25. oktober 2021

Thisted Bryghus associerede NB med racisme efter venstreorienteret shitstorm: “… nogle stamkunder”

Selvom Thisted Bryghus tidligere har leveret ‘private label’-øl til Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti, så mobiliserede venstreradikale en shitstorm, da det kom frem at bryggeriet også har leveret en øl med Pernille Vermunds ansigt. Administrerende direktør Aage Steffensen udtrykte forståelse for ‘vores højt skattede kunder’, afviste at de nogensinde ville gøre noget lignende igen, og tog i samme ombæring ‘afstand fra enhver form for racisme’. En klassisk historie, hvor woke-venstre med små midler fik en lokal institution til at gå i panik.

Bestyrelsen omgjorde i weekenden beslutningen, og pointerede i en pressemeddelse at de fremadrettet ville betjene ‘alle mulige kunder, uanset politisk observans’. Nye Borgerlige har nu lavet en aftale med Nibe Bryggeri. Her en bid fra TV2 Nyhederns dækning. Bemærk eufemismen ‘nogle stamkunder’. Medierne er en del af problemet, når de vælger ikke at gå kritisk til de her ’stamkunder’.

“Beslutningen om at droppe egne etiketter til politiske partier blev truffet, fordi nogle stamkunder var blevet vrede over, at Thisted Bryghus havde brygget øl med Nye Borgerlige-etiketter.

Vi kan godt forstå, at nogle af vores højt skattede kunder reagerer lige nu, og at nogle er sure. Til det kan vi kun lægge os fladt ned og beklage, stod der blandt andet i Facebook-opslaget lørdag.” (TV2.dk, 24. oktober 2021)

(Thisted Bryghus på Facebook, 23. oktober 2021)

(Thited Bryghus’ ‘private label’-‘øl for Nye Borgerlige, 2021; Foto: FB)

“Her til morgen har jeg haft en længere samtale med direktøren på Thisted Bryghus, Aage Svenningsen. Mest for at få hans historie og spørge lidt ind til hvorfor de underlagde sig venstrefløjens shitstorm. Aage erkendte at de gik lidt i panik, da angrebene var meget voldsomme, personlige og ualmindeligt bitre i deres fremførsel. Medlemmer fra den ydre venstrefløj sammenlignede Thisted Bryghus med en koncentrationslejr fyldt med nazister og flere lignende opslag. (Erik Guldager, Facebook, 25. oktober 2021)

Oploadet Kl. 11:18 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122707/trackback

11 Comments »

 1. Too little, too late. Jeg har drukket min sidste Limfjordsporter. Måske man skulle kigge på Nibe Bryghus?

  Kommentar by Jolly Jumper — 25. oktober 2021 @ 11:50

 2. Hvilket jammerligt sammenrend af vatpikke. Roedfascisterne siger boeh! og vatpikkene laegger sig fladt ned og beklager. Sikke en tabermentalitet…

  Kommentar by krassisten — 25. oktober 2021 @ 11:52

 3. Pernille Vermund svarede meget godt igen på TV2, og heldigvis trådte bestyrelsen i karakter. Thisted Bryghus laver en fortrindelig spændende Pose øl “Porse guld”. Deres Øko øl er heller ikke af vejen. Vil gerne anbefale Deres bryg. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2021 @ 11:56

 4. PS: De vendte heldigvis om på en tallerken, og lod sig ikke afpresse af Nogle Venstrefløjs ekstremister, og nogle Rasmus psykotikere. :-) :-) :-).
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2021 @ 12:00

 5. *Jolly Jumpe
  Døm dem ikke for tideligt. De blev skræmt, men vendte på en tallerken.
  I øvrigt er jeg mere til vin!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2021 @ 12:38

 6. Stamkunder = Socialistisk Folkeparti?

  Kommentar by Bastardo — 25. oktober 2021 @ 12:55

 7. Herfra skal der lyde en rungende hyldest til bestyrelsen for Thited Bryghus, alt for at rette et lammende spark i skridtet på slænget af asociale, medie-hærgende, krypto-kriminelle-rødgardister – Hip Hip Hurray!

  NB: I disse woke-tider, har jeg fuld forståels for den umiddelbare reaktion fra den administrerende direktør Aage Steffensens side – Godt at bestyrelsen, omgående, trådte i karakter og fik direktøren hjulpet fri af rødgardisternes spærreild – Godt gået Thisted!

  Kommentar by T. Flodur — 25. oktober 2021 @ 13:14

 8. Og Trustpilot bruges igen som kampplads, som da Nordea trak reklamer væk fra DKA

  “Dårlig øl. dårlig ledelese af firmaet. Meget politisk firma der tager parti i politik.”

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2021 @ 13:48

 9. Syndig Forvirring = SF. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2021 @ 18:51

 10. For ikke så længe siden, fik en enkelt mail fra en venstrefløjser, Just eat til at stoppe med at reklamere på Den Korte Avis.

  Jeg har ikke brugt Just Eat siden…

  Kommentar by Christian Sørensen — 25. oktober 2021 @ 23:19

 11. Pernille Vermund og Nye Borgerlige bliver tilsyneladende mere og mere politisk korrekte:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/vermund-efter-oel-gate-fortryder-perker-kommentar/8925410

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 02:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper