26. oktober 2021

Venstreradikale bag Thisted-kampagne: ‘Henrik’, ‘dirtbag leftist’ & Kaj Framke, revolutionær socialist

Man gør vold mod sproget hvis man associerer shitstormen mod Thisted Bryghus med ‘nogle stamkunder’, for som enhver kunne gætte, så var epicenteret ikke tilfældige øldrikkere, men målrettede venstreradikale. Folk der ikke hidsede op over, at bryghuset lavede en øl til SF opkaldt efter grundlæggeren Aksel Larsen, tidligere Danmarks Kommunistiske Parti (Se evt. Maxx Andersen)

Det hele startede, da ‘Henrik’ (Twitter-profilen @JegErLigeHer) skrev til bryghuset, og senere samme dag fortsatte det med en længere kommentar fra Kaj Framke, manden bag ‘Kajs Ølblog’. Førstnævnte har anonymiseret sin profil, men han er formentlig stadig en ‘dirtbag leftist’, der går op i personlig pronominer.

(Anonyme ‘Henrik’, selverklæret ‘dirtbag leftist’; Collage: Twitter)

Sidstnævnte er en gammel kending. En 45-årig venstreradikal, der hele sit liv har været politisk aktiv på den yderste venstrefløj, først i SFU og forgreningen Uafhængige Unge Socialister, senere i Rebel – Revolutionære Unge Socialister. En gruppe der i 2001 slog sig sammen med Enhedslistens ungdomsnetværk, og etablerede Socialistisk UngdomsFront. For ham er alt til højre for kommunistiske Enhedslisten racistisk/kapitalistisk.

“Hvorfor vælger det folkekære bryggeri, der sendte Danmarks første økologiske øl på markedet, dog at begå så fælt et selvmål at agere reklamesøjle for et af landets mest racistiske og højreradikale partier? Svaret på det spørgsmål står Thisted Bryghus selv for. … Svaret er udtryk for en af de mest skadelige konsekvenser ved det neoliberale, senkapitalistiske samfunds markedsgørelse af alting. En blind lassaiz-faire/anything goes-ideologi, hvor enhver, der har penge nok, kan få sit budskab ud, ligegyldigt hvor skadeligt og direkte sindssygt det budskab måtte være. … Thisted Bryghus boykottes med omgående virkning her på bloggen. Jeg nægter at smage øl fra et bryggeri, der beredvilligt spreder propaganda for et højreekstremt, racistisk parti.” (Kaj Framke, 23. oktober 2021, Slut med Thisted Bryghus…)

(Kaj Framke om SF, 2018: ‘Småracistisk neoliberalistisk samrend af konformister’; Collage: FB)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122742/trackback

18 Comments »

 1. “Det neoliberale, senkapitalistiske samfunds markedsgørelse”

  Har mange konsekvenser, men racisme er noget de bringer på banen direkte.

  Tilgengæld så sørger neoliberalismen for en masse negative ting i vores samfund som giver anledning til “racisme” f.eks. demografisk omvæltning af de Europæiske nationalstater. Pga de ønsker billigarbejdskræft og en masse åndsforladte forbrugere, der elsker brands og andet franchise-lort samt billige rejser til Dubai.

  Konservative var med helt fra start i 70erne og idag ser vi typer som Macron og Lars Løkke Rasmussen tage den hele vejen.

  Kommentar by Dennis Corell — 26. oktober 2021 @ 03:10

 2. Ovenover skulle der havde stået

  …men racisme er ikke noget man bringer på banen direkte…

  Kommentar by Dennis Corell — 26. oktober 2021 @ 03:13

 3. Vi er kommet langt” påstår den aldrende folkesocialist.

  Mon han tænker på nedsmeltningen af SF i Helle regeringen? Flere hoppede fra SF, flere sygemeldte sig. Det var festlig anskuelsesundervisning i, hvad der sker, når folkesocialister rammes af kriser. Deres manglende livserfaring får glansbilledet til at krølle sammen.

  “Vi er kommet langt” påstår den gammelmandstænkende folkesocialist. Mon han tænker på meningsmålingerne, hvor SF står i Stampe og aldrig får folkelig opbakning. Som den gamle nazist Gert Petersen udtalte op til et valg i 70’erne.

  Hvis Glistrup vandt, ville revolutionen starte. DEMOKRATISKE BLIVER DE ALDRIG.

  Kommentar by tavsen — 26. oktober 2021 @ 07:15

 4. “Vi er kommet langt”

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/sf-profil-skal-giftes-med-s-borgmester-fra-holbaek/8928451
  Det drejer sig om SF-profilen Jacob Mark, der har friet til Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen (S), og hun svarede ja.

  Christina Krzyrosiak Hansen er 28 år. Ved det seneste kommunalvalg i 2017 blev hun Danmarks yngste borgmester nogensinde.”

  Kommentar by tavsen — 26. oktober 2021 @ 07:33

 5. At almindelige mennesker ikke allerede har opdaget venstrefløjens dybt totalitære grundelementer, lagt 2 og 2 sammen og fået 4, er mig totalt ubegribeligt.

  De kan ikke åbne munden uden at afslører sig selv som de nazi svin de er og alligevel stemmer folk gladelig på den slags uhumskheder. Fy for satan.

  Kommentar by Santor — 26. oktober 2021 @ 08:33

 6. Hvorfor har vi ikke nogle medier og journalister som graver lidt i hvordan denne shitstorm blev sat i værk – og af hvem?

  Svaret er selvfølgelig at journalister har bestemte sympatier og antipatier. Og derfor er der ting der ikke bliver gjort og undersøgt – og spørgsmål der ikke bliver stillet. Og det vil de gerne have en betaling for.

  Kommentar by BE — 26. oktober 2021 @ 09:16

 7. Det er da langt værre at Sidi Dada (De frie Grønne)er blevet opstillingsberettiget. Tidligere forbindelser til Hitz Buth tahir. En af de værste Muhammedanere i Taqiaa klæder. Der er selvfølgelig kommet en ny generation af Muhammedanere, som kan se mulighederne i Ham…..Føj for den lede. Man kan håbe at det selvfølgelig kun er Alternativet, Radikale, og Syndig Forvirring han tager stemmer fra,…..og selvfølgelig at De ikke kommer ind.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2021 @ 09:18

 8. Der findes ikke ægte journalister, som rapporterer, dvs. er reportere. De er stort set allesammen politiske aktivister, som fremmer/arbejder for en bestemt dagsorden (agenda), uanset fakta/kendsgerninger, gerninger, som alle alm. borgere kender til, men som journalister stort set aldrig skriver om/fortæller om/rapporterer, fordi disse kendsgerninger ikke stemmer overens med deres positive dagsorden, som journalisterne arbejder for at fremme, fx masseindvandring fra den ikke-vestlige verden.

  Kommentar by barfbag — 26. oktober 2021 @ 10:35

 9. Det er sært, at gamle kommunister/socialister ikke er i stand til at se, at deres utopia er dømt til at gå til i tyranni! Alle steder hvor det har været forsøgt, er det endt i fattigdom, diktatur, sult, forfølgelse, flugt, folkemord og forarmning.
  Nævn bare et sted hvor det har været en succes. Sovjetunionen med 100 millioner dræbte? Kina med cirka samme antal dræbte? Cuba med et diktatur hvor folk flygter fra, og folk lider under fattigdom? Pol Pot i Cambodia med 1 mio. døde? Østeuropa hvor folk måtte holdes inde bag en mur? Nord Korea? Eller Hugo Chávez Venezuela, vel sammen med Nord Korea klodens mest mislykkedes stat?
  En eller anden burde give disse gamle og de nye kommunister/socialister en historiebog og så tvinge dem til at læse den!
  Lige nu lader det til at Enhedslisten overhaler Socialdemokraterne i København. Som om Socialdemokraterne ikke er slemme nok, så undres man! Man burde seriøst overveje om københavnerne er dumme!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2021 @ 11:33

 10. 9). Det er fordi Kommunismen er en STOR religion….ligesom Islam :-) :-) :-) . Det er den totale forklaring på det sære fænomen :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2021 @ 11:41

 11. Hvem ønsker ikke et samfund, hvor vi alle er lige-gyldige. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2021 @ 11:42

 12. Marx var den store profet….dernæst kom khalif Lenin, Khalif Stalin, og Khalif formand Mao, og Khalif Pol Pot, og vi må så sandelige ikke glemme den store Khalif Kim Ill Sung….alle dem reklamere jeg for…i håb om at få en STOR karriere i DR1 eller TV2 eller Politiken….(Tjene mange penge der):-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2021 @ 11:50

 13. “Det neoliberale, senkapitalistiske samfunds markedsgørelse”

  Ja, dette har haft (og har) mange negative konsekvenser, herunder navnlig overdrevet forbrugerisme/materialisme, hedonisme, opløsning af lokalsamfunds naturlige bånd og kortsigtet her-og nu ego-tilfredsstillelse mv. uden hensyn til forpligtelser i forhold til hverken fortid/forfædre eller fremtid.

  Men løsningen er naturligvis ikke mere “progressiv”, multi-kulturel, globalistisk nonsens.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2021 @ 15:01

 14. “Vi er kommet langt”

  Nogen gange alt for langt

  https://www.bt.dk/krimi/tidligere-viceborgmester-doemt-for-at-videresende-sexbilleder
  Indtil for to måneder siden var den fremtrædende SF’er Mikkel Dragmose-Hansen partiets spidskandidat til regionsrådsvalget i Region Syddanmark og til kommunalvalget i Middelfart.

  Men mandag er han ved Retten i Odense blevet dømt for blandt andet at have videregivet billeder af stærk seksuel karakter.”

  Kommentar by tavsen — 26. oktober 2021 @ 15:54

 15. Kommentar by Santor — 26. oktober 2021 @ 08:33

  Hovedparten af de unge i dag er så dumme og hjernevaskede, at de er uden for rækkevidde af simpel logik, fornuft og rettidig omhu. I sær de danske unge piger er totalt dystopiske og drenge skal ikke have klinket noget her, hvis de vil opnå noget med dem.

  Så fremtiden ser kulsort ud…men de bliver nok overhalet af virkeligheden en dag…men så er det for sent.
  Og in mente, så er den danske folkesjæl formet som en regnorm og man vil blive dhimmier og vende den anden kind og røvballe til islam og den overtagelse af Danmark!.
  Mærk dig mine ord…desværre!

  Kommentar by Black Watch — 26. oktober 2021 @ 15:57

 16. Mon ikke det næste bliver en total afskaffelse af “J-dag”, da den naturligvis “krænker” de stakkels følsomme muhammedanere?

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2021 @ 19:25

 17. Venstrefløjen er så racistisk, at de hverken tåler sit eget ophav eller de landsmænd, M/K, der gør det muligt for dem, at leve livet uden for de produktive erhverv.
  – ja, de er sq så racistiske, at deres racisme fører til, at både de og vi andre må slave for fremmede magter, hvor venstrefløjens frihedsidealer står først for, at blive udslættet som levende individ!

  Jeg takker en fornuftig bestyrelse på Thisted Bryghus, for promte at gribe ind overfor bryggeriets venstreleflende direktør Aage Svenningsen.

  som jeg skrev på UT:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13395867/bestyrelsesformand-om-ny-udmelding-fra-bryghus-det-gik-bare-alt-for-staerkt/

  -der må være samler-opjekt i den tapning ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. oktober 2021 @ 21:19

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. oktober 2021 @ 21:45

 18. Socialisme er lige så fredelig, som fredens religion islam er det. Bare læs det undertegnede, og lad dig fylde af fred og ro, til bristepunktet af fredelige og antiracistiske vers fra islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 27. oktober 2021 @ 00:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper