13. oktober 2021

Superman springer ud som biseksuel: “… everyone deserves to see themselves in their heroes”

Når nu Helle Thorning-Schmidts to døtre definerer sig som henholdsvis ‘non-binær’ og ‘panseksuel’, så kan det ikke rigtigt overraske at en tegneseriefigur springer ud som biseksuel. Normerne skrider i disse år, og den der ‘Go woke, go broke’-parole holder næppe i praksis. Normknuserne er mere dedikerede end konservative, og langt de fleste liberale lurepasser, af frygt for at stå i vejen for tidsånden. Kun døde fisk flyder med strømmen.

Fra Rolling Stone – DC Comics’ Newest Superman Is Bisexual.

In the upcoming November 9th issue of Superman: Son of Kal-El, Clark Kent’s son, Jon Kent, comes out as bisexual, adding to his still-unfolding character narrative in the DC Comics story.

Tom Taylor, who wrote the issue, said in a statement: ‘I’ve always said everyone needs heroes and everyone deserves to see themselves in their heroes, and I’m very grateful DC and Warner Bros. share this idea.’

Jon Kent is the latest DC figure to join the franchise’s roster of LGBTQ characters, following Tim Drake’s Robin from Batman: Urban Legends, who also came out as bisexual. Similar to the story of Clark and Lois, Jon Kent’s love interest is the reporter Jay Nakamura, who he met in college.”

(Biseksuelle Jon Kent, søn af Kal-El/Clark Kent)

Oploadet Kl. 00:48 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122561/trackback

28 Comments »

 1. Vi har brug for intolerante politikere, som tør sige, at noget er mere rigtigt, sundt og naturligt end andet. Det hører man ALDRIG nogen politikere sige, heller ikke dem fra DF eller NB.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2021 @ 01:18

 2. Det er vist retteligt Superman(d)s søn – altså den typiske dekadente, overforkælede arving uden videre indsigt i kampen for at nå den hårdt tilkæmpede position – der her er tale om?

  Det kan åbenbart gøre mærkelige ting ved små drenge, at deres fædre er kappebærende maskuline superhelte med underbukserne uden på resten af tøjet… :-)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 13. oktober 2021 @ 01:38

 3. -> Anders Peter Johnson

  Ja, det er Supermans søn, men han lanceres som den nye Superman. Nuvel. Jeg er ikke en del af målgruppen.

  Kommentar by Kim Møller — 13. oktober 2021 @ 01:47

 4. Hvorfor er dem på venstrefløjen generelt så energiske, aktivistiske, flittige og oppe på barrikaderne hele tiden, mens dem på højrefløjen oftest er så slappe, passive, dovne, snorksovende eller fjollede “borgerlige”, at de røde og woke ekstremister har næsten hele den politiske bane for sig selv? Et par eksempler er DF-Tullesen, Jacob Sprællemand og van Opslagh.

  Helle T-S er woke og måske alvorligt syg på en eller anden måde. Se hende som et halvt skelet på forsiden af “Alt for damerne”

  Kommentar by BENT A — 13. oktober 2021 @ 06:38

 5. Dagens tegning: Tidens tegn

  https://politiken.dk/debat/dagenstegning/art8420643/Tidens-tegn

  Kommentar by BE — 13. oktober 2021 @ 06:53

 6. Stakkels partner 😂😂😂

  Kommentar by Niels Henriksen — 13. oktober 2021 @ 07:05

 7. Tidsånden eller dekadence?

  Man får nogle gange den tanke, at det er forurening med hormonforstyrrende stoffer, såsom ftalater, der får fisk og bøddyr til at skifte køn, og som også får mennesker til at få roterende kønsdysfori og lignende.

  En anden teori er, at det som startede som et venstreradialt projekt for at nedbryde den borgerlige familie, er gået amok i mediernes hungrende jagt efter salgssensationer, dvs. denne enorme medieopmærksomhed virker tilbage på de mest opmærksomhedshungrende. Og dermed skabes en særpræget ‘tidsånd’.

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2021 @ 08:51

 8. Teorien om de opmærksomhedshungrende kan meget godt passe med, at det her er børn af kendte, der er opvokset i et miljø af ekstrem medieopmærksomhed, der er udsatte for ‘tidsånden’.

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2021 @ 08:56

 9. Det eneste FT-medlem, der taler woke-idiotien midt imod er Henrik Dahl, så det er vel en tilsnigelse at påstå, at langt de fleste liberale lurepasser. Jeg kender masser af liberale, der alle som én gerne giver udtryk for foragt for wokismen.

  Kommentar by Jolly Jumper — 13. oktober 2021 @ 08:59

 10. Det handler såmænd også om at Supermand bør repræsentere “klimakrisen” og “afviste asylansøgere”. Måske skulle S’et på dragten skiftes ud med hammer og segl.

  Check: https://www.youtube.com/watch?v=u4CZGBGG1OI

  Kommentar by J — 13. oktober 2021 @ 09:10

 11. Jeg morer mig lidt over det. Læste/hørte om Marlon Brandon på youtube. Han forførte gud og hvermand og kvinde. Ja han var også biseksuel :-) :-) :-). Jeg selv holder mig hetero (Ingen skal komme i nærheden af mit søde lille lyserøde R…..:-)). Vil kun have honningkrukken end det sorte hul.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 09:48

 12. Gab…..

  Kommentar by Boxen — 13. oktober 2021 @ 09:58

 13. Jeg lukker ned når jeg læser sådan noget, jeg forstå det ikke og syntes det er sært!
  Jeg forstår ikke hvorfor vi partout skal hele tiden skal beskæftige os med hvad et lille mindretal gør. Jeg har altid ment at folk må leve deres liv som de ønsker, bare de ikke skader andre. Men gad vide om de ikke er igang med at skade andre, de berøver i alle tilfælde en masse unge menneskers uskyld!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. oktober 2021 @ 10:17

 14. Også den slovakiske præsidents to døtre optrådte som non-binære drengetyper under pavens besøg for nyligt. Se billedet længere nede i artiklen:

  https://remonews.com/slovakiaeng/once-again-he-showed-off-a-dress-with-strong-symbolism-and-the-outfits-of-his-daughters-were-also-beautiful-what-did-the-models-of-the-slovak-president-hide-in-his-meeting-with-the-pope-the-design/

  Specielt da der sikkert er en dresscode under sådanne seancer, som de så har brudt med for at få den så eftertragtede opmærksomhed. Som tidligere nævnt virker specielt døtre som ‘kanariefuglen i kulminen’ for den type nye modediller.

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2021 @ 10:18

 15. Den Nervøse — 13. oktober 2021 @ 10:17 skrev:

  “Jeg har altid ment at folk må leve deres liv som de ønsker, bare de ikke skader andre.”

  Denne holdning er måske nok forståelig/sympatisk, MEN det er også lige præcis denne tolerante holdning, som har MULIGGJORT at “woke” nu er på massiv fremmarch overalt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2021 @ 11:07

 16. Åh hold op, det er da forfriskende med humor på så højt plan.

  Jeg har det lidt som Niels Henriksen — 13. oktober 2021 @ 07:05, når jeg hører og ser den slags. Tænk at få udraderet sit røvhul på et splitsekund så ens baller hænger i laser.

  Det må være selve definition på et engangsknald ;)

  Kommentar by Santor — 13. oktober 2021 @ 13:42

 17. *Peter Nielsen
  Der er noget om det, og jeg er heller ikke sikker på at jeg mener det længere!
  Frihed under ansvar fungerer åbenbart ikke helt.
  Vandvidet hærger og når vi efterhånden er oppe på 73 forskellige køn, og jeg står af allerede efter 2 så er der noget om snakken. Helt som 68’ernes frihed kun var frihed for nogen og dermed tvang for andre, så er jeg bange for at vi får en kønsforvirret ungdom, som ikke forstår et helt basalt normalitetsbegreb.

  Kommentar by Den Nervøse — 13. oktober 2021 @ 16:21

 18. Nu er selv SUPERMAND blevet til en feminiseeet afmaskuliniteret pervers holdningsløs rygradsløs svans.

  Kommentar by Mads kering — 13. oktober 2021 @ 16:44

 19. Marlon Brando var vist både til James Dean og Mareline Monroe :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 17:32

 20. Den Nervøse — 13. oktober 2021 @ 16:21:

  Liberalisme ser måske godt ud i teorien, men i forhold til en kollektivistisk militant autoritær venstrefløj er det simpelthen for impotent, tandløst, eftergivende.

  Når venstrefløjen trækker tovet hårdt i deres retning er det bare ikke nok at prøve at holde fast i den anden ende, vi er nødt til at trække lige så hårdt i vores retning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2021 @ 17:55

 21. Jeg er lidt bange for, at vi i en ny generation får en stor fortabt minoritet, der bruger hele deres liv på navlepillende identitetssøgning og kønsfornægtende idealisme. At få opmærksomhed bliver deres narkotika. Og skaber fast arbejde til psykologer, psykiatere, læger og medicinalindustrien.

  Var det i stedet på mode eller idealet at skabe en forbilledlig kernefamilie, var det der, den samme minoritet ville flokkes om at være og fylde mest. Det ville også være mentalt sundere at have en overensstemmelse mellem egen krop og den aktuelle modedille.

  Det begyndte egentlig som et nihilistisk angreb fra den outrerede marxisme på kernefamilien for at nedbryde kapitalismens fundament. Men så gav medierne det gennemslagskraft som opmærksomhedsskabende sensationer, fordi det appellerer til folks umættelige nysgerrighed. Og kapitalismen indoptog det bare som en handelsvare, ligesom der tjenes fedt på Che Guevara-varemærket på niveau med Coca Cola og Anders And.

  Medierne gav også på et tidspunkt fuld opmærksomhed på terrorisme, og det islamiske terroristmiljø kunne sole sig i den enorme opmærksomhed og interesse, der så skabte nye opmærksomhedshungrende terrorister. Men medierne blev på et eller andet tidspunkt opmærksomme på at gemme det væk eller beskrive islamisterne som psykisk syge. Og det har da vist rigtignok mindsket islamisterne interesse for at bruge terrorisme, selvom medierne nærmest lyver for at gøre terrorismen så uinteressant og ligegyldigt som overhovedet muligt.

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2021 @ 18:06

 22. Ja, det ender altid med en Lilly model ☺️http://www.uriasposten.net/archives/122547#comment-5516373

  Kommentar by kingo — 13. oktober 2021 @ 18:36

 23. Hmmm http://www.uriasposten.net/archives/122547#comment-5516373

  Kommentar by kingo — 13. oktober 2021 @ 18:37

 24. 20) Du har fat i noget. Frihed (Liberalisme) alene er Ansvarsløst. Vi har alle et ansvar overfor hinanden og dem som vi elsker og deler tilværelsen med.(F.eks -hypotetisk tanke-er det en indskrænkning af min frihed at jeg ikke må sælge narko til børn. Godt at ansvaret binder i den sammenhæng). For meget frihed for lidt ansvar.
  Hvis man ikke tager ansvar overfor Friheden, når man møder dens trusler-f.eks Marxismens arrogante selvforståelse (Proletariatets diktatur) eller Islams autoritære religion, så kan friheden ikke forsvares.
  Foretrækker billedligtalt Ying/Yang termen. “Åndelig frihed/Kødeligt ansvar”. “Man må gerne have lidt hjerne i sit hjerte, og lidt hjerte i sin hjerne-ying/Yang”

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 18:59

 25. Tillæg til 24) For meget ansvar-for lidt frihed -viceversa-.

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2021 @ 19:00

 26. Det må være en fejl, at Superman’s søn oversnaver en hvid dreng. For rummelighedens og diversitetens skyld skal det være en kurrekurredut dreng. Husk det!

  Kommentar by B. Christiansen — 13. oktober 2021 @ 21:56

 27. Supermand har bare fået sig et boytoy, ligesom hans gode kollega Batmand altid har haft Robin.
  Supermule har garanteret også pulet Rip, Rap(e) og Rup.
  I virkelighede ikke særlig interessant.

  Kommentar by Kunta — 14. oktober 2021 @ 11:15

 28. De frelste, røde journalister er også liderlige og grove, er det noget de lærer på kommunistskolen?

  Det er ikke altid en tryg oplevelse at være fagligt aktiv i Dansk Journalistforbund.

  11 procent af de fagligt aktive har været vidne til upassende hændelser af seksuel karakter.

  3 procent har selv oplevet uønskede berøringer.

  Og to fagligt aktive har forklaret, at de for 3-5 år siden blev udsat for seksuel tvang eller forsøg på tvang.

  Det fremgår af en undersøgelse lavet af Dansk Journalistforbund blandt fagligt aktive.

  Kommentar by kingo — 14. oktober 2021 @ 15:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper