1. november 2021

Desorienteret alzheimers-ramt udhængt som racist: ‘Tænk hvis han bliver overfaldet fordi nogen tror’

Flere gange om ugen smider herboende arabere historier online, der angiveligt dokumenterer danskernes racisme. Der er sjældent noget konkret, og i reglen drejer det sig altid om ord. En Facebook-kommentar fra 2015, en video uden kontekst, en tørklædeklædt muslim der føler sig diskrimineret, og fremdeles. Det drejer sig stort set aldrig om vold, og som enhver ved, så er det farligere at bliv udhængt som racist, end at promovere Islam offentligt.

En sag fra Taastrup røg online i Facebook-gruppen ‘Nok er nok’ (Abdelrahman Mustafa), og dokumentationen var en video, der viser en ældre mand der tager i døren til en bil med to kvindelige muslimer. De hævder, at han har sagt, ‘at de skal skride hjem’. Den detalje er ikke dokumenteret, og undrer mandens datter, der på Facebook fortæller, at hendes far er hårdt ramt af alzheimers, og vanskeligt kan fuldføre en sammenhængende sætning. Alt er slettet nu, men datteren er bekymret: “Tænk hvis han bliver overfaldet fordi nogen tror…”.

“Der florerer en video rundt i øjeblikket af en mand som tager i dørhåndtaget til en bil på Q8 tanken. Det er blevet lagt op som var det en hatecrime. Den video er af min far, som er hårdt af alzheimers. Bilen har nok lignet hans gamle eller måske ville han have hjælp til at komme hjem. Jeg har kontaktet trådstarter, uden held indtil videre.

Jeg ønsker virkelig den film bliver slettet. Tænk hvis han bliver overfaldet fordi nogen tror han chikanere unge piger Han går normalt ikke rundt alene. Men uheld sker. Hvis I ser den, må I meget gerne gøre folk opmærksomme og bede dem slette opslaget. Tak

Opdatering. Jeg har fået kontakt til trådstarter, som vil slette sit opslag. Jeg lader mit opslag stå for en stund så de fleste delte videoer kan blive slettet. Tusinde tak for jeres opbakning!” (‘Louise’)

(Facebook, 30. oktober 2021)

“… man kunne se på manden i videoen, at han nok var psykisk lidende…. Men man har så hurtigt uden at tænke sig om udstillet ham, som at være en overfuser med racehad, den er dog slettet nu, der var en politiker der havde skrevet og udstillet ham i sin politiske retning…” (Matin Matinovic)

Oploadet Kl. 13:30 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122933/trackback

11 Comments »

 1. Apropos. Har tit tænkt på de turette videoer, der ligger på youtube.

  Kommentar by P — 1. november 2021 @ 14:53

 2. Psykisk syge ser (racist) spøgelser ved højlys dag?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. november 2021 @ 16:33

 3. FREMOVER vil den stedfortræderkrig
  som de gamle partier har startet mod
  danskerne, blive udvidet til at være
  en terror-krig mod SAMTLIGE danskere
  der færdes rundt i byerne, i gaderne
  og i land-distrikterne.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2021 @ 16:37

 4. En forfatter, “Suijit Das” (tilsyneladende en indisk forfatter),har udgivet en bog med titlen “Islam Dismantled: The Mental Illness of Prophet Muhammad”.
  Hvis bogens påstande er sande, burde islam lukke sig selv ned omgående – ingen vestlig civiliseret person vil beklage dette.
  Som en gestus til fremtiden kunne man samtidig ‘privatisere’ alle religioner i verden, dvs. fjerne al offentlig støtte til alle religioner og forbyde al offentlig fremtræden af religiøse aktiviteter. Religion bør være en 100% privat hobby uden nogen speciel indflydelse på et lands styreform, retssystem og administration.
  Erfaringen viser, at religion er en skadelig miljøfaktor, som altid har udløst krige, had og racisme.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. november 2021 @ 16:47

 5. Hvem er trådstarter? Og hvem er den “politiker” der hjalp til med at udstille den ældre mand+ Navne på bordet, således at disse gentlemen kan få tilbage af samme skuffe.
  Flot datteren hjalp, flot gjort.

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. november 2021 @ 17:15

 6. GUSTAV 16.47: Ja, nu hvor folkekirken er
  er kraftigt infiltreret af pladderhumanister og feminister, er den jo også blevet morderisk. Den opfordrer jo til national harakiri og masseselvmord. De fleste biskopper og præster i dag er ikke kristne men rødkålshoveder og multi-kulti tilhængere. Á lá Rosa Lund, Isabella Arendt og Pernille Weiss.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2021 @ 19:00

 7. Ja, det er meget farligt at være “racist”. Det vil sige en person, som kommunister og/eller tilvandrede neo-danskere ikke kan lide – ligemeget hvorfor.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 1. november 2021 @ 19:54

 8. BENT A — 1. november 2021 @ 19:00.
  Grundtvig tager islam grundigt ved vingebenet flere steder.
  Han ser på islam og koranen: “For os er koranen et stymper-værk, ej blot i forhold til det Gamle og Ny Testamente, som araberne vil sætte den over, men selv i sammenligning med grækernes og vore egne bøger”.

  Grundtvigs konklusion på koranens indhold er, at det ikke blot klinger eventyrligt, men er et eventyr, der forvirret sammenblander en “Betragtning af menneskeslægten som en egen dyreart, der forplanter sig uden fremskridt…med den jødisk-kristelige anskuelse af en fremskridende udvikling”, såvel som “det Gamle Testamente med det Ny, så det maa synes os umuligt, udenfor daarekisten, at sammenvæve sådanne Hjernespind og derpå bygge sin salighed.”

  De Grundtvigske biskopper og imamer må nu vælge mellem kristendom eller dhimmidom – som de andre ‘hellige’ vil de nok vælge til magthavernes side.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. november 2021 @ 21:27

 9. islam har ingen umiddelbar forståelse eller empati for den verden der omgiver dem.

  Derfor ender enhver situation med islam som en provokation i islams øjne. Muslimer opfatter, med rette, sig selv som underlegne og tyr til vold og trusler helt instinktivt ved stort set enhver interaktion med omverden.

  Kommentar by Santor — 1. november 2021 @ 23:41

 10. Velkommen til Mohammedanmark, hvem stemmer du på?

  Kommentar by piphans — 2. november 2021 @ 08:52

 11. islam har ingen umiddelbar forståelse eller empati for den verden der omgiver dem.

  Kommentar by Santor — 1. november 2021 @ 23:41

  Hvordan skulle de kunne andet, når deres levevis er 1400 år gammelt? I deres gamle verdenssyn er jorden stadig flad

  Kommentar by tavsen — 2. november 2021 @ 10:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper