5. oktober 2021

Helle Thorning-Schmidt om ‘det paradigmeskift, vi er i gang med’: “Feminisme kan aldrig gå for vidt.”

I sin ungdom var Helle Thorning-Schmidt ‘glødende kommunist’, og selvom hun opgav Revolutionen og blev socialdemokratisk statsminister, så har hun stadig en rem af huden. Fra Berlingske – Hun talte sjældent om det, da hun var statsminister. Men nu gør hun: ‘Feminisme kan aldrig gå for vidt’.

“Som en del af sit politiske efterskrift har Helle Thorning-Schmidt nu udgivet en bog, ‘Blondinens betragtninger’, som hun har dedikeret til at udlægge sit eget syn på #metoo, ligestilling og køn.

Hun bakker op om croptops i Vejle, slår et slag for, at køn er flydende, og hun ønsker at knuse det patriarkat, som ifølge den tidligere statsminister fortsat viser sit grimme ansigt.

Der er en særlig grund til, at hun nu udgiver bogen.

‘Jeg er nervøs for, at den debat, der begyndte med Sofie Linde i spidsen for et år siden, dør ud igen. Nu, hvor vi er kommet så godt i gang, synes jeg ikke, vi skal lukke døren. Også selvom jeg tror, der er mange, der tænker, om det ikke snart kan stoppe, og at feminisme er gået for vidt. Men jeg vil gerne hjælpe til, at døren bliver sparket yderligere ind, få noget mere frem og undersøge, hvad det er for nogle systemiske ting, der gør det så svært at få gang i feminismediskussionen,’ siger hun.

‘Det paradigmeskift, vi er i gang med, må ikke bare stoppe.’

Nu skal hun ikke stå ansigt til ansigt med vælgerne længere – og derfor skal hun ikke bekymre sig om, hvorvidt hun bliver stemplet som en ‘rabiat, feministisk politiker’.”

Feminisme kan aldrig gå for vidt. Det betyder egentlig bare, at drengene og mændene får et bredere spektrum at være drenge og mænd på.” (Helle Thorning-Schmidt)

Oploadet Kl. 01:24 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122139/trackback

27 Comments »

 1. Bordello-Botox-Helle Thorning-Schmidt solgte 30. juni 2020 lejligheden Valdemarsgade 19A 1 TH 1665 København V (103 kvm) til hendes datter for 2,3 mio. kr. Kort efter blev Valdemarsgade 19A 1 TH 1665 København V (176 kvm) solgt for 7,5 mio kr. Tilsyneladende en familie-rabat på omkring 50% (2 mio kr.). Udnyttede Bordello-Botox-Helle igen en lukrativ skattefinte?

  https://www.bolius.dk/sidste-chance-skattefinte-ved-salg-af-foraeldrekoeb-til-barnet-forsvinder-snart-48037

  Kommentar by Thomas M. — 5. oktober 2021 @ 01:57

 2. Tænke sig at det var denne rabiate feminist, kommunist og woke pladderhumanist som socialakrobaterne og deres vælgere gjorde til statsminister. Hun lader til yderligere at lide af kønsforvirring og en politisk korrekt negativ/fjendtlig indstilling til mænd i bred almindelighed, ligesom generaldirektricen og kvinde-journalisterne i DR. (se Aamund ang. “Er USA i opløsning” der handler om lidt af det samme)

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 03:44

 3. PS: Mattias Tesfay som nu er S-minister, startede i DKP, gik så videre til Enhedslisten og derfra videre til de radikale, for til sidst at blive budt velkommen i S. Hans talegaver fejler intet, men at tro på at S vil en strammere indvandringspolitik er nok meget naivt. Indstrømningen fortsætter ganske som hidtil.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 04:09

 4. De ,- soc.dem / Mette F, lykkes igen og igen med at få folk til at TRO at de står for en strammere indvandringspolitik.
  Hvor mange nye fra Menarp landene er kommet hertil, mens Mette F har været statsminister?. Måske ER det en del af vejen til at skabe en ændret forståelse?. At kende de faktiske tal for antallet af nytilkommende måned for måned under en given statsminister.Og derefter nævne dem igen og igen . Så antal nytilkommende og statsminister- navnet blev tæt sammen bundet. Gentaget , gentaget ,gentaget. Jeg så et sted , at 15.000 flere menap- lande mennesker, var kommet hertil i mettes regeringstid. Jeg aner ikke om det er rigtigt. Men hvis tal af den størrelses orden nævnes igen og igen , så sker der et eller andet for de fleste.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 5. oktober 2021 @ 05:01

 5. Hvorfor fanden sidder denne botoxfyldte skattesvindler ikke allerede i spjældet?
  Vi husker alle hendes rolle som menneskesmugler af illegale migranter, da hun var øverste chef for terrororganisationen Red Barnet.

  Kommentar by Revisoren — 5. oktober 2021 @ 05:28

 6. Kællingen har altid været rablende gal. Gad vide hvilke mænd i LO hun hjalp til at blive hjulpet frem. Men Men kællingen er bare endnu et bevis på at danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 5. oktober 2021 @ 05:59

 7. Jeg har stadig ikke glemt de 100 brudte løfter på 100 dage, fr. Thorning-Schmidt!

  Men antallet af fartmålervogne blev dog forøget fra 25 til netop 100, da Thorning-Schmidt var statsminister.

  Kommentar by Karsten Lund — 5. oktober 2021 @ 07:30

 8. citat af Helle Thorning : Ytringsfriheden er ikke en absolut menneskeret

  Fedt at censorbook brød sammen i går, så er vi fri for den så længe det varer. I det firma går man ikke så højt op i ytringsfrihed.

  Kommentar by k.m. — 5. oktober 2021 @ 07:41

 9. Samme “feminist” sidder i Facebooks overvågningsgruppe. Det Facebook, der lukker brugeres konto, hvis de så meget som nævner Tommy Robinsons navn. Altså den Tommy Robinson, der har forsøgt at gøre opmærksom på engelske “asiaters” misbrug af socialt udsatte børn. Kvinden, der kunne have en tidligere formand for Danmarks Kommunistiske Parti siddende i sin regering som minister. Kvinden, der sender sine børn i på eliteskole i Schweiz og i øvrigt er en del af den internationale arbejderklasses “adel”, som en del af Lord and Lady Kinnock-familien med snablen godt og grundigt ned i de offentlige kasser.

  https://www.amazon.com/Broken-Betrayed-Rotherham-scandal-fought/dp/1509801626

  https://www.amazon.com/Easy-Meat-Britains-Grooming-Scandal-
  ebook/dp/B08XK1FFW8/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=easy+meat.+abuse&qid=1633412039&s=books&sr=1-1

  https://www.thetimes.co.uk/article/kinnocks-on-the-brussels-gravy-train-xcxbdkx6r

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE12130279/facebooks-raadgivende-organ-er-massivt-overrepraesenteret-af-politisk-korrekte/

  https://www.newsbred.com/meet-regulators-of-content-on-facebook-and-the-hidden-hand-of-soros/

  Kommentar by Limewoody — 5. oktober 2021 @ 07:50

 10. Mændene har styrken, kvinderne har storken.

  Ligegyldigt hvor meget vi spræller, er vores kønsbestemte opførsel fastlagt af vores dyriske oprindelse – abefamilien består mestendels af 2-benede kødædere med trang til seksuel dominans for at videreføre sine gener. Hanner og hunner dominerer bare på hver deres ikke-overlappende måde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. oktober 2021 @ 09:12

 11. Når Feministerne kammer over og hader mænd bare pga Deres natur, så er Feminismen gået for vidt. Der er da heller ikke noget ud over frugtbarheden, som giver feminismen en fordel eller etisk bedre aspekt. Hvis det bare er tomhjernet had til det Maskuline, så kan feminismen gå af helvede til. Mænd skal aldrig skamme sig over Deres natur. Den natur vi alle er født ind i.

  Kommentar by Michael Unna — 5. oktober 2021 @ 09:30

 12. Helle Thornings Scmidts meninger og cencurparathed kan købes af Facebook. Foretrækker en kvinde fra halmtorvet, end en købt politiker, sådan rent etisk.

  Kommentar by Michael Unna — 5. oktober 2021 @ 09:32

 13. Folketingsvalget i 2011 gav Socialdemokraterne den laveste tilslutning siden 1903. Helle Thorning Schmidt måtte derfor acceptere at den radigale Margrethe Vestager blev regeringschef. Som et plaster på såret fik HTS den tomme titel som statsminister. I praksis bestod arbejdet i at være regeringens talsmand/kvinde/person. Hendes eneste kvalifikation var at hun var rimelig god til på en talerstol at fremføre en tale som andre havde skrevet med tanker som andre havde tænkt.
  Det vil være en grov overdrivelse at beskrive Helle Thorning Schmidt som et politisk nul.

  Kommentar by bjarne Binee — 5. oktober 2021 @ 09:53

 14. Det er hendes betragtninger som er skyld i at vi i dag har Mette Frederiksen, hun skulle efterfølges af en kvinde, selvom hun politisk nok hellere havde se Nicolai Wammen.

  Kommentar by Den Nervøse — 5. oktober 2021 @ 09:54

 15. Helle T-S er et godt eksempel på en halvskør politik-kvinde som konspirerer mod mændene, mod nationalstaten, mod demokratiet, mod økonomien og mod civilisationen. 19 af 20 politik-kvinder er uduelige og håbløse. Men selvmorderiske vælgere i hobetal stemmer stadig på dem.

  Se “Why women destroy families, nations and civilisations” hos black pigeon.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 10:01

 16. Som ÆGTE socialdemokrat kan jeg aldrig, har jeg aldrig og vil Jeg aldrig stemme på et parti der er propfuldt af kommunister.

  Kommentar by Santor — 5. oktober 2021 @ 10:33

 17. På et eller andet tidspunkt kommer der en modreaktion til det feministiske regimente. På et eller andet tidspunkt vil mændene genfinde deres indre mand og lade sig affeminisere. Feministerne vil ikke i længden kunne modarbejde de biologiske naturlove, lige så lidt som de vil kunne gå vandet og ophæve tyngdeloven.

  Blot vil det være for sent i de lande der allerede er blevet overgivet til islamismen af feministerne, som f. eks. Sverige og Frankrig. Men her vil feministerne virkelig komme til kort. De vil på et tidspunkt forstå at de har gravet deres egen grav. Se den meget interessante film “Nær kvinnorna avvecklade Sverige” på Youtube.

  Kommentar by JC — 5. oktober 2021 @ 10:45

 18. Fanatisme kan aldrig gå for vidt. Kan I så forstå det, grødhoveder?

  Kommentar by Crass Børsting — 5. oktober 2021 @ 11:12

 19. Løgnepressen kan aldrig gå for vidt

  Radioavisen har lige svælget i den katolske kirkes seksuelle overgreb.

  Ikke et ord om muslim-grooming-gangs. Det kan medierne ikke uden at tabe ansigt. Det tvinger dem jo til at forholde sig til Tommy Robinson og andre der ties ihjel ang disse sager.

  Kommentar by k.m. — 5. oktober 2021 @ 12:19

 20. Når Linse Kessler ser normal ud ved siden at helle thorning, så ved man at Helle er pumpe op med Botox.

  Kommentar by Anders Nielsen — 5. oktober 2021 @ 12:19

 21. Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 10:01

  Hvis du kan lide black Pigeon, så søg også på Asha Logos og Vertigo Politix

  Kommentar by Kinesersnot — 5. oktober 2021 @ 15:10

 22. Helle Thorning kunne godt spille rollen som aldrende bordelmutter i en Bollywood film.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. oktober 2021 @ 15:12

 23. Der er ingen der gider Helle Thorning
  Ikke engang hendes mand – han vil hellere ha’ en dreng

  Kommentar by Bjarne Jensen — 5. oktober 2021 @ 19:07

 24. Til forskel fra Helle, så vil gerne hjælpe til, at døren bliver lukket mere i.

  Bekæmp feminismen!

  Hvis der er nogle, som trænger til frigørelse, så må det da være mænd.

  Kommentar by T. H. — 5. oktober 2021 @ 20:14

 25. “Feminisme kan aldrig gå for vidt.”

  Citatet er et eksempel på at tilhængere af “Woke” ideologi ALDRIG bliver tilfredse og at man derfor ALDRIG skal give efter for dem.

  Feminisme handler ikke om “ligestilling”, men om HAD imod maskuline mænd, feminine kvinder og normale heteroseksuelle kernefamilier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. oktober 2021 @ 20:38

 26. Kinesersnot — 5. oktober 2021 @ 15:10:

  “Asha Logos” er ret interessant. Vidste ikke at “Vertigo Politix” stadig eksisterede, har ikke set det i årevis.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. oktober 2021 @ 20:40

 27. Santor 10.45: Ja, det skulle man tro, og sådan har det været i titusind år, at tryk frembragte modtryk. Men er det ikke som om feministisk galskab sætter alle regler og næsten også naturlovene ud af kraft? Vil Sverige nogensinde blive sig selv igen, eller er landet allerede så ødelagt efter 25 år med skørte-regimente, at det vil være et nyt Afghanistan de næste 500 år eller mere?

  I Tyskland, Frankrig og England har politik-kvinder, pladderhumanister, korrupte kliker og løgne-medier også fået så megen magt, at de er blevet til kaos-lande. Det ligner ustoppelige katastrofer.

  Kommentar by BENT A — 5. oktober 2021 @ 21:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper