21. oktober 2021

Om chikane mod NBU: “De voksne ved arrangementet var fraværende. Men det var medierne også.”

Forleden bragte Jyllands-Posten et interview med en studerende, der følte sig stødt over Generation Identitær-klistermærker. I dag holdt BT mikrofonen for den 24-årige iraker Munati Fadel Al Yassery, der var så ligeglad med en ‘Fuck Islam’-banner, at hun tog en selfie med den, lagde billedet op i Middelfart-gruppen, og nu udtaler sig til BT om samme.

Jeg har tidligere blogget om chikanen mod Nye Borgerliges Malte Larsen. Eva Agnete Selsing kommenterer i Berlingske – Hvorfor er der ingen, der siger noget, når borgerlige unge bliver chikaneret?

“Det er mere end sigende, at de borgerlige unge tilsyneladende er overladt til sig selv i mødet med parallelsamfundets aggressive tropper.

De voksne ved arrangementet var fraværende. Men det var medierne også. I skrivende stund, mandag morgen, har dækningen været mere end beskeden. Et lille morgenindslag i radioen samt et kort referat af Malte Larsens opslag i noget lokalavis. Et par mikronichemedier vil vist også nævne det. Altså omtrent ingenting.

Lad os lave et tankeeksperiment til illustration af problemet. Forestil dig, at et medlem af det islamiske parallelsamfund var aktiv i ungdomspolitik, og at vedkommende blev udsat for det samme som Malte Larsen, men hvor angriberne var en gruppe af aggressive, danske unge. Hvad ville der ske?

Det ved alle og enhver: Det ville være i de landsdækkende medier, inden man kunne nå at sige ‘fredens religion.’ Journalisterne ville indhente bekymrede udtalelser fra eksperter om, hvordan ‘racismen’ blandt danske unge åbenlyst var i vækst, og at det ville være nødvendigt med lovindgreb, mere overvågning og censur af de sociale medier etc.

Politikere – både røde og blå – ville lægge vrede selfies op og harmes over dette angreb på vores demokrati og de unges ret til fri, demokratisk dannelse. Måske ville politiet også blive involveret…

Intet af dette er sket efter chikanen mod Nye Borgerlige Ungdoms repræsentant. Og hvorfor ikke?

… Episoden i Ringsted er emblematisk for alt dette. At den ikke får nogen opmærksomhed fra hverken medier eller politikere bør bekymre os alle.”

(Islamist-gruppen ‘Nok er nok’ negligerer politisk chikane, Facebook, 15. oktober 2021)

Oploadet Kl. 01:51 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122687/trackback

31 Comments »

 1. Folk fra MENA landene, samt fra Tyrkiet, forbydes adgang til offentlige stillinger.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Forbudet er på grund af terror og andet landsskadelig virksomhed, og sårbarheden i (Sygehuse og IT-systemer). samt andre offentlige steder.
  Man er nød til at handle, det er altid bedre at forebygge end at helbrede.
  Derfor er er stor risiko for, at ugerningerne kan ske disse steder. så som:

  Kongehuset.

  Folketinget:
  Ansættelse i og ved Folketinget. De kan ikke vælges til Folketings medlemmer, Da Grundloven dermed skal underskrives. Islam er jo uforenelig med Grundloven.

  Domstolene:
  Ansættelse og anden beskæftiglse inden for Domstolene skal forbydes.

  Politi:
  Ansættelse og anden beskæftiglse inden for Politiet skal forbydes.

  Kommuner / Regioner:
  Ansættelse og alt anden beskæftiglse inden for Kommuner / Regioner skal forbydes.

  De kan dog få lov til at klippe Hæk og Slå græs, medens de er i danmark.

  Kommentar by Charles Nielsen — 21. oktober 2021 @ 01:58

 2. Sikandar Siddique siger, at der er had og racisme mod især den muslimske minoritet – og kræver handling fra statsministeren.
  Mere på DKA.
  https://denkorteavis.dk/2021/sikandar-siddique-kraever-handling-fra-statsministeren-mod-danskernes-had-og-racisme/

  Denne satan er farlig, for Mette Mink Frederiksen skal nok hoppe på den.

  Kommentar by Charles Nielsen — 21. oktober 2021 @ 02:03

 3. DET ER næsten ufatteligt at moderne danskere kan finde på at stemme på kommunisterne i EL og R, da det næppe kan være ukendt for ret mange at kommunismen er slået fejl i 40-50 lande, og at over 200 millioner mennesker har fået deres liv ødelagt af marxistisk politik.

  De to partier er drivende kræfter bagved masseindvandringen og co2løgnen……. bag hetzen mod erhvervslivet, landbruget og minkbranchen……. bag hetzen mod mænd og forældre, og bag formynderstatens og skattetrykkets vækst.

  Vi må håbe at vælgerne snart forstår at de to partier er en trussel mod alle danskeres økonomi, velfærd og fremtid.

  God nyhed: Snaphanen er kommet i gang igen.

  Kommentar by BENT A — 21. oktober 2021 @ 02:21

 4. kl 02.03. by Charles Nielsen helt enig. ingen offentlige ansættelser af muslimer. Den “integration” den offentlige sektor er blevet brugt til , er reelt infiltration. Man har ikke villet se det i øjnene fra myndigheders side , – fordi vi har mistet tag i egne værdier fra kristendommen , og derfor ikke ser hvad islam er. Vi hjælper ondskaben indenfor.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 21. oktober 2021 @ 05:06

 5. Grænsebevogtning er forlænget grundet terrortrussel og KRIMINALITET. Og nu er det frie rum skrumpet endnu mere. Islam lægger sin klamme hånd på al vantro frihed.

  “Københavnsk smutvej for biler er lukket: Terrortruslerne fører …
  for 2 dage siden — Det har taget flere år, men nu hindrer pullerter, at der kan køres over … biler er lukket: Terrortruslerne fører nu til lukning af Amalienborg Slotsplads ..

  “13 pullerter i hver af slotspladsens ind- og udgange skal sikre, at der ikke kan komme biler og lastvogne ind mellem bygningerne, hvor den kongelige familie har deres københavner-residens.

  10. sep. 2019
  https://ekstrabladet.dk/underholdning/kongelige/danskekongelige/saadan-kommer-sikret-amalienborg-til-at-se-ud/7784821
  – Det sker på baggrund af en rapport fra PET i 2017. De har, på baggrund af de hændelser der har været i udlandet, anbefalet, at pladsen bliver sikret. Vi har gjort det samme på flere andre pladser rundt om i København – blandt andet foran Christiansborg””

  Kommentar by tavsen — 21. oktober 2021 @ 06:50

 6. Flere muslimske udemokratiske trusler

  “Den Uafhængige trækker udsendelse tilbage på grund af Muhammed-tegning
  Selvom ledelsen på Den Uafhængige blev enige om at fjerne videoen, så skorter det ikke på viljen til at vise tegningerne. Men man tør ikke
  https://journalisten.dk/den-uafhaengige-traekker-udsendelse-tilbage-paa-grund-af-muhammed-tegning/

  Kommentar by tavsen — 21. oktober 2021 @ 07:27

 7. Svaret er da meget nemt, grunden til at det ikke er nævnt med et ord i MSM er at alle journalisterne (80%) stemmer på rød blok! Og intet kunne interesserer dem mindre end at en ung mand fra NB er blevet chikaneret!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. oktober 2021 @ 07:59

 8. Luk de såkaldte journalistuddannelser.
  Lad de venstreekstreme selv betale for deres terrorskoling.

  Kommentar by Bastardo — 21. oktober 2021 @ 08:57

 9. Nye vejspaerringer,mere vold, terror trusler, hvad kan dog grunden vaere,og hvem vil dog goere saadan noget?Er vi blinde,snot dumme og utroligt mentalt dovne
  Citat “Islamism is a snake in the grass.Islam is the grass.” Ikke helt korrekt der findes ikke islamism,kun islam,taquia,kitman murona

  Kommentar by dunk — 21. oktober 2021 @ 09:03

 10. Det er den samme kujonagtige Politiske fejhed der præger medierne, som også præger politikerne. Hvordan kan man tro de kan forsvare nogetsomhelst, når de ikke kan forsvare ytringsfriheden, eller den politiske frihed? Når man ikke engang kan protestere over boykottet af Tommy Robinson, så forekommer medier og politikerne mig totalt ligegyldige.

  Kommentar by Michael Unna — 21. oktober 2021 @ 09:47

 11. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. oktober 2021 @ 09:48

 12. Pernille Rosenkrantz-Theil er i dag minister. Så hvad kan man forvente? Der har aldrig været problemer med dårlig opførsel – så længe det går ud over politiske modstandere.

  https://www.berlingske.dk/samfund/mfer-stoetter-maling-mod-fogh

  Kommentar by BE — 21. oktober 2021 @ 12:21

 13. Jeg tror ikke på at Malte Larsen har sagt at de var primitive og skulle smides ud af landet.

  Men det er jo faktisk sandt at de er primitive og skal smides ud af landet.

  Kommentar by KineserSnot — 21. oktober 2021 @ 12:36

 14. > hvordan ‘racismen’ blandt danske unge åbenlyst var i vækst, og at det ville være nødvendigt med lovindgreb, mere overvågning og censur af de sociale medier etc.

  Sådan en indsats er der allerede i Danmark, det er tidligere venstreradikale der arbejder med anti-radikalisering. Mon ikke vi ser det inden længe bliver ligesom i Storbritannien.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10106889/How-Prevent-political-correctness-battleground.html

  Kommentar by KineserSnot — 21. oktober 2021 @ 12:41

 15. Mon Islamist-gruppen ‘Nok er nok’ deltager her??????

  https://ekstrabladet.dk/krimi/afsloering-dansk-netvaerk-knyttet-til-flere-terrorsager/8892715
  Team Dawah har over 3000 følgere på Facebook og tiltrækker en stor gruppe børn og unge, som de samler til sociale arrangementer. Flere billeder viser, hvordan Team Dawah deler flyers ud på gaden i forsøget på at tiltrække nye medlemmer.”

  Kommentar by tavsen — 21. oktober 2021 @ 14:22

 16. Vi skal slet ikke have i Danmark nogle som helst invasive arter fra MENAP, som er Mellemøsten inkl. Tyrkiet, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan og resten af den brune eller sorte verden.

  Danmark er grundlagt af hvide mennesker, Danmark er hjem for hvide mennesker, Danmark tilhører hvide mennesker, så der er ikke plads eller hjerterum i Danmark til afrikanere og muslimer og hottentotter og kannibaler og jamaicanere osv. sov.

  Kommentar by kingo — 21. oktober 2021 @ 15:37

 17. Højrefløjen? Er det nedenstående de henviser til?

  Lidt fra “fredens religion” islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 21. oktober 2021 @ 15:39

 18. TAVSEN 14.22: Dit link giver godt nok adgang til nærmest sensationel journalistik fra EBs side. Avisens video viser jo hvor intenst der arbejdes på at islamisere og overtage Danmark. En af aktørerne i undergrunds-netværket hedder endda jihad til efternavn. Det er måske ikke nyt at der foregår denne undergravning af danskernes sikkerhed, men det er nyt at EB lægger det så klart og åbent frem.

  Kommentar by BENT A — 21. oktober 2021 @ 15:41

 19. #18

  Des mere islam afsløres des højre råber sikander op om racisme for sandsynligvis overdøve nyhedsstoffet. Syntes der er genkendelsesmønster i dette.

  Kommentar by Jp — 21. oktober 2021 @ 16:39

 20. @Tavsen 14:22 stærkt arbejde af tre, kridhvide opkomlinge på Ekstra Bladet:

  Magnus Mio, Thomas Foght og Tore Hamming

  jeg ved ikke, om en, to eller alle er journalistpraktikanter på EB, men de leger med ilden.

  Kommentar by kingo — 21. oktober 2021 @ 17:09

 21. De er ikke så lidt frække. De skilter helt åbenlyst og uden af skjule sig eller være fordækte:

  Hvad er Team Dawah?
  Dawah er arabisk og betyder ‘ at kalde til en religion’. Team Dawah beskriver sig selv, som en organisation bestående af ‘unge muslimer fra forskellige dele af landet og med forskellige nationaliteter forenet af vores tro – Islam.’

  Deres formål er ifølge organisationen selv, at ‘at oplyse om islam i sin nøjagtige form uden kompromis.’

  Kommentar by kingo — 21. oktober 2021 @ 17:12

 22. hvis man ikker er mørk eller venstre orinteret så er man HVID , og ingen gir en skid for en Hvid, og usa har fået nok!!! jeg vil laden burden sige sandheden…

  https://www.youtube.com/watch?v=8U0hLC9YtyM

  Kommentar by morten — 21. oktober 2021 @ 17:13

 23. Fuck islam!

  Kommentar by Hul igennem? — 21. oktober 2021 @ 18:29

 24. Lidt fra Noranen:

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp muslimerne. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er muslimer, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem (muslimerne) så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Gud’s og jeres fjende som i andre…

  En pave fra den gang paven var de troendes beskytter og hyrde, siger det også meget klart:

  Pave Urban II (1057-1118)
  Holdt en meget vigtig tale 25.November 1095, til alle europæiske herskere og fyrster, hvor han kaldte til korstog for at generobre det hellige land og slå islam tilbage.

  ”Fra Jerusalems mure og byen Konstantinopel har et forfærdeligt budskab bredt sig og ofte kommet os for øre, nemlig at en æt fra persernes kongerige, en forbandet slægt, dybt fremmed for Gud, en fortabt generation, der ikke har vendt sit hjerte og sin ånd mod Gud, har invaderet disse kristne og har affolket dem ved sværd, plyndring og ild; den har bortført en del af fangerne til dens eget land, og en anden del er blevet dræbt ved grusomme torturer; den har enten fuldstændigt ødelagt Guds kirker eller overtaget dem til dens egne tros riter.
  De ødelægger altrene efter at have besudlet dem med deres urenhed (…).
  Grækernes rige er nu sønderdelt af dem og har mistet så meget land at det ikke kan gennemrejses på to måneder.
  På hvem påhviler derfor den opgave at hævne denne uret og genvinde dette område, om ikke Jer?
  Jer, på hvem Gud mere end andre nationer har givet bemærkelsesværdig våbenære, stort mod, kropsstyrke og magt til at ydmyge den hårede skalp hos dem der står Jer imod (…).
  Lad især Herren vor Frelsers hellige grav, der besiddes af urene magter, opmuntre Jer, og de hellige steder, der nu vanhelliges og skamfuldt besudles med deres skidenhed (…).
  Lad ingen af jeres besiddelser holde jer tilbage, ingen bekymring for familiens affærer, eftersom det land I bebor, omringet af hav og bjergtoppe på alle sider, er for småt for jeres store befolkning, ej heller svømmer det i rigdom; og det giver næppe føde nok til jordens dyrkere.
  Derfor er det, I myrder hinanden, fører krig, og ofte dør I af gensidige sår.
  Lad derfor hadet forlade jer, lad jeres skændsmål fare, lad krige slutte, og lad alle uenigheder og kontroverser slumre.
  Drag af vejen mod den Hellige Grav; vrist det land fra den onde æt og underkast det jer selv (…).
  Påtag jer derfor denne rejse for forladelsen af jeres synder, med sikkerhed for umistelig ære i Himlens kongerige.”

  Da pave Urban II havde sagt disse og mange lignende ting i sin urbane tale, havde han i den grad påvirket alle tilstedeværendes begær i retning af ét mål, at de skreg: Gud vil det! Gud vil det!

  Og således blev det, og korstogsridderne bar korsets mærke for og bag på deres brynjer.
  Jerusalem blev indtaget i 1099 og alle i byen blev dræbt i et kæmpe blodbad.
  Islamisterne fik så mange bank og så mange blev dræbt, at de husker det og frygter det endnu.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. oktober 2021 @ 18:47

 25. # 12.
  Det var samme klamme politiker der for ikke længe siden i et TV interview udtalte: Helt ind i mit socialdemokratiske hjerte. Mon ikke hendes hjerte er i det parti hvor en politisk karriere synes at være størst? Hun er direkte klam. De udsagn hun kom med i det interview du linkede til, det siger vel alt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 21. oktober 2021 @ 20:15

 26. BENT A — 21. oktober 2021 @ 15:41

  “Mænd og kvinder med efternavnet ‘JIHAD’ 2”

  Det er nok den samme mand, som har været opstillet for S

  Men der er intet mærkeligt i, at de ønsker en islamisk stat. Det mærkelige er, at de IKKE har etableret det i 1400 år. Ganske enkelt fordi, de har haft travlt med at erobre verden.

  Ifølge deres koran har allah skabt de bedste samfund til dem, og de har så haft interne krige og klanfejder i 1400 år. Det er sg’ da grinartigt sådan at ødelægge deres allahs mesterværker.

  EB har haft godt af ny chefredaktør, men det hele fuser ud. Eller indtil nynazister tager på hyttetur

  Kommentar by tavsen — 21. oktober 2021 @ 21:46

 27. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/imam-fra-svendborg-alle-muslimer-oensker-sharia-kalifat/8919845

  Kommentar by KineserSnot — 21. oktober 2021 @ 21:48

 28. https://www.berlingske.dk/samfund/mfer-stoetter-maling-mod-fogh

  Kommentar by BE — 21. oktober 2021 @ 12:21

  Lige nøjagtig

  NED MED ALTING — 21. oktober 2021 @ 20:15

  Populister er altid klamme, undtagen når de selv er det.

  Kommentar by tavsen — 21. oktober 2021 @ 21:51

 29. Islam er en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal. Jeg kunne blive ved med at remse alt og alting op samtidsmæssigt og historisk hvad den religion direkte er skyld i af Unødvendig Ondskabsfuld undertrykkelse, terror og krig og fordummelse. Men vi skal også have plads til andet herinde. Selvfølgelig har NB ret. Og jeg skammer mig inderligt over min samtids vamle afstumpede leflen, hen over Islams ofre, for denne modbydelige religion.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God fredag og weekend. -skrivepause-( Nok indtil mandag eller tirsdag). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. oktober 2021 @ 08:29

 30. Hvor er Statministerens fordømmelser? Nåh nej hun har travlt med at stykke en historie sammen, så hun ikke ryger i kachotten!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. oktober 2021 @ 13:57

 31. # 29

  Gør gerne skrivepausen permanent…

  Kommentar by Revisoren — 24. oktober 2021 @ 12:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper