28. oktober 2021

Herboende araber rystes over 2015-kommentar fra NB’er: Ignorerer koraniske voldsopfordringer…

Der er noget surrealistisk ved nettets mange islamiserede ekkokamre. De går voldsomt meget op i racisme, og når det kommer frem, at en ukendt kandidat for Nye Borgerlige i Halsnæs Kommune engang for seks år siden har skrevet ‘Jeg dræber også gerne en muslim eller to’ på Facebook, så ryddes forsiden med ordene: “Der advares mod stærke udsagn.” Den selverklærede menneskerettighedsforkæmper er ‘rystet’ i sin grundvold.

En søgning i Vandkunstens danske oversættelse af fuldtidsaraberens hellige Koran giver 35 hits på ordet ‘dræb’. Her er det ikke en tilfældig dansker under en rødvinståge for år tilbage, men den islamiske Guds ord i endelig form. Ingen har til dato taget Linnemanns kommentar som en opfordring, omvendt er islamiske terrorangreb dagligdag på store dele af kloden. Desværre også i Vesten.

“deltidsaraber TW: Der advares mod stærke udsagn. Besidder du en sart sjæl, eller er under atten, vil jeg bede dig om at rulle videre. … Jeg er bekendt med, at der er en ’skelsættende’ forskel, på kommunalvalget og på nationalt plan. Men ligemeget hvordan vi vender eller drejer den, så er der en fællesnævner: Nemlig islamofobien og xenofobien. Hvilket smitter af på kommunalpolitik, og civilbefolkningen nogle steder. Det her er beklageligvis kun et, af de mange eksempler, på internalisering og ikke mindst forstærkning af hadet.

… tankevækkende er, at kommentaren har fået lov at ligge, i så mange år. Vi kender alle til proceduren, hvis det var en brun mand, med et mellemøstligt klingende navn, som havde gjort det selvsamme. Det var ageret i lynets hast. Det er tiltrængt, at vi snart gør op m/billedet af, at radikalisme kun kan tilhøre ‘muslimer’. For så kan der kan slås hårdt ned på højreradikalisme, der udgør en massiv trussel. …

// En mere eller mindre rystet @Deltidsaraber.”

(‘Deltidsaraber’ på Instagram, 27. oktober 2021)

Koranen. To eksempler…

Sura 9:5 (Omvendelsen)
Når de fredhellige måneder er omme, skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem! I skal pågribe dem, belejre dem, og ligge på lur efter dem i hvert et baghold! Men hvis de omvender sig, holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå! Gud er tilgivende og barmhjertig.

—–

Sura 2:191 (Koen)
Dræb dem, hvor I møder dem, og fordriv dem derfra, hvor de har fordrevet jer! Fristelse til frafald er værre end drab! Kæmp ikke med dem ved det fredhellige bedehus, medmindre de vil kæmpe med jer dér! Men hvis de gør det, skal I dræbe dem! Sådan er gengældelsen for de vantro.

Oploadet Kl. 11:36 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122797/trackback

44 Comments »

 1. Hykleriet er totalitær. Mediestøtte inklusiv, fratager skribenter selvstændig tankegang

  Kommentar by tavsen — 28. oktober 2021 @ 11:40

 2. Sura 9:5 skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem!…
  Sura 2:191 Dræb dem, hvor I møder dem,…

  Ved næste revision af Bibelen, må vi være berettiget til at kopiere de muslimske dræberlove direkte over i Bibelen med kristen kontekst.
  Lige for lige.
  Det vil derefter være de kristnes hellige pligt at følge de af den kristne Guds nye foreskrevne love og dræbe alle muslimer – men da kristendommen er fredens og kærlighedens religion, kan vi nøjes med at repatriere muslimer til deres taberlande.
  Eller kan vi alle blive enige om, at religiøst betingede drab og forfølgelse skal forbydes af alle religioner???

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. oktober 2021 @ 11:48

 3. Som skrevet i går på Hodja

  “Jeg dræber gerne en jøde eller to. Udskift etniciteten, så har du en eksklusion”

  Kommentar by tavsen — 28. oktober 2021 @ 11:48

 4. Nye Borgerlige gør helt rigtigt i at ekskluderer ham for opfordring til drab, eller trusler om selv at slå ihjel, det hører ikke hjemme i Danmark!
  Nu er det bare således at det meste vold i Danmark kommer fra indvandere og nummer to på listen er venstrefløjens vold. Højrefløjen begår sjældent vold!
  Faktisk er det ved at udvikle sig således i Danmark, at et ubehageligt tilråb, er værre og blæses mere op en egentlige voldtægter og voldsforbrydelser!
  Men hvis en trussel på livet skal betyde eksklusion, så må enhver opfordring til vold forbydes, og den naturlige konsekvens heraf, må nødvendigvis være at Koranen forbydes i Danmark! Der er klokkeklare opfordringer til vold og drab, og det hører ikke hjemme i Danmark!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. oktober 2021 @ 11:56

 5. Man ser disse “asymmetrier” i hele vesten hvor der reelt set er tale om to forskellige moralske/retslige opfattelser, som er betinget af af baggrunden for afsenderen. En hvid hetrosexuel mand vil være nederst i et hieraki og som udgangspunkt altid skyldig. En hvid homosexuel mand kunne for år tilbage i kraft af status som et mindretal ses som et offer men udviklingen går imod, at de er ved, at midste denne status. En sort racistisk og homofobisk person kan faktisk ofte slippe afsted med meget grove ting fordi vedkommede ses som “offer” -hans had er funderet i han er offer for hvid undertrykkelse og kan dermed forsvares. .

  Kommentar by CCC — 28. oktober 2021 @ 12:03

 6. DR og Tv2 fik næsten udryddet Dansk folkeparti. Deres næste offer er Nye Borgerlige, som de også vil have udryddet. DR og Tv2 har i årtier ført kampagne – herunder valgkampagner – imod indvandrings modstand. Det vil fortsætte indtil statsejet tv bliver fjernet.

  Ingen kunne se elefanten, da den i mange år stod i rummet. Nu er den kommet ud på gaden, men der er stadig ingen, der kan se den og se hvem den i virkeligheden er. De siger vist, det er ”de unge”. Men hvem er så ”de unge”. Hvor kommer de fra?

  ”Mange føler sig utrygge – nu kan det få betydning i valgkampen”
  Det kan komme til at spille en væsentlig rolle i den kommunale valgkamp, spår professor. Måske lyder det bekendt. En parkeringsplads, der føles ubehagelig om aftenen, en skolegård, man undgår, efter skolen er lukket, eller en tunnel under jernbanen der er en omvej værd (..)
  danskerne føler sig ikke trygge i visse områder af deres hjemkommuner, viser en måling, som Megafon har lavet for TV 2 og Politiken (..)
  42 procent er enige i udsagnet om, at der er steder i kommunen, man ikke kommer, fordi man føler sig utryg. 41 procent har ikke sådanne oplevelser. (det viser en måling, som Megafon har lavet for TV 2 og Politiken)…”Generelt er danskerne ellers meget trygge, siger Jesper Claus Larsen, der er direktør i Electica, som rådgiver om blandt andet vælgeranalyse og kampagner. – Men når vi dykker ned i vores lokalområde, viser tallene, at mange af os har en udfordring i forhold til at føle os trygge, lyder det”
  Det efterlader lokalpolitikere med en problemstilling, siger han.
  – Der er ikke så mange værktøjer i deres værktøjskasse, så hvad skal de gøre? Alligevel kommer emnet til at få betydning i kommunalvalget, mener en professor på Institut for Statskundskab på SDU. Han hedder Ulrik Kjær og siger, at det er et emne, der kan få betydning i den kommunale valgkamp, der netop er gået i gang. Fordi under en valgkamp bliver alting meget konkret, siger han.
  (Klippet fra Tv2 Kommunevalg 25. okt. 2021)

  Kommentar by Amad — 28. oktober 2021 @ 12:48

 7. Vantro kan lige så godt indføre ved lov, at kun muhamedanere må citere koranen. Når vi gør det, er det hate speech

  Kommentar by BB — 28. oktober 2021 @ 12:49

 8. NB burde istedet for at lade sig tækkes af medierne, lade manden komme med en undskyldning.

  NB går for meget op i politisk-korrekt mediestrategi. Vi så det samme forleden da Peter Sejr var forarget over en “Fuck Islam”-demonstration.

  Kommentar by Dennis Corell — 28. oktober 2021 @ 13:12

 9. “Jeg dræber også gerne en muslim eller to”.

  Det er desværre for sent: Både Muhammed og Allah er allerede døde.

  Kommentar by Bastardo — 28. oktober 2021 @ 13:18

 10. I bogen “HURRA, VI KAPITULERER” fra JPs forlag 2008, beskrives det overordentlig klart hvor fuldstændig tåbelige de gamle partier er. De radikales og deres medløberes lov om indvandring i 1983 var idiotisk og et oplæg til Danmarks ødelæggelse og afskaffelse. Det var der danskere som forstod allerede i 1983, men den dag i dag har mange politikere og danskere stadig ikke fattet et kuk af hvor forrykt loven er. Især enhedslisten, de radikale, SF og Venstre fremturer.

  Ayaan Hirsi Alis bog “Jeg anklager” og mange andre bøger påviser også hvordan konkurser, vold, mord, undertrykkelse og terror er sikre konsekvenser når politikere iværksætter masseindvandring og folkeudskiftning.

  ot: Meget tyder nu på at Lars Q. Ulykkes nedlæggelse af mange hospitaler og skadestuer var meget dårligt gennemtænkt. Er fjolset dygtig til nogetsomhelst, udover at holde taler?

  Nu er der kommet endnu mere frem om skadelige eller livsfarlige elementer i corona-vaccinerne.

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 13:23

 11. L 56 – Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse
  Fremsat den 28. oktober 2021 af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye)
  Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse

  94) Axmed Abdi Mahamud Awale, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
  95) Barwaqo Abdi Mahamud Awale, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
  96) Omar Abdi Mahamud Awale, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
  97) Ibrahim Abdi Mahamud Awaleh, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
  98) Migo Abdi Mahamud Awaleh, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
  99) Zaynab Abdi Mahamud Awaleh, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
  132) Las Ahmed Kamal, bosiddende i Erbil i Republikken Irak.
  133) Lida Ahmed Kamal, bosiddende i Erbil i Republikken Irak.
  136) Esma Köse, bosiddende i Konya i Republikken Tyrkiet.
  137) Nisa Köse, bosiddende i Konya i Republikken Tyrkiet.
  138) Omar Köse, bosiddende i Konya i Republikken Tyrkiet.

  Kilde:
  https://www.ft.dk/ripdf/samling/20211/lovforslag/l56/20211_l56_som_fremsat.pdf

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 28. oktober 2021 @ 14:37

 12. Dennis Corell — 28. oktober 2021 @ 13:12:

  NB går stadig op i at blive accepteret af de Anti-Hvide medier, som alligevel altid vil hade dem.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. oktober 2021 @ 14:55

 13. Peter Nielsen, 14.55: Ja, DF, NB og SK er for bløde og for små til at kunne vende udviklingen.

  De tusinder af danskere der forstår hvilken katastrofe radikal, kommunistisk og pladderhumanistisk politik er, burde i tusindvis melde sig ind i de røde og blå partier for at ændre dem indefra i en borgerlig og dansksindet retning. F.eks. kan de ved valgmøder i partierne stilfærdigt være med til at frasortere håbløse kandidater.

  Både Venstre, Konservative og LA er temmelig radiGALE eller korrupte, og NB og DF indeholder politikere som er enten svage slappere eller som er upålidelige og utroværdige. SK er som bekendt blokeret af Astrid Krag.

  Passivitet er vejen til elendighed og undergang.

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 15:32

 14. Islamafobien er jo et sundhedstegn, hvis man vil have frihed og Demokrati. Xenofobien betyder man er fjendtlig stillet overfor alt fremmet. Det behøver man ikke at være, hvis man ved hvad det er.
  Muhammedanere vil altid være fjendtlig stillet overfor frihed, så jo færre der er jo bedre (www.frafalden.dk).

  Kommentar by Michael Unna — 28. oktober 2021 @ 16:11

 15. PS: Når nu Enhedslisten står til at blive største parti i Danmarks største og skøreste by, burde knap så blodrøde S og VK mv. så ikke straks iværksætte en oplysningskampagne om kommunismens rædselsorgier i 40-50 lande. Mette F kunne jo indkalde til et pressemøde hvor hun for en gangs skyld ikke afliver et erhverv, men lægger kendsgerninger på bordet.

  Eller finder Mette og Barbara det fint og godt at Rosa Lund, Mai Villadsen, Eva Flyvholm, Samira Nawa, hende med dobbeltsengen og lignende fantaster overtager hovedstaden?

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 16:14

 16. @11 L56

  Står det til Erdogan hedder det snart ‘Den Islamiske Republik Tyrkiet’
  ;-)

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 28. oktober 2021 @ 17:11

 17. “ALT GIVER MENING, når først man forstår den store sammenhæng”. En artikel om corona”vaccinerne” af Bitten Kirsti Nielsen.

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 17:18

 18. Så kan man kende ham igen!

  “katastrofe radikal, kommunistisk og pladderhumanistisk politik”

  “Både Venstre, Konservative og LA er temmelig radiGALE eller korrupte, og NB og DF indeholder politikere som er enten svage slappere eller som er upålidelige og utroværdige.”

  Det samme og det samme og det samme, igen og igen og igen.

  Det bliver sgu så frustrerende ensformigt og ensformigt og ensformigt.

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 28. oktober 2021 @ 17:20

 19. Hvad er konteksten og datoen for Henning O Linnemanns kommentar? Som jeg læser den, er den en reaktion på en anden kommentar eller en begivenhed.

  Hvis året er 2015 – hvad skete der så i 2015? I 2015 var der blandt andet angrebene på Charlie Hebdo, Krudttønden og Bataclan koncerten.

  Kommentar by BE — 28. oktober 2021 @ 18:10

 20. Jeg har ikke kunnet finde konteksten til Linnemanns kommentar. Typisk nok citeres den bare, som om udsagnet uanset kontekst er belastende. Fx skrev René Karpantschof i Jyllands-Posten i 2011 også, at undertegnede i bladet Danskeren ”fryder sig over udsigten til massakrer på muslimer”. At de ord, Karpantschof tolkede således, var fra en boganmeldelse af en roman om muslimers væbnede angreb på Danmark, fremgik naturligvis ikke. Et fromt ønske som udtryk for berettiget vrede over en konkret ugerning er jo netop bare et vredesudbrud, som kun de værste renfærdige vil sanktionere. Ligesom et udbrud som “jeg kunne kvæle ham langsomt” (hidtil) ikke er opfattet som en konkret mordtrussel, men et tilladt udtryk for indignation.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 28. oktober 2021 @ 18:14

 21. Der har været tavshed om René Karpantschof, men intet har ændret sig. Nogle mennesker nægter at tage ved lære

  “Nynazismen og dens modstandere i Danmark
  – politiske bevægelser i internationale rammer 1980-1998
  af René Karpantschof”

  Kommentar by tavsen — 28. oktober 2021 @ 18:33

 22. Noranen siger helt klart at alle islamister skal koges, stenes og hænges i høje kraner, før de bliver smidt ud fra høje huse; hvad er islamisternes problem? – de vidste det jo godt, de kunne bare lade være med at være islamister!
  Gud er stor, islamister skal dø!

  Kommentar by Hul igennem? — 28. oktober 2021 @ 18:46

 23. Oh du troende. Er det ikke sagt tydeligt nok? Altid skal denne modbydelighed i Verdens ansigt udryddes!

  Pave Urban II (1057-1118)
  Holdt en meget vigtig tale 25.November 1095, til alle europæiske herskere og fyrster, hvor han kaldte til korstog for at generobre det hellige land og slå islam tilbage.

  ”Fra Jerusalems mure og byen Konstantinopel har et forfærdeligt budskab bredt sig og ofte kommet os for øre, nemlig at en æt fra persernes kongerige, en forbandet slægt, dybt fremmed for Gud, en fortabt generation, der ikke har vendt sit hjerte og sin ånd mod Gud, har invaderet disse kristne og har affolket dem ved sværd, plyndring og ild; den har bortført en del af fangerne til dens eget land, og en anden del er blevet dræbt ved grusomme torturer; den har enten fuldstændigt ødelagt Guds kirker eller overtaget dem til dens egne tros riter.
  De ødelægger altrene efter at have besudlet dem med deres urenhed (…).
  Grækernes rige er nu sønderdelt af dem og har mistet så meget land at det ikke kan gennemrejses på to måneder.
  På hvem påhviler derfor den opgave at hævne denne uret og genvinde dette område, om ikke Jer?
  Jer, på hvem Gud mere end andre nationer har givet bemærkelsesværdig våbenære, stort mod, kropsstyrke og magt til at ydmyge den hårede skalp hos dem der står Jer imod (…).
  Lad især Herren vor Frelsers hellige grav, der besiddes af urene magter, opmuntre Jer, og de hellige steder, der nu vanhelliges og skamfuldt besudles med deres skidenhed (…).
  Lad ingen af jeres besiddelser holde jer tilbage, ingen bekymring for familiens affærer, eftersom det land I bebor, omringet af hav og bjergtoppe på alle sider, er for småt for jeres store befolkning, ej heller svømmer det i rigdom; og det giver næppe føde nok til jordens dyrkere.
  Derfor er det, I myrder hinanden, fører krig, og ofte dør I af gensidige sår.
  Lad derfor hadet forlade jer, lad jeres skændsmål fare, lad krige slutte, og lad alle uenigheder og kontroverser slumre.
  Drag af vejen mod den Hellige Grav; vrist det land fra den onde æt og underkast det jer selv (…).
  Påtag jer derfor denne rejse for forladelsen af jeres synder, med sikkerhed for umistelig ære i Himlens kongerige.”

  Da pave Urban II havde sagt disse og mange lignende ting i sin urbane tale, havde han i den grad påvirket alle tilstedeværendes begær i retning af ét mål, at de skreg: Gud vil det! Gud vil det!

  Og således blev det, og korstogsridderne bar korsets mærke for og bag på deres brynjer.
  Jerusalem blev indtaget i 1099 og alle i byen blev dræbt i et kæmpe blodbad.
  Islamisterne fik så mange bank og så mange blev dræbt, at de husker det og frygter det endnu.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. oktober 2021 @ 18:55

 24. Lidt fra Noranen:

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp muslimerne. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er muslimer, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem (muslimerne) så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Gud’s og jeres fjende som i andre…

  Kommentar by Hul igennem? — 28. oktober 2021 @ 19:00

 25. Utroligt at islamister ikke forstår den fare , de befinder sig i?
  de må hurtigst muligt forlade djævelens værk og følge Bibelen?

  Lidt fra Noranen – her siges det klart

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.
  Sura 9.73 Profet! Bekæmp islamisterne. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!
  Sura 8.59-60 De, der er muslimer, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.
  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…
  Sura 4.89 De (islamisterne) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for AlGuds sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.
  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder (julen og påsken) er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (afsværger islamismen), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.
  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Gud er med jer.
  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Gud og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Gud og hans udsending (Jesus) forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (Kristendommen), indtil de et kuet og betalt skat (til Kirken). Muslimerne siger ”Messias er muhammeds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Gud bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?
  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Gud som slog dem ihjel,
  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Gud, der kastede.
  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Gud straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.
  Sura 9.3 Forkynd dem, der er islamist en pinefuld straf.
  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.
  Sura 9.123 I, som tror (på Gud)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Gud er med de gudfrygtige (kristne).
  Sura 9.38-39 I,som tror (på Gud)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Guds sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…
  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for kristendommens sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.
  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Gud og hans Jesus, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.
  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er islamister. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Gud og hans søn Jesus! Gud er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.
  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Gud og hans søn Jesus og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!
  Korstog som udvandring og overtagelse af islamisternes land
  Sura 9.74 De, der tror (på Gud) og udvandrede og kæmpede for Guds sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.
  Sura 9.20 De, som tror (på Gud) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Guds sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Gud. Det er dem, der vil sejre.
  Sura 33.26-27 Han (Gud) fik dem af kontanyhjælpens folk (moslimerne og kriminelle) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Gud er i stand til alt..
  Sura 48.20-21 Gud lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…
  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Gud allerede indkredset. Gud er i stand til alt.
  Hvis de, der er islamister, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.
  Gud giver kristne meget bytte og fuldstændig magt over alle islamister.
  Sura 59.6 Hvad Gud gav sin søn Jesus som bytte fra dem (fra islamisterne) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Gud giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Gud er i stand til alt.
  Apostlenes udvandring, som er basis for kristendommen og Jesu fødsel, som har bestemt al tidsregning, er vigtig for alle kristne. Engang var det Jerusalem, som skulle erobres, nu er det nyt land i Mellemøsten, som skal koloniseres og som Gud vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. oktober 2021 @ 19:27

 26. Trippelvoldtægt i Kolding giver som “straf” flere års affodring på skatteydernes regning og 3 x ikke-ekskverbar udvisning:
  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-10-28-polsk-kvinde-blev-udsat-for-grov-voldtaegt-af-tre-maend-i-kolding

  Mohamed-koefficient = 0,66

  Kommentar by Hertz — 28. oktober 2021 @ 19:37

 27. Hul igennem? — 28. oktober 2021 @ 18:55.
  Pavens budskab om korstog var vistnok også affødt af, at sydFrankrigs middelhavskyst var blevet tilholdssted for muslimer fra Andalusiens kalifat. Muslimerne indfiltrede sydFrankrigs kyster og byggede røverborge der, som basis for en islamisk erobring af Frankrig. Disse forposter for islam medførte megen skade og ulykke for de franske og bidrog til pavens stærke vilje til at udslette den pestilente morderiske overtro kaldet islam. Gid de nuværende pave besad samme beslutsomhed og stålsatte vilje som pave Urban II til at udslette den giftige islamiske overtro.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. oktober 2021 @ 20:01

 28. GUSTAV 20.01: Ja, den nuværende pave er en stærk tilhænger af Europas islamisering. Han har kun foragt for kristendommen, ser det ud til. Er han en kommunist der har infiltreret kirken?

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 20:25

 29. ODD S: Når du nu er så kræsen på alles vegne, hvorfor fornyer du så ikke debatterne ved at skrive en lang række sprudlende, inspirerede og spændende kommentarer fulde af nye, friske og overraskende ord og aldrig før sete synsvinkler, oplysninger og argumenter….?

  Det vil sikkert være en smal sag for dig at skrive en masse indlæg der kan revolutionere debatterne og gøre dem enormt morsomme og underholdende. Find nu din indre humorist og Shakesspeare og H.C. Andersen frem og oplys os. Vi glæder os allerede til en perlerække af åndfulde artikler fra din tænketank og dit digterværksted.

  Ja, vi venter spændt.

  Kommentar by BENT A — 28. oktober 2021 @ 20:48

 30. Desværre er Nye Borgerlige ikke værd at samle på. Hvorfor fandt Pernille Vermund ikke selv frem til disse citater og satte Linnemanns kommentar i relation til Koranen? Dertil kommer, at NB er ligeså klimatossede som alle de andre. Og NB går ikke ind for Danexit.

  Kommentar by Ole Madsen — 28. oktober 2021 @ 21:04

 31. Ole Madsen — 28. oktober 2021 @ 21:04:

  Mit primære problem med NB er, at deres politik ikke vil sikre, at etniske danskere forbliver en super-majoritet i vores eget hjemland.

  Men NB og DF er (desværre) nok stadig de mindst dårlige partier i folketinget.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. oktober 2021 @ 21:08

 32. Hul igennem? — 28. oktober 2021 @ 18:55.

  Historikeren Michael Pihl har i Kristeligt Dagblad 2017 udtrykt, hvad der motiverede pave Urban II i 1095, hvor han gjorde det klart enhver, hvad mange korstogshistorikere i dag af al magt vil fortrænge: at korstogsbevægelsen var den defensive reaktion på flere hundrede års muslimsk terror og hellig krig.
  Korstogene var derfor et vestligt forsøg på at gribe fat om ondets rod, nemlig de muslimske områder i mellemøsten, der fungerede som udgangspunkt for erobring af hele Europa og Asien.
  Det er historiens ironi, at den nuværende pave Franciscus, opfordrer til vestens frivillige underkastelse under muslimsk demografisk dominans. Især i betragtning af, at den første korstogsperiode ikke færdiggjorte det projekt, som pave Urban startede i 1095. Pave Franciscus demonstrerer hermed total foragt for sine forgængeres uselviske og hellige projekt med udryddelse af islam fra jordens overflade. Nogle af de paver er siden blevet helgenkåret, men altså direkte modarbejdet af Franciscus.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. oktober 2021 @ 22:57

 33. Jeg vil gerne have en GUL SMILY på overarmen, for en god heldelse.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. oktober 2021 @ 23:34

 34. hendelse

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. oktober 2021 @ 23:35

 35. Hahaha….sindssyg muslim bliver støt over en kommentar fra en dansk helt.

  Lad mig fortælle hvad vores kristne ven i Syrien oplevede da muslimer angreb alt og alle i islams navn da de gik amok i Syrien. Vores ven så de sindssyge muslimer skære hovederne af folk og sætte deres hoveder op på et hegn. Og disse psykopat muslimer skar gravide kvinder op og rev deres fostre ud af maven på dem, der er hvad disse medlemmer af ‘fredens’ religion gør ved kristne, og måske endda også ved deres egne.

  Islam og deres mohammedanske beskyttere(Venstre, de konservative, socialdemokraterne, de radikale, LA samt alt det andet anti danske lort til venstre for NB.) har intet som helst at gøre i vores land.

  Kommentar by piphans — 28. oktober 2021 @ 23:45

 36. BENT A: Først en ros til dig for dine, sprudlende, humoristiske, begavede og ofte lange kommentarer her på bloggen. Desværre er mit indtryk af dig også, at du, efter min mening, begrænser dig selv intellektuelt, idet du i dine indlæg, direkte og indirekte, giver udtryk for at du er en overtroisk tosse, der tror på den apostolske trosbekendelse samtidig med at du et modstander af den frie abort.

  Kommentar by Den sendrægtige — 29. oktober 2021 @ 00:00

 37. Kommentar by Gustav Jensen — 28. oktober 2021 @ 22:57

  Flot indlæg igen, Gustav.

  På en Youtube-kanal lå der for nogle år siden et “timemap” over cirka 500 krige mellem “den muslimske verden” og “den europæiske verden” siden år 632. Videoen som nu er fjernet, optalte cirka 482 muslimske angreb – og derfor cirka 18 europæiske angreb (herunder korstogene som var “befrielsesangreb”).

  Når muslimerne snakker om alle de krige vesten har “påført dem” er det ligesom Koranen uden historisk belæg.

  Har andre set eller fundet videoen et sted? Den er ikke gemt på Wayback Machine. Videoen mindede om:
  https://www.youtube.com/results?search_query=timemap+wars+europe

  Kommentar by Thomas M. — 29. oktober 2021 @ 01:00

 38. Den sendrægtige kl. 00.00. Tak for svar. Hvis jeg skulle svare på dine to sidste punkter, ville det nok blive et meget langt svar, og nu har jeg ikke mere tid i denne omgang. Men måske en anden gang?

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 02:50

 39. Tilføjer da også gerne nogle fredelige vers, fra den ekstremt fredelige koran –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 29. oktober 2021 @ 03:54

 40. Jeg tænkte på at rejse lidt ud og opleve verden. Er der nogen der ved hvornår det næste korstog afgår?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. oktober 2021 @ 07:05

 41. #39
  Ja, det var ligesom det, der skal vendes om til at islamister skal fjernes fra jordens overflade, bekæmpes alle vegne og aldrig leve op igen..

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2021 @ 07:57

 42. Fraxinetum eller Fraxinet var stedet for en stor muslimsk fæstning i Provence mellem omkring 887 og 972.

  Fra hjemmesiden “beyond.fr/history/saracen.html”
  From the start of the 9th century there were numerous maritime attacks of Saracens from Spain and North Africa. In 838 and 842 the Saracens raided Marseille. IN 842 and 850 they raided Arles. In 869 they established a base in the Camargue.
  From 870 to 890 the Vikings pushed back the Saracens. In 890 the Saracens founded a base in La Garde-Freinet. In 972 they captured Saint Mayeul, Abbey of Cluny, on the road to Mont-Genèvre. In 983, Guillaume, Count of Provence, captured la Garde-Freinet.
  By 990 the Saracen domination of Provence was over, although raids continued until the 13th century.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. oktober 2021 @ 15:55

 43. @ Bent A. 20.48

  Nu må du ikke blive fornærmet.

  Jeg er stort set enig i det meste du skrive, og læser faktisk det hele.
  Du har meget på hjerte, og meget af det også interessant læsning, men det er de evige gentagelser som ‘pladderhumanister’, ‘radigale’, ‘røde feltmadrasser’, ‘borgerlige politikere er svage slappere’, ‘de borgerlige er korrupte’ som for MIN del ødelægger en del af oplæévelsen ved at læse dine indlæg, som jegfori øvrigt stort set er enig i indholdet af, men de gentagne epiteter kan jeg godt undvære.

  Men lad nu ikke mit ‘morgenbrok’ ødelægge din skrivelyst, for indholdet i dit skriveri i øvrigt kan jeg godt lide, og som skrevet længere oppe, er vi stort set enige om den imbecile indvandringspolitik de vestlige lande fører. Vores politikere burde kigge mere på hvordan Polen og Ungarn (bl.a.) fører indvandringspolitik.

  M.v.h.
  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 30. oktober 2021 @ 14:03

 44. @43 mig selv.

  Det gik lidt hurtigt på tasterne, så der er desværre nogle slåfelj i teksten for oven.

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 30. oktober 2021 @ 14:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper