18. oktober 2021

Om Krab-Johansen, chef for Berlingske Media: ‘I sine unge år har han blandet sig lidt i BZ-bevægelsen’

Det vakte bestyrtelse i journalistiske kredse, da koncern-chef for Berlingke Media Anders Krab-Johansen høfligt påpegede, at dansk journalistik havde et problem med den politiske mangfoldighed.

Jeg kender ikke Anders Krab-Johansen, men han har haft en stor karriere hos Ritzau, P1, Politiken, TV2, har stået i spidsen for spidsborgerlige Børsen, og er i skrivende stund chef for Berlingske Media (Berlingske, Weekendavisen, B.T. og Euroinvestor). Bemærk det fremhævede i portrættet herunder. Selv i epicenteret for den borgerlige presse, sidder en mand med en fortid i det venstreradikale miljø.

“Spol tiden tilbage. I 1995 sidder 28-årige Anders Krab-Johansen med ’sit lange hår, sin krøllede skjorte og sine gummisko’ på chefredaktør Leif Beck Fallesens kontor på Børsen.

Præstesønnen fra Kerteminde har en mastergrad i journalistik fra Columbia University og en kandidatgrad i statskundskab. I sine unge år har han blandet sig lidt i BZ-bevægelsen. Og så har han været radiovært på ungdomsprogrammet ‘P4 i P1’, hvor også forfatteren Helle Helle og radiochefen Mikael Bertelsen var bag mikrofonen. Erhvervslivet har han ingen erfaring med. Nul.” (Jyllands-Posten, 28. december 2016)

Oploadet Kl. 12:40 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122646/trackback

23 Comments »

 1. Man har jo heldigvis lov at blive klogere. – Om det gælder omtalte, ved jeg ikke.

  Kommentar by Bastardo — 18. oktober 2021 @ 12:57

 2. Erklærede nationalister begår karrierremæssigt selvmord.

  Venstreradikale volds- og hærværksforbrydere kan blive til hvad som helst.

  Kommentar by Træt — 18. oktober 2021 @ 13:23

 3. Selv en borgerlig politisk kapacitet som Lars Hedegaard har en fortid i det røde kabinet, så vi må vel forsøge at tilgive Krab-Johansens ungdommelige udskejelser? – Mister Johansen har nu, under indtryk af den magtfulde position han indtager, en enestående mulighed for at sætte handling bag ordene! – Kom nu op i omdrejninger Johansen! Det kan kun gå for langsomt!

  Melodi:

  Dit hjerte er i fare, Johansen!
  Det er det jo hver gang, det blir maj,
  Når fuglene sig parrer, Johansen,
  så er der osse bud efter dig,
  I dit unge hjerte svulmer kraften,
  der er erotik i luften, hvor du så går hen,
  Johansen, det er lis’dan i aften,
  Med andre ord: Nu er du på’n igen.

  Kommentar by T. Flodur — 18. oktober 2021 @ 13:27

 4. @T. Flodur — 18. oktober 2021 @ 13:27

  Har Hedegård virkelig taget afstand til sin trotskistiske baggrund?

  Mig bekendt befinder han sig kun på højrefløjen, fordi venstrefløjen ikke vil vide sig af ham, hvordan han står på andre fronter end kampen mod islam, er ret uklart.

  Kommentar by Allan — 18. oktober 2021 @ 14:11

 5. Samtidig med at medierne og den øvrige venstrefløj, om muligt, bliver dummere og dummere, så er da heldigvis enkelte der bevæger sig den modsatte vej f.eks Ralf Pittelkow og Karen Jespersen.

  Kommentar by bjarne Binee — 18. oktober 2021 @ 14:18

 6. Det var jo længe højeste mode blandt “borgerlige” arbejdsgivere at ansætte “langhårede”. Det er det ikke mere, for nu er det følgelogisk de “langhårede”, der ansætter. Og blandt dem er det sjovt nok også på mode at ansætte “langhårede”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. oktober 2021 @ 15:03

 7. Jeg skulle scrolle temmelig langt ned på journalisten.dk for at finde ud af at DJMX betyder cansk medie og journalist højskole. Og sådan er der så meget,blandt andet at Københavns Politi søger en kommunikationschef og Dansk Folkeparti søger en SoMe specialist. SoMe manager søges af 3F Fagligt Fælles Forbund og hvis du er til det skadedyrsbefængte Odense,kan du få et barselsvikariat som presserådgiver for kommunens borgmester. Jo jo der er rigeligt med arbejde i skattefinancierede foretagender,som producerer nul og en skid.

  Kommentar by Nielsen — 18. oktober 2021 @ 15:12

 8. Journalister! De bor da alle sammen i Absalonsgade på Vesterbro! Her har de så deres lille ekkokammer, hvor den ene journalist interviewer den anden, under påskud af at den anden er ekspert, i næste uge bytter de så roller og på den må bekræftiget de hinanden i, at deres verdensopfattelse er den rigtige, men måske en eller anden burde fortælle dem, at der findes en verden uden for Absalonsgade, ja uden for Vesterbro, endda hensiddes Valbybakke, faktisk både på den anden side af broen – altså Storebæltsbroen
  og selvom det virker fjernt og uvirkeligt, så også på den anden side af Lillebæltsbroen.
  Her lever folk af at lave andet end at skubbe papirer frem og tilbage over skrivebordene, her producerer man faktisk ting, man kan gå hen og røre ved! Og ting folk spiser. Jo en journalist skulle måske bevæge sig ud af sit ekkokammer. Der er faktisk nogle mennesker, der mener noget andet end dem inde i kammeret! Og så kan de måske oven i købet gå lidt frisk luft!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. oktober 2021 @ 15:17

 9. Ja, de røde svin har møvet sig ind på alle topposter og Danskerne lider under det. Det er trods alt godt at se at der er en smule integritet tilbage hos de røde svin.

  Nu mangler Vi bare at få lov til at stemme om indvandringen og hvad der skal ske med “de uheldige elementer” deraf. Mod de røde svin tør det?

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 16:18

 10. Kommentar by Santor — 18. oktober 2021 @ 16:18

  Nej…De røde vil i stedet kriminalisere dig, hvis du kræver en sådan ret til på demokratisk vis, at stemme omkring den muslimske indvandring…det er jo det der er tale om…ikke anden indvandring!

  Det vil blive gjort til hadtale osv…de skal nok finde en grund til at undgå dette…100% hjulpet af de fleste medier!

  De såkaldte borgerlige vil heller ikke turde røre ved det her…NB vil som eneste råbe op…men igen fuldstændigt blive ignoreret af medierne!

  Slaget er tabt!

  Kommentar by Black Watch — 18. oktober 2021 @ 16:25

 11. Der er ingen af de store medier, som er seriøst imod masseindvandring, LGBTQ, feminisme, multikultur … på den måde afspejler de meget godt Folketinget …

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. oktober 2021 @ 17:24

 12. Seneste fra lortelandet Sverige:

  Dømt for dobbeltdrab: Bandeleder kræver at blive i Danmark
  Svensk-somalisk bandeleder har opsagt sit svenske statsborgerskab, fordi han frygter at blive udvist til Sverige

  23-årige Mohamed Abdighani Ali vil hellere til Somalia end Sverige

  Men den 23-årige formodede bandeleder fra Dødspatruljen vil ikke udvises til Sverige. Det skriver Expressen, der citerer en ny dom fra Forvaltningsretten.
  Ifølge avisen kræver Mohamed Abdighani Ali at blive i Danmark, og efterfølgende vil han deporteres til Somalia.

  Bandelederen har selv udtalt, at ‘det er forbundet med en overhængende fare’, og at der er ‘en trussel mod ham i Sverige’. Derfor har han nu opsagt sit svenske statsborgerskab.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/doemt-for-dobbeltdrab-bandeleder-kraever-at-blive-i-danmark/8914740?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. oktober 2021 @ 17:44

 13. Enhedsliste-journalisterne på “borgerlige” Berlingske vælger igen igen at se verden fra vestre side:

  Museumsinspektør retter hårde beskyldninger mod forskere: »Arrogant attitude« og »præget af »white innocence«

  https://www.berlingske.dk/kultur/museumsinspektoer-retter-haarde-beskyldninger-mod-forskere-arrogant

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. oktober 2021 @ 18:18

 14. *Jørgen Nielsen 17:44
  Det vil sige, at nu er Sverige et farligere land end Somalia!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. oktober 2021 @ 18:31

 15. FEMINISTERNE OPTRAPPER KAMPEN mod mændene. Nu kræver rødstrømperne i enhedslisten og det radikale parti at der indføres kvoter og positiv særbehandling af kvinder når job skal besættes. Det vil betyde negativ særbehandling af mændene. Kravet om negativ særbehandling af mænd bakkes op af Sydbanks kvindelige direktør.

  I forvejen har metoo-feministerne stor succés med deres DR hetzkampagne mod mændene, der til nu har fået mistænkeliggjort, tilsvinet og fyret 50-100 mandlige chefer, hvorefter rødstrømper har overtaget posterne.

  Metoden med bagtalelse og beskyldninger virkede i Sverige, så hvorfor ikke her?

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 19:02

 16. Måske rigtige mænd burde boycotte Sydbank? Der åbenbart har en rødstrømpe som chef.

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 19:07

 17. PS: Nu særdeles alarmerende oplysninger på netvideo under titlen “Rovmordere er en eufemisme for Fauchi og hans medsammensvorne”….

  Kommentar by BENT A — 18. oktober 2021 @ 19:25

 18. “Danmark forlænger den midlertidige grænsekontrol til maj 2022.

  Som årsag til at forlænge grænsekontrollen henviser regeringen til truslen fra militante islamister og organiseret kriminalitet.”

  Altså ingen trusler fra enhjørninge, “voldelige højreorienterede” eller andre fantasifostre…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. oktober 2021 @ 20:07

 19. Skal den ,positive” skal da også gælde til fordel for mænd og ligestilling når det gælder ansættelse inden for statslige og kommunale arbejdspladser.

  Tænk feks. Gymnasier, domstole, dommere, præster, pædagoger, biskopper, samt skattevæsenet. Alle de steder synes at ansætte og forfremme betydeligt flere kvinder end mænd.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. oktober 2021 @ 22:10

 20. OPPENHEIMER FAN har fat i noget. Nej, feminister arbejder kun for retfærdighed, kvoter og positiv særbehandling til dem selv. Den negative særbehandling af mænd vil rødstrømperne have skal gælde på alle områder. Feminister er kommunister forklædt som kvindesagskvinder og humanister. De er fjender af både mænd, familier, forældre, børn, folket og folkehjemmet/nationen. Fjender af både demokrati, sandhed, frihed og retfærdighed.

  Kommunisterne har ødelagt tilværelsen for tilsammen over 200 millioner mennesker, i Rusland, Kina, Cambodia, Venezuela, Sverige osv. Kun islamisterne kan konkurrere med dem når det drejer sig om antallet af ofre.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 01:38

 21. Oppenheimer fan havde fat i noget længe før du tog deltagelse i debatten på denne blog som kommentator.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2021 @ 01:42

 22. Medierne ødelægger fremtiden for sig selv. Efterhånden som det går op for folk at journaliststanden har en voldsom slagside til venstre, vil medierne blive mere og mere utroværdige i brugernes øjne. Allerede idag er der stor folkelig skepsis i forhold til de store medier.

  Når 25 % at journalisteleverne stemmer på Enhedslisten, hvordan mon det så forholder sig med DR’s og TV2’s medarbejdere? Disse statsejede mastodonter håndplukker nok deres folk blandt de 25 %. Der burde foretages en undersøgelse af det politiske tilhørsforhold for disse mediers medarbejdere.

  Der er nok en grund til at de statsdrevne mediers brugere flygter fra kanalerne.

  Kommentar by JC — 19. oktober 2021 @ 18:23

 23. Berlingske har også ansat en kulsort negerkone som “kulturkritiker”, for at være woke med de woke…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2021 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper