11. november 2021

Venstrefløjen kritiserer Polen for at beskytte EU’s grænse: Ignorerer, at Hviderusland er kommunistisk

Så kører showet igen. ‘I skoven finder vi familien. Drengen på 6 år er spastisk lammet, og kan ikke gå. I 3 døgn har de levet af regnvand’, skriver Politiken (Martin Bjørck), og beretter om en syrisk familie, der forgæves har forsøgt at søge asyl i Polen. På lederplads i samme avis får den fuld skrue: Polen har forsøgt at ‘dehumanisere migranterne’, og EU må belære Polen om ‘begrebet retsstat’ (Michael Jarlner).

Det er forlængst kommet frem, at den nuværende migrantstrøm er orkestreret af Hviderusland, og Polen gør det eneste rigtige – på vegne af EU. Den ansvarlige må i sagens natur være præsident Alexander Lukasjenko – en af klodens sidste kommunistiske diktatorer. Her lidt af hans cv.

“I 1979, da han var 24-25 år, meldte han sig ind i Communist Part of Soviet Union (CPSU). På daværende tidspunkt var han leder af en lokalafdeling af All-Union Leninist Young Communist League (Komsomol), og i årene der fulgte gjorde han karriere i kolkhoz-systemet. Muren faldt, og i 1991 var Lukasjenko, som medlem af Communists for Democracy eneste parlamentsmedlem der stemte imod traktaten der opløste Sovjetunionen. I 1994 blev han valgt på en anti-korruptionsdagsorden, og siden har han konsolideret magten med socialistisk politik i den populistiske ende, blandt andet med modstand mod privatiseringer. Han er stadig kommunisternes foretrukne.” (Uriasposten, 2020)

(Polen afviser illegale indvandrere ved grænsen til Hviderusland, 2021; Foto: Wion)

(Migranter på vej mod Polen/EU, 2021; Foto: Notes from Poland)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123131/trackback

26 Comments »

 1. Minér grænsen omgående, er løsningen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 11. november 2021 @ 02:22

 2. Martin Bjørck, m.fl.: “Det er umuligt at forklare, hvor grusomt det er at høre barnegråd fra skoven hele natten” – Enig! Kun overgået af den journalistiske grusomhed som praktiseres på skodmediet Politiken!

  Kommentar by T. Flodur — 11. november 2021 @ 04:05

 3. Mon ikke det bliver merkels, eu og danmark projekt at tage imod dem ?
  https://www.bt.dk/udland/bt-i-polen-stoerste-sikkerhedskrise-i-30-aar-er-hviderusland-ved-at-sende-en

  Kommentar by P — 11. november 2021 @ 04:32

 4. Ja, vores hjemlige marxister ofrer gerne danskerne på godhedens alter. Hvad danske børn og unge bliver og vil blive udsat for af lidelser pga. landsskadelig politik, ignoreres.

  Kommentar by BENT A — 11. november 2021 @ 06:33

 5. Det er de færreste migranter som har Polen som foretrukken destination. Polakkerne kan altid lukke en masse mennesker ind i Polen – eskortere dem igennem Polen – og få dem ud af Polen igen. Hvis andre EU-lande virkelig insisterer.

  I 2015 ville mange på de danske motorveje videre til Sverige.

  Kommentar by BE — 11. november 2021 @ 06:44

 6. “Så kører showet igen.”

  Der kommer nok snart en Danmarksindsamling.

  Men selvfølgelig ønsker Rødgardister importeret flere vælgere. For de kan ikke ved egen hjælp overbevise danske vælgere om deres politiks fortræffeligheder.

  Mon de gratis busser til valglokalet for nuslimer bliver aflyst? Når man tænker på smitterisikoen.

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 07:00

 7. Og EB kører stadig hårdt på, for at hjælpe en muslimsk restaurantejer med at få muslimske kokke til Nydanmark. Men ejeren er droppet ud af ligningen. Han lød som en, der var kommet fra England

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/skriger-paa-kokke-men-myndighederne-afviser-96-procent/8966076

  I hele 2021 har kun ni udlændinge således fået lov til at arbejde inden for hotel- og restaurationsbranchen i Danmark.”

  Mon ikke dansk gastronomi overlever? Findes der Michelin-restauranter i den muslimske verden?

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 07:22

 8. T. Flodur — 11. november 2021 @ 04:05
  Gad vide hvad Martin Bjørck føler når danske hvide børn bliver smadret af grupper af muslimer når de venter på toget, er på vej hjem fra skole eller går en tur i midtbyen. Nok ikke så meget.
  Det registreres ikke i venstre hjerne halvdel.

  Kommentar by Hagmann — 11. november 2021 @ 07:37

 9. Som jeg ophidset sagde til min kone, der er polak:

  Polen er nødt til at lukke mobiltelefoninettet i et minimum 10 km bredt bælte langs grænsen. Alternativt kun for udenlandske sim-kort, alternativt spore udenlandske sim-kort.
  Dernæst skal alle journalister og “NGO’er” indfanges og interneres.
  Til sidst må der gøres det nødvendige ved invasionsstyrken – en skov nær Smolensk viser hvordan den slags skal gøres.

  Nu, hvor dansk svinekød forarbejdes i Polen har de vel også de tilhørende benmelsfabrikker.

  Kommentar by Træt — 11. november 2021 @ 07:54

 10. Ursula van der Layen synes det er synd for verdens muslimer.
  Det synes jeg også. Så hvorfor konverterer de ikke?

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2021 @ 08:34

 11. “….beretter om en syrisk familie, der forgæves har forsøgt at søge asyl i Polen.”

  Det er dårlig journalistik. Det er ikke en beskrivelse af virkeligheden.

  Kommentar by BE — 11. november 2021 @ 08:59

 12. Venstrefløjens uansvarlige krav og nationaltundergravende moral, går hånd i hånd med Muhammedanere og Jihad Terrorister.

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 09:10

 13. “Politiken” dyrker den humanitære ideologi hvor det ikke-europæiske “offer” anses som overmenneske med ret til “lebenraum” i Europa. En “retstat” for den humanitære ideologi er ikke en stat med borgerrettigheder for dens borgere som er underlagt statens magt. En “retsstat” er en stat som overholder menneskerrettighederne som giver rettigheder til folk staten aldrig har haft magt over. Den polske stat har ingen juristriktion i Syrien,- men skal give rettigheder til folk fra Syrien. Det er “Politiken” forståelse af en retsstat. Det er en stat som skal bruges som et redskab til en universel kosmisk retfærdighed. Den reelle historiske retsstat har altid været begrænset og partikulær,- den er den Polen forsvarer.

  Kommentar by CCC — 11. november 2021 @ 09:49

 14. Citatet fra lederen i Politiken af Michael Jarlner: “EU må belære Polen om ‘begrebet retsstat’”
  Hvad er det for en retsstat MJ taler om? Hviderusland, hvor asylsøgerne befinder sig? Næppe.
  Polen har som suveræn stat ret til at stoppe uønsket indvandring fra Hviderusland (og alle andre lande). Hviderusland sender helt indlysende til formålet importerede ‘flygtninge’ fra Irak, Syren osv videre til den polske grænse for at de ulovligt skal trænge ind i Polen. Hvidererusland fører på den måde krig mod Polen med muslimske asylsøgere i kanonerne, så at sige som nyudviklede ‘beskidte bomber’.

  Ikke overraskende at Politiken støtter Hviderusland i denne ‘krig med andre midler’ mod Polen. Politiken støttede nazisterne og deres besættelse af Danmark den 9. april 1940, hvor Michael Jarlners forgænger som Politiken redaktør den 28. april 1940 skrev – ikke at Adolf Hitler var en farlig mand – nej, Politiken lederskribenten skrev i anledning af den tyske besættelse af Danmark: “Winston Churchill er en farlig mand.” :-)

  Kommentar by , Amad — 11. november 2021 @ 09:50

 15. TAK til Polen for at forsvare vores ydre grænser!

  Kommentar by redneck — 11. november 2021 @ 10:05

 16. Ungarn og Polen er langt fra perfekte, men de øvrige europæiske lande kan stadig lære meget af dem i forhold til national selvfølelse, patriotisme og vilje til at beskytte og bevare deres oprindelige befolkninger på trods af globalistisk propaganda om såkaldte “menneskerettigheder”, “konventioner” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. november 2021 @ 10:23

 17. Som BE i kommentar nr. 4 skriver, så kunne Polen jo blot busse muslimerne fra Belarus-grænsen videre til ét af de tre nabolande som er glade for at modtage dem, såsom Tyskland, Danmark og Sverige. Faktisk har Ungarns Viktor Orban foreslået at skabe en korridor gennem landet til EU for muslimer.

  Samtidig kritiserer EU-kleresiet – herunder det danske – Belarus for ‘brud på menneskerettighederne’ ved at sende de muslimske invasionsstyrker videre mod vest! – Jamen, jamen… er det ikke netop samme kleresi, der beskriver invasionen som ‘en berigelse’? – Hvor er logikken?

  Men hatten af for polakkerne: hvor de kunne hoppe over hvor hegnet er lavest og blot ekspedere muslimerne videre til os, der er helt vilde med at modtage dem, så tænker de lidt længere ud i fremtiden og frygter, med rette, at blive omringet af islamiske, fejlslagne stater.

  Kommentar by Voldposten — 11. november 2021 @ 10:41

 18. Som flere, vidende kommentarer rundt omkring nævner, er det Polske folk op gennem historien blevet tvunget til at passe på sig selv og deres fædreland.

  Og har også gentagne gange de sidste 800 år gennem store opofrelser reddet Europa fra muhamedanernes horder.

  Politiken er et skodblad. Muhamedanismen er en skodideologi.

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2021 @ 10:54

 19. Men det var ok med Berlin muren og jerntæppet for at afholde nationalsosialisterne i at komme til de internationale socialister paradis..?

  Kommentar by Rinus — 11. november 2021 @ 10:55

 20. Indbrud, tyvene klipper ejendomens hegn i stykker for at komme ind,Det er indbrud og strabart,forsvar jeres ejendom ,og lykke til, forvent ikke noget fra EU, hvor normale mennesker har rygrad, har de en stribe snot

  Kommentar by dunk — 11. november 2021 @ 11:01

 21. EU kunne let holde illegale migranter ude, hvis det var det, man ønskede. Den kinesiske mur kunne i århundreder holde mongolske migranter ude. EU kunne let bygge tilsvarende effektive hegn og mure. Sejlende migranter kunne let holdes ude af en EU-flådestyrke. Men Ursula von der Leyen har omtrent direkte udtalt, at det ønsker EU ikke.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. november 2021 @ 11:51

 22. Når man tænker på at vi har foreningsfrihed i Danmark og tænker på hvor mange underfrankerede personer de findes især i medieverdenen, i undervisningsverdenen og i den såkaldte kulturverden så er der ikke noget underligt i at de værste skrumpehjerner har sluttet sig sammen i en sekt som de kalder Politiken, ej heller er der noget mærkeligt i at de har et menighedsblad – skrevet af medlemmerne og for medlemmerne – med samme navn som sekten.
  Hvad der irriterer mig grænseløst er at jeg over skatten skal betale mediestøtte til noget så privat som et menighedsblad for en sekt.

  Kommentar by bjarne Binee — 11. november 2021 @ 11:53

 23. @21 Bjarne Binee. ….betale menighedsblad for en sekt…! Nej jeg er heller ikke glad ved det.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 11. november 2021 @ 14:23

 24. Det, der skader nationalstaterne, gavner EU. Coronaen, EUROen, kolonisationen. EU er ikke summen af medlemslandene, men noget helt andet og meget ubehageligt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. november 2021 @ 21:51

 25. Både muslimer og kommunister er slemme nok i sig selv, men skal der søges efter grundskaden til også denne aktuelle misere, ender man igen ved vore mainstream-ledere, som vil spille verdensforbedrere, stikker næsen i alt og derfor forståeligt skaber fjender, der vil hævne sig.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. november 2021 @ 22:42

 26. > Den ansvarlige må i sagens natur være præsident Alexander Lukasjenko

  Russiske bombefly assisterer over Hviderusland som en afskrækkende effekt. Det her cirkus er orkestreret af både Lukasjenko og Putin.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 12. november 2021 @ 10:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper