29. oktober 2021

Pernille Weiss om Polen: ‘Vi skal støtte den polske opposition, sådan at den kommer til at vinde valget’

Sidste fredag var konservative Pernille Weiss i Deadline, og argumenterede for en hård kurs mod Polen. Her var hun helt på linje med SF’eren Kira Marie Peter-Hansen. Mikael Jalving har sakset et par citater til en blogpost på JP.dk – Løsningen af det polske problem viser, hvor EU er på vej hen.

“Skal Polen smides ud af EU, lød overskriften. Baggrunden var, at Polen forbeholder sig ret til at sætte den polske forfatning over EU-traktaterne. Noget lignende giver den danske grundlov danskerne mulighed for, uden at vores politikere dog synes, det er praktisabelt eller ønskværdigt. Deres svar er altid noget med ‘nødvendighedens politik’ eller ‘det forpligtende samarbejde’.

Pernille Weiss, der må kende konservatismen meget dårligt, når hun mener sig at være berettiget til at blande sig i det kommende polske valg, udtalte ikke desto mindre: ‘Det, vi skal have fokus på lige nu, udtalte hun, er, at vi skal støtte den polske opposition, sådan at den kommer til at vinde valget’.

Øh, mine øjne var ved at trille ud. Kort efter skar hun sin hensigt ud i pap: ‘Vi skal have en ny regering i Polen’. Et øjeblik senere: ‘Det gælder om at få skubbet den regering væk fra magten, så det er de rigtige, der kan komme til magten i Polen’.

Hendes modstander i studiet, en kollega fra SF, erklærede sig enig i ‘Pernilles analyse’…”

(Pernille Weiss, EP-medlem for De Konservative; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 01:29 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122817/trackback

59 Comments »

 1. Ja, det er mange gange svært at skelne De Konservative fra SF. Vel også derfor SF står i Stampe i meningsmålinger, hvor Pape fordobler mandattallet.

  Kommentar by tavsen — 29. oktober 2021 @ 01:47

 2. Viser, at selv de konservative er vanvittige mennesker på venstrefløjen. Tænk st vores eneste håb er Ny Borgerlige, som også er ret bløde, men stadigt langt bedre end Pape.
  Glæder mig til, når der kommer et solidt parti, som for alvor vil vende strømmen. Men indtil nu, er den fløj et sammenrend af tosser og koranafbrændere.

  Kommentar by Bent — 29. oktober 2021 @ 02:00

 3. Pernille Weiss er jo ret oplagt en kommunist
  som de “konservative” har givet lov til at
  infiltrere partiet. Eller hun er en agent fra
  godheds- og indvandringsindustrien. Evt. er
  hun fra LGBTQ+ bevægelsen? Måske er alle tre
  retninger/bevægelser koncentreret i
  politik-kvinden Pernille?

  Som iøvrigt mener at Danmark sagtens kan
  modtage, forsørge og integrere 10 millioner
  evighedsturister. At konsekvensen vil blive
  det danske folks udryddelse ignorerer
  godheds-damen. Eller hun forstår det ikke.

  Pernille Ak og We er et godt eksempel på en
  svagt begavet totalitær type, der synes at
  EU bør stræbe efter at nedlægge nationerne,
  så en Sovjetunion version 2 kan bygges op
  på resterne.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 02:26

 4. Proever hun paa at fedte sig til noget i EU

  Kommentar by dunk — 29. oktober 2021 @ 04:01

 5. Hvad rager det os hvad et fruentimmer med et særdeles berygtet familienavn står og lukker ud af lort på en Bryssel klubs talerstol?
  Én ting er sikkert: Hun er fuld af løgn. -Et krav for at være med.

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2021 @ 05:36

 6. Det er svært at se hende som konservativ.

  Hun sagde i Feb. 2019 : “10 mio. migranter skræmmer mig ikke” og blev undsagt af partiformand Søren Pape.

  Hun stemte i Nov. 2019 for at danske børn af IS-krigere skal hentes til Danmark og lev undsagt af retsordfører Naser Khader.

  Og hun vil ikke anerkende Polens forfatning.

  Det er sådan cirka så konservativ hun er. Nææ, Hun kører helt og holdent sit eget løb i EU.

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2021 @ 07:10

 7. En fejlopstilling af rang. En skam og en skændsel for konservative, med sin gudløse og unationale plapren om millioner af islamister og knægtelse af frie folk- her i Polen.
  Hun hører til hos kommunisterne i Socialdemokratiet.
  Man ser her hvad der sker, når kneppeduer bliver opstillet på deres kusses arbejde- en politisk luder. Ikke at der er noget forkert i at kneppe sig frem; fejlen ligger hos dem, der lod det passere- der burde have været mange bedre konservative kandidater, end hende her.
  Og nu kan hun, sammen med den svenske kommunisthval Ylva, forvirre og forråde de europæiske folk i kampen mod islamismen og EUdiktaturet.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2021 @ 07:43

 8. De Rigtige? De eneste “rigtige” til at afgøre Polens regering, er de polske vælgere. PW derimod er ikke rigtig … , måske hun bliver en af de første konservative til at springe over til kommunisterne? Hendes udtalelser tyder på det- en desertør.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2021 @ 07:49

 9. Ifølge FNs Charter hedder det at formålet er:

  “To develop friendly relations among nations based on respect for the principle of equal rights and self-determination of peoples, and to take other appropriate measures to strengthen universal peace….”

  “….folkenes lige rettigheder og selvbestemmelse…”.

  Den lader jeg lige stå.

  Kommentar by Limewoody — 29. oktober 2021 @ 07:50

 10. Kvinder og politik. En farlig cocktail.

  Kommentar by Bastardo — 29. oktober 2021 @ 08:19

 11. Jeg har nu altid opfattet den nydelige dame som værende dybt radikal. Konservativ har hun vist aldrig været.

  Kommentar by ino — 29. oktober 2021 @ 08:24

 12. Hun blev opstillet fordi hun var “kæreste” med en central konservativ apparatnik. Da hun havde sin opstilling i hus, gav hun ham sparket ud af “kæreste” forholdet. – velsagtens et tilfælde…

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 29. oktober 2021 @ 08:34

 13. For mig viser det bare hvor udemokratisk en institution EU er, prøv lige at vende den om, skulle EU blande sig i en dansk valgkamp?
  At Polen siger højt at deres forfatning står over EU’s forfatning, er sådan set bare at Polen ønsker danske tilstande! For den danske Grundlov stå over EU’s forfatning, og hvis politikerne ikke bryder sig om det, så må de jo se om der er stemning for en grundlovsændring, det tror jeg ikke.
  En ændring af Grundloven er kompliceret. Først skal Folketinget vedtage en grundlovsændring, så skal der være folketingsvalg og det nye Folketing skat vedtage præcist den samme Grundlovsændring, uden ændringer, og derefter skal Grundlovsændringen ud til folkeafstemning og ikke alene skal et flertal gå ind for Grundlovsændringen men mindst 40% af samtlige stemmeberettigede skal stemme for ændringen. Og til sidst skal Kongen (Dronningen) skrive under. Det betyder at der skal være et betydeligt folkeligt ønske om at ændre grundloven, en sofavælger gælder som en nej stemme!
  Altså hvis EU’s forfatning kommer på kollisionskurs med Grundloven, så må EU vige! Det har politikerne det elendigt med, men det skal de respekterer. Ellers må de forsøge at ændre grundloven.
  Vi skal hele tiden holde os for øje, at Grundloven er skabt for, at beskytte borgerne mod overgreb fra emsige magtsyge politikere!
  Politikere overtræder desværre dagligt grundloven, måske ikke dens ord, men dens ånd. F.eks § 73 om ejendomsretten. Der er efterhånden et utal af regler, hvor myndigheder har adgang til privat grund, for f.eks at slå mink ihjel. Ejendomsretten er ukrænkelig står der, men man kan godt beslutte at beskatte folk fra hus og hjem, hvis f.eks ens ejendom med tiden er kommet til at ligge attraktivt, så kan ejendomsværdiskat og grundskyld frarøve folk deres ejendom, og det uden den fuldstændige erstatning, grundloven tilskriver.
  Nok om det med et par sidespring. Polen ønsker bare danske tilstande Pernille Weiss.

  Kommentar by Den Nervøse — 29. oktober 2021 @ 08:37

 14. De Konservative står godt i meningsmålingerne, dels fordi Venstre står dårligt og dels fordi Søren Pape valgtaktisk klogt har valgt at lade Marcus Knuth komme til orde i medierne, præcis som Venstre engang lod Inger Støjberg komme til orde.
  Halvblinde borgerlige vælgere tror sikkert at Marcus Knuth repræsenterer folketingsgruppens synspunkter. Det gør han kun i meget begrænset omfang. Det er vel kun den anden Venstreflygtning Britt Bager og måske Rasmus Jarlov, der pludselig blev meget afdæmpet da han i sin tid fik en ministerpost. der er enige med Marcus Knuth. Naser Khader er jo desværre smidt ud.
  Den øvrige gruppe anført af vatnissen, hattedamen og venligboeren Søren Pape er dybt kulturradigale og politisk korrekte præcis som Pernille Weiss er det og som tidligere formand Lars Barfoed var det.

  Kommentar by bjarne Binee — 29. oktober 2021 @ 08:48

 15. Ha, Pernille Weiss er ærkekonservativ.

  Kommentar by Broager Land — 29. oktober 2021 @ 08:53

 16. Enhedslisten vil have en ny regering i Polen. Den er for lidt kommunistisk…..:-) :-) :-) (Vi må nok lade tanksene rulle, som de gjorde i Tjekkoslovakiet i 1968) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2021 @ 09:16

 17. ENIG med den nervøse 08.37 i det meste, men da danske tilstande efterhånden er blevet til svenske tilstande, er det måske ikke lige det Polen tilstræber.

  De dansk-svenske tilstande er endnu ikke helt så slemme som de svensk- svenske tilstande, men det skal vi nok få indhentet. Bare rolig, Chrborg, DR og Pølletiken arbejder på det året rundt.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 09:37

 18. Bjarne Binee 08.48 har fat i noget. Nemlig det med vatnisser, hattedamer og venligboere. De udgør vel tilsammen en slags tikkende nytårskrudt i bunden af statsskibet. (Titanic-Danmark)

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 09:46

 19. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden, f. eks. Afrika. Migranter skal ikke ses som en trussel. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Afrikanere og andre som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.”
  (Pernille Weiss, spidskandidat for liste C til EP-valget 26.05.2019 i Berlingske Tidende 26.04.2019 og Uriasposten 2.04.2019).
  I november 2019 stemte hun i EU-parlamentet for, at hvert land skulle hjemtage børn af IS-krigere!

  Iøvrigt har liste C intet med konservatisme at gøre, det er falsk varebetegnelse. Derfor burde de retsforfølges, da de heller ikke er et såkaldt “folkeparti.”

  Kommentar by der Adler — 29. oktober 2021 @ 09:49

 20. Har Søren Pape nogen sinde tænkt en selvstædig tanke, eller sagt noget der gav stof til eftertanke? Han viser bare sit runde, tilforladelige ansigt og siger nogle almindeligheder som ingen kan være uenige i, så kaprer han vælgere fra Venstre. Hvorfor er der så lidt kvalitetskontrol med de kandidater der stilles op til EU-valget, at en kulturradikal type som Pernille Wiess kan komme ind som konservativ?

  De to gamle borgerlige partier Venstre og Konservative er udlevede og ude af stand til til at udfordre Mette Frederiksen. Det kommende kommunalvalg bliver en katastrofe for dem. I København især. De har ført så ringe en opposiion til S, at selv borgerlige vælgere kan lokkes til at stemme på Enhedslisten. Det værste er nok det kostbare og miljøødelæggende, socialistiske Lynetteholmsfatamorgana, som de borgerlige har givet grønt lys til.

  Kommentar by JC — 29. oktober 2021 @ 10:07

 21. Danmark fri af EU nu !

  Hellere være fattig herre eget hus, end euro-rig slave.

  Slave af et “parlament” der vandvittigt flytter hele cirkusset frem og tilbage 13 gange om året mellem Bruxelles og Strassburg.
  Kun de lige så vandvittige støtter et sådant regime.

  For Danmark, demokrati og frihed.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 29. oktober 2021 @ 10:12

 22. DER ADLER 09.49 påviser at politik-kvinden
  er noget nær bindegal. Og påviser at der
  er noget helt galt med den konservative parti-top.

  ot: Barske nyheder i morgenradioen: I England
  er det nu blevet ret almindeligt i visse områder,
  at kvinder på diskoteker, barer, restauranter og
  musiksteder kan blive forgiftet med stoffer
  der hældes i deres drinks, eller med kanyle-stik.
  Er det “unge” der er på spil?

  Og så er var der noget med at Tik-Tok
  kan påføre børn tics og andre nervøse
  lidelser, i nogle tilfælde af ret voldsom
  og alvorlig art. Der er allerede observeret
  over tusind tilfælde. Hvad har kineserne
  nu gang i?

  I USA er klima-hysteriet gået helt amok.
  Firmaer anklages nu ved straffedomstole
  for at de ikke allerede for mange år
  siden begyndte på at være co2 bevidste.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 10:14

 23. Så det er helt ok at blande sig i et frit valg i et andet demokratisk land?
  … ja altså kun hvis det går i ens egne interesser, for den (påståede) Russiske indblanding i US valget til fordel for Trump er naturligvis ikke ok!

  Kommentar by redneck — 29. oktober 2021 @ 10:36

 24. EU skal huske, at polakker er frie slaver – ikke EU’s slaver.
  Til modsætning er danskere ufrie slaver – EU’s trælbundne skrællinger med Merkel & Macron som piskesvingerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. oktober 2021 @ 11:44

 25. Hvad med at blive valg observatører.
  Her må de kunne fifle med sedler til det rette partis fordel.
  Lidt ala herhjemme!

  Kommentar by Islamarebad — 29. oktober 2021 @ 12:07

 26. Mette Abildgaard fra de såkaldte konservative, havde ikke selv råd til blomster og chokolade til en voldsramt Ali Bager, så hun startede en indsamling. ½ million kroner spyttede politisk korrekte danskere i bøssen. Og blev endnu en gang snydt af den muslimske utroværdighed.

  Dagens tophistorie?

  Terrordømt tiltalt for millionsvindel fra lukket fængsel
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/terrordoemt-tiltalt-millionsvindel-fra-lukket-faengsel
  En 28-årig mand er tiltalt for at begå NemID-svindel for millioner, mens han sad fængslet.”

  HELDIGVIS er det noget, de tager meget alvorligt ;-)

  Kommentar by tavsen — 29. oktober 2021 @ 12:19

 27. #12
  Hvilken konservativ apparatjik?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2021 @ 12:44

 28. jeg går til valg på at afskaffe
  nærdemokratiet og selvbestemmelsesretten i de enkelte EU-lande.

  EU skal bestemme, ikke medlemslandenes respektive befolkninger.
  EU skal ikke bare dreje sig om et indre marked, det skal træde i
  stedet for nationalstaterne.
  PK-Gauleiter Weiss, “konservativ”

  Kommentar by konservativ — 29. oktober 2021 @ 13:28

 29. Det var en uskøn journalistisk falliterklæring, at Jacob Rosenkrands lod de to skruppelløse EU-fantaster slippe afsted med deres vrøvleakrobatiske øvelser, her helt uden den fjerneste ansats til modstand – En ordentlig/velforberedt journalist havde her alle muligheder for at fremstille de to kæphøje gimpe, helt som det de er, nemlig, et par halvfascistiske undermålere!

  Og til Jacob Rosenkrands – Hvis du ikke selv kan finde ud af, at klapse sådan et par madammer af, så få dog for fanden indkaldt kompetente EU-kritikere (ikke nødvendigvis modstandere) i så fald ville vi alle have lært noget, og dermed undgået at spilde en lille halv time!?

  Kommentar by T. Flodur — 29. oktober 2021 @ 14:02

 30. En stor tak til der Adler for hans “store hukommelse”.

  Jeg fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag. Og en høj grad af systematik.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. oktober 2021 @ 14:19

 31. https://www.youtube.com/watch?v=NuKvUUBTGO0&t=27s
  Her viser Merkel, hvorfor vi skal ud af EU
  Hendes tale – og fagter med armene ligner til forveksling en vis herre i 30ernes Tyskland

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2021 @ 14:32

 32. Jalvings indlæg i JP har pt ikke noget tilgængeligt kommentarspor,
  samme gælder for de andre debattører på JP.

  JP:
  “…Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten…”

  derudover deler JP tilsyneladende ikke længere debat-indlæg på deres FB,
  delingen på FB, eller rettere den manglende deling, betyder
  at debatten, i praksis, er lukket ned.

  Kommentar by konservativ — 29. oktober 2021 @ 14:34

 33. Hvis man ikke ved at de konservative er landsforrædere, så burde man ikke have stemmeret.

  Kommentar by piphans — 29. oktober 2021 @ 14:41

 34. @ 29 Henrik Wegmann

  Tak for de pæne ord. Ja, der bliver brugt en del tid på sagen (gennemlæsning af af bl.a. aviser), så de fortrinsvis danske citater nu fylder 147 A-4 sider.

  Indvidere prøver jeg at holde trit med muslimske terrorangreb i verden, men det er næsten en umulig opgave. Jeg har været nød til at fravælge angreb der “kun” har 1 eller 2 dræbte.

  Så har jeg 51 A-4 sider kaldet Såkaldte ”udsatte” boligområder (ghettoer) i Danmark, det dækker områder og veje hvor en stor andel er muslimer.
  Noteret mig muslimske skoler og moskeer, men også såkaldte “kultur-Centre”, som ikke er andet end udklækningssteder for ekstremisme, med henblik på at overtage Danmark.

  HER ET UDPLUK FRA AARHUS-OMRÅDET:

  Aarhus/8000 – Både Hejredalskollegiet i Gellerup, Cirkus-gruppen Flying Superkids i Tilst, samt diverse plejehjem og mange små og store virksomheder i Aarhus V har levet bag store metalhegn i årtier, på grund af århusianernes “mangfoldighed” eller ”Aarhus -modellen”.
  I 2012 var der store problemer med de såkaldte ”Vandscooter-entusiaster” på 25-35 år med indvandrer baggrund, der chikanerede sejlerne. I 2015-2016, dyrt sejlertøj ”forsvinder”, fyldte benzin dunke tømmes, hærværk, tyveri, trusler, sågar en gummibåd til 150.000 ”forsvinder.”
  I maj 2021, 7-8 unge ikke-vestlige indvandrere løsner fortøjningerne på både i Aarhus-Lystbådehavn.
  Frederiksberg-Bo/8000 Aarhus C
  Langenæs + Kirkedammen/8000 Aarhus C
  Vandtårnsområdet (Reginehøjvej),/8200 Aarhus
  Skovgårdsparken/8200 Aarhus
  Bispehaven/Hasle/8200 Aarhus, her bor Mohamad Tarek Younes, der 18.06.2021 kørte en betjent ned (livsvarigt kvæstet) i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej.
  Gellerup Sogn – 67% af beboerne er indvandrere/efterkommere!
  I Aarhus-bydelene Gellerupparken, Bispehaven og Toveshøj var andelene af indvandrere i 2002 på henholdsvis 81, 74 og 74 pct.
  Gellerupparken-Toveshøj/8200 Aarhus (I 2010 havde Gellerup Kirke fuldtidsvagter, grundet indbrud, ildspåsættelse, vandalisme). Søndag den 09.05.2021 forsamles over 30 muslimer i offentlig rum til massebøn, og overtræder bevidst forsamlingsforbuddet, uden at politiet skrider ind.
  Kalmargade/8200 Aarhus
  Katrinebjergskolen/Katrinebjergvej 60/8200 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
  Vestre Kirkegård/Viborgvej 47A/8210 Aarhus/Islamisk afd., 400 muslimer samlet (20.08.2020) til begravelse, for at følge et muslimsk skudoffer til graven, selvom der var forsamlingsforbud.
  Jydsk Væddeløbsbane/Aarhus, en somalisk voldsmand og røver Abukar Ali Hassan kendt under sit rapperalias Shmur begravet 22.07.2020 ca.500 muslimer samlet, trods forsamlingsforbud.
  Charlottehøj/8210 Aarhus V
  Møllevangen/8210 Aarhus C
  Herredsvang/8210 Aarhus V (påsatte brande i hele området 2008-se JP 24.04. + 24.05.2008)
  Trillegården/Hasle/8210 Aarhus V (Visitations zoner gang på gang, senest maj 2021), i dette område boede somalierne Guleed + Nuur Wasame med deres far Mohammed Wasame. Sønnerne blev i 2014 dømt for terror + i 2019 for svindel for over 8 millioner kroner, hævet på 16 etniske danskers konti, ved afluring af koder. Endvidere i 2021 for at være i besiddelse af 6000 danske personnumre.
  I dette område, har Yahya Hassan også trådt sine barnesko.
  Hasle/8210/Aarhus
  Hasle Skole/Herredsvej 15/8210 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
  Hasle Centervej/8210 Aarhus V
  Kappelvænget/8210 Aarhus V
  Frydenlund/8210 Aarhus V
  Fuglsangs Alle/8210 Aarhus V
  Fjældevænget/8210 Aarhus
  Spættevej/8210 Aarhus
  Rydevænget/8210 Aarhus
  Gjellerup Sogn, markant lav tilslutning til vaccination mod covid-19.
  Tovshøjskolen/Janesvej 2/8220 Brabrand, 95% af eleverne har minoritetsbaggrund! Ligger tæt på Grimhøjmoskeen (Aisha´s mosque).
  Bazar Vest (fortrinsvis muslimske boder), på Edwin Rahrs Vej 32/8220 Brabrand
  Edwin Rahrs Vej-Åby Ringvej/8220 Brabrand, 23-årig etnisk dansk kvinde (Ida Philbert Vangsø Ottzen) bildræbt, bilist (fra Tilst/8381) kørte for hurtigt + over for rødt. Straf: 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste? I samme kryds blev en 21-årig kvinde (Ida Michelsen) dræbt 30.05.2018 af en 32-årig ikke dansker.
  Grimhøjvej/8220 Brabrand (4)
  Lenesvej/8220 Brabrand hører med de andre pige-vejnavne til Toveshøj bebyggelsen.
  Den 23.07.2020 dræbes Mohammed Al-Zerjawi (kaldet ”Frisør Mudi”) ved Lenesvej 25, og 2 andre knivstukket, anklagen lyder på drab, drabsforsøg og grov vold og trusler med en pistol. Islam som fredens og mildhedens religion?
  Den 03.08.2021 blev en 75 årig mand udsat for et røveri, af personer af ”aeh”.
  Tinesvej /8220 Braband
  Janesvej/8220 Brabrand
  Dortesvej /8220 Braband
  Gudrunsvej /8220 Brabrand, her forsøgte 4 personer af muslimsk herkomst, i januar 2021 at myrde to andre under råbet ”ved koranen, jeg dræber dig,” og ”wollah, jeg dræber dig.”
  Den 24.06.2021 blev en dansk chauffør udsat for et groft overfald, udført af to afrikansk udseende mænd.
  Karen Blixen Boulevard/8220 Brabrand
  Toveshøj /8220 Brabrand
  Gellerupparken/8220 Brabrand, her kan nævnes ”Brabrand Bad Boys.” I 2008 måtte de grønlændere der boede i Gjellerup, huses andre steder, da de konstant blev overfaldet, chikaneret. Hverken boligforening eller politi kunne hjælpe.
  Skovgårdsparken/8220 Brabrand
  Åbyhøj-bydelen, 3 biler konfiskeret af politiet 10.05.2021 for vanvidskørsel.
  Krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej/8230, her blev en betjent bevidst kørt ned, se Bispehaven.
  Åbyhøjgård/8230 Aarhus
  Dr. Holsts Vej/Åbyhøj/8230 Aarhus
  Vejlbyvænge/8240 Risskov, handel med narkotika og general utryghed.
  Ellevangsskolen/jellebakken 17/8240 Risskov, stor koncentration af fremmede.
  Nyringen /8240 Risskov
  Vejlby Vest/8240 Risskov/Aarhus
  Veriparken/8240 Risskov
  Rosenhøj-bebyggelsen:
  Søndervangsskolen/8260 Viby, 9 ud af 10 elever har indvandrer baggrund. Skolen taget i at snyde med opgaver, så de fremmede fremstod som bedre end de var (Den Korte Avis, 29.09.2021).
  Viby Gymnasium/Søndervangs Alle 65/8260 Viby J., her er en stor koncentration af muslimer.
  Aarhus Gymnasium/Hasselager Alle 10/8260 Viby J., her er 56% muslimsk.
  Søndervangen/8260 Viby J
  Søndervangs Alle/8260 Viby J
  Rosenhøj/Rosenhøj Alle/Rosenhøj Vænge/Rosenhøj Bakke/8260 Viby C/Aarhus
  Matildelundsvej/8260 Viby J, 13.07.2021- 23-årig mand knivstukket.
  Neptunvej/8260 Viby J
  Rundegård + Byvangen/8260 Viby J
  Vårkjærparken/8260 Viby J (en kriminel skudt i sin bil 06.08.2020).
  Stenkildeparken/8260 Viby J
  Ny Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Viby Syd
  Kridthøj/8270 Højbjerg
  Saralystparken/8270 Højbjerg
  Tranbjergparken/8310 Aarhus J, i området påsatte ildebrande, hærværk, tyverier og røverier, forøvet af unge muslimer, seneste 18.09.2021.
  Trigeparken – Trige Parkvej/8380 Aarhus
  Trige Centervej/8380 Trige, den 30.+31.08.2021, ikke dansk mand har antastet og befølt 3 danske piger (15-16 år). Indtil 08.09. har politiet fået otte anmeldelser fra kvinder i alderen 15-32 år.
  Langkærparken/Langkærvej/Haurumvej/ 8381 Tilst/Aarhus
  Kvarteret omkring Langkær Gymnasium (Kileparken 25/8381 Tilst), nu omdøbt til Aarhus Gymnasium. . Elevsammensætning er næsten 100% ikke-vestlig. Elever fra dette gymnasium har
  kæmpet i Syrien for IS, medens overførelsesindkomst trillede ind på kontoen.
  Græsvangen/8381 Tilst
  Mejløvænget/True/8381 Tilst
  Søhøjen/8381 Tilst
  Torstilgårdsvej/8381 Tilst
  Vistoftparken/8471 Sabro
  Ranunkelvej/8471 Sabro
  Højagerparken/8471 Sabro

  JEG SYNTES DET ER SKRÆMMENDE LÆSNING.

  HER UDPLUK AF MOSKEER BARE FOR DET STORKØBENHAVNSKE OMRÅDE:

  Moskeer -Kultur center i et lille københavnsk område:

  Mariam Moskeen/Købmagergade 43/1150 København K.
  Moské Al Sunna/Vesterbrogade 58A/1620 København V
  Moské Al Fath (Afghansk_Islamisk Kulturinstitut AIKI), Vesterbrogade 80A/1620 København V

  Islamisk Kultur Center-Tyrkisk Islamisk Kultur Forening/Valdemarsgade 3/1665 Kbh.
  København Islamisk Menighed/Valdemarsgade 17-1/1665 Kbh. V
  Muslim Cultural Institute/Amerikavej 19-21/1756 Kbh. V
  Dansk Tyrkisk Kultur (Turk Diyanet Vakfi) og Aktivitetscenter-Kocatepe Moskeen/H. C. Ørstedsvej 29C/1879 Frederiksberg C, (Menighed under Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse).
  Dansk Islamisk Center (Al-Taqwa Moskeen), /Bernhard Bangs Alle 23/2000 Frederiksberg
  Somalisk Ungdoms-og Kulturforening i Danmark/Nordre Fasanvej 186B/2000 Frederiksberg-nabo til post nummer 2200 Kbh.N.
  Den Islamiske Verdensliga (Muslim Wordliga + Det Albanske Trossamfund), /Vodroffsvej 8-1./2000 Frederiksberg
  Annoor Moske/Baggesensgade 16/2200 Kbh. N
  Viomis Aid (Isslamisk Center For Europæiske Lande) /Griffenfeldsgade 4A/2200 Kbh.N
  Muslimsk Forsamlingshus (Rahma Masjid)/Birkegade 4 kld. Tv./2200 København N
  Den Libanesiske Kulturforening/Struensegade 15-3tv./2200 Kbh.N
  Makki Masjid/Jagtvej 51,kld./2200 Kbh.N
  Tyrkisk Kulturcenter/Bragesgade 10/2200 Kbh. N
  The Islamic Center for Europæiske Lande/Nørrebrogade 56/2200 København N

  Muslimernes Fællesråd/Nørrebrogade 186/2200 Kbh.N.

  Bosnisk Kulturcenter/Thorsgade 59-st.tv./2200 Kbh. N.
  Khayr el-Barriya-moskeen /Hamad Bin Khalifa Civilization Center + Hamad Mosque/Vingelodden 1F-Rovsingsgade/2200 Kbh. N, indviet juni 2014. Bag den (økonomisk) står Københavns Store Fond (KSF), se sidst i materialet: Artikel (udkast) til Årbogen Religion i Danmark 2020, professor MSO Lene Kühle, Afdeling for Religionsvidenskab, AU, feb. 2020 1 Konflikten i Hamad Bin Khalifa Civilization Center. Den første moske i Danmark med minaret!
  Islamic Center Jafferia/Rådmandsgade 56/2200 Kbh. N
  Taiba-Islamisk Center og Moske/Titangade 15/2200 Kbh. N. En række terrordømte har frekventeret denne moske. Saudi-Arabien har doneret 4.9 millioner kroner til moskeen, gennem deres ambassade i København.
  Center for Dansk Muslimske Relationer/Ryesgade 30B/2200 Kbh. N
  Islamisk-Kristent Studiecenter (IKS)/Ryesgade 27B/2200 Kbh. N
  Shiamuslimsk Trossamfund i Danmark/Prinsesse Charlottes Gade 11-2.th./2200 Kbh.N
  Masjid Al-Faruq/Heimdalsgade 39/2200 Kbh.N-tilknyttet Hizb ut-Tahrir
  Masjid Taiba/Titangade 15/2200 Kbh. N/et arnested for det mest formørkede islam, endvidere for terroisme og undergravende virksomhed. Her prædikede hadprædikanten imam Abu Ahmed, endvidere Said Mansour ”boghandleren fra Brønshøj” og terroisten Omar el Hussein fra Krudttønden og synagogen i Krystalgade. Sauidi-Arabien har doneret et million beløb til moskeen, det siger jo alt. Se Jakob Scharf bog ”syv år for PET.”
  Shiamuslimsk Trossamfund i Danmark/Sturlasgade 14C-I/2300 Kbh. S
  Islamisk Kultur Center Amager/Kretavej 23/2300 Kbh. S
  Minhaj ul Quran International Denmark Amager/Øresundsvej 51/2300 Kbh.S

  Idara Minhaj ul-Quran/Woltersgade 12/2300 Kbh. S.
  Masjid Det Islamiske Trossamfund/Dortheavej 45-47/2400 Kbh. NV. Samfundet stod bag den optrappede situation under Muhammed krisen. Endvidere holdt de mindehøjtidelighed over IS-terroristen Omar el-Hussein!
  Det Islamiske Forbund i Danmark/Hejrevej 3/2400 Kbh.NV
  Al-Mustafa Foreningen/Hejrevej 34/2400 Kbh. NV
  Baitul Mukarram Denmark/Hejrevej 28, st./2400 Kbh. NV
  Imam Ali Moskeen/Vibevej 25-27/2400 Kbh.NV
  Foreningen Ahlul Bait i Danmark/Vibevej 25-29/2400 Kbh. NV
  Dansk Muslimsk Forening (DMF)/Vibevej 23-2/2400 Kbh.NV
  Shiittisk Moské/Vibevej 27/2400 Kbh.NV

  Den Makedonske Moske Forening Prespa/Tranevej 16/2400 Kbh.NV, (Menighed under Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse).

  Kulturforeningen for folk fra Irak/ørnevej 18-1/2400 Kbh. NV.
  Den Centrale Albanske Moske/Theklavej 26/2400 Kbh.NV
  Islamisk center For De Europæiske Lande/Bispevej 4/2400 Kbh. NV. Agerer som sharia-domstol i interne anliggender, der strider mod dansk ret.
  Minhaj-ul-Quran International Danmark/Bispevej 25/2400 Kbh.NV
  Islamisk Kultur Center (Islamic Cultural Center) /Horsebakken 2/2400 Kbh.NV
  Al Marifah Instittut København/Rentemestervej 80/2400 Kbh. NV
  Københavnsk Moske-Imam Malik Instituttet/Gammel Køge Landevej 113/2500 Valby
  Idara Minhaj – ul – Quran/Valhøjvej 15B/2500 Valby

  Den Islamiske Forening/Vigerslev Vænge 54 st.tv./2500 Valby.
  Usmani Islamisk center/Retortvej 45-2./2500 Valby

  Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse (Danimarka Türk Diyanet Vakfi), /Paul Bergsøesvej 14/2600 Glostrup. Denne ”Stiftelse” har mere end 30 moskeer under sig, og deres politik er lig med Recep Erdogan´s.
  JMS Center/H. J. Holst Vej 28/2610 Rødovre
  Alaadin Moske/Holsbjergvej 27/2620 Albertslund, (menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Islamisk Center Vest/Roskildevej 30B/2620 Albertslund
  Tyrkisk Kulturforening Albertslund/Roskildevej 122/2620 Albertslund
  Tanzim Islam Al-Muslimin of Copenhagen/Morbærhaven 18-52-Center3/2620 Albertslund
  Islamisk Forum/Taastrup Hovedgade 67/2630 Taastrup
  Yumus Emre Moske/Taastrup Hovedgade 37/2630 Taastrup, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).

  Tyrkisk Kulturforening/Køgevej 37/2630 Taastrup.
  Islamisk Kulturel og Studie Institut, Islamiske Moske (Muslim Cultural Institute Ishøj) /Ågården 55-1.th./2635 Ishøj
  Dansk Pakistansk Kulturforening/Industrivangen10/2635 Ishøj

  Indvandrernes & Danskernes Kulturforening/Tranegilde Strandvej 36/2635 Ishøj.

  Mevlana Ishøj Kulturhus/Industriskellet 4/2635 Ishøj.
  Mevlana Moske/Industriskellet 4/2635 Ishøj, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Dansk Indvandrer Kulturforening/Charlottegårdsvej 4-6/2640 Hedehusene, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Islams Ahmadiyya Djamaat Nusrat Djahan Moskeen/Eriksminde Alle 2/2650 Hvidovre
  Avedøre Moske/Avedøre Tværvej 6/2650 Hvidovre, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Brøndby Islamisk Menighed/Tjørnevangen 7/2660 Brøndby Strand

  Ahi Evren Skolen/Klingseyvej 8B/2720 Vanløse.
  Tyrkisk Kulturforening Ballerup (Fatih Moske), /Jonstrupvej 246/2750 Ballerup, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Moske Lundtofte (Den Pakistanske Familieforening), /S.Willumsensvej 12/2800 Kongens Lyngby.

  Tyrkisk Moske/Aswillundsensvej 12/2800 Kongens Lyngby.
  Kokkedal Ungdoms-og Kulturforening/Holmegårdsvej 101/2980 Kokkedal
  Dansk-Tyrkisk Kulturforening (Farum Moske),/Rugmarken 8/3520 Farum, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stftelse).

  Kommentar by der Adler — 29. oktober 2021 @ 14:45

 35. “Pernille Weiss, der må kende konservatismen meget dårligt”

  Ja, det samme gælder vist desværre for langt de fleste nulevende “konservative”, inkl. medlemmerne af “Det Konservative Folkeparti”.

  Pernille Weiss har tidligere udtalt at: “10 mio. migranter skræmmer mig ikke”, så der er vist ingen tvivl om, at hun IKKE er på danskernes side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2021 @ 15:15

 36. EU sidder vel og fedter med en plan om direkte indblanding i polske valg via et polsk overfald på en EU-venlig radio-station.

  Den slags bureaukrater er jo ikke specielt kreative,så de hiver vel bare den gamle plan frem fra sidst.

  Kommentar by geden — 29. oktober 2021 @ 15:24

 37. der Adler — 29. oktober 2021 @ 14:45:

  Jeg har IKKE noget imod dine kommentarer, ALLE kan skrive, hvad de vil, men: Hvad skal vi egentlig bruge de her lange lister til? Alle herinde er vel allerede fuldt opmærksomme på den islamisering af landet, som er i gang. Hvad er egentlig formålet med de her opremsninger?

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2021 @ 15:36

 38. Hurra for Polen!!!. Selvfølgelig skal Polen (og Danmark) ikke ligge under for en udemokratisk Kommision, som ingen aner- hvem der har indflydelse på ud over en masse anonyme Lobbyister (Mit gæt arabiske o.a regimerepressentanter). Selvfølgelig skal en udemokratisk Kommision ikke have indflydelse på en Demokratisk valgt regering og dens love. EU er -stadigæk- en mildere udgave, men i Konstruktion præcis det samme- som DDR. Må Polen vinde over dette Direktivmonster. Hvis Kommisionen kun spyttede vejledende råd ud til harmonisering, og de Nationale parlamenter så kunne godtage dem eller vælge at undlade at godtage dem, så kunne EU vende tilbage til Folkestyret grundlag, men lige nu er konstruktionen den samme som DDR, var…..Det er nok også Derfor enhedslisten (med Kommunisterne og Marxisterne) er så hippe på EU favorisering.

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2021 @ 15:55

 39. Og NEJ Pernille Weiss. Polens Folk må selv bestemme, hvad de vil. Beklager det er en Konservativ der har villet blande sig i Polens indre demokrati (Beklager-undskylder- jeg har taget fejl af Pernille Weiss partiforhold, men det siger vel lidt om De Konservative anno 2021)

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2021 @ 15:58

 40. @ 36 Peter Nielsen

  Det er jeg nu ikke så sikker på. Mener jeg er velorienteret, men blev noget forbavset over, at moskeer/kulturcentre er i alle Danmarks afkroge! En guide til hvor man ikke skal bosætte sig, hvis det skulle blive aktuelt.
  Du kan jo bare springe mine til tider lange indlæg over.

  Kommentar by der Adler — 29. oktober 2021 @ 17:05

 41. Peter Nielsen 15:36.
  Hvad er dit problem? Har du svært ved at læse? Især lange tekster?
  Kender du ingen der kan læse for dig? Vidste du det hele i forvejen? Eller er du bare stødt på egne eller andres vegne?

  Kommentar by bjarne Binee — 29. oktober 2021 @ 17:17

 42. Her viste eksempel er netop et godt eksempel på hvad der sker når rablende syge kællinger bliver valgt til Folketinget hhv. EP. Hende fra eksemplet her ønsker klart at EU skal bestemme over en legitim stat, her Polen. Kællingen mener jo det samme bør ske hvad angår Danmark. Ylva og lign. er alle rablende syge i roen. Hvem stemmer på sådanne?

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. oktober 2021 @ 19:37

 43. Det er fint nok med der Adlers lange indlæg,
  for de er så grundige at de beviser at en
  FOLKEUDSKIFTNING og en etnisk UDRENSNING
  af danskerne er i gang. Og hvis de evt.
  juridisk set ikke beviser noget, virker
  de alligevel meget overbevisende. Og så
  kan vi danskere jo tage bestik af situationen,
  så folkemordstingets skumle planer for vores
  fremtid ikke kommer som nogen overraskelse.

  Det er jo bedst at vide besked i forvejen.
  Så befolkningen får mulighed for at vælge sig
  nogle andre politikere. Eller så den mentalt
  og i god ro og orden kan forberede sig på at
  sige farvel til sit land, sine byer, sine
  kære, sin fremtid og alt andet.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 20:02

 44. Lyt til Pernille Weiss, hvis I vil vide, hvad De Konservative tænker. Lyt til EUs kadre, hvis I vil vide, hvad politikerne tænker.

  “De borgerlige” er for længe siden blevet til “de føderalistiske”. Danmark er ikke vigtigt – EU er vigtigt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. oktober 2021 @ 20:23

 45. Polska żyje dłużej niż przestępcza firma UE.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. oktober 2021 @ 20:46

 46. Pernille Weiss, er, at tilføje til de gyselige kællinger.

  Kommentar by IES — 29. oktober 2021 @ 20:49

 47. der Adler — 29. oktober 2021 @ 17:05 skrev:
  “En guide til hvor man ikke skal bosætte sig, hvis det skulle blive aktuelt.”

  Fair nok, det giver mening.

  der Adler — 29. oktober 2021 @ 17:05 skrev:
  “Du kan jo bare springe mine til tider lange indlæg over.”

  Som jeg skrev: “Jeg har IKKE noget imod dine kommentarer, ALLE kan skrive, hvad de vil …”

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2021 @ 21:30

 48. bjarne Binee — 29. oktober 2021 @ 17:17 skrev:
  “Hvad er dit problem?”

  Læste du mit (meget korte) indlæg? Hvis du gjorde så ville du have set, at jeg SOM DET FØRSTE skrev følgende til “der adler”:

  “Jeg har IKKE noget imod dine kommentarer, ALLE kan skrive, hvad de vil …”

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2021 @ 21:32

 49. K.M. 14.32: Et link som viser frau Merkel som en woke, aggressiv og fanatisk pladderhumanist der ønsker at begrænse den demokratiske debat mest muligt. Men hendes tåbelige tilhørere klapper begejstret, lyder det som.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 22:34

 50. DER ADLER)– Flot stykke solidt intellektuelt arbejde. – Fru Weiss blev ” reddet ” af statsstøtte medierne der ukritisk bakkede hende massivt op efter hendes udtalelser, som bevirkede hun dykkede i meningsmålingerne.Uden den støtte var mandatet gået til Folkebevægelsen mod EU.

  Kommentar by dansker — 29. oktober 2021 @ 23:01

 51. SJOVT SOM PARTIERNE forstår at udstille
  sig selv som utroværdige og tåbelige partier.
  Pernille Weiss er en advarsel mod at
  stemme på de konservative, Rosa Lund
  advarer mod Enhedslisten, Jacob Sprællemand
  advarer mod Venstre, Lars Ulykke mod
  Moderaterne, Uffe Elbæk mod bøsse-partiet,
  DF-Tullesen mod DF, Pia Dyhr mod SF,
  Isabella Arendt mod de gak-gak humanistiske
  kristelige, Mette Fupsen og Barbara Bertelsen
  mod S, og Sofie Carsten mod R.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 23:12

 52. PS: Glemte van Opslagh fra LA.
  Han stemte for
  at Støjberg skulle
  stilles for
  rigsretten.

  Kommentar by BENT A — 29. oktober 2021 @ 23:15

 53. Ang. Det Adler’s liste (endnu en)
  Jeg synes vi skal begynde at bosætte os med andre danske danskere. Hvor kan vi bo , i Fred. Flytte til de samme områder. Opsøge at leve og bo med hinanden , danske danskere der bor i de samme områder. Hvor kan vi bo?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. oktober 2021 @ 08:18

 54. > 31, vedrørende debatten på JP: Jeg undrer mig også over hvad der foregår på JP’s debatsider. Jeg har ikke i månedsvis kunne se kommentarspor under blogs på JP. Men jeg tror det har noget med Facebook at gøre, for jeg kan heller ikke se eller kommentere på den Korte Avis, som jo også bruger Facebook.

  Jeg har på fornemmelsen at jeg har trådt på nogle ømme tæer i Facebooks censurkontor, selv om jeg altid udtrykker mig urbant. Jeg blev udelukket, kort efter at jeg agiterede for at de amerikanske antitrustbestemmelser skulle tages i brug mod Facebook. Måske derfor. Det kan selvfølgelig også være nogle religionskritiske kommentarer.

  Jeg har for et par år siden været udelukket i ca. en månad, efter at jeg citerede fra den gamle danske sang, “Det haver så nyligen regnet”, linjen med ugræsset, der er føget over hegnet. Facebooks unge moderatorer kender selvfølgelig ikke vores nationale kulturarv.

  En af hovedårsagerne til at jeg abonnerede på JP, var muligheden for at følge debatten og kommentarsporene. Nyhederne kan jeg få andre steder. Men jeg har sagt mit abonnement op. JP burde afskedige FB som debatmedie.

  Kommentar by JC — 30. oktober 2021 @ 09:02

 55. Det er et meget stort demokratisk problem, at Facebook kan gå ind og styre den demokratiske debat. Jeg er overbevist om at Facebooks indblanding på den ene og den anden måde var stærkt medvirkende til Joe Bidens valg til præsident i 2020.

  Kommentar by JC — 30. oktober 2021 @ 09:08

 56. HVIS MAN gennemlæser Adlers liste 14.45
  kan man godt få det indtryk at Danmark
  er under besættelse og overtagelse af
  arabere og afrikanere.

  Nogle synes at listen er for lang. Det
  er den ikke, og desuden bestemmer man
  jo selv hvor langt man vil læse.

  Sandheden er at den kunne være meget
  længere for bare Århus-området. For
  mange episoder/ overfald/ skyderier/
  knivstik osv. er ikke med.

  En liste vedr. hele Danmark ville
  være mindst 100 gange længere. Men
  det er jo uoverkommeligt at skrive
  og læse så lang en liste her. Men
  kan kunne udgive tykke bøger om
  indvandringens konsekvenser og de
  gamle partiers anti-danske udskejelser.

  Adlers liste viser at danskerne er
  et truet folk, og at Chrborg er en
  borg der svigter det danske folk i
  et sådant omfang, at det påfører
  danskerne ufrihed, utryghed,
  uretfærdighed, fattigdom, ulykker,
  sygdom, lemlæstelse og død.

  Kommentar by BENT A — 30. oktober 2021 @ 11:20

 57. men man kunne udgive tykke bøger

  Kommentar by BENT A — 30. oktober 2021 @ 11:21

 58. Jo Bent,Danmark er besat af omkring en trediedel af herboende. Vi fire til fem mllioner danskere,som bor her er truet hver eneste dag af muhammedanere. Og mange af de herboende jøder,synes at det da er helt fint,at Danmark overtages af femmede.
  Med et justitssystem som er lige til at køre til skrot,kan vi godt blive lidt hævngerrige,havde det ikke været for alle de humanister,væmmeligboere og socialister,som forsvarer besættelsen,som standser ethvert initiativ til at befri Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2021 @ 16:20

 59. Nielsen — 30. oktober 2021 @ 16:20:

  Jep. De fleste med “små hatte” synes tilsyneladende at det er helt på sin plads med en høj mur i Israel, men hvis USA, Ungarn eller andre lande ønsker noget lignende, så er det lige pludselig “xenofobisk”, “racistisk” etc. Der er påfaldende mange dobbelte standarder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. oktober 2021 @ 17:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper