26. oktober 2021

Sham Aslan, tidl. diskoteksejer: “Bliver en natklub stemplet som en indvandrerklub, så er løbet kørt.”

“Bliver en natklub stemplet som en indvandrerklub, så er løbet kørt.”, fortæller Sham Aslan, og så kan jeg diskret fortæller, at adressen tidligere har lagt lokaler til ‘Klubben’, ‘Nord’, og pt. ‘Venue’. Købestærke danskere gider ikke en multikultur, der på gadeplan defineres af yngre muslimske mænd. Så kan de stemme nok så rødt i stemmeboksen, og prale nok så meget af egen farveblinde humanisme. En historie fra TV2 Lorry, der kalder det diskrimination – Tidligere natklubejer om diskrimination: ‘Man vil ikke være en indvandrerklub’.

“… nu fortæller den tidligere natklubejer, Sham Aslan, til TV 2 Lorry, at natklubber – ifølge ham – har en helt klar fordeling af, hvor mange personer med anden etnisk baggrund end dansk, de lukker ind.

– Vi indførte en regel om, at der skal være en 75/25 fordeling, siger Sham Aslan, der var medejer af den tidligere natklub, Medusa, i Indre By, og fortsætter:

– Det vil sige 75 procent skal være danskere, og 25 procent kan være alt andet. …

Sham Aslan vurderer, at reglen stadig gælder i det københavnske natteliv – som en slags ‘uskreven regel’. …

– Bliver en natklub stemplet som en indvandrerklub, så er løbet kørt, siger Sham Aslan.

(Medusa Natklub, Axeltorv, København, ca. 2017-18; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122735/trackback

20 Comments »

 1. Nu har denne blogpost været oppe i 25 minutter og BENT A har ikke kommenteret endnu!

  Kommentar by Voldposten — 26. oktober 2021 @ 01:07

 2. Den fordeling er yderst fornuftig og bør føre til eftertanke hos de åhhhh så forstående, især pga. vedkommendes herkomst.

  Kommentar by NED MED ALTING — 26. oktober 2021 @ 01:19

 3. – Bliver en natklub stemplet som en indvandrerklub, så er løbet kørt, siger Sham Aslan.“

  Måske de fremmede skulle overveje HVORFOR danskerne ikke gider at komme steder, hvor der kommer mange fremmede … så ville han måske indse, at de fremmede ikke hører til her … og aldrig kommer til det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 02:34

 4. -> Voldposten

  Det virker mærkeligt. Mon han er okay?

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2021 @ 02:49

 5. Jeg havde fat i kraven på ham den 20. oktober:

  Danmarx Ramadanradio DDR1 kunne i TV AVISEN 18:30 kun finde et sandhedsvidne i Albertslund, der har den højeste coronasmitte i landet: En storsmilende muslim Sham Aslan, der er vaccineret og for fire-fem dage siden fik influenza symptomer, så det første denne muslim gjorde var at lade sig COVID-19 teste dagen efter. —Og det var kun influenza, og nu er jeg helt rask, jubler muslimen på tvangsbetalt stats-tv. De prøver ikke engang st skjule deres islamleflende propaganda længere.

  Kommentar by kingo — 26. oktober 2021 @ 05:14

 6. Den virkelige diskrimination ligger jo deri, at det kun er unge, muslimske mænd, der må gå i byen – deres søstre vogter de samme mænner på. Så derfor har de ingen respekt for egne motiver, når de i flokke vil ind og “kneppe danske duller”. Og det gør dem hammerfarlige.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. oktober 2021 @ 07:47

 7. Fordelingen burde ikke være mere end den af vores regering oplyste procentvise tilstedeværelse her i landet – Ganske få procent, allerhelst NUL.

  Som alle andre psykopater er islams raske svende dødsensfarlige at omgås i enhver situation.

  Kommentar by Santor — 26. oktober 2021 @ 08:20

 8. Kim. Kikker du lige på kommentar Nr 7. Kl. 08:20 der er sat i fængsel?

  Kommentar by Santor — 26. oktober 2021 @ 08:37

 9. Så er det jo ofte Vantro der ejer klubberne, som så selvfølgelig skal undergraves.

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2021 @ 09:25

 10. islamister er ikke bevidst onde, men hvis deres kultur foreskriver udryddelse af vantro, er det jo bare deres kultur. Så ham islamisten der savede hovedet af den franske lærer Paty, gjorde det ikke af personlige grunde; med mindre islamisters personlighed rent faktisk er erstattet med en indre robot styret af sindssyge troldmænd.
  Gå over på det modsatte fortov hvis en muslim kommer imod dig – det er bedst for dig og muslimen. Politikerne har af uforståelige årsager anerkendt islam som en fredelig borgerlig stueren religion. Er danske politikere hunderædde for islam? Eller er de komplet ligeglade med danske liv?

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. oktober 2021 @ 11:25

 11. Bliver en natklub stemplet som en indvandreklub, så er løbet kørt! Jeg skal lige hilse og sige at det samme gælder bydele og på lidt længere sigt hele byer. Derfra er der ikke langt til at nævne hele lande!
  Der er talrige eksempler på at løbet er kørt for bydele, Ishøj ja såmænd det meste af Syd Vest. Gellerup, Voldsmose og flere andre steder. Hele byer hvor løbet er kørt skal vi til udlandet for at finde Marseilles, Bradford, Leicester og Malmø. Hele lande endnu ikke. Det nærmeste vi kommer er nok Libanon, der blev skilt ud fra Syrien fordi, der dengang var kristent flertal. Det er som bekendt ikke længere tilfældet og landet er i fuldstændig opløsning, for sådan går det jo når der kommer et flertal af muslimer!
  Men i Europa står Frankrig og Sverige først for, skarp efterfulgt af Belgien, Nederland, Tyskland og England!
  Hvor er det trist, vores generation har ødelagt fremtiden for vores børn og i særdeleshed vores børnebørn og generationerne derefter tør jeg ikke tænke på!
  Demografi er skæbne. I starten går det ikke så stærkt, men pludselig går det hurtigt og så er det for sent!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2021 @ 11:55

 12. Synd at Palads Biografens kælder bliver omdannet til en perkercafé. men det måtte vel blive på Vesterbro skadedyrene fik fodfæstet. Danmark er ved at blive ødelagt af politikere og humanister.

  Jo Gustav Jensen muhammedanere er bevidst onde. Du kan kalde dem hvad du vil,men de er og bliver fjender. Og desværre for os er de i landet i så stort antal,at vi har svært ved at undgå nederlaget.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2021 @ 13:30

 13. … og samtidig vil man gerne have 50-50 fordeling af mænd og kvinder….. og når de 25% indvandrere alle er mænd, er fordelingen som følger:
  25% indvandrermænd
  25% etnisk hvide vesteuropæiske mænd
  50% hvide, kvinder

  Kommentar by redneck — 26. oktober 2021 @ 13:45

 14. – Bliver en natklub stemplet som en indvandrerklub, så er løbet kørt, siger Sham Aslan.“

  Man kunne tilføje: Bliver en vestlig nation til et indvandrerland, så er løbet kørt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 15:05

 15. Kommentar by Voldposten — 26. oktober 2021 @ 01:07

  Ja…han er i gang med at læse alle de bøger han hele tiden refererer til…eller også er han i gang med at trække vejret og tage luft ind…hahahahahaha!

  Humor med en splint…øhh glimt i øjet…sorry.

  Kommentar by Black Watch — 26. oktober 2021 @ 16:02

 16. Der findes kun to slags danskere:
  Racisterne på højrefløjen og racisterne på venstrefløjen.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 26. oktober 2021 @ 17:53

 17. redneck — 26. oktober 2021 @ 13:45:

  Jep, og vores/hvide kvinder er desværre så hjernevaskede af medier og uddannelsesinstitutioner at de har fået ødelagt deres naturlige/tribale instinkter og derfor lader sig forføre af de fremmede mænd.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 18:07

 18. Følgende klubber, aktiviteter og steder er stadig perkerfri:
  Mensa=”kloge hoveders klub”, skakklubber, klassiske orkestre, spejderne, korsanger plus mange lokale interesseforninger.
  Det er især iøjnefaldende at man aldrig ser islamistisk publikum til klassiske koncerter eller i opera, teater, museer og udstillinger. Det beviser at muslimer ikke gider at blive beriget af dansk kultur; hvilken berigelse ellers var et hovedargument for Bosse typerne for at vi skulle lukke de islamistiske tiggere ind i vores land. Danmark er ikke en skraldespand eller et toilet for udefra kommende tabere med gigantiske mindreværdsproblemer. De skal assimilere eller skrubbe af.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. oktober 2021 @ 18:54

 19. # Gustav

  Vestlig musik er som bekendt haram indenfor dødskulten islam…

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2021 @ 19:22

 20. Jeg troede at psykopaten Kingo var blevet strittet ud, men han skal måske løbe linen helt ud først?

  Kommentar by Træt — 26. oktober 2021 @ 20:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper