3. november 2021

Københavns Kommune: SF i valgforbund med ‘Kommunistisk Parti’, ‘Kommunisterne’ og ‘Enhedslisten’

‘I 40 kommuner kan en stemme på Venstre ende hos Nye Borgerlige’, skrev Altinget forleden, og helt stuerene bliver indvandringsmodstandere aldrig rigtigt. Her en historie fra Indblik, der fortæller at SF i Københavns Kommune indgår i et valgforbund med Kommunistisk Parti’, ‘Kommunisterne’ og ‘Enhedslisten’ – SF klapper i om opsigtsvækkende samarbejde med kommunistiske partier.

“I Københavns Kommune risikerer din stemme at gå til de to rendyrkede kommunistiske partier Kommunistisk Parti eller Kommunisterne, hvis du stemmer på Socialistisk Folkeparti.

Det samme gælder, hvis du stemmer på Enhedslisten.

SF og Enhedslisten har nemlig indgået valgforbund med med en række mindre partier og lokallister i form af Christiania-Listen, Hampepartiet, Kommunisterne, Kommunistisk Parti, Rolig Revolution og Bæredygtigt Samfund.”

(Gert Petersen, medstifter af SF, tidl. National Socialistisk Ungdom og Danmarks Kommunistiske Parti)

Oploadet Kl. 00:25 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/122969/trackback

23 Comments »

 1. Det minder mig om at Alex Vanopslagh som ungdomsformand i Liberal Alliance kom i medierne på at kritisere det borgerlige valgforbund i Region Syddanmark ved et tidligere valg, bare fordi Fremskridtspartiet som Vanopslagh påstod var racistisk var med i valgforbundet.

  Uriasposten burde vise vejen for de øvrige hetzende medier og finde eksempler på når Kommunistisk Parti, De Radikale eller andre ekstremistpartier faktisk fremsætter sagligt gode forslag for at vise man går efter manden i stedet for bolden.

  Et eksempel på typisk mediehetz så jeg på TV-Lorry, hvor 5 spidskandidater for Nye Borgerlige blev lagt for had, fordi de havde viderebragt antivaccinemateriale skrevet af læger. Men der blev intet bragt om hvad skulle være forkert, idet det som Allan Randrup Thomsen tilsyneladende mente var forkert slet ikke blev nævnt faktuelt, nok fordi TV Lorry selv er bange for at blive bortcensureret fra de sociale medier ved at nævne nogetsomhelst der forholder sig kritisk til Plandemien og de såkaldte vacciner.

  Kommentar by perhag — 3. november 2021 @ 01:21

 2. Fejlrettelser til mit tidligere indlæg:

  .. man IKKE går efter manden

  .. lagt for had, fordi

  Kommentar by perhag — 3. november 2021 @ 01:31

 3. Prøver igen:

  .. lagt for had,

  Kommentar by perhag — 3. november 2021 @ 01:33

 4. Fjern venligst den automatiske sproglige kontrol som ser ud til at ændre ordet had, altså følelsen “had” til et andet ord.

  Kommentar by perhag — 3. november 2021 @ 01:37

 5. Lige efter krigen var kommunisterne meget populære: De havde jo været med til at knuse Hitler. Om de var i Regeringen husker jeg ikke – men de var i Folketinget.
  Fra Folketingets talerstol udtalte Gert Petersen følgende:
  Citat:
  “Man kan sagtens få folk til at stemme på kommunismen – man skal bare kalde det noget andet.
  Citat slut.

  Man fulgte så Gert Petersens råd – og kaldte kommunismen noget andet.

  Det blev så til EU !
  EU er rendyrket (frivillig) kommunisme: ALT bestemmes fra Bruxelles.

  Kommentar by Frost-Hansen — 3. november 2021 @ 03:57

 6. En reminder om forskellen på nazisterne og kommunisterne i tyskland før nazisterne tog over.

  Der var ingen. De sloges ikke om politikken men om medlemmerne.

  Kommentar by Santor — 3. november 2021 @ 05:40

 7. Santor: Betegnende er det at i rivaliseringen mellem Kommunisterne og (“de socialfascistiske”) Socialdemokratier kostede de voldelige kampe i 1932 mellem disse to partier en socialdemokrat – Werner Nielsen – livet.
  Her kan ses interessant foto fra bisættelsen af Werner Nielsen 13/11 1932 med uniformerede Socialdemokrater – interessant nok var det socialdemokraterne, der lagde ud med uniformeringen – og Kommunisterne fulgte efter: med brune(!) skjorter og “kamptræning” – kaldet “selvforsvar” – ren Antifa.
  http://www5.kb.dk/images/billed/2010/okt/billeder/object126151/da/

  Kommentar by Limewoody — 3. november 2021 @ 07:30

 8. Frost Hansen: Sjovt som folk hurtigt glemmer. Kommunisterne var jo dem der gjorde Hitlers angreb på mod vest mulig. Ikke-angrebs-pagten imellem Sovjet og Tyskland var den enkelt-faktor, der fjernede de betænkeligheder Tyskland måtte have mod angrebet mod vest. Sovjet og Tyskland delte Polen mellem sig. Sovjet angreb og besatte de baltiske lande. Sovjet Unionen besatte landene i 1940 og påbegyndte straks udrensningerne af “folkefjender” gennem rød terror – 130 000 baltere blev deporteret i 1940/41 og kommunisterne installerede “venligtsindede” regeringer – godt hjulpet af lokale kommunister. Den sovjetisk/tyske politik vedr. de baltiske lande kostede op mod 670 000 baltere livet eller 1/3 af befolkningerne i Estland Letland og Litauen ifølge: “International conference materials, Riga, 17-18 June 2011
  Social, economic and environmental losses/damage caused by the Soviet Union in the Baltic State”.

  Kommentar by Limewoody — 3. november 2021 @ 08:03

 9. “På godt og ondt er og bliver Sovjetunionen et barn af den internationale arbejderbevægelse, og alene har det, der sker i Sovjetunionen, uhyre interesse for venstrefløjen. Samtidig er også det økonomisk-materielle fremskridt i Sovjetunionen blevet en klar trussel mod højrefløjen – og opfattes også sådan af den.”
  Gert Petersen 1961

  Kommentar by Limewoody — 3. november 2021 @ 08:10

 10. Det er ideen (i Nordkorea) om juche d.v.s. at et folk skal bygge på sine egne forudsætninger og stole på sine egne kræfter. Den praktiske udmøntning af denne ide har ikke alene sat sig spor i fremragende materielle resultater, men har også gengivet folket dets selvbevidsthed og sikret dets uafhængighed i enestående grad.”
  Gert Petersen 1975

  Kommentar by Limewoody — 3. november 2021 @ 08:12

 11. ”Gert Petersens fortolkning af Marx er ligefrem og jordnær, og han ligger ikke skjul på, at han er tilhænger af en overgang til socialisme i forbindelse med diktatur og tvang, da han finder at sådanne foreteelser er en betingelse for gennemførelsen af socialisme her i Danmark.”
  PET-kilde om Gert Petersen.

  Kommentar by Limewoody — 3. november 2021 @ 08:13

 12. “Det afgørende i Gert Petersens optik var således ikke, at Nordkorea var et diktatur, men at ”det nye autokratiske centrum” i form af det kommunistiske styre ”er så totalt orienteret mod økonomiens opblomstring , social sikkerhed for befolkningen og bevarelse af landets uafhængighed.”
  Således begrundede SF partiets kontakt til Nordkorea med, at landet var antiimperialistisk, selvstændigt og i hastig økonomisk fremgang”.

  PET-kommissionens rapport bd.7

  Kommentar by Limewoody — 3. november 2021 @ 08:17

 13. Syndig Forvirring :-). Stem DF, NB eller Fremskridtspartiet.

  Kommentar by Michael Unna — 3. november 2021 @ 08:23

 14. Gert Petersen var Mini-Lenin og Lykketoft var Mini-Trotski – på grund af de forbløffende ligheder i ansigtstræk. Tilfældigt – eller reinkarnation?

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. november 2021 @ 08:47

 15. # 5
  Frost – Hansen.
  Citat begyndt: Det blev så til EU !
  EU er rendyrket (frivillig) kommunisme: ALT bestemmes fra Bruxelles. Citat slut.
  Korrekt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. november 2021 @ 09:28

 16. I min ungdom var jeg til foredrag af Gert Petersen på det lokale bibliotek hvor han citerede Karl Marx en del gange…..undrede mig ikke at han var nazist engang, alle ved jo brunskjorterne var skjulte bolsjevikker…..

  Kommentar by Moth — 3. november 2021 @ 10:55

 17. Gert Petersen var også kendt som “Den store rorgænger”, formodentlig fordi han kom så vidt omkring. Han startede med at være nazist, blev derefter Stalinist. Da Stalin faldt i unåde i Moskva blev rorgængeren alm. kommunist, i hvert fald udadtil. Da DKP blev sprængt fulgte GP med Aksel Larsen over i den del af DKP der nu kaldte sig Socialistisk Folkeparti. GP kom som sagt vidt omkring, men en ting nåede han vist aldrig, at blive demokrat.

  Kommentar by bjarne Binee — 3. november 2021 @ 14:45

 18. Demokratisk blev han aldrig.

  Op til et valg i 70’erne skrev han i EB, at hvis Glistrup vandt, så startede revolutionen.

  Dengang havde BT en afslørende artikel om ham. Ledsaget af et billede, med armen om hans advokat. Erik Haaest ville blive anklaget for løgn, for at afsløre, han var gammel nazist.

  Der gik et år, uden at noget skete. Erik Haaest anlagde derfor sag mod løgnhalsen G.P. for at beklikke hans journalistære. Og den sag tabte løgnhalsen. (eller der blev indgået forlig?)

  Erik Haaest startede avisen Danske Tidende, der var ildeset i medieverdenen. MSM vil have fortolkningsretten for sig selv

  Kommentar by tavsen — 3. november 2021 @ 16:56

 19. #18 tavsen
  Rart at se at nogen stadig husker Erik Haaest og Danske Tidende.
  Mon du også husker “Minut” ?

  “Hvis De ikke støtter os kan det blive Deres sidste Minut”.
  Underskrevet Claus F-H. (død 1992)

  Tænk på den ballade der ville blive hvis nogen idag skrev som Claus !

  Kommentar by Frost-Hansen — 4. november 2021 @ 06:03

 20. Mon du også husker “Minut” ?
  Frost-Hansen — 4. november 2021 @ 06:03

  Jo da, abonnerede også på Minut. Postvæsenet ville i dag næppe besørge sådan “smudslitteratur” ;-) Hans Hetler gjorde grundigt grin med de autoritets tro Rødgardister.

  I midten af 70’erne skrev jeg en del læserbreve i EB, som Erik Haaest også gjorde. I et læserbrev skrev jeg om danske vælgere “I de blindes rige er de enøjede konger”. Det snuppede Haaest heldigvis og brugte på Danske Tidende.

  Men det holdt hårdt at finde ud af, ytringsfriheden var blevet afskaffet. Omtalte jeg FRP positivt, havnede mit læserbrev i affaldskurven.

  Dengang var der også mange svinske læserbreve mod FRP, og mine forsvar nåede aldrig frem.

  Gik over til ny model. Skrev et læserbrev som svar på en sviner. Tog en fotokopi, sendte originalen til EB. Skrev et brev til personen, der havde skrevet svineren. Vedlagde fotokopien og bad ham om at se, om mit læserbrev blev optaget. Når det ikke kom i EB, om han så ville overveje, om vi virkelig havde ytringsfrihed, når det kun var den en part, der kom til orde?

  Den model brugte jeg til 3 af de værste. Jeg hørte aldrig noget fra dem. Til min store glæde så jeg op i firserne et af navnene sidde i byrådet her på Vestegnen, som DF’er. Altså var der stadig enkelte, der troede på demokratisk anstændighed.

  “Hvis De ikke støtter os kan det blive Deres sidste Minut”. Underskrevet Claus F-H. (død 1992)

  Virkede for mig, støttede Minut til det sidste sekund

  Kommentar by tavsen — 4. november 2021 @ 10:46

 21. Hans Hetler gjorde grundigt grin med de autoritets tro Rødgardister.

  Så dukkede episoden frem. Hans Hetler havde sendt skrivelser ud til Rødgardister på ambassadepapir (Vietnam?) om en demonstration, på det fremmedsprog, som var det modsatte af demonstrationens “formål”.

  Den happening ville ikke kunne laves i dag med google translate ;-)

  Kommentar by tavsen — 4. november 2021 @ 10:54

 22. Apropos Goolag Oversæt, så tror jeg det må være den som hos mig pludselig oversatte noget i forvejen skrevet på dansk og derfor fik mig til at forsøge at fejlrette i indlæg 2-4.

  Hos mig stod der “havde” i stedet for “had”, og først senere opdagede jeg det kunne være en Goolag-oversættelse fra engelsk til dansk hos mig selv.

  Kommentar by perhag — 4. november 2021 @ 18:00

 23. Én gang socialist – altid socialist. I survived camp ;-)

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2021 @ 17:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper