25. november 2021

Wisconsin: 39-årig vanekriminel BLM-sympatisør angreb julemarked, “… all six who died.. were white”

‘Bil kørte direkte ind i julemarked i Wisconsin’, skrev DR Online mandag morgen, og her torsdag er der stadig intet konkret, udover at den 39-årige ‘flugtbillist’ er anholdt. Motivet er ukendt, men han havde muligvis været involveret i husspetakler kort forinden. Intet yderligere om gerningsmanden endsige ofrene på ‘hele Danmarks Radio’. Sagen døde, da detaljerne kom frem. Historien blev pludselig irrelevant.

Gerningsmanden var en vanekriminel Black Lives Matter-sympatiserende neger, der under sit rap-alias åbent opfordrer til vold mod ‘white people’ med tilføjelse ‘the old white ppl 2’. Alle seks døde er hvide. Fem af de døde var i alderen 52 til 81 år gammel, og en del af ‘Milwaukee Dancing Grannies’, der optrådte til juleparaden.

Jeg skal ikke gøre mig klog på gerningsmandens motiv, men forestil dig vinklingen, hvis en hvid racist havde myrdet seks gospelsyngende sorte. DR skriver stadig om (skizofrene) James Alex Fields, der tilbage i 2017 kørte en venstreorienteret moddemonstrant ned med sin Dodge Challenger under en demo i Charlottesville.

(39-årige Darrell Brooks Jr. foran sin Ford Escape SUV i ‘MathBoi Fly’-video, 2018); Foto: YT)

Fra New York Post – Darrell Brooks shared pro-Hitler memes, called for violence against white people.

“The ex-con charged over the deaths of six people at a Wisconsin Christmas parade shared social media posts calling for violence against white people — and suggesting ‘Hitler was right’ for killing Jews.

Darrell Brooks Jr. — who has a decades-long rap sheet — shared a series of disturbing memes and messages on social media, most of which have been deleted since his arrest for Sunday’s deadly carnage.

They included numerous posts attacking cops, comparing them to Ku Klux Klan members and calling them ‘violent street gangs’ — as well as calling for violence toward white people, according to screenshots.

‘LEARNED ND TAUGHT BEHAVIOR!!’ he wrote on June 9 last year amid the violent upheaval over George Floyd’s murder by a Minnesota cop, according to a screenshot shared by the Daily Mail.

‘So when we start bakk knokkin white people TF out ion wanna hear it…the old white ppl 2, KNOKK DEM TF OUT!! PERIOD,’ he wrote under his rap name, MathBoi Fly, along with a middle-finger emoji.

Police have yet to announce a motive for Sunday’s carnage, but all six who died — including an 8-year-old boy — were white.

In 2015, he also shared a disturbing anti-Semitic meme that appeared to align with the beliefs of the Black Hebrew Israelites, according to another screenshot shared by the Daily Mail. …

In his rap songs, Brooks also bragged that he was a ‘terrorist’ and a ‘killer in the city,’ according to the Sun.”

(Darrell Brooks truer ‘white people’, 2020; Foto: FB)

(Darrell Brooks, sympatiserer med Black Lives Matter-bevægelsen, 2020 ; Foto: New York Post)

Oploadet Kl. 03:03 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123440/trackback

48 Comments »

 1. Nej, ofrene er bedøvende ligegyldige for de empatiske.
  Men motivet, DET er vigtigt, især hvis det kan fastslås ikke at være muslimsk terror

  Kommentar by tavsen — 25. november 2021 @ 03:26

 2. Målet helliger midlet for burn loot murder skolen.

  Kommentar by Nielsen — 25. november 2021 @ 03:35

 3. Lad os huske at de seks dræbte voksne ikke var de eneste ofre. Over 25 andre blev kvæstet og lemlæstet, deriblandt børn. Alligevel gøres det til et trafikuheld. De røde democrats er kommet så langt ud i deres vanvids-rus, at de helst frikender sorte som myrder hvide. De bliver hurtigt frifundet og løsladt uden retssag, eller Soros betaler advokater og kaution for dem, iflg. hodja. Og nu har Biden, Nancy Pelosi, fru Clinton og Obama Hussein også sat politi, domstole og fængsler ind mod forældre som protesterer mod skolers kommunistiske hjernevask af deres børn. I Canada og Australien etc. vokser galskaben også.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2021 @ 03:51

 4. Du skal dømmes for dine gerninger. Ikke hvad du har sagt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. november 2021 @ 04:42

 5. De venstreradikale på Wikipedia kæmpede længe for at kalde terrorhandlingen et var crash.
  Staklen ovenfor, der blev angrebet i sin bil af venstreradikale på vej til Unite the Right, og gav gas for at slippe væk, hvorved en kvindelig landhval væltede og fik et dødeligt hjerteanfald, bliver af samme Wikipedia udmalet som overlagt terrorist. 421 års fængsel.
  Efter denne hændelse blev loven i en anden sydstat, Florida, ændret så bilister har lov til at køre sig fri, når demonstranter prøver at spærre dem vejen.

  Kommentar by Træt — 25. november 2021 @ 08:19

 6. Om den eneste døde i Charlottesville: https://www.stormfront.org/forum/t1338491-2/

  Kommentar by Træt — 25. november 2021 @ 08:23

 7. TV2 kan også være med.
  Fra samme dag.
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-11-24-seks-personer-er-dode-efter-angreb-pa-juleoptog-i-usa
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-11-24-tre-hvide-amerikanere-kendes-skyldige-i-drab-pa-sort-jogger

  Kommentar by Let’s go Brandon! — 25. november 2021 @ 08:29

 8. Nej! I samme øjeblik det kom frem at terroristen var BLA støtter og hadede hvide mennesker, så forsvandt MSM’s interesse for sagen. For det understøtter ikke den historie de ønsker at fortælle!
  Sandheden har aldrig haft ringere kår!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. november 2021 @ 08:34

 9. Over halvdelen af den hvide genpulje, er så demoraliseret, hjernevasket og lydige at de kommer til at blive ved med at blive slået ihjel på flere forskellige måder indtil de er blevet en lille bitte minoritet, på nær eliten selvfølgelig. Om det er lang tids bivirkningerne fra kanylen, kniven fra perkeren, bil nedkørslen fra negeren eller bare race blandingen med enhver mørk etnisk fremmed. Det er vel ligemeget hvordan de uddør, pointen er at de UDDØR. Og det sker lige her og nu foran jeres allesammens øjne, der kommer ikke nogle og redder jer, i er selv nød til at gå først med jeres omgangskreds og få beskidte hænder, just saying…

  Kommentar by Madsen — 25. november 2021 @ 08:56

 10. Jeg ville have svoret at det var en Muhammedaner. Men det skal vi nok nå at opleve i år (mit deprimerende gæt her i Julen). Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. november 2021 @ 09:14

 11. @Michael 09:14 – Du er ikke helt skæv på den. Den sorte terrorist, hvis SoMe profiler flyder over med hadefulde udtalelser og dødstrusler mod hvide og jøder, er angiveligt medlem af / støtter op om ‘The Five Percent Nation’, som beskrives som ‘a sub-sect of Nation of Islam’. Så lidt Aloha Snackbar er der vist over det.
  Men det er jeg da sikker på, at Ritzau, DR, etc. nok skal få belyst og behandlet grundigt, når de igen og igen tager fat i sagen. Nåh nej, det var jo bare en bil, der kørte ind i nogle mennesker. Nothing to see here – move along!

  Kommentar by RonaldR — 25. november 2021 @ 10:07

 12. Helle (den forhenværende første danske kvinde) har vist for travlt med at “networke”, til at passe sit arbejde.
  Psykopaten skulle nok have været banned fra FACEBOOK.

  Kommentar by Bastardo — 25. november 2021 @ 10:30

 13. Det er ikke Deres radio, der er noget galt med. Det er HELE Danmarks Radio! – Den kollektive psykose som gennemsyrer medarbejderne på DR, er sammenlignelig med: Moon-bevægelsen, Heaven’s Gate, Jonestown i Guyana, og anden nyreligiøs galskab – Man opfinder/konstruerer sin egen sandhed, moralkodeks, osv. – Skulle der være en tåbe som bryder mønstret, så udstødes han, akkurat som man ser det hos tilsvarende religiøse bevægelser!

  Kommentar by T. Flodur — 25. november 2021 @ 10:31

 14. De syge demokrater forsøger at starte en racekrig. Det er som Kim bemærker det eneste argument venstrefløjen har. Racisme er deres levebrød

  Kommentar by Ego — 25. november 2021 @ 10:34

 15. Det rigtige morsommer/den fuldendte satire, er, at danskerne, uden at blinke, financierer galskaben – Det er fandme godt gået DR, den ros skal I trods alt have!

  Kommentar by T. Flodur — 25. november 2021 @ 10:37

 16. TV2/Ritzau kan også være med.
  Fra samme dag.

  https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-11-24-tre-hvide-amerikanere-kendes-skyldige-i-drab-pa-sort-jogger

  https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-11-24-seks-personer-er-dode-efter-angreb-pa-juleoptog-i-usa

  Kommentar by Let’s go Brandon! — 25. november 2021 @ 10:49

 17. Når jeg læser disse FB-opslag kommer jeg til at tænke på følgende scene i Airplane: https://www.youtube.com/watch?v=RrZlWw8Di10

  Kommentar by J — 25. november 2021 @ 10:57

 18. Det vi ser her er den konstruktive journalistik i praksis. Dækningen af Kyle Rittenhouse har været konstruktiv. Dækningen af det her “uheld” har været konstruktiv.

  Kommentar by BE — 25. november 2021 @ 11:32

 19. RonaldR!
  Du har ret! Darell Brooks er sort muslim. Det var Lara Logan, som fandt ud af det. Han er medlem af “Five percent Nation”, der er en subsekt under Nation of islam. Det er de eneste 5%, som er frelste og har den rigtige forståelse af islam. Der står mere om dem på BareNakedIslam.

  Kommentar by Tim Pallis — 25. november 2021 @ 11:37

 20. afvist i off-topic

  Enhedslisten fik ca 25% af stemmerne i København
  Kommunismen er ikke død, den er pakket ind i sukkersøde floskler som mangfoldighed, lighed for alle, ingen racister i vores gader.

  http://www.davidforsmark.com/5412/united-in-hate
  Jamie Glazov, author of the new book, “United in Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror,” has an answer: The left’s hatred of America is not the cause, it’s just a symptom. Hard-core leftists hate simply for the sake of hate.

  Kommentar by k.m. — 25. november 2021 @ 11:58

 21. Det seneste fra BT. Det er stadig “en 39-årig mand”.

  https://www.bt.dk/udland/haanede-borgere-efter-tragedie-det-kostede-hende-jobbet

  Kommentar by BE — 25. november 2021 @ 12:12

 22. > Bent 03:51
  Så tæt på os som Østrig har psykosen sat sig rigtig fast. Den østrigske regering overgår selv Brostrøm og Forræderiksen.
  > k.m. 11:58
  Ja og inklussion. Glem ikke Mæhæens fine ord. Har du inkluderet dine muhammedanere i dag? Og glem ikke din neger. For resten et underholdende Uve Max program på nordensgraense,3,5 timers grin for de der har fulgt med hans udskejelser.

  Kommentar by Nielsen — 25. november 2021 @ 12:30

 23. Inklusion = tvangsanbringelse af elever.
  Når indvandrere har formeret sig til flertal i een skole, flytter man en %del til en anden, og så videre – indtil de fremmede danner flertal i alle skoler.

  Danske elever har ikke noget at sige, de må finde sig at blive udryddet.

  Kommentar by k.m. — 25. november 2021 @ 12:37

 24. Sagen med James Alex Fields var politisk karaktermord af højeste grad.
  Hans bil blev omringet af demonstranter. Der blev slået på hans bil med bat. En af demonstranterne nær ved bilen, inden flugten, var bevæbnet med skydevåben fra kalashnikov platformen.

  Kommentar by Elgeprut — 25. november 2021 @ 13:16

 25. Jow. Men ordet blev opfundet i davrende Frank Jensens Rådne Hus i københavnstrup.

  Kommentar by Nielsen — 25. november 2021 @ 14:20

 26. davÆrende

  Kommentar by Nielsen — 25. november 2021 @ 14:21

 27. Han sitter i varetekt og kan ikke ha slettet sine posteringer i sosiale medier selv, så hvem har slettet de? Selskapene? Er det ikke bevismateriale?

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. november 2021 @ 14:54

 28. afvist i off-topic

  Tidligere var reglen : “Din arbejdsgiver har ikke krav på at få oplyst, hvad du fejler, når du ringer for at sygemelde dig.”

  I dag har Regeringen givet arbejdsgiver lov til at kræve coronapas.

  Det er fanme vildt at en arbejdsgiver kan kræve, at en ansat tager en bestemt medicin, eller offentliggør din sundhedsstatus for beholde jobbet.

  De tager vores frihed og næsten ingen gør modstand.

  Kommentar by k.m. — 25. november 2021 @ 14:59

 29. 9.april 1940 tog tyskerne vores frihed.
  I dag gør vore egne politikere, forstå det hvem der kan.

  Kommentar by k.m. — 25. november 2021 @ 15:06

 30. 11) og 18). Tænkte det nok :-). BLM er blot et skalkeskjul for Islamisk perversitets terror handlinger i forhold til alle andre. :-). I denne forbindelse.(Måske i flere forbindelser. Blawa Sørensen talte om Islamafobi, om sine modstandere. Er hun selv muhammedaner?).

  Kommentar by Michael Unna — 25. november 2021 @ 15:18

 31. (Ellers er 4 pirater omkommet, under en flådeaktion fra Danmark side ud for afrika. 4 andre stakkels pirater (ja ja ja sort humor) er overlevet, og nu sidder vi med dem….i dette tilfælde har vi jo ikke nogen udveklsingsaftale. Må jeg foreslå at at Regeringen sender en forsvarsadvokat ned til dem, så de kan søge om politisk asyl i Danmark. Dernæst kan vi så -ikke-udvise dem. Idet vi ikke må slå dem ihjel i krigshandliger. Det siger loven. Dernæst er Deres menneskerettigheder krænket fordi man ikke kunne finde bedetæpperne på skibet (Esben Snare?), og de kans selvfølgelig kræve erstatning for manglende bistandshjælp i nød.) (Nej ok…måske lidt for meget sort humor fra virkeligheden).

  Kommentar by Michael Unna — 25. november 2021 @ 15:30

 32. Neger? og jeg som troede, at det var navnet på det kvindlige kønsorgan !

  Store læber, kruset hår, og dårlig ånde …..

  Kommentar by Christian Sørensen — 25. november 2021 @ 15:57

 33. Målet for de “woke” er, at sorte amerikanere skal kunne gøre hvad de vil i forhold til at overfalde og dræbe hvide, plyndre butikker etc. UDEN at det får nogen konsekvenser for dem. De hader hvide mennesker og ønsker dem som fredløse og med fri jagt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. november 2021 @ 16:25

 34. k.m. — 25. november 2021 @ 15:06:

  Tyskerne tog vores frihed midlertidigt og de prøvede ikke at udskifte os. Den nuværende invasion er accepteret af store dele af befolkningen og vores ledere har ingen planer om at smide dem ud igen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. november 2021 @ 16:27

 35. 28 Michael
  Jeg kaldte hende fejlagtigt Lara Logan. Hun hedder Laura Loomer og er Congress kandidat for New York.

  “Laura Loomer was the first to report that his social media was littered with anti-white and anti-Jewish posts that encouraged the killing of White people and posts that celebrated Hitler for being “right about the real Jews.” “LOOMER uncovered Darrell Brooks’s social media pages before they were wiped from the internet in an active coverup by Big Tech and the pro-BLM media.” “Darrell Brooks is a black
  supremacist and a supporter of Malcom X.”

  Kommentar by Tim Pallis — 25. november 2021 @ 16:39

 36. Vi må satse på Guds hjælp, for danskerne selv har ikke tænkt sig at røre en finger, eller at flytte et kryds. Eller har de?

  Ingen tvivl er længere mulig. Det såkaldte folketing arbejder på at nedlægge Danmark og på at afskaffe danskerne rettigheder. Og på sigt danskerne selv. Det er der rigtig mange tegn på.

  På utallige måder modarbejdes almenvellet og de etniske danskeres velstand, livskvalitet, sikkerhed og overlevelse.

  Tag bekæmpelsen af covid sygdommen. Den kunne gøres effektiv ved brug af samme metoder som brugt i USA, Indien, Polen og Italien, hvor man med stort held har anvendt Hydroxyklorokin eller Ivermectin, altså medicinsk behandling. I Indien er sygdommen ved at forsvinde fra flere delstater, trods tæt bebyggelse. Ønsker folketinget overhovedet at udrydde sygdommen, siden man bliver ved med at bruge de ineffektive vacciner hvis sikkerhed mange eksperter sætter store spørgsmålstegn ved.

  Et andet eksempel er den voldsomme overkriminalitet der er kommet til landet. Den affinder folketinget sig med på tiende eller tyvende år. Mette Frederiksen har ellers udtalt at det aldrig er ønskeligt at liv går tabt. Og hun har sagt at et eneste tabt liv er et for meget. Men
  foreløbig er mange hundrede danskeres liv gået tabt på grund af indvandring. Men det er måske ligegyldigt?

  Det var to eksempler ud af mange flere.

  Kommentar by GUD BEVARE DANMARK — 25. november 2021 @ 16:47

 37. @ Michael Unna — 15:30
  Du har desværre ret.
  Danmarks regering ønsker, som sædvanlig, at hænge på evig luksus-forsørgelse i Danmark af de 4 overlevende pirater + selvfølgelig deres storfamilie.
  Først en par måneder i fængsel og derefter får de belønningen, “den evige forsørgelse”, for piraterne vil selvfølgelig ikke udvises.
  For piraterne er det et ren win-win.
  Og advokat Knud Foldschack får jo flere statsbetalte klienter.

  Danmark fri af slave-konventionerne !

  Kommentar by Oppenheimer fan — 25. november 2021 @ 17:05

 38. Fornuftig sort mand, der også mener kriminelle har flere rettigheder end de lovlydige.

  Hvor mange menneskeliv vil democrats have på samvittigheden?

  Far-left dems push NYC prosecutors to lower bail
  https://www.foxnews.com/us/waukesha-darrell-brooks-asked-for-help-after-horror

  Kommentar by tavsen — 25. november 2021 @ 17:54

 39. Borgerkrig nu ville jeg sige, men mere vise stemmer vil mene, at det netop er det psykosocialisterne ønsker

  Kommentar by Ego — 25. november 2021 @ 18:45

 40. Nu for 3.gang. Charlottesville var et hoax, ligesom paraden om natten blev foretaget af demokraterne selv for at gejle de indbussede blmpsykoer op til deres meningsløse vold mod de fremmødte patrioter. Jeg gider ikke lede efter videoen for jer, men jeg så den dengang det skete

  Kommentar by Ego — 25. november 2021 @ 18:55

 41. Bemærk at Rebel news havde deres gyldne meget smukke stjernereporter pø stedet på tidspunktet, men efter at alle havde set videoen hvor en mand gik med kamera gennem ulykkesstedet, hvor alle spillede skuespil, så arbejdede hun aldrig mere for Ezra Levant

  Kommentar by Ego — 25. november 2021 @ 19:01

 42. Ofrene er hvide og morderen sort, derfor ignoreres historien og spinnes nærmest som et ‘uheld’ selvom den sorte galning tydeligvis er morderisk racist. Havde ofrene været sorte og gerningsmanden hvid, havde vi ikke hørt om andet i dagevis i løgnepressen. Steve Turley rammer som altid hovedet på sømmet i sine analyser om globaliserternes fascisme, de to seneste videoer om denne sag. https://www.youtube.com/c/DrSteveTurleyTV/videos

  Kommentar by LarsB — 25. november 2021 @ 20:09

 43. Har den sorte hadefulde afstumpede morderiske antisemitiske racistiske black knives splatter neger-terrorist, egentligt ikke et islamisk indavlet gedehyrdeskæg.

  Igenigen…

  Og atter igen.

  Kommentar by Mads kering — 25. november 2021 @ 22:27

 44. -> Ego

  Jeg gravede også i Charlottesville-affæren, og fandt ikke dokumentation for det postulerede.

  Kommentar by Kim Møller — 26. november 2021 @ 02:52

 45. 252 Der var en kanal på youtube som dedikerede sig sagen, som fremkom med videoen. Det var en advokat som fremlagde beviser for hvad der var foregået. Han lavede omkring 20 videoer om sagen. Skal prøve at finde kanalens navn. Men går ikke ud fra videoerne er på youtube mere. Måske er de oploadet et andet sted. Skriver hvis jeg genfinder noget

  Kommentar by Ego — 26. november 2021 @ 10:31

 46. 43) Lidt i den dur gætter jeg på. Man Camuflere Islam i andre grupper, og bruger så Dem som påskud for terror. Gad vide hvor meget Enhedslisten er blevet avlet med Hitz Buth tahir eller andre Islamisk grupperinger?
  De brugte ihverttilfælde meget tid og energi og forsvarede moralsk at terrormødre fra ISIS skulle til Danmark. Måske en form for bindeled til Deres moralske forkærlighed til Palestinænsere, og had imod Israel, og dermed også sammenfald med Islamiske grupper. Nuvel Enhedslisten har IKKE stået og forsvaret terrordrab (endnu). SF på samme boldgade og Mogens Lykketoft.

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2021 @ 16:27

 47. Mads kering — 25. november 2021 @ 22:27:

  Ord som “racist”, “anti-semit”, “islamofob” etc. er venstre-radikale udskamningsord, som blev opfundet for at lukke ned for sund kritik. Som hvid mand er det afgørende for mig, at han er Anti-Hvid.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2021 @ 17:34

 48. 46. men at de hader jøder næsten lige så meget som pestilenserne (islamisterne), kan man jo så også forundres over.

  Ja, og de kan simpelthen ikke få fragtet muslimske/islamistiske Terrorister nok til smørhullet Danmark, og nu også bastialske afstumpede neger-pirater med en iq grænsende til nul.

  47. Ja, lige præcis.

  antihvid siger det hele.

  Men hvorfor blev den ikke udskammet som racist.

  Vi ved jo godt hvad der ville ske, hvis man på fjæsbogen som “hvid” skrev at man var antisort.

  Kommentar by Mads kering — 27. november 2021 @ 14:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper