21. oktober 2021

Vel ankommet i Hollandske Tilburg, La Trappe Isid’or i glasset, K’s choice på anlægget…

Turen til det sydlige Holland skulle tage under syv timer, men der var kaos omkring Hamborg, og vi ankom tre timer forsinket. Det bookede Bed & Breakfast i Tilburgs gamle bydel er overdådigt, og værten har sågar et større udvalg af hollandske og belgiske trappistøl til fri afbenyttelse. I byen var der gang i den på Jomfru Ane Gade-niveau. Vi spiste italiensk, og smagte Hertog Jan (pilsner) fra latterlige små glas. Ikke helt stærkt nok til en stout jyde, men i skrivende stund er der La Trappe Isid’or i det rigtige glas, så det blev alligevel en god dag.

Nu hvor vi er på egnen hører vi K’s choice, som jeg var stor fan af i mine yngre år. Forsangeren Sarah Bettens kalder sig i dag Sam Bettens, men stemmen er den samme. Lad os kalde det her en åben tråd.

(Den trætte fødselar…)

(La Trappe Isid’or, så er der ro i sjælen)

Oploadet Kl. 23:29 af Kim Møller — Direkte link129 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122697/trackback

129 Comments »

 1. Dejligt at høre Kim, hvor emsige er de med Coronapas der hvor du er?

  Jeg var i det sydlige Holland i sidste uge, og medbragte en frisk test. Damen på hotellet bad ikke om test men “Vaccine-passport” og forsøgte at scanne stregkoden. Da den ikke virkede (Holland har deres egen stregkode og dansk pas virker ikke for dem) skrev hun eet eller andet ind på computeren og lod mig checke ind. Jeg hørte ikke mere, desuagtet en PCR test i Holland kun gælder i 48 timer.

  Restauranter skal bede om coronapas, men dem jeg var på gjorde det ikke.

  På hjemturen skulle jeg vise en frisk (<24 timer) test ifgl KLMs rejseregler, så jeg tog en test aftenen inden afrejse. Jeg var vist den eneste kunde de havde på testcenteret den dag, og i Shiphol (Amsterdams lufthavn) var der INGEN kontrol af hverken Coronapas eller nationale pas, man kunne gå direkte ind!

  Kommentar by redneck — 21. oktober 2021 @ 23:40

 2. – Redneck

  Vi har vist coronapas på to cafeer. Jeg synes de var lidt emsige med det, men jeg synes også det er lidt af et teater.

  Kommentar by Kim Møller — 21. oktober 2021 @ 23:48

 3. Når det nu er en åben tråd, kan man vel godt tillade sig at skrive noget om corona-virus og vacciner.

  Der er på nettet alarmerende oplysninger om visse “vacciners” manglende effektivitet, samtidig med at virologer, læger, sygeplejersker, patienter, pårørende og ægte eksperter har indtalt videoer hvor de påpeger, forklarer og dokumenterer mange meget alvorlige problemer med Pfizers, Astra Zenicas, Johnson-Johnsons og Modernas aktiviteter mv.

  Andre steder kan man læse om at globalisterne mfl. har planer om en ny verdensorden som kan blive yderst totalitær, og som kan blive en katastrofe for middelklassen og alle “almindelige” mennesker. Det kunne i princippet være spekulationer uden hold i virkeligheden,
  men der er mange ret solide argumenter om at big.tech, big pharm, massemedierne, monopolerne, våbenindustrierne, storfinansen, NG0’erne og korrupte eller uduelige politikere er ved at skabe et 1984-agtigt verdensdiktatur som vil afskaffe alt med frihed, borgerrettigheder, medmenneskelighed og civilization.

  Under alle omstændigheder breder volden, usikkerheden og fattigdommen sig i Europa i denne tid.

  Vigtige bøger: “1984”, “Fagre nye verden”, “Processen”, Solsjenitsyns værker og Ole Hasselbalchs bog: “Når man ikke vil høre”.

  Kommentar by BENT A — 22. oktober 2021 @ 01:31

 4. I min Covid-research er jeg stødt på en række folk, som tilsyneladende siger noget andet end de officielle kanaler:

  Vladimir Zelenko, Michael Yeadon, Roger Hodkinson, Robert W. Malone, Wolfgang Wodarg, Suneel Dhand, Peter McCullough, Magnus Burling, Dolores Cahill, Sucharit Bhakdi, John O’Looney, Geert Vanden Bossche, Bryan Ardis, Stephanie Seneff …

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. oktober 2021 @ 01:42

 5. Lyder som en fantastisk tur!

  Meanwhile i Svendborg plotter muzzierne verdensovertagelsen:
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/imam-fra-svendborg-alle-muslimer-oensker-sharia-kalifat/8919845

  Kommentar by Ole Lukøje — 22. oktober 2021 @ 02:28

 6. Jeps corona plandemien er et stort teater for de mest velbeslåede. La Trappe er en af de bedste øller man kan opdrive. Måske sku’ man overveje at gå i kloster.
  Når det nu er en åben tråd,vil jeg lige se om jeg ikke kan levere denne her,den er muligvis ikke helt sand men pyt med det,hvis den bare er interessant:
  Frk. Jensen møder Hr. Petersen,som hun så ofte gør på sin morgenspadseretur. “God morgen Hr. Petersen.” “God morgen Frk. Jensen.” “Hvad mener de om Nordafrikansk civilisation?” spørger Frk. Jensen. “Det ville være en udmærket idé.” Replicerer Hr Petersen. Om den er helt så sand som den om Petersen der bliver spurgt hvordan han sover om natten og som lægger sig ned på fortorvet og siger: Sådan,tror jeg nu ikke den er.

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2021 @ 06:47

 7. Savner nok selv Hamborg, som feriedestination. Siden Coronatiden har jeg ikke vovet mig ud over grænserne. Makse sprit, fraværd af social samværd – nærkontakt af 3 grad- :-). Hamborg har det hele. Natteliv -Sct Pauli. Mærkelige små butikker – Lange Rheihe-. Natur- Planten und Blumen, og gåtur omkring Alsteren. Men ellers har de jo Landestagsticket, som giver fri adgang til alt offentlig transport i delstatsområdet en dag. Tog-minus IC og ICE tog- og samtlige busser inklusiv Hamborg. Kan anbefale Schleswig Holsten ticket. Lubeck -Holsteinishe Schweiz med Pløn, Echenførde, Flensburg, Schleswig, Husum eller i sommerperioden Sild. Hamburg internt. Dundgens, Verdens største modeljernbane, Sct Michaelis Kirke, alene Den enorme Hovedbanegård med alle dens restaurenter, butikker og dette Himmeltag der giver ekko, når Fodboldfan ankommer med tog (tæt på den danske sømandskirke)Kan sagtens bruge en uge på den by. Må nøjes med Århus for tiden. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. oktober 2021 @ 08:24

 8. Holder dog en miniferie fra imorgen….Internt i Danmark :-). Skrivepause (I slipper for mig indtil mandag eller tirsdag). Hyg jer sålænge. :-) .God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. oktober 2021 @ 08:32

 9. Tack så mycket M U
  Hva’ drikker Møller? Øller øller øller

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2021 @ 08:37

 10. “Everything for free” er stadig en banger. God tur.

  Kommentar by Jesper — 22. oktober 2021 @ 09:06

 11. DANMARK er blevet til et PROPAGANDA-LAND. Det står virkelig slemt til. Goebbels og Hitler måtte nøjes med radio og aviser. Nu om dage har man også tv, hvor millioner af borgere frivilligt lader sig indoktrinere og hjernevaske. De forsynes med endeløse mængder af billig, avanceret eller genial underholdning, og ind i mellem bliver de så i stort omfang indgivet de meninger, tankesæt og holdninger som “eliten” og de gamle partier mener er de rigtige.

  Tilsammen er papiraviserne, radio- og tv-stationerne i stand til at vildlede og fordumme størstedelen af befolkningen. Goebbels ville have været misundelig hvis han blev forevist hvor effektivt propaganda-maskineriet arbejder nu om dage.

  Bare de sidste tre dage har givet mange eksempler på hvordan DR, tv2, Berlingske, Politiken og andre papiraviser fordrejer, fortier og misinformerer. F.eks. mht. Polen, Ungarn og EU, mht. “ligestillingen”, mht. indvandringen, klimaet, “vaccinerne”, rigsretssagen og landbrugets forhold. Osv.

  Igen og igen forvrænges fakta, og konstant favoriseres kommunisterne i enhedslisten og det radikale parti. Her til morgen var der tre kvarter med en rød feminist og ligestillingsfanatiker Samira Narwa i P1.

  Kommentar by BENT A — 22. oktober 2021 @ 10:16

 12. Covid-vanvid:
  Jeg må på det kraftigste opfordre alle til at søge information om Covid og vacciner i de systemkritiske medier/platforme, da den officielle historie, som regeringer/myndigheder/MSM fortæller efterhånden er helt ude i hampen, herunder insisteren på tvangsvaccinerering.
  Covid er og forbliver en virus/sygdom af lav til mellem farlighed, der slet ikke retfærdiggør nedlukninger, mundbleer, tests, eller eksperimentelle vacciner (de er stadig kun betinget godkendte, fordi de krævede flerårige studier selvsagt ikke er gennemført endnu).
  Vaccinerne forhindrer ikke smitte, virker dårligere og dårligere (generelt og over tid), giver skræmmende mange bivirkninger inkl. død, etc.
  Facebook, Twitter og det slæng bortcensurerer voldsomt, så søg hellere i Telegram, Gettr m.v. Hvis det er for grænseoverskridende, så er der såmænd også rigeligt med kritiske synspunkter fra læger og forskere på LinkedIn, selv om LinkedIn fjerner opslag, så hurtigt, de kan.
  The Great Reset er heller ikke nogen konspirationsteori – det er det officielle navn på den herskende globalistiske elites drøm om at indføre en ny samfundsorden på bagkant af Covid – “You will own nothing and you will be happy” er vitterligt et af sloganerne hos World Economic Forum.

  Kommentar by RonaldR — 22. oktober 2021 @ 11:44

 13. Danmark droppede J&J vaccine, men har netop nu tilbudt Rwanda 250.000 doser af vores overskudslager.
  Det er farligt for dig og mig, men ikke borgere i Rwanda

  Kaare Qvist sagde på tv :Mens vi alle venter på vaccine”
  Enten er han ualmindelig dårlig informeret, eller også er Danmarks Radio vaccinelobbyens forlængede arm.
  Det er bestemt ikke alle der venter på en covid-vaccine, men journalister ønsker jo ikke at vise hvor brutal man går til værks i fx Australien. Det er ren politistat metoder.

  Derudover håber jeg hele Mette Frederiksens regering ryger, efter de mange afsløringer i mink kommisionen.

  Er det tilfældig vi pludselig ser indskrænkninger i verdenshandlen og energipriser på himmelflugt ?
  Jeg tror det er lige så planlagt som covid og vaccine, forberedelse til Great Reset.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 11:50

 14. https://www.youtube.com/watch?v=Gd9B3tgB7Wc
  David Icke om fremtiden, The goal of this global cult of demonic psychopaths ?

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 12:01

 15. Med den moderne teknik
  er der kommet en enorm mængde af musikere. Mon Beatles var blevet så store, hvis de var startet i dag?

  K’s Choice (Complete Album Collection)
  https://www.youtube.com/watch?v=K6sHd3WVinc&list=PLnpXT8lxZ37p22AzATurqVBhp1aEftCs6

  Kommentar by tavsen — 22. oktober 2021 @ 12:03

 16. @ 10, Bent A.
  Siden de 4 Mdr DKK til driften af Dhimmi Radioen(DDR), blev pålagt skattebilletten, hvilket vi også kan takke DF for, vil jeg påstå endnu en ny bundrekord er blevet sat af de offentligt ejede medi´er.

  Mere manipulation, misinformation/løgn, ligegyldig plat, “underholdning”, hvor der stræbes efter den laveste fællesnævner, og direkte taler ned til folk, som uvidende individer!
  Ja, jeg smugkigger, ellers kan jeg ikke kritiserer dem.
  Men luk lortet, så bliver jeg fri at smugkigge!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 22. oktober 2021 @ 12:13

 17. Hvis klimaforandring og stigende vandstand er fakta, hvorfor bygges der så massivt på alle havnefronter ? eller planen om en kunstig ø Lynetteholmen ?
  Har man tænkt et 15 meter højt dige ind i planen? de siger jo indlandsisen på Grønland smelter og Antarktis ligesådan om et par år

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 12:20

 18. Klimaguru, Al Gore skal efter planen tale i Aalborg, 20.marts 2022.
  Rød/radikale politikere og medier vil sikkert hylde ham som verdens frelser.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 12:29

 19. zerohedge : UN Climate Change Conference Reportedly Using Diesel Generators To Charge Teslas Being Used As Shuttles

  There’s 20 Teslas at the hotel to shuttle people back and forth to and from the convention, which is about 75km.

  Then, the kicker. Since the hotel only has one Tesla charging station, diesel generators were contracted to help recharge the Teslas overnight.

  Klimatopmøde Glasgow: Teslabiler oplades med dieselgeneratorer, fordi der kun er få ladestandere på hotellet.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 12:37

 20. https://trendingpolitics.com/biden-vows-to-take-millions-of-cars-off-the-road-crugg/?utm_source=appnotify&utm_medium=app

  Tilbage til stenalderen

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 12:43

 21. God tur, og tag nogle gode billeder

  Kommentar by Carsten — 22. oktober 2021 @ 13:08

 22. fra det groteske USA
  https://news.yahoo.com/dr-rachel-levine-sworn-first-003519119.html
  Assistant Secretary of Health Dr. Rachel Levine made United States history Tuesday as the first openly transgender four-star officer in any of the nation’s eight uniformed services, the Department of Health and Human Services announced. The former pediatrician’s appointment also made her the first female four-star admiral in the U.S. Public Health Service Commissioned Corps’ history.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 13:15

 23. Sidste år knoklede sundhedspersonale næsten i døgndrift – uden vaccine.
  I dag anses uvaccineret personel som en trussel mod indlagte

  document : Skremmende antydninger fra helsemyndighetene: Uvaksinert helsepersonell kan bli omplassert

  https://twitter.com/therealrukshan/status/1451500673619546119?t=dLLLVfCREvG5nm2yVOPpog&s=09
  A group of healthcare workers and teachers protested against mandatory vaccinations and job losses on the first day of eased restrictions and greater “freedoms” in Melbourne, Victoria.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 13:25

 24. Klima-dagsordenen er endnu en globalistisk, marxistisk/fascistisk, totalitær og centralistisk dagsorden, som “eliten” (Big Business, Big Tech, Big Media, Big Government,…) promoverer, og som sjovt nok gør dem rigere og mere magtfulde, mens vi andre 99% kan se os selv reduceret til trælle eller i bedste fald fæstebønder.
  Som k.m. påpeger, er der sjovt nok stadig rift om havnefronter og beach front properties blandt de klimabevidste/-lyvende “eliter”, som befaler os andre at cykle og spise insekter for at stigende vandstand ikke skal drukne os alle.
  Covid- og Klima-fortællingen er to sider af samme sag / to metoder til samme mål – den nye gloværdige samfundsorden.
  Og venstrefløjen/socialister er begejstrede – enten fordi de er del af “eliten” eller fordi det passer fint til deres ensrettende, totalitære, kollektivistiske ideologi.

  Kommentar by RonaldR — 22. oktober 2021 @ 13:31

 25. https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/squad-wants-defund-police-spent-nearly-100k-private-security/

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 13:40

 26. Efter at jeg har hørt om de mange problemer der skal være forbundet med ikke færdigudviklede vacciner mod covid, skal jeg ihvertfald ikke nyde noget af den slags vaccination. Video efter video advarer mod invaliderende bivirkninger.

  Kommentar by Mod bedre tider? — 22. oktober 2021 @ 13:53

 27. Hej Kim, Altid sjovt at læse dine rejsebeskrivelser, og altid interessant at læse dine kommentarer til livets gang i Lidenlund. Har netop fået 3. Pfizer-stik og føler mig tryg ved det. Har checked med en magnet, og det ser ikke ud til, at der er sprøjtet mikro-chips ind med vaccinen.

  Kommentar by Ole Madsen — 22. oktober 2021 @ 15:05

 28. Helt rigtigt Ronald R 11:44 og lyt gerne til George Edward Griffin,grundlægger af Freedom Force International dot org,hvis Icke og Corbett er lidt for 911 loonie for din smag.

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2021 @ 15:18

 29. Set på Geller Report: Lego vil arbejde på at lave legetøj mere kønsneutralt.

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2021 @ 15:27

 30. En borger kan man ikke vende ryggen til. Det er min erfaring.

  Kommentar by Ole Larsen — 22. oktober 2021 @ 15:30

 31. >k.m. 12:37
  Grineren !

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2021 @ 15:54

 32. @Ole Madsen 15:05
  Det er ikke mikrochips, homo-gener eller andet fantasifuldt sølvpapirshat-vrøvl, du skal bekymre dig om i vaccinen. Og forhåbentlig har du slet ikke noget at bekymre dig om overhovedet, men du kan f.eks. spørge:
  – Hvorfor et 3. stik skulle være nødvendigt, når nu vi hele året har fået at vide, at 2 stik = fuldt vaccineret?
  – Hvordan man tør anbefale et 3. stik, når der absolut ingen data foreligger på effekt/bivirkninger ved et 3. stik?
  – Hvordan Søren Brostrøm uden at blinke erklærer vaccinerne for sikre – når der stadig er to år til, at de påkrævede flerårige studier (fase 3 kliniske forsøg) er gennemført – for kunne vi så ikke også bare godkende alle andre lægemidler uden alle de mange års forsøg, når de åbenbart ikke kan fortælle os noget om især bivirkninger, vi ikke allerede ved efter ½-1 års forsøg?
  – Hvorfor lande som Singapore og Israel med verdens mest vaccinerede befolkninger netop nu oplever voldsom stigning i Covid-tilfælde og såmænd også Covid-dødsfald?
  – Hvorfor der på tværs af 68 lande med pålidelige data til rådighed ikke er nogen korrelation mellem vaccine-udrulning og smitte-tilfælde – altså hvordan skulle vaccinen kunne hjælpe med at ”udrydde” Covid, når vaccinerede smitter mindst lige så meget som ikke-vaccinerede, når nu vi hele tiden får fortalt, at vi alle skal vaccineres for netop at stoppe smitten/spredningen?
  – Hvorfor de seneste tal fra England (UKHSA officielle tal) viser, at vaccinerede udgjorde 82% af Covid dødsfald og 65% af Covid-indlæggelser i England de seneste fire uger – når det jo burde forholde sig anderledes, hvis ellers vaccinen beskytter bare nogenlunde mod død eller alvorlig sygdom.
  – Om det vitterligt er tvingende nødvendigt med en eksperimentel mNRA vaccine mod en virus/sygdom med en gennemsnitlig overlevelsesrate på 99,5% eller højere for alle under 70 (og hvor gennemsnitsalderen for Covid-døde i Danmark er højere end den gennemsnitlige levealder).
  – Hvorfor der konsekvent lukkes ned for enhver snak om eksisterende, kendte lægemidlers tilsyneladende gode effekt mod Covid – eksempelvis ivermectin, som f.eks. den indiske delstat Uttar Pradesh har brugt med succes i bekæmpelse/behandling af Covid, mens Youtube og Google (ejet af Alphabet, der sjovt nok ejer 10% af BioNTech, som opfandt Pfizer vaccinen og tjener milliarder i royalties) helt åbent – det står i deres ”Fællesskabsregler” – har travlt med at fjerne opslag, der gør opmærksom på ivermectins udmærkede resultater og 40-årige safety record.
  Der er bare mange – store som små – ting, som ikke harmonerer helt med den ”officielle” fortælling om vaccinernes fortræffelighed og kravet om, at vi alle skal lade os vaccinere uden at stille spørgsmål.

  Kommentar by RonaldR — 22. oktober 2021 @ 16:04

 33. Kun een eller to på fabrikken er ikke vaccineret
  https://nordjyske.dk/nyheder/thisted/haardt-ramt-af-corona-21-ud-af-30-medarbejdere-nedlagt/95848de6-8ae6-494e-8d0d-0bf2193f7b81

  Kommentar by k. m. — 22. oktober 2021 @ 16:13

 34. @Nielsen 15:18
  Tak for det – George Edward Griffin var jeg af en eller anden grundt ikke stødt på, men det er der nu rådet bod på.
  Ja, der er selvsagt nogle aktivister/debattører, som påstår nogle mere eller mindre bizarre ting, og så kan man enten helt slukke for dem eller vælge af ignorere ”sludderet” og koncentrere sig om det, de siger, der virker mere plausibelt og realistisk. Der er i hvert fald nok at vælge mellem blandt dem, der synes, at der er noget lorent ved The Great Reset, Build Back Better, New World Order, den Grønne Omstilling, etc.

  Kommentar by RonaldR — 22. oktober 2021 @ 16:16

 35. Mink holocaust
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13393289/ny-email-allerede-i-september-2020-var-statsministeriet-tilsyneladende-taet-paa-at-sende-militaeret-ind-for-at-gasse-alle-mink/

  Kommentar by k. m. — 22. oktober 2021 @ 16:29

 36. Måske lidt irrelevant…men alligevel. I går læste jeg i Jyllands Posten en interessant blog af Desiree Ohrbeck: “Kære medier. Kald nu en islamistspade for en islamistspade.” Da jeg i dag ville vise den til en af mine venner, så var den væk. Bare pist væk. Hvad er JP nu bange for? Er det af hensyn til Ohrbeck´s medblogger, muslimen Utku H. Gÿzer, at hendes blog er bortcensureret? Eller har Skidkandar Skidquku måske ringet til redaktionen og fået den til at ryste i bukserne?

  Kommentar by Thor — 22. oktober 2021 @ 16:44

 37. RONALD 11.44 OG 16.04: Dine kommentarer er så oplysende og interessante, at man må håbe at de viderebringes til face-book og andre blogs/net-aviser. Også mange andre kommentarer bør få en videre udbredelse.

  I Sverige har vold, skyderier og mord nu bredt sig til by-midter og ud i villa- og boligkvarterer, iflg. DR mv. Og EB fortæller i video om et terror-netværk i Danmark.

  Kommentar by BENT A — 22. oktober 2021 @ 16:52

 38. Islam skjuler ikke den ønsker at blive religiøs altdominerende.
  Vi har fået en endnu værre fjende. Hvide mænd og kvinder i spidsen for globalismen.
  Mærkelig nok er mange vestlige kvinder de mest rabiate fortalere for ensretning og undertrykkelse.
  Kvinder har kæmpet for stemmeret, ligestilling, ligeløn for lige arbejde m.m.
  og nu ruller deres efterkommere samfundet flere hundrede år tilbage tilbage.

  Jeg ved ikke hvad der får dem til at handle sådan i flok, men det er bestemt ikke normalt at ødelægge egen og kommende generationer med vilje.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 17:48

 39. Det ekstreme Australien
  https://www.youtube.com/watch?v=dbD24YUEe84
  Australian Police Question Man Over Facebook Post

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2021 @ 18:00

 40. Kunstprofessor og muslimmaler Lars Endel Roger Vilks blev myrdet d. 3.okt. c kl 16 i Markeryd i Småland. Det er den eneste matematisk logiske rationelle forklaring på “hændelsen”. – Den bliver bekræftet af svensk politis ” højrøstede” tavshed. Den tekniske rapport er færdig og frikender bilen. Derfor tavsheden. Og den tekniske rapport vil ikke blive offentliggjort.

  Kommentar by dansker — 22. oktober 2021 @ 21:46

 41. K.M. 17.48: “Vi har fået en endnu værre fjende. Hvide mænd og kvinder i spidsen for globalismen”.

  Godt udtrykt. De sidder i Berlin, Bruxelles og København og undergraver alt. Uden dem havde der ikke været afrikanisering, hverdagsterror, nedskæringer og skatteplyndring. Og vælgerne labber deres propaganda i sig som var det chokoladedrik med rom og flødeskum.

  Hvide minoriteter bekæmper og bekriger hvide majoriteter. Et par håndfulde kvinder i Tyskland og Sverige……..samt 175 politikere og 8-900 journalister i Danmark, er ved at gøre kål på 4-500 millioner europæere…… henholdsvis knap fem millioner danskere.

  Kommentar by BENT A — 22. oktober 2021 @ 22:02

 42. PS: JP Jalving, der er fornuften selv, har lige nu to klummer: “Den borgerlige presse findes ikke” og “Feminismen kan sagtens gå for vidt”, selvom røde Helle T-S og radikale Samira Nawi mener at vi aldrig kan få nok af den.

  Kommentar by BENT A — 22. oktober 2021 @ 22:28

 43. @ 29 RonaldR.
  Præcist og fint beskrevet.
  Der er for mange løse ender. OG, der kommer flere til hele tiden.
  Vi skal skræmmes, frygte fremtiden og være ængstelige hele tiden, således kan Regimet udøve sin tvang!
  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 22. oktober 2021 @ 23:45

 44. INGEN hos UP har endnu svaret på om danskere snydes for den rette behandling når de (angiveligt) er blevet meget syge af corona-smitten. Er der ingen her som véd noget om hvad der foregår på hospitalerne, mht. disse patienter?

  Så er der det mystiske at flere kilder fortæller/påstår at corona-virussen ikke er værre end en en ganske almindelig influenza-virus. Ikke flere indlagte, ikke flere omkomne end ellers. Men der er også dem som siger at den kinesiske virus er langt farligere. Hvad skal man tro?

  Det forlyder også at de forskellige testprøver ikke kan skelne mellem almindelige og nye virus-typer. Endelig siges det på nettet at Kina arbejder på at udvikle virus-typer hvor dødeligheden er 80-90%. (og at det gule land er begyndt at afprøve supersoniske raketter der kan angribe USA fra rummet, så der kun er eet eller to minutter til at reagere på et angreb med atomvåben)

  Biden og democrats og det ret specielle valg sidst, kan komme til at koste amerikanerne og europæerne dyrt, meget dyrt. Lammelse, kaos og opløsning præger nu store dele af USA.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 01:11

 45. SE 1: “Covid-vaccinerne er uden indflydelse på smittespredningen”. Situationen i Israel viser det. 2: “Hvem ejer verden”. Steen R. fra Snaphanen lægger tingene frem.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 01:45

 46. Tror egentlig at Munketraditionen for at brygge øl, ligesom vintraditionen (Cotes Du Rhone- Pape) skal ses som en kristenmodvægt til Islams påvirkning, som vel var med til at holde slaveriet intakt i lang tid, inden USA gjorde op med det.(Fortsat god ferie).

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2021 @ 08:03

 47. Tak til de Belgiske Munke og Franske igennem tiden. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2021 @ 08:04

 48. @ Michael Unna
  Prøv at læse om vinmarkerne ved Porto, de blev givet til riddere og krigere som tak for at smide maurerne ud af Portugal og kom til at danne baggrund for portvin.

  Endnu en god grund til at drikke portvin

  Kommentar by redneck — 23. oktober 2021 @ 08:07

 49. 14 vaccinerede skolebørn i England indlagt med vaccine-bivirkninger.

  Boris Johnson siger, vaccine beskytter dig ikke mod sygdom, beskytter ikke mod du smitter andre, kom nu og få en booster

  Vores ledere har mistet forstanden.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 08:34

 50. Jen Psaki, pressemøde video 2:33
  Ynkelig at høre hende forsvare Biden, og til slut giver hun selvfølgelig Trump skylden for det nuværende kaos ved grænsen
  https://www.youtube.com/watch?v=TQGiddTuvAk

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 08:56

 51. Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 08:34

  Hvornår skal du have det tredje stik?

  Du kan jo ikke rejse nogle som helst steder hen uden at være færdigvaccineret.

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 09:15

 52. Fejlen ved den vestlige verden i dag er, at fakta erstattes af følelser.
  Jeg kommer forhåbentlig ikke til at lyde som en langskægget muslim, men mange politik kvinder skader mere end de gavner. De har fået ledende stillinger i NGO, EU, i klimabevægelser og flygtningeindustrien.
  Deres følelser undertrykker fakta, og de negative konsekvenser af tankegangen.
  Her en lang og tør artikel på engelsk : Sig nej til woke revolution.
  https://www.commentary.org/articles/bari-weiss/resist-woke-revolution/?utm_source=envelope&utm_medium=website&utm_campaign=SocialSnap%C2%A0

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 09:23

 53. Da vi i en tidligere snakkede tråd om dommeres medløberi,kollaboration og hvad deres adfærd kan kaldes grundet i en DenKorteAvis artikel om en morder der blev idømt mindre end et års fængsel,er her en historie om dommerstanden hinsidan: https://swebbtv.se/w/e4frXGMg2GRNiabw3UKbgs

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2021 @ 09:27

 54. I´d rather die standing than live on my knees

  Vaccinediktaturet skal fanme ikke jage en nål i min arm, med noget sprøjt, korrupte djævle har opfundet.

  Jeg venter spændt på resultatet af minkkommissionen, der kommer artige sager frem hele tiden.
  Det ender forhåbentlig med at Mette Frederiksen og regeringen må gå af

  Vi må tage spørgsmålet om vaccine og dens konsekvenser senere.
  Opgøret mod tvangsvaccine er i gang rundt omkring.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 09:32

 55. @ 46 redneck

  Kan kun give dig ret, men det bør være en Vintage, og ikke en “slave” portvin til en halvtredser i nærmeste supermarked.

  Kommentar by der Adler — 23. oktober 2021 @ 09:33

 56. Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 09:32

  k.m. lovede for et par måneder siden at nedlægge sit mandat og forlade Uriasposten for altid pga. wokeism herinde.

  Hvad har ændret sig?

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 09:39

 57. Vender den danske venstrefløj 180 grader om EU´s ydre grænser? eller er det symbolpolitik og tågesnak?
  Mette Frederiksen siger situationen er kritisk.

  Enhedslisten sagde om grænsemuren : Trump er ved at føre USA ind på en forkert og farlig kurs.

  Er Mette Frederisken bange for nye billeder af danske betjente der leger med flygtningebørn på motorvejene, og har hun opbakning fra støttepartierne

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 10:02

 58. Hvor mange gange har Kim smidt “Kingo” ud af Uriasposten, hvor vi kan se svinet vender tilbage under nyt navn ???

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 10:04

 59. #29 RonaldR
  Flot måde du fik du det skåret ud i pap og bukket i blinkende neon for selv de mest fatsvage !!
  Hele dette vanvid med corona er VANVID !!
  At der stadig er nogen der argumenterer for at lade de superrige globalister blive endnu mere superrige og tilrage sig endnu merer magt er ufatteligt.

  Kommentar by Danskeren — 23. oktober 2021 @ 10:09

 60. https://www.bt.dk/samfund/naboer-har-faaet-nok-maa-bruge-oerepropper-og-tage-sovemedicin-for-at-holde
  B.T. Aarhus har besøgt området, og det viser sig, at de to kvinder blot er to ud af en række beboere i området, som kan berette om de voldsomme støjproblemer, som de mener kommer fra Babylon Huset på den anden side af træerne.

  Et stort festlokale med plads til op mod 600 mennesker, hvor der blandt andet afholdes store tyrkiske og arabiske bryllupper.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 10:23

 61. Kingo kan ikke være helt let at finde. Der må være op imod 100 lukkede psykiatriske institutioner spredt over hele Danmark.

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2021 @ 10:29

 62. k.m. og Træt skal være glade for og støtte op om kingos virke på Uriasposten.

  Ingen andre end kingo er større tilhængere af, at tyrkiske og arabiske kæmpebryllupper afholdes i, ja hvor ellers end i, Tyrkiet og Arabien. Muhamedanere hører til i Muhamedanien, og det er IKKE i Danmark.

  Danmark tilhører hvide danere, og alle sorte og brune skal sendes ud. HELT UD AF DANMARK

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 10:50

 63. Nu skal helt små børn ned til fem år gamle også stikkes med vaccinennålen:

  The staff of the Food and Drug Administration said the benefits of Pfizer Inc. and BioNTech SE’s Covid-19 vaccine for young children aged 5-11 likely outweigh its risks, ahead of a meeting next week where experts will weigh whether the shot should be cleared for use.

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 11:25

 64. K.M. 08.34: “Vores ledere har mistet forstanden”. Ja, det er soleklart. Og deres afsindige tankesæt har bredt sig til alle de gamle medier, DR, TV2, de små radiostationer og papiraviserne via korruption. For mediestøtten har korrumperet samtlige massemedier. Og deres propaganda har ført til at også flertallet af vælgere er gået fra forstanden. De tror at vejen frem er at stemme på partier der har snydt og snigløbet dem 25-30 år i træk. Vælgerne VIL bedrages.

  K.M. 09.23: Ja, vi har nu set hvordan de politiserende kvinder m/k har smadret løs på Sverige, så landet i dag er ved at blive til et shit-hole hærget af magtmisbrug og ulykker, forbrydelser og terror, konkurser og nye sygdomme. Noget af det samme foregår i Tyskland, Frankrig og England.

  Er de fleste mænd supernaive, siden de stadig ikke har opdaget at kvindesagskvinderne, feministerne og politik-kvinderne er deres fjender?

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 11:34

 65. HVIS MAN SER NÆRMERE PÅ GODHEDSINDUSTRIEN, indvandringsindustrien, BLM, New World Order, The Great Reset, den woke kvindebevægelse, kunstakademiet, klima-aktivisterne, Big Pharm, Big Tech, folkekirken, folkeskolen, DR, MSM, de gamle partier, kvinfo, democrats i USA osv., vil man opdage at de alle er infiltreret af kommunister. I større eller mindre omfang.

  Dvs. af tilhængere af den marxisme som står i blod og tårer til op over knæene. Efter statsterror og massemord i mindst 40 lande. Læs kommunismens sorte bog, Solsjenitsyns bøger og Steen Raaschaus opslag.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 11:49

 66. Det er de samme politikere og organisationer der står bag muslimsk indvandring og udrulning af covid-vaccine. Derfor kan man ikke være imod det ene og for det andet på samme tid.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 12:00

 67. https://gatesofvienna.net/2021/10/wolfgangs-farewell/

  En kedelig historie fra sygesengen. Mand lammet efter vaccine

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 12:12

 68. Det er de samme politikere og organisationer der står bag muslimsk indvandring og udrulning af covid-vaccine. Derfor kan man ikke være imod det ene og for det andet på samme tid.

  Og CIA bombede World Trade Center, jøderne styrer hele verden, jorden er flad, 5G er hjernekontrol, månelanding var i Nevada…. OG ELVIS LEVER…!

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 12:14

 69. De der presser på med covid-vaccine, er de samme som vil forvandle vestlige lande til politistater, hvor “genstridige” borgere trues og forfølges for den mindste detalje.
  Det er startet i Australien, USA, Canada, og til en vis grad i Europa, men vi skal nok komme med her også.

  Borgere i Sverige anskaffer skudsikker vest, selv Oslo i Norge er på vej mod svenske tilstande.

  Vores ledere er skide ligeglade, bare de kan få jaget en podepind i halsen på folk, eller en nål i skulderen med eksperimentel medicin.

  Med covid-vaccine sløjfer man normal afprøvning af medicin, der normalt kræver år, eller årtier for godkendelse.
  Vaccine til børn ned til 5 år gør det endnu mere grotesk.

  Vi er vidne til en forbrydelse mod menneskeheden.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 12:28

 70. Joe Biden: “I was a Senator for 370 years…”

  Det er god værkstedshumor, ligesom når han siger han ikke har haft tid til at besøge grænsen siden indsættelsen.
  Han har nok lede efter trappen ned i kælderen.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 12:50

 71. Er KINGO sindsforvirret. Hans kommentarer virker tit meningsløse og forvirrede. Som 12.14. K.M. har da ret i at man ikke kan stole på de myndigheder og organisationer som står bag indvandringen og corona-håndteringen. Hvorfor ironien i de sidste to linjer er komplet malplaceret vrøvl. Hans personangreb på dansksindede bloggere er også uden fornuft og logik.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 13:21

 72. “Undergrundsmedier” bringer ting frem, borgere ikke ser eller hører i MSM.
  Når vi ved 80% af mediemennesker stemmer venstreorienteret, så har vi ikke længere en uafhængig og fri presse.
  Faktatjek = censur.
  Globalister og vaccinelobbyen tåler ikke andre data end dem de selv offentliggør.
  Det samme gælder indvandrerkriminalitet.

  Hvordan har skarp ammunition fundet vej til en attrap-revolver i et filmstudie. Nogen må have haft onde hensigter.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 13:47

 73. Hykleriet på venstrefløjen er grænseløs.
  USA venstrefløjskvinder siger defund the police, mens de ofrer store summer på at sikre deres privatboliger.
  Lige som danske politikere der roser Folkeskolen mens de sender egne børn i privatskole.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 13:57

 74. Det er sgu træls at Kim Møller ikke kan vende ryggen til et øjeblik førend den sindssyge Umulius vender tilbage og skider trådene til.

  Forhåbentlig blive skiderikken slettet når Kim Møller er tilbage på pinden.

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2021 @ 14:00

 75. Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 13:21

  Næ, Kingo påpeger blot at det er den samme højreorienterede gruppe i USA, som får spredt misinformation ud i hele verden, hvor ligesindede kritikløst opsuger lortet for også selv at være højreorienteret. Men det er der jo ikke selvstændig tankevirksomhed bag, vel.

  PS: Jeg er ikke vaccineret.

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 14:01

 76. Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 12:00

  “Det er de samme politikere og organisationer der står bag muslimsk indvandring og udrulning af covid-vaccine. Derfor kan man ikke være imod det ene og for det andet på samme tid.”

  K.M., det er samme politikere og organisationer som leverer vand i din vandhane. Tak i øvrigt fordi du har holdt antivaxx til de åbne tråde :-)

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 14:07

 77. Joe Biden og konen går på restaurant, uden maske.
  Han har ikke problem med at true befolkningen til vaccine og maske indendørs, han gider bare ikke selv.
  Det er ikke uventet sket for flere andre kendisser i USA.

  Som da Brostrøm blev bedt om at spritte sin maskine af i fitnesscenter –
  “skal jeg det ?” spurgte han dumt

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 14:08

 78. Hvor mange forskellige navne skriver Umulius under?

  Ingen tror vel på at hans ridder Thomas M i skinnende rustning er andre end Umuliussen selv?

  Apropos at skrive “under” et navn. Kunne vi ikke få navnet op i starten af posteringen og en fed streg mellem hver post?
  Så var det lettere at springe over posteringer fra folk man ikke gider høre på, når nu “ignorer bruger” ikke er muligt på denne platform.

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2021 @ 14:10

 79. Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 10:50

  Kingo, husk vores aftale. Ikke mere råberi i trådene. Vi har brug for alle mand til at ro båden. Find nu sammen om årerne.

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 14:13

 80. Thomas M og Kingo er ikke værd at spilde tid på. De kører deres helt eget forskruede løb.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 14:26

 81. Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 14:26

  Modtaget.

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 14:30

 82. Fauci og Biden logik : Husk at tage en varm jakke på til vinter, så din nabo ikke fryser ihjel.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 14:33

 83. Hvad har regeringen gang i mht. naturnationalparker ?

  Skal store dele af Danmark hegnes ind, med adgang forbudt skilte?
  Er det meningen at presse befolkningen sammen i storbyerne, i kæmpehøjhuse, i stil med Kina-slumkvarterer
  Great Reset, New World Order kæft trit og retning samfund, hvor du skal vise pas hver gang du går ud af hoveddøren.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 14:55

 84. “The noise you used to hate, is now your best friend!”

  Det har nu vist sig at japansk energisk KvindeHeavy Metal får de små spike’s på covid-19 vira til at headbange så voldsomt at de efter ca. 6 dage simpelthen falder af! (Hvorefter covid-19 er ude af stand hægte sig på sunde celler)

  7 dage, døgnet rundt.. Kom så igang, osse jer antimetals.. her ses en covid-19 patient, før og efter JHM-kuren https://youtu.be/zmRmVc4u18w

  Kommentar by anno — 23. oktober 2021 @ 15:08

 85. kræver login
  https://politiken.dk/debat/kroniken/art8409942/Nej-Nick-H%C3%A6kkerup.-Overv%C3%A5gning-er-ikke-lig-med-frihed.-Faktisk-tv%C3%A6rtimod

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 15:20

 86. Hvis Nick Hækkerup er så bekymret for vores sikkerhed, hvorfor låser han så ikke de afviste asylansøgere inde på Kærshovedgård. De begår kriminalitet og gør livet surt for naboerne.

  citat fra ssi Ekspertrapport af d. 23.oktober 2020
  Hvis der regnes med 50.000 daglige test viser modellen, at udbredelsen af COVID-19 på
  nuværende tidspunkt ca. er på samme niveau som omkring ultimo april korrigeret for
  testintensitet.

  I dag har vi fire dage i træk med over 1000 covid-smittede.
  Hvordan kan det være at vi nu med 75% vaccineret, ser samme statistik som 2020 ?

  Det må da være fordi vaccinen ikke virker, eller mere korrekt, den ødelægger folks immunnsystem.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 16:00

 87. ssi 27.oktober 2020
  Der er blevet gennemført 333.813 tests i uge 43 i forhold til 239.797 tests i uge 42, hvor tallet formentligt lå lavt på grund af, at færre blev testet i efterårsferien. Positiv-procenten er imidlertid også steget fra 1,3% i uge 42 til 1,7% i uge 43. Det er udtryk for, at stigningen ikke kun kan forklares ved, at flere er blevet testet.

  Antallet af hospitalsindlagte var ved udgangen af uge 43 steget til 133 i forhold til 119 i uge 42 (antallet af indlagte er opgjort søndag kl. 17.00 i den pågældende uge). Samtidig var antallet af nyindlagte i uge 43 på 160 i forhold til 146 uge 42. Der er dermed ikke tegn på kapacitetsproblemer på trods af den mere udbredte smittespredning. citat slut

  Nu spreder myndigheder og medier frygt igen, men fortæller ikke hvem der er smittet. Det er tvingende nødvendig, staten oplyser hvor mange fuldvaccinerede der testes positiv eller indlægges, men det er nok for meget forlangt af Sundhedsministeriet.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 16:16

 88. https://www.foxnews.com/politics/youtube-deletes-rappers-lets-go-brandon-song-medical-misinformation

  og tips nr.2, en Lucy Beresford, (psykotherapist) siger i et taklshow hos Jeremy Vine, at u-vaccinerede skal miste deres frihed.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 17:49

 89. Træt — 23. oktober 2021 @ 14:10 skrev:

  “Ingen tror vel på at hans ridder Thomas M i skinnende rustning er andre end Umuliussen selv?”

  Må indrømme, at jeg selv har tænkt dette … det er i hvert fald påfaldende, at “Thomas M” gentagne gange føler anledning til at forsvare “kingo”/”umulius”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2021 @ 18:09

 90. Breaking : Colin Powell´s doctor has come foreward to say that it wasn´t Covid that killed Powell, and it wasn´t cancer, it was complications from the vaccine, that killed him

  Jeg kan ikke bekræfte, søg gerne selv

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2021 @ 18:11

 91. Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2021 @ 18:09

  Jeg deler jeres mistanke. Det er den samme forvirrede boomer.

  Kommentar by Broager Land — 23. oktober 2021 @ 18:51

 92. >k.m. 18:11
  Ondulerer. Colin Powell var et af de værste svin under Bush familiens angreb på Mellemøsten i 2001 og frem til nu.

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2021 @ 18:53

 93. Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 19:42

  Ikke mere råberi, tak. Jeg er enig i din kommentar til det skøre indlæg om at “Vi er vidne til en forbrydelse mod menneskeheden”. Der mangler simpelthen nogle proportioner og modargumenter.

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 19:54

 94. Er det Kingo eller Thomas, der er bugtalerdukken?

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2021 @ 20:00

 95. Kommentar by Træt — 23. oktober 2021 @ 20:00

  Når jeg neutralt prøver dæmpe råberiet – hvorfor dukker du så altid op med en kniv i ryggen, Træt? Kan du slet ikke lade være? Er det et personlighedstræk hos dig?

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 20:06

 96. Hvad er der galt med UMULIUS, Anderson, Kingo osv.? Hvorfor overfalder han verbalt medbloggere som han angiveligt er enig med? Det savner da enhver logik. Det var ham der startede med chikane mod bloggere der ikke havde chikaneret ham.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 20:44

 97. Hvorfor blev ALEXANDER BEAUMONT bandlyst af Herr Kim Møller i december 2020, hvorefter papegøjen BENTE dukke op og spammer hver tråd med pis og lort, han har læst på halvsvenske blogs, som Snaphanen, som IKKE interesserer kridhvide, kulturkristne danskere, der bare ikke gider muslimer i Kongeriget Danmark. UD! BLEV! DER! SAGT!!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 21:02

 98. Ka’boooom
  Der skete det igen

  Forstår I nu? når jeg siger der er nogen der VIL føre krig på Uriasposten

  Kommentar by k. m. — 23. oktober 2021 @ 21:18

 99. KINGO, Anderson og Umulius: Alene din grove sprogbrug viser at du er helt ude af balance. Og hvorfor interesserer du dig ikke for hvad Snaphanen skriver? Du ligner mere og mere en hykler, en spammer, en støjsender, en femtekolonne, en hysterisk aktivist. Din troværdighed er væk nu.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 21:19

 100. Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 20:44

  Nej, Kingo startede selvfølgelig ikke med chikane, men Kingo råber for meget tilbage på idiotiske indlæg. Prøv dog at læse de tomhjernede kommentarer jeg selv har modtaget her i tråden, Bent. Jeg har sgu’ heller ikke startet nogen “chikane” her fra neutralt ringhjørne. Tråden er sgu’ en børnehave af beskyldninger blandt voksne mænd som er 90-99% enige (minus konspirationsteorierne). Lad os dog for fanden i stedet løfte i flok. Pause og god weekend til alle ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 23. oktober 2021 @ 21:19

 101. Bortset fra det har Hans Rustad skrevet en god artikel om at democrats har travlt med at forvandle USA til en politi-stat. Der er vistnok et par små skrivefejl i artiklen. Norske skal vist være amerikanske, og en Julie omtales som om hun er en mand. Men ellers en interessant artikel om at ødelæggelsen af USA skrider hastigt fremad. Men det sidste ord er nok endnu ikke sagt om den sag.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 21:31

 102. Det er nok bedst med lukkede tråde. Specielt i weekenderne. Totalt lukkede afdelinger ville selvfølgelig være det allerbedste..

  Hvad kunne UP ikke være blevet til, uden alle tosserne og de venstreradikale Trolle i kommentarfelterne.. Det er sku’ trist..

  Kommentar by anno — 23. oktober 2021 @ 21:46

 103. “The noise you used to hate, is now your best friend!”

  Det har nu vist sig at japansk energisk KvindeHeavy Metal får de små spike’s på covid-19 vira til at headbange så voldsomt at de efter ca. 6 dage simpelthen falder af! (Hvorefter covid-19 er ude af stand hægte sig på sunde celler)

  7 dage, døgnet rundt.. Kom så igang, osse jer antimetals.. her ses en covid-19 patient, før og efter JHM-kuren youtu.be/zmRmVc4u18w

  Kommentar by anno — 23. oktober 2021 @ 21:48

 104. Kommentar by anno — 23. oktober 2021 @ 21:46

  Enig!!!

  Andelen af psykopater på fri fod på Uriaposten gør siden ulidelig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by kingo — 23. oktober 2021 @ 22:10

 105. “FBI ligner mere og mere det gamle KGB” og Bjørn Lomborg: “Så mange penge for så lille en temperatur-sænkning”. To interessante hodja-videoer.

  Rød politisk forfølgelse griber om sig. Italiens Salvini er for retten anklaget for ikke at være nok indvandringsbegejstret. Og hos os er Inger Støjberg jo også under anklage. Og i USA og Canada anklages forældre for at være skeptiske overfor det med 7, 117 eller 877 forskellige køn.

  I Danmark har en taxavognmand fået konfiskeret sin bil til 400.000 kr. fordi hans bil af en ansat blev kørt med 115 km/t på en motorvej. Han er dømt for vanvidskørsel, men havde måske bare overset et skilt? Om noget vejarbejde der var ophørt? Vognmanden er uskyldig, men straffes alligevel. Endnu et eksempel på lovsjusk.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 23:11

 106. Dommen over taxa-vognmanden er dels uretfærdig, dels en krænkelse af ejendomsretten. Problemet kunne nok løses ved at vanvidskørsel til nærliggende fare for andre, kostede 1-2 års fængsel, ligesom et groft overfald, gadeskyderi eller mordforsøg.

  Kommentar by BENT A — 23. oktober 2021 @ 23:19

 107. nu skal salvini smadres har den rød-radikale presse og en
  landsforræderisk domstol besluttet…tiltale?

  at forhindre en båd med ikke-europæere i at komme til Italien!

  vi er i en vanvittig tidsalder, det er absurd,
  Europas undergang er i gang.

  Kommentar by konservativ — 24. oktober 2021 @ 00:42

 108. herhjemme/indenrigs:
  så er der kandidat-testen til kommunal- og regionsvalget…
  sæt kryds ud for mere af det hele som om det er en ønskeliste
  til Julemanden og du bliver anbefalet at stemme på kommunister,
  enhedsliste-folk eller SFere.

  trykker du samtidig “uenig” på spørgsmålet om højere kommuneskat
  forbliver du 97% enig med de røde kandidater selvom finansieringen
  ikke er der.
  94% enig selvom du også trykker nej til flere migranter eller asylcentre.
  91% enig selvom du, yderligere, ikke ønsker særhensyn til minoriteter.

  kommunisternes gavebod tager udgangspunkt i 100% skat.

  LOL

  Kommentar by konservativ — 24. oktober 2021 @ 01:32

 109. > anno 15:09
  Du trænger til en dosis Wagner. Evt. Johan Sebastian.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2021 @ 06:26

 110. Democrats = kommunister, gør USA til overvågningssamfund med tvangsmedicinering.
  Biden vil tjekke alle banktransaktioner over 600dollar.

  Overklassen med de megarige skal nok klare sig udenom, så hans “unite the country” er tom snak.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 08:20

 111. Nyt om Fauci.
  Hvis dette er sandt, hvad tænker du så om den “vaccine” han tilbyder mennesker ??? Er han geni eller sadist
  https://www.thesun.co.uk/news/16517627/fauci-puppy-experiments-beagles-locked-in-cage/
  DR Anthony Fauci is under fire for allegedly funding experiments where beagle puppies were locked in cages with hungry sandflies that would eat them alive.

  “Of particular concern is the fact that the invoice to NIAID included a line item for ‘cordectomy.’ As you are likely aware, a cordectomy, also known as ‘devocalization,’ involves slitting a dog’s vocal cords in order to prevent them from barking, howling, or crying.”

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 08:34

 112. Ang. Komplikationer ved covid vacc.død.
  Det er ofte nedsat nyrefunktipn , der leder til vand i lungerne , der giver lungebetændelse, åndenød og manglende iltoptag , nedsat cirkulation af ilt og blod. Mindre circulation til at rense ud osv. En dårlig cirkel er i gang.
  Nyre funktionen er ofte svagere eller bliver svagere ,- let , hos ældre mennesker.
  Det har været fremme i andre sammenhænge, at vaccinerede får et nedsat immunsystem hvilket altid svækker Hele kroppen på en gang, øger modtageligheden for alt nedbrydeligt udefra. Powell var 84 år da han døde. Det har længe undret mig hvorfor vi vaccinerer netop de ældre og de svageste .

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. oktober 2021 @ 09:20

 113. Ang. Fauchi. Hvad eftertiden kommer til at afdække ang. Den mands værk og bedrifter.Det bliver ikke så kønt , tror jeg. Men jeg undrer mig over hvad og hvem der har bragt ham så langt som han er idag. Hans magt og indflydelse er stadigt meget stor.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. oktober 2021 @ 09:24

 114. Man advarer mod for meget antibiotika i landbruget. Det fremprovokerer resistente bakterier. Man ser det også med rotter, der over tid bliver resistente mod gift der lægges ud.

  Mennesker derimod, skal proppes med eksperimentel medicin flere gange om året.
  Hvorfor? når man er overforsigtig med cannabisolie
  https://laegerne-ved-roede-port.dk/cannabis-som-medicin/

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 09:54

 115. https://rumble.com/vo4fir-overvaccination-is-creating-a-public-health-emergency.html

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 10:17

 116. K.M. har ret i at vi har grund til skepsis. Mange politikere er præget af fattige evner og slette hensigter. Blot se på hvad enhedslistens, de radikales og DRs politiserende kvinder står for. Eller se på det store bundt af klima hystader. Alle ønsker de at smadre Danmarks økonomi, demokrati og kultur, for alle er de rødfascister.

  Hvad “vaccinerne” angår, har især hodjanerne fremlagt dokumentation og vidneudsagn i overvældende mængder for at der er noget alvorligt galt med de stoffer som disse “vacciner” indeholder.

  Drejer det sig om co2 og klimaet, skal man læse bøger om solen eller se hvad prageru oplyser.

  Kommentar by BENT A — 24. oktober 2021 @ 10:24

 117. https://rumble.com/vo3b0f-fda-announces-mix-and-match-boosters-death-cocktail-for-masses.html

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 10:41

 118. Man kan ikke enes om noget så simpelt som medicinsk cannabis.
  Det har kørt over en flereårig forsøgsperiode.

  I dag tvangsmedicineres raske mennesker med en fuldstændig ny form for vaccine “godkendt” på få måneder

  Det er fanme uhyggelig

  https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/special/medicinsk-cannabis/borgere/forsoegsordningen-med-medicinsk-cannabis/
  Ingen læge har pligt til at udskrive medicinsk cannabis.

  Behandling med medicinsk cannabis bør først forsøges, hvis patienten har afprøvet relevant godkendt medicin uden tilfredsstillende resultat.

  Det er Lægemiddelstyrelsens klare anbefaling, at børn og unge under 18 år ikke bør behandles med medicinsk cannabis. Det skyldes bl.a. den manglende viden om landtidseffekter, herunder hvordan medicinsk cannabis vil påvirke hjernen.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 10:54

 119. Jeg værdsætter dit ølvalg – La Trappes produkter er altid værd at smage, selv om jeg ikke har set/smagt den nævnte aftapning.

  Coops forretninger har som regel La Trappes Double, Triple og Quadruple – kan anbefales!

  Kommentar by Kim Vibæk — 24. oktober 2021 @ 10:55

 120. Det her må absolut være den længste tråd om covid på internettet. Skal nok tiltrække læsere med trang til alsidighed

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2021 @ 11:09

 121. tavsen
  det er åben tråd

  Man har vel lov at diskutere andet end antifa og muslimske terrorister

  MSM skjuler næsten alt om covid og vaccine, så her er da i høj grad brug for oplysning.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 11:57

 122. Boykot Thisted Bryghus!

  Kommentar by Revisoren — 24. oktober 2021 @ 11:59

 123. Jeg gætter på venstrefløjen og globalister har planlagt en revolution i årevis. Trump kom i vejen, så ham prøvede de ihærdig i at få fjernet fra dag 1.
  Det lykkedes desværre ved valget, og nu ser vi kaos brede sig overalt.

  Lukkede forsyningslinjer, ingen reservedele til nye biler og mekanikere, plus alt det andet der ligger stille.
  Fødevaremangel flere steder og energipriser på himmelflugt.

  Biden der farer frem med tvangsvaccine, lukning af olie/gas produktion, fjernelse af millioner af biler på vejene, åbne grænser hvor covid-smittede og uvaccinerede flygtninge sendes rundt i USA, ud blandt de amerikanere der tvinges væk fra job, uddannelse m.m. hvis de ikke tager vaccinen.

  Siden 2. verdenskrig har vestlige lande mig bekendt ikke set tomme butikshylder, fødevaremangel og så vild prisstigning på energi. Vi er ikke engang startet på vinteren, så det ender da helt galt hen i januar-februar hvis det fortsætter som nu.

  Så vidt jeg kan se er det planlagt total smadring af den vestlige verden.
  EU er ikke en stat, men truer selvstændige landes folkevalgte parlamenter til at lystre ordrer fra ikke-folkevalgt-udemokratisk EU.

  Så meget der pludselig spiller sammen som et symfoniorkester er ikke tilfældig.

  covid og vaccine er de vigtigste brikker i puslespillet, de lagde grund til nedlukning, masketvang, udgangsforbud, eksperimentel medicin til hele verdens befolkning, nedlægning af minkerhvervet.
  Fiskere fik beskåret torskekvoter 80% = tvangslukning af flere fiskeres virksomhed.

  Hvilke planer har Bill Gates med opkøb af kæmpe arealer landbrugsland ? og hvilke planer har den danske venstrefløj med vores landbrug ?
  Har vi svineproduktion og mælkeproduktion om 5 år? eller får vi tildelt en skål kunstig fremstillet “mad”, fremstillet i statsdrevne laboratorier

  Forvandling af den vestlige verden er gået lynhurtig siden årsskitet 2019-20, så det bliver interessant at se resultat af kommunalvalg.
  Hvis fordelingen forbliver uændret, så er det farvel og tak til Danmark som vi kendte det.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 13:29

 124. The American people have no interest in Joe Biden.

  According to ratings data, Biden’s Town Hall drew 1.6 million viewers on CNN.

  That is 1.3 million less than Tucker Carlson Tonight drew yesterday which was 2.9 million.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 13:32

 125. Boykot Thisted Bryghus!

  Kommentar by Revisoren — 24. oktober 2021 @ 11:59

  Nej da. De har ændret standpunkt igen og fortsætter med politiker øl

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2021 @ 13:59

 126. > k.m. 08:34
  Intet den psykopat gør,kan længere overraske. Han minder i høj grad om den anden italienske “læge” fra Karolinska,som opererede plastikslanger ind i intetanende ofrre for hans trang til at tjene en god løn.
  Nøgleordene i denne globale plandemi er Planned Parenthood og Eugenics. Fødselsbegrænsning og eugenik. Nogle af os er simpelthen ikke egnede til at føde børn.
  Sådan i stil med at jægerne regulerer arter,fordi de udgør en trussel mod deres tegnebøger.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2021 @ 14:49

 127. så er der ro i sjælen”

  Ikke noget at sige til, at munkene havde travlt med det område

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2021 @ 21:22

 128. MSM skjuler næsten alt om covid og vaccine, så her er da i høj grad brug for oplysning.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2021 @ 11:57

  Fuldstændig korrekt.
  Og sådan vil det vedblive, når islam har et fast greb om nosserne på alle personer, der er afhængige af statsstøtte.

  Det er sørgeligt at se, hvordan Sundhedsmyndighederne er total skrækslagne for at adressere problemerne.

  I dag jamres der igen om smitten i Ishøj. Brostrøm og alle hofsnoge må igen ud i moskeerne, for at indkassere lange næser. Muslimerne bestemmer alt, og de vil ALTID være bedøvende ligeglade med vantro. Men sygehus behandling på vantro hospitaler vil de gerne have.

  Som bosiddende på Vestegnen har jeg set det hele komme. Og indretter mig efter det. For mange år siden var jeg på apoteket. En afrikansk kvinde gik fra disken. Tabte sin pung og indholdet væltede ud.

  Hvad skete? Begyndte hun at samle op? Nixen, hun stod som Lots hustru, og lod hjælpsomme danskere samle det hele op. Jeg deltog ikke i hjælpsomheden, men forsvandt ud af butikken. For hvad fejlede kvinden? Det er så ufatteligt mange sygdomme, vi har fået importeret med i “berigelsen”.

  Når myndighederne IKKE vil beskytte danskerne, må vi selv tage vore forholdsregler for at undgå smitte.

  Fortsat held og lykke med Sisyfosarbejdet de næste mange år

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2021 @ 11:16

 129. Jeg finder det helt i orden, at situationen angående Covid19 inklusiv vacciner med mere også kommenteres i en åben tråd.

  Og som k. m. også er inde på, så er der et fællestræk mellem politikernes ageren i indvandringsspørgsmål og så håndteringen af Corona. Begge problemstillinger synes at være influeret af egne karriere interesser frem for de vælgeres interesser, som de burde varetage.

  Når Revisoren opfordrer til boykot af Thisted Bryghus så få venligst hele historien med. Det er dog ikke alle, som lige kan finde frem til forklaringen, så jeg vil gøre opmærksom på, at inde på Hard Line (Stram Kurs)s nyhedsportal kaldet Frihedens Stemme er der en artikel om en midaldrende hippie, der arbejder som vikar og som er uddannet i religionssociologi. Denne har lagt pres på Thisted Bryghus, hvor der opildnes til boykot af Thisted Bryghus, fordi bryggeriet har leveret specialøl til Nye Borgerlige og frontfiguren Pernille Vermund. Samtidig er der åbenbart ikke nogle problemer med en hyldest til den afdøde kommunist Aksel Larsen.

  Endelig så nævner Tavsen, at Islam har et greb om os. Det har den ekstreme venstrefløj også og jeg må desværre gøre opmærksom på, at det venstreradikale foretagende Redox nu er ude med riven efter Kim Møller. De har lugtet blod med hensyn til mange af de fotos, som Kim Møller har lagt op igennem årene. Samtidig og ganske hyklerisk så sammenkædes Kim Møller med en anden skribent på en nu nedlagt side og som sædvanligt har Redox ikke nogle problemer med at oplyse personlige data uden hensyn til GDPR lovgivningen. Desværre døde kommunismen ikke ved murens fald og der forestår stadig en større arbejde med at gendrive kommunismens spøgelse.

  Kommentar by T. H. — 25. oktober 2021 @ 18:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper