17. november 2021

Jonas Eika: ‘De europæiske nationalstater er i gang med at befæste en racistisk og globalt ulige orden’

Meget indikerer, at der er sket en venstredrejning i kommunerne. Flere stemmer Enhedslisten, ganske få på Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige, og de multikulturelle byer er tabt territorium. Man kan dog glæde sig over, at den truende migrantbølge ikke blev til noget, og så kan man passende hyggelæse Jonas Eikas helsides kommentar desangående i søndagens Politiken. Den dag han er tilfreds, så har vi tabt. Fra Politiken.dk – Vi befæster en racistisk verdensorden.

“… når den polske stat befæster dens grænse med pigtråd og militær, følger den først og fremmest trit med resten af EU. Så er det et udtryk for, at Polen er ved at blive europæisk: voldeligt ekskluderende og villig til at sende flygtninge i døden for at opretholde den herskende raciale orden.

… Jeg synes ikke, vi skal stoppe med at være vrede over den europæiske grænsevold. Men måske vi skal stoppe med at være overraskede. Måske er det et privilegium, nogle af os har haft for længe. I stedet må vi lære at se, hvad Europa egentlig er, og lære at høre, hvad politikerne egentlig siger. Når Mathias Tesfaye siger – med sin sædvanlige nødvendighedsretorik – at det gør ham ‘trist at se hegn og mure rundt om i Europa’, men at ‘vi er nødt til at se virkeligheden i øjnene’, så siger han i virkeligheden: Det gør måske lidt ondt i den europæiske selvforståelse. Men vi sender gerne folk, der flygter, i døden for at opretholde den raciale orden.

De europæiske nationalstater er i gang med at befæste en racistisk og globalt ulige orden, som har dybe, historiske rødder. Europa beror på massiv, racialiseret statsvold, historisk såvel som i dag.

(Polen afviser illegale indvandrere ved grænsen til Hviderusland, 2021; Foto: Wion)

Oploadet Kl. 03:16 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123253/trackback

14 Comments »

 1. Jonas, sådan en gang konstrueret løgnagtig bavl. Muslimerne er 1,5 milliarder. Vi er 5 millioner. Nogle danskere ønsker blot ikke, at trenden med knivstikkende ghetto-rappere også kommer i Folketinget:
  https://www.bt.dk/krimi/knivoffer-var-del-af-trend-hvor-kriminelle-bliver-gjort-til-helte

  Kommentar by Thomas M. — 17. november 2021 @ 06:42

 2. PS: Afrikanerne var omkring 200 millioner år 1950 – og vil være 2 milliarder i år 2050. Hvor skal en kommende halv milliard afrikanske flygtninge bo – hvis ikke i Afrika eller Mellemøsten? Privat hos dig, Jonas? Du er jo ikke racist må forstås.

  Kommentar by Thomas M. — 17. november 2021 @ 06:51

 3. Jonas, skid i din egen rede.

  Kommentar by Bastardo — 17. november 2021 @ 07:50

 4. Hvem kan tage en mand med en hængende ørering alvorligt? Jeg kan ikke.

  Kommentar by ino — 17. november 2021 @ 08:11

 5. Jonas afstumpede forhold til Islam og den udfordring den giver.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 09:18

 6. Selvfølgelig stiller PØLLETIKEN gerne rigeligt med spalteplads til rådighed for de ekstreme typer som synes at det altid er meget, meget synd for arabere og afrikanere, hvis de ikke får lov til at invadere, besætte og erobre Europas lande, så europæerne kan blive udplyndret, fordrevet og etnisk udrenset/udryddet. For det kan blive slutresultatet forbløffende hurtigt. Se hvordan Libanon, Sverige og andre lande på ganske få år er gået fra fredelige, velhavende og civiliserede lande til fejlslagne stater, shitholes, galehuse og krigszoner.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2021 @ 09:25

 7. Det som Jonas Eika disker op med, er set fra et dansk synspunkt noget åndsformørket bavl. Pølletiken burde skamme sig over at fylde en hel side med nonsens. Selv om det set fra radikales og indvandrings-industriens side er sund fornuft og ædel godhed. Men det kan de kun påstå ved at ignorere alle de udgifter, forbrydelser, ulykker, lidelser og dødsfald som masseindvandring vil påføre polakkerne, europæerne og danskerne. Er Pølletiken en rødfascistisk avis?

  Kommentar by BENT A — 17. november 2021 @ 09:37

 8. Jonas Eika tilhører den snakkende klasse. Hvad han og klassen ikke har forstået, er at han og sine vil blive de første ofre, den dag muslimerne bliver mange nok, men den dag er løbet kørt! Han og den snakkende klasse, som desværre også i deres egne øjne, er den bestemmende klasse. Lever i en naiv drømmeverden, hvor multietnicitet og multikultur er godt, og national selvbestemmelse er dårligt! De er åbenbart ikke klar over, at de selv er Lenins nyttige idioter oversat til Islam. Det bliver som i Iran, Kommunisterne hjalp til med revolutionen, men blev i den grad kørt over og enten buret inde eller slået ihjel. Islam ser på multikultur med overordentlig stor skepsis, de vil selv have magten og vil ikke dele den med nogen, slet ikke med nogen de i virkeligheden foragter!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. november 2021 @ 09:53

 9. Fjolset har vel aldrig tjent en krone ved ærligt arbejde.

  Kommentar by Rinus — 17. november 2021 @ 10:02

 10. Det er Carsten Jensens velopdragne søn. Hvad skal du være, når du bliver stor? Det samme som far.

  Kommentar by Hansen — 17. november 2021 @ 15:18

 11. Poland tells the EU to get fucked.
  https://twitter.com/imUrB00gieman/status/1460412750635569154

  Som han afslutter med. Det er eurostats. Fakta rager EU en høstblomst

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 15:22

 12. Lukker man 2000 muhamedanere ind i Polen–>Tyskland–> Sverige nu, følger mindst 200000 sultne våbenføre religiøst sexfixerede unge hanner efter. Dem vil det være umuligt at stoppe og returnere uden ved militær voldsparathed.
  EU-tumperne er laaangsoomt ved at forstå konsekvenserne af deres feminazistiske politik. Vil EU’s feminine førere hidse unge europæiske hanner op imod invaderende unge vilde muslimske hanner – blot for at fremkalde dødelig kamp mellem disse grupper om feminaziernes gunst? I så fald får Charles Darwin ret i “Survival of the fittest”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. november 2021 @ 16:22

 13. 11) Bravo til Polen.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 18:31

 14. Igen racisme uden racer. De er samme race; både de polske grænsevagter og dem, der forsøger at komme over grænsen. Dagbladet Politiken er nærmest blevet nyracisternes primære talerør. Politiken forsøger at hidse sine løsere op med racistiske paroler. Jeg troede ærligt talt at racisme blev passé som politisk instrument i forrige århundrede?

  Kommentar by Amad — 17. november 2021 @ 23:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper