsmålet om Kernekraft der i spil, med 4,4%

  https://www.reddit.com/r/Denmark/comments/q17sie/resultatet_af_skolevalget_2021_strengere_straffe/

  Kommentar by Dennis Corell — 4. oktober 2021 @ 18:39

 23. For en uges tid siden havde DR igen Eva Smith og vennen Knud Foldschack samt Red Barnet til et ukritisk interview. En jihad-dræber-mor havde dobbelt statsborgerskab, men danskerne havde jo lovet at hjælpe hende og børnene.

  Det fik Eva Smith til at kræve jihad-børnene hjem – hvorved hun giver vennen Knud en kæmpe advokatopgave – og måske hele vejen til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. En rigtig vennetjeneste som tak for deres velkoordinerede samarbejde i medierne.

  Ingen i DR spurgte Eva Smith eller Knud til deres dobbeltrolle som juridiske eksperter og flygtninge-ambassadører:
  https://refugeeswelcome.dk/cases/eva-smith/

  Kommentar by Thomas M. — 4. oktober 2021 @ 19:54

 24. I en anden tråd koketterede jeg (med et glimt i øjet) med, at Møller skulle finde en sidegadeadvokat, alt for at få styr på de juridiske kvababbelser i forbindelse med driften af Uriasposten – Forkert, forkert, indrømmet! der er ingen grund til juridiske krumspring! Gå til Foldschack, han klarer ærterne!

  Okay, okay, lige nu er der lidt skriveri omkring Foldschacks menagerier, men det skal vennerne/politikerne i Københavns kommune fandme nok få stoppet! – Så hvis du har brug for en kreativ jurist, gå fortrøstningsfuld til Foldschack! – Låsby-Svendsen når ham ikke til sokkeholderne!

  Kommentar by T. Flodur — 4. oktober 2021 @ 19:58

 25. Corell: Ja, danskerne ønsker at politikerne/systemet får styr på kriminaliteten. Men regeringen og de gamle partier går den modsatte vej. Der er mangel på et par fængsler mere og op mod 1500 fængsels-betjente, men pengene mangler/kan ikke skaffes, så nu vil man begynde på at løslade før tiden, bruge flere betingede straffe, bruge at man afsoner hjemme hos sig selv, idømme endnu mildere straffe, og afkriminalisere mange forbrydelser. (kritik af Mette Fupsen skal dog stadig straffes med dobbelt- eller tidobbelt straf)

  Og man vil blæse endnu mere iskoldt på ofrenes lidelser. Som da en udlændings mordforsøg blev belønnet med en gratis kokkeuddannelse, mens systemet pissede på det svært kvæstede og invaliderede offer.

  Retsstaten er i realiteten delvis brudt sammen, som så meget andet i det lille yndige, halvfattige, borgerfjendske og skrupskøre samfund som politikerne har gjort det til.

  Det der var råd til for 20 og 30 år siden, er der ikke længere råd til. I stedet har vi verdensrekord i skattetryk plus nedskæringer, lukninger og forringelser.

  Kommentar by BENT A — 4. oktober 2021 @ 20:15

 26. brexit-dækning i TV-avisen, mandag aften:
  ingen billig benzin-leverance,
  brexit er skidt!!!!!!!!
  hvorfor er vinklen ikke:
  underbetalte chauffører sikrer billigere benzin i Danmark

  Kommentar by konservativ — 4. oktober 2021 @ 21:19

 27. og tv2:
  mangel på arbejdskraft…
  sig det dog som det er:
  manglen på billig arbejdskraft…

  hurtigt skift:
  billede af Boris Johnson i skarpt lys
  og Lotte Mejlhede:
  det fylder herude på gaderne at det går skidt…

  brækmedier

  Kommentar by konservativ — 4. oktober 2021 @ 21:44

 28. Det er også fuldstændigt usandsynligt at anti-Brexit interessenter i det britiske erhvervsliv kunne finde på at få Brexit til at tage sig så dårligt ud som muligt.

  Der må være tusinder af tidligere professionelle soldater som har fået lastvognskørekort i militæret, og med den rette løn springer de gerne ind bag rattet. Men det er nok der hunden ligger begravet. Literprisen vil sikkert stige med fem øre, hvis chaufførerne skal have titusind kroner flere om måneden.

  Kommentar by Træt — 4. oktober 2021 @ 21:47

 29. Det kan jo være to forskellige Knud Foldschack-er. 😁 Han, hans bror og deres far hedder det samme.

  Kommentar by MartinH — 4. oktober 2021 @ 22:52

 30. Venstrefløjens og NGO’ernes sædvanlige “hvidvask” af skattekroner gennem fup firmaer, som derefter kanaliseres videre til deres politiske venner.

  Kommentar by grove city, ohio — 5. oktober 2021 @ 01:39

 31. grove city, ohio — 5. oktober 2021 @ 01:39

  Ja, de har fundet kapitalens velsignelse og malker de offentlige kasse hæmningsløst. Pyt med de sociale svage.

  https://kobenhavnliv.dk/artikel/br%C3%B8d-stjerneadvokat-reglerne-kommune-afviser-at-unders%C3%B8ge-det-politiker-undrer-sig
  Ikke én eneste gang har Københavns Kommune undersøgt, om Knud Foldschack brød reglerne om inhabilitet, da en fond, han er bestyrelsesformand i, købte byggeopgaver for knap en halv million kroner i et byggefirma, hvor både Foldschack og et andet bestyrelsesmedlem også er en del af ledelsen.
  05 okt. 2021 kl. 06:31

  Kommentar by tavsen — 5. oktober 2021 @ 12:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper