23. november 2021

Kenosha, Wi.: Kommunister demonstrerede med ‘two semi-automatic rifles, and multiple handguns’

Den danske mediedækning af Rittenhouse-historien har været så mangelfuld, at mange på venstrefløjen er blanke i forhold til det faktuelle. Man kan slippe for at blive ‘anklaget for mord’, hvis blot man ytrer ‘at det var selvforsvar’, lød det fra herboende grønlænder i en ophedet på Facebook. Han ved formentligt heller ikke, at venstreradikale ofte demonstrerer med halvautomatiske våben. Her en historie fra Breitbart, der fortæller om en kommunistisk demonstration foran retsbygningen i Kenosha – Armed BLM Protesters Join Socialist Rally for ‘Justice’ in Kenosha.

“A group of people armed with pistols and semi-automatic rifles joined a socialist group’s march in Kenosha, Wisconsin, on Sunday. The protesters called for ‘justice’ after a jury acquitted Kyle Rittenhouse on all charges on Friday.

A group of about 50 protesters gathered outside the Kenosha County Courthouse on Sunday to march against what they called an injustice in the decision by a jury to find Kyle Rittenhouse not guilty on all charges. The group gathered around the banner of the Party for Socialism and Liberation.

Joining the group was four armed individuals who said they were from Chicago. The group appeared to have crossed state lines to march with two semi-automatic rifles, and multiple handguns.

One of the armed protesters, Eric Jordan, came to the rally with his 16-year-old daughter, Jade. Both came to the protest armed with semi-automatic rifles. Eric also openly carried a pistol.”

(Bevæbnede demonstranter til ‘Party for Socialism and Liberation’-demo, Kenosha, 21. nov. 2021)

Oploadet Kl. 03:00 af Kim Møller — Direkte link70 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123386/trackback

70 Comments »

 1. at mange på venstrefløjen er blanke i forhold til det faktuelle”

  Der er da vist en konstant stilstand på den fløj,
  hvor det er følelser, der tæller. Fakta er alt for besværlig at håndtere for arbejdssky socialister

  Kommentar by tavsen — 23. november 2021 @ 04:49

 2. pressen formår at skabe splittelse ved at fremture med strukturel racisme, disse radikaliserede venstreorienterede skulle prøve at se lidt Sean Hannity eller Tucker, eller lytte til Trumps taler, lytte til Thomas Sowell eller Candace Owens, Peterson…alle dem som venstrefløjen har tegnet fjendebilleder af, ingen siger at de behøver være enige med dem, men i det mindste lytte, så ville trangen til at puste sig op forsvinde. En woke ville så sige: hvorfor lytte til sådan nogle racister, svin, kapitalister, nazister, røvhuller, psykopater…
  hvad de woke ikke har fattet er at de har en imaginær fjende. Vi der måske ikke er enige med de nævnte til punkt og prikke, vi der dog alligevel kalder os patrioter/konservative (herhjemme i en dansk ramme) kan jo ikke isolere os fra woke tale, udsættes for den dagligt, vi lytter faktisk fordi det er umuligt at slippe for woke ideologi, det strømmer ud af fjernsynet, det strømmer ud af radioen, det prækes i skolerne, det prækes på universiteterne, det prækes i EU.
  jeg må sige at det bliver blue lives matter herfra, det bliver nej tak til revolution, det bliver nej tak til råben og skrigen, nedrivning af statuer, nej tak til kritisk raceteori, nej tak til lgbtq+-retorik.
  jeg er bange for dem der ikke selv danner sig et billede og det er de radikalt venstreorienterede og de på andre måder woke, vi andre, vi de hadede, har en indre dialog kørende som anspores af krydsfeltet mellem den fremherskende ideologiske pest og så dem der tager til genmæle i den “frække” presse. kan også anbefale Sky News og John Cleeses interviews på det seneste. er stor tilhænger af ytringsfrihed og kan godt lide at høre hvad alle mener, FAKE NEWS har fjernet mikrofonen fra dem der kritiserer det woke, FAKE NEWS fortæller folk hvad de skal mene om Rowling og Chapelle og lyver lystigt, jeg har en opfordring, inden du kritiserer mennesker fordi du har hørt på DR, CNN eller et andet massemedie at disse personager er sådan og sådan og ih og åh så slemme, fascistoide, racistiske, mod kvinder og en masse andet vi kan blive enige om ikke er godt…så: lyt til dem, hør det fra hestens mund, i den sammenhæng kan jeg slutte af med at nævne Orban, lyt til dem du får at vide af FAKE NEWS du skal hade og du vil opdage hvorfor de faktisk er populære, de siger nemlig en masse fornuftigt!

  folk herinde ved det jo godt, folk herinde ved godt at Trump ikke bare “roser sig selv” som var alt Steinmetz kunne få over sine læber fra dækningen af Trumps tale ved UN-mødet…

  det ender sgu galt med alle de woke som er rasende på nogen de aldrig har gidet lytte til…, pressen har skabt disse venstreradikale.

  Kommentar by konservativ — 23. november 2021 @ 05:50

 3. Den kikkert på mandens gevær. Seriøst, hvad tror han at han skal ramme?
  Du ville enten vælge et fast sigte, rødpunkts- eller holografisksigte.

  Kommentar by Anders — 23. november 2021 @ 07:31

 4. De fleste danskere bliver påvirket af hvad de læser og ser i medierne og læser/ser måske kun vores fælles “statspropaganda” fra DR.

  Læser man DRs dækning af frifindelsen af Rittenhouse, står man fortsat tilbage med en tvivl omkring skyldsspørgsmålet, se https://www.dr.dk/nyheder/udland/draebte-under-blm-uroligheder-frikendelse-af-kyle-rittenhouse-endegyldig.

  I artiklen benyttes DRs egen korrespondent Steffen Kretz som “sandhedsvidne”, citeret for at sige:

  “Juryen skulle tage stilling til, om der var nogen som helst form for tvivl i deres sind i forhold til, om Rittenhouse havde handlet i selvforsvar
  …Og er der tvivl, så skal det komme den anklagede til gode. Derfor endte Rittenhouse med at blive frifundet i alle anklager”

  Bemærk i citatet at det ikke drejer sig om rimelig tvivl (reasonable doubt), men blot den mindste sindsmæssge tvivl.
  Herved efterlades læseren med en opfattelse af at frifindelsen i hvert fald ikke skyldes at han var uskyldig.

  Kommentar by John D. — 23. november 2021 @ 08:05

 5. Lærernes a-kasse..

  Maia fra Cybernauterne & Talk Town https://twitter.com/maiakm/status/1459591177007775745 Se kommentarerne, rul lidt ned

  Her er hun igen, mfl. https://laka.dk/tilbud/laerertalks/

  Totalitær kritisk raceteori og totalitær transideologi er vejen.. :-(

  Kommentar by anno — 23. november 2021 @ 10:23

 6. I alle sager om terrorhandlinger følger danske medier et fast mønster.

  Først er det headline news med en tilføjelse om, at man endnu ikke har nogen detaljer. Derefter omtales begivenheden i en peiode kun sporadisk. Når myndigheder og medier i udlandet så efter et døgns tid er nået frem til en fælles (bort-) forklaring, så bliver det igen headline news et par dage. Herefter forsvinder “historien”.

  Således også med Darell Brooks. En modbydelig terrorhandling bliver skamløst reduceret til blot en sag om groft uforsvarlig kørsel – altså i realiteten et færdselsuheld.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. november 2021 @ 10:50

 7. De ånder lettet op. Det var ikke terror. Nej, det var massedrab

  Warning Disturbing Footage: Red SUV Plows into Crowd
  https://rumble.com/vpldgn-warning-disturbing-footage-red-suv-plows-into-crowd.html

  Kommentar by tavsen — 23. november 2021 @ 12:01

 8. MASSEMEDIERNE har solgt sig selv til de forældede partier i hyklernes højborg. Og med manipulation i DR, TV2 og papiraviserne har journalisterne skabt en mørk og skummel løgneverden hvor danskerne tumler rundt som forvirrede, blinde og døve stakler. Kun de få som læser net-aviserne og kloge bøger, forstår at Danmark og de selv er ved at blive opslugt af en woke, marxistisk og totalitær ondskab der er uden grænser.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 12:11

 9. Problemet er at både venstrefløjen og medierne kender fakta, men de lyver bevidst om dem. Det er den gamle kommunistiske “hensigten helliger midlerne” taktik. De ønsker at lukke munden på modstandere og stemple dem som ‘onde mennesker’ og evt få nogen til at overfalde dem. Som her…
  “J.K. Rowling accuses trans rights activists of ‘doxxing’ after they post her home address on Twitter. She added that she had since received so many death threats that she could ‘paper the house with them’.”
  Nov 22, 2021
  https://nationalpost.com/news/j-k-rowling-accuses-trans-rights-activists-of-doxxing-after-they-post-her-home-address-on-twitter

  Kommentar by Amad — 23. november 2021 @ 12:15

 10. ALLE de gamle partier er tilhængere af Marokko-traktaten. Det beviser at ALLE disse partier ønsker danskerne sendt ud i kulden og mørket.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 12:23

 11. PS: Kvinderadioen har lige på P1 haft en “debat” om tilbagesendelse af indvandrere/flygtninge til Syrien. I realiteten ikke debat, men nøje tilrettelagt og styret propaganda og følelsesporno til fordel for indvandringsindustrien. At forplumre tingene synes at være DRs mål. At bruge ubegrænsede million- og milliardbeløb på fremmede er pladderhumanisterne altid parat til. At danskernes økonomi, velfærd, sundhed, tryghed og fremtid forringes i samme takt, er “humanisterne” bedøvende ligeglade med.

  Og radioværterne har altid travlt med at afbryde hvis gæster begynder at fremsige ubekvemme sandheder.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 13:01

 12. “Den danske mediedækning af Rittenhouse-historien har været så mangelfuld, at mange på venstrefløjen er blanke i forhold til det faktuelle.”

  De venstreorienteredes tilsyneladende uvidenhed skyldes næppe (kun) den mangelfulde mediedækning.

  Mange venstreorienterede ØNSKER kun at kende de facts, som bekræfter deres anti-hvide verdenssyn og hvis de bliver præsenteret for “ubekvemme sandheder”, så vil de afvise dem, ignorere dem eller mistænkeliggøre dem.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2021 @ 13:31

 13. Her kan man læse om nogle af de “ubekvemme sandheder”, som mainstream-medierne ikke bringer:

  https://national-justice.com/waukesha-alleged-attacker-convicted-pedophile-repeat-felon-and-self-described-black-terrorist-who

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2021 @ 13:32

 14. Da mange ikke ved det, da de ikke følger nyhedskanalen Infowars, som er verdens førende ikke-fakenewsmedie, skjult under den globale venstreorienterede hetz imod og boykot af stationens broadcasts, så afholder Alex Jones løbende kurser i venstreorienteret strategi, taktik og påviser og afdækker alle deres arbejdsmetoder og afslører alle deres væsentlige løgne Live hver dag i en vifte af nyhedsjournaler; American Journal, Warroom og Infowars med Alex Jones, herudover mange andre udgivelser i stor mængde, som alle har de venstreorienteredes sindssyge, manipulation og løgne som target

  Kommentar by Ego — 23. november 2021 @ 13:52

 15. Der er nok grænser for galskaben herinde, men der er INGEN grænser for galskaben i feminist-kællingernes egen radio. Som de dominerer fuldstændig fra top til bund. Det er en radio hvor man ikke kan få nok af

  kvindekvoter, kvindemagt, woke kvindesnak.

  ligestilling, kønsforvirring, kommunisme.

  indvandring, udgifter, kriminalitet, svenske tilstande.

  co2-hysteri, metoo-hysteri, vaccine-hysteri.

  nedrakning af mænd, diskrimination af danskere.

  tvangsordninger overfor familielivet og erhvervslivet.

  fordrivelse, folkeudskiftning, etnisk udrensning, folkemord.

  Osv., osv.

  Se “Why women destroy families, nations and civilizations”. Læs om Merkel, Ursula, Ylva, Nancy Pelosi, Kameldamen Harris og AOC.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 15:56

 16. Så blev terroristen der har en langt historik med “black supremacist”-content på sine sociale medier kun tiltalt for drab på de folk han kørt ned.

  Det utroligt fordi der er ellers langt mere der indikere han faktisk er en “black supremacist”-terrorist end Kyle Rittenhouse i Kenosha eller James Fields i Charlottesville.

  https://www.independent.co.uk/news/world/americas/crime/wisconsin-waukesha-parade-video-news-live-b1962545.html?amp

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 15:57

 17. Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2021 @ 13:32

  Her er en masse om det had der har fritløb på Sociale-medier.

  hyphen-report.com/waukesha-collection-of-gloating-over-murdered-white-children/

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 15:58

 18. Alex Jones udsættes for politisk forfølgelse, som Rittenhouse.

  Selvfølgelig er den falske journalist med de 1000 ansigter, undskyld 1000 alias’er på venstrefløjens side.

  Venstrefløjen tåler ikke at høre sandheden om dem selv, eller covid og vaccine.
  Venstrefløjen benægtede påstanden om særlige lejre til corona/vaccinekritikeret.

  I Australien fjerner militæret folk fra deres hjem og placerer dem i svært bevogtede corona-camps, moderne kz lejre.

  Østrig, Tyskland er ikke så langt endnu, men tvangsmedicinering er desværre sat i værk.

  Vi må se hvornår Kærshovedgård ryddes for velfærdsflygtninge og i stedet fyldes med besværlige etnisk danske.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 15:58

 19. Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 15:58

  Alex Jones er useriøs, han kalder sig selv “entertainer” i retten, for at slippe udenom sagsmål.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:01

 20. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10230651/Milwaukee-DA-freed-Waukesha-killer-two-days-attack.html

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:09

 21. Kommentar by judas — 23. november 2021 @ 16:07

  Danske boomers er for det meste lidt mindrebemidlet, de sætter Alex Jones og Tommy Robinson op på en piedestal.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:10

 22. Venstrefløjens mål er afskaffelse af frihed.
  Politisk forfølgelse, skyden til måls efter “fjenden” bare for sjov selvfølgelig men bagtanken er ikke til at tage fejl af.
  Censur og faktatjek der altid tjener til at frikende venstrefløjen.

  Jones er speciel, men hans gravearbejde piner venstrefløjen ad helvede til, derfor vil de have ham væk.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 16:11

 23. Kliken af ekstrem venstreorienterede stortrives herinde.

  Heldig for dem, Kim ikke censurerer på samme måde som venstreorienterede medier

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 16:17

 24. KineserSnot — 23. november 2021 @ 15:58:

  Udtalelserne på https://www.hyphen-report.com/waukesha-collection-of-gloating-over-murdered-white-children/ bekræfter endnu engang, at det for de Anti-Hvide ikke drejer sig om sandhed, rimelighed eller retfærdighed. Det handler kun om et uhæmmet og endeløst had imod Hvide mennesker.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2021 @ 16:19

 25. »Selvfølgelig skal jeg ikke stå og redegøre for, hvordan jeg passer mit arbejde som statsminister. Der må også være noget rimelighed i det her.«

  Nej, uha da, det er noget grimmer noget at blive kigget efter i sømmene.

  Problemet i dag er alt for mange politikere får for lang snor, det benytter de så til at rage mere magt til sig, og resultatet kender vi desværre for godt gennem historien.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 16:23

 26. Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 16:11

  Når folk på højrefløjen henviser til Alex Jones, skriver lange off-topics rants, så i med til at give et billede af vi samletset er idioter.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:30

 27. KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:10:

  Det gør sig vist gældende for hele den pseudo-patriotiske “counter-jihad”-bevægelse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2021 @ 16:32

 28. Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2021 @ 16:32

  Disse tosser fylder for meget. Uriasposten ville være et udemærket kommentarspor uden disse Qtards.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:41

 29. Negeren der med fuldt overlæg, pløjede en flok uskyldige forsvarsløse mennesker ned til et julemarked, var helt sikkert stærkt påvirket af lav iq, og er særdeles hadefuld og racistisk indstillet over for hvide mennesker.

  Såkaldte sorte og brune mennesker, oplever jeg gang på gang dele os op i dem og os, ligesom muslingerne deler os op i urene og rene, troende og vantro, o.s.v.

  De færreste såkaldte hvide menneskers fordomme, oplever jeg bliver skabt på et særdeles godt grundlag, faktuelle kendsgerninger, gentagne dårlige oplevelser, dagligdags begivenheder og på historisk viden.

  Racismen kom med de fremmede.

  Vi er jo et af verdens mest åbne naive og godtroende mennesker, der frivilligt fragter millioner af potentielle pædofile Terrorister og andet godtfolk til vores land, og forærer dem både vores hårdopslidende velfærdskroner, men også vores land og kultur.

  Vi er simpelthen, verdens mindst racistiske mennesker på denne jord.

  ELLER DE DUMMESTE

  Kommentar by Mads kering — 23. november 2021 @ 16:43

 30. Ikke de færreste, men fleste skulle der have stået..

  Kommentar by Mads kering — 23. november 2021 @ 16:45

 31. https://nypost.com/2021/11/22/illinois-dem-calls-wisconsin-christmas-rampage-karma/

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 16:50

 32. Gode eksempler på venstreorienteredes evindelige løgne har vi legio på uriasposten, med dumpapper som kinesersnot og Judas, som er så hjerneskadede så de tror vi ikke kan gennemskue at de begge er antifa eller mf’ere. Hahaha

  Kommentar by Ego — 23. november 2021 @ 17:23

 33. Alex Jones kan pille slette-mæætte fra hinanden på ingen tid, hvis han vil.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 17:30

 34. I USA har folk lov til at have våben til selvforsvar. Det har sine ulemper, men også sine fordele. Som f.eks. at familier ikke er forsvarsløse når hjemmerøvere bryder ind, eller landevejsrøvere vil angribe bilister. Det redder vist mange fredelige borgeres liv. Men det virker selvfølgelig ret drabeligt når folk medbringer geværer ved gadedemonstrationer.

  # De nedladende og kritiske kommentarer visse bloggere har til andre bloggere, rummer som regel kun skældsord. Magter de ikke at komme med argumenter mod det der skrives? De kunne lære noget af Mads Kering, Wegmann, K.M., Eric Semmour, Aamund og flere andre.

  OT: VACCINE-ALARM!!!! “The jabbing has to stop”. Snaphanen bringer en advarsel fra dr. Vernon Coleman om at der nu er beviser for at “vaccinerne” er skadelige og farlige. Han virker yderst seriøs.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 17:35

 35. Undskyld Kim, at jeg går off-topic her men det er livsvigtig

  David Nabarro, WHO, vaccines should only be mandatory, “as a last resort” in case of absolute refusal.

  Der har vi det sort på hvidt.
  Når befolkningen ikke viser samfundssind, lægger sig og ruller rundt, så er diktaturet klar med tvangsmedicinering.

  Det er en forbrydelse mod menneskeheden.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 17:56

 36. https://www.zerohedge.com/political/fk-police-proclaims-32-year-oid-livestreamer-killing-cop-2am-drunken-hit-and-run?utm_source=parler
  “F**k The Police” Proclaims 32-Year-OId Livestreamer Before Killing Cop In 2AM Drunken Hit-And-Run

  In a nearly two-hour Facebook Live stream following the trial of ex-cop Derek Chauvin, 32-year-old Jessica Beauvais could be seen taking shots of vodka and saying “fuck the police” just hours before plowing into 43-year-old NYPD Highway Officer Anastasios Tsakos, 43, on the Long Island Expressway around 2am Tuesday morning while driving her Volkswagen on a suspended license.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 18:03

 37. 17:33 I får røven på komedie, lille ven

  Kommentar by Ego — 23. november 2021 @ 18:03

 38. ‘Alex Jones’ mfl. er en af flere geniale venstreradikale projekter, der tjener kassen på lav-iq højreradikale.

  Kommentar by anno — 23. november 2021 @ 18:54

 39. kz lejr i Australien

  Howard Springs Quarantine Facility
  Facilities
  To enable quarantine facilities to provide a safe environment for all residents and staff, residents need to abide by the following guidelines and site restrictions:

  No cooking equipment to be brought onsite or purchased during stay. This includes microwaves, electric fryers, rice cookers, induction cookers, sandwich presses, toasters, etc.
  No alcohol to be brought onsite or purchased during stay, bags may be checked on arrival.
  Recreational items such as swimming pools (plastic or inflatable), scooters, skateboards, bikes and roller blades are not permitted to be brought into the facility as they could pose a potential risk to other residents. Please do not bring any of these items with you, they will be removed and securely stored for the duration of your stay.
  No visitors are permitted during your stay.
  No care packages or personal deliveries to site.
  No personal devices or chargers are supplied.
  Linen will be provided as a two week supply upon arrival to avoid cross contamination.
  Residents are provided with facemasks which must be worn at all times when you leave your allocated room, i.e. when stepping off a verandah that is part of your allocated room, or when anyone approaches to interact or deliver food.
  Physical distancing of 1.5 metres must be maintained at all times with any other person in the quarantine facility, except for your spouse, de-facto partner, child or parent.

  A medical team will be available on site 24 hours a day 7 days a week.
  To keep everyone safe repatriated residents will be required to remain on their balcony. Exercise requirements will be managed by the occupational therapist and the medical team.
  All residents in quarantine must agree to regular health checks and monitoring by appropriately qualified health staff in order to support early detection of COVID-19.
  Rooms are single accommodation, with no internal connecting doors between the rooms.

  There are no kitchen facilities as three prepared meals are provided to you daily.

  Wifi
  Is available however speed and connectivity varies widely, depending on demand.

  Amenities
  Bottled water is not provided
  Limited tea, coffee, sugar and milk
  Disposable cups and hot water jug
  Free to air TV and air conditioning
  A small pack of essential toiletries will be provided. If you require more please order through the click and collect service.
  Meals
  A hot evening meal will be provided between 6pm and 8pm daily to all residents by catering staff using PPE and physical distancing. The meal pack will include breakfast and lunch for the following day.

  Details regarding allergies and any other significant dietary requirements will be collected by the medical and check-in team on arrival.

  Special meal requests (vegetarian, halal etc) may not be available for the first 24 hours after arrival. Once you have made a special meal request, it cannot be varied during your stay.

  No meal delivery or delivery services (Uber eats/Deliveroo/MenuLog/Pizza etc.) can occur to the Howard Springs Facility. The staff onsite will not collect food from food delivery services or family/friends on behalf of residents. Click and Collect services are available for non-perishable items.

  *Please note all rooms are a king single with ensuite.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 19:06

 40. Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 17:35

  I uhjælpelige, vi har forsøgt med argumenter om at i skal holde jer on-topic og lade være med at spamme jeres lort i kommentarsporet. De fleste med sundfornuft kan ikke se meningen i jeres galskab.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 19:08

 41. Forestil dig at være så lavt begavet, at du går rundt med kammersikkerhedsflag i dit gevær, mens du går rundt og puster dig op.

  Man skulle næsten tro at intelligens er arveligt.

  Kommentar by Kyle Rittenhouse — 23. november 2021 @ 20:19

 42. Forbyd alle trolle..

  Kommentar by anno — 23. november 2021 @ 20:44

 43. OK, nu forstår jeg. Vi må ikke tale om at regeringer indfører diktatur, og spærrer borgere inde i lejre. At borgere presses til at tage en meget tvivlsom medicin mod deres vilje.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2021 @ 20:53

 44. Forbyd de røde, one world order psykopater

  Kommentar by k. m. — 23. november 2021 @ 20:55

 45. Svar ikke trollene, lad dem dø i fred.. eller arrigskab..

  Kommentar by anno — 23. november 2021 @ 21:26

 46. @Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 17:35
  Du er nok lidt for naiv og lidt for nem at narre.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vernon_Coleman

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. november 2021 @ 21:34

 47. De røde tænker kun på censur og blokering af anderledestænkende.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2021 @ 21:44

 48. Kvindehaderen, racisten og trælstrollen, phr, er tilbage.. han har osse ret til at dø i fred eller arrigskab.. svar ham ikke.

  Kommentar by anno — 23. november 2021 @ 21:49

 49. Venstrefløjen har overtaget Wiki, så helt naturlig henter de røde herinde deres “sandhed” der.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2021 @ 21:53

 50. Kommentar by k. m. — 23. november 2021 @ 20:53

  Det korrekt i skal ikke ødelægge alle tråde om et givent emne, med jeres spam.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 22:15

 51. 2215 Antifa m.fl. i skal skrive korrekte hjælpeverber. Selvom i er perkere, så skal i stadig skrive korrekt indtil i kan blive deporteret

  Kommentar by Ego — 23. november 2021 @ 22:42

 52. Det er indlysende at KineserSnot og Judas er tilhængere af censur. Oveni er kineseren ret primitiv i sin retorik. Han kender ikke forskel på argumenter og skældsord mv., og han påstår at fakta og vigtige oplysninger er spam og galskab m.m.

  Hvilken tillid kan man iøvrigt have til regeringen og sundhedsstyrelsen eller feministernes og gak-gak humanisternes radio- og tv-stationer, når de aldrig nævner den medicin Ivermectin der har været en fantastisk succés i Indien mv., og når de iøvrigt manipulerer danskerne på alle mulige måder….?

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 23:07

 53. Kineseren kender end ikke forskel på i og I.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 23:09

 54. PS: Noget som er kvalmende at høre på, er DR’s daglige hykleri. DR er vildt optaget af konventionerne og kulturfremmedes velbefindende, sundhed, menneskerettigheder, retssikkerhed, statsborgerskaber, familiernes trivsel osv. DRs næstekærlighed og gavmildhed er enorm når det drejer sig om udlændinge.

  Hvorimod det skinner klart igennem at danskernes velbefindende, MR, trivsel og familieliv er noget ret ligegyldigt, set fra DRs side. DR er en rabiat og daglig propagandastation for meget mere indvandring, mange flere penge til verdensredning, klimaredning, røde projekter, metoo hysteri, “vaccinering” osv. Noget som alt sammen trækker i retning af tilstande som i diverse fejlslagne stater og shit-holes.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2021 @ 23:34

 55. Du sætter taktisk en stråmand op som “vi” slet ikke har været inde på og angriber dem.

  Vi går ikke ind for censur, vi vil bare have I ikke ødelægge alle kommentarspor med jeres off-topic spam.

  Der er ingen der vil bebrejde dine Vaccine-rablerier, DR rablarier, feminist rablaerier osv i tråde hvor det er emnet.

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2021 @ 23:55

 56. @Kommentar by k.m. — 23. november 2021 @ 17:30
  Hør lige her din snotskovl.
  Alex retardo Jones ville ikke turde at udfordre M.F da han efter en tur i den karrusel atter engang sikkert måtte undskylde sig med at ha´pådraget sig en psykose som han jo også undskyldte sig med i retsagen som pårørende til de dræbte rejste mod ham i forb. med hans konspiritariske hjerneblødning om at Sandy Hook skoleskyderiet var et hoax.
  Alex retardo Jones er en mental dværg men alligevel når du ham ikke til sokkeholderne

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. november 2021 @ 00:08

 57. Tråden er tilspammet af beskyldninger om hvem som er mest rødradiGal – eller hvem som er mest idiot. Det er røvsyg læsning at folk ikke bakker hinanden op, men retter fingre. Læg nu det nag på hylden inden i morgen – og skriv hvad I selv mener i stedet for.

  Og venligst ingen corona-lort i trådene. Jeg er ved at brække mig over corona – og gider ikke læse om fucking corona under en post fra Kim Møller om et andet emne. Så over i Off Topic med corona.

  Hvis man tror på Alex Jones (for så at fremstå som “højreorienteret”) – så er man idiot. Basta. Alex Jones sælger “Snake Oil”, hvilket mennesker har gjort siden tidernes morgen. Dr. Alex Jones laver $10 millioner om året på at sælge hæmoride-creme imod UFO-stråler til såkaldte “højreorienterede” (Black Friday Mega Pepper Pack Blow Out Sale $45.99 – Was $89.99).

  Eller måske et helt årsforbrug af Dr.Jones-dåsemad kunne friste nogen såkaldt “højreorienteret”? ($3,297.00):
  https://www.youtube.com/watch?v=FuqjmP959vo

  Kommentar by Thomas M. — 24. november 2021 @ 00:38

 58. https://www.youtube.com/watch?v=R3X6zpgym-E

  Kommentar by Thomas M. — 24. november 2021 @ 00:43

 59. 0043 Thomas antifa ikke-ingeniør uden hjerne. Hvis man ikke er på samme side som Alex Jones, så er man en hippie dumrian fra socialistbøsserne, hvad du også tydeligvis er i alle dine venstresnoede bøsseævlssnotmeninger. Hils vennerne i Antifa

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 01:04

 60. Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 01:04

  Du rammer helt ved siden af igen, Ego.

  Kommentar by Thomas M. — 24. november 2021 @ 01:14

 61. Hvis I ikke skal lyde som retarderede Nørrebroperkerkommuantifasnotaber når I taler om hr Jones, så skal i nok bruge andre argumenter end MSMs gamle slidte CNN talkingpoints, som er så slidte og idiotiske og blot får jer til at lyde som de gamle taberkommunister I er

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 01:16

 62. 114 Nej, lige i Bulls eye. Hver gang

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 01:18

 63. Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 01:18

  Her er hardcore-udgaven på ca. 10 timer med Sicko-Wacko:
  https://www.youtube.com/channel/UCeeCy2sW9BRXjlfsIOA5DgA/featured

  Kommentar by Thomas M. — 24. november 2021 @ 01:28

 64. @Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 01:16
  Du er det man på godt gammelgags Dansk ville kalde en stakkels landsbytosse.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. november 2021 @ 01:40

 65. 140 på godt gammeldags dansk hedder det på gammeldags dansk. Bemærk dansk med lille begyndelsesbogstav

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 03:03

 66. 008 Enhver der har kigget 10 minutter på Sandy hoax ved at det var et hoax, ligesom Charlottesville crashet. Retssystemet er ligeså korrupt som resten af parnasset

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 03:27

 67. @ Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 03:03
  Det er muligt at du måske har ret i en fuldstændigt ligegyldig fortolkning af Dansk sprog og stave metode men en ting har du ret i nemlig at et er ikke umagen værd at spilde hverken tid eller store bogstaver på dig.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. november 2021 @ 03:29

 68. Hvilken klemme har den venstreradigale voldspsykopat PHR på Kim Møller?

  Kommentar by Træt — 24. november 2021 @ 07:30

 69. Betragt Uriasposten som et microsamfund.
  Alle andre end de der skriver herinde er væk fra Jordens overflade.

  Tråden beviser hvorfor mennesker altid er i konflikt.
  Hvem tror helt ærlig der nogensinde bliver fred ?

  Hvis vi der skriver herinde er de eneste tilbage på Jorden efter ragnarok, hvordan genopbygger man noget nyt? med den ondskab og hævntørst der gennemsyrer dele af selskabet. Krig og ufred er forprogrammeret i mennesket.

  Fremtiden bliver måske som bagmændene bag new world order drømmer om, at forvandle mennesket til et gensplejset væsen uden selvstændig tanke
  det perfekte slave-diktatur samfund

  Kommentar by k.m. — 24. november 2021 @ 08:37

 70. Januar 6 folk, ingen bail.

  Terrorist der dræber 5 og såre 40 andre med en varevogn, 5 mio dollars bail.

  Kommentar by Dennis Corell — 24. november 2021 @ 10:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper