18. november 2021

JyskeVestkysten fandt en vinkel: NB’er truede hærværksmænd ‘grundløst med op til seks års fængsel’

‘Gymnasieelever fanget i kriminel handling mod Nye Borgerlige i Aabenraa’, skrev Nye Borgerliges Jan Køpke Christensen, og berettede om hvordan to fulde gymnasieelever havde ødelagt et par af partier valgplakater. Seancen var fanget på film, drengene blev fundet, og parterne blev enige om at ordne det uden politiets medvirke. En på alle måder god løsning.

Er man højreorienteret kan man dog ikke være offer under en valgkamp, og JyskeVestkysten fandt en for dem brugbar vinkel: ‘De unge blev – uden lovhjemmel – stillet op til seks års fængsel i udsigt for udåden’ (billedtekst)

Journalist Bo Nielsen, her gengivet fra JV.dk – Berusede unge hev to Nye Borgerlige-valgplakater ned: Bagefter truede spidskandidat dem grundløst med op til seks års fængsel.

“Et kriminelt angreb på folkestyret eller uskyldige drengestreger udført under påvirkning af alkohol? Hos Nye Borgerlige i Aabenraa er man ikke i tvivl, efter en lille gruppe gymnasieelever hev to plakater ned med byrådskandidat Hans-Christian Gjerlevsen foran dennes bopæl. Det skulle være dokumenteret med videoovervågning.

Det er partiets spidskandidat, Jan Køpke Christensen, der er manden bag en pressemeddelelse på JydskeVestkystens Facebook-side, hvor der er skruet op for retorikken. Han mener ikke, at Nye Borgerliges måde at håndtere sagen på kan diskuteres.”

(Foto: Jan Køpke Christensen)

“Gymnasieelever fanget i kriminel handling mod Nye Borgerlige i Aabenraa
Gymnasieelever fra Aabenraa er blevet taget valgplakater ned fra Nye Borgerliges formand og kandidat i Aabenraa, Hans Christian Gjerlevsen.

Elevernes handling blev taget på film. Så med afsæt i optagelserne og et godt netværk kunne de ansvarlige hurtig udpeges, der straks undskyldte deres adfærd telefonisk over for Hans Christian Gjerlevsen.
Samtidig foreslog eleverne et personligt møde for at understrege deres dybe beklagelse over deres kæmpe fejltrin i en personlig samtale.

Eleverne, som havde været til fest den aften, pointerede på mødet, at deres handling var helt og aldeles uacceptabel både over for Hans Christian Gjerlevsen og Nye Borgerlige. Selvom de var påvirket af alkohol hører det bare ikke hjemme i et demokrati og folkestyre.

På mødet understregede eleverne, at det var en kæmpe brøler, som de i den grad har fortrudt. Udover den uforbeholdne undskyldning tilbød de Nye Borgerlige at hjælpe dem med at tage hans valgplakater ned efter valget, hvilket Hans Christian Gjerlevsen indvilligede i.

Så i stedet for melde sagen til Politiet, som efter loven kan dømmes med op til seks års fængsel, valgte Hans Christian og Nye Borgerlige at gå i dialog med de unge om deres ugerning. En løsning, som gymnasieeleverne er særdeles taknemmelige for, så en rigtig dårlig drengestreg endte med at blive til en alvorlig kraftig lærestreg for dem.” (Pressemeddelse, Jan Køpke Christensen, Facebook, 14. november 2021)

Oploadet Kl. 01:10 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123279/trackback

11 Comments »

 1. Ja der er da godtnok en skrækkelig historie.Hvad skal det dog ende med.
  De unge mennesker er ikke hvad de var engang.
  Suk

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 18. november 2021 @ 01:31

 2. Siden man turde tage de “unge” i kraven, og fik dem til at undskylde mange gange, var det nok et par ægte og ret harmløse danske unge der var lidt overrislede. Havde det været dem I véd nok, havde man bare fundet sig i det.

  Iøvrigt er JV en slatten avis. Den vil ligesom DR, TV2 og Pølletiken hellere manipulere offentligheden end oplyse den.

  Kommentar by BENT A — 18. november 2021 @ 02:52

 3. Denne Bo Nielsen må have en stor karriere i DanMarx Ramadsnradio i udsigt.

  Kommentar by Nielsen — 18. november 2021 @ 04:29

 4. Nu er den venstreekstreme dranker Per Henrik Rasmussen tilbage

  Kommentar by Træt — 18. november 2021 @ 08:09

 5. Fornuften er altså ikke helt død endnu (i Jylland).

  Kommentar by Bastardo — 18. november 2021 @ 08:41

 6. Flot klaret. At nogle unge brushoveder er blevet forurenet med Venstreekstremt retorik (Nasi rasmuspsykose) er jo ikke Deres skyld, men godt og flot klaret af Hans Christian og Jan Købke og NB.

  Kommentar by Michael Unna — 18. november 2021 @ 08:54

 7. Danskere og forholdet til Nye Borgerlige er lige som Michael J Fox i Tilbage til fremtiden, efter den forrygende udgave af Johnny B Goode.
  Publikum stod tavse og måbende på dansegulvet
  Han sagde : Guess you´re not ready for that, yet, but your kids will love it.

  Kommentar by k.m. — 18. november 2021 @ 08:56

 8. Hvordan er vilkårene med at abonnere på JyskeVestkysten i øjeblikket? Hvor meget får man udbetalt?

  Kommentar by BE — 18. november 2021 @ 11:08

 9. Det virker som om MSM stadigvæk nedsabler DF, hvis deuote de kalder Dødsspiral. Da jeg ikke har abonnement på JP (længere), og da man ikke kan skrive ind til dem på mail. Gider jeg ikke forholde mig til det jeg kunne læse om DF. DF tabte på at være totalt lamme i 2015 på trods af de havde et flot Folkeligt mandat dengang, og derudover at de ikke satte Lars Løkke stolen for Døren da han udenom Folketing, Venstre, regering drønnede ned til Marrakesh (der hvor de to naivistiske teenagere-opdraget naivistisk) fik Deres hals hugget af, for at underskrive et Islamleflende traktat.
  Dernæst tabte de en masse mandater til NB, som meget flot har klaret sig, og som i udgangspunkt ligner DF, hvad synet på Islam angår. Derudover var der kun 70 procent stemmeberettiget der stemte. En del traditionelle DF vælgere valgte at blive hjemme.
  Jeg kan og vil ikke hænge mig i fortiden hos DF, men det KAN være at Kristen Poulsgaard havde ret på sidste landsmøde ved Fremskridtspartiet (tøsedrenge). Ellers alt ære til DF og især Pia Kjærsgaard for at have kæmpet flot for DF, indtil de ikke kendte Deres besøgelsestid i 2015 og under Marrakeshskandalen.

  Kommentar by Michael Unna — 18. november 2021 @ 11:43

 10. Hvis Per Henrik Rasmussen ikke har abonnement på den åndelige hærværksavis JyskeVestkysten så med det da være af geografiske grunde, det kan næppe være af ideologiske grunde.

  Kommentar by bjarne Binee — 18. november 2021 @ 13:47

 11. Journalist Bo Nielsen udstiller på fornemmeste vis, at enhver journalist inkl ham selv, ser verdenen igennem et par tykke tykke venstreorienterede briller.

  Bizar forvrængning af historien, som kun findes på venstrefløjens overdrev. Husk på, at artiklen også er godkendt af den ansvarshavende redaktør.

  Kommentar by Gert — 19. november 2021 @ 01:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper