26. november 2021

Brygger om sit ‘Videnscenter for Integration’: Er en del af ‘de igangværende finanslovsforhandlinger’

Jeg har det stramt med velfærdsstaten, og det gør det selvfølgelig ekstra slemt, at stort set alle mine politiske modstandere på den ene eller anden måde har snabelen i totalstatens mange forgreninger. Public service, Mediestøtteordningen, Statens Kunstfond mv., og nu ser det ud til at værdirelativisten Rasmus Brygger også skal have lidt af min løn. Rasmus Brygger jubler på Facebook.

“Der er nu gået lidt over et halvandet år, siden jeg sagde mit job op og uden en rød reje startede Danmarks Videnscenter for Integration. Ambitionerne var store: Jeg ville lægge grundlaget for at vi bliver langt bedre til at løse integrationsudfordringerne,

… Alt det arbejde, vi har udført, er sket stort set uden finansiering og har kun kunnet lade sig gøre pga en stor frivillig indsats. Det er selvsagt ikke holdbart i længden. Jeg er derfor også glad for, at vi er blevet spillet ind i de igangværende finanslovsforhandlinger. Jeg tror personligt på, at det arbejde, vi hidtil har leveret, vil kunne mangedobles, hvis vi får en bæredygtig økonomi som grundlag. …”

(Rasmus Brygger på Facebook, 2016)

“Jeg er fuldstændigt, hamrende dødligeglad med, hvor mange muslimer der invaderer (altså indvandrer til) Europa eller hvor islamificeret Danmark end måtte blive.” (Rasmus Brygger, 2016)

Oploadet Kl. 01:08 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123450/trackback

24 Comments »

 1. Hvis jeg skrev min ærlige mening om hvad jeg mener om ham her, ville politiet komme og hente mig og advokaterne ville invadere min gadedør med injurietiltaler, så det gør/tør jeg ikke…!

  Jeg har fundet ud af at der i danmark er forskel på folk og retsstaten ikke gælder for sådan nogen som mig.

  Landet er dybt korrupt og hårde og hvasse ytringer mod sådan nogen som ham ville ramme mig hundred fold hårdere end hvis det var de retfærdige liljehvide, som kan skalte og valte med sådan nogen som mig!

  Jeg er dog sikker på, at i en anden tid og under andre forhold, ville han ikke slippe for sit ansvar i forhold til hans udtalelser omkring Danmark og dets befolkning!

  Kommentar by Black Watch — 26. november 2021 @ 01:20

 2. Der er en del undersøgelser fra USA som viser, at liberterianere er værdipolitisk ude på venstrefløjen mens de økonomisk er til højre. I USA har de også gået ind for åbne grænser. De er en lille sekterisk fløj og i USA på stærkt tilbagetog. Har på fornemmelsen af Rasmus Brygger startede som libertarianer og nu er blot endt som ren politisk venstrefløjsaktivist med utopiske universelle liberale fantasier.

  Kommentar by CCC — 26. november 2021 @ 01:28

 3. Mange har gjort landsforræderi til en lukrativ karriere, for senere at betale en høj pris for det. Det kan Rasmus Brygger også nå endnu.

  Kommentar by sebastian — 26. november 2021 @ 01:35

 4. @Kommentar by Black Watch — 26. november 2021 @ 01:20
  Er du ikke bare blevet psykotisk paranoid.
  Du kan skive stort set hvad der falder dig ind bare det ikke indeholder trusler om likvedering af politiske modstandere så som beskyldninger om landsforræderi bare fordi du ikke er enige med dem.Hvad mere forlanger du.
  Skal et samfund kun være frit for tosser du er enige med eller hvad ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. november 2021 @ 01:49

 5. Jeg har forøvrigt et indlæg hængende i moderarionfilteret der måske er fanget der p.g.a af politisk censur

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. november 2021 @ 01:56

 6. “Liberalisten” har hele tiden godt vidst, at der er rigeligt med rare, offentlige gysser i projekter, der hedder noget med “integration”. Det ved vi andre også, men vi har skrupler i forhold til at gå ind og hente dem. Selvom vi nøjagtigt lige godt kender sesam’et, der får De Radikale til at åbne kassen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. november 2021 @ 02:08

 7. Rasmus Brygger, endnu en danskhader jeg med glæde ville skide i munden, og lade hans muslimske venner stene ham/hun ihjel.

  Kommentar by piphans — 26. november 2021 @ 02:50

 8. Black Watch — 26. november 2021 @ 01:20
  Du er ikke alene.
  sebastian — 26. november 2021 @ 01:35
  Jeg håber virkelig at du har ret, for det har vi brug hvis vi skal overleve, bare spørg Armenien.

  Kommentar by piphans — 26. november 2021 @ 02:54

 9. Så skal Vi igen til at betale en million-løn til en flok galning hvis eneste opgave er at svine almindelige Danske lønmodtagere til.

  Kommentar by Santor — 26. november 2021 @ 05:19

 10. Jeg har også et videncenter for Integration…..kræver kun i alt beskedenhed :-) :-) :-) :-)….for at øse ud af min viden. Jeg har også et videncenter for fikumdik, som også burde støttes :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2021 @ 09:04

 11. Rasmus Brygger subjektet er flintrende ligeglad med Islam og dens ofre og konsekvensen af dens tilstædeværelse, og dens had til frihed i det hele taget. Subjektet er totalt afstumpet bare hans luftkastel kan komme på finansloven (kejserens nye klæder). Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk (De burde være på finansloven).. Skrivepause i længere tid i julen. Gætter jeg på.
  God fredag og weekend og jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2021 @ 09:09

 12. Islam er en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal- (Den blev før i tiden kaldt Muhammedanisme). Alle dens modbydelige konsekvenser i en fri verden, er velkendte historisk og samtidsmæssigt (kvindeundertrykkelse, Undertrykkelse i det hele taget, terror og krig og fordummelse. Had og fornærmelse overfor alt det der ikke passer ind i dens syge univers). Den deler mennesker op i -Rettroende- og -Vantro- og de sidstenævnte skal helst udryddes. Derfor har den også en socialkontrol internt med alt det der tilsyneladende ikke harmonere med den. Den er delt op i Sunni (sædvane) og Shia (Alis parti), som er hinandens vantro. Derfor er mit ønske for eftertiden, at den bekæmpes så kraftigt som muligt. God fredag, weekend, og jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2021 @ 09:21

 13. En maerkelig person ,tilsyneladende ligeglad med det land, og dettes indbyggere, hvor han er foedt.Tilsyneladende ingen personlig rygrad, tager imod penge fra dem han synes at foragte ,kedelig type Regeringen er helle ikke for smart

  Kommentar by dunk — 26. november 2021 @ 09:33

 14. Rasmus Brygger
  Jeg er ikke ligeglad med hvor mange muslimer der kommer til Danmark, eller hvor islamiseret Danmark bliver. Jeg er heller ikke ligeglad med om alle landets kirker omdannes til moskeer, eller kongehuset skulle kaste din kærlighed på en stormufti!
  Du er definitionen på lalleliberale, som sammen med Socialister og Kommunister gør deres bedste for at ødelægge Danmark!
  Du ved udemærket at integration af muslimer stort set er umuligt, men alligevel stikker du snablen ned i skatteydernes lommer, du skulle skamme dig!
  I virkeligheden tilhører du bare den foragtelige race af snyltere, som af uransagelige årsager føler sig som en elite! Men til din overraskelse, det er du ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. november 2021 @ 09:35

 15. Han har den frækhed at sige, at det vil være “ bæredygtig økonomi”, hvis de radikale får held til at forære ham nogen skattepenge.
  Han kan altså nogen af de rigtige ord – men er det nok?

  Kommentar by Bastardo — 26. november 2021 @ 09:43

 16. En liberal hvis forretningsplan er at få snabelen ned i skattekassen…
  Noget af et skift i ideologi, men godt set som forretningsmand i Dk

  Kommentar by poul sørensen — 26. november 2021 @ 10:14

 17. De invaderende muslimer forlanger, at vi civiliserede danskere af egen drift skal skelne med terrorist-islam og såkaldt normal-islam.
  Hvis vi ikke vil det, er vi “modbydelige islamofobiske racister”.
  Der gives dog ingen definition på den synlige forskel mellem de 2 arter muslimer og risikoen for at tage dødeligt fejl er helt danskernes egen. Dette urimelige forlangende er juridisk og moralsk uholdbart.
  Møder du en muslim, ved du først om han er ‘normal’, hvis du ikke har en kniv i nakken når han har passeret dig.
  Det må være muslimernes ansvar selv at eliminere deres terrorist-muslimer og ikke civiliserede danskeres.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. november 2021 @ 11:02

 18. 17)Tillæg: Jeg er ikke Islamafob (Forstår den til fulde- Inholdsmæssigt og konstruktionsmæssigt). Jeg er ikke Islamkritiker (Det gider jeg ikke spilde min tid på). Jeg er Islamhader (Det er der alt mulig grund til). God weekend og jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2021 @ 15:25

 19. Rasmus Brygger ville sælge sin bedstemor for ussel mammon, ligesom han har solgt de danske børns fremtid

  Kommentar by Træt — 26. november 2021 @ 16:51

 20. I et sundt og harmonisk samfund ville oikofober som Rasmus Brygger blive straffet behørigt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2021 @ 17:29

 21. Man siger, at de jødiske idémænd i Hollywood drikker af natpotten, for at fremkalde de undertiden underfundigt underlige idéer til filmmanuskripter – med lejlighedsvis gode resultater.
  Drikker den danske stifter af “Danmarks Videnscenter for Integration” kamelurin, for at få sygeligt unaturlige udanske idéer til omdannelse af Danmark til et muslimsk ‘HellHole’ ?
  Nogle sekter indenfor islam går ind for at drikke sin egen og kamelers urin som naturmedicin. Hurra for islamisk medicinal ekspertis(e).

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. november 2021 @ 20:08

 22. “Jeg forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen
  og jeg forsager hans tilbedere, afskyr hans nyttige idioter og foragter
  enhver, der tjener penge/prestige derpå!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. november 2021 @ 21:16

 23. 7. Jeg skider også gerne den i munden, endda på et offentligt sted, og jeg skal ikke engang udbetales i hårdtopslidende skattekroner…

  Jeg gør det ganske gratis for egne midler.

  Kommentar by Mads kering — 27. november 2021 @ 14:05

 24. 7. Jeg skider den også gerne i munden, endda på et offentligt sted, og jeg skal ikke engang udbetales i hårdtopslidende skattekroner…

  Jeg gør det ganske gratis for egne midler.

  Kommentar by Mads kering — 27. november 2021 @ 14:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper