24. november 2021

DR om ‘danske værdier’, Berlingske om ‘berygtet slaveejer’: Journalisterne bag holdningsmassagen…

På forsiden af DR.dk kan man lige nu læse, at den nye indfødsretsprøve er for svær, da den “… kræver, at du har styr på ‘danske værdier'”. Ingen grund til anførselstegn her, med mindre man mener danske værdier ikke kan eller bør defineres. Aviser skriver ikke sig selv, så jeg tog lige et tjek.

DR-journalist Isabella Tvede har en bachelor i antropologi, og tjekker man hendes Twitter-profil, så er første opdatering Anders Ladekarl med en kage, hvor han fejrer nødhjælp til Syrien. En slet skjult henvisning til Inger Støjbergs kage-opdatering. Derudover deler hun eksempelvis en Politiken-kronik mod højrefløjen med ordene: “… skam dig Martin Henriksen.”. I andre opdateringer sviner hun DF og Søren Espersen til, agiterer for indvandring og deler en Pernille Skipper-opdatering om feminisme.

(Politiske tweets fra DR-journalist Isabella Tvede; Foto: Twitter)

Man kan ansætte mange venstreorienterede verdensreddere for 4.000.000.000 skattekroner, men den statsstøttede danske mediebranche er jo også borgerlig i udgangspunktet. På forsiden af Berlingske.dk kan man lige nu læse, at en statue af en ‘berygtet slaveejer’ er fjernet efter 187 år samme sted. Den berygtede slaveejer viste sig at være Thomas Jefferson, forfatter af den amerikanske Uafhængighedserklæring, landets 3. præsident. En af det amerikanske demokratis ‘founding fathers’. Måske var den en tilfældig svipser fra en ung studerende?

Berlingske-journalistpraktikant Liv Almer har en mere aktiv profil på Twitter, og her kan man se at hun har stærke værdipolitiske holdninger, og eksempelvis sympatiserer med Black Lives Matter-bevægelsen. Hun deler opdateringer fra folk som Rosa Lund, Anders Jonassen (tidl, Enhedslisten-ansat, venstreradikal), Peter Socevic, og går i flere opdateringer i rette med Socialdemokratiet, som hun mener lefler for højrefløjen.

(Politiske tweets fra Berlingske-praktikant Liv Almer; Fotos: Twitter)

Isabella og Liv må skrive det de vil, men jeg gider virkelig ikke finansiere deres politiske virke. Jeg har fornyligt afmeldt mit abonnement på Berlingske, men jeg kan desværre ikke undgå at betale skat til en statskasse der deler millarder ud til DR, og donerer to-cifrede millionbeløb til større medier.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123414/trackback

39 Comments »

 1. De kan fortsætte deres selvgode arbejde på statens regning. Mon ikke en del af disse finder vej til DK?

  https://www.document.no/2021/11/24/har-nok-fra-for-kontant-nei-fra-tyskland-til-a-overta-2000-midtosten-migranter-fra-hviterussland/

  Over 4.300 migranter er kommet til Tyskland fra Hviterussland via Polen siden august, en kraftig økning siden tidligere i år.

  De fleste av migrantene kommer fra Irak, Syria, Jemen og Iran, ifølge tysk politi.

  I perioden januar til juli kom totalt 26 migranter langs ruta gjennom Polen, men tallet økte til 474 i august og 1.914 i september. Mandag var tallet for oktober allerede 1.934.”

  Kommentar by tavsen — 24. november 2021 @ 12:21

 2. Og man sagde Trump var langt ude, da han sagde de kom efter Jefferson statuen næste gange.

  https://www.nbcnews.com/politics/white-house/statues-washington-jefferson-aren-t-next-it-s-complicated-historians-n793971?cid=sm_npd_nn_tw_ma

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2021 @ 12:52

 3. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13494336/regeringen-foreslaar-at-leje-300-faengselspladser-i-udlandet/

  Hvorfor ikke bare landsforvise dem?

  Jeg går udfra de kun kan fængsles i udlandet, hvis de ikke har familie i Danmark der kan besøge dem i danske fængsler.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2021 @ 12:53

 4. Berlingske er altid støtter befolknings-udskiftningen, de stryger erhvervslivet med hårrende når de vil have billig arbejdskraft og sådan har det været siden Gæstearbejderne kom hertil i 60erne.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2021 @ 12:55

 5. “Den berygtede slaveejer viste sig at være Thomas Jepperson, forfatter af den amerikanske Uafhængighedserklæring, landets 3. præsident.”

  Det må være Thomas Jefferson, der menes.

  Kommentar by CCC — 24. november 2021 @ 12:56

 6. Hvis migranterne fremover ikke kommer ind i EU via Polen, kommer de ind via Italien, Grækenland, Spanien, Frankrig, Bulgarien, Tyrkiet eller Ukraine, eller de hopper på et fly og lander i Sverige, Tyskland, Danmark, Frankrig eller England. Problemet er at EU ikke vil gøre Frontex til et effektivt grænseværn, og at EU i det hele taget ikke ønsker at begrænse indvandringen. Især Tyskland og Frankrig ser de kulturfremmede evighedsturister som et middel til at fremme visse politisk formål. En svækkelse af nationalstaterne m.m. er målet.

  Kommentar by BENT A — 24. november 2021 @ 13:09

 7. Kommentar by BENT A — 24. november 2021 @ 13:09

  Ja som de Radikale Venstre siger, så vil de gerne styrke Frontex, men ikke en “mur”. Det formentlig for at have en gruppe som globalisterne kan styrer og holde grænserne åbne, istedet for at hver Nationalstat skal klare sig selv.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2021 @ 13:11

 8. Det er sørgeligt, er selv abb. på Berlingske, som jeg egenligt mener, er den mindst ringe. Skiftede fra JP da den blev til Politiken Vest.

  Kommentar by J — 24. november 2021 @ 13:13

 9. – CCC

  Naturligvis. Nok stavekontrollen, for blogger efterhånden kun med læsebriller.

  Kommentar by Kim Møller — 24. november 2021 @ 13:34

 10. Kommentar by J — 24. november 2021 @ 13:13

  Berlingske er en neoliberal brækspand.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2021 @ 13:34

 11. Den negride race eller negrid (negroid) betegnelsen for mennesker fra Afrika – især fra Afrika syd for Sahara – som man mente var en biologisk gruppe med særlige anatomiske og fænotypiske karakteristika. Som typiske negroide træk regnedes bred næse, kruset hår og mørk hud.

  Jeg er ikke racist fordi, at jeg bruger den rette betegnelse på en NEGER.

  Det er venstreradigale socialistiske ekstremistiske typer som blandt andet rosa Lund, Pernille skipper, Sofie Carsten Nielsen typer der deler os op og skaber splid.

  Hvis man stod fast på faktuelle kendsgerninger, havde vi ikke disse petitesser der bliver gjort til voldsomme vulkanubrud med venstre ekstremistiske kaskader af bræk til gene for den almindelige borger.

  Kommentar by Mads kering — 24. november 2021 @ 13:52

 12. DET BEGYNDER AT se temmelig sort ud. I de dekadente og bedrevidende politiske cirkler har man ikke meget tilovers for befolkningerne. Tyskland drømmer igen om at dominere Europa, og EU fører en hasarderet politik mht. Irans atom-oprustning, og vil straffe Polen og Ungarn fordi de ikke vil give EU-damerne og EU-juristerne overhøjhed over den polske forfatning/grundlov.

  Og når EUs Merkel, Ursula og Ylva vil afskaffe fædrelandenes Europa til fordel for et centralstyret Europa dirigeret af bureaukratiske betonkolosser i Berlin og Bruxelles, så betragtes skeptiske og protesterende borgere som ulydige, uartige og uvidende skolebørn der trænger til noget statsopdragelse.

  ot: Også herhjemme vokser politikernes arrogance og hensynsløshed. Som f.eks. når man uden videre smadrer en hel branche og en lang række virksomheder. Eller når man konstant ignorerer indvandringens, familiepolitikkens, klima-hysteriets og corona-politikkens store økonomiske og menneskelige omkostninger. Det sidste ved at insistere på masseindsprøjtning af tvivlsomme “vacciner”, selvom Indien og andre lande har påvist at det er langt bedre og mere effektivt at anvende
  medicinsk behandling. Hvorfor ignoreres disse landes erfaringer?

  Kommentar by BENT A — 24. november 2021 @ 14:08

 13. Ang. tvungne borger bidrag til MSM.

  “Hver krone betalt i skat er en krone til Fædrelandets fordærv”. (Glistrup).

  Kommentar by Bastardo — 24. november 2021 @ 14:10

 14. Thomas Jefferson var ellers en meget fornuftig mand med mange gode pointer. Min ynglings er

  “When government fears the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.”

  Kommentar by redneck — 24. november 2021 @ 15:23

 15. “Twelve U.S. presidents enslaved humans at some point in their lives; of these, eight enslaved people while in office. Ten of the first twelve American presidents enslaved humans (..)Slavery was legal in the United States from its beginning as a nation, having been practiced in North America from early colonial days. The Thirteenth Amendment to the United States Constitution formally abolished slavery in 1865, immediately after the end of the American Civil War.” (klip fra wikipedia)

  Kommentar by Amad — 24. november 2021 @ 15:41

 16. Hvad med en god Aarhus- eller Koebenhavnerhistorie? Kender I den om Sven Auuken,som rejste til Tvind fra hovedstaden?

  Kommentar by Nielsen — 24. november 2021 @ 16:07

 17. Nu ved vi jo endnu ikke hvad spørgsmålene om ‘danske værdier’ går ud på, men lur mig om de ikke kører efter skabelonen:

  Går du ind for åbne grænser? (sæt x)
  Er indvandring gavnlig for Danmark? (sæt x)
  Er alle religioner lige gode? (sæt -)
  Er islam den bedste religion? (sæt x)
  Må man tegne Mohammed? (sæt -)
  Er Danmarks Radio neutral i politiske spørgsmål? (sæt x)
  o.s.v., o.s.v..

  Svarer du rigtigt – som vist i parentes – er du rigtig, rigtig dansker!

  Kommentar by Voldposten — 24. november 2021 @ 16:40

 18. Berlingske er: “Politiken i Pilestræde”

  Kommentar by IES — 24. november 2021 @ 16:51

 19. I og for sig er det da rigtigt nok at det er fjollet med “danske værdier”. Danmark er ikke en værdibaseret nation, vores fællesskab er rodfæstet i blod og jord, ikke ideer eller religion. Ens politiske overbevisning gør ikke den mindste forskel. Jeg mener muligvis at Pernille Skipper er landsforræder, men hendes ideer gør hende ikke mindre dansk.

  Det er også derfor judeo-globalisterne elsker at stille retoriske spørgsmål om, hvad det er at være dansk, for folk giver altid nogle dejligt meningsløse og latterlige svar.

  Kommentar by Felix Krull — 24. november 2021 @ 17:06

 20. Kommentar by Felix Krull — 24. november 2021 @ 17:06

  Folk er skræmt fra vid og sans pga af Nazismen og tør ikke sige “blod og jord” selvom Grundtvig mente det samme.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2021 @ 17:18

 21. Petar Socevic skriver, at man ikke må håne gruppen af “mennesker på flugt”.
  Hertil kan man bemærke, at denne gruppe ikke omfatter mennesker, som ikke gider udskifte deres egne landes religiøse diktatur med demokrati; men bare stikker af til et velfærdsparadis i Vesten.
  Jeg håner de slapsvanse og dovne tobenede, der ikke vil kæmpe for demokrati i egne lande, men bare stikker af som de kujoner de er.
  Danskerne måtte selv frigøre sig fra teokrati, plutokrati og fyrstemagt gennem langvarig kamp. Lad muslimerne gøre det samme, hvis de evner?

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. november 2021 @ 17:20

 22. det er som kinesisk vandtortur, hver dag et par dråber, undertiden minder det mere om waterboarding.

  er der noget som er systemisk så er det pressens vedvarende racisme-vinkling og anklager.

  en skovbrand eller et trafikuheld er ikke daglig kost i pressen, det foregår hvis det er meget tørt eller vejene er glatte, men på mærkværdig vis er artiklerne om racisme noget der skrives med en frekvens som ligner et urværks præcision.

  vi ved døgnet har 24 timer, vi ved at den store og den lille viser rammer lodret to gange på ét døgn og vi ved at der derimellem bliver anbragt indtil flere artikler af dette tilsnit.

  er der ikke noget konkret nutidigt i Danmark at skrive om, så får vi en international af slagsen.

  er der ikke noget internationalt, så får vi en artikel om noget der skete i det forgangne år eller en historisk af slagsen.

  det er en strategi med én ting for øje, at skabe splid, at plædere for åbne grænser, at udskamme danskerne og give dem en fornemmelse af at vi ikke har lov til at leve i fred for Islam, imamer, muslimer, minareter og multikulti.

  det er en agenda hvor DR og Politiken ligger helt i front, men hvor
  de fleste dagblade byder ind.

  har du husket at hade dig selv i dag, føle skam over din civilisation?
  har du husket at hade USA, Europa og Danmark i dag?

  til trods for at disse områder er de bedste hvad angår menneskerettigheder og retssikkerhed og særligt den islamiske verden
  ligger helt i bund drejer det hele sig om os, de onde hvide, kristne, vestlige, moderne, demokratiske lande, der er et mærkværdigt misforhold.

  woke presse og syge universiteter der selvskadende leder manisk efter håret i suppen bliver vores undergang.

  selvskadende adfærd som at skide i egen rede og at være blind for alle de ting som Vesten kan og har givet Verden af fremskridt, det er Vestens medie-doktrin i det 21. århundrede.

  den reformerede kristendom, Luthers opgør med kirkens dominans, Grundtvigs fejring af livet, de sociale reformer, det verdslige samfund og den udbredte grad af ligestilling mellem kønnene der gør at vi tilnærmelsesvist lever i en utopisk tilstand fortidige generationer kun kunne drømme om…alt det er gået de “kløgtige” universitetsansatte og pressen under radaren.

  the west is the best…ikke perfekt, men forbandet tæt på!
  Vesten skulle måske trække følehornene til sig,
  holde op med at pådutte andre områder en frihed og et demokrati
  de ikke kan rumme med deres tilbagestående tilgang til eksistensen,
  lad os stå værn om det vi har, bygge fort Europa, lade landene i EU have selvbestemmelsesret på en større klinge og forstå at det sgu
  ikke er gratis at have så godt et system som vi har opbygget,
  at lykkeriddere med bedetæpper skal afvises ved grænsen, præcis som Polen har gjort.

  det bliver mere og mere absurd år for år, måned for måned,
  uge for uge og dag for dag, men hold fast i jeres kritik,
  skriv dine fine artikler Kim,
  til sidst vender strømmen!

  noget må Vesten have gjort korrekt, ellers ville lykkeridderne
  og velfærdsmigranterne jo ikke stå i Hviderusland og råbe op
  om at “de bare skal igennem Polen for at nå til Tyskland og de nordiske lande” (men det skal de ikke!)

  god aften til jer derude!

  Kommentar by konservativ — 24. november 2021 @ 17:25

 23. Lad os kalde tingene ved deres rette navn. Muhammedanere angriber en skribent for en paragraf henhørende til Patriot Act.
  https://barnabasfund.org/en/news/journalist-arrested-after-reporting-on-attacks-against-christians-in-nig/
  Når vesten begår overgreb mod egne befolkninger,er de ikke sene til at uddanne vores adjunkter og lektorer. Men når vi viser vores ukyndige studenter muhammedaneres udfoldelser,råber de Racist. Som om vi anser arabere øøh barbarer for en race.

  Kommentar by Nielsen — 24. november 2021 @ 17:44

 24. 1725 Millardærerne ejer jo mainstreampressen og det er dem som ønsker en tilbagevenden til et feudalt slavesystem, da de har brygget på at overtage verdensmagten igennem mere end 100 år. Først med folkeforbundet og nu er det så åbenbart lykkedes dem med FN, IMF, etc etc, hvor de endelig har fået alle landes politikere til at korrumpere og overdrage dem magten gennem internationale traktater. Deres mål er at bryde fri fra resten af menneskeheden og deres agenda er den såkaldte transhumanisme, styret af et teknokrati under dem og implementeret med AI og robotter, som vi alle burde vide efter at Alex Jones har kortlagt det i alle detaljer – og han er ikke den eneste der har opdaget det, da DAVOS selv proklamerer det og da vores politikere handler efter deres planer som er offentligt tilgængelige, hvis man gider læse deres kommunistiske manifester.

  Der bliver ingen indflydelse til sund fornuft og folkene, hvis ikke vi knækker halsen på magthaverne

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 17:58

 25. Igen nogle journalister som opfører sig som om de er likvideringsværdige NYHIPOER. Hipoerne var de landsforræddersvin, som blev likvideret af ” HOLGER DANSKE” gruppen. Ære være deres minde.

  Kommentar by dansker — 24. november 2021 @ 17:59

 26. Jeg er medlem af den internationale union mod slaveri (Anti-Slavery International) og jeg var var i mange år i forrige århundrede bidragydende medlem af den danske forening mod slaveri, som en færøsk kvinde havde startet (færøsk navn, hun var såvidt jeg husker søster til en lidt kendt skuespillerinde). Hun ‘udgav’ et fotokopieret blad, med reportager og beretninger om stadigt eksisterende slaveri f.eks i Sudan eller Uganda, hvor det fra gammel tid var almindeligt at – ikke engang specielt rige – bønder købte en ung dreng af fattige familier med mange børn, som de havde svært ved at ernære. Han arbejdede på gården især i marken. Såvidt jeg husker kostede en sådan slave, hvad der dengang svarede til 12-1400 danske kroner.

  Lige over farvandet de kun 100 kilometer mellem Kanarieøerne og Afrika er der stadig slaveri i Mauretanien. Det har der altid været. Det har vist aldrig bekymret de ferierende på Canarieøerne? Jeg har aldig hørt om det.

  CNN laver gode tv-reportager (om ikke andet) her er deres tv-dokumentar om slaveriet i Mauretanien. Den er god at blive klog af, synes jeg.
  https://www.youtube.com/watch?v=5yQlOPD8mNo

  Kommentar by Amad — 24. november 2021 @ 18:04

 27. Bilgiganten VW har forbudt servering af den tyske nationalret KARRYPØLSE i deres kantiner efter krav fra muslimske medarbejdere. Over 50% af medarbejderne i produktionen er muslimer. Forbruget af svinekød i Tyskland falder årligt op til 1 kg på grund af demografien. 11 mill af Ty. befolkning på c 82 mill har ikke statsborgerskab i landet— endnu.

  Kommentar by dansker — 24. november 2021 @ 18:05

 28. Amad = fuldtidsidiot eller noget lignende.

  Kommentar by dansker — 24. november 2021 @ 18:07

 29. 1804 Ingen borger bør henvise til CNN, som virkelig er den største løgnemaskine på kloden, selvom programmet om slaveriet muligvis er ok

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 18:12

 30. dansker 18:07 og Ego 18:12. Prøv engang imellem at komme af skyttegravene og få luft. Det er ikke sundt at være dernede 24ayv:-)

  Kommentar by Amad — 24. november 2021 @ 19:08

 31. Mads kering — 24. november 2021 @ 13:52.
  Apropos racer: Antropologerne påstår, at alle menneskers moder hed ‘Lucy’, en kulsort kvinde af dværgstørrelse fra Etiopien; 3.2 mill. år siden.
  Formentlig havde hun været gift med 2 aber, den første han med en IQ som udviklede sig til den hvide mand og den anden hanabe var protojihadist og udviklede sig slet ikke. Hun skulle aldrig have ladet sig skille fra sin første mand.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. november 2021 @ 19:26

 32. Undskyld skift af emne…mink kommissionens vidne top top af top embedsmænd departementschef i Statsministeriet lader som om hun ikke vidste der ikke var lovhjemmel til at udrydde erhvervet ha ha ha ha ha ha ha det ved selv en førsteårs jurastuderende ( at det kræver lovhjemmel).

  De tror, de må gøre som det passer dem. De ved bedst -som Werner Best!!!!

  Kommentar by H.nielsen — 24. november 2021 @ 19:33

 33. 1908 siger du at vi skal se CNN for at få luft? Fatter ikke hvad du mener. Det er som om alle danskere har svært ved at udtrykke noget konkret i en argumentation, men vældig dygtige til at personkarakterisere er i sgu alle. Det må være de feministiske kolbøttemødre som har skadet hjernen på resten af socialistbærmen

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 19:36

 34. 1933 Lad dem betale tilbage ved at samle klemmer i Horserød. 50 øre per klemme

  Kommentar by Ego — 24. november 2021 @ 19:39

 35. Vi har længe bevist undladt at se og hører DR, det er simpelthen blevet københavnerindforstået og vildt venstreorienteret!
  Jeg kan ganske enkelt ikke tilgive at det nu er kommet på finansloven, det ef en hån mod ytringsfriheden!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. november 2021 @ 00:26

 36. Venstrefløjen (RV+ inkl.) og ikke mindst Journalistisk Venstreparti overser, at de er inkarnerede i det jordiske liv, hvilket, i min optik, betyder at de har valgt et liv, hvor den himmelske sfære er fravalgt*, i og med at de, som jeg, selv er ansvarlige, for det som de ønsker!
  – i modsætning til den himmelske alkærlighed, som de føler sig som selvudnævnte fortalere for.

  * I den himmelske sfære er alkærligheden givet, men i og med inkarnationen til det jordiske liv, har man SELV valgt, at vove sig ud på på egen hånd, hvor man da også må sande, SELV at stå inde, for den godhed/ondskab man agerer for.

  Det jordiske liv er et valg man har taget, som betyder, at man lever i den jordiske sfære og IKKE i himmelen, hvor alle og alt er et og ens kærlige omsorg for sig og andre er givet.

  Det er muligt, at venstrefløjen og Journalistisk Venstreparti, føler sig højt hævet over andre, men de har, som jeg/vi, inkarneret sig og må derfor SELV stå til ansvar for deres valg i livet!

  – det nævnes også (i flere tekster) som retten til det frie valg, blot glemmer de, at HVER ENKELT da SELV må stå til ansvar for sine valg i livet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. november 2021 @ 01:37

 37. Felix Krull — 24. november 2021 @ 17:06:

  Præcis! Pernille Vermund og Nye Borgerlige mener, at en afrikaner, araber eller kineser kan “blive dansker” ved at have rette “sindelag” og såkaldte “værdier”, hvilket selvfølgelig muliggør Den Store Befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. november 2021 @ 18:20

 38. 31. Aner ikke hvorfor kim Møller pludseligt sletter mine kommentarer.

  Undskyld mig, men hvad h……. Har jeg skrevet som ikke passede ind i kim møllers dagsorden.

  Kommentar by Mads kering — 25. november 2021 @ 22:34

 39. Den kulturradikale chefredaktør Tom Jensen håber formentlig på, at blive ny chefredaktør på menighedsbladet Politiken, når det suspekte belgiske foretagende Berlingske lukker og slukker…

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2021 @ 05:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper