16. november 2021

A. Mahmoud: ‘Er Dansk Folkeparti klar over, hvor dårligt et signal det er at ville nægte folk at stemme?’

Ahmad Mahmoud har sagt mange fornuftige ting, men her er han på dybt vand. Herboende udlændinge er ikke danskere, og skal i sagens natur ikke have stemmeret. Signalværdien er ligesom den skal være: Du stemmer ikke, du er ikke borger. Kommentar af Ahmad Mahmoud i Jyllands-Posten – Er Dansk Folkeparti klar over, hvor dårligt et signal det er at ville nægte folk at stemme?.

“Når DF melder ud, at udlændinge ikke bør stemme til vores kommende kommunalvalg, er det et tydeligt eksempel på, hvor endimensionelle de er i deres politik.

Tænker de overhovedet på, at mange i den gruppe, som de ønsker at umyndiggøre, har boet i Danmark hele deres liv – eller kommer i hvert fald til det? Tænker de på, hvor vigtigt det er at demokratisere alle, der bor i Danmark? Tænker de overhovedet? …

Engang rettede vi os efter indavlede og skøre konger, men folket sig efterhånden til demokrati. Den kamp har mange ikke med sig, og den historie skal vi videregive, så vi alle deler de demokratiske idéer. Det sker oplagt ikke ved at nægte folk at stemme.

Er DF klar over, hvor dårlig den signalværdi er for demokratiet? Den slags politik holder folk i deres dårlige overensstemmelse. Ved at udelukke grupper fra demokratiet udelukker vi dem fra et fællesskab, der indeholder værdier som lighed og frihed. Vi modsatte os integrationen, og jeg tænker ikke, at DF vil profilere sig med, at de er imod integration.”

Oploadet Kl. 00:25 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123227/trackback

11 Comments »

 1. ELLER: men kunne spørge, om nogen kunne forestille sig hvilket Super-signal det ville sende til etniske danskere, at de nu selv kunne bestemme i deres fædreland?

  Jeg giver ikke 5 potter pis for denne nasserøv af en præmie-perker, men venstre-socialisterne hylder ham og MSM behøver ham.

  Smut hjem til dit “shithole” fædreland( ja, hvis nogen vil kendes ved dig!) og hjælp dem, vi behøver dig ikke!

  Støt Danske Patrioter! Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 16. november 2021 @ 00:37

 2. Indvandreren her synes at være bekymret for demokratiet. Men hvor meget demokrati har vi overhovedet tilbage, når 80-90 procent af lovgivningen bestemmes af EU? Og når partierne lover een ting før valget, og gør det stik modsatte dagen efter valget? Og når skolerne og MSM konstant manipulerer vælgerne? Og når vi trods forskellige partier nærmest har et eetparti “folketing”? Når de er uenige er det jo ofte skuespil og teatertorden. Danskernes videre skæbne er alle de gammelkendte partier ligeglade med. Det bevises af deres bestræbelser på folkeudskiftning og etnisk udrensning.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 00:55

 3. Indvandrerens snak er vel mest hykleri? Og et udtryk for at jo flere kulturfremmede vi lader flytte ind, desto mere føler de sig berettiget til at bestemme. Gæsterne synes at de bestemmer for lidt, og at værtsfolket som forsørger dem, bestemmer alt for meget. Når de om kort tid er endnu flere, vil de bestemme det hele. Noget af det første de vil, er at afskaffe alle former for demokrati, fordi de foretrækker et kalifat, et præstevælde, et sultanat,

  Efterhånden er politik ikke meget andet end hykleri. Som når Mette Fupsen fortæller at bare eet corona-dødsfald er eet for meget. De 1000 eller 2000 danskere der er omkommet på grund af besættelsen og afrikaniseringen af Danmark, de over en million danske børn som har mistet livet eller har fået det forkrøblet pga. kommunistisk familiepolitik, de børn bekymrer derimod ikke socialist-partiernes politikere det mindste.

  Hertil kommer så at man ikke bruger den bedst mulige behandling af syge danskere. Den er dels sparet væk, dels forbudt eller afskaffet. Medicinen Ivermectin som har hjulpet og helbredt utallige covid-syge,
  omtales af DRs orientering foragteligt som “en ormekur til heste”.

  Læs selv om hvilken fantastisk succés medicinen har været i Indien. Og hos en læge hvor 999 af 1000 patienter kom sig helt på 2-4 dage.

  Christiansborgs og mediernes kynisme ser ud til at være uden grænser.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 01:16

 4. …de foretrækker et kalifat, et præstevælde, et sultanat, et imam styre.

  DRs orientering gik så vidt at de ikke nævnte ordet Ivermectin.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 01:34

 5. “Engang rettede vi os efter indavlede og skøre konger, men folket sig efterhånden til demokrati” A.Mahmoud den har du fattet, saa hvorfor oedelaegge det ???? klovn

  Kommentar by dunk — 16. november 2021 @ 06:02

 6. Problemet her er vel forældet lovgivning.
  Dengang man gav ikke-statsborgere lov til at stemme ved kommunalvalg, var der ikke rigtig mange udlændinge, der kom fra islamiske lande i Europa.
  I dag er der hundredetusindevis, der kan stemme, som ikke rigtig hører til her.
  I Europa er det millioner.
  Det vil selvfølgelig betyde at ideer, der ikke har nogen gang i Europa, får indflydelse.
  Ideer som ikke ret mange europæere byder ind på.
  Hvordan danskere/europæere så kan finde på at stemme på de mennesker, er så en af de gåder, vi nok aldrig får opklaret.

  Kommentar by Hema — 16. november 2021 @ 07:11

 7. “Tænker de overhovedet?”

  Tænker Ahmad Mahmoud overhovedet i en dansk kontekst? Hvorfor udtaler han sig så som 1400 år gammel fortidslevn?

  Kommentar by tavsen — 16. november 2021 @ 08:16

 8. Det burde kun være Danske Statsborgere der får stemme ret. Lokalt og på landsplan.

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2021 @ 10:03

 9. Michael Unna — 16. november 2021 @ 10:03

  JA, men den røde fløj kan ikke overbevise etniske danskere om deres politiks fortræffeligheder, derfor er Rødgardister nødt til at importere uvidende vælgere. KØBT & BETALT af skatteyderne

  Kommentar by tavsen — 16. november 2021 @ 10:15

 10. Kun folk med etniske danske rødder og adoptivbørn burde have lov at stemme.

  Islamisterne stemmer undergraver demokratiets

  Kommentar by Dennis Corell — 16. november 2021 @ 12:13

 11. Dennis Corell — 16. november 2021 @ 12:13:

  Ja, hvis adoptivbørnene er fra Vestlige lande.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. november 2021 @ 15:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper