27. oktober 2021

EU vs Polen: Karolina Pawlowska, leder af polsk tænketank – ‘Vores værdier er anderledes end deres’

For et par uger bekendtgjorde Polens fatningsdomstol, at landets forfatning har forrang frem for EU-domstolen. Det gav ‘Polen truer EU’-overskrifter, og samtlige medier anlagde et kritisk udgangspunkt. Demokrati er godt, hvis blot beslutninger ikke træffes ved direkte folkeafstemning, og overhånden udliciteres til et overnationalt organ langt fra den gennemsnitlige borger. Interesant interview med Karolina Pawlowska fra den katolske tænketank Ordo Iuris i Kristeligt Dagblad – Leder af katolsk tænketank i Polen: ‘EU må indse, vi har andre værdier end dem’ (kræver login).

“‘De artikler, som beskriver dele af Polen som lgbt-frie zoner, er fake news. Der er ikke lgbt-frie zoner i Polen, og der er ikke love, som diskriminerer mod lgbt-personer. Vi har udarbejdet en skabelon til et familiecharter, som skal beskytte de polske familieværdier. I Ordo Iuris ser vi en stor udfordring for polske familier. …

Det er godt med et fællesskab med forskellige og suveræne stater. Nu om dage lader det dog til, at EU forsøger at lave en superstat, hvor alle lande indordner sig unionens værdier og idelogier. Det arbejder vi imod. Sådan er Polen ikke, og det er på tide, at EU lytter og indser, at vores værdier er anderledes end deres.'”

(Karolina Pawlowska, leder af tænketanken Ordo Iuris; Collage: Ordo Iuris)

En familie består af en mand og en kvinde, som er gift. Det står også i den polske forfatning.” (Karolina Pawłowska)

Oploadet Kl. 02:04 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122765/trackback

50 Comments »

 1. De værdier som EU-toppen (Merkel, Ursula, Ylva, Helena osv.) påstår at EU har, er vist bureaukratiske “værdier” som de menige og almindelige europæerne ikke kan bruge til nogetsomhelst. Fordi det er “værdier” som undergraver nationerne, angriber middelklassen og lægger op til en totalitær fremtid.

  En fremtid af den mest uhyggelige slags, med overvågning, undertrykkelse, afrikanisering, islamisering, hverdagsterror, ufrihed, kulturel og økonomisk fattigdom, velfærdskollaps, smadrede familier og hærgende sygdomme som i Libanon, Venezuela, Somalia og Sverige etc.

  Kommentar by BENT A — 27. oktober 2021 @ 03:27

 2. Selvfoelgelig har Europaeiske landes individuelle love forrang for det sammen rend i dagens EU,tilbage til handelsunionen som var den egentlige ide

  Kommentar by dunk — 27. oktober 2021 @ 04:16

 3. “Vores værdier er anderledes.” Man må håbe, at hvis EU fremturer så stupidt, det så opløser sg selv. Desværre er de alt for store penge- og globalister bag ved det, det er deres redskab, og de vil ikke tillade opløsning. De vil opløse OS og vore lande

  Kommentar by BB — 27. oktober 2021 @ 04:19

 4. Ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 27. oktober 2021 @ 05:31

 5. Kristne værdier er under pres.

  Kommentar by Jp — 27. oktober 2021 @ 07:49

 6. Eu. Er det ikke bare en måde at samle europa, som det ikke er lykkedes diverse krigsherrer igennem tiden.

  Kommentar by P — 27. oktober 2021 @ 07:51

 7. Tag på storbyferie i Polen og nyd at der ikke er perkere, negre og kinesere. Sådan kunne det også være i Vesteuropa, hvis disse fremmedelementer blev bedt om at rejse.

  Kommentar by Træt — 27. oktober 2021 @ 08:02

 8. Bravo Polen. BRAVO. Hvad er EU,s konstruktion? En kommision helt uden for jordnær demokratisk kontrol, som spytter direktiver ud igennem, og over, et Parlament der sjældent gider at være der, hen over De Folkevalgte Nationale Parlamenter. EU er et dekadent moralsk cirkus, som er flintrende ligeglade med de jordnære nationale befolkninger. Giv magten tilbage til Folket. Styrk de nationale parlamenter, og sæt Kommisionen uden for indflydelse i dens direktivordre, som kun skal være vejledende råd. EU er en mildere udgave i dens konstruktion af det tidligere DDR, som også havde et smukt parlament til pynt uden indflydelse. BRAVO POLEN!

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2021 @ 09:15

 9. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2021 @ 09:16

 10. At 5:
  Nyder pt at gense de første Morse- episoder. Når han går rundt på gaden i London eller Oxford, er der kun hvide mennesker omkring.
  Afsnittene er kun 30 år gamle. Så kort tid tog det at smadre det England, der reddede Europa fra venstreekstremisten Hitler.

  Og Churchill-statuer overmales med “Racist”.

  Kommentar by Bastardo — 27. oktober 2021 @ 09:21

 11. Og så spørger man sig selv om, hvorfor det hedder at leve på polsk.

  Kommentar by Peter Faber — 27. oktober 2021 @ 09:22

 12. Billedet på denne historie og den nedenunder siger alt om forskellen på Polen og Danmark…

  Kommentar by Michael — 27. oktober 2021 @ 09:33

 13. EU’s ikke-folkevalgte politiske møghunde vil altid flere modsatte ting samtidigt, bare for ikke at genere de frygtindgydende krænkede unge muslimske kamphan(n)er med stærk affinitet til pigtråd. Islamisk terror virker i Bruxelles og Strasbourg.
  EU’s forfatning må være skrevet på lokumspapir (brugt)!
  Lad EU blive en polsk provins – så bliver der styr på skidtet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. oktober 2021 @ 09:48

 14. PHWOAR! Hun er svedig!

  Kommentar by Felix Krull — 27. oktober 2021 @ 10:02

 15. Det er IKKE Polen der har anderledes værdier, det er Os andre der har glemt og dermed opgivet Vores.

  Vi er blevet trukket rundt ved skægget så længe at Vi ikke længere huske Vores egne grundværdier, så nu vælger EU dem for Os. Vi er holdt op med at have en mening fordi Vi som regel liver hængt ud som nazister og rascister når Vi åbner munden og ytre almindeligheder.

  Det er IKKE Os der er forkert på den men den fascistiske venstrefløj der med alle midler forsøger at gøre Os til flygtninge i Vores eget land. Polakkerne kender fascismen når de ser den Vi andre kan ikke en gang kende forskel på hoved og røv.

  Kommentar by Santor — 27. oktober 2021 @ 10:03

 16. De MAGTSYGE og HERSKESYGE kvinder m/k i EU påstår at EU-landenes regeringer, parlamenter og grundlove skal adlyde og underkaste sig EUs overhøjhed, pga. traktaterne som landenes statsministre har underskrevet. Men intetsteds står det skrevet at EUs love går forud for nationernes forfatninger/grundlove. For det har hele tiden været meningen at afviklingen af landenes demokratier og suverænitet skulle luskes igennem. (som da Lars Q. Ulykke påstod at Marokko-traktaten var uden betydning, fordi den ikke var bindende. Det var nok mest en tyk og fed løgn, for ihvertfald kan traktaten bruges til pression mod Danmark)

  Det er heller ikke af humanistiske grunde at EU importerer millioner af socialklienter fra Afrika og omegn. Det er led i en marxistisk og pladderhumanistisk plan om at vende op og ned på alting, så Europa kan modnes til at blive Sovjetunionen version 2. Eller så alle vores lande kan blive til feminiserede galeanstalter og terrorstater ligesom Sverige og England. Indtil de bryder sammen og bliver totalt islamiserede.

  Det sidste er heller ikke i marxisternes interesse, da de i tusindvis vil blive fængslet, tortureret og henrettet. Men findes der noget mere kortsynet end blinde og døve marxister?

  Jo hurtigere vi danskere bliver fri af EUs fjernstyring og marxisternes tyranni, desto bedre.

  Kommentar by BENT A — 27. oktober 2021 @ 10:04

 17. Velstandsstigningen har desværre fået de polske piger til at svulme op som de danske, og de har ingen tradition for idræt, som kunne holde det i ave.
  I Ungarn går pigerne benhårdt efter at være så lækre som muligt, for at kunne score den rigest mulige mand.

  Kommentar by Træt — 27. oktober 2021 @ 10:07

 18. (Linjerne her er i grunden for lange.
  Teksterne ville være lettere at
  læse hvis der var mere margen til
  begge sider)(bare et forslag)

  Kommentar by BENT A — 27. oktober 2021 @ 10:09

 19. Ejendomspriserne i centrale europæiske lande som Polen, Tjekkiet og Slovakiet uden muslimske bosættere kommer til at eksplodere de kommende 30 år.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 27. oktober 2021 @ 10:16

 20. Instagram og tiktok er også tilgængelig i Polen; jeg frygter, det kun er et spørgsmål om tid, før de sidder i samme liberale sump som os.

  Kommentar by Broager Land — 27. oktober 2021 @ 10:21

 21. ups! Det kommer bag på mig at folketinget ikke bestemmer i DK. Hvornår mistede folketinget retten til at vedtage love for danskerne? “Med lov skal land bygges!”(Valdemar Sejr 1241). Er det afløst af “Med EU-lov skal Danmark ændres, uanset hvad danskerne stemmer ved demokratiske valg til folketinget”? Hvad skal vi så med folketinget? Det er så blot et EU-kontor, hvor der ikke behøver at være 179 medlemmer og en kæmpe administration. Et EU-sekretariat med 10-15 ansatte burde være nok? :-)

  Kommentar by Amad — 27. oktober 2021 @ 11:09

 22. * Santor 10:03
  Fuldstændigt korrekt, det er os der har glemt vores værdier!
  Familien bør være samfundets kerne og kommunen, regionen, staten og EU bør ikke være andet end ydmyge serviceorganer for familien, og i øvrigt blande sig så lidt som overhovedet muligt.
  I dag er staten ved at udvikle sig til en formynderstat. Den er venlig hvis du indpasser dig og accepterer statens magt, men bliver uendelig brutal hvis du ikke accepterer præmissen! Staten kræver ind, meget mere end du tror, nok betaler du skat, du betaler også moms, ejendomsværdiskat, grundskyld, og et veritabelt hav af afgifter, køber du en bil, så afleverer du to biler til staten, køber du brændstof er det meste afgifter, og det gælder også el. vand, gas, varme og you name it. Selv afgifter på el. pærer til bilen.
  Efterhånden omdøbes de fleste afgifter til miljøafgifter, til grønneafgifter, til bæredygtige afgifter, og det nyeste – klimaafgifter. Det får så afgifterne til bedre at glide ned, til en befolkning af klimabrægende får! De fleste er kan ikke gennemskue, at det bare er endnu en måde, til at stramme skatteskruen! Vi er efterhånden blevet så afhængige af offentlige kasser og at det offentlige tager stort set alle beslutninger for os, at vi har glemt at tage ansvar selv! Vi er blevet curlingbørn, som er blevet så kulturelt atrofiske at vi ikke længere kan tage vare på os selv!
  Det er opskriften på diktatur! Først gør du befolkningen totalt afhængig af big brother, så ensretter du fåreflokken og så tager du magten. Demokratiet er kun ord, magten er kommet så langt væk at den ingen betydning har. Kommunerne er blevet på størrelse med amterne, amterne er blevet til regioner, staten er blevet til EU og nede i EU hader de demokrati! Det værste de ved er folkeafstemninger! UHA – de politikere som foreslår folkeafstemninger udskammes på det skammeligste, for det kunne jo fratage dem noget af magten, men så har de da heldigvis EU domstolen, som ingen har stemt på og pludseligt er det ikke landets forfatning som er overmyndigheden, men EU traktaten, hvornår skete det lige? Der er i alle tilfælde ingen politiker som har sagt, at nu overlader vi magten til EU og underordner Grundloven! Mig bekendt gælder Grundloven stadig i Danmark intet over og intet ved siden af! Eller hvad?
  Er vi virkelig blevet en samling tryghedssøgende får, som overlader alt til mor Mette, hun kræver ind og drysser så lidt bestikkelse ud over fåreflokken, mest til egne vælgere, men også lidt til de andre partiers vælgere, for så er der ro. Jacob og Søren har fået en sut med honning og sover trygt!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. oktober 2021 @ 11:24

 23. “Med Lov skal man Land bygge” / “Med eu-lov skal man folk knaegte”.
  Guderne vaere lovet at de i store dele af Oesteuropa har deres moralske kompass i orden og en sund fornemmer for totalitaere ambitioner…

  Kommentar by krassisten — 27. oktober 2021 @ 11:24

 24. Det er den ægte mangfoldighed jeg støtter. Lad polakker være polakker i Polen og kinesere i Kina, etc. Derved kan vi ad åre, tage ved lære af hinanden. Hvis det hele er en stor gang ruskomsnusk, er det umuligt at udlede noget som helst.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 27. oktober 2021 @ 11:29

 25. Godt Polen siger fra over for EU, gid Danmark turde det samme! men nej, vi er så dumme. Det er og bliver Europas undergang.

  Kommentar by IES — 27. oktober 2021 @ 11:42

 26. Min stemme ved kommunalvalget går til Karolina. Nå, hovsa… det er jo desværre ikke muligt, men jeg tænker venligt på hende og drømmer sikkert om hende i nat.

  Kommentar by Crass Børsting — 27. oktober 2021 @ 11:43

 27. 17:lige præcis. Men pamperne forlade ikke deres stillinger frivilligt, og slet ikke så længe deres fedtede små fingre gang på gang lovligt “RØVER” og tømmer statskassen, endda muslimske/islamistiske terror stater får vores penge forærende uden at skulle stå til ansvar for noget som helst.

  De siger vi aldrig har været rigere, men jeg ser et Danmark hvor der bare for 20 år siden var grillbarer, kiosker, slagtere, posthuse, velfungerende sygehuse og plejehjem, et rimeligt velfungerende politi,

  alt det er nu væk…

  Fordi vi jo er såååå rige.

  Kommentar by Mads kering — 27. oktober 2021 @ 12:57

 28. De 2 mest islamoangste lande i EU, er ikke bange for at terrorisere de andre EU medlemsstater.
  Bare Merkel & Macron ser skyggen af en imam, begynder deres dybe islamoangst og rædsel for selv at blive sprængt i luften af en vanvittig rettroende at kvælde op.
  Bare Merkel & Macron ser skyggen af uafhængighed i deres lydlande, sprøjter der aggressiv galde ud af deres forbitrede snakkespalter.
  Lars Ulykke bad i 2015 underdanigt Merkel om tilladelse til at importere 2000 syriske hjernekirurger – han skulle jo demonstrere Danmarks totale underkastelse under den germanske valkyrie Merkel, som heller ikke kan synge.
  EU er den største organisation for menneskesmugling i verden, som slipper godt fra sin kriminalitet. Hvad med en rigsretssag mod EU?

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. oktober 2021 @ 14:20

 29. Bastardo — 27. oktober 2021 @ 09:21

  Fik for et par år siden de samlede Olsen-Banden-film – sådan så der også ud i Danmark. Da jeg i 70’rne og 80’rne gik i skole på Vestegnen, var der kun danske børn på nær et par enkelte undtagelser i form af børn fra USA og England (ikke nogen former for afro- eller hvad den slags hedder idag).

  Bemærk at Merkel ingen børn har – intet at passe på, kun andre borgeres værdier at bortøde i selvretfærdig gavmildhed. Merkels æra vil gå over i historien som en stor kulturs undergang.

  Kommentar by Anonym — 27. oktober 2021 @ 14:25

 30. @ 17 A-Mad.
  “Hvad skal vi så med folketinget? Det er så blot et EU-kontor, hvor der ikke behøver at være 179 medlemmer og en kæmpe administration.
  Et EU-sekretariat med 10-15 ansatte burde være nok? :-)”

  Det er så sandt så sandt!
  Men , der er jo penge NOK. Vi er rige så lad være dumme!

  @ 18 Den Nervøse.
  Super beskrivelse af Rigets tilstand. Men, hvorfor finder danskerne sig i det?

  Støt Danske Patrioter! Stem NB! Siad!
  P.

  Kommentar by Piotr — 27. oktober 2021 @ 14:51

 31. for 2 timer siden — Polen skal dagligt betale bøder på en million euro til EU-Kommissionen. Sådan lyder en afgørelse fra EU-Domstolen, EU’s øverste domstol, ..

  En udmeldelse må snart være aktuel. FØLG ENGLAND

  Kommentar by tavsen — 27. oktober 2021 @ 15:29

 32. Broager Land — 27. oktober 2021 @ 10:21:

  Ja, Polen er nok på vej i samme retning som os andre, bare i et lidt langsommere tempo. At de overhovedet responderer på beskyldningerne om “LGBTQ”-frie zoner peger også i den retning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. oktober 2021 @ 15:38

 33. De fleste danske folketingslove går i dag ud på at implementere EU-direktiver, hvoraf mange strider imod veletablerede danske love og regler. Folketinget er altså i gang med at slette egen lovtradition til fordel for et fremmed imperiums direktiver. Først himler danske politikere op, at det og det EU-forslag vil de aldrig acceptere. Et år efter er det alligevel implementeret i al stilhed. Igen igen. Det kan et demokrati ikke holde til, hvis man tilstræber lov og retfærdighed. Og det er vel det, som Polens meget populære Lov- og Retfærdighedsparti har indset.

  Jeg har samme værdier som det demokratiske flertal af polakker. Og foretages der en ikke manipuleret meningsmåling vil de værdier med sikkerhed bonne ud som de mest støttede og populære værdier i Europa.

  Hvad EU-imperiet har gang i med deres såkaldte ’europæiske værdier’, ligner noget, de har kopieret fra venstreorienterede amerikanske universiteter og politiske omegn. Det fortæller bare, at EU-magteliten dels kopierer uhæmmet løs fra USA’s venstrefløj, herunder også ’værdier’, dels har travlt med at håndhæve deres meningstyranni.

  Kommentar by traveler — 27. oktober 2021 @ 16:10

 34. 7) Husker endnu Madera….Ingen tørklædepiger….unge piger og mænd indbyrdes, kyssede inderligt i parkerne…som en sød protest imod den katolske bonnerthed….ufatteligt smukt.

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2021 @ 16:23

 35. Måske lidt offtopic, men jeg har problemer med at forstå hvorfor folk vil have ting stående i deres pas som potentielt kan bruges til diskriminere med (jvf.: https://www.huffpost.com/entry/us-passport-gender-x-marker-nonbinary-lgbtq_n_617952efe4b066de4f6a438f og den gamle historie om Folkemordet i Rwanda.

  Kommentar by Bakunin — 27. oktober 2021 @ 17:52

 36. Der er alligevel noget jeg ikke forstår ved polakkerne: de bygger grænsehegn med spærringer og pigtråd, sender tusindvis af politifolk og soldater til at holde de muslimske stormtropper ude og bruger altså en masse penge på sagen. Ville det ikke være nemmere og billigere blot at sætte dem på busser og så transportere dem videre til de nabolande, der ruller den røde løber ud for dem – såsom Tyskland, Sverige og Danmark?

  Er polakkerne tossegode for de få, patriotiske danskeres skyld?

  Kommentar by voldposten — 27. oktober 2021 @ 18:21

 37. Af Grundlovens §20 fremgår det ganske klart, at Folketinget kun kan afgive beføjelser til mellemfolkelige myndigheder som eksempelvis FN. Beføjelser kan slet ikke overdrages til en overstatslig myndighed som EU. Og selv når beføjelser overdrages til en mellemfolkelig myndighed, skal det ske i et begrænset og veldefineret omfang.

  Jeg har moderniseret sproget lidt, men den oprindelige tekst er helt umisforståelig. Danmarks medlemskab af EU har således hele tiden været grundlovsstridigt. Det kan tilføjes, at intet forhenværende eller nuværende medlem af Folketinget – eller nogen andre – ville være i stand til at liste de utallige og ubegrænsede beføjelser, som vi har afgivet til EU. Altså som kun må afgives i “nærmere bestemt omfang” til en udenlandsk magt – og da kun til en mellemfolkelig organisation.

  Vores medlemskab af EU er faktisk en skandale, og Statsministeren burde omgående erklære sig fuldstændig enig med Polen..

  Kommentar by Henrik Wegmann — 27. oktober 2021 @ 18:27

 38. I DRs P1 udsendelse i dag hørte man diverse EU-begejstrede fortælle om hvor forargede de var over at Polen er blevet træt af gamle mosgroede kommunist-dommere. De nøjedes selvfølgelig med at snakke om at “uafhængige” dommere var blevet pensioneret. Morten Messer var også med, og han blev ret hurtigt af Jens Rodehoved fra feministen og naivisten Isabella Arendts parti, beskyldt for at være udemokratisk når MM syntes at Polen skulle have lov til at bestemme over sin egen indre politik mht. familieværdier, retsvæsen, klimapolitik, LGBTQ+ politik, indvandringspolitik osv. Jens Rohde var vildt forarget over at MM ikke var 100% modstander af alle former for diskrimination.

  Men Rodehovedet har ALDRIG udtalt sig kritisk om de mange former for diskrimination og nedværdigelse som almindelige danskere udsættes for, på en lang række områder. Er Rohde andet end en hykler?

  Kommentar by BENT A — 27. oktober 2021 @ 20:07

 39. Polen har prøvet at være under fremmed magt, senest Nazityskland og derefter Sovjetunionen. De har bevaret deres polske identitet, sprog og kultur. De ønsker ikke igen at være underlagt en fremmed magt.
  Lyt til Axel Schiøtz:
  https://youtu.be/SjRe2jEmDjg

  Kommentar by Ole Madsen — 27. oktober 2021 @ 20:17

 40. Undskyld. Link fungerer ikke. Man er nødt til at kopiere det ind i søgefeltet på YouTubr.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. oktober 2021 @ 20:20

 41. Alle medvirkende var vist iøvrigt tilhængere af co2-løgnen og klimahysteriet. (co2 udgør kun en ganske ufarlig og lille del af atmosfæren, men planter og træer kan ikke undvære den. Og solen bestemmer luftens temperaturer)

  Kommentar by BENT A — 27. oktober 2021 @ 20:50

 42. Polen har de smukkeste kvinder, måske også de klogeste?

  Kommentar by Kratossen — 27. oktober 2021 @ 23:05

 43. Fuck the socialist Shithole country Danmark. Efter at jeg har set billedet af min nye dronning Karolina Pawlowska, så kan Venstre og Socialdemokraternes lorte Mohammedanmark rende mig i røven, Karolina here I come.

  Kommentar by piphans — 28. oktober 2021 @ 00:00

 44. Sovjet-unionens kommunist-parti var til tider noget til grin, fordi deres store planer igen og igen slog fejl. Især deres fem- og ti-års planer der fremkom flere af omm året, ramte ofte helt ved siden af. Men det er sådan det er med plan-økonomi der styres af skrivebords-teoretikere.

  Nu har EU og Mette-regeringen overgået datidens djøffer og betonhoveder hvad planlægning angår. Man spiller ud med ti-, tyve-, tredive-, 50- og 70-års planer. Bl.a. vil man bygge en kunstig ø med billige boliger. De første kan flytte ind om 50-70 år. Så nu har københavnerne endnu en grund til at stemme på socialkammeraterne. Eller er øen bare noget valgflæsk?

  I årtier vil store lastbiler læsset med jord drøne gennem Københavns gader. Så vælgerne hele tiden vil blive mindet om hvor sociale og menneskevenlige de er i EU, S, R og EL.

  Det eneste man kan indvende mod projektet, er vel at til den tid er der ingen danskere tilbage i Danmark. Eller hvis der er, vil de næppe få anvist en billig bolig. Mon ikke det er mere sandsynligt at eventuelle danskere til den tid vil bo i interneringslejre.

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 00:42

 45. PS: Polen skal nu straffes med dagbøder på 7.5 millioner kroner om dagen, synes Ursula, Ylva og Helena osv. For landets dommere er ikke uafhængige nok, påstår man. Nu har det vist sig at EUs egen menneskerets-domstol er propfyldt med meget tvivlsomme dommer-typer, f.eks. dommere som er støttet af Soros, NGO grupper og andre langt ude til venstre. Måske lidt ligesom kvinden der har støttet terror-grupper, er blevet gjort til dommer i kæmperetssagen mod Inger Støjborg.

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 00:53

 46. Når en BZ’er som Thomas Rørdam, en rigtig champagnesocialist med millioner på kontoen fra Allerkoncernen, kan være højesteretsdommer, så beviser det igen at kommunisterne har vundet, ved at bruge taquia og hævde ikke at være kommunister.

  Kommentar by Træt — 28. oktober 2021 @ 09:43

 47. Højesteretspræsident, endda.

  Kommentar by Træt — 28. oktober 2021 @ 09:45

 48. Når jeg lytter til og ser på Karolina Pawlowska,så spørg min bedre halvdel mig om det er på tide at blive polakker. Og når jeg siger bedre halvdel, så mener jeg øverstløjtnanten med de to menige forneden… Kan du sige BABE?

  Kommentar by Skarpskytten — 28. oktober 2021 @ 12:33

 49. Der er desværre langt mellem babes i virkelighedens Polen

  Kommentar by Træt — 28. oktober 2021 @ 20:11

 50. Her er nogle muslimske/islamistiske tanker, der i den grad er langt fra vores, kan det blive mere hadefuldt og racistisk.

  Her er lidt fra den fredelige religion islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 29. oktober 2021 @ 15:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper