11. november 2021

Kommunal terrorstøtte: Islamisk-ejet opholdssted gav penge til Viomis Aid, Islamisk Stat-jihadister?

TV2 Øst har en interessant historien, som de uvist af hvilken årsager ikke folder helt ud. Det er ikke bare historien om et tilfældigt opholdssted der i en årrække har brugt kommunale skattekroner på nødhjælp (‘et godt formål’), men en historie om et islamisk-ejet opholdssted (se evt. proff.dk), der kanaliserer midler til en radikal muslimsk organisation. Forleden bloggede jeg historien om Osman Sesay, der ifølge hans danske eks-kæreste tog til Syrien for at arbejde for Viomis, men pludselig en dag var død. Dræbt i et amerikansk droneangreb sammen med Islamisk Stat-lederen Rawand Dilsher Taher, hvis bror i øvrigt er højtplaceret i Viomis.

Med andre ord. Kommunale skattekroner er gået til Viomis, og hermed formentligt til jihadisters kamp for Islamisk Stat. Kommunal terrorstøtte, så at sige. En historie fra TV2 Øst – På kant med loven – omstridt opholdssted brugte kommunale kroner på nødhjælp.

“En anbringelse på det private opholdssted Take Care nær Maribo på Lolland kostede fra 75.000 kroner om måneden for den anbringende kommune. Stedet blev lukket i mandags af Socialtilsyn Øst…

Det viser sig, at det ikke var alle pengene, der gik til de anbragte børn og unge. I de seneste fire år har Take Care således doneret mellem 150.000 og 200.000 kroner årligt til nødhjælp.

Take Cares donationer er gået til nødhjælpsorganisationen Viomis Aid – Viomis står for Viden om Islam. Organisationen yder blandt andet nødhjælp i Syrien…”

Mere om Viomis hos Syrienblog (2016).

Viomis ledes af en række kendte islamistiske skikkelser, bl.a. islamisten Khalid Alsubeihi, terrorsigtede Ali Daghim og næstformand i VIOMIS Aid, Kocher Dilsher Taher. Hans bror Rawand Dilsher Taher rejste i 2014 til Syrien, hvor han tilsluttede sig Islamisk Stat (ISIL). I december 2015 blev han dræbt i Raqqah af en amerikansk drone. USA konkluderede efterfølgende, at Rawand, bror af næstformanden i VIOMIS Aid, var en ledende skikkelse i Islamisk Stat, der bl.a. deltog i planlægningen af terrorangrebene i Paris.

Også Samsam-folk, bl.a. Dowa Samsam og Ikhlas Samsam er aktive i VIOMIS. Familien Samsam er ISIL’s ubetinget største støttere i Danmark, hvor Ahmed Samsam var en af de første fra Danmark, der tilsluttede sig ISIL i Raqqah.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123134/trackback

16 Comments »

 1. Danskeres surt tjente penge ender via verdens højeste skattetryk som
  solid støtte til ISIS/ISIL eller lignende. Efterhånden kan intet forbavse.

  Kommentar by BENT A — 11. november 2021 @ 06:43

 2. Det må kunne sammenlignes med det her, men kommer vel an på EU

  “I dag begynder retssag om jetbrændstof, bombetogter og Syrien
  26. okt. 2021 — Dan-Bunkering er anklaget for 33 gange fra 2015 til 2017 at have solgt og leveret i alt 172.000 ton jetbrændstof til ”personer, enheder eller…”

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 06:54

 3. Jeg har haft kontakt med en Kvinde med efternavnet ZamZam. Hun prøvede at komme fri af familiens kontrol. Hun var enlig mor med 2 børn , og klarede sig længe fri af familien.men langsomt åd de sig ind på hende. Idag bør hun hvor familien bor , og kontrollen er helt på plads.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 11. november 2021 @ 06:54

 4. For socialisten er det arbejderklassen, der er kilden til al velstand og politik drejer sig om at fravriste “kapitalen” de værdier den uretmæssig og kriminelt har stjålet fra arbejderklassen: Ethvert forsøg på at fravriste “kaitalen” dets grundlag er derfor “selvforsvar” og ethvert middel i denne kamp for et socialistiske samfund legitimt – da man blot tager tilbage, hvad man selv har skabt ..
  For Muhammed og koranens følgere er allah kilden til al velstand og ethvert middel til at udbrede og styrke Muhammed og koranen er en “retfærdig” kamp. Og al modstand mod denne kamp – kaldet Jihad – er illegtim krig mod Muhammed og koranens tilhængere. Derfor er det en hellig pligt at deltage i krigen mod “vantro/kufr” og blandt andet give allah det tilbage som “vantro/kufr” har stjålet..

  Er der noget at sige til at venstrefløjen og Muhammed og koranens tilhængere er så gode venner??

  Kommentar by Limewoody — 11. november 2021 @ 07:29

 5. Er det det, der hedder underslæb, hvis en dansker gør det?

  Trine skal vist kigge revisoren efter i kortene.

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2021 @ 08:21

 6. Er der foretaget politianmeldelse?
  – Eller er kommunen bare glad for at komme af med pengene, så de ikke får overløb på kontoen (det værste, en embedsmand kan forestille sig).

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2021 @ 08:28

 7. Islamister er ligeså dygtige til at stjæle penge som Carl Holst og resten af den Sønderjyske Venstremafia.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. november 2021 @ 08:42

 8. Det beviser jo bare hvor ondsindet perverst det offentlige er brugt, imens man har leflet og modmoraliseret med løgnfulde anklager imod dem der har advaret med Deres værdighed som indsats, og også nogengange livet. Det er ondsindet perverst. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2021 @ 09:08

 9. *Bastardo
  Der er ikke foretaget nogen politianmeldelse, men det burde der.
  Men ingen tvivl, små naive byrødder tænker, vi må gøre noget for integrationen, og så hælder de de arme skatteyderes penge ud over det første muslimske projekt de møder. Jeg ror faktisk ikke de har tænkt særlig længe over det, men nu har de bare et vingeben ud for integration! – Vi skal huske at gøre noget for integrationen, der er nogen der hedder Viomis, så giver vi dem nogle penge! Og så laller vi videre, næste punkt på dagsordenen! Og revisoren kikker bare på tal og hæver så sit honorar! Åh det er så kommunalt!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. november 2021 @ 09:29

 10. Det er kun fair at racistiske vesterlændinge selv betaler for de terrorangreb, som de bliver beriget med, det er jo ikke gratis at lave terrorangreb!

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. november 2021 @ 10:18

 11. @ 10 by Peter Nielsen . Lol , lol. ….nej det er jo ikke gratis, at lave al den terror …..Nogen steder skal pengene komme fra. Så sandt, Så sandt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 11. november 2021 @ 14:20

 12. Socialtilsyn Øst, PET og Midt- og Vestsjællands Politi har længe været advaret om ekstremisme på det sted.

  Kommentar by Ufrivilig skatteyder — 11. november 2021 @ 14:49

 13. Mere støtte på vej til muslimernes lommer. Fætter kusine fest forude. For der er åbenbart ingen klausul på, hvor lang tid ansættelsen skal vare for at bonus udbetales.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/firma-skaf-os-en-medarbejder-og-faa-10.000-kroner/8977810
  – Vi har en rekrutteringsbonus på 10.000 for de ansatte. Så hvis de henviser en medarbejder, der ender med at blive ansat, så får de en bonus.”

  finans.dk/erhverv/ECE13456501/iss-danmark-udlover-dusoer-paa-10000-kroner-for-nye-medarbejdere/?st=1&ctxref=ext

  »Det virker«:
  Koncern giver bonus på 10.000 kroner for nye medarbejdere”

  Og vi har stadig over 100.000 arbejdsløse.

  “15-29-årige: 76.600 er uden uddannelse og arbejde
  for 8 timer siden — 46.600 unge 15-24-årige, der ikke har gennemført anden uddannelse end grundskolen, hverken et job eller var i gang med en uddannelse.”

  Mon storimporten af vegeterende muslimer var en dårlig ide?

  Kommentar by tavsen — 11. november 2021 @ 17:30

 14. Islam er en stor svindler-fabrik. Forbyd Islam inden muslimerne har stjålet danskernes land og penge.

  Kommentar by Thomas M. — 11. november 2021 @ 18:55

 15. Lad os se i næste uge hvad stemmefordelingerne er. Jeg ser at 90% af danskerne stemmer på mere-neger.

  Kommentar by Jp — 11. november 2021 @ 19:49

 16. Emrah Tuncer, senest omtalt her: http://www.uriasposten.net/archives/122984 er også aktiv inden for “opholdssteds-branchen”. Netop den branche er jo en dejlig og bekvem måde, at lette de offentlige kasser for overskudslikviditet på. Klanmedlemmer får tilmed velbetalte job, og kryptoislamister kan gøre sig lækre for de gråhårede damer i hornbrillesegmentet, i deres jagt på stemmer, for at erobre danernes fædreland med det Radigale Venstre som trojansk hest.

  https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=person&id=4000477219&soeg=emrah%20tuncer&type=undefined&language=da

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 11. november 2021 @ 23:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper