9. november 2021

DF-kandidat om C-kandidat: ‘Jeg har læst budskaber i lykkekager med væsentligt højere troværdighed’

Der findes gode konservative, men meget få af dem er medlem af De Konservative. Læserbrev af Jeremy Bo Pedersen, spidskandidat for Dansk Folkeparti i Varde Kommune. Fra JV.dk – Nonsens – flygtninge er ikke en ressource.

“Vi er gået ind i valgkampens sidste uger, og endelig toner De Konservative rent flag i forhold til ønsket om at passe på vores land og kommune eller manglen på samme.

Ugen startede nemlig med, at vi kunne læse, hvordan de konservatives kandidat Rasmus Sømod tordnede frem i avisen med budskabet om, at flygtninge og indvandrere er en ressource.

Han mener, at Varde Kommune ved hjælp af flere integrationsprogrammer kan omdanne flygtninge til en gevinst for samfundet. En fremgangsmåde, som man ellers har forsøgt sig med i årtier, og som har kostet skatteyderne millioner af kroner, men som aldrig har virket det mindste.

Det ville ellers glæde mig, hvis De Konservative i Varde endelig havde knækket koden til at få udbytte ud af flygtninge fra ikke-vestlige lande. Indtil videre er det ikke noget, som nogle danske kommuner eller nogle andre lande i hele Europa for den sags skyld har kunnet løse. Sandsynligvis fordi det simpelthen ikke er muligt.

Jeg har læst budskaber i lykkekager med væsentligt højere troværdighed, end påstanden om at flygtninge er en ressource. …”

(Rasmus Sømod, kandidat for De Konservative i Varde Kommune; Foto: Facebook)

Flygtninge og indvandrere er en ressource for vores kommune. De kan være med til at løse vores store udfordring med at rekruttere arbejdskraft, og de kan være med til at bidrage med skattekroner til vores alle sammens velfærd. … Hvis vi investerer i integration og ser flygtninge og indvandrere som en ressource, så kan vi få besat ledige stillinger…” (Rasmus Sømod. JyskeVestkysten, 1. november 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123070/trackback

14 Comments »

 1. Fordi de intet har lært…men fordi de ikke vil…bevidst, med vilje og fuldt overlæg…

  De vil have landet ødelagt definitivt med anvendelse af billig arbejdskraft og dernæst lade samfundet sejle mod det forjættede multikulturelle helvede, hvor de er sikre på at betale sig fra alt og lade mellem- og underklassen betale og tage skraldet, når lortet bundvender.

  Udviklingen er allerede godt i gang med energipriser, fødevarepriser osv. i skyhøje stigninger, som vil ramme de bemeldt befolkningsgrupper, tillige med udfasningen af dansk produktion af f.eks. afgrøder, fødevarer osv.

  Og når islam bliver store nok, vil de indgå partnerskab og etablere udbredt følgagtighed og lade den ideologi diktere samfundet og fremtiden…de tager bare væk med deres penge eller sikrer sig en fremtid hvor islam endnu ikke er etableret.

  Danmark er et rigt land…hvis vi ikke havde islam etableret her…så var der penge nok til sygehusene, ambulancereddere, plejehjem, ældreforsorg, skoler og alt muligt andet. For der er milliarder at finde…hvis man ville…men det vil man ikke…bevidst, med vilje og fuldt overlæg!!

  Hvad kalder man det?

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2021 @ 01:07

 2. Rasmus Søpølse må have meget lange ben, siden han rager
  op i 204 cm’s højde. Men er de lange nok til at nå ned
  til jorden? Det lyder mere til at han svæver rundt langt
  oppe over skyerne i en stor rød fantasi-boble. Det kan
  godt være at han ikke er kommunist eller en radikal agent
  fra indvandringsindustrien, men han lyder ligesådan.

  Det vil ikke overraske hvis K langt hen ad vejen er
  infiltreret af lignende verdensfjerne typer. Det er alle
  de gamle partier jo nu om dage. For en sikkerheds skyld
  bør man stemme på NB.

  Rasmus er ufrivillig komisk.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 01:08

 3. Det er den samme historie i alle vestlige lande.

  Den såkaldte “venstrefløj” ønsker at importere flere stemmer.

  Den såkaldte “højrefløj” ønsker at importere billig arbejdskraft til deres erhvervs-donorer.

  De oprindelige vestlige befolkninger betaler prisen og ender som mindretal i deres egne hjemlande.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. november 2021 @ 01:25

 4. Soemod sover stadigvaek i timen.Det er skraemmende med disse “multikulti anti nationale” medloebere

  Kommentar by dunk — 9. november 2021 @ 06:55

 5. https://ekstrabladet.dk/krimi/aegtepar-truet-med-pistol-foran-deres-hjem-i-kalundborg/8969407

  Kommentar by P — 9. november 2021 @ 06:57

 6. Så er det da godt at hvide russerne vender dem imod europa

  Kommentar by Islamarebad — 9. november 2021 @ 06:58

 7. Danmark har nu modtaget ca. 1.5 millioner højtuddannede fag-
  folk fra Afrika og omegn. Men vi mangler stadig arbejdskraft,
  påstår V, K, LA, DR, Pølletiken og Rasmus Søpølse.

  Har, har, har, har. Hvor er disse påstande dog latterlige og
  utroværdige. Det er jo forrykt og åndsformørket snak.

  HVIS MAN ER både blind, døv og oveni lider af tidlig demens,
  hash-misbrug eller kollapsede tankesæt, kan man måske selv tro
  på dette nonsens. Men er man så ikke berettiget til invalide-
  pension?

  Hvorfor er Rasmus Sømod, Rosa Lund, Pernille Weiss og lignende handicappede typer ikke forlængst tildelt invalide-pensioner?

  Kommentar by BENT A — 9. november 2021 @ 07:22

 8. De Konservative er og bliver nogle luskefise. Upålidelige, tvetungede, kulturradikale 5te-kolonne agenter, globalister, og arbejdsgivernes ukritiske lakajer. Konservatisme betyder at bevare. Hvordan kan de påstå at ville bevare det gode samfund, hvis de samtidig gør hvad de kan for ar udskifte befolkning og kultur med muslimer og Islam? Vil det blive et bevaringsværdigt samfund?

  De Konservative sejler under falsk flag. Med profiler som Pernille Weis (intelligent indvandring fra Afrika), Søren Pape (forfølgelse af islamkritiske bloggere) og Per Stig Møller (vi kan intet stille op over for indvandring fra Menap, vi må acceptere at gå under ligesom Romerriget), Poul Schluter (jeg er ikke så konservativ at det gør noget) og andre som siger et og gør det modsatte.

  Partiet Venstre er blot endnu værre. De to partier har været med hele vejen i processen mod Danmarks ødelæggelse.

  Kommentar by JC — 9. november 2021 @ 09:42

 9. Det er åbenbart Konservatives strategi.

  https://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/c-spidskandidat-vi-kan-ikke-undvaere-udlaendinge/

  Kommentar by KineserSnot — 9. november 2021 @ 13:56

 10. Dansk Folkepartis ledelse strategi er åbenbart at være underafdeling af Sf, kan der læses i Jyll.posten .

  Kommentar by dansker — 9. november 2021 @ 17:53

 11. Hvordan kan de være en ressource, når de koster os meget løst regnet mindst 35 milliarder om året, (og dette blev udregnet for flere år siden) højst sandsynligt er det mindst det dobbelte nu.

  Føj for allahen.

  Kommentar by Mads kering — 9. november 2021 @ 17:55

 12. by Mads Kering— Vi er oppe på udgifter omkring 93 milliander, men vi er jo sådan et rigt land! bliver der sagt igen og igen, bortset fra al det der ikke fungerer i vort samfund. Sygehusvæsenet-skoler- fængsler- og meget meget mere.

  Kommentar by IES — 9. november 2021 @ 18:57

 13. Problemet er jo, at V og K er erhvervslivets lakajer og ikke ret meget andet, hvis virksomhederne mangler arbejdskraft skal denne partout skaffes uanset de langsigtede konsekvenser for samfundet (kædeindvandring, kulturel fragmentering, marginalisering og udvanding af dansk kultur og levevis osv.). Danmark som nationalstat for det danske folk, er de reelt ligeglade med. “For at få den maksimale tilvækst i kommunen” som kandidaten fra Frederikshavn skriver. Fokus burde jo i stedet for max vækst være på, at skabe så godt et samfund som muligt baseret på etniske danskere, også selvom det ville resultere i en faldende befolkning og dermed lavere vækst (og tvinge nogle virksomheder til at flytte udenlands). Livskvalitet er andet en vækst o “velfærd”, det er i høj grad også tryghed, samhørighed, identitet, at kunne genkende sig eget land og ikke at føle sig fremmedgjort og marginaliseret i sit fædreland.

  Kommentar by Odo — 9. november 2021 @ 19:56

 14. En stemme på C. aka de konservative er en stemme på mere islam halshugning, stening og landsforrædere i Danmark.

  Kommentar by piphans — 10. november 2021 @ 01:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper