17. november 2021

Mikkel Andersson: “Polakkerne har vist, at hvis viljen er til stede, kan man forsvare sin grænse…”

Har du ikke fået abonnement på Kontrast endnu, så er tiden ved at være inde. Her en vinkel, man aldrig ville se i de mange statsmedier. Chefredaktør Mikkel Andersson kommenterer på Kontrast.dk – Polen viser, at migrantstrømme kan stoppes.

“Teoretisk set kunne polakkerne gøre som store dele af Balkan, Øst- og Vesteuropa gjorde i 2015 og vende det blinde øje til, mens man tillod migranterne gennemrejse. …

Men ikke desto mindre har Polen gjort sit yderste for at forsegle grænsen for migrantstrømmen. Af flere grunde. Polakkerne er generelt ikke udpræget begejstrede for folk, der ulovligt krydser deres grænse østfra (man forventer af både aktuelle og historiske grunde ikke gode ting fra deres naboer i den retning). Polakkerne er heller ikke, og det er selvsagt en skamløs generalisering, udpræget begejstrede for islam. Religion og historie er tæt vævet ind i den polske selvforståelse, hvor særlig den polske konge Jan III Sobieskis sejr over den osmanniske hær ved Wiens porte i 1683 (der gav Polen tilnavnet Antemurale Christianitatis, kristenhedens bastion/bolværk) fylder ganske meget. Den polske regering har derfor erklæret undtagelsestilstand i en større zone nær grænsen, hvortil mere end 15.000 soldater er udkommanderet. …

Overfor Vesteuropa har situationen også demonstreret, at pigtråd, soldater og grænsehegn virker. Migrantstømme er ikke ukontrollerbare naturkræfter, som man intet kan stille op mod. Polakkerne har vist, at hvis viljen er til stede, kan man forsvare sin grænse og kontrollere, hvem der krydser den…

(Kroatisk Antemurale Christianitatis-maleri, Ferdo Quiquerez, 1892; Foto: Wiki)

Oploadet Kl. 03:37 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123258/trackback

16 Comments »

 1. God oversættelse fra Frontpage Mag (link nederst):
  https://synopsis-olsen.blogspot.com/2021/03/polen-og-kommunismens-frste-nederlag.html

  Kommentar by Thomas M. — 17. november 2021 @ 06:21

 2. Europa har meget at takke Det Polske folk for.
  Men se, hvordan hystaderne i Bruxelles takker dem.
  Skammeligt!

  Kommentar by Bastardo — 17. november 2021 @ 07:39

 3. Polens forsvar af egne grænser og dermed også Europa udstiller nådesløst hvor svage og kujonagtige de danske politikere var i 2015. De KUNNE have gjort som Polen. Men vi havde jo Søren Pind-i-en-lort og alle de andre. Men selvfølgelig: Kujonagtige folk vælger kujonagtige ledere. Dog har jeg en fornemmelse af, og et håb om, at demokratiet ikke rigtig virker og at vores professionelle politikere og magthavere ikke rigtig repræsenterer folket.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 17. november 2021 @ 08:37

 4. > Fra den yderste kyst
  Ja det var skammeligt gjort af os danskere mod vores svenske broderfolk. Vi har absolut svensk blod på hænderne. Det havde været en smal sag at lukke den danske grænse mod tyskland. Og det var hvad vi skulle have gjort. Men som sagt,består dansk politik af landsforrædere,der konsekvent nægter at have noget med befolkningsudskiftningen at gøre.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2021 @ 09:09

 5. Fra begyndelsen har FRONTEX været bluff og humbug. EU lovede at til gengæld for at de indre grænser i Europa blev udslettet, ville man sørge for at Europas ydre grænser blev sikret bedst muligt. Men det er aldrig sket. Tværtimod har EU indsat store færger og ladet fragtskibe og motorbåde transportere millioner af afrikanere og arabere fra syd til nord. Også over land ankom hærskarer. Tysklands frau Merkel fik for alvor sat gang i importen af kulturfremmede. De kolossale og livsfarlige konsekvenser for tyskerne og europæerne så hun bort fra. Det med landenes økonomi og indre sikkerhed ignorerede hun totalt. For hun var jo “humanist”.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2021 @ 09:12

 6. Hurra for Polen. Det eneste land i EU med unggarn og tjekkiet, som ikke forråder sine egne borgere og kristendommen.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 09:16

 7. Godt vi har Østeuropæerne, uden dem, ville lallehovederne i Bruxelle, slå dørene op på vid gab, og muslimerne ville strømme ind over grænserne, i stormflodsmængder som ville få nutiden til at ligne en stille rislende kilde. De vil henholde sig til forældede konventioner, vi har også et ansvar, det er også synd for dem, billeder af grædende børn fortrænger virkeligheden af unge kampklarer mænd. Virkeligheden er at det er dem eller os! Men det vil og kan de naive drømmende multikulturalisterne ikke erkende, de kan sikkert ikke fatte det, gennem deres historieløse røde briller!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. november 2021 @ 10:05

 8. Polen er et udmærket bud på et mere sikkert sted efter resten af Europa har kapituleret til kommunismen og senere til islam. De har i det mindste ikke glemt deres fortid som undertrykte i deres eget land.

  Vi andre har simpelthen haft det for nemt for længe. Vi har glemt at Vi er et folk med en fælles fortid der rent faktisk betyder noget for Vores fremgang.

  Kommentar by Santor — 17. november 2021 @ 10:16

 9. Fremkomsten ar Kontrast er klart det mest interessante der er sket i den danske medieverden i mange år. Kan varmt anbefales.

  Kommentar by Jan — 17. november 2021 @ 10:33

 10. Hvis polen er så fantastisk, hvorfor render de så rundt i Danmark og smadre vores system.

  Kommentar by piphans — 17. november 2021 @ 10:33

 11. *Jan 10:33
  Nu abonnerer du vel, for uden abonnenter dør de, og de er vist i problemer!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. november 2021 @ 11:32

 12. Jeg har ikke helt forstået, hvad EU har bidraget med i denne situation, siden de i den grad skal pyntes med lånte fjer (i min optik i hvert fald) af Trine Bramsen…https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE13470582/bramsen-hviderusland-er-mislykkedes-med-at-destabilisere-eu/
  Dette er absolut Polens fortjeneste. 100%!
  Danmarks eneste bidrag var vist et par meter pigtråd til Litauen.
  Men EU, hvad har det gjort? Ud over at rende hovedløst rundt, som det plejer at gøre…

  Kommentar by PPG — 17. november 2021 @ 11:53

 13. EU er ikke -fem potter P værd- i forhold til borgerne. En moraliserende top, ude af trit med befolkningerne og Deres rødder, med en kommision som nogle rige lobbyister ejer, der er den bestemmende magt. Ud af EU så hurtigt som muligt.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 12:44

 14. 8) Enig. Godt skrevet.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2021 @ 12:44

 15. Husk på: landsforræderiet i Europa, som man ser i alle vesteuropæiske lande, kan kun finde sted fordi der utvivlsomt foregår valgsvindel via den magtelite som sidder på magten (inkl. medierne) i Vesten. Af samme grund går lande som USA og England pt. kulturelt til grunde, fordi masseindvandring tillades at ødelægge disse samfund, denne globale magtelite kan udelukkende holde sig ved magten og kontrollen når befolkningerne undertrykkes. Og det foretrukne middel er frygt, heraf er corona blot det seneste forsøg på at fastholde denne kontrol. Indtil videre, er kun et fåtal af europæere/vesterlændinge vågnet op og modsat sig det totalitære tryk fra myndighederne, langt de fleste er desværre – igen-igen – gået i samme fælde der i årtier har holdt denne geopolitiske mafia ved magten. Det er i den grad foruroligende, at naive danske partier (formentlig håbløst intetanende) spiller med på den melodi, men har man lidt sans og snusfornuft tilbage, trods den evigt hetzende propaganda og MSM manipulation, kan man ikke andet end finde udviklingen fascistisk og situationen skrækkelig.

  Kommentar by LarsB — 17. november 2021 @ 18:08

 16. @piphans
  Polakkerne i Danmark udnytter bare at de kan tjene en masse penge på kort tid, som de så kan bruge til at bygge huse i Polen.
  Det er jo ikke deres skyld at tåbelig EU-lovgivning giver de danske egoistiske arbejdsgivere lov til at ansætte polakker i stedet for danskere.

  Og som sædvanlig vil jeg anbefale at holde ferie i Polen. Først når man på egen krop har oplevet (stor)byer helt uden perkere og negre, mærker man hvilken befrielse det er. Og fælder en tåre over hvordan Danmark ville have været foruden disse fremmedelementer.

  Kommentar by Træt — 17. november 2021 @ 19:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper