19. februar 2010

Sheik Khalid Yasin skal gøre Nørrebro-kriminelle til gode muslimer

Medierne kan i dag fortælle, at Sheikh Khalid Yasin i aften holder møde i Korsgadehallen på Nørrebro. Ifølge arrangøren skal han fortælle om “det islamiske alternativ til krimnalitet… som både muslimer og ikke-muslimer oplever i samfundet”. Der er selvfølgelig offentlig støtte ind over, på den ene eller anden måde. Her citeret fra dagens BT.

“Mødet med Khalid Yasin, hvor ca. 200 unge muslimer allerede har tilmeldt sig, er arrangeret af Viden Om Islam (VIOMIS), der oplyser unge muslimer om islam på gadeplan.

En af frontfigurerne i VIOMIS er Khalid Alsubeihi, der samtidig er formand for forening Nørrebronx, der arrangerer ungdomsklub og sportsaktiviteter for unge på Nørrebro. Nørrebronx får i år 1,2 mio. kr. i offentlig støtte fra Københavns Kommune, og Nørrebronx holder til i Rantzausgade 23D – samme adresse som VIOMIS.

På Korsgadehallens hjemmeside og i den invitation, Khalid Alsubeihi har sendt ud om aftenens arrangement, står Nørrebronx og VIOMIS som fælles afsendere og arrangører af mødet med Khalid Yasin. Og Korsgadehallen oplyser, at aftenens arrangement er booket af Nørrebronx.

Khalid Alsubehi forsikrer over for Berlingske Tidende, at Nørrebronx penge ikke går til arrangementet i aften…”

Mere om Sheikh Khalid Yasin på Discover the Networks. Han går ind for sharia-stat, påstår USA stod bag 9-11, hævder AIDS spredes i Afrika via FN og kristne missionærer, mener homoseksuelle skal dø, ligesom han ikke mener muslimer bør have ikke-muslimske venner.

De mange uhyrlige synspunkter, inkluderer selvfølgelig også sympati for islamiske terrorister, her specifikt Bali-bomberne i 2002, der kostede tre danske diskoteksgængere livet: 19-årige Lise Tanghus Knudsen fra Skibby, 21-årige Lærke Cæcilie Bødker fra Esbjerg og 22-årige Anette Overgaard Jensen fra Holstebro. Håber deres forældre holder ferie i udlandet.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/12265/trackback

52 Comments »

 1. […] En af frontfigurerne i VIOMIS er Khalid Alsubeihi, der samtidig er formand for foreningen Nørrebronx, der arrangerer ungdomsklub og sportsaktiviteter for unge på Nørrebro. Nørrebronx får i år 1,2 mio. kr. i offentlig støtte fra Københavns Kommune, og Nørrebronx holder til i Rantzausgade 23D – samme adresse som VIOMIS. På Korsgadehallens hjemmeside og i den invitation, Khalid Alsubeihi har sendt ud om aftenens arrangement, står Nørrebronx og VIOMIS som fælles afsendere og arrangører af mødet med Khalid Yasin. Og Korsgadehallen oplyser, at aftenens arrangement er booket af Nørrebronx. : Khalid Alsubehi forsikrer over for Berlingske Tidende, at Nørrebronx penge ikke går til arrangementet i aften, men han erkender og beklager, at han har blandet sine kasketter sammen i invitationen til imam-mødet. Han mener, bøsser skal dø og kvinder tæskes. Uriasposten: Sheik Khalid Yasin skal gøre Nørrebro-kriminelle til gode muslimer. […]

  Pingback by Dødsstraffen genindført på Nørrebro « Snaphanen — 19. februar 2010 @ 12:34

 2. manden er en loonie af kosmiske dimensioner og så er
  han,som alle de andre,gal…

  Kommentar by ivan johansen — 19. februar 2010 @ 13:01

 3. Medierne er ude af stand til at forholde sig til når 1 offergruppe krænker en anden, og derfor ignorerer de de blot af hensyn til førstnævnte.

  Skal man komme til skade idag, bør man sgu vælge sine bødler med omhu.

  Kommentar by DaLi — 19. februar 2010 @ 13:07

 4. http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2007/10/16/175416.htm
  Taqwacore er navnet på en muslimsk punkbevægelse, der har set dagens lys i USA. De muslimske punkere uddeler hug til højre og venstre – ingen slipper fri og intet er helligt: Samfundet, religionen og forældrene får en omgang. Det minder om et regulært ungdomsoprør blandt de unge muslimske amerikanere, og et lignende ungdomsoprør på vej herhjemme.

  68’erne har en ide om, at “de unge” har tænkt sig at reformere islam i Iran og andre steder, på samme måde “de unge” reformerede universitetet i 68.

  I hiphop punkmusikken rappes der “hvad er det egentlig I vil opnå med den måde, I hader os på?”

  http://www.uriasposten.net/?p=5076#comments
  Igår bragte Orientering på P1 et 26 minutter langt indslag om oprørske unge muslimer, og havde i den forbindelse interviews med Ali Kazim og Zaki. To rappere der begge flirter med det anti-demokratiske. Indslaget omfattede blandt andet et nummer af punkgruppen Vote Hezbollah. Århus Stifstidende supplerer fint idag ved på forsiden at betegne rapperen Marwan som “folkelig”.

  Kommentar by Anonym — 19. februar 2010 @ 13:19

 5. Plakaten er lige 1 til 1 fra Black Muslims propaganda.

  Shariaen er en del af pakken, det siger de alle sammen; men DDR og de andre høveder vil ikke høre, se eller tale. Hvis man er “fucking polak”, så får man sparket; hvis man – wallah – er en god muslim og elsker hele pakkken og hader alle afvigerne, så bliver man knuselsket af mainstream medierne.

  Sic transit gloria mundi.

  Kommentar by bl — 19. februar 2010 @ 13:33

 6. Den danske stat lader alt rejse ind. Den fejler hver gang den får anledningen.

  Hvad laver politiet og statsanklageren der har ansvaret for hvem der kommer ind i landet?
  Incitament til politisk/religiøst mord og terrorsympati? Har de overhoved en liste over personer der ikke må rejse ind i landet?

  Men ok, er man tunesisk attentatmand får man lov til at blive på evig forsørgelse, så bare fordi at en tosset taberhund med sharia og massemord på hjernen vil stene homo’er og forskellige andre mennesker, herregud, hvilket frisind, lad ham komme ind i landet og sprede budskabet.

  Når den smukke tid kommer hvor muhamedanerne bliver stærke nok og kan domiære det offentlige rum ved først at gå efter kvinder, bøsser, jøder, etc for at fremtvinge indrømmelser i dansk lovgivning, vil der der være tavshed fra medierne og politikerne.

  Islam trumper alle offergrupper.

  Kommentar by DanskeriTN — 19. februar 2010 @ 14:29

 7. Forslag til ny forening : Viden Om Muslimsk Inspiration til Terrorisme : “VOMIT”

  Kommentar by Pe H — 19. februar 2010 @ 14:31

 8. Københavns kommune er en bundløs kloak. Det er en fornærmelse mod borgerne, at sådan noget får støtte.

  Og dog, de har jo selv valgt fjolserne på rådhuset…

  Kommentar by Jern-Henrik — 19. februar 2010 @ 14:32

 9. Københavnerne har ikke bare fortjent deres kulturberigelse. De har valgt den, gang på gang.
  Når det op for dem at de er ofre for egen dumhed, så er der for sent.

  Kommentar by DanskeriTN — 19. februar 2010 @ 15:26

 10. Det er jo lidt svært for borgerne at finde ud af det, når en mand som ham her helt ignoreres eller kun beskrives i få medier som BT.

  Tænk på, hvis en radikal kristen White Power præst fra Texas skulle tale for unge på Amager for de ikke skulle gå ind i Hells Angels.

  Tavsheden er , BT til trods, larmende.

  “En af frontfigurerne i VIOMIS er Khalid Alsubeihi, der samtidig er formand for forening Nørrebronx, der arrangerer ungdomsklub og sportsaktiviteter for unge på Nørrebro. Nørrebronx får i år 1,2 mio. kr. i offentlig støtte fra Københavns Kommune, og Nørrebronx holder til i Rantzausgade 23D – samme adresse som VIOMIS.

  På Korsgadehallens hjemmeside og i den invitation, Khalid Alsubeihi har sendt ud om aftenens arrangement, står Nørrebronx og VIOMIS som fælles afsendere og arrangører af mødet med Khalid Yasin. Og Korsgadehallen oplyser, at aftenens arrangement er booket af Nørrebronx. :

  Khalid Alsubehi forsikrer over for Berlingske Tidende, at Nørrebronx penge ikke går til arrangementet i aften, men han erkender og beklager, at han har blandet sine kasketter sammen i invitationen til imam-mødet.”

  – og selv BT fejler. Man nedlader sig ikke engang til at spørge hverken man eller kommunen om, hvordan kommunen kan bruge skattepenge på et projekt kørt af så radikal en person.

  Man lader sig spise af med hans forklaringer om personsammenfald. Personsammenfald ??? DET ER JO DEN SAMME MAND!

  Hvorfor spørges han ikke, hvad hans holdning er til prædikanten ?

  Total-svigtende journalistik.

  Kommentar by DaLi — 19. februar 2010 @ 16:10

 11. Må jeg være her, DanskeriTN! Jeg er københavner, og stemmer bestemt ikke på indvandrerlobbyen! Det kan jeg love dig for!

  Kommentar by Anna Lyttiger — 19. februar 2010 @ 16:16

 12. 68′erne har en ide om, at “de unge” har tænkt sig at reformere islam i Iran og andre steder, på samme måde “de unge” reformerede universitetet i 68.

  Og som de reformerede en kreativ og frittænkende ungdomsbevægelse til vold og konfrontation…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 19. februar 2010 @ 16:52

 13. Kære Anna Lyttiger,
  Det må du da. Og jeg ligeså for jeg er også Københavner, men heldigvis i eksil!

  Kommentar by DanskeriTN — 19. februar 2010 @ 16:57

 14. LOL…. dumme dänen.

  Kommentar by Tolder — 19. februar 2010 @ 17:13

 15. Jeg regner med at se jer alle bakke op om Frit Irans talsperson Jahle Tavakoli (medlem af BR for Enhedslisten)

  http://kbh.enhedslisten.dk/Enhedslistepolitiker-tager-afstand

  Kommentar by Hugo Chavez II — 19. februar 2010 @ 17:36

 16. Politikere bliver nødt til at tage stilling til det der står i koranen om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker.

  Kommentar by Liva — 19. februar 2010 @ 17:55

 17. det gør de ikke liva-da vi har trosfrihed tager de ikke stilling til noget som helst

  Kommentar by dommedag — 19. februar 2010 @ 18:06

 18. ->15 Hugo Chavez

  ‘Hugo’, jeg tror du er en fascistisk infiltrator, for jeg har lært af din partikammmmerat Bjarne Thyregod at på venstrefløjen iklæder man sig ikke burka når man debatterer, men man skriver under eget navn. Jeg synes du skulle tage en snak med Bjarne om dette. Bjarne siger at han går ind for demokrati og ikkevold, så han vil bestemt ikke bryde sig om at hans ‘parti’ bliver sat i bås med en brutal bandit som Hugo Chavez. Kan du så se at få kontaktet Bjarne, Hugo!

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. februar 2010 @ 18:21

 19. Viden om islam – hvilket smukt formål. Denne iman er god til at give os den viden. Jeg har allerede lært meget. Viden om islam bør støttes endnu mere af Københavns Kommune!

  Sarkasme slut.

  Kommentar by Niels P. — 19. februar 2010 @ 19:20

 20. Her overhaler virkeligheden fantasien:

  http://www.berlingske.dk/nyheder/politi-maatte-redde-politiker-fra-imammoede

  Enhedslisten, som jo ellers går ret så meget ind for multikulti.

  Kom så, Bjarne Thyregod, Allan Mavepuster, shansen og de øvrige fænomener fra det dybeste mørke. Kommentarer, please…

  Kommentar by hp — 19. februar 2010 @ 22:16

 21. Vi andre ved jo godt, at minareter er farlige, men måske ikke lige på denne måde: http://www.berlingske.dk/verden/mindst-11-draebt-under-minaret-i-marokko

  Kommentar by hp — 19. februar 2010 @ 22:19

 22. Og hvordan er det så lige, at der – med apologeternes sprogbrug – blot er nogle få ekstremister blandt muslimerne.

  Her var så ca. 400: http://www.berlingske.dk/danmark/omstridt-imam-paa-hjemmebane

  Kommentar by hp — 19. februar 2010 @ 22:22

 23. Den gode imam var gæst hos TV2 News i eftermiddags. Han virkede velformuleret og karismatisk. Til forskel fra de fleste andre muslimer var han relativ ligefrem: Han kaldte homoseksuelle “perverse” og talte om, at samværet mellem to af samme køn var en “kriminel handling”. I øvrigt var det første, han sagde, at det ikke var hans holdning, men noget, han gav udtryk for “under the umbrella of islam”. Med andre ord indrømmede han, at islam er en fundamentalistisk religion.
  Han benægtede heller ikke citatet om, at muslimer ikke kunne have ikke-muslimer som venner.
  Noget andet, jeg bed mærke i, var, at han forsvarede begrebet radikalisering. Han sammenlignede det med en bypass-operation – et radikalt indgreb, men ikke nødvendigvis af det onde.

  Kommentar by Jan Christensen — 19. februar 2010 @ 23:22

 24. http://nyhederne.tv2.dk/article/28692382/

  Enhedsliste politiker må under politibeskyttelse.

  Sammarbejdspolitiken skriver om et møde præget af “tolerant” islam. Den udsendte var Jakob Sheikh. Som naturligvis ikke opdagede det voldelige optrin. (http://politiken.dk/politik/article906272.ece)

  Kommentar by Altermedia - Danmark — 19. februar 2010 @ 23:41

 25. http://politiken.dk/politik/article906272.ece så virker mit link.

  Kommentar by Altermedia - Danmark — 19. februar 2010 @ 23:55

 26. Det som Khalid Yasin siger er lige efter bogen (Koranen).

  Kommentar by Jens A — 20. februar 2010 @ 00:14

 27. Men journalister, der – uden at kende Koranen – interviewer muslimer om hvad islam er, vil altid komme til kort, og komme til at fremstå som idioter.
  Oplysningsniveauet er tilsyneladende omvendt proportional med ,antallet af journalister.

  Kommentar by Jens A — 20. februar 2010 @ 00:39

 28. Politiken.dk’s overskrift: “Sheik Khalid Yasin prædikede samhørighed og tolerance ved integrationsmødet på Nørrebro.”

  Det som Politiken skriver er lige efter bogen (koranen).

  Kommentar by Niels P. — 20. februar 2010 @ 00:41

 29. Skæbnens ironi, at Klaus Bondam sidder som borgmester i Kbh og er fortaler for multikulti…og så kommer der en imam (sandsynligvis med offentlige støttekroner) med den erklærede holdning, at homoseksuelle skal dræbes…gad vide om Bondam nogensinde har læse om Biedermann og brandstifterne?

  Kommentar by Nosferatu — 20. februar 2010 @ 01:06

 30. ->20

  Bjarne Thyregod er bortgået i forvirret tilstand, men du kan prøve at stille spørgsmålet til Hugo Chavez II. De mener vist i det store hele det samme, omend Hugo ikke følger Bjarnes vise ord om at debattere uden burka.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 20. februar 2010 @ 01:17

 31. BT har også historien om det formastelige fruentimmer, der ville sidde ved siden af sin ægtemand:

  http://www.bt.dk/krimi/politiker-truet-fordi-hun-ville-sidde-ved-sin-mand

  Mht. de marokkanske minaret-maste muhammedanere, så ville det måske alligvel ikke være så dårligt med en stormoske i Danmark – eller rettere en særdeles vakkelvorn stor-minaret med en masse muhammedanere nedenunder…? :-)

  Kommentar by Sleepvalley — 20. februar 2010 @ 02:30

 32. NOGEN DER VED HVAD ET MEDLEM AF ENHEDSLISTEN LAVEDE TIL ET SHARIA-SAMMENREND?

  Kommentar by M.J. — 20. februar 2010 @ 02:45

 33. @ Jens A. Jamen så er det vel på tide, at vi etablerer VOMISFOJ (viden om islam for journalister)!?

  Kommentar by M.J. — 20. februar 2010 @ 02:49

 34. Hvad er der at sige til det?

  Det muslimske broderskabs manual bliver fulgt, nydeligt. Imamen siger jo netop at nu skal (muslimer i Danmark) hidse sig lidt ned og være tolerante, fordi der er begyndt at komme for meget modstand mod islam flere steder og det var ikke meningen. Meningen er at Danmark skal islamiseres langsomt og ikke så voldeligt at det giver for meget modstand og bliver “opdaget”.

  Det hele er styret fra hovedkvarteret i mellemøsten.

  Er der nogen der er totalt intolerante overfor alt, der ikke er muslimsk, så er det sgu muslimer. Men det er selvfølgelig danskerne der er racister!!.

  -På den anden side, de venstreradikale og hele venstrefløjen er så uhyrligt stupide og naive og forblændede og benægtende, at det sgu nok er lige meget hvad muslimerne gør, de vil stadig være deres lille tude-maskot.

  Venstrefløjen er med islam, som med en mand der kommer hjem og ser sin kone blive voldtaget af to mænd i sofaen, og så siger: “Nå, du har rigtigt nok bestilt en grundig massage, hva skat?.. skal jeg gå ud og hente et par øller til jer?

  Kommentar by Nanoligator — 20. februar 2010 @ 02:57

 35. 32.Nanoligator

  Jep, The Muslim Brotherhood med formand Qaradawi i spidsen.

  Samme mand som også er formand for “Det Europæiske Råd for Fatwa og Forskning” (forskning!! det skriver de sgu!)

  Desuden er Broderskabet tilsvarende aktive i de amerikanske delstater og det med en vis succes med at forblænde de vantro amerikanske politikere.

  Præcist som de har det her i Europa.

  Jeg kan nævne prototypen på en sådan muslimsk kar´l nemlig Tariq Ramadan – vel uddannet i Vesten, født i Europa, velklædt og velartikuleret, forstår at begå sig på “de bonede gulve” og har snørret et utal af EU-politikere.

  Taler med 2 tunger, en beregnet for de vantro og en anden for muslimer.

  En vaskeægte bedrager og løgnhals.

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. februar 2010 @ 05:06

 36. Chavez, generelt er vi ikke så naive her som i er ovre i udkanten af det røde segment, der hvor det skifter farve til sort. Hvorfor skulle vi støtte en person, der vil skifte et religiøst diktatur ud med et kommunistisk?

  Kommentar by PeterK — 20. februar 2010 @ 06:50

 37. Det er Khalid Alsubeihi, der er stifter af VIOMIS´ Facebookprofil: http://www.facebook.com/group.php?gid=111880744179. Det telefonnummer, VIOMIS angiver, mob. 28 29 42 32, tilhører Isbah Shabbir. Hun deler i øvrigt adresse med Khuram Malik, der ifølge sin Facebookprofil er læge, judo-ekspert og ikke mindst socialdemokratisk byrådsmedlem i Gladsaxe på 8. år: http://www.facebook.com/pages/Stem-pa-Khuram-Malik-i-Gladsaxe/95600264980?v=info.

  Kommentar by Ulla Nørtoft Thomsen — 20. februar 2010 @ 06:59

 38. Iøvrigt faldt jeg over Dagens nyheter forleden dag. En stort opsat artikel om den alvorlige sitaution i svanske retssale med overfald og hvor folk var overfodret med våben. Samtidig fortalte en undersøgelse at politiet fandt snesevise af våben ved en stor undersøgelse i Malmø.

  Forskellige indslag fra anklager og politimestre osv.osv. Og så kommer pointen-naturligvis. På trods af jeg ord for ord ledte efter en forklaring, så var det blot den hårde udvikling, der var årsagen. Den hårde udvikling? Ikke et ord om, hvor den hårde udvikling kom fra og hvem der skabte den.

  Ikke et ord hvem chikanerde i retssalene, og hvem var det, der gik med knive og våben? Ikke et kvæg. Men måske var det folk fra Mars.

  Det er naturligvis et fuldstændigt håbløst fornægter samfund derovre. Virkeligheden bryder de sig ikke om, skønt hver fjerde person der mødte frem i retsalene, personligt var bange for at møde frem.

  Årsagen til hele det frygtsomme billede man her fik fremmanet var ” Den hårde udvikling.” Hvem der truede fik vi ikke at vide noget om. Og hvem eller hvad der skabte den hårde udvikling fik vi ikke at vide. ( Men vi ved det selvfølgelig godt. Det er kineserne eller danskerne.)

  Vi er begyndt at blive slemme herhjemme, men de er værre. Jeg kan godt forstå kultureliten finder Pia Kjærsgård slem. Det er et samfund der minder om det fra bogen 1984.

  Og så faldt jeg iøvrigt over en artilkel som gjorde mig vred. Chefen for Røde kors i Sverige får 85.000 kr. om md. i løn. Det giver som bekendt 10 millioner og 20 tusinde svenske kroner om året for at hjælpe verden. Og så syntes den grådige herre ikke det var for meget.

  Så når der er samlet 10 millioner kr. ind til fx det fattige Haiti så er det først til chefen. Og bagefter de andre ansatte. Dem er der sikkert mange af. Og de får sikkert også en god løn. Administrations-udgifterne er med andre ord skyhøje.

  Verden vil bedrages og det bliver den. Særligt i Sverige. Men pressen tør garanteret ikke kritise, så er de fremmedhadere. Et dejligt samfund.

  Kommentar by dommedag — 20. februar 2010 @ 08:06

 39. Stakkels Jaleh Tavakoli! Helt urimelig og barbarisk adfærd! Der kommer flere og flere navne på listen over ‘folk der ikke kan færdes på Nørrebro’.

  Kommentar by Den spedalske — 20. februar 2010 @ 10:07

 40. 17

  Ja, netop fordi vi har trosfrihed skal politikere tage stilling til det der står i koranen – til det der står om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker. En del politikere er allerede begyndt at halal indrette forskellige offentlige institutioner hvad mad og beklædning og bederum og kønsapartheid og religiøse fester og faste angår. Og politikere vil nu bygge stormoskeer i Danmark. Hvor meget mere af det der står i koranen skal bruges til at regulere offentlige institutioner i Danmark – og børn i folkeskolen med? Ja, Danmark i det hele taget.

  Folkekirken og præster må også tage stilling til koranens indhold. Partiet Venstre mente på et tidspunkt at religion ikke skal fylde i det offentlige rum. Men det gør religion i stigende grad. Og den nuværende kvindelige kirkeminister mener at det er helt i orden at religion fylder op i det offentlige rum, at der tages særhensyn og gives særrettigheder til religiøse dogmer (fordomme). Derfor må kirkeministeriet også tage stilling til hvor meget af den slags religiøse islam tabuer og forbud og påbud det offentlige rum skal fyldes op med og reguleres af. Hvor meget af Danmark skal reguleres af islam? Hvad mener kirkeministeriet, præster og politikere? Hvad mener politikere og præster om det der står om homoseksuelle i koranen? Og om jøder? Og om mennesker der ikke synes at islam er en god idé?

  Der er så meget tværkirkeligt samarbejde mellem folkekirken og islam. Hvor meget af islam går folkekirken ind for? Hvad kan folkekirken og præster godtage og hvad ikke? Hvad siger folkekirken til det der sker på Nørrebro nu? Folkekirken er selv gået ind i samarbejde med islam. Det er politiet i øvrigt også. Og fængsler. Da det er offentlige instanser har vi alle krav på at vide hvor meget islam der skal være en del af kristendommen og af folkekirken, af politiet og fængsler. Da folkekirken – og politiet og fængsler – er en del af staten, har vi borgere krav på svar.

  Hvad f.eks. med det der bliver sagt af ovenstående imam. Jeg forventer at folkekirken og politikere tager stilling til religiøse krav, forbud og påbud – uanset hvor de kommer fra – når der er nogen der forventer at vores samfund skal indrettes efter dem. Vi har trosfrihed, som sagt. Også til at mene at koranen ikke virker som et særligt godt element i vestlig kultur – eller i det hele taget.

  Det virker som om langt de fleste politikere og præster mener at islam er fantastisk godt for det vestlige samfund. Derfor vil jeg gerne vide hvor meget de – politikere og folkekirken og præster – har tænkt sig at islam skal fylde og regulere offentlige institutioner og hvor meget de selv har tænkt sig at indordne sig islamiske forbud og påbud på job og i det hele taget.

  Kommentar by Liva — 20. februar 2010 @ 11:02

 41. 39

  Hvordan skal religiøse kønsapartheid fanatikere synes at det er forkert at lave kønsapartheid til religiøse møder i København, når københavnske folkeskoler i stigende grad gør det? Og offentlige svømmehaller gør det og københavnske ungdomsklubber gør det. Politikere laver i stigende grad rammer for kønsapartheid praksis.

  Men du har ret. Det er forfærdeligt at det nu er sådan i København at vil en kvinde sidde ved siden af en mand til et møde – endda sin ægtemand – så kaldes hun for luder og chikaneres.

  Det minder mig om at jeg er bekendt med en folkekirkelig kirke der nu for sjov vil prøve at lave kønsadskillelse under en prædiken. Sådan bare for at se hvordan det er. Bare for sjov..

  Kommentar by Liva — 20. februar 2010 @ 11:12

 42. Det var Craig Winn (forfatter af Prophet of Doom), der først foreslog at “gode muslimer er dårlige mennesker” – at dem, der virkelig går op i islamisk ideologi og tankegang vil behandle andre mennesker dårligere. I gradueret skala:

  – Mindre religiøse muslimer:
  – Kristne
  – Jøder
  – Polyteister / ateister
  – Frafaldne muslimer

  Der er åbenlyst nok at tage fat på for den flittige religiøse fanatiker. Hvad vi virkelig ikke har brug for, er flere af dem!

  Kommentar by Henrik R Clausen — 20. februar 2010 @ 11:17

 43. Det kolon i punkt 1 i listen ovenfor er forvirrende. Det skulle ikke have været der.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 20. februar 2010 @ 11:18

 44. Bøsseborgmester Bondam må altså trækkes med, at personer, der “arbejder” med “integration”, inviterer imamer, der mener, at homoseksuelle skal slåes ihjel. Bizart.

  Kommentar by Mucoangin — 20. februar 2010 @ 12:00

 45. To unge er beriget på Fyn. Til gengæld står der, det var to indvandrere, der tæskede løs på dem uden grund. Det vile aldrig været sket i frihedens land.

  Men vi må jo håbe, der er nogle af de forkerte politikere, der kan se udviklingen. Måske er de to unge fra de forkerte politikere. Det ville være godt, selv om det er synd for børnene. Men tænk! To unge mennesker på 16 år går og passer sig selv, hvorefter de bliver overfaldet af indvandrere.

  Hvad er det for et samfund vi har fået på få år. Og det bliver værre. Alle de forkerte statistikker peger nedad. Og dørene står stadig åbne, og det vil de blive ved med.

  Man kan jo ikke kalde det ubegavethed. Jeg ved efterhånden ikke hvad jeg skal kalde det.

  Kommentar by dommedag — 20. februar 2010 @ 12:17

 46. Det kan undre at bøsser og lesbiske ikke er ude i protest, som feks imod raggaemusikkeren buju banton, da han skulle spille i Danmark.

  Dobbeltmoral eller ?

  Kommentar by René — 20. februar 2010 @ 16:00

 47. # 38 85000 gange 12 = “kun” 1020000,00 selv det er for meget for at lave ingenting

  Kommentar by per b simonsen — 20. februar 2010 @ 17:43

 48. @ René

  Nu er Sheik Khalid Yasin fans jo betydeligt farligere at demonstrere imod end den gennemsnitlige reggae fan, så dét forstår jeg sådan set godt.

  Den totale tavshed fra lighedsfascisterne er dog forstemmende, selv hvor een af deres egne er krænket.

  Som tidligere bevist kan de simpelthen bare ikke ‘compute’ data, hvor 1 offergruppe begår overgreb på en anden. De laver allerhøjst en Bondam (en fortørnet udtalelse om at man ikke forstår hvad der foregår i hovedet på de mennesker …)

  Kommentar by DaLi — 21. februar 2010 @ 11:42

 49. Frit efter hukommelsen:
  Først kom de efter de arbejdsløse.
  Så kom de efter militærnægterne.
  Så kom de efter de røde.
  Så kom de efter jehovas vidner.
  Så kom de efter fagforenings folkene.
  Så kom de efter jøderne.
  Jeg protesterede ikke.
  Da de kom efter mig var der ikke nogen til at protestere.
  Jeg protesterer:REPATRIERING NU!Ud med disse mørkemænd!I øvrigt bakker jeg op om Jahlve Tahvari og alle andre,der stadig har deres sansers fulde brug,og kan gendkende totalitarisme,når de bliver mødt med den!DEN FRIE TANKE VIL ALDRIG DØ!

  Kommentar by karl3447 — 21. februar 2010 @ 14:08

 50. UNDSKYLD det var bare et lille hint til hugo chavez den anden.
  Hvis der var for fem øre konsistens i hans tankegang ville han sige som jeg:BRØDRE LAD VÅBNENE LYNE!

  Kommentar by karl3447 — 21. februar 2010 @ 14:17

 51. Det er fornuftigt at få ekspederet de mange kriminelle udlændinge ud af landet. Det vil gavne de danske borgeres sikkerhed og økonomi.

  Kommentar by Jørgen — 21. februar 2010 @ 20:53

 52. […] var ikke hvad vi opdagede, da han talte i Korsgadehallen på Nørrebro for præcis et år siden. Sheikh Khalid Yasin går ind for sharia-stat, påstår USA stod bag 9-11, hævder AIDS spredes i Afr… Kan man leve med den slags fejlinformationer, kan man godt se den. Den portrætterer et Holland og […]

  Pingback by »Wilders – The Movie« « Snaphanen — 15. februar 2011 @ 18:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper