17. november 2021

19-årig gangsterrapper knivdræbt: “‘T’et står for Taastrup, for det er her Milan Rahim er vokset op.”

BT fortæller, at manden der søndag eftermiddag blev stukket med kniv i Taastrup var rapperen Milan Rahim. Han blev erklærer død tidligere i dag, og drabet er endnu en indikation på at vi har fået svenske tilstande. De fleste mord er ghetto mod ghetto, men gade for gade omkring islamiserede områder bliver det offentlige rum arabisk. Jeg så det i nat ved Akut Skadestuen på Skejby Sygehus. Vi er halvvejs til Bagdad.

“Håret er strøget tilbage. Han er iført mærketøj. På hans håndled sidder et guldur, og han peger to fingre mod kameraet som en pistol.

I en musikvideo på YouTube synger Milan Rahim om at lave hurtige penge. Bag ham står en flok børn og unge med anden etnisk baggrund. De lægger den ene arm oven på den anden, så de former et T.

T’et står for Taastrup, for det er her Milan Rahim er vokset op. Det var også her, han søndag eftermiddag blev stukket med en kniv i hjertet og lungen.” (BT)

(‘T’ for Taastrup i musikvideo; Foto: Youtube, MILAN – La Calle, 2018)

Oploadet Kl. 11:30 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123265/trackback

19 Comments »

 1. At én muhammedaner dræber en anden muhammedaner er helt naturligt. Men at han gør det på dansk jord,burde få os til at vågne op til virkeligheden. Hvis vi importerer arabiske mennesker,får vi arabiske tilstande.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2021 @ 11:53

 2. Denne gang blev resultatet 1-0 til Danmark, næste gang er Vi nok ikke så heldige.

  Ghetto mod ghetto viser at der nu er så mange muslimer i Danmark at de udkrystalliserer sig i islams egne interne fraktioner, det er en uholdbar situation der kun bliver værre over tid.

  Vores regering er nødt til at gribe ind, ASAP.

  Kommentar by Santor — 17. november 2021 @ 11:56

 3. Psykopeter

  Kommentar by Bastardo — 17. november 2021 @ 12:00

 4. 19-årig gangsterrapper knivdræbt:”

  Mon kontanthjælpen er stoppet ?????????????

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 12:01

 5. Vores regering er nødt til at gribe ind, ASAP.

  Kommentar by Santor — 17. november 2021 @ 11:56

  Aldrig. Det er fuldt ud accepteret, at 1400 års klanfejder er helt i orden på dansk jord. Giver masser af offentlige arbejdspladser til politi og retsvæsenet.

  Men hvis højreekstremister optrapper med flere klistermærker, så falder Mettes hammer med det samme. Som hun sagde i Nytårstalen, at der skulle tvangsfjernes flere børn

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 12:07

 6. En neger æder en anden neger kan man altså ikke være forundret over. Det er faktisk bare dagligdag i junglen.

  Kommentar by Jp — 17. november 2021 @ 12:13

 7. Valgets resultat viser at DF og NB samlet set er gået markant tilbage.
  DF halveret…igen, og NB gået lidt frem…men samlet set er den fløj i det politiske landskab, gået betydeligt tilbage!!

  Så igen…hvordan synes i så selv det går?

  For mig at se ønsker danskerne selv at gå til grunde!!

  I dag kan alle blive orienteret om situationen for Danmark og islams invasion af landet og alle de vanvittige hændelser og forløb, som det afstedkommer nu og især i fremtiden!!

  Vore børn og børnebørn er hermed blevet ofret af deres forældre for at de kan sole sig i ferieoplevelser på de muslimske strande og bade sig i livsforflygtigelse i hjernelamme tv-underholdnings programmer.

  Som jeg og piphans tidligere har skrevet…Så må vi høre til et af verdens dummeste befolkninger!!

  Tænk sig at lade 600.000 – 800.000 muslimer invadere vores land på ca. 40 år!!!!!!!!…og så stemme for at få flere ind!!!

  Ja…men herregud da nogle kamikazepiloter befolkningen er blevet til!

  Kommentar by Black Watch — 17. november 2021 @ 12:29

 8. Det er en deprimerende, vanvittig og livsfarlig udvikling, båret frem af især radikale, enhedslisten, SF og V mv. Men det kan ikke bortforklares at over halvdelen af vælgerne er så selvmorderisk uvidende og lalleglade at de støtter Danmarks og deres egen ødelæggelse og afskaffelse.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2021 @ 12:31

 9. For mig at se ønsker danskerne selv at gå til grunde!!
  Black Watch — 17. november 2021 @ 12:29

  Ja, etnisk udrensning er helt i orden, bare det er den etniske befolkning, der forsvinder.

  KV var i den grad en kopi af FV 2019, så statsstøttede mediers fortælling er den samme.

  http://www.uriasposten.net/archives/123245#comment-5539363

  Kommentar by tavsen — 17. november 2021 @ 12:38

 10. Ja, i DF-Tullesens formandstid er partiet blevet så smadret, at det nu er nede på cirka en femtedel styrke i forhold til 2015, hvor partiet var større end Venstre. Havde Parti-toppen ikke kvajet sig så enormt igen og igen, kunne DF i dag have været større end S.

  Det er synd for DFs bagland og danskerne at ledelsen har svigtet så groft og så mange gange. DF kunne have reddet Danmark, men har i stedet slået de sidste søm i Danmarks ligkiste. End ikke Marokko-traktaten kunne Tulle-drengen og Pia K finde ud af at sige nej til.

  Er Tulle en radikal infiltrator, eller er han en højt begavet idiot?

  Kommentar by BENT A — 17. november 2021 @ 13:29

 11. Hvorden ser Tullefjolsets personlige økonomi ud efter at han har kørt DF i sænk?
  Måske har han leveret varen?

  Kommentar by Træt — 17. november 2021 @ 13:37

 12. @ Black Watch — 17. november 2021 @ 12:29
  I Kolding (min kommune) kom NB ikke ind – bla fordi byrådet kun er på 25 pladser på trods af kommunen har 73000 registrerede vælgere.

  Reduktionen fra 31 til 25 kommunalbestyrelsesmedlemmer skete for et par valgperioder siden – begrundelsen var at det skulle være mere effektivt, resultat? 8,7% af de afgivne stemmer var på partier der ikke blev repræsenteret.

  Læg dertil en stemmeprocen på under 70% – dvs folk gider ikke engang bevæge sig ned og sætte et kryds hvert 4. år

  Sofavælgerne blev det største parti i Kolding såvel som de fleste andre kommuner

  Kommentar by redneck — 17. november 2021 @ 13:40

 13. @ 7 Black Watch

  Kan kun give dig ret i din analyse af situationen i dagens Danmark. Danskerne er ved at svøbe sig ind i et fedttæppe, så man kun orker at se de statsfinansierede platheder og det pornoficerede ”underholdningskultur” samt udsendelser der må betegnes som vulgær følelsesmanipulation, der aften efter aften toner frem, så folk rådner op foran skærmen.
  Mange af vores unge, men desværre også voksne og gamle sidder dag efter dag, måned efter måned, år efter år og ser på det globaliserede møg, der toner frem på idiotkassen, og lytter til meningsløs popmusik og ungt, rapkæftet tomt ordskvalder, så de bliver mere og mere rodløse og magelige Alle disse intetsigende og nedværdigende, menneskeforagtende tv-serier, som ingen ende får, og som luller danskerne hen i en torneroseligende søvn i lænestolen.

  Ikke helt ved siden af, kan man kalde det en slags lokalbedøvelse af hjernen. TV-mediet tilbyder et fristed til mennesker, som hvis de tænkte over udsigtsløsheden i deres egen tilværelse, ville blive grebet af uro, ængstelse og rastløshed. Man kan her med rette sige, at ånden flyver lavt på det danske TV- medie.
  Hvorfor ikke lave noget, så man kan blive klogere af og få udvidet sin horisont.
  Deres infantile væsen passer i grunden perfekt til folketingets sandkasselege. Den typiske vælger og den typiske politiker er to sider af samme åndløse sag.
  I dag lefler ungdommen og sågar de ældre med, for den laveste fællesnævner. Underholdning, underholdning uden indhold og mening. Man vil så gerne ”på”. Fordummende og uden ånd, det er snart ved at være en fællesnævner for alle dele af det danske samfund. Overliggeren er snart nede i jordhøjde, og vi er nået til Ritt Bjerregård´s mål, ”-at hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære.”
  Stupiditeten og idiotien har sejret ad helvede til. Danskerne er blevet til duknakkede slavesjæle, som kun går op i TV-mediets underlødige underholdnings udsendelser, hvis formål er at forhindre i at tænke selv..

  Tilsyneladende er vi et folk, der ikke længere gider eksistere! Hvor man kigger hen, opløsning overalt, samt skræmmende lave fødselstal blandt indfødte europæere og ingen disciplin. Europa er i moralsk forfald, slaphed, forfladigelse og nydelsessyge råder over det meste af Europa. Hvis danskerne virkelig ikke kan finde ud af sætte kryds på stemmesedlen, for at sende de fleste danske politikere ud på historiens losseplads, så må man vel se i øjnene, at Danmark om føje tid ikke er danskernes land, men overtaget af ikke-vestlige fordummende mennesker.
  Ord som troskab, ordholdenhed, loyalitet, pligt, ansvar og arbejde, har det helt mistet sin betydning for den forlystelsessyge dansker !

  Derfor er Danmark (og Europa) godt på vej til at blive en muslimsk koloni, hvor landenes oprindelige befolkning er at betragte som andenrangs borgere (dhimmier), en status, der vil gøre dem retsløse i deres eget land med indskrænkninger af frihed og ytringsfrihed.
  Europa er som en gammel luder, der lader sig voldtage af islam.
  Landets grænser eksisterer sågar ikke længere. Er det ikke på tide at afkaste sig muldvarpesindet og strudsemanererne, og være sig sit ansvar bevidst som etnisk dansker .
  Ønsker vi et kristnent Danmark, eller er det at foretrække at leve i et muslimsk Danmark!

  Et folk der er stolt af sit land og sin herkomst, vil aldrig lade sig underkue af muslimen. Så i kraft af vores arv og afstamning, bør vi have perspektiver ud over vores daglige dag. Vi skal ryste slapheden af os, og vedstå slægtsskabet med den vikingeånd der skabte Danmark som et rige.
  Vores forfædre kæmpede med løftet pande og rank ryg, når landet var i fare, lad os tage ved lære. Vi har kun dette ene liv.

  Derfor, hvis der bare var lidt af den handlekraft tilbage, som vore forfædre besad, så burde vi ranke ryggen og stolt løfte vores røst til det svineri der har været i gang de sidste 30-40 år. Den som vil målet, må også ville midlet. I en ”krig” må man knuse sin fjende.
  Vi skal hvæsse vores knive og holdet krudtet tørt, og stå klar når der bliver kaldt til samling ved Gjaller-hornet. Vi har levet op til den gamle lærdom, at ”-I krig er der intet vanskeligere end den heltemodige bedrift, som det er at holde igen.”

  Danskerne kan nok ikke undgå at få deres egen Bartholomæusnat, og danskerne har en lang hukommelse, når det gælder landsforræderne og andet skab.

  Kommentar by der Adler — 17. november 2021 @ 14:09

 14. @ #10
  “Er Tulle en radikal infiltrator, eller er han en højt begavet idiot?”

  Kristian Thulesen Dahl har været dygtig til at forhandle finanslove under VKO. Men han er ikke en værdikriger, som pisker en stemning op og sætter dagsordener. Jeg har svært ved at komme i tanke om noget bemærkelsesværdigt sagt og skrevet.

  Pia Kjærsgaard kunne den slags. Et klassisk eksempel var hendes forslag om at forbyde paraboler i ghettoerne. Et forslag som aldrig ville blive gennemført.

  Det fik mange mennesker i “det røde felt”. Der var den forventede rystede forargelse over dette fascistoide angreb på den frie meningsdannelse. Men politiske modstandere kom jo alligevel til at anerkende, at der var en mening med galskaben. At der var årsager til at hun kunne finde på det.

  Kommentar by BE — 17. november 2021 @ 14:26

 15. Kommentar by redneck — 17. november 2021 @ 13:40

  Min lokale hjemby havde den laveste stemmeprocent i hele kommunen – ca. 60%. Jeg tror der er mange ældre mennesker der har været meget bekymret over udviklingen, ikke mindst den politiske!

  De gider som mig ikke mere og er for manges vedkommende nok skide ligeglade med det hele – om de har pligt til at stemme og hvis ikke… ikke har ret til at brokke sig bagefter. Så rend os i røven Danmark…landet som helt bevidst, med vilje og med fuldt overlæg stemmer for sin egen opløsning og udryddelse!

  Mageløst!

  Kommentar by Black Watch — 17. november 2021 @ 15:13

 16. Taastrup-Ishøj-Albertslund er Danmarks største Ghetto sammen med brokvartererne. Der ligger også nogle villakvarterer med meget gamle danskere i

  Kommentar by Ego — 17. november 2021 @ 15:33

 17. # 5.
  Gribe ind ASAP!!!!!!!!
  Ha ha og ha.
  I stedet importerer man flere problemer, men det er jo også at gribe ind.
  Flygtningeindustrien hhv. tudekiksindustrien skal ikke “ødelægges”.
  At jeg skulle få så positive tanker om Polen som nation, det er bestemt glædeligt. Polen har ryggrad nok til at stå imod EU´s vanvittige politik, ligeså har Polen ryggrad nok at at sørge for sikkerhed for egen befolkning og dermed for det øvrige Europa. Polen som nation ved om nogen hvad invasion betyder.

  Kommentar by NED MED ALTING — 17. november 2021 @ 18:02

 18. Når man importerer mennesker fra 3. verden, så får man selvfølgelig også 3. verdens problemer, kultur, konflikter og adfærd … hvor længe kan folk blive ved med at fornægte denne enkle kendsgerning …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. november 2021 @ 00:42

 19. T’et står for tabere

  Kommentar by Mads kering — 22. november 2021 @ 21:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper