6. oktober 2021

Araber i Luksusfælden: “… en jobsamtale som skraldemand? Det synes jeg er meget respektløst!”

27-årig Imad Khariro fra Slagelse er droppet ud af 11 uddannelser, og er ligesom sin konvertit-kone Izabella arbejdsløs. Koranen stod fremme, og da den kvindelige vært fortæller, at hun har fundet et job til ham som skraldemand, kommer den indre palæstinenser frem. Flere medier omtaler tirsdagens afsnit af Luksusfælden, herunder BT – Arbejdsløst ‘Luksusfælden’-par chokerer: River jobtilbud i stykker.

“Det er ikke noget så afstressende som den ugentlige seks timers køretur frem og tilbage til grænsen. Det mener 27-årige Imad fra Slagelse, der sammen med sin kæreste Izabella er hovedperson i tirsdagens afsnit af TV3-programmet ‘Luksusfælden’.

Men Imad er på kontanthjælp, Isabella er sygemeldt, og de mange køreture, inklusive grænsehandel, kan løbe helt op til 15.000 kroner om måneden.

… i samme ombæring giver hun ham et jobtilbud som skraldemand, som Imad med det samme river i stykker.

Du sidder og giver mig en jobsamtale som skraldemand? Det synes jeg er meget respektløst!‘ mener Imad, der forsvares af kæresten med, at man jo skal trives på sit arbejde.”

(Imad Khariro på Instagram, 2021)

“Jeg synes, at det er nedværdigende, da eksperten Louise siger, at hun har arrangeret en jobsamtale til mig, hvor jeg kunne blive skraldemand. Hun kunne have sagt ‘renovationsarbejder’. Men der skulle lægges vægt på ordet skraldemand. Så jeg ville give lidt retur ved at rive tilbuddet midt over.” (Imad Khariro, EB.dk, 5. oktober 2021)

Oploadet Kl. 01:22 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122154/trackback

38 Comments »

 1. Der er intet nedværdigende i at kalde en skraldemand for skraldemand, det gør skraldemanden faktisk selv.
  Til gengæld er det nedværdigende overfor de danskere, inkl. Skraldemændene, som står op hver morgen for at gå på arbejde, betaler deres skat og kommer trætte hjem.
  Det er disse danskere som betaler for parrets ophold, det er dem og alle dem de skylder penge som kommer til at betale for araberens og den danske muslims overforbrug, den dag de får gældssanering!
  Droppet ud af 11 uddannelser, sig mig skal ærlige danskere være til grin? Og så bliver manden agressiv ved udsigten til ærligt arbejde!
  Nu er vi virkelig inde ved sagens kerne, for der er i følge Achmed Akkari noget ved den Mellemøstlige kultur, som gør at de er umådelig svære at integrerer, jeg kunne så tilføje, for rigtigt mange af dem vil det aldrig lykkes! Mange bliver akut syge og meget agressive ved udsigten til fysisk arbejde, og der er korrupte læger nok, som vil skrive en lægeerklæring. Det er faktisk meget lidt fint, og sket ikke i overensstemmelse med araberens selvopfattelse, at skulle arbejde. I hans egne øjne er han over os og vi skal arbejde og betale til ham!
  Hvad der har forårsaget denne vildfarelse er uforståeligt, for den arabiske verden var intet uden olie, de producerer intet. Den samlede produktion i alle de arabiske lande svarer til produktionen i Findland og de er ca. 4 mio. mennesker. Den arabiske verden har heller ingen kultur, den samlede produktion af litteratur i hele den muslimske verden siden Muhammed, svarer til produktionen i England på et år. Ingen væsentlige opfindelser, hvis nogen overhovedet, er opfundet af arabere! Kort sagt araberen har intet, at have sin overmenneske følelse i! De fleste arabere er i virkeligheden usle og dovne, og det kan ikke anbefales at modtage folk derfra!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. oktober 2021 @ 03:25

 2. Kommentar til Den Nervøse:
  Jeg arbejde tidligere indenfor patentområdet, så har fulgt emnet i mange år, også efter at jeg ikke arbejder indenfor området.

  Kan huske, at jeg for mange år siden læste, at der var lavet en undersøgelse af hvad, der blev forsket i i den muslimske verden.

  De havde primært interesser inden for kameler og falke.

  Der er masser af muslimer med gode uddannelser og gode hjerner, men jeg tror at kendetegnet for langt de fleste er, at de enten under uddannelsen eller bagefter under arbejdet, bruger deres uddannelser i vesten eller i vestlige firmaer.
  Vesten er ind over på en eller anden måde.

  Nogle af de rige muslimske lande har forøvrigt fundet en ny måde at pynte sig med lånte fjer:
  De hyrer udenlandske forskere på deres universiteter/hospitaler.
  Deres forskning udgives så i tidsskrifter fra disse universiteter.
  Og vupti, så har Saudi Arabien m.fl. store forskningsmiljøer.
  Forskerne er kun i landene i kortere perioder om året, om overhovedet, men forskningen bliver pludselig saudisk :)

  Kommentar by Hema — 6. oktober 2021 @ 06:17

 3. @Den Nervøse
  Muslimer elsker at bringe deres gyldne alder op, hvor de havde det tætteste på en oplysningstid blandt deres lærde. Hvad de så belejligt glemmer at nævne er, at alle som én blev dømt som kættere og enten henrettet eller sendt i eksil. Og ingen af deres tekster bliver i dag anset som værende noget værd. Bortset fra når det skal bruges som propaganda.

  Kommentar by QE — 6. oktober 2021 @ 06:49

 4. Bruger de selv det købte ved grænsen?
  Eller er det videre solgt til salg i kiosk og pizza ved fætter ?

  Kommentar by Islamarebad — 6. oktober 2021 @ 07:49

 5. Imonerende….syng -Nu skal det ikke hedde malkepiger længere- (gentages)- hvad skal det hedde? Hvad skal det hedde? Kopatte hiv og slippe assistent.

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 08:03

 6. De- skraldemænd- skulle ellers tjene rimeligt godt:-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 08:05

 7. Lad os i det mindste glæde os over, at seertallet for Luksusfælden i uge 39 var på 133.000.

  Kommentar by J — 6. oktober 2021 @ 08:52

 8. Har vaeret her laenge nok til at laere jargonen

  Kommentar by dunk — 6. oktober 2021 @ 09:05

 9. I alle muslimske lande skal befolkningen indrette sig efter islams ufejlbarlige leveregler. Det samme gælder for de ikke-muslimske lande. Bare spørg en hvilken som helst hjernelam jihadist og dem er der rigeligt af i Danmark. Vil fjolset ikke tage et ærligt arbejde, så hold op med at give parasitten mad og husly og send ham tilbage til hans islamiske paradis – ellers stresser han danskerne med sin herrefolksmentalitet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. oktober 2021 @ 09:13

 10. I guder en arrogance de 2 berigere udviser. De koster skatteborgerne ufatteligt mange penge, både direkte, via sundhedsvæsenet, socialforvaltningen osv. osv. Naturligvis skal veluddannede arabere ikke være skraldemænd osv. Ifølge politikerne, diverse gutmenchen, journalister er araberne veluddannede.

  Kommentar by NED MED ALTING — 6. oktober 2021 @ 09:54

 11. Åbne grænser og åbne kasser. Er det ham eller os, der er dumme?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 6. oktober 2021 @ 10:10

 12. Det nye herrefolk kræver respekt af de underkuede dhimmier…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. oktober 2021 @ 10:24

 13. Hvorfor koster det ham ikke kontanthjælpen?

  Kommentar by Cebber Jensen — 6. oktober 2021 @ 10:30

 14. Problemet er igen skatter og afgifter. Havde vi ikke haft disse politikertiltag,havde disse to skadedyr ikke kunnet gøre os til grin på licensbetalt fjernsyn. Magteliten er lige glade,for de er hælere til de tyvekoster politikerne ustraffede stjæler fra os.

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2021 @ 10:31

 15. Muhamedanere!
  Jeg må ikke nedværdige mig til at arbejde for andre. Det siger Muhamed selv. Æv-bæv.

  Kommentar by Bastardo — 6. oktober 2021 @ 10:37

 16. Men jeg må gerne plyndre dhimmier. Det siger Muhamed selv. Æv-bæv.

  Kommentar by Bastardo — 6. oktober 2021 @ 10:38

 17. Men jeg må gerne plyndre dhimmier. Det siger Muhamed selv. Æv-bæv.

  *

  Kommentar by Bastardo — 6. oktober 2021 @ 10:39

 18. HVORFOR SKAL DANSKERE ABSOLUT UDKONKURRERES af afrikanere og arabere som får jobtilskud, gratis bolig og gratis alting? Hvorfor skal de omkring halvanden million (eller er det to millioner?) kulturfremmede tvinges i arbejde eller ansættes i politiet, forsvaret, udlændingestyrelsen, ministerierne, kommunerne, fængselsvæsnet…….. i hjemmeplejen, børnehaverne, skolerne og hospitalerne og mange andre steder? Hvorfor skal husmødre i ghettoerne presses ud af hjemmene? Det vil jo altsammen ske på de almindelige danskeres bekostning.

  Hvorfor mener den anti-danske borg sig berettiget til at forære landet, byerne, boligerne, pengene, de danske kvinder, velfærden, almenvellet, institutionerne og arbejdspladserne væk til udlændinge fra Afrika og omegn?

  DISKRIMINATIONEN af vi danskere er gået helt over gevind. Vi behandles nu af politikerne som “white trash”. Er det hvad de er blevet valgt til: at ødelægge og udslette Danmark, danskernes folkehjem og livsgrundlag?

  Kommentar by BENT A — 6. oktober 2021 @ 10:49

 19. Ordet ‘arbejde’ findes ingen steder i koranen. I bibelen derimod står der, at du skal arbejde i dit ansigts fodsved.
  Arbejde omfatter ikke at løfte numsen 5 gange i døgnet, eller at halal-slagte hvide mennesker.

  Kommentar by Jens Farum — 6. oktober 2021 @ 10:59

 20. Han er jo ikke i arbejde og ligger dermed Danmark til last.! Sagen er enkel, han skal naturligvis udvises omgående. Råber han asyl, kan sagen undersøges, imens han bor på et simpelt kollegieværelse i Grønland. Der kommer han også til at bo, hvis asylansøgningen godkendes, hvilket der dog ikke er den store chance for, da jeg mener, at DK kun skal give 5-10 asylgodkendelser årligt og de skal være spredt ud på forskellige folkeslag, religioner, politisk forfulgte mv.

  Kommentar by Bent — 6. oktober 2021 @ 10:59

 21. Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Claus Niemann Kristensen — 6. oktober 2021 @ 11:56

 22. Bent — 6. oktober 2021 @ 10:59

  Seneste udvikling, men han fik da afsløret den muslimske ekstreme egoisme, der er så ufattelig for vesterlændinge

  https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/imad-sur-efter-luksusfaelden-det-var-nedvaerdigende/8895632

  – Det er dejligt at være i job, men det har intet med ‘Luksusfælden’ at gøre. Jeg har fundet det selv. Hvis man vil noget i livet, så sker det, fortæller 27-årige Imad til Ekstra Bladet.”

  Kommentar by tavsen — 6. oktober 2021 @ 12:33

 23. Hvorfor hidser I jer op over at indvandreren Imad og hans tæve lever på nas?
  Det er da dem der er de kloge, hvorfor helvede skulle man være skraldemand klokken lort om natten, når man kan få det samme fra det offentlige?
  De udnytter reglerne(skide smart!), samt, at de 175 kolbøTTer på hoPPeborgen gerne ser den etniske dansker forsvinde 100%.

  “die dumme dänen” elsker 85% beskatning af deres indkomst, så der er jo penge nok.
  Nævnte Mette FUSK noget om indvandring i sin åbningstale? NADA! Fuskeren kom til gengæld med masser af billig velfærds dobe i smukkeste Morten Koch stil, som MSM og majoriteten af befolkningen jublende lykkelige labber i sig(her går det godt fru kammerherreinde!).

  PipHans skriver ofte at danskerne er det dummeste folkefærd.
  Han har jo ret!
  Vi er masochister, elsker et stramt stavnsbånd og har det helt fint med at være til grin for egne penge.

  Bare rolig, socialisterne skal nok få brugt dem!
  Stem for h…… NB inden det er for sent. SIAD.
  P.

  Kommentar by Piotr — 6. oktober 2021 @ 14:01

 24. 12) det får de også blandt præster og kulturpinger. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 15:02

 25. Det er da meget smart. Man lader konen financiere hele ægteskabet og går fallit med penge som sikkert er givet til en anden i familieklanen. Pizza, Frisør,Kebab.?????

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 15:05

 26. 25) Beklager/undskylder ….det er et gæt. Har ikke selv set udseendelsen.

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2021 @ 15:06

 27. “- Det er simpelthen forkasteligt – Ekstra Bladet” https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/det-er-simpelthen-forkasteligt/8896911

  Kommentar by P — 6. oktober 2021 @ 17:35

 28. For dum/doven til at gære en uddannelse færdig, for dum/doven til at administrere familiens økonomi, for dum/doven til et regulært arbejde, for dum/doven til at fatte ansvaret for sine børns opvækst, for dum/doven til at fatte livets realiteter,
  men magelig nok, til at lege cykelstativ 5 gange i døgnet og stille sig i offerrollen?
  Det kan kun være en m´Slim!

  Hvem ellers ville være dum nok/doven nok, til at bruge livet, på at efterabe KOranforfatterens (ham den pædofile) lavIQ?
  – dummere er kun de, der stemmer for mere af samme!

  ……

  Ps.
  Stemmesedlen skal ikke bruges som adgangsbillet til familie-/venne-sammenkomster, men til at sikre et trygt liv for VORES Danmark!!!

  Jeg stemmer NB, er medlem af NB og ønsker iSlam stoppet i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. oktober 2021 @ 18:28

 29. Piotr 14.01: Chrborg har pisset på danskerne siden 1968-70. Altså over 50 år. Men det har flertallet af dem stadig ikke opdaget. Kan man redde et så tåbeligt eller hjernevasket folkefærd?

  Kommentar by BENT A — 6. oktober 2021 @ 19:13

 30. Tak til M.S. Carstens. Klar tale!
  @ Bent A: “Kan man redde et så tåbeligt eller hjernevasket folkefærd?”
  JA. Vi bør give det en chance!
  Det er derfor jeg skriver stem nu NB, før det er for sent.
  OG, hvis det ikke lykkedes med NB, er der mange der er parat til at tage skrappe midler i brug. Disse indvandre bliver ikke en match for ægte patrioter!
  oBS! Stort af Danske Patrioter, at sige noget til præmie perkern Sinken ZinkazapZap og afskyeligt at høre kolbøtter på hoPPeBorgen, fra den såkaldte “højrefløj” med fråde om munden fnyse deres afsky ud.
  Minder meget om hændelsen på Kastrup havn.
  At etniske danskere bliver stukket, voldtaget eller bestjålet, rager dem en hat fuld!
  Siger mere om disse selvfede kolbøtter, hvad de vil med Danmark& danskerne end Danske Patrioter.

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 6. oktober 2021 @ 20:05

 31. @ Islamarebad — 6. oktober 2021 @ 07:49

  God pointe. Moské nogen burde kikke lidt nærmere på det.

  Kommentar by Anonym — 6. oktober 2021 @ 21:57

 32. @ Islamarebad — 6. oktober 2021 @ 07:49

  God pointe. Moské nogen burde kikke lidt nærmere på det.

  Kommentar by Santor — 6. oktober 2021 @ 21:58

 33. Ingen kvaler dumskerne betaler.
  Danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 7. oktober 2021 @ 00:22

 34. Jeg mener der for mange år siden var en herre i Tyskland der sagde:

  “Kein Arbeit – kein Essen”

  Kommentar by frosthansen — 7. oktober 2021 @ 04:32

 35. 28) Flot enig….så må DF tage sig sammen, efter Deres fadæse i 2015, og Deres holden kæft overfor Marrakeshtraktaten og Pop Lars Lykkeridder.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2021 @ 08:41

 36. Hvis han har fået arbejde, er elcyklen nok solgt for at skaffe til udbetaling til en anden bil. Medmindre den gamle bil slet ikke er solgt, som han sagde i programmet, men overgivet / “gemt” hos familien.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 7. oktober 2021 @ 10:31

 37. Tjo, det er da skandaløst, at den dovne muhammedaner ikke gider at arbejde, og at kassen ikke bliver smækket i øjeblikkeligt.

  Men et stort flertal af danskerne mener åbenbart, at det er helt OK…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2021 @ 10:59

 38. En gang pestilenser, altid pestilenser.

  Kommentar by Mads kering — 7. oktober 2021 @ 14:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper