19. november 2021

Venstreradikal forsker vil tale med højrefløjsaktivister: ‘Alle interviewrespondenter vil være anonyme’

Uwe Max Jensen skriver på Frihedens Stemme, at han er blevet kontaktet af post.doc Anita Nissen fra Aalborg Universitet. Sammen med post.doc Jeppe Fuglsang Larsen forsker hun i ‘folk, der har en holdning’, og specifikt vil hun vide noget om baggrunden for ‘politisk utilfredshed med indvandringen’. Hvis hun i 2021 ikke ved hvorfor danskere er utilfredse med indvandringen, så er læringskurven helt flad, og alt håb ude. Det blev et nej.

“Kære Uwe Max Jensen, Mit navn er Anita Nissen, og jeg er post.doc. på Institut for Politik og Samfund, Aalborg Universitet. Sammen med Jeppe Fuglsang Larsen, som også er post.doc på AAU, er jeg en del af forskningsprojekter, som fokuserer på folk, der har en holdning til forskellige dele af samfundet, som de er utilfredse med. … Projekterne undersøger bl.a. politisk utilfredshed med indvandringen… Alle interviewrespondenter vil være anonyme, så der vil ikke være noget, du siger, der vil kunne føres tilbage til din person. (Anita Nissen til Uwe Max Jensen, nov. 2021)

Projekterne hedder henholdsvis Sepos (Social exclusion, polarisation and security in the nordic welfare state) og Anger (A study of norms for the expression and justification of anger), og lyder som beskæftigelsesterapi for statsansatte. At dømme efter Anita Nissens Twitter-profil, så tilhører hun den yderste venstrefløj. Hun forstår ikke at Deadline gav Tommy Robinson taletid, problematiserer ‘normaliseringen’ af det yderste højre, samtidig med at hun henviser til podcasten ‘Radikaal’, hvor Poya Pakzad diskuterer den rigtige ‘progressive’ strategi. Han konstaterer iøvrigt, at venstrefløjen ikke har flertallet bag sig, og måske skulle ekstremismeforskere som Anita Nissen bruge lidt mere tid foran spejlet.

Tidligere på året bidrog hun til en venstreradikal antologi, der blandt andet omhandlede taktikker ‘to counter far-right influence’, og den bog siger sådan set alt. Flere bidragydere er tilknyttet danske Enhedslisten (tidl. Danmarks Kommunistiske Parti mfl.), tyske Die Linke (tidl. Sozialistische Einheitspartei Deutschlands) og Vänsterpartiet (tidl. Vänsterpartiet Kommunisterna). Anita Nissen er forskende venstrefløjsaktivist.

(Don’t Panic. Analysis and Strategies on Right-Wing Populism, Rosa-Luxemburg-Stiftung, 2021)

Et kapitel er skrevet af ‘anti-fascist researcher Mathias Våg’, en eks-AFA’er, manden bag Redox-pendanten Researchgruppen. Så sent som i 2017, forsøgte han at få en amerikansk journalist tæsket af venstreradikale ved en demonstration, da han troede den ukendte var højreorienteret. Der er også egentlige forskere med, eksempelvis lektor Susi Meret. Hende skrev jeg om i 2015, efter at have hørt hende rable ud på Radio24syv. Langt til venstre til virkeligheden. For nu at citere mig selv.

“En artikel i kommunistiske Dagbladet Arbejderen fortæller, at Susi Meret tilbage i 2003, sammen med Demos’ Erik Jensen, var oplægsholder til en temaaften om ‘højrebølgen’ og Dansk Folkeparti. Et parti hun tilsyneladende stadig betragter som ‘radical right wing’. Hendes forfatterskab er ikke omfattende, men i en bog om anti-muslimske fordomme, gengives det der må være hendes idehistoriske tvangstanke – at modstanden mod muslimer er en afledt effekt af liberalisme.” (Uriasposten, 2015)

“This anthology presents three examinations of the developments in far-right populism, three analyses of the strategies and tactics deployed by the Left to counter far-right influence, and three visions for building a stronger Left. Contributions from: political scientist Carina Book; associate professor Susi Meret and postdoc Anita Nissen; anti-fascist researcher Mathias Våg; member of the Danish parliament for Enhedslisten Rosa Lund; institute director and doctor Håkan Blomqvist; senior advisor Anika Taschke; party secretary of Vänsterpartiet Aron Etzler; policy advisor in Die Linke Kerstin Wolter; and historian Esben Bøgh Sørensen.” (DEO, Don’t panic- Analysis & strategies on right-wing populism, 2021, bagside)

(Amr. journalist til venstreradikale Mathias Waag: “You asked a crowd to beat me up.”, 2017; Fria Tider)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123313/trackback

32 Comments »

 1. Servicemeddelelse: Nu har denne blogpost været åben i samfulde 150 minutter, og superspammeren BENT A har ikke været her endnu! – Det skyldes dog hverken død eller indlæggelse på 6. Afdelings Lukkede. Så skulle nogen her få spam-abstinenser og længes efter hans folkeoplysende belæringer om dit og dat og hvadsomhelst, kan man såmænd blot klikke over på Asger Aamunds blog

  Kommentar by Voldposten — 19. november 2021 @ 05:09

 2. Polens benhårde strategi fik flygtninge til at vende hjem.
  Tyg lidt på den, røde UNI-studerende.

  Vi har længe snakket muslimer og indførelse af kalifat.

  På ca to år lykkedes det vore egne politikere, medier og interessegrupper at indføre en form for kalifat, uden at løsne et skud.

  Samfundskritikere sorteres fra og dømmes til at leve et usselt liv uden rettigheder.

  Kommentar by k.m. — 19. november 2021 @ 07:34

 3. Jo federe og grimmere de er jo mere røde og sindssyge er de. Måske skulle vi spørge den fede nar på billedet, hvor hans sindssyge kommunistiske helte har gjort af Peng Shuai efter at de voldtog hende.

  Kommentar by piphans — 19. november 2021 @ 08:16

 4. Fornuftig reaktion. Hvis alle “respondenter” reagerede sådan, måtte hun opgive sin “forskning”.
  Iøvrigt: “Postdoc” på Aalborg “Universitet” siger vel alt?

  Kommentar by Bastardo — 19. november 2021 @ 08:28

 5. HVIS DEN MENTALE OG POLITISKE IDIOTI og sindssyge som præger partierne og medierne nu om dage, havde haft samme udbredelse 1930-39, så havde nazisterne ikke mødt modstand nogen steder i Vesten. Psykopaterne, lyst- og massemorderne Hitler og Himmler og deres SS- og Gestapo-mordkommandoer var blevet budt hjertelig velkomme af den feminiserede, ordførende, pludrende og vrøvlende, skaltende og valtende klasse. Der med glæde havde udleveret enhver anti-nazist til bødlerne.

  På ca. 100 år er europæerne ikke blevet klogere, men dummere. Det er de blevet fordi nazisternes brødre og søstre i ånden, rødfascisterne, har infiltreret skolerne, folkekirken og alle fortids-partierne og -medierne. Ord bruges ikke mere til at oplyse, men til at skjule, fordumme, forvirre og vildlede. Alt det som mislykkedes for nazisterne, de brune fascister, fordi de gik for åbenlyst og voldeligt frem, vil nu lykkes for de røde fascister fordi de snedigt camouflerer sig som humanister, menneskevenner, næstekærlige verdensfrelsere og videnskabelige eksperter m.m.

  De særeste minoriteter og stupide totalitære idéer har marxisterne taget til sig, og slutresultatet vil blive samfundshelveder som i Libanon, Venezuela, Sverige og Somalia. Medmindre der indtræffer en slags mirakler. Men det er der intet der tyder på.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2021 @ 08:59

 6. velkomne..

  Kommentar by BENT A — 19. november 2021 @ 09:00

 7. – Voldposten

  6 ud af 15 kommentarer hos Aamund. Flot procent, men det kan blive bedre endnu.

  Kommentar by Kim Møller — 19. november 2021 @ 09:14

 8. Hvis man undersøger hendes profil, som snarere er et generalieblad, så vil man kunne se at hun er stærkt venstreradikal! Den type kan man ikke stole på! Hun er åbenlyst ude i et ærinde af at få bekræftet sine fordomme og jeg er overbevist om at måden at stille spørgsmålene på og hendes måde at fortolke dem på vil lede hende frem til at vi er nogle stygge mennesker. Derfor bør man ikke deltage i undersøgelsen.
  Hvis hun vil vide hvorfor vi er yders skæptiske overfor indvandring, så vi jeg stilfærdigt opfordre hende til at læse, det frygteligt højreorienterede skrift fra Danmarks Statistik om indvandring i 2020!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. november 2021 @ 09:19

 9. Altså Anita Nissen og Jeppe Fuglsang…. Islam er en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal helt ud i petitesse afdelingen. Dens vejledning (vildledning om man vil) ligger i en bog kaldet Koran, som betyder recitation-udenadslære-. Som man mener man skal tage fuldstændig bogstaveligt, og hvad man ikke mener man kan finde svaret på i Koranen, mener man man kan finde i det man kalder Hadith, som skulle være andenhåndskendskab til hvad Førerprofetten gjorde i dette og hint i diverse situationer (Lidt ligsom Hitler – Mein Kampf- Mein Jihad- eller Mao og hans lille røde). Islam deler mennesker op i Tro og Vantro (Rene og Urene- Dem og Os). Islam kan ikke tolere frafald fra Islam. Det siger sig selv at man ikke ser med milde øjne på Vantro, som idealet helst skal udryddes efter ydmygende undertrykkelse. Der er tolv lande i den islamiske verden der har dødsstraf for frafald fra Islam. Nu da jeg høre i er Venstrefløjsradikale, vil jeg lige belære jer om at Islam intet har at gøre med Social Retfærdighed i Jeres (Ligegyldigheds) Lighedsideologiske selvforståelse. Islam betyder blot- underkastelse af Guds vilje. Det siger sig selv med den indsnævrede tolerance der er i islam er der også en meget stor social kontrol, og dermed også en mental spændetræje til ikke at tænke anderledes, end at følge den lokale Imam og Islamrelgiøse omgivelser. At det er en usekulær diktatorreligion betyder at Islam hader frihed, som ikke ligger under for dens selvforståede religiøse univers. Det er for dem en form for -Legaliseret lovløshed- idet Loven for dem er underkastet Guds vilje, som kaldes Guds vej- Kaldet Sharia (vejen). Frihed og lighed og broderskab med alle mennesker kan I ligesågodt krølle sammen og kaste over ryggen med Islam. De fleste der er flygtet (fra islamiske lande) og som ellers tidligere er indvandret fra 80 erne (måske lidt før) er Muslimer som tror på denne usekulære diktatorreligion og har den som ideal. Det siger sig selv at man ikke kan blande Islam med frihed og demokrati uden det ene eller andet går istykker. Til Feministerne blandt jer. Kvinder er halvt så meget værd i islam- RENT JURIDISK.
  Inderst inde i mit naive hjerte….tror jeg på I ikke er totalt idioter. Derfor henviser jeg til virkeligheden både historisk og samtidsmæssigt i forhold til Undertrykkelse, terror, og krig.
  (Fortsættes)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 09:23

 10. Så forskeren mener DF er højreradikal? Fordelingspolitisk ligger DF på linie med socialdemokratiet.

  Mht indvandring vil jeg næsten mene S og DF er på linie også i hvad de MELDER UD. Måske endda med S som mere hardline…

  “Jamen Socialdemokratiet gør jo ikke som de siger de gør” vil en DF kernevælger sikkert indvende.

  Korrekt… men det gør DF jo heller ikke, så igen 1:1

  Kommentar by redneck — 19. november 2021 @ 09:35

 11. Det skal lige nævnes at Islam internt er delt op imellem Sunni (sædvane) og Shia (Alis parti- skulle have været Profetens efterfølger) Shiamuslimer har magten i Iran og tildels Syrien (Alivitterne-Ali- som Assad er en del af). Sunnihøjborgen anses for at være Saudi Arabien m.fl.. De er mere eller mindre hinandens Vantro, og derfor bekriger de også hinanden både varmt og koldt.
  Islam har intet med kærlighed at gøre. Det er blindt at følge Diktatorreligionen og dens profet. En Imam har udtrykt det religiøst således. -Profeten var syndsfri, thi havde han syndet havde Gud gjordt synden til en pligt-. Eller et anden Imamecitat- man kan ikke så godt tillade det som Gud forbyder og forbyde det Gud tillader-.
  Der er mange muslimer i Verden. Cirka 1.8 milliarder. Der er lidt over 5 millioner Danskere i Verden. Sæt det op i en ligningsforhold….Derfor er jeg imod indvandring af folk der følger Islam. Og er ellers ligeglad med hvad højtbesungne FN idealer som ikke har en jordnær forhold til Islam og det virkeligheden siger.
  Folk har advaret nok i Danmark igennem tiden. Følg bl.a på Youtube. Søren Krarup og nogel præster fra Marragier diskussion om næstekærlighed. Lyt til hvad Søren Krarup siger på dette gamle klip fra 1991 (hvis jeg husker rigtigt). DDF o.a…Søren Krarup har haft totalt ret, sammen med DenDanskeForening igennem tiden. Så håber jeg blot I er blevet lidt klogere på hvorfor og hvordan. Mit personlige udgangspunkt er at jeg hader Islam…jeg er Islamhader. Jeg elsker frihed med ansvar for næsten, som er den NÆRMESTE i nød. Det kristne kærlighedsbud lyder således- Elsk din næste, SOM DIG SELV-. Det er en toledet størrelse. Jeg kan godt vende min anden kind til en lussing, hvis jeg bryder mig om personen. MEN jeg kan ikke vende ryggen til et sværd i maven. Elsk også dig selv. Den mest antikristne gerning jeg i levende live har været vidne til kan udtrykkes således- Had din næste som dig selv- og foregik i New York 11 september 2001. Og igen vil jeg hermed undlade at udpensle alle de unødvendige grussomheder, modbydeligheder,og dumheder Islam som religion direkte er årsag til. Henviser blot til virkeligheden både historisk og samtidsmæssigt.
  Håber nu blot i er blevet lidt klogere på, hvad I har med at gøre.

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 09:44

 12. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God fredag og weekend. (Nok en længere skrivepause fra mig af).

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 09:46

 13. Hellere en kommentar af BENT A end 10 at Voldsposten.
  Hellere ti kommentarer af Bent A end 1 af Voldsposten.

  Kommentar by bjarne Binee — 19. november 2021 @ 09:57

 14. Klima? I WANT YOU TO PANIC (uvidenskabeligt venstreradikalt slogan)
  Massemigration? DON’T PANIC (uvidenskabeligt venstreradikalt slogan)

  Tænk lidt over det mens I klapper i hænderne over buster der
  destrueres, rød valgkamp støttes af Statens Kunstfond,
  overfald på danskere forties i medierne, 50 moskeer omkring
  domkirken i Køln laver bønnekald, Polen kritiseres for at forsvare
  EUs ydre grænse. En vægtløfter med en pik stiller op i kvinderækken.

  I er komplet vanvittige.

  Europe belongs to the europeans (Dalai Lama)

  Det var så lidt…
  – venligst

  Kommentar by konservativ — 19. november 2021 @ 10:43

 15. Hey BENTA A, et par forskere fra Aalborg Universitet vil gerne i kontakt med dig. Du er “højreorienteret”, meget vidende og har altid noget på hjertet – du passer lige til deres undersøgelse. Skal vi ikke sende din adresse til dem?

  Kommentar by Broager Land — 19. november 2021 @ 11:17

 16. *redneck 09:35
  Deres ærinde er at stoppe højreorienterede ind i en kasse som hedder, lidt en rockertype med tyrenakke og for mange tatoveringer. IQ på 80, vild med Trump, hører Contrywestern musik, bor et sted i Jylland hvor kragerne for længst er vendt, og har ikke andet at lave end at sidde bag sin PC’er og skrive grimme ting.
  Hvis man vil have bekræftiget sine fordomme, så skal man bare lave en undersøgelse, som passer dertil.
  Obs. Jeg har aldrig kørt motorcykel, er pæn slank, har det meste af mit hår og ingen tatoveringer, en IQ pænt på den rigtige side af 100, bryder mig ikke synderligt om Trump, selvom der visse dele af hans politik jeg sympatiserer med. Jeg bryder mig ikke om Contrymusik , bor godt nok i Jylland, men der sidder krager lige uden for vinduet og har en hel del andet at lave end at skrive grimme ting!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. november 2021 @ 11:57

 17. Udskamme og gøre grin med folk, det er det venstrefløjen er bedst til

  Hvorfor sende en skribent fra Uriasposten i armene på en flok røde forskere? med mindre man er ude på at ødelægge vedkommende

  Kommentar by k.m. — 19. november 2021 @ 11:58

 18. Han er en pestilens for os andre. Der er for mange tumper på den nationale fløj. Hvorfor skal vi partout være altomfavnende varmestue for de her idioter?!

  Kommentar by Broager Land — 19. november 2021 @ 12:04

 19. Det er let at lade staten tage din frihed og ytringsfrihed, men enorm svært at få dem tilbage igen.
  Derfor må vi stå fast på vores ret og værdier.

  Kommentar by k.m. — 19. november 2021 @ 12:26

 20. 6 ud af 15 kommentarer hos Aamund. Flot procent, men det kan blive bedre endnu.

  Kommentar by Kim Møller — 19. november 2021 @ 09:14

  Og det bliver det med hans skriv som Ole Jensen og Ole Brum Jensen i den samme tråd. Den samme tangentstok

  bjarne Binee — 19. november 2021 @ 09:57

  Bliver du aldrig træt af at læse det samme, som du har læst de sidste 30 år?

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 13:15

 21. Og al den hurlumhej for dine skattekroner. Nissen vil ALTID flytte med. Er man rød, er skaden sket, og al indlæring stopper. Hun burde blive besøgsven i fængslet, når hun ikke tør læse krimireportager.

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 13:20

 22. Mon ikke deres næste forskningsprojekter vil omhandle hvordan man imødegår venstreradikale, altså personer som dem selv og partier som feks lige har vundet kommunalvalget i vores lands hovedstad!

  Nå, den køber I ikke!?

  Helt ærligt, hvis de vil blive ved med at forske så ensidigt, så må de sgu selv betale …..

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU! BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by STOPDETNU — 19. november 2021 @ 14:10

 23. Vi har i dag akademiske miljøer, som reelt er politisk-ideologiske parallelsamfund. Jeg tror egentlig ikke, at Anita Nissen til daglig – privat, personligt, fagligt og professionelt – bliver konfronteret med indvandringsmodstand. Det bliver derfor nødvendigt med feltstudier ud af huset. Indvandringsmodstanden skal opsøges. Og det bliver lidt eksotisk som at observere lysegrønne pandaer.

  Hvis der virkelig er en interesse i at forstå, så findes der masser af læsestof med henvisning til historie, kultur, statistikker…… Den her interview-tilgang tyder på, at der skal konkluderes ud fra cases. Indvandringsmodstanden skal forstås ud fra individers følelser.

  Igennem årene har der været en “hård tilgang” til indvandringsmodstand. Man er ondskabsfuld, racist og fascist. En “blødere tilgang” har været, at der er udbredt dumhed og angst. Anita Nissens projekt lugter af det sidste. Lad os snakke om følelser og mulige psykiske brister.

  Endelig er der forsikringer om anonymiseret deltagelse. Jeg har ikke tillid til, at personlige oplysninger ikke kan sive til voldsparate venstreradikale miljøer. Anita Nissen er ikke tillidsvækkende. Better safe than sorry.

  Kommentar by BE — 19. november 2021 @ 14:25

 24. Der er nogle der skal have skolepengene tilbage. De røde kan fx gå en tur i København s byret eller Århus byret eller en af de mange andre byretter fx Glostrup og se nogle straffesager.

  Alle sagerne er mod indvandrere.

  Surprise

  Kommentar by H.nielsen — 19. november 2021 @ 14:27

 25. Og al den hurlumhej for dine skattekroner.
  Nissen vil ALTID flytte med. Er man først rød, er skaden sket, og al indlæring stopper.

  Hun burde blive besøgsven i fængslet, når hun ikke tør læse krimireportager.

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 14:29

 26. NB til 19. november 2021 @ 14:29

  Prøvede en anden opstilling, for jeg har svært ved at se, hvad der forårsager moderation?

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 14:32

 27. Et lille hjertesuk tilsidst inden Weekenden. Præsten Massoud Fouroozandeks (slå ham op-google eller andet) bliver dags dato udstillet i Kristeligt Dagblad i et biblad. Han konverterede til Kristendommen (er med sine forældre flygtet fra Iran), og er en succes for kristendommen, men han kan selvfølgelig ikke få arbejde for tiden under Folkekirken, fordi han, i modsætning til de andre præster og Biskopper -ikke alle- ikke lefler for Islam. Det siger sig selv at de andre Præster som lefler løs for Islam. Lad os f.eks tage Biskoppen i Roskilde og Stiftpræst Lissi Rasmussen, eller Haderslev Bispen- åbenbart åndeligt svigter Deres trosgrundlag med Edserklæringen, børnene og næsten, ved at invitere denne totalt antikristne lovreligion, som intet har med kærlighed til mennesker at gøre.
  Jeg kan selvfølgelig ikke andet end udtrykke min allerdybeste foragt for denne diplomatiske fejhed som svigter medmennesket i kampen imod den undertrykkelse Islam skaber, og i kampen imod Islam som religion.
  Derfor fortjener han en særlig ære, og en særlig skam bør Folkekirken have for dens umanerlige svigt overfor dens egen edserklæring i trosgrundlaget.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 14:47

 28. Voldposten: lyder til at du er meget misundelig på Bent A, skyldtes det venstreradigale holdninger og meninger, og et ihærdigt forsøg på at forvanske faktuelle kendsgerninger, muligvis historie i sin helhed.

  Bent A’s indlæg er da i særdeleshed generelt velformuleret og indholdet sagligt.

  Kommentar by Mads kering — 19. november 2021 @ 16:29

 29. Så rigtigt! Michael Unna 2021—Jeg har også fulgt hvad der sker med præsten Massoud Fouroozandeks. Meget få præster støtter ham, og de fleste biskopper er ikke kæmper for kristendommen, men snare muslimerne indflydelse her i landet, Biskop for KBH. Peter Skov Jacobsen kaldte danskerne for grumme mennesker der var imod islam og indvandringen, og domprovst Anders Gadegaard samarbejder med muslimerne i Domkirkens hus.
  Dette er faktisk så sørgeligt, jeg hader også alt hvad der har med islam at gøre. Ja så kommer der en præst og tør sige sandheden om islam, og så bliver han frosset ud.
  Hvorfor er folk så dumme?

  Kommentar by IES — 19. november 2021 @ 20:14

 30. Danske nationalkonservative som forsøger at beskytte danskerne mod ondskab, dumhed, udskiftning og uretfærdighed, vil uundgåeligt blive mobbet af visse typer som Voldposten, Broager Land og Tavsen mfl. som ønsker at ægte konservative smides ud af debatterne.

  Men tak til Bjarne Binee 09.57 og Mads Kering 16.29 for jeres støtte.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2021 @ 21:10

 31. Å tilby Uwe Max Jensen å si sin mening anonymt er muligens den groveste fornærmelsen en mann av hans støpning kan oppleve.
  …for oss andre er det morbid humor.

  Kommentar by Oslo/Norge — 19. november 2021 @ 22:53

 32. Oslo/Norge — 19. november 2021 @ 22:53

  he he, ja det er en kraftig fornærmelse mod Uwe Max Jensen integritet. De statsansatte “journalister” kunne lære noget af ham http://balletmagnifique.blogspot.com/

  Kommentar by tavsen — 20. november 2021 @ 15:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper