16. oktober 2021

England: Konservativt parlamentsmedlem myrdet under vælgermøde i kirke, 25-årig somalier anholdt

‘Den voldelige højrefløj er på fremmarch i Europa’, skrev Jyllands-Posten sidste år, og nævnte mordet på det britiske parlamentsmedlem Jo Cox. Hun blev tilbage i 2016 myrdet af en 53-årig arbejdsløs gartner med ’stærkt højreradikale synspunkter’. Cox var kandidat for Labour, og en stor fortaler for EU og indvandring. Tilbage i 2010 overlevede Labours Stephen Timms et knivoverfald begået af Roshonara Choudhry, en 21-årig al-Qaida-støtte.

Fredag blev konservative David Amess stukket ihjel under et vælgermøde i en lokal metodistkirke. Han var tilhænger af Brexit, abortmodstander, og politisk det modsatte af Jo Cox. Husk navnet, medierne har glemt det i næste uge. Fra Sky News – Sir David Amess: What we know so far about killing of Conservative MP.

“Sir David, who represented Southend West in Essex, was holding a constituency surgery at Belfairs Methodist Church in Leigh-on-Sea when he was stabbed multiple times yesterday.

Essex Police were called to reports of a knife attack shortly after 12.05pm. The force later said in a statement: ‘We attended and found a man injured.

‘He was treated by emergency services but, sadly, died at the scene.

‘A 25-year-old man was quickly arrested after officers arrived at the scene on suspicion of murder and a knife was recovered. He is currently in custody. We are not looking for anyone else in connection with this incident.’

A 25-year-old man – understood to be a Briton with Somali heritage – was arrested at the scene on suspicion of murder. …

The Metropolitan Police said that the early investigation into the attack had revealed ‘a potential motivation linked to Islamist extremism’.”

(David Amess på Twitter, 1. oktober 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122603/trackback

23 Comments »

 1. HVIS det står til enhedslisten og de radikale skal importen af kulturfremmede fra Afrika, Mellemøsten og Afghanistan bare fortsætte. At mængden af terrortrusler og voldstrusler vil vokse i takt med at antallet af asylanter og migranter vokser, ser de to partier helt bort fra. V og K er dog nok ikke bedre. Bl.a. er Pernille Weiss fra K fortaler for at Danmark sagtens kan modtage yderligere op til ti millioner flere indvandrere, for “der er jo plads nok”.

  Kommentar by BENT A — 16. oktober 2021 @ 10:34

 2. Muslimsk terrorist dræber britisk politiker – offeret elskede islam og multikultur

  Det britiske parlamentsmedlem Sir David Amess blev fredag dræbt af en somalisk terrorist med mindst 12 knivstik.

  Den somaliske knivmand rejste til Storbritannien i 1990’erne for at nyde den vestlige velfærd.

  Det viser sig, at det britiske terroroffer, Davis Amess, var en stor ven af islam samt den såkaldte diversitet i samfundet.

  David Amess rejste for kort tid siden til sharia-staten Qatar, hvor han trykkede den diktatoriske emir i hånden. Amess var en ivrig formand for en Qatar-gruppe i det britiske parlament.

  Det 69-årige terroroffer besøgte også lokale moskeer og trykkede hånd med imamen og andre muslimer.

  I sidste ende blev islam – på ironisk vis – den britiske venligbo-politikers skæbne.

  Terrorofferet David Amess forblødte på et gulv og nåede ikke engang på operationsbordet.

  Kommentar by kingo — 16. oktober 2021 @ 10:36

 3. Manden har selv stemt på indvandring, da det var billig arbejdskraft.

  Kommentar by Dennis Corell — 16. oktober 2021 @ 10:43

 4. Mordet på den engelske politiker viser, sammen med mange, mange, mange andre mord og udskejelser, at indvandringsindustrien sammen med marxister og pladderhumanister undergraver alt med sikkerhed, demokrati og fredelig udvikling. Hvortil kommer kulturelle og økonomiske tab og skader.

  Mordet på en politiker vækker opsigt. Men tusinder af forbrydelser forties eller får kun en ganske lille notits på side 27 eller 37 i aviserne. Og at forbryderen er en indvandrer, skjules i de fleste tilfælde.

  Kommentar by BENT A — 16. oktober 2021 @ 10:44

 5. Var David Amess alligevel politisk ikke det modsatte af Jo Cox? Eller var han en kamæleon?

  Kommentar by BENT A — 16. oktober 2021 @ 10:51

 6. Den blodsprøjtende religion har atter manifesteret sin terror med sit rituelle mord på en hvid mand, som endda var en ven af numseløfternes bizarre broderskab.
  Terroren virker. I Danmark tør jobcentrenes ansatte ikke tvangshenvise muslimer til ledige jobs, af frygt for muslimske hævnaktioner, hvis de mister dagpengeretten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. oktober 2021 @ 10:54

 7. Og mainstream medierne er totalt tavse om gerningsmandens nationalitet…undtagen hbis der er en “dansker” som i Norge

  Kommentar by redneck — 16. oktober 2021 @ 11:15

 8. En britisk væmmeligbo mindre… Hvis ikke disse væmmeligboer vil høre, så må de føle (islams iskolde, skarpe knivsblad perforere hovedpulsåren)…

  Kommentar by kingo — 16. oktober 2021 @ 13:22

 9. Og Kim Møller er afskåret fra at bringe dokumentariske fotografer af halalslagtningen af David Amess.

  Det koster en tiltale for 266b, og pølletiet og Anklagemyndigheden går målrettet efter Kim Møller, men ikke dem, der bringer dokumentariske fotografier af den afdøde dreng på stranden eller den skuddræbte ambassadør. Begge dødsfald i øvrigt i lortehullet Tyrkiet.

  Kommentar by kingo — 16. oktober 2021 @ 13:40

 10. Citat” islamism is like a snake in the grass,islam is the grass that hides it”
  For god til ikke at sende videre

  Kommentar by dunk — 16. oktober 2021 @ 13:44

 11. Så vidt jeg kan forstå fra engelske patrioter på nettet, så var David Amess blandt de mindre dårlige engelske politikere.
  Men han støttede stadig en “konservativ” regering, som tillader og faciliterer at englænderne bliver et mindretal i deres eget land om 30-40 år.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. oktober 2021 @ 14:14

 12. Væmligso ramt af karma.

  Godt det ikke gik ud over en uskyldig

  Kommentar by Træt — 16. oktober 2021 @ 14:26

 13. Ja han er glemt i næste uge! Jo Cox huske medierne endnu, først og fremmest fordi hun var labourpolitiker og kvinde, men også fordi hun blev dræbt af en højreorienteret!
  Sir David Amess var konservativ, mand og blev myrdet af en muslim, det er ikke den historie medierne ønsker at fortælle. Man advarer gerne om vold og terror fra højre, men helst ikke om vold og terror begået af muslimer og slet ikke om venstrefløjens vold og terror. I virkeligheden er der mest vold begået af regionale løsrivelsesbevægelser, dernæst muslims vold, så venstreorienteret vold og først til sidst højreorienteret vold, men det nævner man helst ikke!
  Men det faktum (min påstand) at Sir David Amess synker hen i glemslem i løbet af en uges tid, er for mig kun et bevis på hvor langt ud vi er kommet, hvor meget vi har tilpasset os muslimsk vold, som en del af hverdagen betingelser, tænk bare på hvor oprevede vi blev over mordet på Theo Van Gogh for bare 17 år siden! Den tilpasning hvor et allah hu akbar mord regnes sådan lidt som et trafikuheld, noget der kan ske, vi beklager det, men vi må videre! Det er måske det mest uhyggelige, vi har lidt i det små accepteret det, vi mister lidt af vores frihed dag for dag og vi accepterer mere og mere det totalitære!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. oktober 2021 @ 16:41

 14. De konservative i England er fuldt så begejstrede for muslimsk indvandring som Labor. De går måske en anelse mere stille med dørene, men der er ingen reel forskel. Netop nu, med Boris Johnson ved rorpinden, vælter det ind med ulovlige muslimske immigranter – kaldt flygtninge. Og det har det stort set gjort uophørligt siden WWII. Uanset det politiske flertal i det Britiske Parlament.

  Tænk blot på den konservative Edward Heath, der knuste Enoch Powell’s politiske karriere, fordi denne havde holdt sin berømte “Rivers of Blood” tale, som i 1968 (!!) i detaljer beskrev den fremtid med muslimer, som vi lever i nu.

  Der er intet nyt under solen. De såkaldt konservative i Storbritannien har blod på hænderne – som de også har det i Danmark.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. oktober 2021 @ 17:45

 15. Hvis Amess var for islam, hvorfor blev han så dræbt… :-/

  Kommentar by LarsB — 16. oktober 2021 @ 18:35

 16. #15 Fordi han var konservativ og der med nominelt for begrænsninger af muslims indvandring. Eller bare fordi han var hvid. Eller fordi han bare var der.

  Forvent ikke det hele store kendskab til nuancerne i britisk politik fra en 25-årig somalier. Tror du han sad og læste “The Times” hver morgen, mens han spiste english breakfast med bacon og æg??

  Eller forvent det bare hvad som helst, hvis du har det bedre med det.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. oktober 2021 @ 19:00

 17. “Vi er nødt til at acceptere et vist niveau af jihadisme”

  Jakob Sheikh, 2021

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. oktober 2021 @ 19:06

 18. Londons overborgmester, perkeren Sadiq Khan, er som Jakob Sheikh meget klar i spyttet, når det kommer til muslimske terrorangreb:

  Mr Khan, who is expected to meet New York mayor Bill de Blasio later today at an event with Muslim community leaders, said attacks were “part and parcel” of life in a big city.

  “It is a reality I’m afraid that London, New York, other major cities around the world have got to be prepared for these sorts of things,” he said.

  Kommentar by kingo — 16. oktober 2021 @ 19:27

 19. kingo — 16. oktober 2021 @ 19:27:

  Ja, det lader som om, at det er en slags “naturlov”, som man ikke kan gøre noget ved selvom man i realiteten kunne gøre meget ved fx at flytte de fremmede ud af landet ….

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. oktober 2021 @ 19:54

 20. En kommentar om at mordet kunne have været forhindret med enkle midler, er forsvundet, selvom den var på??

  Kommentar by BENT A — 16. oktober 2021 @ 20:41

 21. Burde vække selv den mest snorksovende sofadansker, når der i lørdagens TV-avis er tre indslag om muslimske terrordrab:

  a) 1-årsdagen for halshugningen af Samuel Paty
  b) somalierdrabet på David Amess
  c) konvertittens 5 drab i Kongsberg

  Men uden sammenkædning eller perspektivering – det er jo DR forstås….

  For uanset stimen af horrible muslimske terrormord, vises de som helt enkeltstående tilfælde.

  Og motivforskningen vil senere finde frem til, at mordene skyldes tonen i debatten og den alt for dårlige integration, som samfundet har budt muslimerne, og de helt naturlige psykiske problemer, som dette har påført dem.

  Så det er jo egentlig vores egen skyld, og dermed helt rimeligt, at vi må bøde med blod…

  Men nu hurtigt videre til Bagedysten og Vild med Dans….

  Kommentar by egon olsen — 16. oktober 2021 @ 21:01

 22. egon olsen — 16. oktober 2021 @ 21:01

  KORREKT
  mediebranchen prostituerer sig ved at klamre sig til populismen, ellers har de ingen læsere eller seere

  EB er blevet til daglige Se & Hør

  BT til daglige udgaver af Billed-Bladet. osv.

  Alt sammen for at bevare mediestøtten ved at kalde det Public Service. Som copy-paste bureauet Pio

  Kommentar by tavsen — 16. oktober 2021 @ 21:39

 23. Danske medier er for åndssvage at bruge tid eller penge på.

  Kommentar by kingo — 21. oktober 2021 @ 15:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper