29. oktober 2021

‘Scientists Rebellion’ aktionerede foran Klimaministeriet: Laura Horn, marxistisk radikalfeminist, RUC

Mandag blokerede forsker-aktivister tilknyttet ‘Scientists Rebellion’ indgangen til Klimaministeriet, og Ekstra Bladets Brian Weichardt var på pletten med skarpe spørgsmål. Han bemærker, at stort set ingen klimaforskere var tilstede, og at talerne i øvrigt handlede om ‘immigranter og transkønnede’. Fra omtalen hos DR Online – Forskere blokerer gaden i protest mod dansk klimapolitik.

“- Jeg vil faktisk hellere være sammen med mine studerende, men når politikere ikke lytter til forskere, så er vi nødt til at gå på gaden, siger lektor i politisk økonomi ved Roskilde Universitet Laura Horn, der er den første taler til dagens ‘teach-in’. …

Blokaden er organiseret af Scientists Rebellion, der er en del af klimabevægelsen Extinction Rebellion. Hvor mange af dagens 11 talere, der er en aktiv del af Scientists Rebellion, ønsker Laura Horn dog ikke at oplyse. Flere af forskerne frygter nemlig, at deres forskning kan komme under beskydning, fordi de har taget et politisk standpunkt, mener hun.”

(‘Scientists Rebellion’ demonstrerer, 25. oktober 2021; Foto: FB/Extinction Rebellion)

Eneste navngivne forsker: Laura Horn…

The paper engages with this body of Marxist feminist thought, highlighting the need for a more radical feminist perspective that is committed to using ‘utopia as method’. Such method can be harnessed though an engagement with feminist science fiction – a crucial site of imagining alternative post-capitalist and/or post-scarcity scenarios in which mechanisation and automation have led to radical changes in gendered social relations.” (Laura Horn-foredrag, ‘Center for Køn, Magt og Mangfoldighed’, RUC, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122811/trackback

19 Comments »

 1. “Flere af forskerne frygter nemlig, at deres forskning kan komme under beskydning, fordi de har taget et politisk standpunkt, mener hun.””

  Man har næppe meget at frygte, når man som “Extinction Rebellion”, BLM-aktivist, LGBTQ-tosse, “Flygtningeven” eller lignende er nyttig idiot for globalisterne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2021 @ 01:21

 2. Peter kom først

  “Flere af forskerne frygter nemlig,
  at deres forskning kan komme under beskydning, fordi de har taget et politisk standpunkt, mener hun.”

  Vel kun når deres politiske aktivisme overskygger forskningsresultatet.

  8. okt. 2021 — En fejl i en forskningsartikel, som nu er trukket tilbage, … at når personer med anden etnisk baggrund end dansk blev sigtet af politiet,

  10. apr. 2021 — På seneste møde i Binævnet forlangte biavlere, at Miljøstyrelsen skulle trække en rapport fra AU tilbage. Rapporten foreslår en regulering

  11. feb. 2021 — Aarhus Universitet tilbagetrækker midlertidigt rapport om miljøvirksomheden RGS Nordics spildevandsudledninger i Agersø Sund fra deres

  Aarhus Universitet trækker oksekødsrapport tilbage –
  3. sep. 2019 — Nogen må sidde med en dårlig smag i munden over, at rapporten nu bliver trukket tilbage,« siger Claus Emmeche.

  6. maj 2021 — Aarhus Universitet forsøgte at dække over skandalerapport … i forskellige kostmønstre’ er siden blevet trukket tilbage.

  Aarhus Universitet trækker rapport om RGS-udledninger
  10. feb. 2021 — … som “en væsentlig belastning af vandmiljøet” i det lokale Agersø Sund, er blevet trukket midlertidigt tilbage efter ny kritik

  Kommentar by tavsen — 29. oktober 2021 @ 01:37

 3. Messerschmidt har søgt i forskeres løn, rejser og forhold til
  for 5 dage siden — I kølvandet på en højspændt offentlig debat om »aktivistiske« forskere har DF-næstformand Morten Messerschmidt søgt aktindsigt i syv”

  Kommentar by tavsen — 29. oktober 2021 @ 01:43

 4. VIDENSKAB kan være mange ting. Og
  nu om dage kan den ofte blive et
  redskab for politiske og ideologi-
  ske kræfter, så videnskaben bliver
  til “videnskab” eller fup og ud-
  spekuleret humbug.

  Ved at følge med i hvad der egentlig
  foregår i verden, kan man komme til
  klarhed over mangt og meget. Men denne
  indsigt eller klarhed får man ikke via
  DR, TV2 eller andre gamle medier, men
  kun via netaviser eller bøger. Men Kim
  Møllers, Steen Raaschous, Hodjas og
  Åamunds blogs er en god begyndelse, og
  siden kan man jo supplere med mange
  andre kilder.

  Men man risikerer selvfølgelig at få
  et nyt syn på co2, “vacciner”, EU, FN,
  indvandringen og meget mere.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 02:44

 5. “Science” og politik en meget daarlig og farlig kombination

  Kommentar by dunk — 29. oktober 2021 @ 03:52

 6. Med et klimaministerium må vi da være sikre på at kunne holde styr på vejret. Gad vide om klimaministeren kan få ret til at regne. Vores radisser kan godt bruge et skvæt.

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2021 @ 05:42

 7. @ Nielsen — 29. oktober 2021 @ 05:42

  Eftersom at Vi har et klima-ministerium kan Vi vel stille ministeren til ansvar for vejret, det giver sig selv. Ministeren er jo altid ansvarlig for sit resort.

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2021 @ 07:28

 8. I øvrigt er det jo ikke usædvanligt at terroristerne på venstrefløjen pynter sig med lånte fjer.

  Forskere min bare røv.

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2021 @ 07:29

 9. Flere af forskerne frygter nemlig, at deres forskning kan komme under beskydning, fordi de har taget et politisk standpunkt, mener hun.”

  Øh….er det ikke netop forskningens opgave? At kritisere for at nå til den bedst mulige erkendelse og sandhed? Laura Horns standpunkt m.fl. er vel direkte anti-videnskabelig.

  Kommentar by Limewoody — 29. oktober 2021 @ 07:37

 10. Nå, så forsøger kommunisterne igen, at overtage en mindre bevægelse og gøre den til endnu en kommunistisk frontorganisation.
  Den skal bekæmpes ligesom alle andre kommunistiske frontorganisationer.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2021 @ 07:59

 11. Kvinder og forskning. En farlig cocktail.

  Kommentar by Bastardo — 29. oktober 2021 @ 08:22

 12. LUK RUC

  Kommentar by Amad — 29. oktober 2021 @ 09:11

 13. Det er jo simpelthen så typisk. Klimapanikken udnyttes af alle mulige forskellig NGO-ere, venstreradikale, antiracister, feminister og andre woke-fanatikere til at lokke naive og uvidende sjæle til at støtte sig.

  Tag f.eks. de Frie Grønne, som jo i virkligheden er et islamistisk parti i forklædning. Et parti som vil fremme islams sag i Danmark ved at kalde enhver opposition til deres sag for antiracistisk. De sætter også Klimaet øverst på programlisten for at tilsløre deres egentlige hensigt og bruger her den glade klimagøgler Uffe Elbæk som trækplaster.

  Kommentar by JC — 29. oktober 2021 @ 09:24

 14. I USA sagsøger “demokraterne” nu oliefirmaerne for, at de ikke tilstrækkelig aktivt er hoppet med på klimatossevognen. Det er ikke nok at holde en lav profil, man skal åbent bekende sin tro.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. oktober 2021 @ 11:35

 15. Ubegribeligt de højt uddannede forskere ikke kan se,
  hvis de forsker aktivistisk for at nå et bestemt resultat, svækker de deres troværdighed

  Kommentar by tavsen — 29. oktober 2021 @ 12:23

 16. Klimakrisens rødder er kolonialisme, ulighed og racisme – se selv på https://www.information.dk/debat/2021/10/klimakrisens-roedder-kolonialisme-ulighed-racisme-generationssvigt?lst_frnt

  Kommentar by J — 29. oktober 2021 @ 15:38

 17. Hvem betaler i sidste ende lille Lauras “løn”?

  Kommentar by Revisoren — 29. oktober 2021 @ 19:12

 18. J — 29. oktober 2021 @ 15:38:

  Det er angiveligt en “kronik i serien ’Generation Oprør’”.

  “klimaaktivisterne Selma de Montgomery og Esther Michelsen Kjeldahl” ser sikkert sig selv som rebeller, selvom de har opbakning fra hele Globo-Homo-Establisment-Systemet.

  Mon Information også bringer en kronik med fx “Generation Identitær”, som vel repræsenterer det eneste autentiske “ungdomsoprør” i vores tid?

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2021 @ 21:39

 19. Kvindeligt bidrag til klimaforværring er deres sygelige trang til at tænde stearinlys og anden åben ild ved enhver lejlighed i hjemmet. Hver dag afbrændes millioner af levende lys verden over, hvor det næsten kun er kvinder, som tænder op.
  Det betyder, at tonsvis af olieprodukter ved afbrænding sender tonsvis af CO2 til vejrs. Oven i købet sender de brændende væger tonsvis af kulpartikler ud i hjemmets rum, kræftfremkaldende kulpartikler ligesom fra diesellastbilernes udstødning.
  Kvindernes syge klimaforværrende omgang med åben ild stammer fra stenalderen, hvor det var kvindernes pligt at opretholde ilden i hulens store bål til madlavning og varme – altså en Darwinistisk vane, indpodet gennem årtusinder i kvindernes DNA.
  Videnskaben burde undersøge og dokumentere omfanget af skaderne, forvoldt af de primitive kvinders letfærdige omgang med hjemlig afbrænding af farlige olieprodukter – lige ud til atmosfæren og menneskelige lunger.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. oktober 2021 @ 09:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper