16. november 2021

15-årig syrer fik betinget dom for racistiske dødstrusler: ‘Du er en dansker, der ikke kan gøre en skid’

Tidligere på året blev en 15-årig syrisk statsborger dømt for trusler mod en jævnaldrende dansk dreng. ‘Du er en dansker der ikke kan gøre en skid’, ‘din fucking hund’, lød det blandt andet. Mohamad Haj Haidar slap med fjorten dags betinget fængsel ved Retten i Aalborg, og det undrer Peter Skaarup (DF), der spurgte justitsminister Nick Hækkerup ‘om gerningsmandens betoning af den forurettedes danske etnicitet’ havde haft betydning ved straffastsættelsen. Her lidt fra svaret.

“En del af tiltaltes udtalelser lød ‘Du er en dansker, der ikke kan gøre en skid”. Forurettedes etnicitet ses ikke at have indgået i rettens præmisser og ses således ikke at have haft betydning for straffastsættelsen.

Det er anklagemyndighedens vurdering, at handlingen ikke havde baggrund i forurettedes etniske oprindelse, jf. straffelovens § 81, nr. 6, og således ej heller skulle have været tillagt betydning ved strafudmålingen. Anklage- myndigheden har herved lagt vægt på blandt andet oplys- ningerne om baggrunden for tiltaltes udtalelser samt den sammenhæng, hvori udtalelsen om forurettedes etnicitet indgår.” (FT, 12. november 2021)

(Collage: Mohamad Haj Haidar)

“Den 2. marts 2021 kl. 18.00 sendte han talebeskeder til den forurettede dansker, hvor han udtalte: ‘Jeg fucking knepper dig, jeg ved din adresse, jeg ved hvor fuck du bor henne og nu alle de er efter dig, de kommer med en fucking bil. Jeg sværger på min mor, jeg tramper dig, jeg fucking knepper dig til du dør’, ‘Jeg kommer til at fucking dræbe dig din fucking luder, jeg kommer til at fucking smadre dit ansigt bare vent og se’, ‘Når jeg kommer og slår dig til at du fucking dør, jeg ødelægger dit ansigt, jeg fucking ødelægger din fremtid’, ‘du er en dansker der ikke kan gøre en skid’, ‘Jeg skal ikke sidde inde i fængsel, jeg skal slå dig først, og så efter går jeg ind i fængsel, forstår du din fucking hund‘ og ‘hvis ikke jeg fucking stikker dig ned og klapper dig i hovedet, fucking smadre dig med et bat din fucking hund‘.” (Syrienblog, 2021)

“Havde Vi villet, kunne Vi have ophøjet ham derved, men hans hele hu stod til jorden, og han fulgte sin lyst. Han var som en hund: Den halser gispende af sted, hvad enten man går løs på den eller lader den være. Således er det med det folk, der kalder Vore tegn for løgn, så fortæl beretningen! Måske vil de besinde sig!” (Koranen 7:176)

Oploadet Kl. 01:12 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123235/trackback

11 Comments »

 1. Den slags domme vil naturligvis ikke påvirke afstumpede rå bøller. De vil grine af betingede domme og advarsler om udvisning osv. Fordi de véd at det danske retsvæsen er delvis brudt sammen og er ved at blive til en papirtiger. Og de véd at HVIS de alligevel kommer i fængsel, vil de kunne hygge sig med ligesindede, gårdture, god forplejning, veninde-besøg, bordtennis, vægtløftning og TV i cellerne. Og de véd at de altid får stor rabat på straffen i forhold til danskerne.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2021 @ 01:47

 2. Temmeligt ubehjaelpsomt Dansk,men truslen er alvborlig,straks udvisning.

  Kommentar by dunk — 16. november 2021 @ 05:55

 3. Tidslen af Nydanmarks ungdom. Han ender under et statslig medie, hvor der er fri taletid.

  LÆS KORANEN

  Kommentar by tavsen — 16. november 2021 @ 08:10

 4. (Det er Danskerne der er racister, fordi de har lys hud. Det er sådan den selvfrelste idiotiske Venstrefløje bedømmer ud fra Deres Rasmusisme psykose. Åbenbart også Dommerstanden).

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2021 @ 10:02

 5. Det må vel betyde, at vi andre fremover frit kan rende rundt til tørklædepiger på gaden og sige: “Du er en perker, der ikke kan gøre en skid”?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 16. november 2021 @ 11:49

 6. Vi burde rydde op i dommerstanden ligesom de har gjort i Polen.

  Kommentar by Dennis Corell — 16. november 2021 @ 12:14

 7. Spændende beriger. Jeg ser på syrienblog, han har 010106 først i cpr nummeret grundet der ikke er dokumentation for fødselsdato. Så sikkert et stakkels flygningebarn med fuldskæg.

  Det er et stykke tid siden jeg har checket syrienblog ud, der er ellers artige sager nok, endda fra min egen kommune:
  https://syrienblog.net/2021/10/28/kurdere-fra-syrien-doemt-for-gruppevoldtaegt-i-kolding-offer-blev-indespaerret-filmet-og-delt/

  Kommentar by redneck — 16. november 2021 @ 13:26

 8. Yndlingsperkeren Naser Khaders holdkammerat. Velbekomme væmmeligboere.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2021 @ 13:44

 9. … og nu kan vi så alle sammen påpege, at HVIS det havde været en dansker, som har lavet tilsvarende trusler imod en af de fremmede, SÅ ville alle medier råbe “racisme” etc …

  Og, ja, der er tydeligvis “dobbelte standarder”, MEN de fremmede og hele det Anti-Hvide system er ligeglade, de hader os og vil af med os …

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. november 2021 @ 15:10

 10. Hvorfor en betinger dom? “Mohamad Haj Haidar slap med fjorten dags betinget fængsel ved Retten i Aalborg”. Jeg er ikke jurist, men (ifølge wikipedia) “En betinget dom er en domstolsafgørelse, hvori den dømte findes skyldig, men fritages for afsoning af straffen såfremt nogle bestemte vilkår overholdes. Disse vilkår indebærer at den dømte i en periode – ofte et eller to år – ikke begår ny kriminalitet.”. Resultatet er såvidt jeg forstår det, at Mohamad Haj Haidar slet ikke bliver straffet og har ret når han siger:‘du er en dansker der ikke kan gøre en skid’. Quod erat demonstrandum! :-(

  Kommentar by , Amad — 16. november 2021 @ 20:31

 11. Alverdens ulykker har politikerne bragt europæerne, folk der hverken vil eller kan integreres, det eneste de kan er at smadre samfundene.

  Kommentar by LarsB — 17. november 2021 @ 00:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper