12. november 2021

Pelle Dragsted til Revolutionære Socialisters ‘Revolution 2021 Festival’: ‘Workers of all countries unite’

Da Pelle Dragsted sad i Folketinget gjorde han sig store anstrengelser for ikke at lyde, som den maskerede Antifascistisk Aktion-gadekriger han engang var. Han holdt afstand til sine gamle kampfæller, og den modne ungkommunist lød pludselig som en RUC-skolet talemaskine, der gemte doktriner bag plusord. En god strategi.

I sidste uge talte han til Revolutionære Socialisters ‘Revolution 2021 Festival’, og vil man høre kommunister diskutere det demokratiske problem med ‘den borgerlige parlamentarisme’, så er der to timers underholdning. “Nedgangen i levestandarden de sidste fyrre år har været fuldstændig vanvittig”, lyder det fra salen, hvorefter der klappes i takt. Til venstre for virkligheden.

(Foto: Tilsendt; Se evt. tidligere post)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123163/trackback

22 Comments »

 1. Arbejdere? .. hvor mange af disse revolutionære fantaster har nogensinde været i stand til at forsørge sig selv via et stykke ærligt arbejde?
  Enhedslisten er partiet for de psykisk syge og de ikke arbejdsduelige, men fandme ikke for det arbejdende folk der må forsørge rosset.

  Kommentar by Jan — 12. november 2021 @ 05:28

 2. Og det gyldne undergravende Gyldendal bad Pelle Dragsted skrive det nye fordrejede kommunistiske manifest: “Socialistisk demokrati”, hvor Pelle Dragsted i hver anden sætning bruger ordet demokrati om det faktum, at han vil nationalisere alle virksomheder og give dem til arbejderne. Han forsøger også at bilde os ind at andelsbevægelsen er kommunistisk, men den er baseret på ejerskab af landbrug. Total fordrejning af virkeligheden. Burde være nævnt som sci- fi- genre :)

  Kommentar by H.nielsen — 12. november 2021 @ 06:44

 3. KOMMUNISTERNE ønsker at afskaffe det private. Alt skal være statsligt og styret. Selv familielivet, selv børneopdragelsen, selv borgernes fritid, selv deres private økonomi. Deres meninger skal ensrettes. Ejendomsretten skal afskaffes. Retsvæsnet og politiet skal ikke tjene retfærdighed og tryghed, men være statens forlængede arm.

  Marxisternes og de radikales ønskedrøm er “proletariatets diktatur”. Men det er stadig et diktatur. Og der er ingen arbejdere med i den styrende “elite”. Kommunisme ender altid i tvang, overvågning, fattigdom, kriminalitet, umenneskelighed og elendighed.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2021 @ 07:46

 4. “Nedgangen i levestandarden de sidste fyrre år har været fuldstændig vanvittig”

  Det tog nu ikke Mette lang tid at forhøje sociale ydelser til mennesker, der IKKE var i job. Og 200kr i timen til muslimske podere. Men lønstigning til sygeplejersker, nej det var der ikke råd til.

  Hvis ovennævnte citat ikke bliver taget op af den blå fløj, så har vi ikke nogen opposition til kommunistisk løgnhalse. DST ville snildt kunne tilbagevise den tåbelige påstand.

  Kommentar by tavsen — 12. november 2021 @ 07:49

 5. PS: Hvad levestandarden angår, er den gået op rent materielt siden 1950 og 1960. Men hvad frihed, moral, tryghed, familieværdier, retssikkerhed, sundhed og livsglæde angår, er den gået tilbage.

  Overbefolkning, boligmangel, statslige og bureaukratiske overgreb og åndelig fattigdom m.m. er der ingen mangel på.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2021 @ 07:54

 6. # 1.
  Så sandt – så sandt og iblandet en stor portion vold mod de der ikke “tænker” som dem selv.
  Demokrati er en by i – nå ja Rusland.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. november 2021 @ 09:38

 7. # 4.
  Enig.
  I går så jeg hos min tandlæge at det offentlige tilskud til tandpleje, af Folketinget, er nedsat med flere hundrede millioner kroner.
  Bemærk: Af Folketinget.
  Hvem sagde velfærd?

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. november 2021 @ 09:44

 8. NED MED ALTING — 12. november 2021 @ 09:44

  Jeg er overbevist om, at tandlæge stadig er gratis for fupflygtninge, så besparelser rammer selvfølgelig danskerne

  Kommentar by tavsen — 12. november 2021 @ 10:18

 9. Pelle Dragsted er en af mine ynglings aversioner! Tilsyneladende veltalende, boende på det pæne Frederiksberg, og Enhedslistens chef ideolog! Tidligere dømt for vold og hærværk. Det har han godt nok taget afstand fra senere, men så nemt slipper andre ens venstreradikale ikke.
  Efter krigen havde vi opgøret med de andre socialistiske ideologier, NationalSocialismen eller Nazismen og Fascismen. Men vi har aldrig haft opgøret med Kommunismen, som ideologi har den eller betydelig flere liv på samvittigheden end de to andre.
  Han skjuler benhård Kommunisme i positivt ladede ord, f.eks kaldes planøkonomi, demokratisk styret økonomi! Han skriver samtidig at vi allerede har mange socialistiske træk i vores samfund, til det kan man kun sige desværre. Men læser man og ser gennem plusordene så opdager man benhård kommunisme. Ejendomsretten står for fald, vi skal kollektiviseres, du får kun lov til at beholde din egen tandbørste! Han var i jubel over Venezuelas Hugo Chavez, landet blev fremhævet som et eksempel til efterfølgelse, i dag uhyggelig kort tid efter ser vi et land i total opløsning, et land lige så mislykket som Nord Korea. Nej Pelle Dragsted’s dømmekraft kan ligge på et meget lille sted! Sandheden er jo at iboende i Kommunismen er tyranniet! Der er da heller ikke noget sted på jorden hvor Kommunismen eller venstresocialismen ikke er ført til Tyranni, ufrihed, fattigdom og sågar sult og folkemord! Kommunismen er en utopi, så ikke har tænkt mennesket ind, så den er dømt til at mislykkes. George Orwell beskrev det så flot i Animal Farm, først alle dyr er lige, senere nogle dyr er mere lige end andre!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2021 @ 10:33

 10. *tavsen 09:44
  Det er altid de røde der skærer i tilskudene til tandpleje, det skete da Torben Lund var sundhedsminister og det skete da Astrid Krag var sundhedsminister. Det er altid de røde, men i folks bevidsthed er det altid de blå der skærer!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2021 @ 10:36

 11. Det er typisk for venstrefløjen, at komme med udsagn, der reelt set kan skydes ned med en søgning i f.eks Danmarks statistik på 5.min. Det er virkeligt mennesker som enten er ufatteligt dumme eller også i deres følelses vold. Der er ingen selvkritik eller introspektion.

  Kommentar by CCC — 12. november 2021 @ 11:34

 12. *CCC 11:34
  Og vi har ingen journalister til at afslører dem. Dem vi har er tendentiøse og dovne!
  De har dybest set samme dagsorden som de røde, derfor ingen kritisk journalistik!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2021 @ 11:39

 13. Funfact: Trotskij var så rabiat at selv Stalin måtte standse ham! Da han var blevet kylet ud af både Sovjetunionen, Tyskland, Frankrig og Storbritannien, måtte man helt til Mexico for at finde ham.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 12. november 2021 @ 12:27

 14. Det er altid de røde, men i folks bevidsthed er det altid de blå der skærer!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2021 @ 10:36

  Ja, sådan er mediestøtten indrettet, blåstemplet af såkaldte borgerlige.

  Også når den blodrøde fløj sidder på magten starter inflationen med at accelerere, forvent nedgang i levestandarden. Er spændt på, hvor meget der skæres i folkepensionen næste år.

  Kommentar by tavsen — 12. november 2021 @ 12:54

 15. En hovedstad udenfor pædagogisk rækkevidde – og jeg mener ikke kun regeringen.

  Kommentar by Bastardo — 12. november 2021 @ 13:10

 16. Nordisk socialisme? Har Brugsen og Coop i det hele taget noget med socialisme at gøre? Brugsen klarer sig takket være den frie konkurrence med privatejede supermarkedskæder. Man kan dårligt kalde landmændenes andelsselskaber for socialistiske. Jeg tror ikke Venstrebønder bryder sig om få skudt i skoene at de er socialister.

  Der er ingen der vil forhindre Pelle Dragsted i at lave sit eget kooperativ. Problemet er bare at der er evidens for at denne type firmaer ikke klarer sig særlig godt. Stibevis er kooperative firmaer er i tidens løb gået ned. Arbejdernes Landsbank klarer sig, men det skyldes jo nok, at den har fagbevægelsens mange milliarder i ryggen.

  Private firmaer sikrer gode arbejdspladser, gode og billige produkter som kunderne gerne vil købe, givtige pensionsopsparinger for de der køber aktier i aktiselskaberne, spredning af ejendomsretten via pensionsselskabernes og lønmodtagernes egne investeringer i aktieselskaber. Hvad skal man dog bruge socialisme til, med mindre man vil omdanne samfundet til et tiggersamfund på U-landsstøtte.

  Kommentar by JC — 12. november 2021 @ 14:14

 17. Ufrivillig skatteyder — 12. november 2021 @ 12:27 skrev:

  “Funfact: Trotskij var så rabiat at selv Stalin måtte standse ham! Da han var blevet kylet ud af både Sovjetunionen, Tyskland, Frankrig og Storbritannien, måtte man helt til Mexico for at finde ham.”

  Andet funfact: Trotskys rigtige navn var “Lev Davidovich Bronstein” og han var “born to a wealthy Ukrainian-Jewish family in Yanovka” (Wikipedia).

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. november 2021 @ 17:11

 18. Flot gjort og flot holdning af Minh Chau.
  Flygtninge fra bl. a. Vietnam og lign. områder har der netop aldrig og på nogen måde, været problemer med.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. november 2021 @ 20:40

 19. # 8
  Netop og lign. platugler. Hvem betaler denne såkaldte gratis behandling?

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. november 2021 @ 20:42

 20. Som arbejder må jeg sige at de værste forrædere mod arbejder klassen er de venstreorienterede ala enhedslisten.

  Kommentar by Rinus — 13. november 2021 @ 14:10

 21. 12.27: Trotsky var i opposition til Stalin. Om det var fordi han var et bedre menneske end Stalin er svært at sige. Men han kan næppe have været mere rabiat end psykopaten, monsteret, uhyret og massemorderen Stalin. Trotsky blev myrdet på Stalins ordre. Det var mest hævn. Og det standsede ham kun i at skrive en bog.

  Kommentar by BENT A — 13. november 2021 @ 14:37

 22. Rinus — 13. november 2021 @ 14:10

  Også i den grad. Da Udlændingeloven blev lavet i 1983 holdt de mund. Siden 1983 har de sunget i kor med Arbejdsgiverne. Vi mangler arbejdskraft, mens der hele tiden har været over 100.000 arbejdsløse.

  I 1973 var hele DK på den anden ende, Vi havde fået 40.000 arbejdsløse, under en Anker regering.

  Kommentar by tavsen — 13. november 2021 @ 21:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper