12. november 2021

NB’eren Minh Chau, der forvirrer ‘antiracister’: ‘Hvis du ikke er nazist stemmer du ikke syge borgerlige’

I Politiken fortæller den 21-årige filosofistuderende Minh Chau Greulich, at hun er aktiv i Nye Borgerlige, trods sine vietnamesiske aner. Hun prioriterer ‘Tryghed og ytringsfrihed’, og ser ingen anden vej frem end ‘asylstop’. Selverklærede ‘antiracister’ forstår ikke, at Minh Chau ikke stemmer ‘racemæssigt’, så at sige. Det demokratiske sindelag er på niveau med Ungdomshuset, der fortæller at man i deres ‘folkekøkken’ kan hente klistermærker med budskaber såsom ‘Racist’ og ‘Klasseforrædder’: “Hvis i kan komme i tanke om nogle steder, at sætte sådan nogle op, så kom og hent dem…” To citater fra artiklen, der har givet i heftig debat på Facebook.

Man siger, at Nye Borgerlige ikke er tolerante, men vi er bare ikke tolerante over for det, der skader andre. Det har Danmark heller aldrig været tolerant over for. For eksempel dem, der holder fast i en forskelsbehandling af kvinder og mænd.” (Minh Chau Greulich)

“Når jeg vil stemme Nye Borgerlige til kommunalvalget handler det ikke om had, men en kærlighed til frihed. … Jeg ønsker ikke asylstop, fordi jeg er imod folk fra andre lande. Jeg er imod folk, der har værdier, der er uforenelige med vores frihedsidealer. (Minh Chau Greulich)

(Fotos: Tilsendt)

“En dag jeg delte flyers ud blev jeg kaldt ‘racist” af en ung mand som gik forbi. Jeg spurgte ham om, hvorfor han troede jeg var racist? ‘Du hader jo muslimer.’ Suk! Skulle jeg gå ind i diskussionen med, at muslimer ikke var en race? Eller skulle jeg fortælle ham, at jeg har et problem med Islam som ideologi og ikke den enkelte muslim? Jeg nåede aldrig så langt, så var han gået videre.” (Steffen G. Møller, Dansk Folkeparti, Skanderborg, 10. november 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123170/trackback

20 Comments »

 1. Med neger-Tom, Minh Chau Greulich og adskillige andre asiatere er Nye Borgerlige et af de mest mangfoldige partier i Danmark. Især fordi de ønsker et opgør med den racistiske nazi-ideologi islam og med den fascistiske ideologi socialisme, der begge har det fælles mål, at de vil udrydde alle os andre. Vietnamesere i Danmark ved alt om hvad der sker, når kommunister kommer til magten. Det er ligesom med islam kun en succes for dem selv og ingen andre.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 12. november 2021 @ 12:21

 2. Jfr plakatens nederste del:

  Jeg synes også, at man skal lukke nazisternes jødeudryddelseslejre.
  (Jeg gik egentlig og troede, at nogen havde lukket dem i 1945, men kan forstå, at det ikke er tilfældet. Tak til Ungdomshuset (betalt af Københavns skatteborgere) for oplysningen).

  Kommentar by Bastardo — 12. november 2021 @ 13:04

 3. Antiracisterne er vore dages racister. Antinazisterne er vore dages nazister. Det er nemt at se.

  Kommentar by , Amad — 12. november 2021 @ 13:20

 4. “Hvis du ikke er nazist stemmer du ikke syge borgerlige” . Det er omtrent ligsaa intelligent en formulering som en halvsenil praesident-kandidats opraab til sorte vaelgere: ” if you dont vote for me you’re not really black”

  Kommentar by krassisten — 12. november 2021 @ 13:37

 5. Hvorfor opsætter de danske borgerlige ikke plakater med denne tekst:
  HVIS DU ØNSKER et parkeringshelvede i København, højere skatter, mere arbejdsløshed, flere slag, spark og knivstik og snart tilstande som i
  Kina, Hviderusland og Libanon, skal du huske at stemme på EL og R.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2021 @ 15:18

 6. Holy Shit, jeg er åbenbart nazist🤔

  Joe Talibiden kalder sorte for negere… Øhhh er det ikke racistisk i Mohammedanmark?

  Kommentar by piphans — 12. november 2021 @ 15:44

 7. Sjovt nok, så sendte socialdemokraterne og de mohammedanske fagforeninger arbejdsløse danskere ned til nazi tyskland for at arbejde for hitler..WTF.

  Kommentar by piphans — 12. november 2021 @ 15:46

 8. Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 12. november 2021 @ 12:21

  Asiaterne er særligt udsat for racisme fra Muslimerne.

  Kommentar by KineserSnot — 12. november 2021 @ 15:53

 9. Enhedslisten står til 22,4% af stemmerne i København..!

  https://www.weekendavisen.dk/2021-45/samfund/knytnaeveparadiset

  I dagens Weekendavisen, fabulere Pernille Stensgaard over hvad
  der kunne komme til at overgå københavnerne – hvis Enhedslisten
  får magt som agt. (Sarkasmen kan forekomme i artiklen – Æhmm!)

  Kommentar by Thorbjørn — 12. november 2021 @ 16:00

 10. Motorsav, slagvåben og skyderier: Derfor er der indført visitationszone i Vollsmose”

  Hvorfor ikke kalde det ved rette navn? KRIGSZONE

  TAK til kommunisterne, som for at overleve er nødt til at importere vælgere. EN IDEOLOGISK FALLITERKLÆRING

  Kommentar by tavsen — 12. november 2021 @ 16:38

 11. Jeg kender ikke partiet Syge Borgerlige? – Kan det mon være Pelle Dragsted & Consorter, som er ved at søsætte, en (godt nok lidt rigelig brovtende) variant af marxismen? – En galoperende metastase podet på møddingsvandet fra kommunismens galehus, aka, Enhedslisten?

  Kommentar by T. Flodur — 12. november 2021 @ 17:00

 12. “Skulle jeg gå ind i diskussionen med, at muslimer ikke var en race?
  (Steffen G. Møller, Dansk Folkeparti, Skanderborg, 10. november 2021)”

  Gaaab! Så Steffen G. Møller har tilsyneladende ikke noget imod, at vi (etniske danskere) bliver skiftet ud med arabere og afrikanere, BARE de ikke er muslimer. Flot!

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. november 2021 @ 17:06

 13. PS til 15.18: Teksten kunne også være kortere: KUN hvis du er nazist eller fascist stemmer du rødt. Eller kortest: Kun hvis du hader dig selv stemmer du rødt. Allerkortest: Kun tåber stemmer på vælgerbedragere. Eller hvad med: Vælger, ønsker du folkeudskiftning?

  Kommentar by BENT A — 12. november 2021 @ 17:44

 14. Nu er der tilsyneladende ikke nogen afsender på plakaterne, men mon ikke man kan tillade sig at gå ud fra at afsenderne, er en eller anden form for Socialist eller Kommunist!? Og det er faktisk meget værre end at være Nazist!
  Men lad os tage tyren ved hornene. Nye Borgerlige (NB)er tilhænger af decentralisering, Nazisme (NZ)er centralisering. NB er ikke tilhængere af ØD, NZ er tilhænger af ØD. NB kæmper ikke mod Kapitalisne, NZ Kæmper mod Kapitalisme.
  NZ bekæmper jøder, det gør NB ikke, NZ er socialister, det er NB ikke, så tilsyneladende sætter de plakater op mod dem selv!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. november 2021 @ 04:38

 15. Venstrefløjens perverterede selvforståelse. De kan selv være Nazier.

  Kommentar by Michael Unna — 13. november 2021 @ 07:46

 16. Det er plakater som dem her, der kan få mig til at melde mig ind i Nye Borgerlige.

  Kommentar by Martin — 13. november 2021 @ 07:52

 17. piphans 15:46 At Socialkammeraterne og fagforeningerne sendte danske arbejdsløse til Tyskland var desværre en naturlighed. Det var jo en del af det gode samarbejde med besættelsesmagten.
  Modstandere af Tyskland/frihedskæmpere blev danskerne i almindelighed og politikerne i særdeleshed først efter 04. maj 1945.

  Kommentar by bjarne Binee — 13. november 2021 @ 11:05

 18. Ha ha ha ha. De imbecile AFArter fra socialdemokratisk familie og kultur ved intet om historie,økonomi og danmarkshistorie. De er blanke mellem ørerne og hensynsløse i deres fremfærd mod anderledes tænkende,som skulle bringe dem bag tremmer. Men desværre har vi folk i fjolsetinget til at beskytte dem.
  At kalde en person nazist er som at kalde en person idiot,blot en tand værre.
  Vi skal frasige os deres smæderier,og vedblive med at søge sandheden.
  Bogforslag War is a Racket af Smedley Darlington Butler

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2021 @ 14:47

 19. https://www.bt.dk/politik/nye-borgerlige-spidskandidats-bil-udsat-for-haervaerk-overmalet-med-racist-og

  Kommentar by P — 13. november 2021 @ 15:45

 20. De autonone ballademagere med tilknytning til fascistpartiet EL udfører selv mere fascisme, racisme og nazisme end alle andre. Himmler ville være stolt over de røde SS bøller i dag.

  Kommentar by LarsB — 13. november 2021 @ 19:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper