18. oktober 2021

Jylland-Posten holder mikrofonen for 27-årig studerende, der forarges over identitære budskaber…

I JP.dk kan man læse om 27-årige Alexander Louw fra Viborg, der er chokeret over ‘indvandrerkritisk propaganda’i det offentlige rum, og derfor har ‘fjernet tæt på 100 klistermærker’ fra Generation Identitær. Avisen holder gladeligt mikrofonen for ham, og leverer flere billeder taget af ham med budskaber såsom ‘Byg Fort Europa’.

I en tid hvor Socialdemokraterne så småt begynder at forstå nødvendigheden af ‘Fort Europa’, er det mærkeligt at borgerlige Jyllands-Posten angriber fra venstre. God kommentar af Identitær – Metapolitik virker: nu vil alle pludselig forsvare Europas grænser.

“Da presset begyndte at vokse på blandt andet Grækenlands, Kroatiens, Litauens og Polens grænser var Mattias Tesfaye hurtigt ude og indrømme, at Orban havde ret, og der gik ikke længe før han talte om pigtråd til Litauen. Grunden til dette er ikke fordi Tesfaye er en idealist, men som kynisk politiker er han udmærket klar over, at der ikke er andre muligheder nu, end at bygge et Fort Europa, hvis ikke vi skal ende i et nyt 2015. Et alternativ, som blandt andet Generation Identitær har talt varmt for i flere år. …

At politikerne taler om Fort Europa er et vigtigt skridt, men naturligvis ikke nok. Der skal handling til, og lidt pigtråd i Litauen batter bare ikke. Det er ikke med deres gode vilje, at politikerne er begyndt at tale om Fort Europa, og det bliver heller ikke noget de indfører frivilligt. Der skal pres til, og det pres er vi naturligvis med til at lægge. Vi må og skal have et sikkert Europa.

Os på højrefløjen er reelt set de eneste, der kan komme med løsningerne på de udfordringer som Europa står overfor i forhold til masseindvandringen. Derfor vil vi i de kommende år også se, hvordan politikere modvilligt vil tage vores tanker til sig, når deres egen humanisme igen og igen fejler. Således tør vi godt spå om, at også remigration vil være noget, som man i stigende grad vil se politikere tale om. For det eneste alternativ til remigration er at lade andelen af migranter og efterkommere vokse og vokse, med et kollaps af vores samfund til følge.

Som Rasmus Stoklund allerede har vist, så behøver der ikke at gå mange måneder før man skifter mening. Det skal naturligvis bare være opportunt. Derfor fortsætter vi også ihærdigt vores arbejde for at sikre Danmarks og Europas fremtid, ligesom vi fortsætter med at sørge for at emner som Fort Europa, remigration, demografiske forandringer og andet bliver bragt til torvs i den offentlige debat.”

Oploadet Kl. 12:06 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122643/trackback

40 Comments »

 1. Jyllands Pesten har ikke været borgerlig siden de smed Carsten Juste ud og sendte Flemming Rose i eksil.

  Kommentar by Islambert — 18. oktober 2021 @ 12:16

 2. Så blev det oktober igen.

  7. oktober 2021
  12-årig pige forsøgt bortført af udenlandske mænd i rødbrun bil med tonede ruder, der griber fat i pigen i Næstved. Mændene talte gebrokkent engelsk.
  https://sn.dk/Naestved/Politiet-Nye-oplysninger-i-sag-om-overfald-paa-12-aarig-pige/artikel/1478758

  9. oktober 2021
  20-årig kvinde fastholdt og forsøgt gruppevoldtaget på Torvet på Adelgade i Hobro af tre mørke mænd i dunjakker, der beskrives med mørk hudfarve.
  https://www.tv2nord.dk/mariagerfjord/tre-maend-fastholdt-og-afklaedte-kvinde-midt-i-hobro-politiet-efterlyser-vidner

  10. oktober 2021:
  15-årig pige overfaldet på Ejners Sti mellem Lillerød og Blovstrød af 25-30 årig mand, der talte “dansk med accent”.
  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-10-10-15-arig-overfaldet-af-maskemand-pa-sti-i-allerod

  11. oktober 2021:
  Flere børn forfulgt og udsat for forsøg på bortførelse i Brønshøj/Tingbjerg området i en mørkegrå VW-transporter med mørktonede ruder og tre udenlandske mænd i.
  https://www.facebook.com/ina.nrskov

  12. oktober 2021:
  Kvinden var ude og løbe en tur på Hestehavevej ved Kidnakken i Maribo kl. 14.30, da en sorthåret mand sprang frem og forsøgte at overmande hende. Manden beskrives som værende i midt-tyverne og af anden etnisk herkomst end dansk.
  https://ekstrabladet.dk/krimi/politi-soeger-vidner-til-voldtaegtsforsoeg/8913868

  17. oktober 2021:
  Mand af mellemøstlig udseende blotter penis foran 72-årig kvinde på en bænk i Brobækmose.
  https://www.bt.dk/krimi/blotter-anmeldt-i-gentofte-hev-penis-frem-foran-72-aarig-dame

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 18. oktober 2021 @ 12:29

 3. Støt de unge foretagsomme mennesker i Generation Identitaire.
  De laver arbejdet. Vi betaler.

  Kommentar by Bastardo — 18. oktober 2021 @ 13:00

 4. Marchen Neel Gjertsen er chefredaktør og var venstreradikal i sin ungdom.

  Det derfor ikke overraskende at de agere som ‘anstændige’-borgerlige ligesom ‘Woke’-Venstre og Berlingske.

  Det vel kun Uhrskov og Jalving, der giver dem et nationalkonservative islæt med deres blogs engang imellem.

  Kommentar by Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 14:09

 5. Det nå da være et mislykket forsøg på satire fra Kim Møller at han kalder Aarhusudgaven af Politiken/Politiken Vest for den “borgerlige Jyllands-Posten”.
  Som Dennis Corell 14:09 oplyser så har avisen en chefredaktør der tidligere prøvede at gøre politisk karriere i Enhedslisten (var opstillet til kommunalvalget i Odense Kommune 2005). Da hun ikke blev valgt, så valgte hun en anden direkte vej som journalist ved Information, Politiken og Aarhusudgaven af Politiken, der åbenbart kunne lide hvad de så og derfor forfremmede hende flere gange til nu chefredaktør.

  Kommentar by bjarne Binee — 18. oktober 2021 @ 14:33

 6. Tak Identitær. Ja, byg nu Fort Europa. Det er snart for sent.

  Danmarks førende danske demograf, professor P.C. Matthiessen, anbefalede allerede for næsten 30 år siden om at stoppe masseindvandringen af muslimer. Han blev straks svinet til af medierne og indvandrer lobbyen.

  Som han blev her den 8. november 2000 i Information: “Nye ubehagelige baner. Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.« Ekstra Bladet, 25. marts 1995.”
  (Klip fra “Tænketank i selvsving”. Information 8.november 2000)

  Kommentar by Amad — 18. oktober 2021 @ 14:53

 7. “Højrefløjen”? Er GI på “højrefløjen”? Der findes mig bekendt ingen “højrefløj” i Danmark. Der findes en antitese til Venstrefløjen, men Venstrefløjen er bare navnet på en dødsmart gruppeidentitet, så at være antitese til den er ikke lig med at være på “højrefløjen”.

  Det er muligt, der findes borgerlige mennesker i Danmark. Men de har ikke deres egen fløj. De partier, der i dag kalder sig “borgerlige” er føderalistiske. For dem er Danmark ikke vigtigt – EU er vigtigt. Og de ofrer til enhver tid deres land, folk, og kultur for Det Europæiske Projekt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. oktober 2021 @ 15:17

 8. Vil bare gøre opmærksom på at min kommentar tidligere i dag ikke er kommet på, selvom den blev sendt to gange, og den anden gang blev besvaret med at den var en gentaget kommentar.

  Kommentar by MOD BEDRE TIDER? — 18. oktober 2021 @ 15:25

 9. Efter det islamiske terrormord på det engelske parlamentsmedlem, bliver det interessant at iagttage englændernes “backlash” mod islams mordlyst.
  Hvis englænderne ikke tager effektive skridt til at bekæmpe det islamiske erobringsforsøg, ender England ligesom Frankrig – et slattent land med amoralske nervesvækkede bløddyr som regenter.

  England er under belejring af den moderne udgave af vilde vikinger – de vilde jihadister. Som i vikingetiden prøver englænderne først at betale sig fra besættelsen af de plyndringslystne parasitter. Som i vikingetiden med “DaneLaw” enklaven, får England nu “ShariaLaw” enklaver, hvor Sharia loven bestemmer og muzzierne koloniserer. Som vikingetidens England fik en vikingekonge som enehersker, får England nok også snart en jihadist Emir som øverste troldmand.
  Goodbye to UK. Fra dansk side var bekendtskabet med England en absolut ubehagelig oplevelse. England har aldrig villet Danmark noget godt – det viser al historisk erfaring (1801-1807-1815), så vi siger fuckuk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. oktober 2021 @ 15:43

 10. GI opstod af ren nødvendighed, selv om det tog lang tid er det dejligt at se at der er unge mennesker i Danmark der er bedre informerede og mere forudseende end de fleste. GI har ret i at situationen kommer til at vende, spørgsmålet er bare om det er for sent eller ej?

  @ Morten – – – — 18. oktober 2021 @ 15:17

  Ikke helt enig med dig i at der ikke er et borgerligt parti her i Danmark. Hvad med Nye Borgelige, de går da ind for at forlade EU? Det og deres modstand mod indvandringen er den primære grund til at Jeg stemmer på dem.

  Men, eller har du ret. Hele toppen af Danmark er så venstresnoet at man nærmest bliver rundtosset.

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 16:03

 11. Kommentar by Morten – – – — 18. oktober 2021 @ 15:17

  Fuldstændig enig!! Godt skrevet!

  Kommentar by Black Watch — 18. oktober 2021 @ 16:14

 12. Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 16:03

  Nye Borgerlige tror alle og enhver kan blive danskere. De har ikke en politik der vil sørge for at etniske-Danskere forbliver majoriteten i Danernes land Danmark.

  Hvis du mener at det danske folkefærd har en bestemt genetik, så kalder de dig racist.

  Kommentar by Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 16:24

 13. AMAD kl. 14.53: Ja, det er ved at være forsent. Det er ihvertfald i sidste øjeblik at få genoprettet grænserne. Men da 70-80% af europæerne og danskerne ikke forstår hvad der foregår, og på valgdagen har glemt næsten alt om hvordan partierne og medierne har snydt dem i tidens løb, kan det sagtens tænkes at politikerne bare fortsætter med at snyde. Mange danskere har f.eks. glemt alt om rædslerne i kommunistiske og muslimske lande, og stemmer derfor på R, EL, SF og V mv.

  Merkels politik var tåbelig, men fortsætter alligevel, selvom hendes parti gik tilbage ved valget.

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 17:02

 14. Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 16:24 skrev:

  “Nye Borgerlige tror alle og enhver kan blive danskere. De har ikke en politik der vil sørge for at etniske-Danskere forbliver majoriteten i Danernes land Danmark.”

  Præcis! Pernille Vermund sagde i et interview, at de fremmede kan “blive danskere”, hvis bare de har rette “værdier” og “sindelag”. Denne tankegang muliggør selvfølgelig at vi (etniske danskere) bliver udskiftet med fremmede folk i vore eget hjemland.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. oktober 2021 @ 17:16

 15. Man er KUN dansk når man er opvokset med mindst én dansk forælder, i et hjem hvor dansk sprog og kultur var dominerende eller jævnbyrdig.

  Den ikke-danske forælder kan blive fordansket af sine børn og sin danske ægtefælle.

  Kommentar by Træt — 18. oktober 2021 @ 17:35

 16. ‘fjernet tæt på 100 klistermærker’

  Uha, det viser, hvor farlige og hvor mange “højreekstremister” der er. Men så er han fri for at kede sig.

  Dejligt at høre, i alt fald een Rødgardist har fået lidt livsindhold

  Kommentar by tavsen — 18. oktober 2021 @ 17:40

 17. Kommentar by Peter Nielsen — 18. oktober 2021 @ 17:16

  Hvis man var fræk, så kunne man kalde det folkemords-retorik. Man tilsidesætter fuldstændig det danske folkefærd og det etnisk-homogene fundament som hele vores kultur og værdigrundlag beror på.

  Det fuldstændig absurd at forestille sig at ikke etniske-danskere kan videreføre dette på samme facon.

  Kommentar by Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 17:53

 18. Kommentar by Træt — 18. oktober 2021 @ 17:35

  Måske skal vi lave en undtagelse her. De danske kvinder der konvertere til Islam, forkaster fuldstændig deres danske værdie-sæt og kultur. Deres børn bliver nok ikke særligt danske.

  Kommentar by Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 18:10

 19. You give a poor fish to a man …
  https://www.bitchute.com/video/fTP8ESGdokrm/

  Kommentar by Thomas M. — 18. oktober 2021 @ 18:36

 20. Hvis en dansk kvinde bliver gift med en muslim, er det næsten 100% sikkert at hun og børnene bliver muslimiseret. Men sofadanskerne, vatnisserne, feministerne, feltmadrasserne og de feminiserede mænd synes at det er helt ok. Da NB er temmelig blødt i kanterne, og heller ikke alene kan ændre kursen væsentligt, er det svært at tro på at Titanic-danskerne undgår druknedøden.

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 18:37

 21. @ Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 16:24

  Genetik, som sådan, interesserer mig ikke. Hvis folk kommer til Danmark med ordenlige intentioner så er jeg generelt set ligeglad om de er Englændere eller Hollændere, så længe de passer deres arbejde og holder kæft om deres religiøse overbevisninger. Det gælder selvfølgelig ALLE der vil være i Danmark, også muslimer.

  De skal IKKE under ingen omstændigheder ligge Danskerne til last og hvis de kommer som flygtninge skal de hjem når det er muligt. Om det er muligt er noget Danskerne bestemmer. Har de giftet sig og fået børn med en Dansker står det dem, børnene og ægtefælden, frit for at følge med til flygtningens hjemland.

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 19:24

 22. Konsekvensanalyse og fremskrivninger baseret på hidtidig udvikling er nyttige værktøjer for de nysgerrigt fremadskuende.
  Vi har i Danmark en flere tusind år gammel kultur, som roligt og stabilt har udviklet sig sit nuværende høje civiliserede stade.

  Til Danmark har ‘man’ tilladt sig, uden konsekvensanalyse eller forsøg på demografisk fremskrivning, at importere folk i ukontrollerede mængder med primitiv stenalderkultur og holdninger direkte modsat dansk folkekultur. Under dække af flygtninge- eller migrantstatus.
  Fortsætter man denne kurs uændret, vil der med 100%’s sikkerhed ske en total udslettelse af den danske civilisation efterfulgt af en fuldstændig overgang til en dødedans mellem voldspsykopater af islamisk observans, hvorunder borte tager det danske folk.
  Én ting er sikker – Danmark er kommet så langt ud i den islamiske sump, at religions- eller borgerkrig er ganske forudseelig indenfor en årrække, perioden bestemt af magthavernes manglende kampvilje mod islams dræbende invasion.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. oktober 2021 @ 19:28

 23. @ Gustav Jensen — 18. oktober 2021 @ 19:28

  Det er klart at der forestår et oprydningsarbejde efter de sidste 30 – 40 tåbeligheder men det kan klares med lidt moderne lovgivning helt i tråd med den der gav lov til tåbelighederne.

  Hvad der er vedtaget med et “folketingsmandat” kan fratages med et folketingsmandat eller et folketingsvalg. Det eneste Vi mangler er selve valget hvor Danskerne får lov til at sige deres mening om flygtninge/indvandre situationen.

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 19:40

 24. Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 19:24

  Der må vel være grænser. Vi skal da ikke avles ud i eget land.

  Kommentar by Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 19:52

 25. GUSTAV, 19.28: Ja, udskiftningen og folkemordet er i gang. Det spændende er om de sløve og fatsvage danskere når at vågne op? Og om de kan få sig et parti eller to der ikke snyder dem lige så groft som DF, V og K mv. DF kunne man ikke stole på. Går det mon bedre med NB som kommer til at stå overfor fjendtlige journalister og mindst 150 modstandere i folkemordstinget….?

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 20:17

 26. Danskerne skal IKKE vente sig nogen form for barmhjertighed hvis samfundet og retsordenen bryder sammen. I anden verdenskrig, den største menneskeskabte katastrofe nogensinde i historien, var det ufattelige former for ondskab, sadisme, grusomhed og blodtørst der ramte millioner af fredelige og sagesløse civile.

  Den ene by efter den anden sank ned i ubeskrivelige lidelser, og i enorme landområder sultede og frøs mennesker ihjel, eller de blev pint og mishandlet til døde. Massemord foregik både med bajonetter, giftgas, galger, injektioner, maskingeværer, granater, landminer, søminer, torpedoer og bomber.

  I Leningrad døde en halv million borgere da tyskerne omringede byen, bombarderede den med artilleri-granater og afskar den fra fødevareforsyninger. Da et stort skib blev torpederet, druknede mellem 7000 og 10.000 mennesker der var under evakuering. I en tysk dødslejr blev børn brugt til grusomme eksperimenter af en nazi-læge Dr. Mengele.

  Læs selv om hvad der kan ske når demokrati og civilisation udskiftes med tyranni og barbari.

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 21:03

 27. 21 Santor ) Genetik – blodsbånd- er alt. Derfor støtter vi årligt danskerne i det tysk besatte sydslesvig ( Sønderjylland) med c 600 mill kr.- Dit indlæg er skrevet af en NYHIPO.- I 1970 havde Pakistan 60 mill indb. Idag – 2021- 225 mill. Og 10 mill vil gerne opfylde dine kriterier i Dk.

  Kommentar by dansker — 18. oktober 2021 @ 21:10

 28. Santor — 18. oktober 2021 @ 19:24 skrev:
  “Genetik, som sådan, interesserer mig ikke.”

  Denne tankegang er en væsentlig del af problemet, da den tillader og muliggør at vi (etniske danskere) bliver udskiftet med fremmede folk i vores eget hjemland.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. oktober 2021 @ 21:18

 29. 26 BENT A) Du glemte dit eget folk.- Siden 1970 har over 1 mill danske kvinder hjerteskærende grædende været hjernevasket til at lade deres døtre og sønner aflive ved abort. Så resurserne kan benyttes til befolkningsudskiftningen.- Importstøtte til indvandring fra alverdens andre folkeslag.

  Kommentar by dansker — 18. oktober 2021 @ 21:18

 30. @ Peter Nielsen — 18. oktober 2021 @ 21:18

  Ha Ha, prøv at få testet dine egne gener og bliv overrasket, eller forskrækket hvis du vil ;)

  Selv mener Jeg at Jeg er så Dansk som man kan blive men Jeg VED at Spanske, Irske og sikkert et godt mix af resten. Det ændre ikke på min stolthed over at være Dansker.

  Jeg har fundet min stamme og det ændre mine gener ikke på.

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 21:59

 31. Kommentar by Dennis Corell — 18. oktober 2021 @ 18:10

  Hvis den danske feltmadras får børn med en muslim vil dansk kultur ikke være jævnbyrdig med den muslimske, og børnene derved ikke være danske.

  Min definition er næsten skudsikker.

  Et mudderblod, der som voksen vælger det muslimske, vil ikke længere være dansker.

  Kommentar by Træt — 18. oktober 2021 @ 22:10

 32. Santor — 18. oktober 2021 @ 21:59:

  Som “dansker” skriver i nr. 27: “Genetik – blodsbånd- er alt.”

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. oktober 2021 @ 23:59

 33. Er det ulovligt at sige/tænke at man vil skide Alexander Louw og hans lorte familie i munden?

  Kommentar by piphans — 19. oktober 2021 @ 00:28

 34. > Træt
  “min definition er næsten skudsikker”
  Hvad med en gøgeunge,som der vælger Kina,Afrika,Australien eller sågar Italien og Spanien?

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2021 @ 00:29

 35. PIPHANS, det er det vel ikke, men det er ikke en smart måde at udtrykke sig på. Du plejer at være mere elegant og fornuftig.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 01:42

 36. Man skal som amerikaner,eller offer for perpetual war også se på de lyse sider i tilværelsen. Colin Powell er død.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2021 @ 01:54

 37. BENT A — 18. oktober 2021 @ 21:03.
  Jep – under den kolde krig var England parat til at brintbombe de danske bælter og sunde for at holde den sovjetiske flåde inde i Østersøen.
  Hov – der røg lige 5 millioner danskere og svenskere, for at udsætte Englands atomudslettelse i ca. 1 dag.
  Hvad er livet – et pust i sivet – hvad er døden – et tryk på atomknapperne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. oktober 2021 @ 08:39

 38. Det drejer sig om at ødelægge religionen Islam. Så vil de værste problemer blive løst.

  Kommentar by Michael Unna — 19. oktober 2021 @ 10:14

 39. Dansker nr. 29, 21.18: Ja, du har ret i at det er sørgeligt så blodtørstige kommunisterne og kvindesagskvinderne er. Og en million dræbte sønner og døtre, og den fortsatte aflivning af “ubekvemme” børn er blevet et led i folkeudskiftningen. Vi danskeres liv og rettigheder regnes for intet af marxisterne/rødfascisterne.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 16:10

 40. I JP.dk kan man læse om 27-årige Alexander Louw fra Viborg, der er chokeret over ‘indvandrerkritisk propaganda’i det offentlige rum, og derfor har ‘fjernet tæt på 100 klistermærker’ fra Generation Identitær.

  Det er ikke ligefrem tilladt at sætte sådanne klistermærker op i det offentlige rum på f.eks. lygtepæle, men man kan muligvis opnå polititilladelse i særlige tilfælde.

  Men gør man det alligevel uden tilladelse, så er det bedst at sætte dem oven på klistermærker fra organisationer som Antifascistisk Aktion eller Antiracistisk Netværk. For når såkaldte “antiracister” er ude for at fjerne klistermærker, så river de dermed også deres egne ned!

  Kommentar by T. H. — 20. oktober 2021 @ 00:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper