19. oktober 2021

David Amess’ morder: Ali Harbi Ali, 25-årig Somalier – ‘moderate Muslims’, “.. he seemed westernised”

Jeg har tidligere blogget om mordet, men nu er der sat navn og ansigt på David Amess’ morder. Ali Harbi Ali, en 25-årig somalier med engelsk statsborgerskab. Forældrene var ‘moderate muslims’, og han virkede ‘westernised’, men han sympatiserede alligevel med Anjem Choudary, og blev en del af et afradikaliseringsforløb. Radikaliseret er et andet ord for rettroende, og før vi forstår det, bliver anti-terror en form for skyggeboksning.

Fra Daily Mail – David Amess murder suspect’s father ‘despises terrorists’ after ‘being targeted by Islamists when working for Somali government’ it is revealed, amid claims his son ‘was flagged as extremism risk by teachers’.

“Ali Harbi Ali, 25, is being held by police on suspicion of murdering the veteran Conservative MP with 17 blows of his knife as he met with his Southend West constituents on Friday afternoon.

It is believed the suspected Islamist terrorist may have chosen his alleged victim at random.

His father Harbi Ali Kullane was once a spin doctor for the prime minister of Somalia before fleeing the country for London just before his eldest son Ali was born in Southwark in 1996. He went on to have three more children with his wife and friends have described as a ‘very respectable couple’ in South London who were moderate Muslims and allowed their children to attend their local Church of England primary school.

his son was referred to an official deradicalisation course after a teacher spotted his extremist views at least five years ago after becoming a ‘huge fan’ of hate preacher Anjem Choudary – and this may go some way to explaining why he is estranged from his parents.

… his friends have claimed he was became radicalised watching YouTube videos of convicted hate preacher Anjem Choudary with police and MI5 also looking whether Sir David was chosen due to his support for Qatar, which has been controversially exerting its influence in Somalia, the country of his diplomat father’s birth.

He is alleged to have shown an interest in radical Islam and was referred to Prevent, believed to be when he was in his late teens. He decided to move in with an aunt and her sons in a council house in the upmarket North London enclave of Kentish Town, in a street of £2million three-storey townhouses. …

One neighbour, who has known the family for twenty years, said that Ali spoke of hopes of becoming a doctor with the NHS, saying: ‘He told me he’d been doing exams and he seemed westernised.'”

(Ali Harbi Ali, 25-årig somalier, der myrdede konservative David Amess; Foto: Inside Croydon)

Oploadet Kl. 11:04 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122660/trackback

20 Comments »

 1. Men Århus mener at have knækket koden med hensyn til afradikalisering.

  Kommentar by Rinus — 19. oktober 2021 @ 11:27

 2. Ironisk nok var han sådan lidt Refugees Welcome-agtig.

  https://www.davidamess.co.uk/news/sir-david-joins-british-red-cross-celebrate-refugee-week

  https://twitter.com/MuslimCouncil/status/1449332833957339137?s=20

  Kommentar by J — 19. oktober 2021 @ 11:42

 3. “Westernized” betyder som regel bare misbrugsorienteret i forhold til det vestlige slaraffenland, især dets “frigjorte” kvinder. Så han gik vel “i byen”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. oktober 2021 @ 12:37

 4. De fleste engelske politikere lader til at være gået fra forstanden. De mange mord og overfald på Englands oprindelige befolkning betragter de med stor ligegyldighed. At politikere, kvinder, børn og mænd udsættes for det ene angreb efter det andet, rører dem ikke. De fremturer med at lade indvandrere strømme ind i landet via tunellen med Frankrig og England, og via skibe og motorbåde der dagligt ankommer til havne og kyster. Og Londons borgmester er nu en muslim.

  Flere og flere iagttagere argumenterer for at Vesten er ved at begå selvmord.

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 12:47

 5. tunallen mellem Frankrig og England, og…

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 12:49

 6. Vesten hinsides godt og ondt, er en artikel skrevet af Klaus Ewald, og den illustrerer ganske godt hvilke åndelige dværge det er, som i nutiden leder Europa og Skandinavien fremad mod afgrunden og undergangen. Der har også været artikler fremme som direkte påviste at at vi befinder os i en nedadgående spiral, men disse artikler er tilsyneladende forvundet fra de netaviser der offentliggjorde dem???

  Kommentar by BENT A — 19. oktober 2021 @ 13:33

 7. Wallah ved Allah den nådige
  Min koran han ikke var muslim
  Han var psykisk syg højreekstrem fascist.

  Kommentar by Imamen — 19. oktober 2021 @ 14:52

 8. “Radikaliseret er et andet ord for rettroende”

  Jeps. Så længe de er analfabeter eller intet aner om, hvad der står i koranen, er muslimer ’moderate’. Men så snart de læser i koranen og forstår hensigten, har vi balladen med radikaliserede muslimer (eller plads på 6. afdeling).

  Kommentar by traveler — 19. oktober 2021 @ 15:39

 9. Rinus — 19. oktober 2021 @ 11:27

  Enig, enig! – Hvornår mon de vågner op derovre i England? – Hvorfor retter: MI5, MI6, The MET (Metropolitan Police Service) Scotland Yard, National Coordinator for Counter Terrorism Policing, osv. osv. – ikke henveldelse til det sinistre segment af kløgtige personager (Læs: Kugleskøre tosser) i den århusianske kommunalbestyrelse?

  Hvorfor fortsætter englænderne med at rende forvirret rundt, når den soleklare løsning på alle indvandrerrelaterede problemer, findes hos det politisk/administrative establishment i Århus!?

  Advarsel: Vær yderst forsigtige englændere, når- og hvis, I konsulterer Århus, det kunne nemt ende med, at I vender hjem med en vaskeægte Århushistorie!?

  Kommentar by T. Flodur — 19. oktober 2021 @ 15:52

 10. Citat: “Forældrene var ‘moderate muslims’”
  Den sande forklaring omkring ‘moderat’ islam:
  Muslimer er moderate når de tillader en kristen at konvertere eller blive slagtet. Ikke-moderate vil umiddelbart slagte alle kristne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. oktober 2021 @ 16:13

 11. Det er det jeg havde håbet på i min naive tro, at man lige efter 11 september 2001, ville se i øjnene, med hvad man havde med at gøre……Det ville man ikke. Det vil man ikke……Det er fuldstændigt galimatias og-lige ud sagt- idiotisk-, at man overhovedet ikke forholder sig til Islams konstruktion og dermed dens religiøse ideologi.
  Fuldstændigt logisk set fra et islamisk synsvinkel, så kan -vantro-/- Dhimmier/- eller folk af anden religiøs opfattelse end den islamiske, jo overhovedet ikke køre noget der hedder- Afradikaliseringsforløb-. Når man ved at Rettroende muslimer hader alt den frihed de står for, og indeler verden i -rettroende- og -vantro-, så vil autoriteten jo totalt prelle af på dem. Det er fuldstændigt malplaceret misforstået, at tro man udenom Islam som religion kan ændre nogetsomhelst. Man bør som kristen/Buddhist/ Hinduist/Jøde etc etc etc selvfølgelig se direkte i øjnene, hvad man har med at gøre, og dermed også pålægge ISLAM, det ansvar den har for alt den undertrykkelse, terror, og krig den mentalt skaber. Dens struktur i hadet til frihed der ikke ligger under for dens shariaundertrykkende selvforståelse, og dens had til vantro, som den dommedagsjuridisk mener ikke er værdig til andet end behageløgn for Allahs skyld (Kaldet -Tayqiaa). Hvis vi vil bevare den menneskekærlige frihed til os-vores børn- vores børnebørn, SKAL ISLAM BEKÆMPES SOM RELIGION. DER ER INGEN VEJ UDENOM. Islam er en usekulær diktatorreligion med en vanvittigt Førerprofetideal helt ned i fraktale petitesse detaljer (Hadith). PGA dens konstruktion og dens had til Vantro, vil den altid stå for social kontrol med dens tilhængere, hvis de skulle ønske at forlade dette religiøse idioti. Der er i 12 islamiske lande, dødsstraf for at forlade den religion, og der er undertrykkelse af alle andre religioner i de andre lande.
  Min alderdybeste foragt for Vestens diplomatiske fejhed, og kulturpinger i den sammenhæng, som totalt afstumpet moralisere på Vestens bekostning (ofte med Deres løgnfulde Racmussimus tolkninger), uden at turde lægge islam et eneste ansvar, helt hen over hovedet på Islams ofre. Min allerdybeste foragt for Vestens dekadente selvforståelse for dens blinde vinkel til det had som Islam udspyr tl den frihed, som den gerne sender soldater ud for at bevare, men som den politisk set ikke tør forsvare på de steder, hvor den burde have ansvaret for det på nationalt niveau. Føj for en dekadent tidsånd (Politiken, DR, TV2 og dhimmipressen)
  Hjertelig tak til DenDanskeForening, SIAD, Frafalden, Tommy Robinson, den korte avis, og alle de andre der gør hvad de kan for at bekæmpe Islam. Fortsat god tirsdag.

  Kommentar by Michael Unna — 19. oktober 2021 @ 16:34

 12. Hvis man ikke kan kende forskel på farlig og ufarlig, hvad er så den mest hensigtsmæssige fremgangsmåde?

  Vi læser næsten dagligt om tilbagekaldelse af fødevarer der KAN indeholde små glas/metal/plastik stykker fordi produktionen apparatet har fejlet på en eller anden måde.

  Men når kultur apparatet fejler så er der pludselig tale om enkelte enheder, og “problemet” bliver pludselig meget mindre på trods af at man uden videre kan konstatere at islams kultur apparat har fejlet med en meget stor margen, faktisk en dødsensfarlig margen.

  Kommentar by Santor — 19. oktober 2021 @ 16:50

 13. “25-årig somalier med engelsk statsborgerskab”.

  Ja, det er afgørende vigtigt at skelne imellem en “englænder” og en person “med engelsk statsborgerskab” ligesom det er tilsvarende vigtigt at skelne imellem en “dansker” og en person med dansk statsborgerskab.

  Man bliver ikke dansker/englænder af at have de rette papirer, værdier, sindelag etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. oktober 2021 @ 18:31

 14. “Radikaliseret er et andet ord for rettroende”. ( I love it) præcis. Det kan ikke udtrykkes klarer.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. oktober 2021 @ 20:06

 15. Delvis OT – I respekt for Kim Møller / Og i forlængelse at en tidligere tråd oplagt her på UP: Nyd lige nedenstående kommentar fra den altid klartseende Eva Selsing…

  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/hvorfor-er-der-ingen-der-siger-noget-naar-borgerlige-unge-bliver

  Kommentar by T. Flodur — 19. oktober 2021 @ 21:07

 16. https://www.berlingske.dk/kommentatorer/hvorfor-er-der-ingen-der-siger-noget-naar-borgerlige-unge-bliver

  Kommentar by T. Flodur — 19. oktober 2021 @ 21:07

  Herligt, som hun spidder dobbeltmoralen hos de statslige medier. Der fuldt ud accepteres af Pressens Minister

  “Forestil dig, at et medlem af det islamiske parallelsamfund var aktiv i ungdomspolitik” og fik samme tur

  Kommentar by tavsen — 20. oktober 2021 @ 07:44

 17. Mon ikke det norske Fleksnes-politi kan belære pøblen om, at muhammedaneren slet ikke er en rigtig muhammedaner?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2021 @ 09:54

 18. Karakteristisk nok sætter Politiken segmentet nu alle sejl til for at rense Islam for skyld i forbindelse med terror. Det skyldes at hele Storbritanien er i oprør over det seneste terrorattentat mod en politiker. Det er jo en alvorlig sag, at Islam i stigende grad sættes i forbindelse med terror, selv på den politisk korrekte fløj.

  Men nu skal det slås fast, at alle attentater med islamisk motiv er begået af psykisk syge. Vi kommer til at se en masse indlæg fra forskere, venstreorienterede politikere, samfundsdebattører, mediefolk, DR og TV2, etc. om at terrorproblemer i virkeligheden altid skyldes psykisk sygdom. Terrorister er i virkeligheden ofre, som er blevet psykisk syge på grund af det omgivende samfunds racisme.

  Kommentar by JC — 22. oktober 2021 @ 08:51

 19. JC — 22. oktober 2021 @ 08:51

  Ingen tvivl om det. De får travlt med at berolige sig selv med at en ensom ulv har voldtaget islam

  Hvor mange ensomme ulve skal der til for at danne et ulvekobbel?

  Kommentar by tavsen — 22. oktober 2021 @ 11:07

 20. Lunds universitet censurerer undersøgelse,som viser at 60 procent af dømte voldtægtsmænd har udenlandsk baggrund,er fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2021 @ 09:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper