16. oktober 2021

Norsk politi om morder: Han har ikke konverteret ‘veldig seriøst’, ikke fulgt op på Islams ‘tradisjonene’

Espen Andersen Bråthen blev interesseret i islam for cirka ti år siden, samtidig med at ‘nedturen for alvor startede’, og nu har vi så den klassiske ‘hønen eller ægget’-diskussion. Der findes masser af psykisk syge mennesker rundt omkring, men kun de færreste slår uskyldige mennesker ihjel. Det er selvfølgelig træls for fredelige muslimer, men Anders Behring Breivik var heller ikke ligefrem en fordel for demokratiske anti-jihadister.

For år tilbage var jeg til konference med Islam-apologeter, der stædigt fastholdt at man kunne være muslim på mange måder. Nogle drak alkohol, andre spiste svinekød – Islam var ikke en monolit. Når så en konvertit myrder uskyldige, som så mange andre muslimer før ham, så kan man læse, at han ikke var en rigtig muslim, da han ikke tog dogmerne ‘veldig seriøst’. Fra VG.net – Politiet om Kongsberg-siktede: − Hypotesen om konvertering er svekket.

“Politiet mener også at hypotesen om at siktede har konvertert til islam er svekket.

– Det har vært kjent i det offentlige at han selv har sagt at han har konvertert. Det har vært en hypotese i etterforskningen, men også en hypotese om at han ikke har gjort det. Etterforskningen så langt styrker hypotesen om at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst. Med det så mener vi at han ikke har fulgt opp eller brukt de tradisjonene som er vanlige i den kulturen og religionen. Så hypotesen om at han har konvertert til islam er svekket.

Muslimsk Dialognettverk er blant dem som har kritisert politiet for å omtale siktede som konvertitt.

Omholt viser videre til det politiet tidligere har sagt om at psykisk sykdom synes å være bakgrunnen for angrepet.

– Sykdom er fortsatt den sterkeste hypotesen når det gjelder motivasjon, sier Omholt.”

“Vi finner ingen tilknytning eller spor som viser at han har gjort det. Derfor er det grunn til å stille spørsmål ved politiets opplysninger om akkurat dette.” (Imam Senaid Kobilica, Muslimsk Dialognettverk, 16. oktober 2021)

Oploadet Kl. 21:02 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122638/trackback

55 Comments »

 1. Det har INTET med islam at gøre, selv om muslimer udøver terroren.

  Kommentar by kingo — 16. oktober 2021 @ 21:06

 2. MYSTISK, i stedet for at beskytte sine borgere, beskytter man massemordere. Gang på gang.

  Hvad mon ideen var med at bilde mennesker ind, at drabene blev begået med bue og pil, selvom der oplystes om, han havde 2 andre våben på sig? Hvis han var så træfsikker som Robin Hood, havde han været på Norges olympiske hold for bueskyttere. Latterligt fake-news.

  Når politiet nægtede at oplyse om de 2 andre våbentyper, satte jeg det til, at ofre var blevet halshugget.

  Kig på det billede i linket. Bue og pile blev fundet, inden han drejede ind på dødsruten.

  Kommentar by tavsen — 16. oktober 2021 @ 21:29

 3. Hov hov – husk nu det er en ener, han mente/mener det ikke så slemt, vi skal blot rykke tættere sammen, vi skal række hånden ud til hinanden, samt til de der vil os det mindre venligt. Igen en psykisk ustabil medborger. Det hele går nok alt sammen. Lidt samsang vil også hjælpe. Stol trygt på politikerne hhv. diverse medier, gutmenchen osv. Det er nu engang sådan at vi der er ofre, på grund af hatespeach nok selv har bedt om sådanne gerninger udøvet af fredens religion.

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. oktober 2021 @ 22:01

 4. Myndighederne sætter nu alt ind på at gøre ham til ikke-muslim, det samme skete jo i Danmark med Omar El-Hussein, hvor der gik 365 dage før pressen ad omveje fandt ud af, at terror-Omar bar en blå koran under angrebene, med bogmærke ved kampvers:

  “Nye detaljer om terrorangrebet i København: Omar El-Hussein bar Koran på terrornat

  I et år har myndighederne undladt at fortælle, at 22-årige Omar El-Hussein var i besiddelse af en lille Koran med guldskrift, da han efter sit terrorangreb i København blev skudt af politiet.

  Den 22-årige Omar Abdel Hamid El-Hussein, der for næsten et år siden dræbte to civile og sårede fem politifolk i København, bar en Koran, da han 15. februar tidligt om morgenen blev skudt og dræbt af Politiets Aktionsstyrke.

  Politimyndighederne har imidlertid i næsten et år valgt at tilbageholde den oplysning for offentligheden, og det vækker undren:

  Men det kan skyldes, at man ikke vil være med til at sætte lighedstegn mellem islam og terror, siger Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere operativ chef i PET, til Radio24syv.

  PS.: Det eneste fornuftige jeg nogensinde har hørt komme ud af munden på Hans Jørgen Bonnichsen.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. oktober 2021 @ 22:08

 5. Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. oktober 2021 @ 22:08

  Er Den Talende Budding afgået ved døden? Eller gider MSM han bare ikke mere?

  Kommentar by kingo — 16. oktober 2021 @ 22:32

 6. Så er “Bagdad Bob medier” og myndigheder på banen igen… Det er efterhånden ved at være lidt trættende..!

  Kommentar by Ignoranten — 16. oktober 2021 @ 22:43

 7. Det burde vække selv den mest snorksovende sofadansker, når lørdagens TV-avis bringer tre indslag om muslimske terrordrab:

  a) 1-årsdagen for halshugningen af Samuel Paty
  b) somalier-attentatet på David Amess
  c) konvertittens 5 drab i Kongsberg

  Men uden sammenkædning eller perspektivering – det er jo DR forstås….

  For uanset stimen af horrible muslimske terrormord, vises de fragmenteret – som helt enkeltstående tilfælde.

  Og motivforskningen vil senere finde frem til, at mordene skyldes tonen i debatten og den alt for dårlige integration, som samfundet har budt muslimerne, og de helt naturlige psykiske problemer, som denne urimelighed har påført dem.

  Så det er jo egentlig vores egen skyld, og dermed helt rimeligt, at vi må bøde med blod…

  Men nu hurtigt tilbage til sofaen, Bagedysten og Vild med Dans….

  Kommentar by egon olsen — 16. oktober 2021 @ 23:21

 8. Godt reflekteret Egon Olsen, du har vektorerne på plads; verdensnyhederne er så gennem tragikomiske såsom et teaterstykke af William Shakespeare….

  Kommentar by Moth — 16. oktober 2021 @ 23:38

 9. Muslimske Espen Andersen Bråthens trosfælle i det engelske hedder Ali Harbi Ali, terroristen der myrdede David Amess.

  Ali Harbi Ali har gennem flere år været i et afradikaliserings program!
  Ja, det var så ikke særligt succesfuldt – for meget dialog kaffe?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. oktober 2021 @ 23:42

 10. Hvis det er en hvid mand, så er terror udtryk for “White Supremacy”.

  Hvis det er en muslim, så er terror et “enkeltstående tilfælde”.

  Men hvad med en Hvid Muslim? Er det enkeltstående White Supremacy?

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. oktober 2021 @ 00:20

 11. Da Sunni-muslimer i forgårs anbragte bomber i en shia-muslimsk moske, og dræbte så mange at blodet stod i ankelhøjde, var der tale om 200 absolut enkeltstående tilfælde. Alle 200 ofre befandt sig et forkert sted på et forkert tidspunkt, og var altså selv ude om det. For det var netop deres tilstedeværelse som provokerede bombemændene, som iøvrigt var psykisk syge, og næppe har været vældig påvirket af islamisme, da det jo er fredens religion. Havde de været ægte islamister ville de bestemt ikke have sprængt bomberne.

  Så hvorfor gør I nar af disse enkeltstående tilfælde af psykisk sygdom? 200 enkeltstående drab på een gang er da et bevis på at der vitterlig er tale om at man kun myrder borgerne een ad gangen, ligesom da en lastbil pløjede folk ned i Paris, eller da man plaffede koncertgæster og cafégæster ned i hundredvis i samme by.

  Så længe de kulturfremmede kun kaster sig ud i småmyrderier og enkeltstående tilfælde, kan vi roligt føle os trygge. Og det samme siger Rosa Lund, Mai Villadsen, Pernille Skipper og Johanne Smith Nielsen. Slap I nu bare af, allesammen. For pigerne, Mettemor, DF-Tullesen og Lars Q osv. passer på os. Der er fuldt styr på indvandringen.

  Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 00:52

 12. Og i england er der også travlt med muslim ikke muslim og terrror.

  Kommentar by P — 17. oktober 2021 @ 06:17

 13. *Egon Olsen 23:21
  Ja tilbage til sofaen, bagerdysten og vild med dans! Politikernes budskab er bare rolig vi skal nok passe på jer!
  Så ser vi det norske politi lyve befolkningen direkte op i deres åbne ansigt, vi har det på video, direkte fra troldens egen mund, han konverterer på åben skærm, og alligevel hævder myndighederne at det ikke passer! Jamen hvor langt ude er de?
  Jeg bliver rigtig nervøs når jeg ser noget sådant, og helt ærligt så tror jeg ikke politikerne passer på os! De passer på konventionerne før de passer på os!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2021 @ 07:51

 14. “…han ikke har fulgt opp eller brukt de tradisjonene som er vanlige i den kulturen og religionen…”

  Den kulturradikale drøm om islam som en fredens religion lever i bedste velgående i det norske politi.

  Psykisk syge udelukker heller ikke, at han er islamist. Tværtimod, man skal da være ret psykisk udfordret, hvis man baserer sin tro på islams hellige kilder, heruden de utallige opfordringer og sanktioneringer af vold. Årsag – virkning er så tydelig.

  Kommentar by traveler — 17. oktober 2021 @ 08:05

 15. Bråthen har helt sikkert fungeret som nyttig idiot for islam. Han bidrager væsentligt til den frygt alle mennesker udviser for den bloddryppende religion islam. Der er ingen i Norge, som tør ytre det mindste kvæk om vampyrernes zombiereligion islam – de vil ikke risikere at blive halalslagtet.
  Ikke engang i England tør nogen protestere mod nedslagtningen af et parlamentsmedlem, udført af endnu en sindssyg fanatisk muslim. England er lammet af frygt for islamisk terror.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. oktober 2021 @ 08:39

 16. Mig bekendt er en af “traditionerne” indenfor dødskulten islam netop, at halalslagte så mange vantro som muligt.
  Ergo er den danske fjeldabe en god muslim – han mangler dog stadig, at dø som martyr, hvilket han kan takke det Gøg & Gokke-agtige norske politi for…

  Kommentar by Revisoren — 17. oktober 2021 @ 08:57

 17. Islam er en bogreligion og undertrykkelsesreligion, og det første ord i Muhammeds såkaldte åbenbaring lyder således: ”LÆS !”

  Lige fra starten til slutning kommanderes der lydighed og underkastelse. Det giver en glimrende grobund for fanatisme, hvor det at tænke selv, bliver sat ud af kraft. Koranen dikterer, at islam
  skal udbredes gennem troskrig. Intet i Koranen kan diskuteres, alt skal tages bogstaveligt, i og med at det er dikteret af gud (Allah) til hans udvalgte profet (Muhammed). Mange muslimer kan uden videre skære halsen over på anderledes tænkende, uden at gøre sig de store overvejelser. Men bliver den såkaldte profet Muhammed karrikeret, så går de totalt amok, som om verdens undergang er nær!
  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på.

  Gerningsmændene til diverse skændelsgerninger, lyder navne som: Abdi, Abdul, Ahmed, Alaa, Ali, Amir, Bhostan, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Ibrahim, Jamil, Khaliq, Liban, Mahmud, Milad, Malik, Muhammed, Murat, Nazar, Nidal, Omar, Rachid, Rafiq, Ramzi, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer. Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!
  Alle muslimer er ikke terroister, men så godt som alle terroister er muslimer!

  Her et udpluk af de skændselsgerninger muslimen har udøvet bare i 2021:

  2021:
  Tchombangou og Zaroumdareye/Niger (02.01.2021), 2 landsbyer angrebet af militante islamister, ca.100 dræbt og ca.75 sårede.
  Kabul/Afghanistan (17.01.2021), 2 kvindelige højesteretsdommere skudt.
  Diffa/Niger (18.01.2021), 4 dræbt + 8 sårede af Boko Haram (landmine).
  Baghdad/Irak (21.01.2021), 32 dræbt + 110 sårede af selvmordsbomber på marked.
  Bagdad/Irak (21.01.2021), 32 dræbt og over 100 sårede ved 2 selvmordsbomber.
  Tikrit/Irak (23.01.2021), 11 dræbt + 10 sårede af IS.
  Gurmana/Nigeria (26.01.2021), 6 dræbt ved en række angreb af Boko Haram.
  Balad/Somalia (28.01.2021), 14 dræbt + 10 sårede af vejsidebombe.
  Raqqa/Syrien (30.01.2021), 7 dræbt + 10 sårede i bus af IS.
  Nangarhar/Afghanistan (30.01.2021), 12 dræbt + 15 sårede af selvmordsbomber.
  Almar/Afghanistan (31.01.2021), 2 dræbt + 14 sårede ved Taliban morter angreb.
  Mogadishu/Somalia (31.01.2021), 9 dræbt + 10 sårede af selvmordsbomber.
  Boni/Mali (03.02.2021), 10 dræbt + 5 sårede af militante islamister.
  Tap-e-Akhtar (05.02.2021), 16 dræbt + 2 sårede af Taliban.
  Ndalya/DRC (14.02.2021), 16 dræbt af ADF.
  Pul-e-Sangi (15.02.2021), 13 politifolk dræbt af to kollegaer.
  Jalalabad/Afghanistan (16.02.2021), 5 dræbt + 4 sårede af Taleban.
  Zawar/Pakistan (18.02.2021), 5 grænsevagter skydes af Tehreek-e-Taliban.
  Bandiagara/Mali (18.02.2021), Jihadister dræber 9 + sårer 3.
  Damboa/Nigeria (18.02.2021), 6 halshugget af Boko Haram.
  Tokabangou/Burkina Faso (19.02.2021), 9 dræbt + 9 sårede af Boko Haram.
  Muthanna/Irak (20.02.2021), 2 børn dræbt af landmine.
  Balad/Somalia (21.02.2021), en selvmordsbomber dræber 2 og sårer 4.
  Mirah/Pakistan (22.02.2021), 4 kvinder dræbt.
  Hesarak/Afghanistan (22.02.2021), 9 dræbt af Taliban.
  Kisima/DRC (23.02.2021), ADF-islamister dræber 11.
  Maiduguri/Nigeria (24.02.2021), 10 dræbt + 47 sårede af Boko Haram.
  Boyo/DRC (27.02.2021), 6 dræbt af ADF.
  Vetlanda/Småland/Sverige (03.03.2021), 8 mennesker angrebet og såret (de 3 alvorligt) af-22-årig afghaner (Tamin Sultani) der råbte Allahu akbar. Han skulle have været udvist i 2020!
  Sorkhord/Afghanistan (03.03.2021), 7 teglværksarbejdere bundet og derefter dræbt.
  Aden/Yemen (04.03.2021), 3 dræbt + 7 sårede af en Ansar Allah bilbombe.
  Taloqa/Afghanistan (04.03.2021), 9 lokale betjente dræbt.
  Lab-e-Nahr/Afghanistan (05.03.2021), 7 dræbt + 4 sårede (sikkerhedsvagter).
  Taiz/Yemen (05.03.2021), 3 børn dræbt og 10 sårede af shiitter.
  Bosaro/Somalia (05.03.2021), 7 fængselsvagter dræbt + 3 sårede.
  Rahim Yar Khan/Pakistan (05.03.2021), 5 hinduister dræbt af islamiske fundamentalister.
  Mogadishu/Somalia (06.03.2021), 20 dræbt + 30 sårede af Fedaueen selvmordsbomber.
  Balkh/Afghanistan (07.03.2021), 8 lokale politifolk dræbt og 6 sårede af sunnier.
  Wulgo/Nigeria (09.03.2021), 30 soldater dræbt i konvoj + 7 sårede af 2 selvmordsbomber.
  Kadha/Yemen (14.03.2021), 18 dræbt og 6 sårede af missil fra Ansar Allah.
  Surobi/Afghanistan (14.03.2021), 5 FN-ansatte dræbt af Taliban.
  Tessit/Mali (16.03.2021), 33 dræbt + 14 sårede af Jihardister.
  Tillaberi/Niger (16.03.2021), 66 knivdræbt med koldt blod af jihardister.
  Abyan/Yemen (18.03.2021), 12 dræbt af spærreild fra al-Qaida.
  Kushk Rabat Sangi/Afghanistan (21.03.2021), 6 grænsevagter dræbt
  Boulder/Colorado/USA (22.03.2021), muslim (Ahmad al-Aliwi/Issa) skyder 10 mennesker i et King Soopers marked.
  Intazayene, Bakorat, Wistane/Niger (23.03.2021), jihadister på motorcykler dræbte 137 personer i en række koordinerede angreb.
  Beni-Mbau/DRC (23.03.2021), 15 landsbybeboere dræbt + 10 sårede af ADF-islamister.
  Lafey/Kenya (24.03.2021), 5 buspassagerer dræbt + 21 sårede af islamiske terroister.
  Palma/Mozambique (24.-27.03.2021), 48 dræbt + 13 sårede, nogle ved halshugning af militante islamister.
  Dabanga/Cameroun (28.03.2021), 4 dræbt af Boko Haram.
  Sade/Nigeria (30.03.2021), 1 brændt ihjel for at fornærme Muhammed.
  Katsina/Nigeria (30.03.2021), 7 dræbt da militante muslimer skyder ind i en kirke.
  Beu Manyama-Moliso/DRC (30.03.2021), 29 dræbt af ADF-islamister.
  Shindad/Afghanistan (31.03.2021), 4 dræbt af en Shahid selvmordsbomber.
  Gør Du/Burkina Faso (01.04.2021), 6 dræbt og 1 såret af jihardister.
  Lashkar Gah/Afghanistan (02.04.2021), 5 dræbt og 7 sårede af en sunni bomber.
  Aguelhok/Mali (02.04.2021), mujahideen dræber 4 FN-folk og sårer 19.
  Kongressen/Washington/USA (02.04.2021), 2 dræbt + 1 sårede, da 25-årig muslim (Noah Green) kører ind i 2 betjente, for efterfølgende at stå ud af bilen, og løbe efter dem med en kniv under råbet ”Allah akbar.”
  Bariire/Somalia (03.04.2021), selvmordsbomber angriber lokal sikkerhedsbase og dræber 9 + sårer 20.
  Ishkamish/Afghanistan (06.04.2021), 6 dræbes af Taliban.
  Tanwatbougou/Burkino Faso (06.04.2021), 8 dræbes og 2 sårede af jihardister.
  Palma/Mozambique (08.04.2021), ligene af 12 hvide mennesker fundet bundet + halshugget efter angrebet den 24.-27.03.2021.
  Waziromanda/Afghanistan (06.04.2021), 10 dræbt + 12 sårede af Taliban.
  Kaduna/Nigeria (06.04.2021), 4 dræbt + 4 sårede i en bus.
  Shuhayl/Syrien (07.04.2021), 5 dræbt + 2 sårede af ISIS.
  Mausa-Abad/Afghanistan (8 dræbt + 11 sårede af Taliban.
  Benue/Nigeria (09.04.2021), 11 dræbt af jihadister.
  Oicha/DRC (09.04.2021), 7 dræbt af ADF.
  Baidoa/Somalia (10.04.2021), en Shahid-selvmordsbomber dræber 6 + sårer 7 på restaurant.
  Damasak/Nigeria (10.04.2021), islamister dræber 8 på et FN-lager.
  Kwapre/Nigeria (10.04.2021), 5 dræbt + 30 sårede af Boko Harem.
  Balkh/Afghanistan (10 dræbt + 8 sårede på en forpost.
  Damasak/Nigeria (13.04.2021), islamister skyder vildt omkring sig, dræber18 og sårer 21.
  Lahore/Pakistan (14.04.2021), visning af tegnefilm om Muhammed afstedkommer flere dages oprør og optøjer, 2 dræbt og mindst 520 sårede!
  Balad/Somalia (14.04.2021), 17 dræbt + 4 sårede i minibus.
  Gaigorou/Niger (17.04.2021), 19 dræbt + 6 såred af islamiske terroister.
  Alvesta/Småland/Sverige (17.04.2021), 38-årig statsborger (Oumar Sessoko) fra Mali, skærer halsen over på en kvinde, inden da, spark i hovedet + slag på krop, 15 vidner overværer!
  Rambauillet/forstad til Paris/Frankrig (23.04.2021), 49-årig kvinde (mor til 2) ansat i politiet, dræbt med en kniv i halsen, under råbet ”Allahu akbar,” af en 36-årig tuneser (Jamel Gorchene).
  Geidam/Nigeria (23.04.2021), 11 dræbt i deres hjem af jihardister.
  Gumal/Nigeria (24.04.2021), 10 dræbt + 20 sårede af muslimske militante.
  Marib/Yemen (24.04.2021), 26 dræbt i et 2-dages angreb.
  Mainok/Nigeria (25.04.2021), 31 dræbt ved raketangreb.
  Maiwand/Afghanistan (25.04.2021), 5 dræbt + 4 sårede af selvmordsbomber.
  Mohammad Agha/Afghanistan (25.04.2021), Taliban tilbageholder biler langs motorvej og dræber 7 + sårer 3.
  Kunar/Afghanistan (26.04.2021), 21 sårede ved et Taliban raketangreb, heraf 16 børn.
  Afghanistan (30.04.2021), mindst 30 dræbt af Taliban i et bombeangreb mod militsmedlemmer.
  Dasht-e-Barchi/Kabul/Afghanistan (08.05.2021), shiamuslimsk skole bombeangrebet af Taliban, 58 dræbt (heraf 50 piger), og mindst 150 kvæstet.
  Nørretorv/Horsens/Danmark (11.05.2021), 22-årig dansk mand (Tobias Jødal) mishandlet til døde, af 4 ikke-vestlige danskere, kørende i en BMW.
  Boga og Tchabi/DRC (31.05.2021), mindst 78 mennesker dræbt under 3 angreb af den islamistiske gruppe ADF.
  Solhan/Burkina Faso (05.06.2021), mindst 160 dræbt af bevæbnede islamister.
  Baghlan-e-Markazi/Afghanistan (08.06.2021),10 mineryddere dræbt + 14 sårede af Taliban.
  Sinjar/Irak (08.06.2021), grav med 11 Yazidi ofre for IS fundet.
  Mbatyula/Nigeria (09.06.2021), 6 landsbybeboere dræbes af militante muslimer.
  Ishkamisk/Afghanistan (09.06.2021), 4 sikkerhedsfolk dræbes i baghold + 2 såret.
  Marib/Yemen (10.06.2021), 8 dræbt + 27 såret af Ansar Allah.
  Bagh-e-Shamal (10.06.2021), 6 dræbt + 10 såret ved et Shahid-selvmordsangreb.
  Zongo-Akiki/Nigeria (10.06.2021), 5 dræbt + 5 såret af muslimske terroister.
  Zairia/Nigeria (10.06.2021), 1 dræbt + 10 såret af militante muslimer.
  Kart-e-Naw (11.06.2021), 6 civile dræbes af Mujahideen.
  Tse-jemin (Nigeria (11.06.2021), 6 dræbes af militante muslimer.
  Grænse/Elfenbenskysten (12.06.2021), jihardister dræber 3 fra en sikkerhedspatrulje og sårer 4.
  Kirkurk/Irak (12.06.2021), en IS-snigskytte dræber en betjent.
  Tulk/Afghanistan (12.06.2021), 19dræbt efter Talibanangreb + 20 sårede.
  Kabul/Afghanistan (12.06.2021), sunnier dræber 6 og sårer 2 fra Sjia-mindretal.
  Kuro/Nigeria (13.06.2021), militante muslimer dræber 10 + sårer 5.
  Mogadishu/Somalia (15.06.2021), en Feedayeen-selvmordsbomber dræber 15 + sårer 10.
  Mardyan/Afghanistan (19.06.2021), Taliban dræber 16 og sårer 14.
  Palmyra/Syrien (19.06.2021), IS dræber 12.
  Sukhnah/Syrien (20.06.2021), IS angriber en byggeplads og dræber 5.
  Wadi al-Abyad (21.06.2021), IS dræber 12 + sårer 4.
  Maiwand/Afghanistan (22.06.2021), en Taliban landmine dræber 5 + sårer 18.
  Marib/Yemen (24.06.2021), 28 sikkerhedspersonale dræbes + 24 såret af Ansar Allah.
  Parwan/Afghanistan (25.06. 2021), 5 sikkerhedsvagter dræbes + 5 såret.
  Woolworths Magasin/Würzburg/Tyskland (25.06.2021), 3 knivdræbt + 6 sårede (3 alvorligt) af 24-årig somalier (Abdirahman J.) under råbet ”Allahu akbar.” Se også 18.07.2016.
  Hariparigam/Indien (27.06.2021), 3 dræbt i bil af militante islamister.
  Wisil/Somalia (27.06.2021), 30 dræbt + 40 sårede af et al-Shabaab selvmordsangreb.
  Bula Yobe/Nigeria (28.06.2021), 2 dræbt + 5 sårede af Boko Harem.
  Douentza/Mali (27.06.2021), 6 dræbte + 13 sårede af islamekstremister.
  Visil/Somalia (27.06.2021), 30 dræbte + 40 sårede ved et al-Shabab selvmordsangreb.
  Kisra/Syrien (27.06.2021), 4 dræbt + 5 sårede ved et IS angreb.
  Ituri/DRC (27.06.2021), 14 dræbt + 3 sårede da islamiske terroister angriber landsby.
  Godar/Pakistan (29.06.2021), 14 dræbte + 4 sårede ved bombe eksplosion.
  Alindao/BIL (30.06.2021), 7 fredsbevarere dræbt.
  Beu/DRC (01.07.2021), ADF-islamister dræber 10 med skud + knive.
  Tækhar/Afghanistan (01.07.2021), 8 soldater dræbt.
  Yaftal/Afghanistan (01.07.2021), 10 dræbt af Taleban.
  Mehsud Keruna/Pakistan (02.07.2021), 3 børn dræbt af granatsplinter.
  Badakhshan/Afghanistan (02.07.2021), 21 dræbt af Taliban + 25 såret.
  Mogadishu/Somalia (02.07.2021), 12 dræbt + 22 sårede af selvmordsbombe.
  Lere/Mali (04.07.2021), 4 dræbt af islamiske ekstremister.
  Salma Dam/Afghanistan (04.07.2021), 16 vagter ved dæmning dræbes.
  Badghis/Afghanisten (06.07.2021), 65 dræbt + 14 sårede ved jihadistisk angreb.
  Dabua/Nigeria (07.07.2021), 18 dræbt + 3 såret af kirkebrændende ekstremister.
  Qala-e-Ny/Afghanistan (08.07.2021), Taliban dræber 7 + sårer 18.
  Helmand/Afghanistan (11.07.2021), 11 dræbt + 20 såret af Taliban.
  ZangonKataf/Nigeria (13.07.2021), 15 dræbt + 156 sårede ved kirkebrand.
  Kurram/Pakistan (13.07.2021), 15 dræbt ved Taliban angreb.
  Kudha/Somalia (14.07.2021), 8 dræbt + 10 sårede af al-Shabaab.
  Dasu/Pakistan (14.07.2021), 13 dræbt + 17 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (16.07.2021), 12 embedsmænd halshugget.
  Sadr City/Irak (19.07.2021), 35 dræbt + 60 sårede af selvmordsbombe.
  Spen Baldak/Afghanistan (21.07.2021), 100 dræbt af Taliban.
  Oicha/DRC (23.07.2021), 16 dræbt + 9 sårede af islamister.
  Sagme/Cameroun (24.07.2021), 8 dræbt + 4 sårede af islamisk gruppe.
  Mashjah/Yemen (24.07.2021), 6 soldater dræbt + 12 såret af shiamilits.
  Banibangou/Niger (25.07.2021), 14 landbrugere dræbt.
  Deye Koukou/Niger (28.07.2021), 19 dræbt af jihardister + 3 sårede.
  Salahaddin/Irak (31.07.2021), 13 begravelsesgæster skudt med maskingevær + 45 sårede.
  Torodi/Niger (31.07.2021), 15 dræbt + 13 sårede af islamiske terroister.
  Lashkar gar/Afghanistan (01.08.2021), 40 dræbt og 118 sårede af Taliban.
  Idohu/DRC (02.08.2021), 16 knivdræbt efter 1 uges fangenskab.
  Markoye/Burkina Faso (03.08.2021), 30 dræbt + 15 sårede af jihardister.
  Farah/Afghanistan (05.08.2021), 10 dræbt af sunni hardlinere.
  Jowsjan/Afghanistan (06.08.2021), 10 dræbt af Taliban.
  Malistan/Afghanistan (08.08.2021), 27 slagtet af Taliban + 10 sårede.
  Saint-Laurent-sur-Sevre/region Vendee/Frankrig (09.08.2021), 40-årige Emmanuel Abayisenga fra Rwanda myrdet en præst (60-årige præst Olivier Maire). Året før (18.07.2020) satte han ild til den gotiske katedral i Nantes.
  Mohammad Agha/Afghanistan (10.08.2021), mindst 40 civile henrettet af Taliban, mange ved halshugning.
  Mamlji/Irak (10.08.2021), borgmester og 2 medarbejdere skudt.
  Kolohi Sabz/Afghanistan (10.08.2021), 3 dræbt af Taleban.
  Kunduz/Afghanistan (11.08.2021), 6 dræbt og 15 sårede ved lufthavn.
  Ny Rafah/Egypten (12.08.2021), 9 dræbt + 6 sårede af IS.
  Ngala/Nigeria (12.08.2021), 5 børn dræbt af Boko Harem.
  Kandahar/Afghanistan (12.08.2021), 4 henrettes udenfor deres hjem.
  Helmand/Afghanistan (13.08.2021), 14 henrettet af Taliban.
  Karachi/Pakistan (14.08.2021), 13 kvinder + børn henrettet af terroister + 7 sårede.
  Darey-Daye/Niger (16.08.2021), 37 dræbt af islamister.
  Chando-Zrrcehi/Nigeria (17.08.2021), muslimske terroister dræber 6.
  Arbinda/Burkino Faso (18.08.2021), 80 dræbt + 24 sårede af islamister.Mopti/Mali (19.08.2021), 11 dræbt + 10 sårede af jihardister.
  Daraa/Syrien (20.08.2021), 5 dræbt + 2 sårede af sunni landmine
  Centrale Pakistan (19.08.2021), 5 dræbt + 50 sårede da en granat blev kastet ind i et shiamuslimsk optog, hvor man nu frygter mere vold mellem militante islamiske grupper.
  Katanda/DRC (20.08.2021), 9 dræbt af islamister og deres landsby brændt af.
  Ungwan Dooh/Nigeria (21.08.2021), 9 skudt af muslimske terroister.
  Kabul/Afghanistan (21.08.2021), 15 skudt af Taliban.
  Amara/Somalia (24.08.2021), 10 dræbt af al-Shabaab og 14 sårede.
  Kabul/Afghanistan (24.08.2021), 4 tidligere officerer dræbt i deres hjem.
  Yelwa Zangam/Nigeria (24.08.2021), militante muslimer dræber 36.
  Baroual/Niger (25.08.2021), 16 soldater dræbt af Boko Haram og 9 soldater sårede.
  Kabul Internationale Lufthavn/Afghanistan (26.08.2021), mindst 183 dræbt, der i blandt 13 amerikanske soldater og mindst 218 sårede ved 2 selvmordsangreb af Islamisk Stat Khorasan.
  Beni/DRC (28.08.2021), 19 landsbybeboere slagtet af muslimske terroister.
  Al-Anad luftbasen/Lahj/Yemen (29.08.2021), 30 regeringssoldater dræbt af en Ansar Allah-drone og 65 sårede på Saudi-Arabiens største militærbase i Yemen, af houthi-oprørere.
  Ajiri/Nigeria (30.08.2021), 6 landsbybeboere dræbt af Boko Harem.
  Ofaye/DRC (01.09.2021) 4 dræbt af ADF-islamister og 50 kidnappet.
  Auckland/New Zealand (03.09.2021), en mand fra Sri Lanka knivstak 6 personer, de 3 alvorligt under råbet Allahhu Akbar.
  Ituri/DRC (04.09.2021), 30 dræbt af jihardister med machetter.
  Rashad/Irak (05.09.2021), 13 betjente dræbt af jihardister.
  Kirkurk/Irak (05.09.2021), 5 dræbt af IS.
  Renwien/Nigeria (06.09.2021), 3 landmænd dræbt af militante muslimer.
  Herat/Afghanistan (07.09.2021), 2 demonstranter dræbt og 4 sårede af Taliban.
  Marib/Yemen (08.09.2021), 18 dræbt + 24 sårede af Ansar Allah.
  Daraa/Syrien (08.09.2021), 7 dræbt + 3 sårede af sunnimuslimske terroister.
  Kabul/Afghanistan (10.09.2021), 4 dræbt + 2 sårede af Taleban.
  Beni/DRC (10.09.2021), 9 landsbybeboere dræbt af ADF-islamister.
  Makmur/Irak (11.09.2021), 4 dræbt af jihardister, bl.a. en borgmester.
  Daqouq/Irak (12.09.2021), 4 politifolk dræbt + 3 sårede af IS.
  Apyizhime Jim/Nigeria (12.09.2021), 11 dræbt af Fulani terroister.
  Mogadishu/Somalia (14.09.2021), 11 dræbt + 10 sårede af selvmordsbomber.
  Asman Manza/Pakistan (15.09.2021), 7 soldater dræbt af Tehrik-e-Taliban.
  Monguno/Nigeria (16.09.2021), 18 dræbt + 13 sårede af islamister.
  Jalalabad/Afghanistan (18.09.2021), 3 dræbt + 20 sårede af IS.
  Kadjigoroum/Tchad (19.09.2021), 9 dræbt i en fiskerlandsby.
  Jalalabad/Afghanistan (19.09.2021), 5 dræbt + 10 sårede af islamister.
  Jalalabad/Afghanistan (22.09.2021), 4 dræbt + 5 sårede af IS.
  Komanda/DRC (23.09.2021), 11 dræbt af ADF-islamister.
  Dikwa/Nigeria (24.09.2021), 8 sikkerhedsvagter dræbt + 9 sårede af jihardister.
  Mogadishu/Somalia (25.09.2021), 8 dræbt + 7 sårede af selvmordsbomber.
  Frue/Nigeria (26.09.2021), 37 dræbt med macheter og 8 sårede af Fulani-terroister.
  Lamu/Kenya (27.09.2021), 15 dræbt af al-Shabaab.
  Kacecere/Nigeria (27.09.2021), 8 døde efter at været brændt inde.
  Damari/Nigeria (28.09.2021), 30 dræbt af Boko Haram.
  Gwoza/Nigeria (01.10.2021), 24 dræbt af Boko Haram.
  Deh Yak/Afghanistan (01.10.2021), familie på 6 nedslagtet i eget hjem.
  Spin Wam/Pakistan (02.10.2021), 5 sikkerhedsfolk dræbt af muslimske terroister.
  Komanda/DRC (02.10.2021), ADF brænder 8 mennesker.
  Hama/Syrien (02.10.2021), 5 dræbt + 11 sårede af muslimske fundamentalister.
  Sanmatenga/Burkino Faso (04.10.2021), 14 dræbt og 7 sårede af muslimske terroister.
  Bakoura Modou/Nigeria (05.10.2021), 87 dræbt af IS.
  Bodio/mali (06.10.2021), 16 dræbt + 17 sårede soldater efter islamisk terrorangreb.
  Kunduz/Afghanistan (08.10.2021), 62 dræbt + 143 sårede shiaér efter et sunni muslimsk selvmordsangreb på moske.
  Abantor/Niger (11.10.2021), jihardister dræber 10 fra en rivaliserende moske.
  Al-Jumah/Yemen (13.10.2021), 24 dræbt + 10 sårede efter et Ansar Allah raketangreb.
  Kongsberg/Norge (13.10.2021), dansk konvertit dræber 5 (4 kvinder +1 mand) med bue og pil, og sårer tre..
  Cumilla/Bangladesh (14.10.2021), 3 dræbt + 22 sårede efter et muslimsk angreb på et hinduistisk tempel, grundet rygte om blasfemi.
  Nkiendonwro/Nigeria (15.10.2021), voldelige muslimer dræber 3 og sårer1.
  Kandahar/Afghanisten (15.102021), 62 dræbt + 73 såret i en shiamoske af selvmordsbomber fra en rivaliserende moske.

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke. Ovenstående er en ufuldstændig liste. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?
  Denne kulturs mest markante bidrag til moderne teknologi har været opdagelsen af, at det lader sig gøre at surre sig selv fast til en bombe og hive i udløseren, når der dukker nogen op, man ikke bryder sig om! Mellemøstens eneste kendte og velfungerende industri.

  Storayatollah Khomeinis profetiske ord, da han overtog magten i Iran 1979: ” Islam er blodets religion for dem, der ikke tror !”

  Kommentar by der Adler — 17. oktober 2021 @ 09:13

 18. Let’s go Brandon!
  The phrase “Let’s go Brandon” is referring to a viral video of the NASCAR Racer.
  In the video, the crowd behind him is chanting “f*** Joe Biden” however, the NBC reporter is claiming the chant is “let’s go Brandon,” which has since been referred to as a form of damage control.
  Across the country, multiple sporting events have had large crowds chanting “f*** Joe Biden” in protest of his presidency.
  (Klip fra The U.S. Sun 13 oktober 2021)

  Kommentar by Amad — 17. oktober 2021 @ 09:25

 19. Medierne er Islam-apologeter og på vagt hele tiden, så der ikke slipper noget negativt ud om islam og islamisringen af de vestlige lande og storbyer. Så et sted at svensk tv, SVT endog censurerede Norsk politis live pressemøde om Kongsberg mordene ved at fjerne lyden, når morderens islam baggrund blev nævnt.
  “Let’s go Brandon!”

  Kommentar by Amad — 17. oktober 2021 @ 09:41

 20. ja profeten selv var jo ingen røver, psykopat og krigsherre…
  profeten Muhammed var skam from som et lam,
  vendte den anden kind til
  (en virkelig god kompis)

  nei nei nei
  hilsen fra oss
  den norske Staten

  Kommentar by konservativ — 17. oktober 2021 @ 09:53

 21. * Der Adler 09:13
  Jeg er imponeret over dit arbejde.
  Der er ikke tvivl om, at Islam er i krig med Kristendommen og andre ikke muslimske religioner. De er såmænd også i krig med sig selv, da flere af angrebne er en slags muslimer der myrder en anden slags muslimer. Men mens vi her i Vesten ikke anerkender, at vi er i krig, så er de Kristne i Mellemøsten, Afrika og Asien ikke et øjeblik i tvivl! Der foregår folkedrab på stort set alle ikke muslimske befolkninger i Mellemøsten, men underligt nok, så er det ikke noget vi i vesten beskæftiger os med, endsige bekymre om!
  Gad vide om tingenes tilstand nogensinde går op for os!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2021 @ 10:30

 22. Gad vide om tingenes tilstand nogensinde går op for os!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2021 @ 10:30

  ALDRIG, så længe MSM’s klamme hånd hviler tungt overalt.
  Se bare, hvordan mennesker blindt troede på, at ofrene blev dræbt med bue og pil

  BACK TO NORMAL, af en muslimsk “journalist”

  https://www.nrk.no/osloogviken/studenter-nektes-a-henge-opp-ledlys-i-studenthyblene-i-ostfold-1.15685893
  Studenten Mehmet (19) nektes å henge opp LED-lys på veggen

  Kommentar by tavsen — 17. oktober 2021 @ 10:39

 23. At der Adler

  Forestil jer, at blot en enkelt af disse daglige ‘hændelser’ (Muhameddrab) havde været nævnt i en fodnote i Politiken.

  Dagen efter ville det strømme over med læserbreve om bladets systemiske muslimfjendske holdning.

  Kommentar by Bastardo — 17. oktober 2021 @ 10:51

 24. DANSKERNES MENTALITET ER ÆNDRET i retning af det forrykte og selvmorderiske. Læs om besættelsen 1940-45 hvor langt fra alle lod sig skræmme ned i et musehul. Men nu om dage regner de allerfleste danskere med at bare de lader som ingenting og stemmer som de plejer, så går den nye besættelse nok over, og alt bliver som før. Lige som dengang 1950-1970 da Danmark var et ret hyggeligt, rart, frit og velfungerende samfund. Så var der også en periode 1970-2000 hvor det hele endnu ikke var gået helt amok, selvom ondskaben mod familierne, børnene og skatteyderne var begyndt. Men siden 2000 har den anti-danske borgs politik jo nærmest været eet langt amokløb overfor vi danskere.

  Kommunisterne i det radikale parti og enhedslisten vil helst af med os danskere hurtigst muligt. De går 100% ind for FOLKEUDSKIFTNING. De øvrige partier synes at vi gerne må være på tålt ophold lidt endnu.

  Men alt i alt er Borgens politik den rene katastrofe. Og alle de gamle partier har blod på tøjet. Og der er kun udsigt til endnu mere indvandring og hverdagsterror samt folkefjendsk og altødelæggende politik.

  Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 11:52

 25. Hvis han ud fra de kriterier ikke er muslim, er der næsten heller ingen nynazister, for de fleste af disse har ikke læst Mein Kampf, har ingen historisk viden endsige lever efter brunskjorternes disciplin. Men for at være nynazist er det angiveligt nok at kunne hilse “Sieg Heil”…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. oktober 2021 @ 11:58

 26. Peter Neerup Buhl — 17. oktober 2021 @ 11:58

  NEMLIG, men det er kun MSM, der bestemmer hvilken vej et argument gælder

  PS. kunne du ikke indsætte et link til dine indlæg som Website?

  BACK TO NORMAL
  https://www.nrk.no/innlandet/xl/motstandskvinnen-som-ikke-fikk-mote-kongen-1.15608964
  Eva Kløvstad fra Hamar var leder for 1200 motstandsfolk. Men da friheten skulle feires ble kjønn et problem

  Kommentar by tavsen — 17. oktober 2021 @ 12:20

 27. DER ADLERS liste kl. 09.13 bør vække til eftertanke. I listen er nævnt terror-aktioner fra flere lande. Men når det går hedest til i et land, kunne den lange liste over terror-aktioner, dræbte og sårede godt være fra eet land og fra en enkelt dag eller uge.

  I nazisternes krig i Rusland døde op til 20-25.000 mennesker pr. dag pga. krigshandlinger og terror. Læs Beevors bøger.

  Under alle omstændigheder viser listen at hvis millioner af “vantro”, hvide, kristne, feminister, kommunister, bøsser, lesbiske, ligestillings- og kvindesagskvinder og “forkerte” religiøse (shia- kontra sunni-muslimer) ikke finder ud af noget med selvforsvar og fremsynet fornuft, vil de sandsynligvis blive forfulgt og mishandlet eller udryddet inden særlig længe.

  Selvom DR og andre MSM fortier det, er hundredtusinder og atter hundredtusinder af mennesker blevet terroriseret og myrdet i diverse mellemøstlige og afrikanske områder i de sidste 5-10 år.

  Islamisterne er tidligere blevet stoppet ved adskellige lejligheder. I Spanien, i Østrig, i Ungarn, i Polen, i Italien osv., så det kan lade sig gøre.

  Men hvis alle danskere vælger at være sofa-danskere, vatnisser og tøffelhelte, og hvis alle europæere vil være kvindagtige slaskedukker eller strudse der stikker hovedet i busken, så er der selvfølgelig kun
  Danmarks og Europas undergang forude.

  I Tyskland har Merkels parti lidt et sviende nederlag ved sidste valg. Og slapsvansen DF-Tullesen er på vej til at blive kasseret. Nogle vælgere er altså vågnet op. Man kan da håbe at det breder sig.

  Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 12:27

 28. Det er jo direkte ulækkert at se hvor langt politiet vil gå for at dækker over islams modbydeligheder, her er der så tale om det Norske politi men det gælder ALLE vestlige politistyrker når islam kommer på tale.

  Kommentar by Santor — 17. oktober 2021 @ 12:36

 29. BENT A 11.52
  Den “glorværdige” danske frihedskamp så man ikke meget til de første 3 1/4 år af besættelsen. Først i efteråret 1943, hvor selv de blinde kunne se at Tyskland var på vildt tilbagetog i Sovjetunionen, var smidt ud af Nordafrika og at amerikanske og engelske styrker havde invaderet Italien, steg antallet af frihedskæmpere og kunne efterhånden tælles i promiller. Først i besættelsens sidste måneder nærmede tallet sig 1/2% – 1% af en befolkning på 4 millioner. En vis del af frihedskampen var stadig for mange bare at knytte hånden når man så en tysk soldat og for en sikkerheds skyld dybt nede i lommen og først når man havde passeret tyskeren.

  En nation af frihedskæmpere blev vi først den 04.05.45 eller den 05.05 om morgenen. Her begyndte den virkelige frihedskamp, hvor vores heltemodige frihedskæmpere tappert fik nedkæmpet cigarhandleren henne på hjørnet, der under besættelsen havde nægtet at sælge tobak, samt bageren på den andet hjørne, der havde solgt flødeskumskager til tyskerne, for slet ikke at tale om de farlige “tyskerpiger” som man modigt fik klædt af, klippet håret af og smidt op på en lastbil.
  Jo, det var i sandhed store dage for vores frihedsbevægelse.

  Heldigvis viste det sig at også regering og folketing, der fra besættelsens start til august 1943 havde samarbejdet med tyskerne også havde været frihedskæmpere bare på deres egen måde sagde de selv.
  Selv statsminister Vilhelm Buhl der i 1942 holdt en antisabotagetale i radioen, hvor han anmodede befolkningen om at angive sabotører var åbenbart en slags frihedskæmper.

  Desværre døde omkring 5.000 danskere under den 2. verdenskrig. Den største gruppe 2.000 døde i tysk krigstjeneste på østfronten. Omkring 100 døde i allieret krigstjeneste.

  Civile dræbte under 2 verdenskrig:
  Holland: 88.900
  Belgien: 49.600
  Norge: 5.800
  Danmark: 1.000

  Kommentar by bjarne Binee — 17. oktober 2021 @ 14:48

 30. #27 Det er korrekt, Bjarne B., at der var langt mellem heltene i Danmark under WWII – men at et helt andet og mere glorværdigt billede af den danske modstandsbevægelse blev tegnet efter krigen.

  Tilmed skal man huske, at en stor del af modstandsbevægelse var kommunister. Og de kæmpede ikke for Danmarks frihed. Tværtimod. De kæmpede for en sovjetisk overtagelse af Danmark. Det hører man kun sjældent om, for det reducerer den rigtige modstandsbevægelse til tæt på ingenting.

  Men stor tak til de få modige, som dog kæmpede for et frit Danmark.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. oktober 2021 @ 15:27

 31. I lyset af Der Adler’s liste kunne man vel spørge om der nogen forskel på psykisk syg og muslim?
  Psykisk farlig som fx psykopat/ sochiopat/ muslim/ psykisk perverteret.Hvad er forskellen?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 17. oktober 2021 @ 15:52

 32. Vi kunne sige det samme om vikingerne
  En lille flok unge der grundet socio-økonomiske udfordringer kom til at træde lidt ved siden af, når de besøgte andre lande.

  Kommentar by Kratossen — 17. oktober 2021 @ 16:11

 33. # 28 Fortsat

  Også en stor en stor tak til de få modige, som kæmper for et Danmark frit for voldelige muslimer – herunder de mange “unge”, som stort set upåtalt udøver deres dominanskultur overalt i landet.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. oktober 2021 @ 16:16

 34. Den 02. september1942 holdt socialdemokraten, statsminister Vilhelm Buhl (1881-1954), den berygtede ”stikkertale” (Antisabotage-tale) i Statsradifonien, hvor han på det kraftigste opfordrede danske borgere til at angive egne landsmænd (modstandsbevægelsen) til politiet, med sætninger som ”værdig optræden”, ”ro og orden” og ”alvorlige følger.”
  ”Vær med til at gøre det klart for alle, navnlig for de unge, at den, som har begået sabotage eller hjælper dertil over for myndighederne tilbageholder viden om sabotageplaner eller undlader at medvirke til opklaringen af sabotage, handler imod sit fædrelands interesser.” Helt i samme ånd som sin forgænger Thorvald Stauning.

  Efter krigen kunne Vilhelm Buhl igen indtage statsministerposten efter maj 1945 med disse ord: ”Nu er opgørets time inde. Nu skal enhver, der ved forræderi eller foragtelig optræden har vendt sig mod dette land, som han skylder en tak for en fredelig, borgerlig tilværelse, stå til ansvar for sine handlinger.”

  Først opfordrer han i 1942 til angivelse af egne landsmænd (modstandsfolk), for derefter i 1945 at sidde i regering med de samme mennesker som han ønskede til tysk domfældelse. Det var også til stor ærgrelse og forbitrelse for mange modstandsfolk, hvoraf nogle da også udvandrede i vrede.
  Det er kronen på værket af hovmod, ryggesløshed og ansvarsforflygtigelse. Han kan kun betegnes som en løbedreng for usselheden.
  Når man billiger at folk melder sig til frikorpset, men efterfølgende ændre mening og straffer, så burde de ansvarlige højere oppe, sabotørforfølgeren Buhl og løftebryderen Brorson været stillet til regnskab for deres gerninger som de første, om fornødent henrettet.
  Som den kendte frihedskæmper Gunnar Dyrberg (leder af De ensomme Ulve) har udtalt: ”Vi skød ikke nok af landsforræderne.”
  I dag (2019) kan man på socialdemokraternes gruppeværelse på Christiansborg, se 7 nye imponerende malerier. Her ser man bl.a. Vilhelm Buhl på fiskekutteren ”Henny” der sejler jøder til Sverige! Det er ren og skær historieforfalskning.

  Den 04. marts og 08.april 1945 omtalte Berlingske Tidende sabotører som terroister. En måned senere som ”-mænd der faldt i kamp for Danmarks frihed.”

  I maj 1945 udtalte kong Christian X følgende: ”det danske folk har i disse år holdt ubrydeligt sammen, og jeg vil derfor på denne dag udtale en varm tak for dette sammenhold, der har givet styrke til at komme igennem alle trængsler. En særlig tak vil jeg udtale til frihedsbevægelsen for ufordærvet indsats i den fælles kamp, der har skabt Danmarks stilling i dag”.
  Man undres en smule, for den 9. april 1940 pålagde kongen fra dag et at opretholde ro og orden og ”-afholde sig fra enhver modstand overfor de tyske tropper…”.
  Ja, fem år kan tilsyneladende ændre meget.

  Da den danske befolkning kunne se, at krigen snart fik en ende, blev der fabrikeret armbind og andet pro engelsk (farverne:blå, hvid,rød/Royal Air Force) i de små hjem, så de efter befrielsen kunne fremstå som ”ansvarlige” borgere, der havde sat deres liv ind på kampen mod tyskerne. Og i årene efter, kunne der fortælles vidt og bredt om, hvordan de i de såkaldte fem forbandede år, havde bidraget til modstanden, for havde de ikke knyttet næverne i lommerne, når en tysk soldat eller tyskertøs havde passeret!

  I de rigtige modstandskredse, blev medløberne kaldt for ”De Sidste Dages Hellige” eller ”5-minutter i Tolv folkene”, da de uden problemer formerede sig i rækken, uden at de på nogen måde havde deltaget.” Mange af dem udtalte sig i offentligheden om danskernes heltemodige indsats på den rigtige side, med en blankpudset helteglorie.
  Mange af disse ”frelste” der pludselig skulle ”redde Danmarks ære” i dagene 4.-5. maj, mødte jo op på modstandsbevægelsens udleveringssteder, hvor man så fik udleveret våben + armbind, og man havde jo ikke tid til at kontrollere disse nyankomne. I en Gallupundersøgelse fra 1948 hævdede 300.000 mænd, at de havde været frihedskæmpere! Det ligger milevidt fra de faktiske kendsgerninger. (Se JP ”Indblik” 4.maj 2014 s.13).
  Som de gamle førhen sagde: ”Den, der venter med at vælge, vil altid vælge rigtigt.”

  Det der skete af overgreb i tiden efter 5. maj 1945, er en skamplet uden lige. Men på typisk dansk maner, snakker man ikke om det. Drab, vold og anden mishandling, det er noget de fleste forbinder med ”nazisme”, og ikke noget man forbinder med en retsstat som Danmark, men der tager de så grueligt fejl.
  Modstandsbevægelsen og dens medløbere har i den grad lagt navn til en pøbelagtig optræde, både overfor medløbere men også overfor ganske sagesløse mennesker. Se ”Retfærdighed-Det vi her kalder demokrati” (1949).
  Danskerne (gutmenschen) har en tendens til stinkende selvros og vort folks høje oplysning, kultur og humanisme. Men dagene efter 5. maj 1945 viste, at dette er falsk tale. Brutalitet, fejhed og farisæisme er fremtrædende karakteregenskaber hos store dele af vort folk.

  At man efter krigen laver en lov med tilbagevirkende kraft ”Straffelovstillæg af 1.juni 1945), er altid problematisk, for nu at sige det mildt. Som det eneste land i Europa, lavede regeringen en lov, for at skjule egen samarbejdsvilje med tyskerne, hvorved andre kom i fedtefadet.
  Så enkelt er det, et retsopgør som mange betegnede som ”et juridisk galehus”. Det paradoksale er, at mange af de danske officerer (Knud Børge Martinsen, Christian Frederik von Schalburg, Christian Peter Kryssing, Per Sørensen, Oluf Krabbe, Erik Lærum, Thor Jørgensen) ville have kæmpet, da vi blev overfaldet den 9.april, men det blev de afskåret fra, med regeringens ynkelige begrundelse ” hvad skal det nytte mentalitet.”

  Paradokset er, at de så melder sig til tysk tjeneste- oprindelig i det dansk ledede Frikorps – , men for mange var begrundelsen, at de ville bekæmpe kommunismen/bolsjevismen. Frygten for kommunisterne var latent i hele DK og i alle befolkningsgrupper, ja i det meste af Europa.
  Her kan man så også pege på, at andre meldte sig på finsk side – altså reelt gik tyskernes ærinde – men de blev ikke straffet efter krigen. Meget, meget problematisk.

  Myndighederne argumenterede også med, nej det er forkert, de sagde at frontsoldaterne burde vide at myndighederne kun stillede sig op på skrømt for tyskerne. Jeg kalder det efterrationalisering og en hovski-snovski attitude, begået af myndighedspersoner der mere eller mindre ”lå i med tyskerne.”
  Det kan jeg sige med belæg i følgende udtalelse: ”Dersom nogen hævder, at advarsler og opråb fra den danske regering ikke var alvorligt ment, men kun var skinparader, som det senere i et vist omfang er påstået, færdes bevidst med falske udsagn, eller kender ikke de faktiske forhold.” (Se Danmarks Besættelse, s.125, skrevet af Udenrigsministeriets direktør og senere departementschefstyrets førstemand Niels Svenningsen – 1894-1985).

  Da myndighederne/og ”de sidste dages hellige” indfangede de formastelige, så beslaglagde de også alt materiale der kunne sætte myndigheder i et dårligt lys, bl.a. at kongen havde givet tilladelse til at bære deres tyske udmærkelser på dansk uniform, hvad der jo var en officiel godkendelse af deres indsats.
  Under retssagen mod Frikorps Danmark´s første chef, oberstløjtnant (SS-Brigadeführer/generalmajor) Christian P. Kryssing påberåbte han sig sådanne papirer, men det blev negligeret, da de var blevet beslaglagt i forbindelse med arresterationen, og formentlig destrueret, hvis ikke de ligger gemt på et arkiv. Sådan gik det også for andre arresterede danske officerer og befalingsmænd.
  (Se Erik Haaest- ”Intet nyt fra østfronten,” 1998 s. 80-81, 148-151 og 158-59).
  Hvor mange danskere er egentlig klar over, at vi i 1941 meldte os ind i Antikomintern-Pagten, lande vi efter krigen ikke ønskede at sammenligne os med (Japan, Franco´s Spanien, Mussolini´s Italien, Kroatien med Ante Pavelic´s ”Ustasa” og Ungarn med Pilekorspartiet)!!!

  Efter WW-2 startede opgøret med håndlangerne i de fleste lande med, at man startede med de ”store”, i DK foregik det anderledes, her startede man med de ”små” som blev gjort til syndebukke for Danmarks harme og retfærdighedsfølelse, og da det var klaret, så var hævnfølelsen i befolkningen dampet noget af, så da de ”store” kom til, så var straffene knap så hårde. Politikens ”at Tænke Sig” skrev i 1945 :

  ”Tænk, hvilket højt stade, vore jurister er nået! Det er lykkedes dem, hvad der har været umuligt for teknikerne: At lave et fintmasket net, der fanger de små, men lader de store slippe igennem.”
  Det må også siges at være noget usædvanligt, at et lands tidligere statsminister, 5 år efter krigen, sender et signeret portræt af ham selv til besættelsesmyndighedens højeste myndighed (Werner Best), medens denne sad fængslet i Horsens tugthus med følgende hjertevarme ordlyd: ”Dr.Werner Best in Freundschaft”, et billed han efterfølgende efter løsladelsen havde stående til sin død i 1989.
  (Jyllands Posten, 14.06.2013, s.29, kronik af Siegfried Matlok ”Werner Best på den danske skueplads.”

  Man kan altså konstatere, at den barske kurs der lå til grund for de såkaldte værnemagerlove fra sommeren 1945, kun blev bragt i anvendelse overfor de ”små” kollaboratører, men senere udvandet, da de ”store” sager kom for retten, og folkestemningen var dampet noget af og det værste tryk lukket ud.
  At Danmark så godt som ikke gjorde modstand, mod den tyske krigsmagt, med attituden, ”hvad-skal- det- nytte” teoriens foragtelige alter, og efterfølgende gjorde det komfortabelt for tyskerne, så opstod i sagens natur den såkaldte ”Rostock-myte.” Den gik ud på, at den danske regering i en hemmelig aftale med Tyskland, var indforstået med invasionen, og at der ikke fra dansk side skulle ydes modstand mod de tyske besættelsestropper.

  Teorien eller myten om man vil, blev fremsat efter krigen, og især af Jon Galster (1915-1992), og vandt en vis gehør, for mange kunne ikke forstå, at den danske hær ikke reagerede, uanset hvor stor overmagten var. Men som man reder, så ligger man.
  Jeg tror roligt man kan sige, at der ikke forelå en gensidig aftale mellem Danmark og Tyskland, men sikker kan man vel aldrig være. Måske ligger der også om denne sag klausulerede papirer under forsvarlig lås i Rigsarkivet! Men en ting er sikker. Danske myndighedspersoner var helt og fuldt klar over hvad der forestod, men gjorde alt for at der ikke blev ydet nogen nævneværdig modstand. Og det kan og skal de klandres for.

  Hvor langt partiet Venstre ville gå, viser denne “episode.” Den 16. august 1943 ved en ministerfrokost, hvor man diskuterede det tyske ultimatum op til 29. august 1943, gik Venstre´s trafikminister Niels Elgaard (1879-1963) ind for, at regeringen skulle indføre dødsstraf for sabotører!!!
  Denne mand var minister igen fra 1945-1947!!
  Ifølge minister for Offentlige Arbejder, Gunnar Larsen´s dagbøger, diskuterede regeringen den forøgede sabotage, der var en trussel mod samarbejdet med tyskerne, om ikke man burde lade politiet skyde nogle modstandsfolk til skræk og advarsel! (Se John T.Lauridsen og Joachim Lund: ”Samarbejdets mand. Minister Gunnar Larsens dagbog 1941-43”, Bind I-III (2015) og Weekendavisen ”Bøger” nr.18, s.12, 30.april 2015).

  Der er røster fremme om, at man burde genåbne de to henrettelsespladser (København + Viborg) for at sætte vor tids forrædere til regnskab!

  Kommentar by der Adler — 17. oktober 2021 @ 17:29

 35. DET BILLEDE DER TEGNES af frihedskampen som værende nærmest ingenting, er både rigtigt og forkert. Der var kampene 9. april 1940 hvor danske soldater kæmpede heltemodigt mod overmagten, selvom de radikale havde pisset på forsvaret gennem lang tid, og selvom hærens udstyr og materiel var sparsomt og forældet.

  Der var en bataljon eller brigade som sejlede til Sverige og dannede en hærstyrke med henblik på at deltage i befrielsen af Danmark. De vendte tilbage 5. kaj 1945 og deltog i kampene i København.

  Derefter var der en lang periode hvor samtlige medier manede til ro og accept af besættelsen, og hvor der ikke skete meget. Der var dog efterhånden en undergrundsbevægelse under opbygning, men den kunne ikke gå åbenlyst i krig med besættelsesmagtens 100.000 soldater, tanks, kanoner og bombemaskiner, da det ville have medført massakrer og store civile tab. Der var dog en folkestrejke/generalstrejke i København, Odense og Århus mv. med så voldsomme uroligheder at det var lige før tyskerne havde bombet København fra luften. Hvad det kunne have medført, viser bombningen af Amsterdam, Coventry og Warzawa osv. Frihedsrådet medvirkede til at skåne landet for store ødelæggelser, bl.a. ved at støtte sabotageaktioner som gjorde det unødvendigt for RAF at bombe, hvor mange bomber ville have ramt ved siden af målene. Dengang ramte man ofte langt ved siden af pga. ret primitiv teknik. Læs om sabotørernes/frihedskæmpernes angreb på riffelsyndikatet og jernbanelinjerne, og læs om jødernes redning.

  Feltmarskal Montgomery udtalte at den danske modstandsbevægelse havde været “second to none”, altså at den ikke havde stået tilbage for nogen anden frihedsbevægelse i Europa, den havde været været blandt de bedste.

  Tusindvis af frihedskæmpere var med til at Danmark blev anerkendt som en allieret nation. Og af sympati for Danmark sørgede Churchill for at engelske styrker befriede Danmark for næsen af Stalins armeer.

  Inden man ned- eller undervurderer de danske frihedskæmperes indsats bør man læse bøger fra 1945-65. Man bør også læse A. Beevors og Solsjenitsyns bøger om nazisternes grusomheder og barbariske udskejelser. Ellers vil man ikke kunne forstå hvorfor det var godt og heldigt at England havde en mand som Churchill ved roret.

  Det er bare sørgeligt at woke politik-kvinder og feminister m/k nu er på vej til at smadre Europas økonomi, fred og kultur. Bare se det blodige vanvid i England, Tyskland, Sverige og Frankrig. Og bemærk Klaus Ewald, Eric Semmour, Aamund, Nigel Farage, Black Pigeon og mange andre forfattere. Deres bøger eller videoer om den ustabile og uhyggelige tid vi nu lever i, er meget oplysende. Læs også “1984”, Kafkas “Processen” og “Under halvmåne og hagekors”.

  Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 17:47

 36. A. Beevors og Solsjenitsyns bøger om nazisternes og kommunisternes grusomheder……

  Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 18:07

 37. Hvor længe mon m´Slimerne vil finde sig i at blive kaldt “enkeltstående psykisk tilfælde” og få frataget deres m´Slimske status i al offentlighed af både politi, MSM og politikkerer?

  Det må da være både nedværdigende og racistisk, set fra et m´Slimsk synspunkt?
  – selv med Taqija som undskyldning.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. oktober 2021 @ 18:20

 38. PS: At mange frihedskæmpere var ægte helte, er der ingen tvivl om. De var ofte utrolig modige, seje, uselviske, dygtige og handlekraftige, og mange af dem led store afsavn gennem lange tider. De måtte skifte adresse med få dages mellemrum, de kunne ikke komme i deres egne hjem, og de kæmpede mod både Gestapo, Hipo, SS og stikkere. Nogle af dem modstod tortur og opgav ikke deres venners og medkæmperes navne og adresser.

  Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 18:33

 39. Nu synes det som om at norsk politi evner at oplyse hvornår man er rigtig og ikke rigtig muslim.
  Sådan læser jeg citatet: Han har ikke konverteret ‘veldig seriøst’, ikke fulgt op på Islams ‘tradisjonene’.
  Nu er vedkommende blot en psykisk syg ener, samme her i landet må man forstå.
  Med et sådant politi er Norge fortabt.
  Mig bekendt er Islam´s traditioner at udrydde de vantro.
  Hvem der er de vantro tør jeg ikke spørge det norske politi om.

  Kommentar by NED MED ALTING — 17. oktober 2021 @ 21:38

 40. Kommentar by BENT A — 17. oktober 2021 @ 17:47

  Eller den store biografi af Stalin på over 700 sider…Stalin: Den røde zar og hans hof af Simon Sebag Montefiore. + også bogen Unge Stalin af ham. De er helt sindssyeg at læse om dette kommunistiske vanvid han stod i spidsen for.

  Eller denne: Bloodlands : Europa mellem Hitler og Stalin af Timothy Snyder.

  Kan lånes på biblioteket.

  Kommentar by Black Watch — 18. oktober 2021 @ 00:26

 41. Sandt at sige betragter de racistiske muslimer heller aldrig konverterer som andet en mindreværdige. Næh,at blive født….

  Kommentar by BB — 18. oktober 2021 @ 04:57

 42. SKARP ARTIKEL: “Magten, bigtech-censuren og Kafkas slot over os” af Michael Pihl. En artikel som også fortæller noget om ministre og partier.

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 09:07

 43. #32 Kratossen….socio/økonomi og vikingerne…..den er god
  Den var virkeligt sjov. Lol

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 18. oktober 2021 @ 09:10

 44. Han fulgte Islams terror og undertrykkelses retfærdighed. Ikke noget nyt i det- Hvad vi igennem tiden har ingoreret, må vi vende os til med mindre vi gør modstand. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. oktober 2021 @ 09:49

 45. Støt Siad: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 18. oktober 2021 @ 09:50

 46. Sandheden skal man ikke høre fra politi og myndigheder – norsk politi har ikke villet indrømme, at muslimske Espen Andersen Bråthens tredje våben var kniv/machete/sværd – som han muslim-style slagtede sine ofre med,
  men nu er vidner stået frem og bekræftet det forventede:

  “Ude på gaden blev de vidner til, at en person blev angrebet.
  Matthias Anger og hans samlever ville hjælpe, men nåede ikke hen til offeret.
  – Lige før jeg kom frem til personen, blev jeg mødt af en meget aggressiv gerningsmand, som ikke tøvede med at komme efter mig.
  Han løb efter mig og kastede en kniv mod mig, et meget langt stikvåben – en machetelignende genstand, fortæller Matthias Anger til VG.
  – Det var en forfærdelig oplevelse at blive vidne til et drab.”

  Koranen sura 9:5 sværdverset:
  “da dræb dem, hvor I end finder dem”

  Så islamisten Espen Andersen Bråthen har alligevel konverteret seriøst, og brugt de traditioner som er sædvanlige for kulturen og religionen…

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE13377802/organist-bag-kongsbergmindekoncert-blev-jaget-af-drabsmand/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. oktober 2021 @ 11:05

 47. Seriøse konvertitter følger koranens ord:

  Sura 8 (Byttet) vers 12
  Da din Herre åbenbarede for englene: “Jeg er med jer, så lad dem, der tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Halshug dem! Hug hver en finger af dem!

  Sura 47 (Muhammad) vers 4
  Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne, … De, der bliver dræbt for Guds sag, deres handlinger vil Han ikke lade gå tabt.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. oktober 2021 @ 11:31

 48. For Christiansborg er det ligegyldigt hvem der importeres, jo mere agressive og morderiske de er, desto bedre vil det gå med folkeudskiftningen. For enhedslisten og de radikale er det en ønskedrøm at slippe af med danskerne og deres land og folkehjem.

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 11:58

 49. #34 der Adler

  Tak for din sobre gennemgang af det monumentale hykleri, der fandt sted før, under og efter Anden Verdenskrig – med statsmagten som den største hykler. Der er mange paralleller at finde til nutidens situation.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. oktober 2021 @ 12:04

 50. Tak for info Henrik Wegmann 15:27, der 17:29. jeg er enig. Historien om den tyske besættelse af DK er forfalsket. Vi deltog ikke i 2. verdenskrig. Ligesom vi heller ikke deltog i 1. verdenskrig.

  Det, der holdt os ude af 1.verdenskrig, var i høj grad Københavns befæstning som statsminister Estrup(Højre) med rettidig omhu fik bygget i perioden 1886-1894 vha de midlertidige bevillinger, som forfatningen dengang muligggjorde uden parlamentarisk godkendelse.

  Under 2.verdenskrig var vi de facto under Tysklands beskyttelse uden at være i krig. Den tyske fredsbesættelse var ‘en samarbejdsaftale’, der skulle beskytte os mod engelske angreb og landgangsforsøg.

  Fredsbesættelse er ikke det samme som krig og ifølge krigsretten kan den foretages – i dette tilfælde af Tyskland – som en beskyttelseforanstaltning mod en fjendes – her Englands – mulighed for angreb mod Tyskland via det fredsbesatte land in casu Danmark. Om engelsk besættelse af Jylland derved blev forhindret kan man kun gætte på?

  I modsætning til under 1. verdenskrig, anså Tyskland ikke, at Danmarks neutralitet var sikret af danske tropper, Københavns befæstning og den øvrige danske befæstning. Det var ikke længere nok til at holde DK neutralt under 2. verdenskrig. Bl.a flyvemaskinerne havde i mellemtiden ændret krigen.

  Da DK blev besat den 9. april 1940 indgik regeringen Stauning derfor i et samarbejde med besættelsesmagten om at bevare freden i DK.
  Kun Dansk Samling var som parti imod dette i folketinget. Kommunisterne i Moskva havde indgået alliance med Nazityskland og den tilsluttede de danske kommunister sig. Det varede som bekendt til Tysklands overraskende angreb på Sovjet den 22. juni 1941.

  Min onkel var sabotør i BOPA, der overvejende var kommunister, men ikke alle var det. 85.000 personer deltog i større eller mindre grad i modstandskampen i Danmark ifølge Frihedsmuseets registreringer. Her er medregnet de mange der ‘kun’ var fordelere af illegale blade osv. Højst 1000 – her iblandt min onkel – var sabotører.

  Kommentar by Amad — 18. oktober 2021 @ 12:13

 51. Henrik Wegmann 15:27
  Du har aldeles ret i dine synspunkter om de danske kommunister, der efter besættelsen har fået en helt ufortjent ros. At historikere og medier har skamrost kommunisterne fortæller bare om deres eget politiske ståsted. Da Danmark blev besat var der ikke så meget som en kommunist der rørte en finger. De nøjedes med at skælde ud. Dem de skældte ud var imidlertid England i almindelighed og Churchill i særdeleshed. Ikke en lyd om Tyskland, nazismen eller Hitler som jo var vennen og samarbejdspartneren. Først da Tyskland i juni 1941 invaderede Sovjet vågnede kommunisterne op.
  Invasionen af Danmark betød intet for de danske kommunister, men invasionen af Sovjet betød alt.

  Kommentar by bjarne Binee — 18. oktober 2021 @ 14:51

 52. Amad 12:13
  Det er vigtigt at erindre, som du gør opmærksom på, at Danmark ikke deltog i 2. verdenskrig., men i stedet var omfattet af en “fredsbesættelse”. Du har helt ret i dine kommentarer om Frihedsmuseet, der altid har haft en totalt inflatorisk opfattelse af hvor mange frihedskæmpere der var i Danmark. De har medregnet dem, der som jeg beskrev 14:48 bare knyttede hænderne dybt i lommen, dem der sang alsang, dem der gik algang og dem der som min far læste illegale blade.
  For et museum der hylder frihedskampen er det jo af største vigtighed at tælle så mange med som muligt.

  Kommentar by bjarne Binee — 18. oktober 2021 @ 15:08

 53. “Vær vitne til at jeg er muslim”.
  Ja – og vi er også vidne til, at Espen Bråthen først begyndte at myrde efter at han blev muslim. Får man mordlyst, når man bliver muslim?
  Espen Bråthen er ikke den eneste, som starter et slagteri, når han bliver muslim – det synes ganske ofte at være tilfældet. Så det er nok bedst at forbyde konvertering til islam, for folkesundhedens skyld.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. oktober 2021 @ 15:23

 54. Interessant at de eneste der begår terror på verdensplan, i deres overtros navn, alle er muslimer…

  Kommentar by LarsB — 18. oktober 2021 @ 20:48

 55. “Person amok med økse og koben i svensk by – tre sårede | BT Udland – http://www.bt.dkhttps://www.bt.dk/udland/person-amok-med-oekse-og-koben-i-svensk-by-tre-saarede

  Kommentar by P — 19. oktober 2021 @ 05:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper