19. november 2021

Journalist Kristian Lindhardt kritiserer danske medier: “Kernen af DFs ‘politik’ er etnisk udrensning.”

Journalist Kristian Lindhardt er ung, men det er nu alligevel 90’er-wipes over ham. Alene det at hans had er målrettet Dansk Folkeparti og ikke Nye Borgerlige eller Stram Kurs, er lidt retro. En radikal hipster, eller også forsøger han bare at gøre sine hoser grønne hos kvindelige chefer i ‘hele Danmarks Radio’. Det er nok det.

“For at være en dygtig ‘objektiv’ journalist i #dkmedier skal man købe ind på den ekstreme præmis, at etnisk udrensning er = politik.” (Kristian Lindhardt)

(Kristian Lindhardt på Twitter, 17. november 2021)

“… I alle medier, historier og indslag, der de sidste 26 år har interviewet DF og ligesindede som politikere og ikke som antidemokratiske ekstremister forklædt som politikere. Det ville være rigtig svært, næsten umuligt, at finde eksempler, der afviger fra den præmis.”

“Minder lige stilfærdigt om, at etnisk udrensning også dækker over systematisk (forsøg på) udvisning og fordrivelse af bestemte befolkningsgrupper ud fra etnicitet og/eller religion. Kernen af DFs ‘politik’ er etnisk udrensning. #dkpol”

Oploadet Kl. 12:46 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123339/trackback

52 Comments »

 1. Endnu en partisk politisk aktivist. Hans udgydelser kan kun bruges til ass-wipe, hvis man skulle have glemt toiletpapir.

  Kommentar by barfbag — 19. november 2021 @ 12:55

 2. “Befolkningsgrupper” = “Indvandrergrupper” i denne sammenhæng.

  Kommentar by ino — 19. november 2021 @ 12:57

 3. Helledusseda.

  Kommentar by Bastardo — 19. november 2021 @ 13:03

 4. “Kernen af DFs ‘politik’ er etnisk udrensning.”

  LÆS KORANEN, så vil det vise sig “Kernen af islam er etnisk udrensning.”

  Det kæmpestore arbejde for at få dem til deltage i demokratiet, slog endnu en gang fejl. Burde bevidne, hvad deres reelle formål med invasionen er.

  http://www.uriasposten.net/archives/123294#comment-5539784

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 13:07

 5. Tjah, og følger vi “journalistens” råd, skal vi bare vente til muslimer bliver mange nok til at udrense os fra vores land. Sådan er det nemlig gået i 1400 år

  Kommentar by BB — 19. november 2021 @ 13:10

 6. Endnu en småt begavet “sjovnalist”.

  Kommentar by Johnson — 19. november 2021 @ 13:13

 7. Langt vigtigere for alle er det dog at udrense journalisterne og de offentlige ansatte

  Kommentar by Ego — 19. november 2021 @ 13:17

 8. Gid DF blot ville erkende, etnicitet er en faktor.

  Kommentar by Broager Land — 19. november 2021 @ 13:32

 9. HELENA EDLUND
  “Media har sluttet å granske makthaverne på vegne af innbyggerne.

  I stedet har de begynt å granske innbyggwerne på vegne af makthaverne”

  Og det viser den ignorante Kristian Lindhardt til fulde.
  Han ved, hvem der modtager overlevelsesstøtte til hans hensygnende branche

  AFSKAF MEDIESTØTTEN, sæt journalistikken fri

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 13:50

 10. Jamen de fleste journalister er jo “objektive” via køb af den ekstreme præmis, at “befolkningsudskiftning er = politik”. Det har altid undret mig, at import af 1 mio. fremmede er mainstreampolitik, mens eksport er ekstremisme. Frem og tilbage er dog som bekendt lige langt.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. november 2021 @ 14:23

 11. Kristen Lindhardst perverse selvforståelse med en løgnfuld konstatering, og Hans afstumpede forhold til Islams ofre.

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 14:31

 12. Broager Land — 19. november 2021 @ 13:32:

  Jep! Ingen af de nuværende partier i folketinget anerkender explicit, at etnicitet er en afgørende faktor.

  De vil kun tale om abstrakte fænomener såsom “værdier” og såkaldt “sindelag”.

  Vi har brug for politikere, som er LIGEGLADE med at blive udskammet af venstrefløjen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. november 2021 @ 15:19

 13. 129 Enig :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 16:11

 14. Ja, hvis den så ikke havde skyklapper på, og var så hjernevasket.

  Så ville den tydeligt kunne se, at det netop er venstre ekstremistisk ræverød politik med etnisk udrensning, og at deres voldsforherligende islamistiske medsammensvorne deler næsten samme ideologi.

  Kommentar by Mads kering — 19. november 2021 @ 16:17

 15. Off topic.
  Den offentlige sektor er nu en organisation, som terroriserer indbyggerne, hvis de “have had too much to think” (før var det “drink”). FBI i bananrepublikken U.S.A. er i dag en terrorgruppe, som angriber indbyggere, der vil overholde forfatningen (1st amendment (1A), etc.). Se YT, fx Institute for justice. Ilana Mercer mht retssagsfarcen med trumped up charges mod Kyle Rittenhouse:
  https://barelyablog.com/prosecutorial-duties-to-seek-justice-flouted-in-the-kyle-rittenhouse-trial/

  Kommentar by barfbag — 19. november 2021 @ 16:26

 16. Det er mange årtier siden, at medierne var borgernes vagthund i forhold til magthaverne. Nu er det omvendt. Medierne er nu et redskab i magtens hænder. Her er tre graverende eksempler.

  1) Medierne banede vejen for statsmagtens ønske om massiv muslimsk indvandring, som blandt andet har medført en lang række indskrænkninger i borgernes frihed – med muslimernes uacceptable opførsel som undskyldning.

  2) Medierne banede vejen for hysteriet omkring global opvarmning, som har medført, at borgerne er blevet pålagt skatter og afgifter i et helt uhørt omfang. Begrænsningerne i den personlige frihed ligger lige om hjørnet.

  3) Medierne har ukritisk viderekolporteret Statens altomfattende skrækkampagne, der har gjort en banal influenza til noget nær “Den sorte Død”. Dette har banet vejen for både uhørte og grundlovsstridige indskrænkninger i borgernes frihed.

  Ser man disse tre politiske initiativer i en sammenhæng, og det bør man, så tegner der sig et billede af et voldsomt statsligt magtbegær og en “grooming” af befolkningen, som langsom men sikkert vænner sig til at bo i et DDR lignende, totalitært samfund. Og det sker simultant i hele den vestlige Verden.

  Hvad hjælper det, at mennesket er klodens klogeste dyreart, når flertallet ikke bruger deres hjerne – men blot som får løber med flokken.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. november 2021 @ 16:30

 17. Den subjektive “journalist” Kristian Lindhardt burde følge bedre med.

  Det her er fremtiden for ham, og alle andre der fornægter det kit, som binder landet sammen

  “Ti skydevåben blev fundet i lejlighed i Ballerup
  Maskinpistoler og pistoler fundet i lejlighed skulle ifølge politiet “indgå i bandemiljøet”. 25-årig fængsles”

  Plus de mange masseslagsmål og knivstikkerier.

  “Politiet søger et særligt vidne til et knivstikkeri i Aalborg, der har kostet en 27-årig livet”

  Vantro menneskeliv har ingen betydning i Nydanmark

  Kommentar by tavsen — 19. november 2021 @ 16:58

 18. At være modstander af befolkningsudskiftning kan ikke sidestilles med et ønske om etnisk udrensning. Det ville være det samme som at jeg påstod at Enhedslisten var tilhængere af folkemord på linje med hvad Stalin gjorde! Men hvem ved måske er det det Enhedslisten i virkeligheden står for!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. november 2021 @ 17:02

 19. 17: Det er jo ganske vilkårligt at kalde denne holdning nazistisk. Men selvfølgelig taktisk at bruge et særlig forhadt afsnit af historien som stempling. I USA støttede fx Lincoln bestræbelserne på at få de sorte tilbage til Afrika (https://en.wikipedia.org/wiki/Back-to-Africa_movement). Der er dog kun et begrænset historisk vindue til den slags, og den demografiske situation i nutidens Europa indbyder på flere måder og med bedre rationale til noget lignende. Men hvorfor er det, at dit segment er så besat af at forvandle hidtil velfungerende samfund til multikulti-heksekedler?

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. november 2021 @ 17:06

 20. Typisk venstreorienteret tilgang at vende begreberne på hovedet og invertere årsag og virkning. Det er klart at ønsket om at bevare sit eget folk og sende de påduttede horder af fjender og skrammel fra Mellemøsten hjem er et forsvar mod etnisk udrensning af danskerne. Vi er reelt blevet invaderet via 3.kolonnen: de danske politikere, embedsmænd, journalister og dommere hjulpet af politiet, militæret, lægerne og underviserne

  Kommentar by Ego — 19. november 2021 @ 17:46

 21. # 17.
  Du skriver: Den subjektive “journalist” Kristian Lindhardt burde følge bedre med. Citat slut.
  Glem dette håb og det gælder stort set hele standen.
  Som en meddebattør så rigtigt skriver, vi mangler “politikere” der har psykisk styrke nok til ikke lade sig anfægte af venstrefløjen´s modbydelige, ondskabsfulde og løgnagtige påstande. Vi mangler i høj grad “politikere” hhv. meningsdannere der har mod nok til at bringe venstrefløjen´s modbydelige, ondskabsfulde og løgnagtige påstande frem i lyset.
  Jeg ved det er hårdt og det er bestemt ikke uden personlige omkostninger, ligeså kan venstrefløjen muntre sig helt uden konsekvenser. Det skulle lige være omvendt – UHA DA DA. Tænk blot på vedkommende der inden afsløringen, domfældelsen mv. skrev om Blekingegadeforbrydernes utallige modbydeligheder.
  Selv efter domfældelsen fik vedkommende ikke den støtte/opbakning han fuldt fortjente. Eksemplerne på den slags er legio.

  Kommentar by NED MED ALTING — 19. november 2021 @ 17:48

 22. HENRIK WEGMANN 16.30 påpeger tre punkter hvor de af Christiansborg købte og betalte medier er faldet danskerne i ryggen med politisk korrekte løgnekampagner. Og man kunne såmænd tilføje yderligere punkter hvor medierne forgifter hjerner og sind.

  Men de tre punkter er særdeles væsentlige, og bør få alle danskere til at frygte hvad det hele skal ende med. For frygt kan være det der skal til for at få folk til at begynde at tænke over hvordan de skal overleve det som truer dem.

  Nogle reagerer ved at blive handlingslammede og følgagtige, men det redder ingenting. Passivitet og laden stå til er i den nuværende situation den direkte vej til Danmarks og danskernes afskaffelse og undergang.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2021 @ 17:57

 23. Journalist Kristian Lindhardt= NYHIPO.— Hipoerne var de landsforræddersvin som blev likvideret af ” Holger Danske gruppen “.- Ære være deres minde.

  Kommentar by dansker — 19. november 2021 @ 18:01

 24. Det er en demokratisk ret at være race bevidst etnisk dansker. Loyal mod sine forfædre og kompakt modstander af befolkningsudskiftningen.– Det lyder da helt japansk.

  Kommentar by dansker — 19. november 2021 @ 18:05

 25. I artiklen: 90er-vibes?

  Kommentar by Ego — 19. november 2021 @ 18:10

 26. 13) Mi henvisning er til 12) (Beklager tastaturfejlstryk)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2021 @ 18:20

 27. Det som typer som typer som K. Lindhardt, Rosa Lund, Sofie Carsten osv. FULDSTÆNDIG IGNORERER, er de tab, ulykker og lidelser som masseindvandringen påfører danskerne. Der er allerede over 500.000 ofre for multi-kultien og afrikaniseringen.

  Lyder det som en overdrivelse? Så hør her: Der er alle de danskere som selv er blevet ramt af vold eller død, eller hvis børn er blevet ramt. Der er alle de forældre som nu frygter hvad der sker med deres døtre og sønner er i byen. Der er alle dem som har oplevet indbrud og tyverier. Der er dem som har oplevet stigende skatter og diverse nedskæringer fordi indvandringen skal finansieres. Der er villaejere som har mistet ro og udsigt, fordi der pga. den tiltagende overbefolkning bygges mere og mere i højden. (op til 16 etager i Silkeborg og Århus mv.) Der er dem som har måttet ligge på gangene eller i skyllerum på hospitalerne. Der er dem hvis børn er døde pga.
  indsmugling af narko. Der er alle dem som oplever trafikpropper, mangel på boliger og P-pladser. Og der er den generelle utryghed overalt i gaderne, ved stranden og i skoven, i skoler, kolonihaver og på legepladser osv., osv.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2021 @ 18:46

 28. For nu igen igen at huske på, hvem der forsvinder – som følge af fødselsunderskud, bl.a. pga en bragende høj dødelighed (wikipedia:demographics of (vælg selv land østpå i Europa). Vores politikere er bedøvende ligeglade, centraliseringen i Vest-USSR (EUSSR) udtømmer det østlige Europa for saft og kraft. Etnikerne i Europa fra ongobongoland øges kraftigt i antal, mens europæerne i Europa uddør: https://www.ined.fr/en/everything_about_population/graphs-maps/population_graphs/

  Kommentar by barfbag — 19. november 2021 @ 18:48

 29. 20: det er dig jeg kalder for nazist, eftersom du var en af de øverste i nazi-sekten, Danskernes Parti. Tænk sig at tilbede verdens værste ondskab = nazismen.

  Kommentar by Kit — 19. november 2021 @ 19:24

 30. 28: Nu havde Danskernes Parti jo ikke nogen Koran, man skulle følge. Hvad andre medlemmer troede på, må de svare for, jeg kan kun være ansvarlig for min egen overbevisning og er vist en af de indvandringskritikere, der mest udførligt har kritiseret nazismen. Ja, allerede i oktober 1993 (side 7-8 i følgende link) publicerede jeg min principielle uenighed med nazismen. http://www.dendanskeforening.dk/files/files/DK-5-1993%20.pdf

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. november 2021 @ 19:46

 31. Hvad er det mon for en ideologi som Kit tilbeder? Vil han/hun svare på det? Mon ikke det er den som går ud på 1: staten er alt, og individet intet, 2: masseindvandring er berigelse, 3: ejendomsretten og den personlige frihed m.m. skal udslettes.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2021 @ 20:49

 32. Kit @ 19:24

  Selv kan jeg sverge på at jeg ikke er nasjonalsosialist, jeg nemlig ikke sosialist overhodet. 😃

  Kommentar by Oslo/Norge — 19. november 2021 @ 22:59

 33. Off topic.
  Politikerne er sammen med bank-gangsterne (“banksters”)/finans-mafiaen, rige oligarker ved at udrydde demokratiet og sterilisere befolkningen med coronavirus-tvangsforanstaltninger og masseindvandring.
  https://dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/4385/Catherine-Austin-Fitt-The-Vaccine-Passport-Knells-the-End-of-Democracy.aspx

  Kommentar by barfbag — 19. november 2021 @ 23:28

 34. Jamen hvis det er din definition på etnisk udrensning så
  fred være med det, din definition på nazisme rummer vel også
  “kulturracisme”, “kulturracisme” som venstrefløjen definerer som modvilje i forhold til at acceptere Islams indtog med moskebyggeri og igen jeg kunne ikke være mere ligeglad.

  medierne tror de har definitionsretten, glem det.

  Du får ondt i maven når vi gerne så moskeerne lukket
  og afviste asylanter sendt hjem. Jeg får det bedre,
  ikke fordi asylanterne bliver kede af det, men fordi
  det ikke gavner Danmark at de bliver her.

  Men min snusfornuft
  er i din optik udtryk for ondskab, ja, udvisning
  rimer i din verden på gasovne og kz-lejre som Auschwitz.
  Er etnisk udrensning og hjemsendelser det samme, ikke i min optik
  og undertonerne i ordet etnisk udrensning spiller igen
  på associationerne til nazisme, altså det slidte nazikort.

  og du lyver jo når du påstår at medierne behandler DF pænt,
  den heksejagt og manglende objektivitet der har karakteriseret
  enhver artikel om DF kommer nu til at omkredse enhver artikel
  der omhandler NB.

  Da DF fik opbakning fra hver femte stemmeberettigede i Danmark
  skete der 2 ting:
  1)andre partier indrømmede at DF havde haft ret i kritikken af indvandringen og fx NB lukrerede på den blå fraktion.

  op til valget der gav DF mere end hver femte stemme var prognoserne
  og medierne anderledes skeptiske og spåede ikke et flot valg.

  2)klimapolitik og grøn omstilling blev af medierne kørt frem som
  det altoverskyggende emne så indvandringen ikke kunne blive valgtemaet
  ved det seneste folketingsvalg.

  jeg har sagt det før, nu gentager jeg det lige, det burde ikke være en mudderkastning mellem røde og blå indvandringskritiske partier hverken på denne blog eller i diverse kommentarspor på nettet.

  medierne går efter begge retninger, hvis DFs mandattal i velmagtsdagene for ganske få år siden matches af NB så kommer hetzen,
  rettere enhver nyhed af negativ karakter vil blive skrevet og enhver positiv vil blive i skrivebordsskuffen.

  de unge manipuleres til at sætte gærdet for grøn omstilling så højt at ingen økonomisk ansvarlige politiske partier kan være med.

  tidligere var mediernes våben mod indvandringskritiske partier “anstændigheden”, men når Polen har velfærdsmigranter der ved grænsen bedyrer at Polen intet har at frygte fordi det blot skal fungere
  som transitland i den videre vej mod Tyskland og Skandinavien ser vi
  kommentarspor der hælder til forsvar for Polens grænsebevogtning.
  vælgerne kan således ikke længere vindes over på venstrefløjens side
  med floskler om “anstændighed”, det nye våben fra pressen er at nedtone/fjerne debatten og erstatte den med venstrefløjens hysteri om
  en klode der oversvømmes og klimakatastrofer.

  DF er pt nede i meningsmålingerne, NB er små og bliver måske (sandsynligvis) større ved at gøre et indhug i Venstre (som smed Støjberg under bussen og har indsat Ellemann), hvad enten det ene eller andet parti er stort interesserer mig ikke i det store regnestykke, jeg tror på at klimahysteriet tager af om ganske kort tid, måske tidligere end forventet og det af en ganske særlig årsag:
  Økonomi, vi står overfor “7 magre år” efter rekordlave renter, affødende rekordhøje huspriser og deraf forbrug. Vi ser en coronakrise
  som er affødt af restriktioner der vil bringe priserne på mange produkter op, Keynes værktøjskasse er tom, rentesænkning er svært når renten ikke blev hævet mens det gik godt. Det er lidt af et paradoks, men vi kan takke Eurozonen og fastkurspolitikken og rentepolitikken for at det hele braser sammen nu, økonomisk kommer det til at gøre ondt, men det vil også afføde en politik hvor stigende grønne skatter og udbygning af formynderstaten vil være gift for de mange vælgere med fast ejendom.

  Klimaskatter bliver således ikke et reelt våben for venstrefløjen.
  Velbjergede politisk korrekte i storbyerne har måske stemt Enhedslisten til nye højder ved dette kommunalvalg, men jeg tror partiet får en maveplasker af de helt store. Det er dekadent at stemme
  på kommunisterne og dekadence rimer på overflod.
  Giv mig stigende renter og faldende hus- og lejlighedspriser i og omkring København og I skal se vælgerne foretage knapt så dekadente valg.

  Tilbage til DF, vælgervandringen mellem velfærds-midterpartiet DF og socialdemokratiet beror på en udmelding om en strammere udlændingepolitik fra Socialdemokratiet, skulle dette ikke vise sig at
  finde sted så er DF nok nærmere stedet S-vælgerne søger hen end til NB.

  Jeg synes at det er fint nok at DF måtte bløde lidt vælgere til NB
  så folk kan vælge mellem blå eller rød fordelingspolitik ifm krydset.
  Jeg ser frem til at følge udviklingen i magtforholdet mellem Venstre og NB. Ligesom det bliver spændende at se alle partier der har stjålet af DFs vindersag retorisk set implementere migrationsmodstanden i praksis.

  skriverier som Kristian Lindhardts skal vi ikke interessere os for, som andre har bemærket er det vel nærmere Kristian Lindhardt der positionerer sig overfor ligesindede fantaster andetsteds i den kreative klasse, alene med henblik på at gøre hoserne grønne og få lukrative stillinger på hånden.

  god aften!

  Kommentar by konservativ — 19. november 2021 @ 23:28

 35. Etnisk udrensning, altså manglende islamisk udrensning er grunden til DF’s tilbagegang.
  Islam skal hjem til Mekka. Det glemte DF.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. november 2021 @ 23:54

 36. @ 23.54: Ja, levebrødspolitikeren Tullesen glemte alt hvad vælgerne var blevet lovet, men han huskede at være en stueren slatten vandmand. Peter Skaarup gjorde hvad han kunne, for at Messerschmidt skulle blive dømt. Og Pia K blev sur og mopset over at Martin Henriksen talte for at partiets politik burde strammes op.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2021 @ 00:56

 37. Åh hvor er han ligegyldig som journalist, når han bare stiller sig op i rækken af venstreorienterede journalister. Han er og bliver helt ligegyldig og gør ingen forskel.

  Kommentar by Gert — 20. november 2021 @ 02:36

 38. “90’er-wipes”

  Vibes. Wipes er vådservietter.

  Kommentar by Felix Krull — 20. november 2021 @ 04:29

 39. Felix Krull — 20. november 2021 @ 04:29: Haha, sandt :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. november 2021 @ 04:42

 40. @32ot.barfbag.sterelisere befolkningen med corona virus/injektioner.
  Ja det undrer mig en del , at der ingen overvejelser er, ang. De langsigtede konsekvenser. Især da kulturberigerne , så vidt jeg ved – netop ikke “er på sprøjten”/ de aldrig afsluttende “vaccinationet”.
  Hvad sker der efter corona?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. november 2021 @ 06:41

 41. Etnisk udrensning?
  Mon ikke df er ved at udrense sig selv! Taber pladser i folketinget og nu byråd. Jo tror at de er igang med at udrense.

  Kommentar by P — 20. november 2021 @ 06:52

 42. seneste skud på stammen fra Politiken:
  https://politiken.dk/incoming/img8486053.b3ntzx/ORIGINALS/original_1500/Lukker%20og%20slukker
  rend mig Lindhardt

  Kommentar by konservativ — 20. november 2021 @ 09:30

 43. konservativ — 20. november 2021 @ 09:30

  Det er så typisk for statslige medier. De har kun DF i hovedet, men det er vel også, hvad de bliver betalt for

  At S indkasserede store vælgerlussinger overses.

  2017 (A) Jacob Bundsgaard 39.841stemmer
  2021 (A) Jacob Bundsgaard, Aarhus 19.279 stemmer

  At miste 20.000 stemmer tyder på, at respiratorhjælp også er nædvendig der. Det samme i Odense og Aalborg

  2017 (A) Peter Rahbæk Juel 28.425
  2021 (A) Peter Rahbæk Juel, Odense
  11.975

  Kommentar by tavsen — 20. november 2021 @ 10:08

 44. 2017 (A) Thomas Kastrup-Larsen 29.498
  2021 (A) Thomas Kastrup-Larsen, Aalborg 14.453

  Mon journalistspiren Kristian Lindhardt tør at gå imod flokfuglementaliteten i den branche ????

  Kommentar by tavsen — 20. november 2021 @ 10:11

 45. Lindhardt er ikke så sjældent et navn, men alligevl er det påfaldende at “skuespilleren” Thure Lindhardt laver propaganda for velfærdsmigration på DDR, ledende redaktionschef i DR Nyheder Christian Lindhardt blev ansat som ny chefredaktør på Journalisten, ligesom et par velfærdsmigrationselskende biskopper også bære navnet.

  Kommentar by Træt — 20. november 2021 @ 14:25

 46. Resultat af søgning 2020 2021 Ændring
  911 913 2

  Mænd og kvinder med efternavnet ‘LINDHARDT’

  Kommentar by tavsen — 20. november 2021 @ 15:50

 47. Psst Kim. Ordet Wipes er ikke helt rigtigt. Jeg hørte ordet første gang i 70’erne det er afledt af vibrations og staves vibes.

  Kommentar by Nielsen — 20. november 2021 @ 17:34

 48. Konkret handler det om fire nuværende og tidligere medarbejdere på P3, der til DRs chefer kritiserer ledelsen på ungdomskanalen. En af klagerne – Kristian Lindhardt – fortæller om »grænseoverskridende, giftig og krænkende adfærd«:
  https://www.berlingske.dk/aok/daarligt-arbejdsmiljoe-paa-p3-tidligere-ansatte-fortaeller-om-magtmisbrug

  Kommentar by Thomas M. — 20. november 2021 @ 20:52

 49. “Etnisk udrensning” af nogle besættere?

  Kommentar by Søren — 21. november 2021 @ 19:35

 50. Endnu en selvhadende dansker, som man kun kan have foragt for.

  Kommentar by LarsB — 21. november 2021 @ 22:37

 51. DF blødte til NB, og en edel traditionelle DF vælgere blev hjemme. Stemmeprocenten var kun på 67 procent. Derudover følte vælgerne sig svigtet af DF, i 2015 og ved Marrakeshtraktaten (rimeligvis). Dengang Løkke drog til Marroko, imens to naive teenagepiger blev halshukket dernede. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. november 2021 @ 11:06

 52. Superfantasten over dem alle: David Trads, har ændret sit navn til et der passer til hans politiske ståsted og livs kærlighed..

  Han hedder nu: Dhimmi Trash …..

  Kommentar by Christian Sørensen — 22. november 2021 @ 16:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper